מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ?? אני מחפש לוח אם שיתמוך ב I5 אבל שיהיה לו חיבור LPT , ואני לא מצליח למצוא .. אין לוחות אם כאלה או שאני לא מצליח למצוא ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב חושב לשדרג את המחשב לפי המפרט הבא ואני אשמח לדעתכם על רכיבים טובים או מתאימים יותר ובעיות תאימות עם יש מעבד: E6600 זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 דגם: F2-6400CL4D-2GBPK לוח אם: P5B DLX ספק: ליברטי 400W מארז: טרנספורמר עם החלפת מאווררים ל AC 120 מלפנים מכניס 120 מאחור מוציא 80 בגג מוציא ועל הדלת אחד מכניס אחד מוציא עם בקר טמפרטורה אני אשמח לדגמים מתאימים של המאווררים כי הבנתי שלא כולם יכולים להוציא או להכניס כרטיס מסך: CONNECT3D 1950 PRO קירור למעבד: ביג טייפון רגיל אשמח לשמוע את דעתכם במיוחד בנושא הזיכרונות האם יש פיתרון זול יותר והאם ה NR יתאימו מתוכנן כנראה אוברקלוק לבאס 400 לא יותר
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף לוח אם אבל אני לא יודע איזה אני צריך כדי שהוא יתאים לי לרכיבי המחשב כרגע יש לי ASUS P4533-MX- אני רוצה להחליף אותו למשהו יותר חדיש שתומך בAGP 8X יש לי מעבד P4 2.4 תראו בתמונה למטה איזה סוג כי לי אין מוסג כרטיס מסך GF6600GT AGP זכרונות 1 GB גם תראו תמונה למטה את הסוג איזה לוח אם מתאים לרכיבים האלה בקשה תעזרו לי זה די דחוף http://img107.imageshack.us/img107/8354/551on.png תודה מראד לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשתף אתכם בקשיים שנתקלתי בהם בזמן שדרוג זכרון לצ'יפסט האמור. מה שמיוחד בצ'יפסט הזה הוא היכולת והייעוד שלו ושל מעבדי הi7 שהתאימו לו לעבוד עם זכרון ב-triple channel כלומר מקבלים את הביצועים הטובים ביותר כשמתקינים את הזכרון בסטים של שלוש. הלוח שלי הינו ה gigabyte x58a-ud3r הוא מגיע עם 6 סלוטים של זכרונות ומוצהר במפרט שלו כי הוא יודע לשאת עד 24 גיגה של זכרון - 6x4gb לי היו 3 סטיקים של 2 גיגה והלחטתי עקב שימוש בתוכנות כבדות לשדרג זכרון. בהתחשב בכך שהזכרונות היום די זולים חשבתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה להרחבת נפח ל18 גיגה. עקב כך שסטים של 12GB כבר מזמן לא נמכרים קניתי סט של 4x4GB - התזמונים של הסט החדש פחות הדוקים. - מתח עבודה של הזכרונות הישנים וחדשים הוא 1.5 - ת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים הרבה זמן השאלה הזו יושבת לי במוח... למה בעצם חברות המעבדים לא נועלות את המעבדים שלהם מאפשרות האוברקלוק? (את המכפלה שלהם הם דווקא נועלות) זה הרי יותר משתלם להם, מבחינתם. בינתיים אנשים קונים את המעבדים הזולים, בידיעה שהם יגיעו איתם לאותה רמה בדיוק של המעבד בסידרה שעולה פי 2-3, באמצעות האוברקלוק ללא מאמץ. אם הם ינעלו את האפשרות, אנשים יהיו אובקייטיבים ויקנו יותר את המעבדים היותר יקרים, על מנת לקבל ביצועים יותר גבוהים. (או- למה הם לא באים בטענות לחברות לוחות האם שמוציאות תוכנות (BIOS) שמוציאות לפועל את האפשרות הזו! ) מה אתם אומרים?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מעוניין לקנות מחשב בעל מעבד P4 2.0GHZ וזכרון 512MB DDR של kingston כרטיס מסך GF4 TI4200 128MB והשאלה שלי היא איזה לוח אם הכי מתאים ויאפשר ביצועים מקסימליים עם הרכיבים האלה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח M טוב למפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN בכלל איזה סוכט מתאים (אצלי בלוח זה 478), האם אני חייב לוח עם אותו סוכט? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון! אינטל העבירה את הפעילות שלה במקלט הבניין שבחיפה לפי דברי אתר נענע
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמור להיות לי בעיה לשים טריפל צאנל ראם בלוח אם של asrock z87 extreme 3 (כל סטיק של ראם של יצרן אחר אך אותה מהירות ו1.5V) ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה צריך להיות כך בלוח שיכול להכיל יותר? מפרט Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Asus P5P43TD PRO NVIDIA GeForce 9500 GT 2x2gb ddr3
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, כיום יש לי מחשב במפרט הבא סלרון 466 לוח אם MS 6309 זיכרון SDRAM 100MHZ, 128MB כרטיס גרפי וודו3000 16MB HD 40GB SEAGATE 7200RPM אני מעוניין לשדרג את המחשב, אבל עקב חוסר כספי ניכר, האופציה הזולה ביותר שמצאתי היא פשוט להחליף מעבד לסלרון 1.1GHZ, ולהשאיר את שאר המחשב איך שהוא. השאלות הן ככה: 1) מתברר שאני צררך לשדרג את הBIOS עלמנת לתמוך במעבד החדש - האם כרוך בכך סיכון כלשהו? 2) מה התועלת הצפויה מהשדרוג? האם קיים רכיב אחר במערכת אשר יכול להוות צוואר בקבוק במידה כזאת שתוצאות השדרוג לא יורגשו? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בחנות מסויימת (לא אציין איזו כי אסור לפרסם) ובה מוכרים זכרונות DDR2700 של Twinmos רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם ואיך הם ביחס לזכרונות מוכרים יותר כמו Samsung, Kingstone ודומיהם.... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישו יש מושג מתי אני אוכל לקנות את ה nforce2 בארץ? ג'ובי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מארז ANTEC 200 צורב, ספק SEASONIC 430 דיסק קשיח וכרטיס מסך ישן Nvidia NX6200TC. אני מעוניין לרכוש: 1. מעבד עם קירור ( לא משנה לי כל כך אם הוא סטוק) במידה ואין BOX ארכוש קירור עד 100 ש"ח. 2.לוח אם תואם המכיל לפחות 4 יציאות USB 2 וכן 2 * USB3 , וכרטיס קול שישה ערוצים 3. זיכרונות בהרכב של 2*2GB במהירות של 1333 לפחות מסוג DDR3. השימוש במחשב יהיה למטרות OFFICE, MOVIES, VISUAL STUDIO, INTERNET שמעתי כי בחלק ממעבדי AMD הנוכחיים יש כרטיס מסך מובנה וזו נשמעת אופצייה לא ראה בהתייחס לכרטיס הנוכחי שיש לי : NX6200TC. חשבתי על I3 2120, A10-5800K , A8-5600K ,FX-6100 הרכישה תתבצע בחנות KSP או IVORY. אשמח לעצתכם בנושא .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. קניתי בדיוק מעבד מסוג E6600 ואני כרגע בחיפושים אחר לוח אם מתאים. בעיקרון אני מתכנן לשים עליו 2GB זיכרון ולהוסיף כרטיס מסך 8800GTS או משהו מקביל של ATI אם הם יחליטו להתעורר עם הליבה החדשה שלהם בקרוב. הדרישות העיקריות: - מיועד עבור משחקים, תוכנות שולחניות ועוד. - לא מתוכנן כרגע OC. אבל אולי בעתיד אשמח לOC קל בלי החלפות של המפרט הנוכחי ולא משהו שמצריך הוצאה נוספת על פתרונות קירור מטורפים וספק 1000W... - אין צורך מיוחד בPATA. הכונן והDVD מתוכננים להיות בSATA. - אין צורך בIEEE (אבל אני לא אגיד לא) - רצוי מאד כרטיס כל איכותי 5.1. כזה עם יציאה אופטית או קואוקסלית שלא מצריכה מתאם. - לא מעניינים אותי במיוחד חיווי LED ואולטרות. - כן מעניין אותי לוח קריר ושקט, או משהו עם פתרונו…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות לעצמי מחשב אחרי ההורדת מחירים של אינטל ב22 לאפריל... קיצר אני מתלבט אם לקנות את ה CORE 2 DUE אקסטרים אדישן, או ללכת על מעבד בעל 4 ליבות.. האם WINDOWS משתמש בארבעת הליבות, או הוא משתמש ב2 והשאר סתם קיימות?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם היה עדיף להשקיע עוד קצת בשביל 2500k?.. צורכי gaming! או שבכלל היה עדיף i7? וגם אני מקבל בתוצאות של 3dmark ציון מאוד מאוד נמוך של physics ביצועי 10fps
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[h=1]P7P55D[/h]קניתי אותו יד 2 והוא בא בלי הדיסק אני יודע שיש אפשרות של הורדה מאתר אבל משום מה האינטרנט איטי ברמה לא נסבלת ואני בקושי יכול להוריד משהו אז אני מעדיף כבר להוריד את הכל במכה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
e6300 945p-s3 2giga 667 x1950 pro ומארז וספק של compucase(או איך שכותבים את זה). האמת אני לא מרגיש הבדל כזה גדול למחשב הישן שלי שהיה P4 1.8 עם 256MB זיכרון.כאילו הההבל הוא ממש מינורי והמחשב לא מהיר כמו שחשבתי שהוא יהיה. ובדקתי את כל הרכיבים ומה שהזמנתי זה מה שקיבלתי. זה הגיוני בכלל שהבדל כ"כ קטן ממחשב של הדור העכשיו למחשב לפני 4 שנים ???
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גיליתי שללוח האם שלי יש 1MB L2 CACHE(בעזרת התוכנה סנדרה) הרצתי אתCPU&BIOS INFORMATION וזה כתב לי את זה Warning W2501 : Lack of L2 cache greatly reduces performance. Install some וכשהרצתי את M.BOARD INFORNATION הוא כתב לי תוצאה מעניינת L2 External Cache : 1024kB pipeline-burst write-thru ובתוכנה CPUID לא מוצא לי את הזכרון הזה, לדעתי או שהוא לא פועל או שהCPUID(והרבה תוכנות בסגנון) לא מזהה זכרון מטמון על הלוח אם, אז מה דעתכם ואם זה לא פועל, איך מפעילים אותו? לוח אם: AX59PRO(ישן :-\) מעבד:AMD K6-2 500(ללא 128K L2)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה וזו תהיה ליבה של בארטון אבל עם 256K של זיכרון מטמון אז מה ההבד בינו לבין מעבדי XP שיש עכשיו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הדגם החלש ביותר בסידרת כפולי הליבה יהיה ה4200 או נפלה טעות בידיעה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://oc.adata.com.tw/1_product_detail.asp?pid=AD31600GU3K בזכרון הנ"ל מצויין Working Voltage: 1.65V~1.85V עפ"י אינטל אסור להפעיל זכרונות מעל 1.65 V האם הזכרון הזה כן יכול לעבוד על 1.85 V ??? http://oc.adata.com.tw/newspost.asp?newsid=18
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום יש לי בעיה קטנה, קניתי GTA V והוא עובד קצת איטי יש לי הרגשה שזאת בעיה במעבד החלש או/ו בכרטיס מסך, רציתי לשאול איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך כדי לקנות עם הלוח אם שיש לי כדי להריץ את המשחק חלק הנה המפרט שלי: כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7850 Series 2GB לוח אם: מעבד: זכרון:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת,זה אמור להיות ככה כאשר שמים 4 סטיקים? הזכרנות הן geil drr400 value 2.5-3.6.6
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-