מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, שלום לכולם.... יש לי שאלה....אני מתכוון לרכוש מחשב חדש לשימוש כללי (כולל משחקים), רצוי שיהיה מחשב חזק. יש לי גם צורך, בגלל העבודה להריץ שרתים ותחנות עבודה וירטואליות, אני הולך להישתמש בHyper - V של מייקרוסופט. אני מבקש עזרה בבחירת לוח אם מתאים שיתמוך בפונקציית ה-Virtualization Technology אני עדייך מתלבט בין אינטל ל-AMD. ה-HYPER -V חייב תמיכה ב-VT ברמת ה-BIOS בלוח אם (בדרך כלל יש אופציה כזאת בביוס שאפשר להפעיל או לכבות) בנוגע למעבד אין אם זה כל בעיה, כל מעבד חדש גם אינטל וגם AMD תומכים בטכנולוגיה זו. ניסיתי לפנות למומחים בפורום GIGABYTE ולא קיבלתי תשובות מספקות מספיק. הלוח אם הנוכחי שלי EP43-UD3L של GIGABYTE אמור לתמוך באופציה הזאת (אבל אין אותה בביוס, גם אחרי …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בכרטיסי מסך לממשך AGP. האם ידוע למישהו אילו כרטיסי ATI נתמכים? תודה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחרונה נתקתי במעבדים חדשים i3/i5/i7 שאני לא מכיר אותם ממש אבל אני קורא עליהם קצת אבל יש לי בעיה בבחירה. מבחינה כספית עדיף לי i3 אבל אין לי שמץ של מושג מה זה התוספת של הגרפיקה שיש למעבד, לדוגמא: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray בנוסף נניח אני לוקח את לוח האם של GIGABYTE שמתאים לו (מבחינת התמיכה במעבד) H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI יש לו כרטיס מסך מובנה HD. אז האם זה מספיק חזק להרצת משחקים כמו FIFA / PES / CallOfDuty ? כמה זיכרון גראפי יש לו, האם הוא לוקח את זה מהזיכרון הראשי של המחשב או מהמעבד? האם כדאי לקנות בכל אופן כרטיס נפרד כי המובנה הזה הוא בסיסי למרות שיש יציאת HDMI? נא עזרתכם, הטכנולוגיה התקדמה מאוד וזה לא מ…
-
- 16 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב בבית עם לוח אם של ג'יגה בייט (מחשב בן שנה וחצי בערך) אם קריטי אני יכול לכתוב את סוג לוח האם. בכל מקרה , כבר פעם שניה (בהפרש של חודשיים בערך) שמדליקים את המחשב הזה והוא משמיע 3 צפצופים רצופים (ארוכים נדמה לי) וככה בלי הפסקה ותוך כדי הוא מכבה את עצמו ומדליק שוב. בשני הפעמים , פתחתי את המארז , הוצאתי את הזכרונות והחזרתי חזרה , לחצתי קצת על הכרטיס מסך (שנראה כאילו הוא יושב יציב מאד) הדלקתי שוב וזה הסתדר. בחוברת של לוח האם לא מתוארים 3 צפצופים. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה על לוח אם טוב יציב וחזק שכולל ראיד, והכי חשוב שיתמוך במעבדים / זכרונות היוצאים כיום או שעתידים לצאת בקרוב. - למעבד אינטל, חשוב שיהיה בו ראיד טוב וכמו כן סאונד אכותי (או שאוסיף כרטיס xi-fi) תקציב לא מוגבל תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המחשב החדש של AMD 1090T על לוח אם Gigabyte GA-890GPA-UD3H 890GX+SB850 Chipset Socket AM3 Model G890GPAUD3H המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם כן לגרפיקה. המוכר המליץ לי על הזיכרון הזה OCZ 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold OCZ3G1600LV4GK Model OCZ3421K אבל קראתי באתר של היצרן שהזיכרון הזה מיועד או מתאים יותר ללוח אם של אינטל. עכשיו לשאלה העיקרית:האם אני יכול בכל זאל לרכוש את הזיכרון הזה בלי לחשוש ממשהו שיקרא כי הוא לא מתאים או משהו כזה או שאולי לרכוש זיכרון אחר שהוא מתאים ללוח אם המיועד? אשמח, אם תמליצו לי על זיכרון שכן מתאים ללוח אם שאני רוצה לרכוש או שהזיכרון שהמליצו לי הוא טוב מספיק. תודה רבה לעוזרים מחכה לתשובתכם.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
אני צריך שיסבירו לי מה ההבדל בין המעבדים השונים. I3 580 = 2.93Ghz I5 870 =2.93Ghz I7 930 = 2.88Ghz Quad core Q9950 = 2.83Ghz אז מה ההבדל בין המעבדים ? כולם אותו מהירות. איפה אני ארגיש את ההבדל? כי יש הבדל במחיר... אשמח להבהרה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש עם מעבד core i7 860 בעתיד אני מתכוון לעשות לו overclock עד ל 3.8-4 גיגה הרץ מקסימום האם הלוח אם הזה יעשה את העבודה (ASUS P7P55D)?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
תודה רבה לכל העוזרים !!!!
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בשדרוג המעבד לE6750 על DQ965GF של אינטל (בעתיד אני מתכוון גם להחליף את הלוח). רציתי לדעת אם המעבד תומך לגמרי בלוח אם כי באתר של אינטל הוא לא מופיע ברשימת המעבדים התומכים, אבל בכמה אתרים אחרים רשום שהוא כן תומך. איך אפשר לבדוק את בוודאות? האם השוני בין הE6750 לE6700 באמת משמעותי ומורגש? אני יודע שה6750 יותר חדש ומשופר לכן חשבתי לקנות אותו מחו"ל במקום ה6700 (משום מה הוא יותר זול מה6700) אני גם מתעניין בשדרוג הלוח אם, נראה לי שאני צריך MATX כי ה965GF הוא כזה. אני מחפש לוח לא יקר שניתן לעשות בו OC ושיספק את הסחורה. תודה לעזרים! נ.ב האם כדאי קודם להחליף את הלוח אם ואז להזמין מעבד יותר מתקדם? (אני קונה בארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש ברותי את הלוח של MSI באתר שלהם רשום שהוא לא תומך בכל מעבד אחר מלבד הפנטיום 4 והסרון וה D עכשיו השאלה מה יותר חוזק פנטיום 4 -3GHZ או E2180? קיים אולי עדכון ביוס או משהו ללוח של MSI על מנת שיתמוך ב E2XXX? כרגע יש לי לוח של אסוס והכרטיס קול שלו נדפק טיפה וגם יש רק 2 סלוטים ל ראם. תודה למי שעונה...
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי לוח nf-ck804 ועליו 2 כרטיסים של 256 200MHZ . החלטתי לקנות זיכרון חדש 1GB 400 MHZ. במחשבה שעדיף מהירות על נפח הוצאתי את שתי הכרטיסים והכנסתי במקומם את הכרטיס החדש. בבדיקה בתוכנה CPU-Z מראה שהזיכרון החדש עובד במהירות של 200MHZ יכול להיות שהלוח לא תומך ביותר מ-200MHZ ועדיף לחבר את השתים הישנים בנוסף ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק לקיט של 2X2G מ-IQPC כי יש לי שם זיכוי.. http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=195 מיועד לפלטפורמת 775 (לוח X38 עם E8500) המיועדת לעבור OC לסביבות ה-4GHZ בערך (ואולי יותר). ניתן לחרוג מעט אם יש הבדל של ממש אבל רצוי דווקא לחסוך אם אין צורך. יש לי MUGEN במארז אז יתכן שתהיה בעיה עם היטסינקים גדולים... לא בטוח. תודה מראש, גונן.
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט לגבי לוח אם ואני לא יודע ממש מה לבחור. אני רוצה מעבד Core i7-930 (או 920), זיכרון של DDR3 במהירות 1,600, וכרטיס מסך Geforce GTX 470. אני לא מתכנן לעשות OC, והמחשב אמור להריץ משחקים כבדים. אני ראיתי שהלוח אם הכי מומלץ כרגע הוא: ga-x58a-ud3r אבל הוא יקר מדי (1,080 שקל). האם יש לוח אם זול יותר שמתאים לצרכים שלי? (רצוי שהוא יתמוך בUSB 3.0 ובSSD) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 זכרונות של קרוסייר DDR3 כל זכרון הוא 2GB למרות זאת בנתוני המחשב מופיע לי רק 2.91 GB האם זה נורמלי או צריך לבצע משהו כדי להגדיל את הגודל במחשב ואם כן איך עושים זאת? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איזה לוח אם מומלץ היום במחיר של עד 800 ש"ח עם chipset P55 לביצוע OC בינוני של עד 4G עם קירור אויר. המעבד הוא I5-750 כמו כן מהו הקרור(כ-300 ש"ח) והזכרונות המומלצים (4G כ- 600 ש"ח)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן המפרט שלי כרגע הוא כזה : Q6600 EP35-DS4 - Gigabyte RAM - 1*1 Kingston HyperX 6400 ATI 4850 THERMALTAKE 430W - שכחתי לציין, אני יודע שהוא דיי חלש, אם יש הצעות לשדרוג גם כן אשמח. יש לי עכשיו עוד קיט של 4G 2*2 Kingson HyperX 8500 השאלה שלי היא האם לשים 6G ודואל ואז הלוח יזהה אותם בתור 800 אם הוא יזהה, או לעבוד עם 4 1066 ולמכור את השניים? ודרך אגב יש כאן איזה מדור קניה/מכירה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח אם הזה ובפרטים של הלוח נתקלתי בשורה הבאה: When SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers) work at turbo mode, 1st PCIE x16 will work at x8 speed. מה זה אומר ואיך זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך (שאמור להיות מחובר לשם, לא?)? אחת הסיבות שאני קונה את הלוח זה בגלל התמיכה בUSB3 SATA3 אז אני לא רוצה לעשות טעות.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לא מתכנן OC, מחשב מיועד לגרפיקה ומשחקים כבדים. (כ.מסך HD4870)
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום . אני מרכיב מחשב למשחקים כבדים , אני יודע שערכת ה X היא המומלצת ביותר , אולם אין לי תקציב מספיק עבורה . אם כן רציתי לשאול מה עדיף למשחקים ערכות ה H או ה P ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שאתמול מישהו פתח שאלה בנושא, אבל התשובה לא היתה ברורה לי. אני מעוניין להוסיף זיכרון של 1GB למערכת שיש לה 2GB, וההעדפה היא שיהיה DUAL CHANNEL. !_Nike_! רשם בתשובה לשואל הקודם שיפנה לשאלות הנפוצות, אך שם רשום בסעיף 5.3 (א) ששילוב של DDR2 ו-DDR לא אפשרי שכן פיסית אין התאמה ללוח אם. זה אומר שאם יש אפשרות לחבר במקביל זכרונות שונים אז כן אפשרי להפעיל במקביל? כמו כן רשום בהמשך שאם מרכיבים זכרונות במהירויות שונות, הזכרונות יפעלו לפי מהירות הכרטיס הנמוך יותר (שני זכרונות xDDR זהה). אין הפשרות להגדיר בלוח אם למהירויות שונות בסלוטים שונים? יש לי לוח אם ASUS P5QC, זכרון Kingston KVR1333D3N9/2GB. שאלה אחרונה: אני מעוניין להוסיף זכרון 1GB DUAL CHANNEL 1333MHz, לוח האם תומך …
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יום טוב לכולם אני מחפש לוח אם ואשמח עם תוכלו לעזור. המפרט הוא מעבד - Intel C2D E8400 זכרון - G.Skill 4g (4*1024) DDR2 1000 כרטיס מסך - 512MB Ati Radeon 4870 GigaByte ספק - Antec TruePowerNew750W תקציב 500 שח ולא של GIGABYTE
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוח אם הכי טוב לOC? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי לום אם של ASUS-P5KC, יש 4 סלוטים של DDR2 ו 2 סלוטים של DDR3. כרגע המערכת עובדת עם 2GB DDR2, אך השאלה היא אם אני יכול להוסיף עוד 4GB DDR3, והאם זה מומלץ ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-