עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jaco21,

שלום , אני מתלבט בין כמה מעבדים להרכבת מערכת חדשה. השימושים העיקריים שלי הם משחקים מאטלב וקצת מולטיטסקינג. יש לי אפשרות לקנות את הi7 3770k במחיר של1200 ש"ח או את הi5 3570k במחיר של 800 ש"ח. אני מתלבט בין השניים , אשמח לעזרתכם בנושא..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לקחנו לסיבוב את אחד מהמוצרים המעניינים ביותר של ענקית השבבים, אשר נוצר מהצורך להמשיך ולטפס בכח עיבוד עבור כלל פלחי השוק. כמה חזק דגם ארכיטקטורת ה-Core שיהיה שלכם בפחות מ-100 דולר? התשובות בפנים לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, קיבלתי במתנה מעבד I5-2500K ולכן אני רוצה להחליף את הלוח השילוש הקיים בשילוש חדש (יש לי מארז סונטה 3 מצויין + כונן אופטי + 2 דיסקים קשיחים ב-RAID0). אני מבקש למצוא לוח שיכיל עליו סוקט 1155 + USB3 + PCIE16+ PCIEX4 (ה-4 זה בגלל שאני הולך לרכוש SSD מבוסס PCIE ) ו-FIREWIRE (שזה הכי פחות חשוב אבל אשמח אם יהיה) אני רוצה 8 ג"ב זיכרון + קירור שהכי חשוב לי שיהיה שקט (שום OC לא בעבר לא בהווה ולא בעתיד) ואמין. כמו כן אני גם רוצה לשאול לגבי תמחור של החלקים הללו שאני רוצה להחליף כעסקת חבילה - כמה סביר לדרוש עליהם כיד שניה (המעבד לא עבר OC גם לא לשניה). GA-73PVM-S2H G. SKILL 2X2GB DDR2 Intel Core 2 Duo E8400 ThermalRight SI-128 תודה, גבריאל

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shimi 1,

שלום לכולם! סליחה מראש אם אני עובר על חוקי הפורום, אני חדש כאן יש לי מעבד Q9300 עם 2 GB של RAM מסוג DDR2 במהירות של 400 MHz, הלוח אם שלי הוא: gigabyte EP45-DS3 בעקבות התקנת ווינדוס 7 החלטתי שאני רוצה להרחיב את הRAM, אז השאלה שלי היא ככה: אני רוצה לקנות 2 GB של RAM DDR2 אבל במהירות גבוהה יותר (1066 MHz לצורך העניין) האם זה אפשרי? המחשב לא יקרוס? והאם הRAMים ישתפו פעולה (הכוונה שבמאפיינים אני אראה שיש לי 4 GB RAM ) ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Aviram Dan,

שלום למומחים ותודה מראש על הסיוע! יש לי כרגע סטיק אחד של 4G זיכרון במחשב, ואני מעוניין להוסיף לו עוד סטיק של 4G, אלא שאיני יודע כיצד עניין התאימות עובד. מה שיש לי כרגע זה המפרט שבתמונת. האם הזיכרון שמוצע כאן יתאים לי? במידה ולא, אשמח להצעה שכן מתאימה לי מ-KSP. https://ksp.co.il/?uin=17505&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=shipment&param=20180429

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ShaharSi,

אמור להיות לי בעיה לשים טריפל צאנל ראם בלוח אם של asrock z87 extreme 3 (כל סטיק של ראם של יצרן אחר אך אותה מהירות ו1.5V) ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אז ככה... כרגע יש לי AMD ATHLON 3200 939 venice core חשבתי בהתחלה להגיד לו להביא לי ביג טייפון שיהיה לי קירור ואז חשבתי למה שלא יביא לי כבר מעבד חדש? חשבתי להגיד לו להביא לי את ה-3800 DC או את ה-4200 DC מה אתם אומרים מה כדאי לי להגיד לו להביא לי?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. עד כמה שווה פונקציית הSLI בלוח האים כדאי להשתמש בא בלוח הזה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by aaa111,

ברצוני לדעת במה יותר טוב ה-939 חוץ מהאפשרות של dual בזכרונות תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. http://www.midicom.co.il/prodDetails.asp?productid=1954&catid=43 איך הזכרונות האלה עבור OC ואם זו חברה טובה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by cznmuh,

תעזרו לי אנשים אני חייב לוח אם הכי זול שאפשר .למעבד i7 4790k ושיתמוך במערך של 2 כרטיסי מסך יעני sli cf.הכרטיס שלי r9 290 . יש לי 8 גיגה ראם.של סלוט אחד. תודה רבה חברה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. תמיד מדברים על התקנת הדרייברים החדשים ביותר ללוח אם, אך מה להתקין בדיוק? מהאתר של יצרנית הלוח אם או של הצ'יפ סט? והאם הדרייבר הזה כולל תמיכה בכרטיס רשת מובנה, כרטיס קול מובנה ודרייבר לבקר sata לעבודה ב-ahci? אשמח להכוונה , תודה..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by nineball,

שלום, למישהו יש מושג אם סמפרון 2800 יוכל להתמודד עם תוכן HD ב 720P? חיפשתי קצת ברשת, מצאתי אנשים שטוענים שסמפרון 3300 לדוגמה מריץ להם 1080P בלי בעיה ועוד דברים כאלו, אבל יש לי פה לוח ישן ומעבד, ואני חושב לבנות HTPC כזה שיוכל להריץ 720P. אם למישהו יש תשובה חד משמעית בנושא, אשמח אם תאירו את עיני X: תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Arnold,

שלום! יש לי לוח אם GA-7VRXP VER .2 ורציתי לדעת עד איזה מעבד אני יוכל לעשות upgrade. :smoke: תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by keypod,

רציתי לשאול מה תהיה השקעה טובה יותר מבחינת טוחח ארוך - DDR 400 OR DDR 500? זה נכון להניח ש- DDR 500 ישמשו אותי גם אם אחליף לוח אם בעוד שנתיים? כמו כן, אני לוקח לוח ל- SOCKET 754 והבנתי שהלוחות הנ"ל תומכים בעד 3 ג'יגה בהנחה שאני לוקח בשלב ראשון 1G ורוצה להגיע תוך חצי שנה ל- 2G - האם עדיף לקחת 2x512 או 1x1024? האם AMD64 עובד יותר טוב עם 2 זכרונות מאשר 1 ? קראתי שאיזה מקום שלא כדאי בכל מקרה למלא את שלושת ה- memory banks עם AMD 64 - זה נכון?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by KickOFuture,

http://www.forbes.com/sites/antonyleather/2014/03/19/intel-unveils-2014-roadmap-4-fantastic-new-processors-for-pc-enthusiasts/ אני מתכוון לרכוש מעבד i7 בקרוב, האם המעבדים ו/או זכרונות DDR4 המוזכרים בכתבה רלוונטים לתקופה הקרובה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי שלום לכם אני מעוניין לרכוש את המעבד I7 8700K אני צריך המלצה ללוח אם וזיכרון וגם קירור למעבד. (הלוח אם צריך להיות עם חיבור אופטי). החלקים מיועדים למשחקים ועריכת וידאו. יש לי מהמחשב הישן ספק של seasonic 650w ssd 120gb דיסק קשיח 1TB וכרטיס מסך HD 7870 OC יש לי מסך סמסונג 144Hz ומארז אני צריך בהמשך להחליף גם את הכרטיס מסך תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by wiz,

יש כל כך הרבה לוחות אם טובים היום, והאפשרויות כל כך רחבות שזה מבלבלב. בהתחלה חשבתי על ה- Ic7max3 אבל ראיתי עוד ועוד אנשים שמתלוננים על כל מני בעיות בכל מני סוגים. אז החלטתי שאני לא ילך על ה- 875 של Abit. אחר כך, חשבתי על ה- Asus p4p800 Deluxe ונראה שזאת הייתה בחירה טובה, אבל אז חשבתי אולי כבר לקחת את ה- P4C800 למרות שהוא טיפה יקר יותר. את - P4cdeluxe פשוט יקר מדי. ואז חשבתי אולי ללכת על Gigabyte, ה-GA-8KNXP הוא יקר אבל יש לו המון המון תוספות והוא יפה יש לו תמיכה ב-6 כרטיסי זכרונות והוא יציב מאוד ואחלה לא שמעתי עליו שום תלונות. אין בו בעיות לייאוט כמעט והכל. אבל הוא יקר.. אז יש גם את ה- GIGABYE GA-8IPE1000 Pro3 שהוא גם יש לו Dual bios והמון פיצרים נחמדים.. והו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ashkenazone,

אהלן חברים, אני מחפש לוח למפרט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293154.msg2576987#msg2576987 אפשר לראות שם את הDS3L שהוא אחלה, אבל אני מנסה לחסוך בכל המפרט הזה, אז אני נפטר מהזכרונות הטובים, עובר לקינגסטון שזולים ב100 ש"ח ואני גם חושב לקחת Abit IB9 - חיסכון של 60 ש"ח. התכנון הוא 400X9 = 3.6GHZ מה שגם האביט יכול לתת לי ואני רק מפסיד קצת ביצועים על צ'יפסט "מיושן". הבחור שאליו המפרט מיועד לא חושב שישדרג, אני מעריך לפחות שנתיים. אז מה אתם אומרים? אין שידרוג, בקושי הפסד ביצועים לא?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לוח טוב הסביבות המחיר שלך הוא הלוח של אביט שאיתו המהירו בסרט את ה-1.6a ל 2.4 יש או באסלנט והוא: ABIT SD7-533 645 http://www.exlmarket.co.il/index-new.html

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by יקירn95,

אני כבר מבולבל לגבי המעבדים החדשים שיש ,אני קונה מחשב חדש לחדר והרבה זמן אני לא עכבתי אחרי מה שקורה בשוק המעבדים ואני קצת הרבה מאחור , קראתי כל השבוע הזה בלי סוף וזה עשה אותי רק יותר מבולבל. אני מתלבט בקניית מעבד למשחקים, ועל הפרק עומדים הi3 3220 , phenom ii x4 965 ,amd fx4170 . עכשיו יש לאח שלי מחשב שקניתי לו לפני שנה עם amd x3 720 עם כרטיס hd4850 ,המחשב עדיין נותן אחלה ביצועים אבל בהרבה מקרים המחשב מתקשה לפתוח תוכנות כמו מדיה פלייר וכל מיני קטעים כאלה אבל אחרי פירמוט הוא רץ מצויין . בכל מקרה מעבדי amd זולים משמעותית וחומרתית טובים יותר (ואין לי מושג אולי זה רק אני אבל מעבדי אינטל נותנים תחושה יותר בטוחה בכל מה שקשור לעיבוד בין אם זה משחקים אינטרנט גרפיקה סרטים וכו) השא…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Rיה,

אז קניתי ב-ksp מחשב ואמרתי למוכר שיביא לי את המעבד- ?Athlon64 3200+ (S-939)? אבל הוא שם לי-?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? מה זה לעזאזל? ההפרש במחיר הוא 50 שקלים והאם עליי להתלונן על כך?(אני לא יודע עוד מה זה VENICE CORE?)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי מחשב מאוד חזק (לזמנו) מלפני 3 שנים, שנשרף בו המעבד. הלוח הוא אסוס P5WD2-PREMIUM מעבד פנטיום D 920 , מהירות 2.8 (אז בזמנו המעבד עלה כ"כ יקר, ש 3.0 לא היה בא בחשבון) איזה מעבד יד שנייה (משומש) ניתן לשים ללוח הזה, שיהיה "הכי חזק" ושימתאים ללוח? (חיפוש של "920" בלוחות יד שנייה נותן לי רק את ה I7 920......) ואם יש למישהו- אשמח לקנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מחפש לוח למערכת הבאה: ATI 4850 9300 thermaltake big typhoon 120 mm enermax 525 או enermax 550 ---מישהו יודע מה לקחת??? seagate 500GB 32Mb זיכרונות- 4GB ddr2 800mhz thermaltake soprano DX וקירור אסלרו לכרטיס מסך מצאתי באינטרנט לוח כמו שהזכרתי asus p5-e ---איך הוא? הלוח אם צריך להיות מותאם למשחקים, לא מחפש OC מעוניין אך ורק בX38 מתחת ל 900 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מתלבט בין2 הלוחות האלה ASUS P5Q3 DELUXE WIFI P45 DDR3 ASUS P5E3 Premium/WiFi-AP X48 DDR3 היתרון המשמעותי שמבחינתי עושה את ה-X48 לעדיף זה שאפשר להריץ מערךCF על X16 כפול ולא X8 ב-P45 מה דעתכם? איזה מעבד הייתם ממליצים לשדך ללוח הזה?... אין לי כל כך מגבלות תקציב אבל חשוב לי גם לא לזרוק סתם כסף...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים