עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Xebu25,

היי במקום לפתוח דיון חדש אני מנצל את הקודם.. מבקש את עזרתם בלהכריע בין המעבדים הנ"ל .. ההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 50 שקלים - הכרטיס הגרפי בG2020 לא משנה לי כי יש Gtx560 אבל משום מה עדיין בחלק מהbenchmarks הG2020 יוצא עם ידו על העליונה - למרות היותו DC לעומת QC ועוד שאלה? לכ יכול ליווצר מצב שאחד מהמעבדים הללו יצור צווארבקבוק עם הgtx560, נכון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני מחפש שילוב מעבד+לוח+זכרון למחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס, youtube וסרטים אונליין). הנ"ל יכנס למארז קיים, מתחבר לדיסק קשיח ולכונן אופטי (שניהם SATA), וכן לספק איכותי של 450W. המחשב יריץ ווינדוס 7. במארז יש שני מאווררים (אחד מכניס, אחד מוציא) כך שאני מניח שהקירור הסטנדרטי יספיק. שקט אינו פקטור עיקרי, אבל כדאי שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור. מעדיף חנות באזור חיפה (לצערי נשארה רק נעה-מחשבים, שם יש לי הנחה של 5%) אולם גם דברים אחרים יתכנו. בשום פנים ואופן לא מתקרב ל-KSP או אייבורי. התקציב הוא כ-1000 ש"ח, עדיף קצת פחות אם אפשר. אני נוטה היסטורית ל-AMD, אולם יתכן מאוד שמעבד ה-Sandybridge החדשים (G8xx) יכולים לספק את הסחורה מבחינת עיבוד גרפי. אני לא בקיא בצ'יפסטים ה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בואו להכיר את אחד מלוחות האם המעניינים ביותר שאתם יכולים לרכוש למערכת Coffee Lake תקציבית - האם ההנדסה של ASRock מנצחת את המתחרות הגדולות? לכתבה

4. היי, התחדשתי בלוח אם Biostar TA790GX 128M ;D אבל לצערי הוא בא ללא s/pdif bracket. ובניתי על חיבור coax למגבר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה bracket? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי יש מעבד 2.53MHZ ,רשום 2.53mhz/256/533 , זה סוקט 478? רוני

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יהיה לי שמה 6400 MB\S ? כי כל זיכרון אמור להיות 3200 אם אני לא טועה זה של A-DATA DDR 400 3200 הזיכרון ...הנה תמונה :

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. השימוש במחשב יהיה לאופיס, עריכה קלה(ממש בקטנה) וגלישה באינטרט ותכני HD ומדי פעם משחק פה ושם, מה יהיה עדיף? ה- AMD Quad Core A-Series A10-5800K HD7660D מגיע עם כרטיס מסך זה ישפיע מאוד?

8. Started by ראדון,

משחקים ברמה של GTA IV וARMA 2 ובקרוב ARMA 3 יעבדו עליו בצורה טובה? גם BF3 יעבוד עליו בצורה טובה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by -LosNir-,

בוקר טוב (: אני מחפש לוח במחיר של עד 500 ש"ח ונתקלתי בקושי מסוים: כל הלוחות המומלצים תומכים בעד 4GB ומכיוון שזו הכמות המתוכננת כרגע אני נמצא במצב שאין לי שום סיכוי לשדרג את המערכת מבחינת זיכרון מבלי למכור את הסטיקים הקודמים.. מה שעוד יותר מוזר זו העובדה שהלוחות האלה מגיעים עם 4 סלוטים של זיכרון, ואני בעצם "זורק" 2 סלוטים אחרים ולא מנצל אותם. דוגמא ללוח כזה הוא GA-EP31-DS3L שזהו הלוח שתיכננתי לקנות במקור. אלטרנטיבה אחת היא ה GA-EP43-S3L שזוהיא נראית אופציה מצוינת, אך הבעיה היא בתמיכה במעבדים ישנים יותר, יש לי בבית PentiumD 805 שאני אוכל להריץ פה על הלוח במקרה של תקלה במחשב המשני. אז האופציה הזאתי יורדת. אלטרנטיבה שניה היא מכיוון שמתוכנן לקנות 4GB אפשר "להתפשר" על לוח עם שנ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Yotam.B,

היי, אני לפני קניית מחשב נייד ואני עומד על כך שבנייד שלי יהיה מעבד i7. ראיתי שישנם כל מיני סיומות למעבדים. הסתכלתי בשאלות נפוצות ולא הצלחתי למצוא שם תשובה מלאה. מזה הU? M? Q? בטח יש עוד שלא יצא לי להיתקל בהם. מה המשמעות של האותיות האלה ואם אפשר פירוט בבקשה. תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן בעקבות דיון שפתחתי כאן לפני מספר ימים, החלטנו שכדאי לשדרג זיכרון ראם למחשב המיושן שלי. כרגע בלוח יש שני סולטים בלבד, שעל כל אחד יושב 512 MB ראם. (פרטים בתמונה המצורפת למטה) כך שיוצא שאחד מהם אני אצטרך להוציא, ובמקומו נניח להתקין סטיק של 2GB (או של 4...?) עכשיו, שתי שאלות: א. מה הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 150-200 שקל? ב. אם אקנה סטיק בודד אחד, האם כדאי לי להשאיר בסולט השני את הסטיק 512MB שכבר קיים לי, או שהוא יגרום להאטה דווקא?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם. בירצוני להוסיף 1 ג'יגה זיכרון למחשב שלי. התיעצתי עם הספק שלי והוא אמר שבגלל המעבד שלי אני לא יכול להוסיף זיכרון אלא אם כן אני אחליף גם את הזיכרון שכבר יש לי וארכוש 2 ג'יגה של זיכרונות חדשים מאותה סידרה. היות ואי אפשר להסיג את אותו זיכרון שכבר יש לי (הכוונה מאותה סידרה) ושאלתי היא האם אין דרך להוסיף זיכרון מבלי לוותר על הזיכרון שכבר יש לי?. כי פשוט לא בא לי לחפש עכשיו קונה לזיכרון שיש לי. מעבד - (newcastle)AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם - Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX זיכרון - A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 2x

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by izhark,

לפי מה שהבנתי אחד מהשיפורים בדור החדש של הצ'יפסטים זה שיש תמיכת חומרה בHD גם לוחות עם כרטיס מובנה מישהוא יודע כמה זה באמת נכון, ואם יש איזה אתר אמין שבדק את הציפסטים האלה? יש ךי מעבד של אינטל, ואני רוצה לבנות איתו HTPC, ואם זה באמת נכון אז אולי אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים ולקנות רק כרטיס טלוויזיה, ולא כרטיס מסך (החיסכון הוא גם בספק אם לא צריך כרטיס מסך)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם... מישהו יכול לתת לי הסבר על smp ומעבד xeon? מה כל דבר ומה הוא אומר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by D.r Bit,

שלום אני צריך לדעת את סדר הפינים של הFRONT PANEL בלוח של IBM איני יודע תדגם אני רק יכול להגיד שזה לוח 478 כול הקטע שההדלקה לא סטנדרטית יש 4 מגעים שהם+--+ עזרתכם תעזור כאן תודה ... מצאתית את ההסבר של היציאות אבל איך זה מתחבר לסויץ של ההדלקה זה מה שאני לא מבין http://www.duxcw.com/yabbse/index.php?action=display;board=12;threadid=15003;start=0#msg81114

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. מעוניין לחבר אליו זוג 8GB DDR3 1600 ואולי זוג כרטיסי מסך בCrossFire על איזה לוח אם אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היי ברשותי לוח אם Gigabyte EP43-UD3L קישור: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3499#sp וזכרון 4095 MB של GSKILL דגם F2-8000CL5D-4GBPQ קישור: http://www.gskill.com/en/product/f2-8000cl5d-4gbpq וכרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125238 ומעבד Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz רציתי לדעת מה מומלץ ככה שיהיה קצת יותר נעים ונחמד להריץ משחקים חדשים יותר היטב וכן לעבוד עם תוכנות כגון PS וכד'. איזה זיכרון יכול להתאים לי כיון שאת הדגם הזה של GSKILL לא מצאתי למכירה בארץ ולפני כ 4 שנים כשקניתי את המחשב ממש התאמנו את הכל עם ה CL לזכרון ככה שלפחות מה שידוע לי זה מאוד חשוב.. וכן איזה כרטיס מסך נ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by atomic rooster,

היי. הגענו לספטמבר, יש כבר צפי ? מידע כלשהו למישהו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Impreza,

עכשיו, הוצאתי ממנו 8 סטיקים של זכרונות קטנים כאלה מעפנים (יש מצב שאפשר למכור אותם? חחח הם שווים משהו?) לקחתי משמה כרטיס מסך ששמים על היציאה השחורה הארוכה הזאת (שחכתי תשם) והשארתי שמה מודם שגם מתחבר לשחור הארוך הזה ועוד 2 כאלה של עכבר ומדפסת ישנים כאלה שמתחברים על ידי חוטים כאלה (אתם בטח מכירים את זה) כדאי לקחת את זה? המחשב לא עובד נראה לי חח את המעבד אני לא מצליח להוציא וזה מה שמבאס, ויש שם כונן לדיסקים המרובעים הגדולים האלה (יש לי כבר אחד כזה בבית אז השארתי את השני במחשב ההוא, כדאי לקחת? כמה שווה דבר כזה? אם אמכור חח) המחשב כרגע בחוץ אז אם לא אכפת לכם תענו כמה שיותר מהר שלא יקחו לי אותו חחח :

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nadav275,

200-230 דולר חשבתי על אלה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231032 אני צריך זיכרונות שגם יגיעו כמה שיותר רחוק באוברקלוק... אבל גם יעבדו בתזמונים נורמאליים במהירויות נמוכות נדב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! השאלה מטרידה אותי הרבה זמן, מכיוון שלא מצאתי הבדל חוץ מהזכרון מטמון של שניהם : לD920 יש 4 מגה קאש, ולD820 יש 2 מגה קאש. המהירות שעון שלהם אותו דבר, אז חוץ מזכרון מטמון, אין עוד הבדלים בינהם? מבחינת ביצועים, מי יותר עדיף? והאם מרגישים את ההבדלים בינהם? תודה ניב

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tomer_et,

רציתי לשאול מה דעתכם על הלוחות של Abit ואם הייתם ממליצים עליהם. אם כן, על איזה דגם? לא משנה התקציב ואני רוצה לוח עם יכולות טובות מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בעל חנות מחשבים ידועה אמר לי שכל המעבדים בסידרה 2XXX ו 5XXX של אינטל זה לא שתי ליבות זה ליבה אמיתית ואחת וירטואלית כמו HT . זה נכון ? E5200 זה ליבה אחת אמיתית ? והשניה וירטואלית ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, התחלתי לבנות לעצמי מערכת High End מצאתי את עצמי כרגע רק עם כרטיס מסך. (X800XT PE) לא ברור לי אם יגיע לי FX-53 כרגע הביתה אני אדע על זה רק בימים הקרובים, אם אין למה לחכות אז אני אקח אותו השאלה שלי היא מתי יוצא המעבד FX-57, וכמה הוא יעלה בערך? שנית, הצ'יפסט שייצא בקרוב, nForce 4 - עד כמה הביצועים ישתפרו בו מnForce 3 ומה יהיו הFeatures שיתווספו ללוחות? ומתי הוא יצא? בקיצור - לקנות עכשיו FX-53 \ nForce 3 Ultra או לחכות ל-FX-55\FX-57 \ nForce 4 ??? חשבתי על הלוח של MSI הK8N NEO2 PLATINUM. אני מקווה שלא יקח הרבה זמן כי כרגע אני על מחשב שאני לא יכול כבר לסבול ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי תאריכים. מישהו פה יודע בערך מתי כל זה יוצא וכמה יעלה כל העסק?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

ואל תתחילו לדבר שטויות וכל זה, פשוט מי שיכול אני מבקש לתת לי המלצה על AMD או INTEL? ועם אינטל אז לדוגמא: intel 1600mhz (סתם דוגמא). תודה מראש, gonzila

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים