עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, רכשתי את הלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 עבור HTPC רכשתי עבורו 2x2048M זיכרון מסוג DDR3 1333Mhz מערכת הפעלה Win 7 32Bit חשבתי שהיא תזהה 3G או 3.5G מתוך ה- Ram בפועל מערכת ההפעלה מזהה 4G אך יכולה להשתמש רק ב 2.75G - usable ב- Task Manager אני רואה שבזיכרון פיזי הוא מזהה 2814. האם זה המקסימום שניתן לעבוד איתו ? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. Started by The Un4givN,

יצא לי לשוטט ברחבי Ebay ונתקלתי במישהו שטוען שהוא מוכר מעבד Core i9 שעשו לו אוברקלוקינג ל4.8 ג'יגה הרץ... בדקתי באתר של אינטל ואין שום איזכור לשום מעבדי core i9... מה הולך פה??? http://cgi.ebay.com/SC-i9-Gulftown-Westmere-ES-Intel-Core-i7-975-Extreme_W0QQitemZ200441255416QQcmdZViewItemQQptZCPUs?hash=item2eab3ad5f8

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by Billy1123,

יש לי לוח אם של חברת Gigabyte כבר 6 שנים. לאחרונה הכרטיס קול המובנה נשרף, שלחתי את המחשב וקניתי כרטיס קול חדש שעבד כ-24 שעות ואז חדל לעבוד גם כן. כשחזרתי למעבדת המחשבים שהתקינה את הכרטיס קול נמסרה לי הטענה שייתכן שהלוח אם שורף את הכרטיס. לי זה נשמע כמו ניסיון הונאה. ידוע שללוחות של Gigabyte יש בעיות לפעמים עם כניסות ה-PCI, ואולי בכלל הרכיב ששמו לי לא תקין (לא קיבלתי קופסא/ת.אחריות). אבל יכול להיות מצב כזה שהלוח אם שורף כרטיסים? לא נשרף שום רכיב אחר בלוח אם, וכל שאר הכרטיסים המחוברים אליו תקינים גם לאחר החלפת כניסות עם ה-PCI "ששרף" את הכרטיס קול. אני באמת חושב לעמת את מעבדת המחשבים שלי עם מור לוי, היבואן הרשמי של לוחות האם של Gigabyte בישראל. לי זה נשמע אבסורד. מה אתם אומ…

4. לוח אם : ASUS M2A-VM HDMI כאשר מחוברים זוג זכרונות מכל סוג לצמד הצהוב או השחור על הלוח הכל עובד. כאשר מחברים זכרון שלישי בודד בכל קונפיגורציה שהיא הווינדוס לא עולה. הזכרונות תקינים 2 של 1גיגה של קינגסטון 667 1 של 2 גיגה של קינגסטון 800

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם! לא ממש ידעתי אם לפרסם פה או בפורום המיועד לכרטיסי מסך אז אם אני לא במקום אני מצטער חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ונתקלתי בדגם החדש הבא gigabyte - HD 5450 1GB DDR3 DX11 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3334 עכשיו אני לא מומחה לענייני חומרה אבל אני לא בטוח אם הוא יצליח להשתלב עם הלוח שלי ASUS - P4PE http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=rOpWR3ucE6Ex4xCs מה שמטריד אותי בכרטיס הוא שהוא עם DDR3 ושהוא מיועד לחיבור PCI 2.1 האם בכל זאת אני אוכל להשתמש בו? ובנוסף אם אפשר לשמוע קצת חוות דעת על הכרטיס מסך הזה עצמו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס זיכרון ומעבד בתקציב עד 2500 ש"ח עכשיו בקשר לכרטיס מסך יש לי Nvidia GF 9600GT ואני יקנה בהמשך אחד יותר טוב וספק כוח יש לי גם שהוא מצויין Crosair CMPSU-750HXEU 750W... חשוב לי מאוד שתמליצו לי על דברים מהאתר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta משם אני הולך לקנות! אם משהו לא מובן באתר אני ילמד אותו עכשיו! נכנסים לקישור הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta אחרי שעלה לכם האתר אתם תראו למעלה בצד ימין קטלוג חלקים. הנה ככה! אחרי שלחצתם על קטלוג חלקים יעלה לכם בצד ימין רשימה של חלקים וכ'ו אני יראה לכם איפה נמצאים החלקים שאני מדבר עליהם. הם ממש על ההתחלה של הרשימה 1. זה מעבדי אינטל 2. זה מעבדי AMD 3. זה לוחות אם למ…

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by r1plet,

שלום, ברשותי כרגע E5200 על 3GHZ עם לוח אם בסיסי ביותר של MSI, דגם G31M3-F, אין בו אפילו אופציה להאלעת מתח מעבד וזה די חוסם אותי בOC. מהו לוח האם (אני מאמין שזה יהיה GIGABYTE) הזול ביותר שיוכל להביא אותי לסביבות 4GHZ בE5200 שלי? קרור המעבד הוא MUGEN2 כך שאין בעיה עם זה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by galz,

היי אחרי שהמעבד, core 2 duo e6300@1.86, כבר הגיע לרמת חום בלתי נסבלת, מעל 80 מעלות, פתחתי את המארז והתגלה שכל השטח על ההיטסינק שמתחת למאוורר שלו מלא אבק, שחסם את החורים בהיטסינק. אחרי שניקיתי את האזור מכל האבק, הוא רץ במהירויות שנעות בין 69 ל75 מעלות לפי intel thermal analysis tool ו-core temp, וקצת פחות, בין 66 ל 70 לפי speedfan. כל זה עם מארז פתוח. ממה שאני מבין הטמפ' המומלצות של אינטל זה עד 60 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהוא כל כך חם? יכול להיות שאחרי שלוש שנים, פשוט צריך למרוח משחה טרמית חדשה על המעבד? הביוס דרך אגב מראה טמפ' קצת שונות. 56-57. האם פשוט הפעלה של ווינדואוס מעלה את הטמפ' ביותר מעשר מעלות?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  9. היי רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר , ראיתי שבבדיקה של Crysis Benchmark Tool , מקבלים עם המעבד Core 2 Quad Q6600 +כרטיס מסך 4850 , 44 FPS על רזולוציה של 1280X1024 , ועם המעבד שלי קיבלתי רק 41 FPS (ראו מיפרט). רוני

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  10. היי מציעים לי לעשות טרייד אין 2 סטיקים של CORSAIR xms2 1GB pc-6400 c4 ולהוסיף 290 ש"ח ולקבל 2 סטיקים של AData 2GB pc-6400 c4 איך נשמע?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by ofir981988,

בחנות הציעו לי את ה- box ואמרו לי המאוורר שבא עם המעבד בטוח מתאים כי intel לא ייצרו מאוורר לא מספיק טוב, אבל לפי מה שהבנתי בפורום עדיך לקחת את ה-tray וקירור למעבד בנפרד, מה עדיף? המחשב הוא לגיימינג בינוני, זיכרון 4GB, כרטיס מסך hd 4770 ואני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב...[br]פורסם בתאריך: 24.02.2010 בשעה 08:58:45 שאלה נוספת:איזה לוח אם עדיף למערכת שציינתי: intel dp55wb whitesburg או gigabyte ga-p55m-ud2? מבחינת ביצועים מחיר ואמינות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by _xyz,

1)האם יצרני הלוחות הכי אמינים (לשימוש רגיל, לא OC כבד) הם אינטל, אסוס וג'יגהבייט? האם יש דירוג של האמינות שלהם, או שהיא נחשבת דומה? 2)האם יש משמעות מיוחד לתוספות כמו ה solid capacitors או ultra durable של ג'יגהבייט? 3)כמה שנים לוח תקין אמור לעבוד בלי בעיות ותקלות?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. אני שוקל לקנות מחשב חדש בקרוב, אחרי 6 שנים ארוכות עם המחשב הישן, ורציתי לדעת באיזה מעבד עלי להשקיע. אני בעיקר עובד עם המחשב לכתיבת קוד (ויזואל סטודיו) ולאחרונה התחלתי ללמוד לתכנת לאייפון. איזה מעבד יתאים לעבודה מאומצת, i7, i5, i3? מה בכלל ההבדלים המהותיים בין המעבדים הללו? לגבי תקציב, אני חושב שבנושא המעבד אני לא אתקמצן וארצה לקנות את הטוב ביותר שבאפשרותי לקנות מכיוון שסביר להניח שאת הרכיב הזה אני לא אשדרג יותר. אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  14. Started by Crossair,

בהתחלה כיוונתי על המפרט הנ"ל: INTEL CORE i7 860 Gigabyte GA-P55A-UD3R G.SKILL 6GB DDR3 1600 CL9 SAPPHIRE HD5850 INTEL X25-M 80GB SSD NOCTUA NH-U12P LANCOOL K62 SEASONIC 600W לאחר שקיבלתי מחיר טוב על 6GB זכרון חשבתי על להוסיף 300 שקלים ולקחת i7 920 + לוח GA-EX58A-UD3R - וכך עשיתי. האם טעיתי? אני רואה שברוב מבחני הביצועים ה860 טוב יותר, עיקר ההחלפה ל920 הייתה המוגבלות של סוקט P55 בשימוש בUSB3\SATA3 ובניצול TRIPLE CHANNEL ב920 לעומת שימוש ב6GB ב860 ללא שימוש אפילו בDUAL CHANNEL. האם להחזיר חזרה ל860? מה הייתם עושים במקומי? אשמח לתשובה זריזה ועניינית כיוון שהחלקים אמורים להגיע מחר. תודה חבר'ה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by gofunky,

איזה מעבד יותר חזק , יותר מתאים לעבודה גרפית, הדמיות, עריכת תמונות , ותוכנות תלת מימד? תןדה,

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  16. ראיתי בהמלצות של המפרטים הקיימים וגם בת'רדים, שלמערכות ביתיות בסכום של עד 1500 ש"ח נהוג להמליץ על מעבדי אינטל מסדרת E5300 או אחד מדומיו. עם זאת, אם התקציב מטפס בעוד כמה מאות ש"ח, הומלצו כאן מערכות עם מעבד I3 של אינטל. האם אפשר לקבל פירוט מה הטעם במחשב משרדי לאופיס וסרטים להתקין מעבד I3 לעומת המעבד האחר? כלומר, איזה יתרונות ייתן המעבד הזה למחשב משרדי שיצדיק את ההוצאה הנוספת?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות לוח-אם חדש. אני רוצה שתומרו לי איזה לוח-אם הכי טוב מהרשימה שהבאתי פה למטה! זה המעבד שלי אם מישהו צריך (Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB) הרשימה: GIGABYTE EP45T-UD3LR ASUS P5QC ASUS P5P43TD PRO ASUS P5G43T-M PRO תודה ויום טוב..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  18. Started by natan805,

יש לי לוח של gigabyte p55‎ ud3‎ ‎750‎ ‎‏ ויש לו שני סוגי חיבר של סאטה2 יש שתים לבנים וכתוב על כל אחדgsata2‎ ‎‏ ויש 6 כחולים שכתוב על כל אחד sata2‎ ‎‏ בלבד בל g‏ השאלה מה הבדל? ואיפה אני אמור לחבר את הקשיחים שלי? יש לי שני קשיחים אחד של סמסונג ישן מהירות 7200 ואחד חדש של wd‏ הגירסה השחורה ועליו מותקן הוינדוס .אז איפה לחבר אותם?. ‎‏

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by ilanb0,

הצעה אחת שקיבלתי הייתה של Intel Pentium G6950 Socket 1156 2.8Ghz , וההצעה האחרת לאינטל e5300. מה בעצם ההבדל ביניהם? האם רכישת 6950 תהיה הוצאה מיותרת, או שעשוי להביא יתרונות כלשהם במחשב משרדי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ולפי המפרט של החנות (KSP) צריך להיות שם חיבור של 5.1 ערוצים. מה שאני רואה שיש 3 יציאות אחת למיקרופון ועוד שתי יציאות ככל הנראה לרמקולים. אני לא יודע אם זה היציאות שאני צריך, כי במערכת רמקולים שלי יש 3 חיבורים. האם אלו החיבורים או שאין בכלל יציאה ל5.1 ערוצים בלוח אם הזה? תודה

21. זו המערכת שאני בונה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=450007.0 נקודות התיחסות : 1. ALC889 VS ALC888B 2.USB3 על הלוח לאומת שידרוג עתידי בעזרת כרטיס PCI-E ותפסת SLOT פנוי(אופציית החיבור ל4 מסכים בעזרת שני כרטיס מסך נפסלת) 3. RAID 0,1 מספיקים לי 4.רכיבי INTEL HD לא בשימוש 5.אין יציאת S/PDIF Out COAXIAL בH55 או בכלל לשקיע עוד 30% ב Asus P7H55D-M Evo H55 CHIPSET אני כבר מבולבל

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by FastJack,

שלום. יש לחבר שלי מחשב יחסית ישן (שנתיים), ואני מעוניין להתקין לו מערכת הפעלה חדשה (WIN 7). הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם יש לו וגם לו אין מושג, ואין לו שום חוברות, קופסאות או קבלות על המחשב. האם יש תוכנה שיודעת לזהות איזה לוח אם יש על המחשב? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bs315,

ערב טוב. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L, ו- 2 GB זיכרון (Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12). אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל- 4GB זיכרון. האם יש טעם לחפש עוד סט של 2x1GB במהירות זהה, או פשוט לקנות קיט 2x2GB במהירות 1066Mhz חדש? השיפור בביצועים יהיה שווה את ה"בזבוז" של הזכרונות הקיימים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by About:blank,

שלום לכולם, לפני חצי שנה וגם לאחר התייעצות בפורום התכוונתי לקנות מחשב חדש שיבוסס על Pentium Dual Core E6300, בגלל כל מיני סיבות הרכישה נדחתה לתקופה הקרובה. המחשב מיועד להיות מחשב בעיקר לעבודה + שימוש אישי. המחשב לא מיועד למשחקים ולא מתוכנן OC. את העבודה עליו ניתן להגדיר כמשרדית ולא דרוש לה כוח עיבוד משמעותי. היום אני די מסתדר עם Athlon 3200+. אני משתמש בתוכנות מסוימות שמעבדות כמויות גדולות של טקסט ובשלב כזה הן מעמיסות למשך דקות מסוימות את המעבד ל-100%, בעיקר בגלל שהן כתובות בצורה גרועה ולא כי הן באמת כל כך תובעניות. בדקות האלה המחשב די מושבת ואני בדרך כלל ממתין עד שהפעולה תסתיים לפני שאני ממשיך בעבודה. התוכנות גם ככה לא תומכות בריבוי ליבות ולכן כמות גדולה יותר של ליבות לא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הלוח MSI RC410M H תומך במעבד E8400? המעבד שכרגע עליו הוא P4 3.0GHZ 630 ואני חושב שE8400 אמור לתת לי בוסט רציני לצורכי משרדיים: אינטרנט, ריבוי לשוניות בפיירפוקס, שירים, התכתבויות, אולי סרטים ולימודים.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.