מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום עדכנתי כהרגלי לביוס האחרון ללוח שלי ( ASUS P7P55D DELUXE ) והביוס הזה גרוע ברמות והמחשב לא יציב ב OC שקבעתי, והיה כן יציב עם הביוס הקודם... אני מנסה לצרוב ביוס אחורה ( מה שעד עכשיו לא היה בעיה לעשות )ועם הביוס הזה זה פשוט לא נותן ואומר שהביוס שאני מנסה לצרוב ישן יותר יש עוד דרך חוץ מ BUPDATER של אסוס ? רעיונות ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי שתי הצעות מחיר על מחשב באחת היה את ה-I5 740 כמעבד ובהצעה השנייה היה Intel Core2 Quad Q8400 2.66MHZ 4MB , הוא אמר לי שלשניהם יש אותה יכולת, מה שלא הבנתי זה מי בסוף יותר טוב... האם תוכלו בבקשה להסביר לי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב, שאלה קטנה - שאני מתלבט אם שייכת לפה או לפורום כרטיסי מסך - בגלל שמדובר בלוח אם אז אני שואל פה. אני מעוניין לרכוש HTPC - שיערתי שאני אשמש בכרטיס מסך המובנה ואשים לו מתאם לHDMI - העניין הוא - האם ואיך הסאונד יצא דרכו ?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשמעות של כל האופציות החדשות בבורדים של הiCore7 ? ???
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום! עד אחשיו היה לי XP ומשחק כמו ריימן3 פעל לי חלק על 60FPS קבוע ואחשיו אחרי שהתקקנתי WIN7 הריימן הזה על 60FPS ויורד ל 36 ליפעמים,ויש לי דרייבר הכי עדכניים שיצאו,ושמתי לב שב WIN7 באמצע המשחק המעבד קבוע על 70%-100% וב XP המשחק רץ חלקק יש לציין כי מדובר ב WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT מקורי מיפרט e6500 2gb ram 8400gs השאר לא ממש משנה
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI P965, והוא כרגע לעיתים קרובות מחליט לאפס את כל ההגדרות שלו ובנוסף לא תמיד אני יכול לשנות אותן בחזרה כי הוא שוב מאפס את עצמו אחרי שאני שומר אותן. האם מישהו נתקל בבעיה כאלו או דומות ויודע מה לעשות? בנוסף אני מנסה להתקין WIN7 והוא כל פעם נתקע לי ואני לא יודע האם זה קשור לבעיה הקודמת או לא. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 ג'יגה בDUEL CHANNEL כרטיס 5850 מעבד E8200 באוברקלוק ל 3.7 ספק 550 HEC ULTRA QUIT והמישחקים עובדים לי טוב אבל לא חלק. האם כדי לי להחליף את הזכרונות ל 2X2048 800MHZ ??? האם התוספת בבצועים תהיה שווה?כי יש לי עסקה טובה להחליף את אותם במחיר טוב... תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד פנום 955 ובדרך כלל שלא הפעלתי את המאורר על המקס אז הטמפ' שלו עמדה על 53 ללא מאמץ אינטרנט ומוזיקה עכשיו עשיתי את העדכון F5 והטמפ ירדה באיזה 10 מעלות
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להשתדרג מבחינת מע' וזה כולל ספק,מעבד ותוספת של עוד 4GB לזיכרון. כרגע יש לי E8400 שפועל בתדר של 4.2GHZ (על קירור אוויר). שימוש עיקרי: אינטרנט,קצת תוכנות עריכה גרפית,משחקים (בייחוד FPS ואסטרטגיה) *ההתלבטות שלי היא האם שווה להשתדרג לQX9650 לשימושים שלי ובכלל באופן כללי להשתדרג מסדרת הEXXX?? **תודה לעונים**
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש ספציפית את הזכרונות הללו, אם מישהו נתקל בהם איפהשהוא - אשמח לדעת. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרובבכוונתי לקנות מחשב חדש במפרט שהרכבתי בחרתי בלוח אם P7P55D של ASUS. לאחר סקר שוק קצר הגעתי לכמה שאלות שלא הצלחתי לענות עליהן בוודאות אשמח אם תוכלו לעזור לי. 2 הלוחות שאני מתלבט בינהם כרגע הם P7P55D וגרסת ה EVO . לפי מיטב ידיעתי ברגע שהchip זהה (P55), ההבדל בביצועים (ללא OC ) הוא שולי. תקנו אותי אם אני טועה. אז מה בכל זאת ההבדלים בין שני הלוחות? הייתם ממליצים לי לבחור בלוח שונה מהסדרה?( כמובן בסדר גודל של 1K) בנוסף קראתי בנושא הנעוץ על בעיית התושבת, עדיין רלוונטי? אשמח לתשובות תודה (:
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת, במה טורם בכלל עדכון הביוס ללוח אם? האם עדכון הביוס ייתן לי גישה לOC לדוגמא בלוח אם כמו 55WB?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
על לוח 8VM800PMD של ג'יגבייט עם סוקט 775 השאלה היא: האם אפשר לשים מעבד Core 2 Duo לדוגמא: E5200 או E6300 הנה קישור ללוח באתר היצרן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך DIAMOND RADEON HD 5850 1024mb ואני מאמין שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק. מעבד שיש לי עכשיו זה Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz לוח אם asus P5B ספק כוח HX520W זיכרון GB 4 RAM
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה ללוח אם למעבד AMD Phenom 2 X4 955 , האם הכרטיס מסך שלי [9800GT] יעשה צוואר בקבוק ? הספק שלי יחזיק את המערכת ?[Thermaltake LitePower 400W W0165 ] תוודה
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ששירת אותי נאמנה מזה כשנתיים, הלוח שלי - Asus Rampage Formula - הלך לו בדרך כל הלוחות. מימשתי אחריות בנועה מחשבים ונמסר לי שהדגם הזה כמו גם כל שאר הלוחות המבוססים על צ'יפסט X48 אזלו מהמלאי שלהם ושל היבואן וכי הם יבדקו איזה לוח יוכלו לתת לי כתחליף. עכשיו, זה לא שאני לא סומך על נציגי החנות או חושד שידחפו לי ציוד Low-End אבל אני מכיר את מנטליות השירות\מכירות הישראלית והייתי מעדיף שתהיה לי היכולת להתמקח\להתווכח איתם על הלוח שאותו אקבל כתחליף ולא סתם לומר סבבה על הלוח הראשון שיציעו לי. (שוב, אין לי שום דבר רע לומר על נועה מחשבים, בסה"כ קיבלתי מהם שירות טוב עד כה) בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם במציאת לוח חדש שיתאים לשאר הרכיבים שברשותי, מן הסתם על הלוח להיות…
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וחשבתי לקנות ערכת TRIPLE- CHANNEL 3GB בשביל לוח שהוא DUAL CHANEL. כדי לחסוך כסך, במקום לקנות ערכת 4 גיגה. האם החסכון בכסף שווה? 150 שקל בערך רק עם מערכת עם 3 גיגה במקום 4 גיגה. וגם האם זוג כרטיסים יעבוד על DUAL CHANNEL ואחד בודד, או שעצם זה שהם באו כTRIPPLE יעשה בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לחבר בעל תקציב מוגבל. חשבתי לשים לו לוח אם עם תושבת AM3 ותמיכה בזכרונות DDR3 (פוטנציאל לשדרוגים עתידיים), עם כרטיס מסך מובנה טוב. ייתכן ובעתיד הוא ירצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. האם יש כיום לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה שתומכים בהאצת חומרה, בתקציב של 300-400 ש"ח?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוצע לי לוח אם שך אינטל, דגם INTEL H55 TOM COVE LGA1156 בפורום מפרטים הוצא לי לוח אחר, של GIGABYTE:H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI רציתי לדעת איזה יהיה יותר טוב למערכת הזאת: מעבד INTEL CORE I5 750 2.66GHZ 8MB BOX זיכרון PATRIOT SECTOR 5 CL9 4GB 1333MHZ כרטיס מסך HD5770 1GB DDR5 - לא נאמר לי איזה חברה. דיסק קשיח SEAGATE BARRCUDA 500GB 7200RPM SATA 16MB מארז NZXT TEMPEST EVO ספק כוח SPIRE JEWEL 450WATT TRUE 12 CM FAN ועוד שאלה, הוצעו לי הזכרונות האלה: PATRIOT SECTOR 5 CL9 4GB 1333MHZ. אמרו לי שהחברה הזאת לא ממש טובה, האם זה נכון? ובקשר למעבד, האם צריך לקחת לו מאוורר בנפרד? הציעו לי את זה:http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום D: אני מתכנן ליקנות מחשב חדש אני לא צריך את כול שאר החלקים אלא רק את אלו ספציפית . מה אתם אומרים על המפרט הבא ? יש דברים לשפר ? מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-UD6 ₪1321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950230 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Obsidian ₪646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3422K מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪340 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-100-07 קרור למעבד CoolerMaster GeminII S ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-300-03 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3471₪ המפרט הורכב באתר:http…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המלצה ללוח אם למעבד AMD 945 הוא AMD 955 חשוב שהלוח יתמוך DDR2 ללא כרטיס מסך מובנה
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי: מעבד: PHENOM II 720 BE זיכרונות: OCZ GOLD DDR3 1600MHz. לוח אם: DFI Lanparty JR 790GX M3H5 הזיכרונות חדשים והמעבד משומש קלות. הרצתי MEMTEST ו PRIME 95 במשך חצי יממה ובשניהם היו ERRORS!! שאלותיי הן: 1. האם מדובר בבאג בתוכנות/גירסאות לא טובות? אם כן, אילו גירסאות יציבות/בטוחות ישנן?? האם עדיפות תוכנות אחרות? 2. האם מבחני המאמץ באמת מעידים על פגם בחומרה, או שהן מיותרות? בשימוש אינטרנטי, המחשב עובד כראוי. המון תודה לכל העוזרים!! (אשמח לעזרה דחופה..)
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי כבד. כלומר אין צורך ביכולות גרפיות בכלל אך יש צורך בכח עיבוד חזק. אני מעונין במעבד 4 ליבות. הבנתי שיש מעבד של אינטל שהוא 4 ליבות ובעל יכולת לשנות את העוצמה של כל ליבה בנפרד לפי הצורך שזה מתאים לתוכנות שאינן תומכות בריבוי ליבות. אז כזה מעבד אני צריך... וגם לוח שיתאים למעבד הנ"ל התומך ב SLI או בטכנולוגיה המקבילה של ATI שאני לא זוכר את שמה, כך שאני אוכל לחבר 4 מסכים למחשב. אם יש פתרון אחר לחבר 4 מסכים שיכול להיות עדיף אשמח לשמוע. אנא המלצתכם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
optionROM קיים בלוחות של סרברים, האופצייה היא לעשות בוט מכרטיס סקאזי או SAS , כרגע יש לי ABIT IP35 PRO ואין לו את האופצייה הזאת, יש לי כרטיס SAS על PCIE , W7 מזהה לי אותו בסביבת וינדוס וכל מה שמחובר אליו אבל בבוט אני לא רואה אותו, לכן חשבתי להחליף את הלוח שלי ללוח אחר ואני לא יודע איזה לוח קיימת לו האופציה הזאת, הלוח חייב להיות 775 מתאים ל QUAD קור עם 8 גיגה זכרון, כרגע לקנות מחשב חדש (לדוגמא ASUS P6T WS שיש לו את האופציה) כרוכה בהוצאות גדולות... תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
באתר החברה מופיע שישנם שתי כניסות בלבד 1. CPU fan header .2 system fan header האם יש דרך אחרת לחבר מאווררים נוספים ?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-