עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מי שהוא יכול להביא לי מספרי טלפון של מפעלים שמייצרים רכיבים למחשב אני חייב ליצור איתם קשר! תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by beber,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בחנות מסויימת (לא אציין איזו כי אסור לפרסם) ובה מוכרים זכרונות DDR2700 של Twinmos רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם ואיך הם ביחס לזכרונות מוכרים יותר כמו Samsung, Kingstone ודומיהם.... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RayZ,

הציון שקיבלתי עם המחשב ב Super pi הוא: 51 זה בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, לאור העובדה שההורים שלי עומדים לקנות מחשב חדש החלטנו שהמחשב החדש יעבור אלי והם יקבלו את המחשב הישן שלי לאור העובדה כי התקציב מוגבל לאזור ה 2300-2500 ש"ח רציתי לברר מספר דברים 1. אני חשבתי על מעבד E4400 ,האם זו בחירה טובה ? לפי מה שקראתי זו בחירה תקציבית די טובה מה המעבד המקביל של AMD שמספק ביצועים ברמה שלו ? 2. זכרונות, בחנות שבה הורי רוצים לקנות (רק עליהם הם סומכים), אני יכול לקנות או 1 GB של זכרונות במהירות 800 של AENON או 1 GB של זכרונות במהירות 667 של קינגסטון/TRANSCEND מה מבין האופציות עדיפה ? 3.לוחות אם, הלוח אם שמוצע שם כברירת מחדל הוא INTEL NEWBERRY LAKE D945GCNL לפי מה שראיתי הלוח אם הזה פחות טוב ממה שיש אצלי כרגע - INTEL 946GZIS האם זה נכון ? לכן אני ח…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by lox,

hi im buying a new pc and i want to know wich procecor is best for gaming and a good motherboard for this procecor please and thank you ;D

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חברים! אני יודע בכללי שיש מעבד גרפי מובנה במעבדי אינטל החדשים, ושמעתי שהוא טוב מספיק להרבה פעולות (כולל משחקים בהגדרות נמוכות באופן מפתיע) אבל עלו לי כמה שאלות, ולא הצלחתי לספק את הסקרנות שלי לבד (אני ניסיתי כל מני שילובי מילים בגוגל, אבל כנראה שאני פשוט לא יודע באיזה מונחים להשתמש כדי לקבל את התשובות שאני מחפש ) דבר ראשון שמסקרן אותי זה האם יש הבדל ביכולות הגרפיות בין המעבדים? האם הליבה הגרפית היא זהה בכולם? או שככל שהמעבד "חזק" יותר כך גם הליבה שלו? יש באנצ'ים שמשווים את העיבוד המובנה לזה שמסופק על ידי כ"מ רגילים? שמעתי שמועות על זה שאם אני מחבר את המסך שלי ליציאה בלוח האם (ואך ורק לה) המחשב יודע מתי יש צורך בעיבוד חזק יותר ומנצל את כ"מ הרגיל, אך מתי שאין צורך…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Nullity,

אני זקוק לזיכרון חדש ומתלבט מה לקחת - מצד אחד קיים ה-ADATA 4000, שאני מניח שיתן לי להריץ בסינכרון עד סביבות 270 ב- 2.5-4-4-8, משהו באזור, וגם יחסוך לי די הרבה כסף (2 סטיקים = 1500). מצד שני קיים המושקין ספיישל 2-2-2 החדש, שאני מניח יאפשר משהו בסביבות 215, 2-2-2-5/6, 5:4, והוא היקר יותר (2000 לשני סטיקים). די בטוח שבמבחן הביצועים יקח המושקין, השאלה היא ההפרש שווה את המחיר ד"א המעבד הוא 2.6 והלוח ic7

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by michfir,

שלום, אני מתכנן לקנות לעצמי מחשב אחרי ההורדת מחירים של אינטל ב22 לאפריל... קיצר אני מתלבט אם לקנות את ה CORE 2 DUE אקסטרים אדישן, או ללכת על מעבד בעל 4 ליבות.. האם WINDOWS משתמש בארבעת הליבות, או הוא משתמש ב2 והשאר סתם קיימות?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קראתי את הכתבה וזו תהיה ליבה של בארטון אבל עם 256K של זיכרון מטמון אז מה ההבד בינו לבין מעבדי XP שיש עכשיו?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Sickp,

קניתי היום מKSP את המעבד PENTIUM E5700.. כן, אני יודע לא הכי משוכלל.. ועם קירור פריזר 13 חמוד כזה בתכלס זה הסנסור הכללי של המעבד, לא של הליבות: גם הלוח אם רואה את זה ככה. מזל בכלל שאפשרי להגיע לביוס ולהוריד את הצליל אזהרה והכיבוי, אם לא המחשב לא היה עולה בכלל!! ואין מצב שזה נכון כי הליבות נעות בין 35 (שזה המינימום שהסנסור מציג) לבין 39 מעלות מקסימום במאמץ ולמרות שלא משנה לי אם זה עובד טוב או לא. יש דרך לתקן את זה? הביוס מעודכם אם תהיתם.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://vip.netsurf.ru/browse/?r=63357

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שבת שלום , קניתי מחשב חדש ויש לי כמה שאלות 1. המעבד שלי על 25 מעלות בעבודה רגילה ( אינטרנט , מוזיקה וכו' ) בדקתי גם באברסט וגם בביוס. הגיוני או זיוף של הסנסור ? 2. אם זה הגיוני איך אני מוריד טיפה את המהירות של המאוורר של המעבד ? הוא על 3300 סל"ד וזה קצת מציק כי שומעים אותו כמו ציפצוף כזה מעצבן , לא איכפת לי שהמעבד יעלה ל 30 מעלות והמערכת תהיה יותר שקטה.. המאוורר הוא מקורי של AMD . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Doron404,

האם המהירות הכפולה מושגת גם כאשר משתמשים ב3 סלוטים, שאחד מהם שונה? הסידור אצלי כרגע: 256MB == 256MB == 512MB הוא יקרא את 2 הראשונים במהירות כפולה? וכמה שיפור בתכלס נותן הDual Channel DDR הזה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by zeevlevi,

עד היום היה לי מעבד XP 2400 AMD ולוח אם של חברת GIGABTE GA-7VAXP עכשיו מכיוון שהמחשב כרגע מושבת והלוח אם נשרף בפעם השנייה אני רוצה להחליף לאינטל למעבד 2.4 עם ה-800 ואני רוצה את הלוח אם הבא : GA-8KNXP שגם הוא של GIGABYTE . כמה כסף אתם חושבים שכדאי לי להשקיע בשני הרכיבים האלה... חוץ מזה שריפת הלוח אם בפעם השנייה נעשתה ע"י המקום שבו קניתי את המחשב !! כמובן שמדובר בטרייד אין ...!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Joovi,

למישו יש מושג מתי אני אוכל לקנות את ה nforce2 בארץ? ג'ובי

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gafirmo,

לוח ובאנצ'ים בקרוב ...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by acid-boy,

יש לי מחשב נייח עם 4 ג'יגה זזיכרון אני רוצה להוסיף לפחות עוד 8 ג'יגה נשארו לי שתי סלוטים פנויים עכשיו הבנתי שהלוח שלי הוא אחד הטובים אבל גם בעייתי להוספת זיכרון לא כל דבר מתאים לו אז רציתי לדעת כמה מקסימום שאני יכול להוסיף וכמה וולט מתאים זה הלוח GigaByte GA-P55A-UD3 תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ABCD,

1. מה מומלץ לוח אם MSI-K8n NEO4 platinum s939 nf4ultra או Asus A8N -E? 2. האם זה נכון שלוח האם של ASUS פחות טוב כי המאוורר שלו יותר רועש? בחנות שאני קונה את הלוח של MSI ואמרו לי שלהשיג יקח להם לפחות 10 ימים ואת ה ASUS יש במלאי, האם כדאי לחכות ל MSI? עריכה: הם יש לכם המלצה עם לוח אם טוב כמו הMSI אבל של חברה אחרת, אולי Gigabye GA-K8N ultra-9 nVIDIA nFORCE4 Ultra socket 939? האם זה אותו לוח של MSI רק חברה אחרת? אם אני לא רוצה לחכות שיגיע ה MSI, מה כדאי לקחת?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lmlm,

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE0OCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by asili,

יש לי שאלה היה לי לוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ובמקומו קניתי לוח של גיגהבייט 7VTHX+ עכשיו אני אמור לקבל את אותו לוח תקין שאלתי היא האם כדאי להחליף בין הלוחות או שכבר כדאי להשאר עם הגיגהבייט? חשוב לציין שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ושיש לי דיסק שתומך ב ATA133

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. או שיש רק PCI ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי לוח GA-770TA-UD3 רציתי לשדרג את המעבד שיש לי כרגע ל Phenom II X6 1100T ראיתי שזה נתמך היום הייתי אצל החנות הבחור אמר לי אין Phenom II X6 1100T יש Phenom II X6 1100TB האם קיים דגם כזה בכלל או שזה טעות דפוס ?

23. Started by a-r,

עיסוי רפואי ומפנק ממטפל שרירי וחטוב עם ניסיון רב.מציע מהלב טיפולים יעילים ואיכותים נגד בעיות ולכיף.מסיבות רווקות וכל אירוע פרטי באווירה נעימה ודיסקרטיות.עיסוי ארוטי לנשים וזוגות.ניתן לקבל שירות גם בבית הלקוח באיזור חיפה,קריות והסביבה עם ציוד מקצועי.כולל שישי-שבת וחגים.מחיר גמיש.לפנות לאנדרי בטל:05x-xxx-xxxx עריכה: הורדתי את המספר. אין דבר כזה פירסום חינם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by PipOd,

שלום, כשרכשתי את המחשב שלי לפני כשנה וחצי, קניתי את לוח האם הבא: DFI LANPARTY X38 T2RB לאחר שהתקלקל במסגרת האחריות שלחתי אותו לתיקון ולפי הבנתי לא היה להם לכן נתנו לי לוח עדיף DFI LANPATY X48 T2RS . עכשיו אני לא מצליח לאמת איזה לוח יש לי מן השניים.... לפני שהמחשב עושה פוסט יש לי ברקע תמונה של DFI- X48 אך על לוח האם עצמו רשום X38. ב-EVEREST רשום לי שהלוח אם לא מזוהה. ב-OCCT רשום לי DFI X48 . אני מבולבל כבר מכל זה... מה לעשות ? איך אני מאמת בדיוק את זהותו של לוח האם , כולל דגמו המדויק ? תודה רבה. משהו מוזר - בדקתי גם ב CPU-Z : http://img805.imageshack.us/img805/9633/87202749.jpg

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לשם שדרוג המחשב.. שאלה נוספת: האם אני יצטרך להחליף ספק? (נראה לי שיש לי 300W או 230W)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים