עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by liordavid,

שלום לכולם.... מהו מעבד PRESCOT ? יש לי מעבד 2.6 HT של NORTHWOOD... האם PRESCOTT 2.6 יותר טוב משלי ? :s07:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי אני צריך המלצה למעבד הכי טוב שיש למשחקים כבדים לסרטים אני לא עושה קידודים ולא נראה לי שאני יעשה גם OC אז לא צריך להתחשב בזה ובקשר ללוח אם אני כבר יתאים אותו למעבד אני כרגע רוצה לדעת איזה הכי טוב שאני יקנה ... תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by alia,

שלום-קניתי זכרון קינגסטון cpuz וגם everest מראים שזה מסוג יונדאי צירפתי צילום. האם כך זה צריך להיות או שיש חשד? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, רציתי לשאול האם אפשר לעבוד עם כרטיס מסך חיצוני במקרה ואני קונה את אחד המעבדים מסדרת i3 או i5 שמגיעים עם GPU Core מובנה. ואם כן, אז האם ה GPU Core עוזר לפעולה של הכרטיס הרגיל שלי, והאם זה עובד חלק. עוד שאלה: אין אני מתאים את לוח האם והזכרונות הכי טובים למעבד שאני בוחר? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dan9,

היי מהי תכנולוגית הS.M.A.R.T? שמתי לב שבהרבי לוחות M יש אופציה כזו לדיסקים הקשיחים... האם כדיי להפעיל את האופציה הזו? האם היא טובה? ולמה היא משמשת? תודה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AlcHEMisT,

לוח אם EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT מעבד INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache זכרונות Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ כל זה, במידה ואני יחליט לקנות יעלה לי כמעט 3000 ש"ח. השאלה שלי האם בתקציב הזה אפשר לקנות שילוש יותר טוב, מה דעתכם? שאלה נוספת היא לגבי לוח האם שכולל כרטיס מסך, האם הוא שווה משהו? אני לא גיימר אבל אני מצפה לביצועים טובים, אולי בעתיד אני אוסיף כרטיס גרפי. אשמח לקבל תגובות.... :lamer:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roma4k,

שלום לכולם! יש לי שאלה לגבי שדרוג המחשב. אני עומד לשדרג את המחשב עוד מעט, אך אני לא יודע במה לבחור, אינטל או AMD וזאת מפני הסיבה הבאה: אני לומד בביה"ס בכיתה י"א מגמת אלקטרוניקה. במסגרת השיעורים במגמה אני לומד על מבנה המעבד של אינטל (8086) וכמו כן את שפת התכנות ASSEMBLER ( או ASSEMBLY), אנו לומדים פקודות שונות של השפה, שמפעילות בין השאר את הזיכרונות במחשב, אוגרים במעבד וכו, . השאלה שלי היא האם את כל אותם הפקודות ניתן לעשות גם על מחשב AMD, האם זה זהה לחלוטין לאינטל? תודה מראש. ----------------------------------------------------------------------- לאחר שהבנתי מכם שאני בנקודת מוצא שווה לשני המעבדים, נישאר לי רק להחליט איזה לקחת. אני יודע שבטח עניתם מיליון פעמים על שאלות מהס…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nec_000,

חברים יקרים, בשבוע האחרון וכפי שידוע לכל, נערכה לה תערוכת Computex 2017 בה AMD ערכה את ה- Conference השנתי שלה. המצגת מעניינת, גם אם חוזרת על מרבית הדברים שאנו כבר יודעים. בכל זאת אמליץ לצפות בה, שכן היא מעניינת את החובבים בתחום ויש בה עוד מספר פרטים חדשים חשובים, כמו זאת שכל הליין של סדרת threadripper ובניגוד לאינטל, משמרת את כל היכולות שמסביב למעבד באותה רמה וללא תלות במיקומו של המעבד בסדרה: קרי שכבר מהמעבד הכי קטן ולו "רק" 10 ליבות, לא יופחתו כל יכולות IO שהן - יהיו פתוחים כל 64 ה- PCI Lanes וכל ארבעת הנתיבים לזיכרון Quad memory channel. AMD דוגלת באסטרטגיה, של לא לגרום לצרכן להיאלץ לשדרג למעבד יקר יותר בסדרה…

9. Started by swisaman,

יש לי אפשרות לקנות I7 930 + GIGABYTE X58 UD5(יד שנייה כמובן),אחרי זה אני אמכור את השילוש שלי ובעצם ההוצאה תצטמצם. המפרט העכשווי בחתימה,שימוש עיקרי הוא משחקים וקצת עריכה גראפית(ברמה חובבנית),עיצוב בפוטושופ(גם כן רמה דיי חובבנית) וכמובן מתכנן OC. הI7 + הלוח יעלה באזור ה1000 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Vlad3,

תגידו שווה לקנות אותו ולעשות לו OC ל3GHZ או שזה כבר לא כזה טוב ועדיף כבר לקנות מחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by chillout,

שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל לוח אם וכרטיס מסך 670. בנוסף יש לי ספק של seasonic 600w לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H ומעבד 3470 5i. ברצוני לעשות מערך כרטיסים (SLI) אך לוח האם שלי אינו תומך בכך. האם תוכלו להמליץ לי לוח אם שתומך ב-SLI (עדיף שלא יהיה 77z מכיוון שהמעבד שלי אינו בעל מכפלה פתוחה (אינו תומך ב-OC). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zaroor,

1-האם צי'פסטים של חברות sis -via ללוחות האם כבר לא יכולים לתמוך במעבדים כפולי ליבה של אינטל ? 2 -ללוחות האם של AMD רשום באס כך : Hyper Transport Bus (כמו באינטל ה FSB ) אז לידו רשום גם : MT/s =מה הפרוש של זה ? ןיש גם :HyperTransport™ 3.0 מה ההבדל בזה שרשום 3 ??? 3- מה הסיבה שהפסיקו לרשום את ה : BUS SPEED במעבדים וגם בלוחות ל- ‏Core i3 530 ,‏Core i3 540 ,‏Core i5 661 ואולי עוד כמה , וב- AMD בכלל לא ראיתי שרשום ברובם ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nandrut,

איזה מהמעבדים הנ"ל יהיה טוב יותר לצרכי HTPC בסטוק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Rinus,

היי, מה זה Pin 1? אמרו לי שיש pin 1 בלוח אם, איך אני יודע איפה זה Pin 1 בלוח האם, אם לא רשום? ומה זה בעצם Pin 1?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה) החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci. מעדכן באופן אירוני.. קניתי זכרונות. התקנתי. מסך כחול לפני שבגלל רואים שהמחשב עולה. ריסט לcmos וכו' - מסך כחול בטעינה של וינדאוס. החלפה לזכרונות הקודמים עובדת - אבל אז ניסיתי עוד כמה דברים.. ועכשיו כלום לא עובד. מסך כחול בטעינה של וינדאוס. להכניס רק זכרון 1, שינויים של בלוטים, התקנה מחדש של הביוס, הקטנת המהירות ל1600 ועוד עצות שקראתי... כלום לא עוזר הצעות? הודעה קודמת: אהלן, יש לי כרגע 2 זכרונות של 4 ג'יגה. crucial ddr3 1333 pc3 10600. …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by none,

VOODOO לא עובד עם פנטיום 4 בגלל מה בגלל המתח? ואם בגלל המתח אי אפשר להעלות אותו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מהפרסומים והידיעות השונים , וכן לפי הכתבות פה באתר הלוחות אם z390 אמורים לצאת ביוני בערך. האם ביוני אמורים לצאת כל הגרסאות של לוחות אם z390 כולל אלה שמיועדים למעבדים החדשים שייצאו גם כן בקרוב שיחליפו את coffee lake ?או שבינתיים רק לוחות אם שיתאימו ל coffee lake ? אם ניתן לעשות קצת סדר בבלגן בכל השמות האלה של המעבדים. המעבדים שאמורים להחליף את coffee lake הם whiskey lake והם אמורים לצאת בזמן הכי קרוב ? כי יש גם את cascade lake בקיצור מעבדים i7 עם 8 ליבות גם כן יגיעו ביוני או שבכלל מאוחר יותר , ואם כן ידוע מתי בערך?

18. אני מניח שהשאלה כבר נדונה בפורום זה מתישהו אך לא מצאתי דיון כזה. האם מעבד שלא בהרבה יותר טוב יראה גם ביצועים הרבה יותר טובים במשחקים... אני מתכוון להגדרות "נורמאליות". למשל: האם יש הבדל כלשהו בין pentium D 930 ל ethlon X2 3800+?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by bugosdckh,

שלום רציתי לשאול 2 שאלות 1. מה ההבדל בין לוח האם של abit ni8sli ל abit il8 chipset945p 2. כמה חיבורים של sata יש בלוח אם abit ni8sli ושאלה כללית למה צריך יותר מסלוט אחד של pci expres על הלוח? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by רויטל 24,

שלום לכולם, התקינו לי לא מזמן מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימייט והיא מעט איטית, הבנתי שזה בגלל זכרון הראם. מבירור שערכתי הבנתי שבמחשב שלי מותקנים 2 זכרונות DDR בגודל 256 מגה כל אחד ובמהירות 400 הרץ,כלומר סה"כ 512 מגה. לפי מה שהבנתישזה ממש מעט כדי להריץ את ויסטה בצורה טובה ואני מעוניינת להרחיב את הזכרון. השאלה שלי - האם זה יעיל להוסיף ג'יגה למה שיש לי כרגע - כלומר יהיה לי ג'יגה וחצי ?? האם דבר כזה? בחנות המחשבים אמרו לי להוריד את מה שיש לי כרגע ולהחליף אותם בג'יגה זכרון מכיוון שזה לא יעבוד טוב ביחד...אז מה אתם אומרים ? מה הכי כדאי לי לעשות? הכל בהנחה שאני סטודנטית תפרנית ואין לי מאות שקלים לבזבז על מחשב מפלצתי, הרי כל מה שאני מבקשת מהמחשב הוא אופיס ואינטרנט... תודה לכו…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Holography,

http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2369

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אני מתלבט לגבי הלוח אם . מבקש חוות דעתכם .שימושי המחשב - משרדי , תוכנות אופיס אינטרנט קצת צפייה בסרטים שמיעת מוזיקה . מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤228 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 5-5-5-15 Gold ¤159 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2206K מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W ¤456 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B-II מסך מחשב Samsung 19" 953BW 2ms LCD ¤634 כמ…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sohooo,

שלום- בשעה טובה הזמנתי היום מחשב.. אני לא ממש מבין בלוחות ובפורום מפרטי מחשב הומלץ לי על- GIGABYTE GA-EP43-DS3 כאשר ביצעתי הזמנה שיכנעו אותי לקחת במקום- DFI bloodron P35 T2RL http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430653 בטענה שהוא יותר מוצלח... אני נוטה להאמין לחנות שבה ביצעתי את הרכישה אבל בכל זאת רוצה את דעתכם. ואולי לקבל המלצה אפילו על לוח אחר. (תקציב עד 600) לדעתי אין לי הרבה זמן להתחרט... המפרט מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם- ??? זיכרון- mushkin ddr2 4096mb (2048x2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 xp red 593 כרטיס גרפי- HD4870 512MB CLUB3D כונן קשיח- WD 500GB SATA2 16MB מסך- SAMSUNG T220 צורב- LG מארז- ANTEC SONAT III + OC תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. נפל לי לידיים לוח: MSI MicroStar MS 6119 BX2 Ver 1.1 - לסלוט1. יש את האיזור של 10 ומשהו פינים, השאלה על איזה 2 אני מחבר את הכפתור של ההדלקה? ושאלה כללית לא דווקא ללוח הזה: האם הכפתור הדלקה צריך להיות מתג שלשניה לוחץ הדלקה ושניה לכיבוי (כמו של הריסט) או שזה מתג שבמשך כל זמן הפעולה הוא מקצר בין שני נקודות, ובעצם ג'אמפר יכול להחליף אותו וגמרנו? (כי לא יודע איפה המתג חחחייחח)... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. (כותרת) יש תוכנה? אני לא מוצא בלוח מה רשום שם... זה לוח אם של איזה שלוש שנים (אולי זה יעזור)...אני פשוט רוצה לקנות סטיק זיכרון אני לא יודע מה יתאים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים