מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
מאיזו סיבה זה נובע? האם זה בגלל שפאי בודק ביצועים פר ליבה אחת ומהצד הזה אינטל עדיין לוקחת בגדול? כי אפילו מעבדים ישנים יותר של אינטל מסידרת EXX00 לוקחים את הפנומים II היקרים ביותר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5LD2, עם מעבד Intel pentium D 2.8 וג'יגה זיכרון בדואל של סמסונג. שקלתי לרכוש מעבד core duo - השאלה היא האם לוח האם שלי מתאים או שזה אומר לקנות גם לוח אם חדש, והאם מעבד הדואו הקטן שיש (1.8 אני חושבת, לא?) חזק יותר מהמעבד הנוכחי שלי. אם לא, האם שווה לי להגדיל זיכרון? (ואם זה לא מובן מאליו, המטרה היא לשפר ביצועי המחשב למשחקים כבדים ועבודה עם יישומים כבדים). תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מעבד E6600 BOX חדש מהקופסא הוצאתי אותו וגיליתי כתם/שריטה שחורה עליו, צריך להדאיג? מוזר לי שמוצר חדש שיוצא מהבית חרושת יהיה ככה וגם מה הקטע עם ה3 שנים אחריות? חשבתי תמיד שלאינטל יש אחריות לכל החיים. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! תשמעו, יש לי בלאגן ממש גדול מכל המעבדים החדשים. עברתי איזה 5 עמודים אחורה, הסתכלתי בנעוצים ולא ממש הבנתי מה זה כל השמות וכד'. עכשיו מה זה Conroe? זה סדרה? מה זה Duo? זה סדרה מקבילה ל Conroe? ו AM2? זה כמו מה? אם אתם יכולים לעשות לי נגיד טבלה של השמות, מה מקביל למה, ומה מקביל לאיזה דבר בדור הישן... בפשטות. תודה רבה :
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש: AMD 3000+ (Venice) DFI Lanparty Ultra-D NF4 Geforce 7800 GTX Samsung 512MB DDR (TCC5) x2 Seagate 160GB 7200RPM 8MB cache NCQ. המעבד שיש לי במחשב הנוכחי: pentium 4 2.4GHZ s478 533mhz northwood. אם אני אקנה את הלוח הזה: (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3418&catcode=100) אשר תומך בסוקט 478, וגם בPCI-E, ואוסיף לו את המעבד שיש לי כרגע, ואת שאר החלקים אקנה חדשים כמתוכנן, האם תיהיה ירידה דרסטית בביצועי המחשב במשחקים ביחס למפרט המקורי שהכנתי? תודה לכל העוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מהו הלוח עם ציפסט NFORCE4U הכי זול שאפשר למצוא? ללא כרטיס מסך מובנה? הכוונה לוח עם תמיכה בSATA2 ובשאר התכונות של הצ'יפסט במחיר הכי נמוך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות שלי עוברות את המינימום אני רוצה לבדוק כדי שלא יהיה התחממות בשום רכיב יש לוח אסוס p5k p35 מעבד e6750 שני ליבות כרטיס מסך 9800 gtx512 שני דיסקים קשיחים 250 ide 160sata 2 16 mb 7200 rpm אני רוצה לדעת את הטמפרטורות הסבירות של החלקים שציינתיוגם את הטמפרטורות שלהם במאמץ תודה לכל מי שעוזר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב שלי ואני לא בטוח איזה זכרונות לקחת. אני גם תוהה האם כדאי לי לבצע OC. זה המפרט שלי: Q6600 +Freezer 7 PRO 8800GT GeIL DDR2 800 MHz CL4) 2GB) abit IP35-E Corsair VX450W השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט (FF עם לא מעט תוספות ומשהו כמו 10 טאבים פתוחים), ויזואל סטודיו, קצת משחקים (GTA4 וכאלה, לא משהו ממש ממש כבד) וקידודים קלים של קבצי אודיו ווידאו. כרגע אני מרגיש שהמחשב יחסית איטי ומגיב לפעולות שונות לאט. קראתי את הדיונים האחרונים בנוגע לכמות הזכרון אותה אתם ממליצים להוסיף ודיי התבלבלתי. האם הוספת זיכרון תעזור לי? ואם כן, כמה כדאי להוסיף ואיזה סוג של זכרון להוסיף? התקציב הוא בין 300-400 ש"ח. האם כדאי לי גם לעשות OC למעבד? (לא…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי במקום לפתוח דיון חדש אני מנצל את הקודם.. מבקש את עזרתם בלהכריע בין המעבדים הנ"ל .. ההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 50 שקלים - הכרטיס הגרפי בG2020 לא משנה לי כי יש Gtx560 אבל משום מה עדיין בחלק מהbenchmarks הG2020 יוצא עם ידו על העליונה - למרות היותו DC לעומת QC ועוד שאלה? לכ יכול ליווצר מצב שאחד מהמעבדים הללו יצור צווארבקבוק עם הgtx560, נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בסדר? עכשיו בדקתי. אם זה משנה אז לא הייתי בשום משחק ולא הורדתי כלום, בדקתי דרך HWMONITOR. נראה לי קצת מוזר כי הכרטיס מסך הוא 37-39. ואני יש לי שאלה קטנה: יש לי I 5 2320ו-P67X UD3 B3, אני רוצה לקנות SLI 760 ואולי לעשות להם OC, כדאי לי להחליף משהו? לא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? אם כדאי לי לשדרג אשמח אם תרשמו לי כאן מעבד ולוח שיוציאו את ההכי טוב מהמערך (רוב הסיכויים שאני קונה אחרי ההשקה של AMD ירדו מחירים) תודה רבה מראש ואשמח למענה מהיר!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום יש לי g840 שהוא מגביל אותי פה ושם במשחקים לכן אני רוצה להשתדרג למרובע ליבות אך אני לא רוצה להשקיע יותר מדי אז השאלה אם q8400 יתן לי ביצועים טובים יותר למרות שבכל מיני אתרי השוואות אני רואה שg840 יותר חזק q8400 ויש גם אתרים שאני רואה לההפך וכו'. רציתי לדעת מבחינת משחקים q8400 יתן לי יותר ביצועים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד לא שמעתי כל רשרוש למעבד AMD שולחני שיתחרה מול 4770 או דומה לו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
VOODOO לא עובד עם פנטיום 4 בגלל מה בגלל המתח? ואם בגלל המתח אי אפשר להעלות אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך עצה לגבי כרטיס זכרון עבור לוח אם של: Abit - NF7-S v2.0 nForce2. עד כמה שידוע לי הלוח תומך ב DUAL CHANNEL ולכן השאלה שלי האם כרטיס הזכרון צריך להיות DUAL או שזה לא ממש משמעותי. אני אשמח לקבל הצעות לגבי סוגי הזכרונות והיתרונות שלהם. נ.ב - לא בטוח שהמידע רלוונטי אבל השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים....
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומה שבאמת חשוב לי זה כמות הזיכרון וכרטיס מסך שיריץ משחקים כמו שצריך.. מפרט ראשון: http://ivory.co.il/product.asp?productid=26&CatCode= או מפרט שני: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3&CatCode= איזה לוח לקחת? כנראה שבעתיד יבוצע OC.. איזה הרדיסק לקחת? 80 giga SATA או 120giga IDE ? תודה לכל מי שיעזור לי ושיהיה לכולם ערב מצוין! אסף. עריכה,שמישהו בבקשה יעביר את הת'ארד הזה לפורום :" מפרטי מחשב " בטעות שלחתי כאן....
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט בצד. black ops מקרטע אצלי גם בהגדרות הנמוכות ביותר ורזולוציה 600*800. כשהמשחק רץ ומקרטע, אני רואה שהמעבד על 100%. במחשב נוסף שרץ על AMD II *3 445, וכרטיס המסך זהה, המשחק רץ חלק בהגדרות גבוהות יחסית (1280*720), צריכת מעבד לא עוברת את ה - 75%. (גם ב - PES11, המעבד בזמן משחק סביב ה - 90%, ככה שאני חושש שהוא מיצה את עצמו.) לכן הסקתי שהבעיה שלי היא המעבד. חשבתי לשדרג, ויש לי כמה אופציות, רוצה להתיעץ איזה מהן עדיפה: 1. לשדרג מעבד ל -Q9XXX, עם עדיפות ליד שניה, או דרך מכר באינטל. עלות - כ - 650-900 ש"ח 2. לקנות מעבד AMD כדוגמת זה הרשום מעלה, (אולי קצת חזק ממנו) + לוח אם תומך AMD3 וגם DDR2 (כדי שלא אצטרך להחליף גם זכרונות). עלות משוערת כ - 500 ש"ח למעבד + 350 ש"ח ללוח אם. 3. …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ללוח אם GA-H67M-UD2H-B3 יש שלושה חיבורי וידאו, האם ניתן לחבר לכולם מסכים בו זמנית ולהציג על כל מסך תצוגה שונה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורך בלוח המכיל מקסימום חריצי PCI-E (על חשבון PCI רגילים )לכרטיסי הרחבה, ושמאפשר ביצוע OC גבוהה ויציב לאורך זמן. חיוני שהלוח יאפשר "עיגון" של גופי קירור כבדים באמצעות חורים יעודיים לברגים בלוח האם. חשוב לי שתהיה תמיכה ב-USB-3 מפני שאני מתכוון לרכוש דיסק קשיח חיצוני שעובד בתקן זה. זה גם קריטי שהלוח יתמוך בצורה טובה גם ב-SATA-6 ,היות ואני מתכוון להחליף את הדיסק הקשיח ב-SSD מהיר אבל קטן בנפח של 32 GIGA לצורך מערכת הפעלה +כמה תוכנות ומשחקים כבדים שזמני הטעינה הארוכים שלהם בין השלבים ,מעיקים עלי מאוד. הערות: העניין של ריבוי כרטיסי מסך ,לא מדבר אליי. כמו כן אין לי צורך בלוח שתומך במעבד גרפי מובנה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , קנייתי לוח אם של חברת Asus p5qpl-am הבעיה היא שהכבלים שמובילים מהכפתור הדלקה במארז ללוח אם לא מתאימים , זאת אומרת שהכבלים שמחוברים למארז לא מתאימים ללוח עצמו , את כל השאר הכבלים חיברתי , מה עושים במקרה כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה תמונה http://photos.walla.co.il/3dfx
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם asus tuf gaming b460m plus יעבוד טוב עם מעבדi9 10900?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת 9 של מעבדי ה-Core נחתה לפני כמה חודשים וכעת זוכה להשלמה עם דגמים נוספים גם בשוק הביניים - בדרך להגדיל את עוצמת העיבוד הזמינה לצרכנים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שש, שמונה ועשר ליבות עיבוד למשתמשים הביתיים: דור ה-Broadwell-E המבטיח מתקרב להשקה, ואל הרשת מתחיל להגיע מידע ראשון אודות הביצועים הצפויים לנו אחת מגולות הכותרת שצפויות לנו בתערוכת קומפיוטקס לשנת 2016, שתחל בסוף החודש הנוכחי, היא ההצגה וההשקה הרשמית של דור מעבדי האקסטרים החדש של אינטל – Broadwell-E, שכבר ידוע לנו כי יציע ארבעה דגמים שונים בהתבסס על אותה תושבת LGA 2011 ואותה ערכת שבבי X99 של דור ה-Haswell-E. הדגם המעניין ביותר בדור החדש יהיה ללא ספק ה-Core i7-6950X שיהיה הראשון ממשפחת ה-Core אשר יכלול עשר ליבות עיבוד פיזיות, ו-20 ליבות לוגיות תודות לטכנולוגיית ה-HyperThreading, כל זאת במחיר מאסיבי (כמובן) שיעמוד על כ-1,500 דולר. מן העבר השני, גם מעבדי ה-Cor…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי זכרון CL4 553 קיבלתי CL5 667 :-[ ראיתי באתר שהם נמכרים באותו מחיר, יכול להיות שבמהירות נמוכה יותר(553) הוא יוכל לעבוד בCL4 ? להתעקש להחליף? (יש לי סלרון 2.8 553)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-