עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nimrodh,

האם הדגם החלש ביותר בסידרת כפולי הליבה יהיה ה4200 או נפלה טעות בידיעה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by 12131,

היי, אני רוצה לשדרג את הזיכרונות ולקנות עוד שמונה giga RAM. הבעיה היא שהלוח אם שלי ישן ותומך רק עד 8 ורק DDR2. לכן חשבתי באותה ההזדמנות לקנות לוח אם חדש וכרטיס אחד של 8 כדי שבעתיד אקנה 8 נוספים. כרגע המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed שאלות: 1. איזה לוח אם כדאי לקנות? האם כל לוח אם חדש יתמוך גם במעבד הישן? 2. האם השיפור בביצועים של ה DUAL CHANNEL יהיו מורגשים ועדיף לקנות 2 כרטיסים של 4 ובעתיד לקנות 2 של 8 וכו'? 3. איזה זיכרונות כדאי לקנות? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by atlass,

אני מרכיב מחשב עם המעבד i7-2600K , אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר) השאלה שלי האם אני יכול להרכיב מערך מחשב עם הCPU הזה וללא כרטיס מסך נפרד על מנת שיתאפשר לי שימוש טוב לדוגמא במסך 23" full HD .. אם מישהו יכול לתת לי כרטיס מסך שהליבה הגרפית משתווה לו אז זה יהיה מצויין תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לצד עשרות ליבות העיבוד ב-Skylake-X, אנחנו מקבלים צמד מעבדים שמתיימר לרשת בכבוד את ה-Core i7-7700K וה-Core i5-7600K הפופולריים לכתבה

5. Started by ronoz,

שלום, אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי כבד. כלומר אין צורך ביכולות גרפיות בכלל אך יש צורך בכח עיבוד חזק. אני מעונין במעבד 4 ליבות. הבנתי שיש מעבד של אינטל שהוא 4 ליבות ובעל יכולת לשנות את העוצמה של כל ליבה בנפרד לפי הצורך שזה מתאים לתוכנות שאינן תומכות בריבוי ליבות. אז כזה מעבד אני צריך... וגם לוח שיתאים למעבד הנ"ל התומך ב SLI או בטכנולוגיה המקבילה של ATI שאני לא זוכר את שמה, כך שאני אוכל לחבר 4 מסכים למחשב. אם יש פתרון אחר לחבר 4 מסכים שיכול להיות עדיף אשמח לשמוע. אנא המלצתכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Regev,

שאלה, אני קונה מעבד א.מ.ד היום אז ככה שאני לא מתכנן אוברקלוק, עכשיו, עוד מעט אני צריך להזמין את החלקים מ-NEWEGG, השאלה - האם OCZ הם זכרונות מומהרים?????? יש בחנות הזאת ב56 דולר 256MB DDR PC-2100 OCZ 300HZ יש ב65 דולר - KINGSTON 256MB DDR PC-2100 ובאותו מחיר של CORSAIR. מה עדיף מבין השלושה, אגב, היו ביקורות טובות שם מאנשים שקנו את הOCZ... דחוף חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום מכיוון שהחלטתי השבוע לעשות פנייה של 360 מעלות בכרטיס מסך ולעבור מATI לג'יפורס4(של סומה, ד"א, יש לי דיון על האוברקלוק שאני רוצה לעשות לו בפורום של אוברקלוק), ואז הבנתי שהגי'גה בייט שתכננתי לקחת עושה בעיות עם G4 :'( :'( אז אנטי-וירוס המליץ לי על אביט(שחיפשתי ולא מצאתי) וסקורפיון המליץ לי על אסוס, מה שאני נוטה לכיוונו. הייתי שמח לקבל עזרה פה. בתודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by BUNG,

היי אנשים, ראיתי שלמעבדים החדשים של אינטל תהיה תמיכה במשהו שנקרא Virtualization Technology ולא ממש הבנתי מזה. :s05: אני אשמח לכמה תגובות עם הסברים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. השאלה בכותרת.. בדיקות שיבטיחו קנייה בטוחה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מעוניין לדעת איזה לוחות אם, מעבדים וזיכרונות פנימיים משתלמים לקנות נתחיל בלוחות אם: 1. Gigabyte GA-G31M-S2C G31 Chipset 2. Gigabyte GA-G41M-ES2L 3. Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET מעבדים: 1. Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET 2. Intel Pentium Dual-Core E6500 Box 3. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX זיכרון פנימי: 1. 2G DDR2-800 2. G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ 3. OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה כולם כבר יודעים שבחודש הבא צפוי לצאת מעבדי ה 65mn של AMD מלבד הצריכה המופחתת במחשב וה"קרירות" שלהם יהיה שיפור בביצועים שיתן פייט ל קור של אינטל או סתם מעבר בייניים עד ל K8L ? זה ממש עצוב שאין ל AMD להציע משהו נגד ה קור . אני מאוד אוהב את AMD ולא רוצה לרוץ אחרי העדר ולקנות אינטל. :'(

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by BIGWOLF,

שלום חברים !!! אני עובד בארגון אשר צריך לקבל החלטה לגבי סוג המעבד אשר יהיה במחשבים החדשים של כיתת מחשבים חדשה. אני הצעתי להם AMD 754 - בגלל המהירות, אמינות וכו - ביחס למחיר שקבלנו - (AMD ATHLON 3000+ 754 - ב 65.5 $ + מע"מ למעבד). למנהל הארגון הגיעו "מומחים" שונים אשר אמרו לו - "לא להתקרב....זה מעבדים גרועים ולא אמינים - תקנה רק INTEL " מה אתם אומרים ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי אני קונה מחשב נייח שאני מרכיב אישית ואני זקוק להמלצות. מעבד - Core i7 920 ( מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין TRAY ל BOX? ) כרטיס מסך - nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 עכשיו ההתלבטות היא בלוח האם: מה עדיף? Intel DX58SO Intel DP55KG Intel DP55SB Intel DP55WG Intel DP55WB Intel DH55HC 1. מה ההבדל בין האחרון לראשון? (כי במחיר זה בערך 600 שקל הבדל). 2. או לחילופין - מה הלוח המתאים ביותר ביחד עם המעבד וכרטיס המסך שציינתי? 3. האם ישנם הבדלים בביצועים? או שכל ההבדל הוא יציאות/סלוטים וכד' ? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by beber,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מעוניין לקנות מחשב בעל מעבד P4 2.0GHZ וזכרון 512MB DDR של kingston כרטיס מסך GF4 TI4200 128MB והשאלה שלי היא איזה לוח אם הכי מתאים ויאפשר ביצועים מקסימליים עם הרכיבים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. רגע לפני שאתם עונים ״ברור שתיקח IvyBridge כי זה מהדור החדש״.. אני באמת רוצה להבין את העניין הזה לעומק לפני שאני מוציא 1000-2000 שקל על מעבד. הבנתי שלמרות שמעבדי הסנדי ברידג׳ כמו 3820 ו-3930K הם מהדור הקודם הם יותר מתאימים לשימושים שציינתי בין היתר בגלל העובדה שהם מגיעים ללא מאיץ גרפי שהוא מיותר מכיוון שאני משמש בכרטיס מסך ייעודי. כביכול השקיעו את הייצור יותר במעבד עצמו? לעומת זאת אני גם מבין שמעבדי הivy ברידג׳ כמו 3770K נותנים ביצועים טובים יותר בלי שום קשר לאוברקלוק. מה שכן.. הבנתי גם שהסנדי ברידג אוכלים יותר חשמל ומתחממים יותר. מה דעתכם? ואגב שאלה נוספת כבדרך אגב- I7-3820 הוא מעבד סנדי ברידג׳ שהוא ללא מכפלה פתוחה והבנתי שבכל זאת אפשר לעשות לו אוברקלוק. זה נכון?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by koraldon,

הי, כיום יש לי מחשב במפרט הבא סלרון 466 לוח אם MS 6309 זיכרון SDRAM 100MHZ, 128MB כרטיס גרפי וודו3000 16MB HD 40GB SEAGATE 7200RPM אני מעוניין לשדרג את המחשב, אבל עקב חוסר כספי ניכר, האופציה הזולה ביותר שמצאתי היא פשוט להחליף מעבד לסלרון 1.1GHZ, ולהשאיר את שאר המחשב איך שהוא. השאלות הן ככה: 1) מתברר שאני צררך לשדרג את הBIOS עלמנת לתמוך במעבד החדש - האם כרוך בכך סיכון כלשהו? 2) מה התועלת הצפויה מהשדרוג? האם קיים רכיב אחר במערכת אשר יכול להוות צוואר בקבוק במידה כזאת שתוצאות השדרוג לא יורגשו? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by gameplan,

יש כבר משחקים שרשמית מנצלים/ינצלו כפולי ליבה? וכמה אתם חושבים שזה ישפיע/משפיע על המשחקים? בכמה אחוזים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי. קניתי בדיוק מעבד מסוג E6600 ואני כרגע בחיפושים אחר לוח אם מתאים. בעיקרון אני מתכנן לשים עליו 2GB זיכרון ולהוסיף כרטיס מסך 8800GTS או משהו מקביל של ATI אם הם יחליטו להתעורר עם הליבה החדשה שלהם בקרוב. הדרישות העיקריות: - מיועד עבור משחקים, תוכנות שולחניות ועוד. - לא מתוכנן כרגע OC. אבל אולי בעתיד אשמח לOC קל בלי החלפות של המפרט הנוכחי ולא משהו שמצריך הוצאה נוספת על פתרונות קירור מטורפים וספק 1000W... - אין צורך מיוחד בPATA. הכונן והDVD מתוכננים להיות בSATA. - אין צורך בIEEE (אבל אני לא אגיד לא) - רצוי מאד כרטיס כל איכותי 5.1. כזה עם יציאה אופטית או קואוקסלית שלא מצריכה מתאם. - לא מעניינים אותי במיוחד חיווי LED ואולטרות. - כן מעניין אותי לוח קריר ושקט, או משהו עם פתרונו…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by oDot,

הממ, שאלה כללית.. לאינטל יש מפעלים בישראל. האם המפעלים האלה מייצרים מעבדים? אם כן, מדוע מייבאים מעבדים מחו"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. זה לוח M דיי ישן, בן 3 עוד מעט. אני מעוניין לשדרג את המחשב בכרטיס מסך חדש + ספק שיתמוך בו + 4 גיגה ראם חדשים. אני רוצה לדעת אם הוא בכלל יכול לתמוך בכטיס מסך מסוג רדון סדרה 5XXX, ואם הוא מסוגל לתמוך בהתקנים חדשים היום? כמו ראם DD3 שרץ על 1333 הרצ לדוגמא וכאלה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, מצאתי דיל טוב באמזון על זכרונות 8GB. שניים יחד יהיו 16 GB. כדי להמנע ממיסים אני אזמין את שני הזכורונת בנפרד ולא כקיט. אמזון מאפשרת להזמין רק זיכרון אחד מכל צבע לכל אחד. השאלה, האם 2 זכרונות זהים בצבע שונה שלא באים כקיט יעבדו יחד כ Dual Channel? אשמח לתגובה מהירה, הדיל עומד להסתיים. תודה! עריכה: מדובר על הזיכרון הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B00J8E91UO/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 בצבעים שחור וכחול.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by redead,

יש לי כרגע ג'יגה של זיכרון במחשב AMD 3200+ . שאלה שמעניינת אותי האם אני יוסיף עוד 512 מגה יורגש הבדל כלשהו במחשב ברמת הביצועים והמהירות או שנכון להיום זה ביזבוז ולא יהיה שום הבדל?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הראשון הוא: Gigabyte GA-B75-D3V והשני הוא: Gigabyte GA-H77-DS3H ראיתי שיש להם את אותם החיבורים, אבל מה שונה חוץ מזה? יש ביניהם הפרש של כ-100 שח

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by bluemail,

מה כול הפיצרים שהוא מכיל ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כאשר מציעים לי כמה אופציות של מעבדים, איך לקבוע מי מהיר ממי. כלומר: השם מורכב מכינוי, למשל Core i3, i5, i7 וכן מיפרט גיגההרץ, למשל 2.9, 3.3, 3.4 האם הגיגההרץ מראה מי מהיר יותר, או החלק הראשון של השם? במלים אחרות: מי מהיר יותר? האם Core i3 3.3GHz או Core i5 2.9GHz ??

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים