עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם ניתן לממהר איתו ? תודה

2. כמובטח, אינטל משיקה היום רשמית את מעבדי Core-X של סדרת 10000 הידועה 10th Gen Core-X. סדרה זאת מביאה בעיקר הנחה גדולה למעוניינים באקסטרים לכתבה

3. בזכרונות DDR-2 ? מהו ההבדל בין PC2-5400 ל - PC2-5300 שניהם 667Mhz ??? מה עדיף תודה

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by Gray Druid,

שלום חברים, אני משתמש היום במחשב שעובד עם לוח אם של MSI מדגם P45-8D (שתומך ב4 זכרונות DDR2 ו4 זכרונות DDR3). לאחרונה רכשתי 2 סטיקים של 8GB/1600 + כונן SSD בשביל לעזור לי להתמודד עם עבודות גרפיות כבדות (כיום במערכת יש זיכרון 4GB DDR2). לרוע מזלי התברר לי שהסלוטים של הDDR3 (וגם זוג של הDDR2) שרופים ואני מחפש לוח חלופי שיוכל לתמוך במערכת הזאת (אשמח לתמיכה בSata3 אם יש חיה כזאת במאדרבורדים מיושנים כאלה). שאר חלקי המערכת הרלוונטיים הם: כרטיס גרפי geforce 9800, כרטיס קול מיושן של creative audigy ו3 כוננים קשיחים מכניים + SSD). אשמח לקבל המלצה לגבי לוח חלופי מומלץ.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני חשבתי על זה AMD Sempron 64 Bit 2600+ Socket 754 Tray CPU 1 385 ¤ GeIL 256MB DDR 3200 w/Heat Spreader CAS 2.5 Value Memory 1 180 ¤ לוח אני לא יודע מה כדיי לבחור לפי דעתי תראשון לא ?! AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard Albatron KM400A Pro + VGA Micro ATX Socket A Motherboard Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  6. Started by redti,

אני קונה מחשב למשחקים..מבוסס ליבה כפולה מה עדיף מעבד כפול של אינטל או של AMD ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שוב אני שואלת את אותה שאלה כי בינתיים לא קבלתי שום תשובה פרקטית.<ממליצים לקנות מעבד יותר חזק וכו' אבל אני עם תקציב ממש מצומצם אז אנא> אז כפי שאמרתי הרכיבו לי מחשב מבוסס על מעבד AMD 2500 + זכרון 512 400MHZ עכשיו לגבי הלוח אם יש דעות חלוקות: 1-אחד המליץ לי על לוח אם ABIT NF7 SL .<הבעיה היא שבKSP אין את הלוח הזה אלא גרסאות אחרות.האם לקחת רק את זה?> 2-אחר המליץ לי על EPOX 8RDA . אז אנא אודה לכם אם אוכל לקבל תשובה .כפי שציינתי המחשב מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים.משחקים ממש לא בתחום.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  8. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) VS AMD Opteron Dual Core Server Model (165) 1.8Ghz S939 - 2MB Cache אני מתכנן לקנות מחשב שהמטרה שלו היא משחקים כבדים ועבודה עם תוכנות גראפיקה כבדות כמו MAYA. בפורום מפרטים בנו לי שני מפרטים שונים והשאלה שלי איזה מבין השניים יכול היה להתאים יותר לצרכים שלי? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Dano,

1. האם אני יכול להחליף את המעבד שלי? יש לי אינטל פנטיום 4 אבל רק 1.5 ג'יגה הרץ ואני רוצה להחליף לפנטיום 4 לפחות 2.8 ג'יגה הרץ אז האם אני יכול? או שאני צריך בשביל זה לקנות מחשב חדש? והאם כל מה שיש לי עכשיו יענו כל החומרה תתאים למעבד החדש?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום עדכנתי את הביוס ללוח אם ועכשיו המחשב לא נדלק לי, לא עושה אפילו את הצפצוף של ההדלקה. האם זה אומר שצריך לזרוק את הלוח או שאפשר להציל את המצב ואיך? לא אמור להיות ללוח הזה ביוס חירום או משהו דומה? ניסיתי לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה ו/או ע"י CMOS ולא עזר אשמח לכל עזרה תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zaroor,

המעבד הזה . ראיתי שיש לו מאפיינים כמו של E7200 '8400 וכו' אבל בטבלאות של אינטל הוא שייך רק לפול ליבה ולא ל C2D לא מבין את הסיבה,,,השאלה איך המעבד הזה ביחס לעלות שלו לעומת הגבוהים ממנו

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Ramsses_II,

מאז שקניתי את המחשב, הזכרונות משגעים אותי. בהתחלה לא עבדו ב-DC, אז עדכנתי ביוס. אח"כ הם עדיין לא עבדו ב-DC, אז העברתי אותם סלוט ימינה. עכשיו הם עובדים, אבל מה המהירות שלהם? בביוס מוגדר להם 1066. ב-3DMark Vantage מצויין 800. ב-cpu-z רשום בכלל חצי, 533.4. שלא נדע... מי עובד, איך ולמה? ???

13. Started by guy94,

איך מבטלים בביוס את האפשרות שהוא לא יחפש RAID.. כי הוא כל פעם מופיע לי עם ה - Detecting הזה שהוא מחפש ואז לא מוצא אותו ורק אז מפעיל. אין לי RAID במחשב (של אחי יותר נכון) ויש שם הארד דיסק יחיד. האפשרות היחידה שמצאתי בביוס היא ש Scsi / Promise כלומר שהסקאזי יפעל לפני ה - RAID , זה לא בדיוק עזר.. למישהו יש פתרון !?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  14. בעיקרון הביקורות טובות אבל רציתי לדעת אם יש לכם מה להוסיף . תודה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  15. אני לא מחפש לרדת לעומק הדברים אלא להתעדכן. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by someone,

באיזה מהירות הPENTIUM 4 עוקף בביצועים את הATHLON XP ?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by Asafalfa,

מה מושלם למערכת שמתפקדת למשחקים ולצפייה בסרטים...? ??? בנוסף יהיה טוב לדעת במה הוא מתפקד בצורה הטובה ביותר.(כל אחד מה CORE שכתבתי .) בנוסף איזה הבדל יש בין Socket 939 ל Socket 754?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by saydon,

הבנתי שיש הבדל רציני בניהם ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על ההבדל ואם הוא שווה את ההשקעה.. תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by manticore,

מה הטמפרטורה המומלצת לעבודה ומנוחה ל AMD 4200+? תודה. מצטער! לנעול...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by saphisto,

שלום לכולם, יש עכשיו ב newegg מבצע על 10700k שגורם לו לעלות 1567 אחרי מיסים וכו, האם כדאי יותר לקנות אותו או ryzen 5600x כששניהם באותו מחיר בערך? השימוש הוא לגיימינג על רזולוציה 1440p 144hz

21. Started by pro,

איזה זיכרון יש לך במחשב

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by shuy,

סתם חברה קיקיונית כמו GIL ודומיהם או שלא?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. שלום לכולם, אחרי 10 שנים על מק אייר החלטתי לרכוש מחשב שולחני, לכן אשמח לעזרתכם. אני מחפש לוח ל 5600X AMD ורציתי לדעת האם לרכוש לוח עם wifi/BT מובנה או לקחת כרטיס הרחבה נפרד. ושאלה שניה לגבי זיכרון, האם עדיין משתלם לקחת שני זכרונות בנפח קטן (כמו שהיה לפני עשור) או שזה לא משנה ועדיף ולקח יחיד בנפח גדול? (למקרה שארצה להרחיב בעתיד) למקרה שזה חשבו השימושים שלי למחשב די בסיסיים קצת עריכת וידאו וסאונד, משחקים פשוטים (CK3 וכדומה), שני כוננים HD בגיבוי raid 1 ועוד שני כונני SSD. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by bommer,

חבר'ה אני הולך לקנות לוח אם חדש כי אבא שלי רוצה את הישן איזה אתם מציעים לי משהו לא יקר וטוב ... למעבד amd 2500 athlon xp?

25. שלום יש לי כרגע 2 מעבדים ואני לא ידוע איזה מהם יותר טוב אינטל: Intel Pentium 4 - 3.00 Ghz או איי אם די: AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000 כמובן שלכל מעבד יש לוח אם אחר...והלוח אם של אינטל הוא יתר ישן מזה של המעבד השני אני ידוע שהאייאםדיי יותר טוב והתקנתי אותו במקום האינטל במטרה לשדרג אבל עכשיו התקנתי את הנדי פור ספיד החדש והכרטיס מסך שלי הוא מצויין (geforce 8500GT) אבל עם המעבד של אינטל המשחק הזה היה רץ חלק ועכשיו שהחלפתי אותו הוא רץ לא כל כך טוב.....זה סתם דוגמא שאני יכול להביא עכשיו אז אני יודה למי שיעזור לי אולי בעצם המעבד של אינטל הוא היותר טוב....

• 2 תגובות
    • 412 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.