עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by adis50,

בכמה ה930 יותר טוב כי הוא יותר יקר ב215 ש''ח השאלה אם זה שווה והאם יש ל930 עוד יתרונות מלבד ה0.2 במהירות כשהשימושים האם משחקים ושימשו ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים שפועלים יחד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by adis50,

איזה מעדבד עדיף עדייף ךמשחקים ולשימוש ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים פועלים יחד i5 750 i7 920 או i7 930

3. אולי אני יפתח עוד אשכול לגביי חוות דעת שנייה,אבל כרגע העניין הוא שאני מתכוון לקנות לוח אם ומעבד+זכרון ראם,רק שלא יודע איזה לקנות.. יש לידי חנות של KSP,ואני די מעדיף לקנות מהם,האם מישהו יכול להכין לי מפרט מחנות של KSP? שוב אני חוזר יש לי 2000 ש"ח להביא ולא יותר. העדפות: מעבד אינטל והכי חשוב שיהיה לי עוד SLOTS פנויים להוספת זכרון בעתיד.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by yoc1983,

שלום לכולם אני בונה מפרט למחשב ואחרי שסקרתי אתרים בחרתי בE7500 שיעבוד עם כרטיס מסך HD5770 למטרות גיימינג בינוני, אני לא יבצע OC אין לי מושג איזה לוח אם כדאי לבחור ואשמח לשמוע המלצות אגב, כמה זכרון כדי לשים על הלוח 2G או יותר? תודה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by nik55,

הי מתלבט בין המעבדים ההבדל 100 שח במחיר ואולי פחות...השימוש למערכת ביתית גלישה מוסיקה סרטים...האם 4 ליבות עדיף על ה 2 של אינטל? האינטל מהיר יותר 2.9 לעומת ה 2.5 2.6 של הAMD אפשר לקבל דעה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  6. Started by nik55,

הי אציתי לקבל חוות דעת על הלוח Asus M4N68T-M אמין ? יעיל? הולך לשמש במחשב ביתי לא אובר קלוקינג לא משחקים אלא שימוש בייתי רגיל מוסיקה וסרטים..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מהאם כדאי בכלל לקנות 4GB של DDR2 במהירות של 667MHz ? האם 1-2 GB של DDR3 במהירות של 1333MHz יתנו תמורה טובה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. UD5P עלה כ-200 ש"ח יותר מ-UD4P, האם יש סיבה מיוחדת לכך ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by אופק008,

חברה אין לי מושג ברכיבים ולא מצאתי איפשהו מידע טוב בבקשה תנסו להסביר לי מעבדים: א. מה זה אומר המהירות תאכלס 2.8Ghz 2.6 3.0 --- וכן הלאה ב. מה זה אומר הליבות מה זה משנה כמה ליבות יש לי? ג. מה עוד אמור לעניין אותי במעבדים? זכרונות: א. מה זה אומר DDR DDR2 DDR3 ג. מה זה אומר המהירות תאכלס 800Mhz וכן הלאה ג. נפח ברור לי מה זה לוח אם: א. חוץ מהעניין שהם יתמכו ברכיבים שאני קונה מה עוד אמור לעניין אותי בלוח ולמה יש הפרשים בכל סוג וסוג?? ב. מה זה אומר הHD4000 HD3200 כרטיסי מסך: א. מה זה אומר ה512MB 1GB ב. מה עוד מעניין אותי בכרטיס מסך או איך אני יודע מה לבחור? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. אז ככה, הבנתי שמעבדי i3 ו i5 באים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל איתם, ואפשר לקחת לוחות אם Chipset H55 או H57 שבאים עם תמיכה גרפית בכרטיסים אלה. אז ככה: האם הכרטיס הגרפי של אינטל מתאים לגיימינג? עד כמה הוא חזק? כי אם אני לוקח מעבד i5 750 שבא בלי כרטיס מובנה, ואז לוח אם וכרטיס גרפי, הפרש המחירים משמעותי מאוד. אשמח לתשובות תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי אני מחפש לשדרג את שלושת החלקים האלו, השימושים שלי בעיקר כלליים, משחקים (4 call of duty וכו בלי דרישות מטורפות), תכני HD, מוזיקה, והמון מולטי טסקינג. כרטיס מסך יש BFG 8600GTS אני חושב שזה יספיק לי. עדיפות לddr 3, אם זה אפשרי, אם לא אני ישמח לדעת באיזה תקציב זה כן יכנס. חובה כרטיס קול 5.1 לפחות. מעדיף שיהיה מעבד של אינטל. התקציב צריך לכלולל בתוכו גם HD 1T שתמליצו עליו..

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  12. הכותרת אומרת הכל. קניתי לאחרונה 1066 4GB של GSKILL והם לא יכולים לשבת לי על ה-P31 (למרות שהבטיחו לי על גב אריזת הלוח שהוא כן יסחוב את הזכרונות האלו). אני צריך את הזכרונות כדי לבצע OC נורמאלי למעבד (E6600, גרוטאה אה? אם אני מעלה אותו ל-3.5GHZ, הוא יהיה סבבה). אין מצב אני עושה OC עם קינגסטון 667. בקיצור, לוח טוב ל-OC, לא צריך CF/SLI ולא שום דבר מיוחד, רק שיתאים לי ל-OC. התקציב הוא 700, עם חריגות רק במקרה שזה ממש שווה את זה. ואם אתם מציעים לוח, אשמח אם תוכלו להגיד לי מה היתרונות, וחשוב לא פחות - החיסרונות של הלוח. אני צריך לדעת מה אני קונה הרי, ובאילו קריטריונים לבצע השוואות. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by yoc1983,

אני הולך לקנות מחשב עם הלוח Gigabyte דגם GA-MA785GM-US2H צ'יפסט למישהוא יש נסיון איתו? דברים רעים/טובים להגיד

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Noodlez04,

יש לי שאלה בקשר ללוח אם הזה: Gigabyte GA-H57M-USB3 H57 CHIPSET http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3307&ProductName=GA-H57M-USB3 רשום בו שיש בו Onboard Graphics. מה זה אומר? שהוא מגיע עם כרטיס מסך מובנה, או יציאות מובנות לכרטיסי מסך התומכים ביציאות אלו? ואם זה כרטיס מובנה, האם אפשר לשים אחד "חיצוני" ושהוא זה שיעבוד? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  15. שלום רב רציתי בבקשה חוות דעת על לוח האם Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET ומה זה ה -UD3P תודה רבה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. היי. יש לי בסביבות 350 שקל לקנות מעבד (מעבד נטו) חשבתי על intel pentium dual core e5400 אבל אמרו לי שבניגוד לשאר המפרט המעבד הזה ממש גרוע. התקציב שלי ממש חנוק וזאת הכמות שהפנתי למעבד.. אין לי מקום לדחוף מעבד יקר יותר אז חשבתי לפנות ל AMD אבל הדבר שאני לא מבין בהם כלום.. אשמח אם תגידו לי אם יש מעבד מ AMD שמתאים לתקציב שלי ועובר את e5400 בביצועים.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  17. שלום, אני קונה מחשב חדש ומתכוון לעשות לו OC (נניח מ-2.8 ל-3.8 או אפילו 4.0 אם אצליח) איזה תדר זכרונות מומלצים לצורך אובר קלוק למרובעי-ליבה של AMD, למשל ה- X4 630 או הפנום 2 X4 925 או 955? כרגע אני מתכנן ללכת על משהו תקציבי בתדר 1333: Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=759 האם זה יכול להגביל אותי באובר-קלוק?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by Noodlez04,

אז ככה, עברתי קצת באתרים של חנויות ישראליות, וראיתי שברוב הזכרונות רשום שהזכרון מותאם למעבדי אינטל. מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות 4GB KIT DDR3 1333Mhz שיעבדו בצורה אופטימלית עם AMD Phenom II X4 965 ולוח אם Gigabyte GA-790XTA-UD4 +SB750 CHIPSET או Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET? טווח מחירים: עד 650 ש"ח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  19. שלום אני מתכנן שידרוג בקרוב (למעשה קניית מחשב חדש) ולאחר שקראתי על מעבדי שש הליבות הצפויים, החלטתי לחכות להם קצת. יש הרבה באזז סביב מעבדי ה thuban של AMD ורציתי לשאול האם יש בהם איזשהו חידוש מלבד היותם שש ליבתיים ? הרי כיום באופן כללי מעבדי AMD נחותים בביצועיהם לעומת מעבדי אינטל המקבילים (ואני בכוונה לא מכניס את המחיר למשוואה), לפיכך אם יצאו מעבדי AMD ללא שינוי ארכיטקטורה אז הם יהיו נחותים מול מעבדי שש ליבות מקבילים של אינטל. בקיצור, האם יש מה לחכות להם ? האם הם מביאים איזשהו שינוי טכנולוגי מלבד צירוף של 6 ליבות ? תודה * בבקשה אל תענו שאני לא צריך שש ליבות כי אני כן צריך...

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  20. שלום לכולם אז מאז שקניתי את ה E2800 שלי לא ממש התעדכנית בחידושים האחרונים אז מה נחמד מתקדם יותר בסדרות החדשות I3,5,7? האם לכולם אפשר לשים שלושה סלוטים של זיכרון (אני אצטרך להחליף את ה DDR2 שלי כמובן) איזה מעבד הכי משתלם מבחינת עלות תועלת? איזה שילוב הכי טוב לי בנגיד עד 2000 שח של מעבד+לוח אם+זכרונות למטרות משחקים סרטים וכו' אם יש בקצת פחות בכלל טוב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by davokado,

שלום לכולם! ישל לי את השילוש הזה: Shappire 4870X2 2GB OCZ 4GB 800MHZ Core 2 Qued Q9550 השאלה כזאת: יש לי כרגע לוח אם MSI P35 NEO. אם אני מחליף את הלוח לאחד יותר מתקדם, אז יהיו לי ביצועים יותר טובים? נכון שיהיו לי אפשרויות חיבור יותר טובות(סלוטים של DDR3, שני חיבורי PCI-E, וכו'...) אבל תאכלס, עם השילוש שיש לי, אני יקבל ביצועים יותר טובים?? ועוד שאלה קטנה: מה עדיף: Q9550 או Q9550s? תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  22. המפרט שלי מופיע בצד ימין. אני מתכוון לשדרג את המעבד שלי ל Phenom 2 965, האם תהייה לו בעייה עם הזיכרונות הנוכחיים שלי? ובכללי, אני חושב ליקנות גם קיט חדש של 4 גיגה , בסביבות ה 500 ש"ח , יש איזשהו קיט מומלץ? - מדובר על זיכרונות DDR2 , תושבת AM2+ . נ.ב, הקירור הנוכחי אמור להסתדר עם הפליטת חום של המעבד? (125W) , לא מתוכנן OC. תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. שלום. רציתי לשאול לגבי שדרוג המחשב שבראשו המעבד. זהו המפרט: ‏GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430 Athlon 64 X2 3600+ KINGSTON DDR2 2GB 667 MHZ (1+1 HD4770 SAPHIRRE 500W GENERIC רציתי לשאול מהי החולייה החלשה במחשב והאם ישנו צוואר בקבוק משמעותי לכרטס מסך מהמעבד? חשבתי על Athlon X4 Quad Core 630, מה אתם אומרים? תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  24. ברשותי כרטיסי pci-e X 1 - asus hdav1.3 deluxe compro e900f בלוח אם החד ששאקנה , יש רק pci-e X 1 אבל יהיו 3 pci-e X 16 האם הכרטיסים הנ"ל יעבדו עליהם ? תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by knight_xs,

יש לי במחשב לוח אם מסוג Intel® Q45 Express Chipset אתה יודעים עליו משהו? טוב לא טוב? יש מקום לכרטיס מסך נוסף? ואם לא טוב, יש לכם לוח אם טוב להמליץ לי עליו עד 600 שקל? תודה רבה רבה לעוזרים מראש:]

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.