מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ה-P55: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2177 ה-H57M: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2179 שניהם אותו המחיר, מה עדיף? (קונה מעבד i5 עם כרטיס מסך 5770) ומה לגבי הבעיה עם הלוחות P55 של Gigabyte? הבעיה נפתרה או שעדיף להתרחק מהם? הלוחות האלו לא תומכים ב Memroy Triple Channel נכון? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
איך מבצעים עידכון ביוס ל GIGABYTE MA-770-UD3 ?
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם ל-HTPC עכשיו חשבתי על הלוח אם הזה GA-MA785GMT-UD2H יש לוח מגביל אליו בלי כרטיס מסך מובנה(לא חייב של גיגה ביט) במידה ואין אם אני קונה אותה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך ניפרד יש דרך לנטרל את זה שעל הלוח אם(דרך הBIOS או משהו). כמה שאני מבין בזה כול עוד הכרטיס המסך המובנה פעיל הוא לוקח לי זיכרון RAM מהמערכת ואז זה יהיה זיכרון שמתבזבז. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי תבעיה הזאת כבר חודשיים ואני פשוט לא יודע מה לעשות בCPU-Z הוא מראה שיש לי 2 סטיקים של 2GB כל אחד ובסך הכל 4GB אבל מישום מקום פיתאום יש לי רק 2.75GB במאפיינים של המחשב שלי, הבעיה התחילה כשהיה לי WIN 7 ULTIMATE ואז עברתי לXP כי חשבתי שאולי הבעיה תיפתר אבל כלום לא קרה זה נישאר 2.75GB יש למישהו פיתרון לזה ? אולי להתקין WIN 7 ULTIMATE X64 ואז יהיה ניצול מלא של הזיכרון ? יש מצב שנישרפו לי כמה צ'יפים בזיכרונות אבל הם ממשיכים לעבוד ? יש לי זיכרונות איכותיים G-Skill DDR2 4096MB 1000MHZ CL5 איך זה יכול להיות הדבר הזה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם בסביותת 300 עד 350 שקל יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600GT וזיכרון 667 הלוח אם שלי נהרס וברצוני לשפר בעתיד את הכרטיס מסך והמעבד אז אני רוצה ליקנות לוח אם שבעתיד אני יוכל לשפר בלי צורך בליקנות לוח אם חדש תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכם אללי המחשבים, ברשותי לוח אם אסרוק מסוג ALiveNF6G-DVI. מידע מפורט: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALIVENF6G-DVI הייתי רוצה לדעת מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתקין על הלוח הזה, האם יש אפשרות לפאנום החדשים? תודה מוצ'אצ'וס!
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לדרג לי את החברות הבאות של זכרונות מהטובה ביותר לגרועה ביותר? OCZ, Kingston, Crosair, G.Skill, A-Data, Transcend תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת. מחפש לוח 775 הכי פשוט וזול. של אסוס או ג'יגהבייט. כשהדרישה היחידה היא שאוכל לחבר לו שני אמצעי תצוגה במקביל. הראשון מסך דרך DVI והשני טלויזיה דרך VGA אם הפתרון הזול יותר הוא להביא לוח פשוט וכ.מסך הכי פשוט אלך עליו אבל לא נראה לי, אשמח לשמוע. תודות לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לדעת את ההבדלים בין המעבדים של אינטל מדגמים I 5, I 3 והדגמים הישנים שיצאו לפני אלו, והאם המרובעי ליבה עדיפים. בקיצור מה יותר טוב לקנות למחשב ביתי ממוצע? משקים סרטים אינטרנט ופוטושופ. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
דיברתי עם מוכר בחנות אחת והוא התחיל לדבר איתי שעות והוא אומר שהלוחות אם של אינטל ממש ממש גרועים ואם אני אקח נגיד את הגרסא הכי זולה של ה p55 של אינטל ויש לי כרטיס מסך 5850 אז במשחקים אני יכול לקבל אפילו 30% פחות fps מאשר אם יהיה לי לוח של אסוס למשל.. מה אתם אומרים? ודרך אגב אני רוצה לוח פשוט מכיוון שאני לא רוצה OC או CF בעתיד ולא צריך פי'צרים וכו'. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5618
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי שרת עם WIN 2003 32BIT התקנתי עליו עכשיו 8GB זכרון והוא זיהה לי את הכל חיפוש קצר בגוגל העלה ש WIN 2003 תומך במעל 4GB אפילו בגירסת ה32BIT שתי שאלות: 1. איך זה עובד? 2. למה אי אפשר לעשות את זה ב WIN XP? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי לוח msi p35 neo והוא נשרף לי פעמיים... במסגרת האחריות החליפו לי אותו לmsi p43t-c51 שדרגו אותי או שנמכו?? מה עדיף? תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב נייד, האם יש יתרון משמעותי לביצועים של מעבד I7 על פני מעבד Core2Dou חזק מהדור הקודם? (אני מדבר על T9550 ומעלה) האם יורגש הבדל בביצועים בשימושים של מכונות וירטואליות ואמולציה? (בכלל, אשמח להסבר קצר על ההבדלים ביניהם, מעבר ל2 ליבות מול 4) תודה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית מחשב והציעו לי 2G (לצרכים שלי אני לא זקוק ל-4G היות ואני מתקין גם WINDOWS-XP). הבעייה היא שאמרו לי שאין לקינגסטון 1G 1333mhz אלא רק עם 1066mhz. האם נכון שעדיף 2 זכרונות של 1G מאשר זכרון אחד של 2G. להלן המפרט של המחשב החדש: מעבד: intel core i3 530 לוח-אם GA-H55M-USB3 זכרון: 2G 1333MHZ של קינגסטון או 1Gx2 1066 דיסק קשיח: SEAGATE 1T 32M ספק כח: EZCOOL 500W PS-1000 מארז: SILVER-STONE. נא עזרתכם הדחופה, אני צריך תשובה בדחיפות.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומה עדיף לעריכת וידאו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, חשבתי בהתחלה לקחת GA-MA785GM-US2H ראיתי שהרבה המליצו לקחת AM3 כלומר GA-MA785GMT-UD2H אז סבבה... איך עובד DDR3 מבחינת סלוטים? המחשב מיועד להיות HTPC אז אני חושב ש-2GB יספיק אז לא אכפת לי הגודל בין 2GB עד 4GB (יותר מזה בטוח שאין צורך) איך הכי משתלם ושווה ? מה לגבי 3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel בחנות KSP ב -435 ש"ח? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תלוי ברוחב פס. רציתי לשאול, האם ישנו קשר למעבד, למשל אם אשתמש במעבד 5! הגלישה תהיה מהירה יותר מאשר במעבד 5!. בכלל מה נותן לי מעבד 4 ליבות על פני 2 ליבות בכל הקשור בגלישה? סליחה על הבורות תודה
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי שאלה ,יש לי כמה זכרונות SDRAM ישנים שאיתם אני בונה איזה מחשב לחבר (משהוא זמני) בלי קשר לזה רציתי לדעת ,כמה שפחות צ'יפים על הלוח כך הוא חדש יותר ?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי אנשים ,אני בונה לחבר מזבל שיש בבית מחשב זמני . עכשיו לבעיה שלי , החברה הזאת לא קיימת מאז 2003, לא מצעתי דרייברים ברשת בכלל, חשבתי ללכת לפני ה צ'יפסט, הדגם של הלוח הוא lucky star 6va694t ver 1.0 מדובר בלוח ל סוקט 370, הצ'יפסט הוא via vt82c686b שכיויכול בה עם אודיו מובנה ,יש עוד צ'יפ שהוא של אודיו על הלוח גם עם סמל של VIA. העם דרייברים מאתר של VIA יספיקו לי ? PS, הצלחתי רק להשיג מדריך למשתמש שעזר לי עם הג'מפרים לפחות מכווה שתעזור לי
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
אני משדרג את המחשב למעבד I7 860, נשאר רק לבחור לוח אם... זה או ASUS או GIGABYTE , אני אישית מעדיף ASUS. צימצמתי לכמה לוחות תגידו לי מה אתם חושבים: ASUS P7P55D Gigabyte GA-P55A-UD3 Gigabyte GA-P55-UD4 GA-P55M-UD4 שלושתם באזור 700-800 שח... בגירסה P55A יש חיבורים של USB3 ו SATA3 אבל זה לא משנה לי ממש,לכן אל תתיחסו לזה יותר מידי.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעתף אם יש פה אנשים שעוקבים אחרי מחירים, האם לדעתכםצפויה ירידת מחירים בשוק המעבדים (אותי מעניין ספציפית AMD X4) בעקבות הכניסה הצפויה לשוק של מעבדי ה 6 ליבות. אם כן- איזה סדר גודל של ירידה לדעתכם ? תודה
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הממ יש לי את הלוח אם הבא: http://i.testfreaks.es/images/products/600x400/141/intel-dg965ss.1260429.jpg ששמו DG965SS ויש לי שם 4 מקומות לזכרונות לפי מה שראיתי ויש לי כרגע רק 2 שם,וה2 האחרים כמו שאפשר לראות בתמונה בצבע שני(אני לא זוכר באיזה צבע תקועים הזכרונות שיש לי כרגע) אז השאלה לי שלי היא בשביל מה ה2 האחרים?אפשר להכניס לתוכם עוד זכרונות?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נורא איטי לא מסוגל לעשות אפילו שני דברים במקביל המעבד שלי הוא quad q8300 לוח אם של gigabyte p43 וזיכרון 2gb ddr3 זה נראה לי מוזר כי המחשב הקודם שלי היה עם מעבד 2 ליבות ולא היתה לי בעיה כזאת
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-