מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט לקנות על זיכרון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7746 או זיכרון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7186 לא OC
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
רשום לי בביוס ככה system memory total : 4096mb appropriated : 1408mb available : 2688mb מזה לאן נלקחו 1408MB ולמה זה עוזר?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש: AMD 3000+ (Venice) DFI Lanparty Ultra-D NF4 Geforce 7800 GTX Samsung 512MB DDR (TCC5) x2 Seagate 160GB 7200RPM 8MB cache NCQ. המעבד שיש לי במחשב הנוכחי: pentium 4 2.4GHZ s478 533mhz northwood. אם אני אקנה את הלוח הזה: (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3418&catcode=100) אשר תומך בסוקט 478, וגם בPCI-E, ואוסיף לו את המעבד שיש לי כרגע, ואת שאר החלקים אקנה חדשים כמתוכנן, האם תיהיה ירידה דרסטית בביצועי המחשב במשחקים ביחס למפרט המקורי שהכנתי? תודה לכל העוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לדעת מה ההבדלים בינהם ומי יותר טוב ועל איזה צ'יפסט כדי ללכת?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה ללוח אם. אני מעוניין בלוח אם לסוקט LGA775 (למעבד Q6600). אני מעוניין שהוא יהיה בעל 2 סלוטים של DDR2 ו4 סלוטים של DDR3. במחיר של 600 ש"ח - יש אפשרות לחריגה קטנה. תודה מראש, אלי.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש לוח אם intel D845GBV מעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגה... הוא רוצה לקנות זכרונות.... כמה שאלות: 1) האם הוא יכול לשים די די אר 2? 2) אמורה להיות לו בעיה עם לשים זכרונות במהירויות גבוהות? 3) יש איזושהיא מהירות מקסימלית של די די אר שהלוח אם מסוגל לעבוד איתה? (אני יודע שנפח המקסימלי הוא 2 ג'יגה)
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הם נחשבים בסדר? ספציפית, יש משהו שאני צריך לדעת עליו לפני שאני קונה MSI P35 NEO?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום ישלי מעבד 2500 ברטון והייתי רוצה לדעת אם הלוח שלי מסוג epox 8k3a תומך במעבד לא מבחינת מהירות שעון כי אותה הוא מזהה אלא האם הוא מזהה את הקאש של ה512 בבקשה תעזרו לי אני חייב תשובה עד יום ראשון אם אני רוצה את המעבד או לא בנוסף שאלתי השניה מה עדיף לי וולקנו 7 פלוס מה שהיה לי? או את המאוור שאני מקבל עם ה2500 שלי? שהוא גם מנחושת אמרו לי.. תודה רבה לכולכם
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני קונה ב-ksp מעבד:?Athlon64 3200+ (S-939)? עם מה מגיע לי המעבד? תודה...
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 לוחות אם של Gigabyte הראשון Gigabyte GA-MA78LMT-US2H השני Gigabyte GA-880GM-UD2H לפי מה שראיתי אין הבדל גדול בין השתיים(מבחינת תמיכה) חוץ מהעובדה שה-Ghipset שונה עכשיו השאלה האם לקנות את השני(שגם יקר יותר בכ80 שקל) בגלל ששיש לו Ghipset חדש יותר או פשוט ללכת על הזול מבינהם? עד כמה החידוש ב-Ghipset משפיע על הלוח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://virtualexperience.amd.com/ אתר חדש לריכוז מידע על כל הטכנולוגיות. Virtual IT Experience + חולצה ל 3000 הנרשמים הראשונים - בהצלחה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום עשיתי אוברקלוקינג מטרף למעבד שלי.. הבאתי את הפרסקוט שלי, ל 3.5 Gh מ2.8 Gh... המכפלות הן: 200X14, והעלתי את זה ל 250X14... המחשב לא עולה לי... אני לא יכול אפילו להיכנס לביוס בכדי לתקן את הטעות הזאת... האם יש דרך לדעת האם צליתי את המעבד או את הלוח אם שלי? בתודה גל
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפתחת השבבים תערוך אירוע מתוקשר בארצו של הדוד סם, בו אולי נקבל סוף סוף כמה תשובות למגוון סימני השאלה שיש לנו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי במחשב 3 סיטיקים של SDRAM כולם של 64 2 במהירות של 133 ו1 במהירות של 100 זה נכון שהם עובדים ב100 בגלל הסטיק של ה100 שיוצר צוואר בקבוק?? ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה ההבדל ביון מהירות שעון של אינטל ובין מהירות שעון של AMD?
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני כבר די הרבה זמן לא מעודכן אז סליחה אם השאלה טיפשית אבל יש לי כרגע E4300 באובר ל 2.8 ואני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת לעריכת סרטים. האם יש אפשרות לשדרג למעבדים החדשים (תאימות ללוח אם)? האם יש טעם לשדרג את המעבד? ז"א האם התוספת בביצועים מצדיקה את ההשקעה? תודה מראש לעוזרים. (המפרט המלא מופיע בפרופיל)
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני כותב הודעה זו ממחשב לא שלי.המפרט הוא כזה מעבד 775 פנטיום 4 פרסקוט 530 זיכרון 512 סינגל FSB 266 לוח אם MSI MS7222 כרטיס מסך AGP X8 6200 ציפסט של VIA המחשב חדש לגמרי אבל.....נקנה באיבורי יש פה כמה רמאויות לא קטנות כמו ה AGP והסינגל צ'אנל.האינטרנט זז פה מאד לאט וככה גם כל הישומים.חשוב לציין שמשפחה פה לא מבינה כלום במחשבים.....ועל כן זה מסביר את העניין..איך אפשר לשפר פה קצת את הבעיות??? הערכה שלי זה להוסיף עוד 512 מגה ולהפעיל את הדואל צ'אנל.מעבר לזה הרבה אין מה לעשות. תודה רבה מראש http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PM8PM הנה העמוד של הלוח למי שירצה לדעת יותר
-
- 78 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הלוח הזה , אבל אני לא בטוח אם עדיין יש עליו את ה-PAT (או MEM) כי הבנתי שהיו בעיות עם אינטל לגבי כל הסיפור הזה.... מישהו יודע מה נסגר עם זה? חסמו את הPAT על ה-P4P או לא? תודה.
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שתי יצרניות המעבדים המובילות מכינות לנו דגמים חדשים עם כמות חסרת תקדים של ליבות עיבוד שיוכלו לשנות את סדרי העדיפויות בעולם המחשוב כולו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע 2X512MB בDUAL CHANNEL סוג DDR400 CL2.5 ויש לי עוד סטיק בודד שקיבלתי של 256 מגה גם DDR400 CL2.5. מחשב ללא OC וללא כוונה לבצע OC. אז מה עדיף? להישאר עם פחות זיכרון וDC או יותר זיכרון בלי DC? מדובר בפנטיום4 2.8GHZ HT (NORTHWOOD) שאר המפרט שלו במפרטים של המחשבים שלי. עריכה: כיום המחשב הנ"ל מריץ XP SP2. ועושה זאת בהצלחה מרובה (עם FX5600 256MB). אם הכוונה היא לעבור לויסטה, האם עדיין עדיף ערוץ כפול מתוספת זיכרון?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זה המחשב שלי כיום, משמש בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, לפעמים לצפייה ועריכה של קטעי ווידאו קצרים לצורך הוראה - עם ווינדוס XP: Main Board Model ASUS P4S533MX Processor: Intel Celeron 2000 Mhz Graphics Description SiS 651 Memory Installed 1024 MBs Memory Configuration 1024;DIMM DRAM Synchronous דיסק קשיח 160 ג'יגה. לא הייתי חושב על החלפה אבל הווידאו מגיב לאט ולפעמים חלק מהמסך מכוסה קווים - אני מניח שזה בגלל כרטיס המסך המיושן. האם אני צודק? מכיוון שאם בכלל אמצא כרטיס מסך סביר ללוח אם הזה, הוא יהיה יקר - האם שווה להחליף כבר ללוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) ומעבד ליבה כפולה? לפי ההמלצות באתר, אני יכול לעשות את זה בפחות מאלף שקל.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
האם הזיכרונות הנ"ל יתאימו לאחד הלוחות ds3 או p5b ? http://shop4.outpost.com/product/4784759?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי יש לי מעבד I7-920 עם לוח של ASUS P6T וזיכרון 3GB 1600MHZ של חברת GSKILL בכמה נראה לכם שיהיה אפשר למכור את החלקים הללו?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שמעתי שהם זכרונות טובים ל OC ובכלל. מה דעתכם ? אני גם רוצה לקנות שניים. הם יעבדו לי בדואל צ'אנל ?
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-