עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eatzik,

שלום, הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע שבוע הבא, בנתיים יש לי זמן להחליף את הזיכרונות שהזמנתי. הלוח אם הוא Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 הזיכרונות הם Kingston נפח 2048MB DDR3 תדר x2 1333MHz http://ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=619 המוכר אמר שבגלל שהזיכרון הוא CL9 והלוח יעבוד ב1333M רק אחרי OC, שאני לא מתכוון לעשות, כדאי לרדת לזיכרון של 1066M עם CL7 (הבדל של 35 ש"ח לסטיק). המחשב הוא לעבודה משרדית ומטלאב. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yogev s,

אז לפי מה שהבנתם אני מתכנן לקנות מחשב חדש, והחלטתי לקחת לוח אם חזק והמליצו לי על זה. המחשב הוא למשחקים, ורציתי לדעת איזה ביצועים הלוח הזה נותן? האם הוא ינצל את מלוא כוח המערכת? חשוב שתתמקדו בביצועים של הלוח במשחקים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shay33,

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ??? :s05: ??? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by amzari,

שלום לכולם!! מחשב עם מעבד P4 3.6GHZ עם לוח אם Mainboard KINGJET SR-Intel845GL ,לאחר התקנה של XP הוא מזהה שיש לי מעבד סלרון 1.7GHZ המעבד ניבדק פיזית ועליו רשום שזה אכן 3.6 p4 ,(בביוס אין לי אפשרות לצפות בנתוני מעבד,וכמוכן שמחשב עולה (ממש לפני אפשרות לחיצה על דל כדי להיכנס לביוס )הוא רושם שאכן זה מעבד פנטיום 4 3.6 מה יכול לגרום לבעיה כזו??? האם זה לוח או XP שלי פשות לא תקין ,האם משהוא שמע על כזו בעיה בכלל? :-[ ??? תודה מראש !!!!

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת האם כרטיס מסך חזק (כזה שעולה 1500 ש"ח~) יגרום למשחק לעלות מהר יותר? וגם כאשר המשחק עלה מה יגרום לזמן לטעינת השלבים להתקצר? האם זה מעבד יותר טוב או כרטיס מסך יותר חזק? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האם תוכנת AVID תומכת בכרטיס הקול המובנה בGA-X58A-UD3R X58 CHIPSET ? מזמין יום ראשון את המפרט, ורק עכשיו שמתי לב שהכרטיס קול בלוח אם הזה הוא REALTEK! לא הצלחתי למצוא מידע בשון מקום לגבי הכרטיסים שAVID תומכת בהם, אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by פרי פרי,

הזמנתי זכרון CL4 553 קיבלתי CL5 667 :-[ ראיתי באתר שהם נמכרים באותו מחיר, יכול להיות שבמהירות נמוכה יותר(553) הוא יוכל לעבוד בCL4 ? להתעקש להחליף? (יש לי סלרון 2.8 553)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מניח שהשאלה כבר נדונה בפורום זה מתישהו אך לא מצאתי דיון כזה. האם מעבד שלא בהרבה יותר טוב יראה גם ביצועים הרבה יותר טובים במשחקים... אני מתכוון להגדרות "נורמאליות". למשל: האם יש הבדל כלשהו בין pentium D 930 ל ethlon X2 3800+?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

http://cgi.ebay.com/2GB-2X-1GB-DDR2-PC2-8500-1066MHZ-DIMM-2-GB-Go-240PIN-HS_W0QQitemZ110509135614QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item19badb96fe צריך חוו"ד מכם, שווה עוגיה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

טוב חברים שמעו: קניתי מחשב בחופש הגדול שנה שעברה Pentium 4 2.0A Ghz עם 256 מגה בייט DDR266, הזכרון הזה בהחלט לא מספיק והמחשב מדי פעם נטען לאט מאוד ונתקע, אז אני אקנה עוד 256 מגה בייט DDR266 כי הלוח שלי לא תומך ב333... עכשיו רציתי לשאול: יש לי עוד 128 מגה בייט SDRAM ישן מאוד, רציתי לשאול אם אני יוסיף אותו ל512 DDR זה יוסיף לביצועים, האם אני ירגיש בהבדל בין 512 ל640?! בקיצור - האם כדאי לי לשים את הזגרון 133 SDRAM הזה גם במערכת. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הי, אני מחפש מחשב נייד פשוט+... בסגנון אינטל I5 או I7, כונן SSD של 256 GB.. הבנתי שכדאי לחכות למעבדים מדור 8, אבל נכון לעכשיו אין כל כך מבחר, לדל יש רק מחשבים של 2in1 מהסדרה הזו, וגם כן עם מקלדת לא מלאה. לאסוס אין בכלל, ולHP יש 2 מחשבים בודדים עם מעבדי דור 8, מה שמשאיר אותי עם האופציה הזו בלבד. מתי אמורים לצאת עוד מחשבים עם מעבדי דור שמיני, יש צפי לאיזה דגם מסוים ? (מהחברות שצוינו למעלה ?) או אפילו להערכתכם ? חודש ? חודשיים? ועוד שאלה שאולי קצת לא קשורה.. חיפשתי את הדגם הספציפי הזה של HP ביוטיוב (גם את הסדרה עצמה ולא רק דגם ספציפי) .. משום מה המחשב לא מופיע בכלל, שום סרטון - לא REVIEW ולא UNBOXING, שזה קצת חריג…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מעוניין להוסיף למערכת מחשב שמכילה את לוח האם P67A-UD3-B3 דיסק קשיח נוסף בנפח 3TB. נתקלתי בפרסום הזה, שלפיו לא הייתה תמיכה מצד הלוח בדיסקים קשיחים בנפח שגדול מ-2.2TB, עד ששוחרר עדכון שפתר זאת. ישנם שני עדכונים זמינים בעמוד הזה תחת הכותרות "3TB+ Unlock Preinstall driver" ו-"3TB+ unlock", שלפי התיאורים שלהם אמורים לפתור את הבעיה. המחשב היה במעבדה מספר פעמים, ובין היתר נעשו בו שינויים ועדכונים ברמת התוכנה, החומרה וה-BIOS - כך שייתכן שהעניין הזה כבר טופל. אני חושש שהתקנה של העדכונים האלה עלולה לגרום לנזק כלשהו (במידה שהנושא הזה כבר נפתר), וגם הוספה של הדיסק הקשיח ללא ידיעה אם הוא אכן נתמך עלולה להיות בעייתית. האם יש דרך לבדוק האם כבר יש תמיכה מצד הלוח בדיסקים קשיחים בנפח …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני אתחיל בזה שבסטוק הוא כנראה לא לוקח כ"כ הרבה חשמל, אבל אחרי שמתחילים לעשות קצת OC ומגיעים למספרים מכובדים הכמות החשמל שהמעבדים האלה לוקחים פשוט מטורפת!!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121145

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by IlanF,

האמת שאני לא ממש בטוח מה אני מעדיף, לשדרג מסך, או את שאר המחשב, כרגע המחשב הנוכחי מסתדר לא רע, אבל כמובן שהמעבד שלי הוא וואחד צוואר בקבוק שלהחליף אותו זה אומר להחליף כבר לוח+זיכרון.. המחשב הוא בעיקר לגיימינג, אבל משמש אותי גם לעריכת וידאו (סוני וגאס) וקצת פוטושופ. כרגע המחשב הוא כזה: לוח Gigabyte G31M-S2C מעבד Intel E5400 @ 3.45Ghz זיכרון 3 GB RAM כ. מסך AMD Radeon HD 6850 ספק HEC win 550ub (550w) כרטיס מסך קניתי לא מזמן ואני לא מעוניין להחליף בזמן הקרוב לפחות. מה שאני צריך מהמחשב הוא לפחות 4 גיגה זיכרון (האמת שאני שואף ל-8), ושיהיה לו חיבורי USB 3 אולי כדאי שיהיה בלוח עוד חיבור PCI-E נוסף אם אני אחליט להוסיף עוד איזה 6850 לCF בעתיד למעבד אני כנראה אעשה OC קליל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. השימוש העיקרי שלי במחשב החדש יהיה בעיקר למשחקים ברזולוציה והגדרות גבוהות, אינטרנט, וסרטים, לא משהו רציני... עכשיו כמו בכותרת אני מתלבט בין המעבד 6 ליבות של AMD לעומת המעבד של אינטל, מלכתחילה התכוונתי ללכת על אינטל, אבל מישהו פה המליץ לי על המעבד של AMD בגלל ה 6 ליבות . שניהם עולים כמעט אותו המחיר, (ויש לציין שאני כנראה אשתמש בכרטיס מסך GTX480 אם זה חשוב...) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אוקיי, דיברתי עם מנהל פנדס והוא הבטיח לי מחיר טוב יותר לכל מי שיזמין דרך ההזמנה המרוכזת, אבל זה כנראה יהיה רק באוגוסט. אני רוצה שכל אחד רוצה יכתוב שהוא רוצה + השם שלו והאימייל. שנוכל להעביר הודעות. ההזמנה הזו משותפת גם למשתמשי גיימר, מי שמגיימר אדום, מי שמהזון כחול שקד ליפשיץ, shakedl@gmail.com עדי גולן, adigolan@gmail.com

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ברשותי לוח ASROCK Z68 EXTREME 4 אליו חיברתי דיסק OCZ VERTEX 3 120GB יש לי ספק אם חיברתי אותו לSATA 3 או SATA 2. לפי היצרן יש לו שני פורטים SATA 3 עם בקר MARVELL ועוד 2 פורטים SATA 3 עם בקר intel שאלתי היא מלבד הסתמכות על הוראות היצרן איך אפשר לוודא האם השתמשתי בפורט SATA 3 של MARVEL או של INTEL יש איזה שהיא תוכנה שמציגה את זה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by miki26,

קניתי 2 מעבדים ב KSP אחד AMD SEMPRON שאותו קיבלתי עם קופסה גדולה אורגינלית הכוללת חותמת של AMD מדבקה שאפשר להדביק על המחשב וקירור עם חותמת של AMD בקיצור הכל תקין. קניתי גם מעבד AMD 64 BIT ובKSP נתנו לי את המעבד רק בקופסת פלסטיק ללא חותמת הקופסה כבר היתה פתוחה וללא מדבקה וללא שום חותמת והקירור שקיבלתי בכלל של חברה אחרת ולא של AMD בקיצור בכלל לא כמו הSEMPRON. 1.האם אני יכול לדרוש מדבקה? 2.האם אני יכול לדרוש קירור תואם אורגינל של AMD ולא סתם משהו שנתנו לי? 3.האם זה חוקי/תקין איך שהם מכרו את המעבד ותואם לאיך שהחברה AMD מצפים שימכרו את המעבד שלהם? לפני שאני ניגש להחזיר או לדרוש את הדברים הנ"ל אם מישהו יוכל לענות לי על זה כדי שאדע מה נעשה לפי התקנות ומה לא.... תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://driveragent.com/b/driveragent_results?hwid=40618b897fa970f500b2924a1dd4f56f&PHPSESSID=5qb0qhjdu6n9007b5no6oq41o5&referral=270# צריך את עזרתכם בנושא, יוסי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mrraz,

קניתי מעבד כזה ובחנות הבטיחו סטפינג E6 אבל אחרי שהרכבתי ראיתי שזה רק E4 איזה עדיף ? כדאי לחזור לחנות ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הסדרה החדשה מבית לנובו החלה להימכר בישראל, ומהווה אלטרנטיבה מעניינת לדגמי ה-UX305UA של אסוס לנובו, שרק לאחרונה זכתה לקבל את התואר יצרנית המחשבים הניידים הגדולה ביותר בשוק, משיקה משפחה חדשה של ניידים קומפקטיים וקלים שנקראת IdeaPad 710S – ועשויה לעניין את כל מי שמחפשים מחשב עם מסך 13 אינץ'. דגם עם מעבד Core i3-6100U מדור ה-Skylake, בשילוב עם מסך IPS בגודל 13.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p, זכרון RAM של 8GB, נפח אחסון מבוסס כונן SSD של 128GB ומערכת חלונות 10 בגירסת Home נמכר ברשת 'Ivory' במחיר של 3,590 ש"ח, ואילו דגם עם מעבד Core i5-6200U, זכרון RAM של 8GB ונפח אחסון מבוסס כונן SSD של 256GB מוצע ברשת 'KSP' בעלות של 4,190 ש"ח – לא רע ביחס לתמורה, ובהתחשב בכך שהמחשב מגי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lmlm,

האם זה נכון שאם יש לי לוח אם של אינטל אז אני לא יכול לעשות OC למעבד?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gooz,

שלום לכולם קניתי מעבד E6600 BOX חדש מהקופסא הוצאתי אותו וגיליתי כתם/שריטה שחורה עליו, צריך להדאיג? מוזר לי שמוצר חדש שיוצא מהבית חרושת יהיה ככה וגם מה הקטע עם ה3 שנים אחריות? חשבתי תמיד שלאינטל יש אחריות לכל החיים. תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by LoopXXX,

בעתיד מתוכנן השידרוג ל IVY BRIGDE למקביל של I5 2500K. יש את לוח הזה כרגע במחיר מעולה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8913 לאור תחזית של עליית מחירים בלוחות האם, בנוסף לצמצום יצוא מתכות מסין. האם הלוח יתמוך בIVY? כדאי לי לקפוץ על המציאה עכשיו או לחכות שמעבדים החדשים יקנסו לשוק והלוחות Z77 H77 יעלו פחות? כמו כן האם הלוחות החדשים הנ"ל עם הצ'יפסט החדש יהיו יותר טובים מאשר זה שבקישור? ושאלה לגבי הזכרונות. נכון לעכשיו יש לי G.SKILL 8GB 1600 CL7. ECO אני חיפשתי עוד סטיק או שתיים של 4 בדיוק לפי הפרמטר של 1600 ו CL7 והכי קרוב היו את אלה CL8. עד כמה משמעותי העניין עם התיזמונים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני כנראה קונה את הלוח שבוע הבא ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך יחסום את היציאות. במידה וכן, האם ישנו לוח באותו טווח מחירים שאני אוכל להרכיב עליו את הכרטיס וזה אינו יחסום לי שום כניסה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים