עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by The Shark,

תודה לעונים... ....

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. רציתי לדעת איך הזיכרון הזה מבחינת OC .. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3020 חשבתי לקנות שתים כאלה ולקנות גופי קירור בנפרד... זה יוצא לי יותר טוב ... וזול אגב מה ההמלצה של המומחים לזכרונות ?OC טובים צריך גוף קירור ואני רוצה שיהיו של OCZ לפחות 4 ג'יגה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE ? מה דעתכם על הלוח ? איזה הייתם ממליצים ( מחשב לגיימינג חזק ) ? אני מעוניין ב 2 סטיקים של 8GB זיכרון במה הייתם בוחרים ? הכי מומלץ מבחינתכם .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by חגית,

במחשב מותקן WIN98, ב- Device Manager מופיע שחסרים הרכיבים הבאים- PCI Communiaction Device PCI Ethernet Controller PCI Multimedia Adio Device ברור לי שאלו נתונים כללים אני מצרפת את הפרטים שהצלחתי לדלות מהכרטיסים שבמחשב- כל הכרטיסים הם יחידה אחת על לוח האם, ואין כרטיס בודד לכל רכיב במחשב. PC NET PC 133 GFXcel SIS 950 McG26cx5 AMS 34063p :'(

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Av_Killer,

לאיזה סלוטים הכרטיסים יילכו? 1 ו2 או1 ו3/4 משיקוליי רווח נשימה ביניהם כי אחד יינשוף על השני אוויר חם וזאת בעיה, לא הצלחתי למצוא PDF של הלוח.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

יש לי מעבד P4 1.6 די ישן הלוח אם שלי נשרף אני צריך לוח אם חדש ועל הדרך חשבתי אולי גם לקנות מעבד חדש (אבל יותר חשוב לי הלוח) בהתחלה חשבתי על 7N400 של גיגהבייט אבל אחרי כל כך הרבה קטילות שאנשים פרסמו פה על גיגה בייט אני נראה לי ירד מזה אולי מישהו יכול להמליץ לי על לוח איכותי (לאוברקלוק לא רציני במיוחד) בעיקר למשחקים!!! עדיין לא החלטתי עם אני רוצה מעבד אינטל או AMD אז כל הצעה תתקבל בברכה!! תודה לכל העוזרים טל

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by omerba,

ראיתי באיזה חנות שיש 2 ליבות שונות E6 וליבה אחרת. מה ההבדלים? שווה לשלם עוד איזה 170 שקל בשביל הE6?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sapir5522,

יש שני לוחות לI5 ואני לא יודע מה עדיף GIGABYTE GA-P55-US3L GIGABYTE GA-P55M-UD2 מה עושה את השני פחות טוב? כי לשני יש תמיכה ברמקולים 5.1 ולראשון אין יש משהו שלראשון יש שלשני אין? , ראיתי בתמונה של החיבורים באתר של גיגבייט איזה חיבור וורוד ארוך כזה , מה זה? למה זה משמש? פשוט אם המחירים ירדו מספיק בחודשיים הקרובים יהיה לי מספיק בתקציב כדי להכניס לי לוח אם נורמלי ולא Whitesburge אבל אני חושב שללוח ב 650 שקל צריך שיהיה מינימום חיבור לרמקולים 5.1 ועוד משהו .. מה ההבדלים בין הלוחות האלה לבין הלוח הפשוט של אינטל?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by barbone,

http://www.ebay.com/itm/NEW-4GB-2X2GB-DDR2-800MHz-PC2-6400-240PIN-DIMM-F-AMD-Motherboard-Desktop-memory-/181302020724?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item2a36714a74 זה הלוח GA-M61PME-S2P (rev. 1.3) יש לי כרגע 2GB CEON רוצה להחליף אותם בזוג סטיקים תואמים . השאלה האם מומלץ להתעסק עם זכרונות הנ"ל שהם NONAME או כדי להשקיע ולקנות מותג? מה אתם אומרים על אלה http://www.ebay.com/itm/PNY-PC2-6400-4-GB-DIMM-800-MHz-DDR2-Memory-MD4096KD2-800-/291068631024?pt=US_Memory_RAM_&hash=item43c50ad7f0

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברים חבר שלי מתכנן לקנות מחשב עם מעבד intel core2 Duo 1.86 GHZ 2MB E6300 וההתלבטות בין שלושה לוחות 1. ASUS P5LD2SE/C LGA775 Intel 945 DDR2 Intel Lemont 965PDP965LTCK 2 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P 3 יש יותר זול עם סיומת של RH בסוף מה הייתם ממליצים ? הגיגה בייט יותר קל ב 150 ש"ח מ2 האחרים בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, אני עומד לרכוש מחשב חדש כאשר אני ארכיב אותו ויש לי כבר את רוב החלקים אבל בלוחות אם אני עדיין מתלבט, ההתלבטות היא בין abit ib9 שהתלהבתי ממנו מאוד לבין לוחות אחרים שעומדים ברמה שלו הן יכולות והן עלויות העניין הוא שכאשר אני קורא על מפרטי הלוחות של gigabyte לדוגמא GIGABYTE GA-965P-DS3- הבעיה היא שבכל לוחות האם שלהם יש הערה אדומה כזו שאני לא מבין מה כוונתה (אני מבין מה היא אומרת אבל לא מבין מה יקרה בפועל) זו ההערה : * Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount. והיא באה באזור שמפרט על הMEMORY כמובן. מישהו יכול לנסות להסביר לי מה הכוונה? ולמה זה אדום?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני כבר לא בדיוק מעודכן בשנים האחרונות עקב הלימודים . אני מעוניין להחליף מחשב עקב בעיות עם הישן (I7 הדור הראשון) . שמעתי שיוצא חדש והייתי רוצה לקבל עליו פרטים . תאריך השקה תחונות וכו' והאם מומלץ לחכות להשקה (אם לא קרה) . ומה מומלץ לקחת ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by izhark,

לפי מה שהבנתי אחד מהשיפורים בדור החדש של הצ'יפסטים זה שיש תמיכת חומרה בHD גם לוחות עם כרטיס מובנה מישהוא יודע כמה זה באמת נכון, ואם יש איזה אתר אמין שבדק את הציפסטים האלה? יש ךי מעבד של אינטל, ואני רוצה לבנות איתו HTPC, ואם זה באמת נכון אז אולי אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים ולקנות רק כרטיס טלוויזיה, ולא כרטיס מסך (החיסכון הוא גם בספק אם לא צריך כרטיס מסך)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ofir38,

שלום.. אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב.. וההתלבטות שלי היא בבחירת הלוח אם.. התקציב שלי ללוח אם הוא עד 700 ש''ח וראיתי שתי לוחות אם... מה מהם יותר טוב? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 או... DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E intel שתיהם בסביבות ה650 ש''ח.. מה יותר עדיף ויעבוד יותר טוב עם מעבד intel e6300 conroe?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. עם כל הרעש שעושה ה-BD ברחבי הרשת בימים האחרונים, אני מתחיל להרהר מחדש בבחירה שלי ב-SB. אני יכול לקנות לוח אם AM3+ כלשהו עם מעבד זול ולהחליף ב-BD 8 ליבות לכשיצא. לחילופין, אני יכול להשאר עם ה-CORE I7 ולוח Z68 כמו בתכנון המקורי. *אין אופציות אחרות מבחינתי. אם אינטל אזי רק המעבד שציינתי למעלה, אותו אשיג במחיר מאוד זול. SB-E אוכל לקנות רק במחיר מלא ולכן הוא לא אופציה (בנוסף כנראה יצא אחרי ה-BD). נקודה נוספת היא מערכת קירור המים שכבר הוזמנה ובדרכה לארץ. הבלוק לדעתי לא מתאים ל-AM3+ (למרות שבטח אפשר לקנות מתאם) Swiftech Apogee XT (R2) revision 2

16. אז ככה חברים. אני מעביר את המעבד 7750 ה"ישן" שלי למחשב אחר ובהזדמנות חגיגית זו משדרג את המחשב הנוכחי שלי. http://asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 זה הקישור לדף המוצר באתר אסוס. יש לשונית של מעבדים בהם הוא תומך, יש שם מעבדי athlonII מהדור החדש ואפילו פנום2. הבעיה שיש שם דגמים שאין להשיג. אני שמתי עין על ה AMD Athlon™ II X4 630 והוא לא נמצא ברשימה. הקטע שמעבדים טובים ממנו כן נמצאים ברשימה וגם מעבדים מאוד זהים לו. המעבדים הזהים הם אלו: Athlon IIX4 635(ADX635WFK42GI),2.9GHz,512KB,rev.C2,95W,SocketAM3 Athlon IIX4 640(ADX640WFK42GM),3.0GHz,512KB,rev.C3,95W,SocketAM3 כשלמעשה אני לא מוצא שום הבדל חוץ מהמהירות קלוק, אם הייתו יכול הייתי מביא אחד מהמעבדים האלו וזהו אב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי לוח GIGABYTES 945GZ GA-8I945GZME-RH בספר כתוב 2DDR II DIMM memory slots (Supports up to 2GB memory) does it mean that it supports 2 GB for each memory slot or for the two of them together ? Can I put 2 GB memory in each slot and get 4GB in my system. ? Another question my board supports 533 can I put 667 OR 800 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SyRenity,

היי. יש לי מחשב ישן בו אני רוצה להוסיף עוד 2GB של DDR2-800 בסטיק בודד. איזה יצרן מומלץ לקנות, ומה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני מנבה להשוות בין ארבעת הדגמים הבאים: מעבד AMD Athlon II X4 640 Box מעבד AMD Athlon II X4 645 Box מעבד AMD Phenom II X4 925 Box מעבד AMD Phenom II X4 945 Box יש לי מספר שאלות: 1) מדוע בכל אתרי ה-BENCHMARK, למשל ב: www.cpubenchmark.net שני הראשונים מקבלים ציונים גבוהים יותר, למרות שלמעבדי Phenom יש נתונים טובים יותר (בגלל ה-L3 Cache, ואותה מהירות)? 2) אם אני הולך על ה- Athlon 2 - האם שווה להשקיע 100 ש"ח יותר ב-645 מאשר ב-640? המחשב הוא לשימוש ביתי בסיסי, אך המטרה היא לא לשדרגו בזמן בשנים הקרובות. (כאשר הצליחו לשכנע אותי שבכל מקרה האופציות האלה טובות יותר מה- i3-550....) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ariel_o,

קניתי מחשב חדש לוח asus striker מעבד intel core duo 2 e6600 זיכרון 2 גיגה cl5 ddr2 kingston 900MHZ ובעיה שאני בודק בתוכנה או בהעלאת המחשב אני רואה 667 ולא 900 1 רציתי לדעת אם זה הגיוני 2 רציתי לדעת אם זה מגיע עם 2 סלוטים 3 אם זה הגיוני האם אפשר לגרום לזיכרון לעבוד במלא יכולתו תמונות: אחסון תמונות חינם

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה ההבדל בין8 מעבד 32 ביט למעבד 64 ביט ?? האם יש הבדל גדול בביצועים?? המערכת הפעלה תומכת בזה בכלל? (אני לא מתכןן ל xp 64 bit אלה לווינדוס הרגיל) חשוב לי לדעת תהבדל בביצועים (משחקים אינטרנט תוכנות) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by eyal123,

שלום לכולם אני מחפש המלצה ללוח אם טוב שהולך עם פנטיום 4 (אל תמליצו על AMD אני לא שם ) אבקש שם + דגם . תודה אייל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Barcelona,

לצערי המחשב נקנה מאיבורי אז זה הלוח ששמו לי. אני עוד מעט מחליף את ההארד דיסק 160 גיגה בהארד דיסק 250 גיגה ועוד אחד 250 או 320 גיגה, וכרטיס מסך GeForce 8600 GT מישהו יודע אם יש איזה בעיה בתמיכה בהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הזמתי מחשב שכולל בתוכו את הזכרון Samsung 512M PC2700. המחשב כבר שולם, הכל טוב יפה . כעבור שלושה ימים הרימו לי טלפון מהחנות ואמרו לי שכרגע אין את הזכרונות של Samsung במלאי, אבל הם יכולים לתת לי במקום זיכרון של Winbond 512 PC2700. האם לחכות כעוד תקופה של עוד שבוע עד שבועיים כדי לחכות שהזכרונות של Samsung יגיעו או לקבל את המחשב כבר מחר אבל עם הזכרונות של Winbond. מה אתם אומרים ? תודה מראש !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by WizardOfOz,

אני אשתמש בעצה שלכם!!! זה למחשב לגיימרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים