עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TC,

סוף סוף קיבלתי מחשב חדש . אני בא להתקין ווינדוס . ושהוא בא לקטע של להתקין קבצים הוא עשה מסך כחול (תמונה מצורפת) חבר שלי אמר שזה כנראה בעייה בזכרון אבל אין לי שמץ של מושג הבעייה לא בסידירום כי ניסיתי כבר 3 סידירומים. אפשר לדעת אם הבעייה היא בזכרון ? ואם אפשר לתקן ? כי קניתי תזכרון בחול ... ולמכור TWINX 3200 LL לא בראש שלי. המפרט שלי הוא : P4 3.0C - הורדתי HT למה זה עושה בעיות AOpen AX4C MAX ZALMAN CNPS7000Cu CORSAIR TWINX PC3200LL 2x256 - שמתי DUAL CHANNEL WD RAPTOR TEAC CDRW ASUS CD-ROM ANTEC TRUEBLUE 350W SAPPHIRE RADEON 9800 PRO http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010046.JPG http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010047.JPG http://www.edu-negev.gov.…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by iveco,

ב GEEKBENCH ה 14900 חזק מ 7700X ב 4 אחוז וב PASSMARK ה 14900 חזק מה 7700X ב 29.55 אחוז איך אפשר לדעת מה האמת ? מה נכון ? כל אתר כותב משהו אחר , ב USERBENCMARK ההבדל הוא בערך 15 אחוז לטובת אינטל .

3. לכל בעלי הלוחות הבאים...תהנו! ASUS P5WDG2 WS Professional Intel 975X/ICH7R BIOS 0307 and later P5W64 WS Professional Intel 975X/ICH7R BIOS 0116 and later P5W DH Deluxe Intel 975X/ICH7R BIOS 1403 and later P5B Deluxe/WiFi-AP Intel P965/ICH8R BIOS 0709 and later P5B Deluxe Intel P965/ICH8R BIOS 0709 and later P5B Intel P965/ICH8 BIOS to be released P5B-E Intel P965/ICH8R BIOS to be released P5B-E Plus (No US Model) Intel P965/ICH8R BIOS 0108 and later P5B-V Intel G965/ICH8 BIOS 0403 and later MSI 975X Platinum V.2 MS-7246 BIOS V7.2 or later P965 Platinum MS-7238 BIOS V`1.1 or later P5N Diamond MS-7320 NO BIOS Update Needed P5N Platinum MS-7350 NO BIOS Update Nee…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by asili,

יש לי שאלה היה לי לוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ובמקומו קניתי לוח של גיגהבייט 7VTHX+ עכשיו אני אמור לקבל את אותו לוח תקין שאלתי היא האם כדאי להחליף בין הלוחות או שכבר כדאי להשאר עם הגיגהבייט? חשוב לציין שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ושיש לי דיסק שתומך ב ATA133

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yossi555555,

הלוח שלי הוא FOXCONN G41MXE תמונה מצורפת חשבתי לרכוש כרטיס מסך HD 6850 או HD 6870 מסתבר שאלה כרטיסים לא קטנים בממדים היום פתחתי את המחשב וגילתי שחיבורי הSATA נמצאים בצד ימין מתחת לחיבור ה PCI EXSPRES נראה שזה יוצר איזה בעיתיות בחיבור הכרטיס יצליח לכנס ?? אם צריך החלפה ללוח תואם עם חיבורים שונים יש המלצה ? P5G41T-M LX ASUS יעמוד בקריטריונים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by בייגל טוסט,

http://www.vr-zone.com/?i=4966&s=1

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dcaspi,

שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by beber,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מעוניין לקנות מחשב בעל מעבד P4 2.0GHZ וזכרון 512MB DDR של kingston כרטיס מסך GF4 TI4200 128MB והשאלה שלי היא איזה לוח אם הכי מתאים ויאפשר ביצועים מקסימליים עם הרכיבים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by KL-xXx,

שלום לכולם אני מחפש לוח M טוב למפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN בכלל איזה סוכט מתאים (אצלי בלוח זה 478), האם אני חייב לוח עם אותו סוכט? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. עדכון! אינטל העבירה את הפעילות שלה במקלט הבניין שבחיפה לפי דברי אתר נענע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ShaharSi,

אמור להיות לי בעיה לשים טריפל צאנל ראם בלוח אם של asrock z87 extreme 3 (כל סטיק של ראם של יצרן אחר אך אותה מהירות ו1.5V) ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם זה צריך להיות כך בלוח שיכול להכיל יותר? מפרט Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Asus P5P43TD PRO NVIDIA GeForce 9500 GT 2x2gb ddr3

13. Started by koraldon,

הי, כיום יש לי מחשב במפרט הבא סלרון 466 לוח אם MS 6309 זיכרון SDRAM 100MHZ, 128MB כרטיס גרפי וודו3000 16MB HD 40GB SEAGATE 7200RPM אני מעוניין לשדרג את המחשב, אבל עקב חוסר כספי ניכר, האופציה הזולה ביותר שמצאתי היא פשוט להחליף מעבד לסלרון 1.1GHZ, ולהשאיר את שאר המחשב איך שהוא. השאלות הן ככה: 1) מתברר שאני צררך לשדרג את הBIOS עלמנת לתמוך במעבד החדש - האם כרוך בכך סיכון כלשהו? 2) מה התועלת הצפויה מהשדרוג? האם קיים רכיב אחר במערכת אשר יכול להוות צוואר בקבוק במידה כזאת שתוצאות השדרוג לא יורגשו? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by beber,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בחנות מסויימת (לא אציין איזו כי אסור לפרסם) ובה מוכרים זכרונות DDR2700 של Twinmos רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם ואיך הם ביחס לזכרונות מוכרים יותר כמו Samsung, Kingstone ודומיהם.... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Joovi,

למישו יש מושג מתי אני אוכל לקנות את ה nforce2 בארץ? ג'ובי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם יש ברשותי מארז ANTEC 200 צורב, ספק SEASONIC 430 דיסק קשיח וכרטיס מסך ישן Nvidia NX6200TC. אני מעוניין לרכוש: 1. מעבד עם קירור ( לא משנה לי כל כך אם הוא סטוק) במידה ואין BOX ארכוש קירור עד 100 ש"ח. 2.לוח אם תואם המכיל לפחות 4 יציאות USB 2 וכן 2 * USB3 , וכרטיס קול שישה ערוצים 3. זיכרונות בהרכב של 2*2GB במהירות של 1333 לפחות מסוג DDR3. השימוש במחשב יהיה למטרות OFFICE, MOVIES, VISUAL STUDIO, INTERNET שמעתי כי בחלק ממעבדי AMD הנוכחיים יש כרטיס מסך מובנה וזו נשמעת אופצייה לא ראה בהתייחס לכרטיס הנוכחי שיש לי : NX6200TC. חשבתי על I3 2120, A10-5800K , A8-5600K ,FX-6100 הרכישה תתבצע בחנות KSP או IVORY. אשמח לעצתכם בנושא .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by woodk1d,

חברה יש לי בעיה במעלות של ה TMPIN2 ככה זה נקרא ב HWMONITOR ו TEMP3 זה נקרא ב SPEEDFAN אמרו לי שSPEEDFAN פחות אמין אבל מראה את אותן המעלות בקיצור הוא לוהט וחם רצחכרגע בלי לעשות כלום אני מקבל 80 מעלות במשחק זה מגיע ללפחות 100+ זה לא ורמאלי הלוח אם שלי זה GA-MA78LMT-S2, מה אני עושה בשביל לתקן את זה? ראיתי שיש קירורים מיוחדים ללוחות אם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האמת שהנושא הזה מציק לי המון בכמה ימים אחרונים.. למישהו יש מידע אם יהיה הורדת מחירים בארץ? אם המעבדים החדשים בכלל יגיעו לארץ בחודש הקרוב?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם הוצאה או הכנסה של העכבר או המקלדת בזמן שהמחשב פועל יכול לגרום לכשל בלוח האם? כל כשל שהוא? והאם זה יכול לשרוף את הלוח לגמרי?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by a-r,

עיסוי רפואי ומפנק ממטפל שרירי וחטוב עם ניסיון רב.מציע מהלב טיפולים יעילים ואיכותים נגד בעיות ולכיף.מסיבות רווקות וכל אירוע פרטי באווירה נעימה ודיסקרטיות.עיסוי ארוטי לנשים וזוגות.ניתן לקבל שירות גם בבית הלקוח באיזור חיפה,קריות והסביבה עם ציוד מקצועי.כולל שישי-שבת וחגים.מחיר גמיש.לפנות לאנדרי בטל:05x-xxx-xxxx עריכה: הורדתי את המספר. אין דבר כזה פירסום חינם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, בשבוע-שבועיים הקרובים אני הולך לרכוש לי מחשב [כניראה מ FOXPC ]. המחשב מתוכנן ל CrossFire עתידי של 4870. אני רוצה 2 יציאות PCI-E 2.0 x16 עכשיו הגעתי ללוח Gigabye X38 DS4 ו DS5, רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם כמו כן אני לא יודע איזה מעבד עדיף לי, Q6600 או Q9300. אני רוצה QUAD ! ברור לי שכרגע הוא לא מנוצל על ידי כל המשחקים אבל אני לא הולך לקנות מחשב בשלוש שנים הקרובות ולכן אני רוצה השקעה עתידית. היתי רוצה שיסבירו לי מה ההבדלים בין שני המעבדים ואיזה יותר כדאי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idang,

שלום, Number Lock לא פעיל באופן אוטומטי גם לאחר שניגשתי לביוס והורתי לו לפעול באופן קבוע. האם עדכון לביוס אמור לפתור בעיה כזו ? ? מדובר במחשב שולחני: Dell Optilex 755 גרסת ביוס: A04 11/5/2007

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קצת יקר לי, קרוב ל-$700 פה בארה"ב למעבד, פלוס $250 לאיזה לוח-אם סביר. אבל אני שונא לשדרג (יותר מדי בזבוז אנרגייה במחקר מה הכי כדאי לקנות) כך שמעדיף להשקיע יותר כסף ושיחזיק לי מעמד 4 שנים בלי לעצבן אותי. השאלה שלי: נניח שכשארצה לקנות את המעבד השני, ארצה לקנות Opteron 270 (נגיד שירד במחיר ל-$500). האם יש בעייה לשים על לוח-אם כמו TYAN Tiger K8W שני מעבדים במהירויות שונות? או שאולי אוכל (ללא חשש, ועם סיכויי הצלחה גבוהים מאוד) להאיץ את ה-265 ל-2.0 גיגהרץ של ה-270? אם אקנה, אצטרך בדיוק שני גיגה זיכרון. מה מומלץ ובכמה? אני לא צריך קירור מיוחד בשביל הסיפור הזה, נכון? תנקס

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DownLoad_Master,

זה משנה אם אני אקח CL5 או CL4? יהיה הבדל? אני מתכנן OC אם זה משנה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי 3000 ש"ח, אני מקדיש מחצית לכרטיס מסך, ואת השאר למעבד+לוח אם+זכרונות זה מה שהצלחתי לבנות I5 760 P55-USB3 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel 1600mhz ולגבי הכרטיס למרות שזה לא המקום אבל תרגישו חופשי להמליץ, לקחתי בחשבון את ה6950 שיש בKSP במחיר של 1590, והספק שלי יכול להחזיק אותו אז בכלל הוא מטורף לדעתי. חוץ מזה, לגבי השילוש אמרו לי לחכות לSANDY BRIDGE, בנתיים אקנה רק את הכרטיס מסך כנראה, עד כמה גדול יהיה הצוואר בקבוק עם E8400?

דיונים חדשים בפורומים