עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by puGs,

הסיפור שלי הוא כזה,טסתי לחו"ל לכמה זמן,שחזרתי ופתחתי את המחשב הוא קפא אחרי כמה זמן. כפתור הריסט של המחשב לא עובד אז לא היתה דרך אחרת ונתקתי אותו מהחשמל(תכננתי לטפל בבעיה (שאני אחזור מהחופשה בחו"ל) אז עוד לא חשבתי ששום דבר רע קרה,אז פתחתי את המחשב כדי לתקן את בעית הריסט(הרכבתי על המקום כבר פילטר אחד המאווררים במארז),מקמתי מחדש את חיבור ה-SWRES וגם את SWPWR שבכלל לא ישבו כמו שצריך על לוח האם(ובכל זאת המחשב עבד לי עבד עד המקרה כמו שצריך =S ),הרכבתי את הפאנלים בחזרה,לחצתי על הכפתור,ולא עולה המחשב. פתחתי את המארז בדקתי כל מיני וריאציות לחיבורים ושום דבר לא עוזר. שאלות\חשדות: 1.אני לא מחבר כמו שצריך את החיבורים 2.נשרף הספק כח 3.נשרף הלוח אם 4.בעית חיבורים\מגעים או משהו …

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by ABITIS7V2,

אני מעונין לעדכן את הביוס במחשבי יש לי לוח אם ABITIS7V2 אשמח אם תעזרו לי ותביאו לי קישו ר להורדה והדרכה כיצד לעדכן אותו עיינתי כבר במדריך רק שלא הבנתי כלכך מה עושים עם הדוס.

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by keypod,

מחר אני הולך לבנות 2 מחשבים: 1. מחשב ביתי סטנדרטי 2. מחשב HTPC שני המחשבים יריצו Windows VISTA וכבר בחרתי ב - core 2 due E4300 אבל אין לי מושג לגבי איזה צ'יפסט של אינטל לבחור. למחשב הביתי אני צריך צ'יפסט עם כרטיס גראפי משולב ולמחשב ה - HTPC לא. בחנות אמרו לי שה - 965 של אינטל לא יציב והמליצו על 945 אבל האם אני יכול לקבל ביצועים טובים יותר מה - 965? בקיצור, יש לי תקציב של עד 500 ש"ח למחשב הביתי ועד 700 ש"ח ל - HTPC אבל מישהו יכול לעזור עם איזה צ'יפסט לבחור? בכל מקרה נראה לי שאלו יהיה לוחות של Gigabyte תודה!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by yuraxp,

יש לי AMD2500 טמפרטורת המעבד בלי עומס היא 47-48 מעלות האם זה נורמלי?

• 13 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by lipa,

להורדה http://www.softpedia.com/progDownload/SiSoftware-Sandra-Lite-Download-5280.html

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  6. הכוונה היא שאני אכניס מספר פריטים כמו מעבד לוח זכרונות והוא יאמר לי האם המפרט שיצרתי תקין

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. אני לא כל כך מתמצא בסנדה (אני יותר מתמצא בתוכנות בנצמארקים אחרות... ) .......חבר שלי עשה לי אובר קלוק למעבד והתיזמוני זכרונות עומדים על 2-2-2-4 והמהירות שלהם עכשיו על 266 מגה הרץ (בסטוק הם על 400 אבל הוא היה חייב להוריד להם תמהירות כדי שיהיה יציב.... :-\ איך התוצאות והאם האוברקלוק באמת הצליח מעבד 2.2 גיגה הרץ ליבת נורטווד זכרון 256*2 לוח של אסוס P4S800D תמונות: http://img180.echo.cx/img180/9549/sissandra5rx.jpg http://img180.echo.cx/img180/6729/228vh.jpg http://img180.echo.cx/img180/2819/sissan23dra3cx.jpg עריכה: מצטער בטעות פה.......נא להעביר לפורום אוברקלוקינג וקירור. תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  8. שלום, אני לא ממש מבין גדול בזכרונות וזה אבל שאלתי פשוטה רציתי לוודע שאין שום בעיה שעם המפרט שלי אני אוסיף עד 1GB זכרון של Kingston האם יש בעיה בכך? איך שהבנתי יש הגבלה בלוח האם של עד כמות מסויימת של זכרונות עוד משהו.. האם החיבור של הזכרון למחשב הוא מורכב או שאני אוכל לעשות זאת בעצמי?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  9. Started by dekken,

שלום, אני מחפש לשדרג את המעבד שלי, כרגע זהו המפרט שלי: לוח אם: Asus P5N32-E SLI Plus מעבד: Q6600 2.4ghz זכרון: Kingston 4gb כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 1gb שמתי לב שהמחשב שלי עובד פחות טוב ממחשבים של אנשים אחרים עם מערכת דומה. אני מקבל לדוגמא ב Team Fortress 2, סביבות ה 100-150 FPS פחות, ממישהו עם מערכת כמו שלי. אז אין לי מושג מה הבעיה, או המעבד או הזכרון ( כי הוא עשה לי בעיות פעם ) טווח המחירים שלי הוא עד 1000-1200 שקל. תודה

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by eli_a,

יש לי עכשיו P4 3.0G פרסקוט האם משתלם לי להחליף אותו לAMD 64 3000 וזה למשחקים כבדים כמו:DOOM3 FAR CARY HALF LIFE וחבריהם תודה מראש אלי :hi: :hi:

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  11. יש לי כרגע מעבד נורא חלש ואני מעוניין לשדרג אותו ולא להחליף את הלוח אם. הלוח אם שלי הוא Abit ip35-e off limits. אין לי כל כך הגבלה של מחיר אז תמליצו על מעבדים אבל לא במחירים מוגזמים. זה המעבד שיש לי כרגע You Have: Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. ??

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by itayalter,

יש טעם ? השימוש העיקרי שלי הוא גרפיקה וסרטים , מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by סער_שי,

Mushkin 2GB 1GBx2 High Performance HP2-5300 DDR2-667 או Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 שניהם בהפרש מחיר של 20 ש"ח. אחד תדר 677 השני תדר 800. האחד תדירויות 12 4 4 4. השני 12 5 5 5. אני קונה את הלוח DFI 975X. אני רוצה להאיץ אותו לבאס 350 או 360. כלומר הזכרונות יעבדו לי על 700 או 720. הזכרונות הראשונים יש להם תזמונים יותר טובים וכנראה ניתן להאיץ אותם בלי בעיה ל-700. השאלה - האם כשמאיצים אותם הם ייתנו תזמונים פחות טובים? אולי כדאי לי ה"קיט" השני בלי להסתבך ב-OC. אבל אמרו לי שהתזמונים פחות חשובים כשמדובר במעבד קונרו. אני מבולבל. מה הייתם לוקחים?

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  15. טוב אז נמאס לי מה 512 שלי, לא שהוא לא טוב, OCZ אחרי הכל סוחב עד איזה 270, אבל מאז שהוא נקנה ישנם דברים זולים וטובים יותר, בנתיים יש אפשרות להביא מחו"ל זכרונות, אז אני רוצה להחליף את מה שיש לי כרגע וגם שיהיה 2X 512. טוב אז הדרישות הן כאלה: תצורה של 2X 512 , עושה לפחות 250 MHZ. בעיות: הלוח נותן מקסימום 2.9V לזכרונות, מה שאומר: תשכחו מ Bh-5 ו UTT. לגבי BOOSTER בדקתי באתר ואי אפשר להשתמש ב BOOSTER ו Dual Channel ואפשר לתת מקסימום 3.4V. אז ככה שאני מעדיף שלא להתעסק עם ה BOOSTER. אופציות שיש לי זה TCCD, אבל זה יחסית יקר, התיזמונים טובים לפחות. עוד אופציה זה סטיקים מבוססים D43. תיזמונים לא משהו. הקניה תעשה בחו"ל אז אם אתם רוצים להמליץ על משהו שיהיה מחנויות בחו"ל בבקשה. בנתיים חש…

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  16. ראיתי לפני כמה חודשים לוח אם יפה עם פיירוויר מובנה ועוד דברים, אני צריך לבדוק איזה לוח אם זה, ואני אבדוק את הסקירות על הלוחוות אם כאן. למישהו יש המלצה על לוח אם טוב לגיימר ? (אני רוצה לעשות איתו עוד דברים כמו להעביר סרטים בפיירוויר, לא זוכר עוד מה. אני אבדוק לוחות ואני אראה מה אני רוצה חוץ מגיימינג, אבל בינתיים למישהו יש המלצה?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  17. להלן בדיקה AMD Phenom 9600 Vs. Intel Core 2 Quad Q6600: Fight! http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2226939,00.asp עדיין ה INTEL יותר טוב למרות שטכנולוגית "על הנייר" הוא נחות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. יש לי לוח אם epox ep-4pca3i: איזו זיכרון עדיף להרכיב בלוח 1.Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 2.Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 לא לOC

19. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ויש בידי כבר מארז, זכרונות, הארדיסק ושאר ציוד היקפי. אני מתלבט בין אינטל לAMD מכיוון שאני חושב על השדרוג העתידי, כלומר, אני רוצה שמתי שמהחשב כבר יתחיל לא לסחוב אני אוכל לשדרג את המחשב בלי לקנות מערכת חדשה [בעיקר תלוי במעבד]. אני משחק בעיקר במשחקים, וOC זה הדבר השני שחשוב לי. ההתלבטות היא מכיוון שעוד מעט יצאו הPHENOM של AMD ואמרו שהם יתמכו בAM2. האם זה נכון? 2 המפרטים שאני מתלבט ביניהם: E6600 gigabyte 965p-DS3 rev 3.3 corsair hx520w או amd x2 6000+ gigabyte M59SLI-S4 corsair Hx520w הדבר היחיד שאני לא מוכן לשנות הוא הספק. אני פתוח להעצות שונות. ושוב, מה שחשוב לי במערכת היא אפשרות השדרוג העתידית. תודה רבע לעוזרים

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by yonir,

יש לי כרגע זכרון 2*512MB של Corsair 667MHz CL5 DDR2. (ושאר המפרט בפרופיל) אני כרגע לא צריך עוד זכרון באופן מיוחד אבל נראה לי שמחיר הזכרונות במינימום והמחשב ישמש אותי עוד מספר שנים כך שמתישהו אני גם אעבור ל-vista סביר להניח. בכל מקרה, חשבתי לקנות זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1GBx2) 667Mhz CL5 מ-skypc ב-380 ש"ח או IQPC ב-390 (לא נראה לי שאפשר לרדת יותר מידי מהמחיר הזה) דבר ראשון- הזכרונות האלה טובים באופן כללי (לא עושים בעיות או משהו), נכון? (אני לא עושה OC) דבר שני- יש איזשהו שיקול שכדאי להיות מודע לו בין שתי החנויות הנ"ל? (חוץ מ-10 ש"ח הפרש ומיקום החנות) והדבר העיקרי: אם אני מוסיף את ה-2GB הנ"ל לשני הסלוטים הפנויים בלוח האם (GA-945G-S3) כך שכל זוג יושב על סלוטים בצבע תואם כל ה…

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  21. פשוט רציתילהתקין את ה WINDOWS החדש ורציתי לדעת אם המעבד שלי תומך....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה אתם אומרים על הלוח ?965P-DS3? (לא מתכוון לעשות אברקולוק) ואיזה צ'יפס הכי טוב שתומך ב conroe??

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by Roi Tal,

היי, אני רוצה לקנות זכרון חדש למחשב,2GB לא מספיק לי ,ואני לא בטוח איזה זכרון יתאים ללוח האם.(כרגע עם זכרון patriot 667Mhz 2GB DDR3) זהו הזיכרון שאני רוצה לקנות: http://ksp.co.il/?uin=14962 ובדקתי את הלוח האם שלי וזה מתאים לצ'יפ סט (במפרט רשום H6x ולי יש צ'יפ סט H61 אך אני מאמין שזה עובד לכל x) וגם לסוקט(1155) וגם זאת המהירות המקסימלית של לוח האם שלי לזכרנות (1333 Mhz) ד"א לוח האם שלי: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3917#ov אבל בפירוט הזכרונות שמותאמים ללוח האם אני לא מוצא את המודל הספציפי הנ"ל (F3-1333C9D-8GAO). ואני גם לא מוצא את הזיכרון הנוכחי שלי בפרוט. אז יכול להיות שהזכרון הנ"ל מתאים ללוח (מכיוון שהוא עונה על כל הפרמטרים)? או שאני חייב ללכת לפי…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by menashe,

http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=2896636&Sku=G452-2340&SRCCODE=NEXTAG&CMP=EMC-NEXTAG Gigabyte Technology Gigabyte GA-M61VME-S2 nVIDIA Geforce 6100 Chipset Micro ATX Form האם יהיה בעיה להביא ללוח אם הזה כרטיס מסך עם זכרונות של DDR3? (7600 256DDR3 אני חושב שלא, אבל רוצה להיות בטוח

• 3 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.