עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofirg6,

שלום אנשים, אני מתכן לקנות מחשב ואני צריך עזרה בהשוואה בין AMD לINTEL. בהתחלה הרכבתי מפרט עם מעבד אינטל ולוח אם GIGABYTE שתומך בו אבל אמרו לי שעדיף לקחת מערכת מחשב של AMD. המעבד שאני יקח כנראה יהיה כזה: Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore רציתי לדעת מה ההבדל שלו ממעבד Athlon 6400. ואם הוא יותר טוב ממעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB עכשיו לשאלה היותר חשובה בקשר ללוח האם. אני צריך לוח אם שמתאים למעבד AMD ושיכול להריץ גרפיקה על איכות גבוה, כי הכרטיס מסך שאני אקח יהיה כנראה: 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה מראש לעונים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מחפש ג'יגה זכרון , זול ואמין ככל האפשר - לא למטרות OC . 1 . האם מבין הזכרונות הבאים יש משהו עדיף או שיש זכרון אחר כדאי יותר לקנייה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3025 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=422092 2. האם יש הבדל כלשהו בין הזכרונות בשני הלינקים הראשונים ? 3. כרגע יש במחשב 512MB DDR2 800 MHZ . האם תהיה בעייה להפעיל את הדואל ביחד עם עוד 512 MB שתופסים סלוט בנפרד ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כמו שכולם יודעים ב23.7 יצא הקונרו ואינטל תוריד מחירים היום כידוע המעבד המשתלם ביותר לקנייה הוא הD805 שמחירו כיום הוא 683 ש"ח!!!! האם גם המחיר של ה805 צפוי לרדת?!?!?......או שרק מעבדים 920 ו 930 ומעלה ..ירדו?!?!? האם ה805 צפוי להיעלם בקרוב מאוד?!? האם המעבד המשתלם ביותר לאחר הוצאת הקונרו יהיה ה920 או ה930?!?!? ומישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה סטפינג? וגם הבנתי שיש 3 תכונות שקיימות ב805 שלא קיימות בסדרת 9XX ....מישהו יכול להסביר?.....אז אם אני מתכנן OC ל805 אז אין לי שום יתרון בסדרה 9XX?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by woodk1d,

חברה יש לי בעיה במעלות של ה TMPIN2 ככה זה נקרא ב HWMONITOR ו TEMP3 זה נקרא ב SPEEDFAN אמרו לי שSPEEDFAN פחות אמין אבל מראה את אותן המעלות בקיצור הוא לוהט וחם רצחכרגע בלי לעשות כלום אני מקבל 80 מעלות במשחק זה מגיע ללפחות 100+ זה לא ורמאלי הלוח אם שלי זה GA-MA78LMT-S2, מה אני עושה בשביל לתקן את זה? ראיתי שיש קירורים מיוחדים ללוחות אם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם. במחשב הקודם של אשתי - אתלון 64 3000 ווניס שישב על לוח של ג'יגה בייט מבוסס NF3 הטמפ' של המעבד לא עברה את ה 35 מעלות, לעומת זאת המעבד שלי מאותה סדרה: ווניס 3500 שיושב על לוח מבוסס צ'יפסט VIA KT890 הטמפ' הממוצעת של המעבד היא בין 37 ל 40 מעלות. קפיצה לא גדולה אך גם לא קטנה, יש לציין שעל שני המעבדים יושב אותו קירור: ARCTIC COOLING ALPINE 64. האם הסיבה לעלייה בטמפ' היא הצ'יפסט השונה או שהמעבד החזק יותר אמור להיות באופן טבעי גם חם יותר?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by asili,

יש לי שאלה היה לי לוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ובמקומו קניתי לוח של גיגהבייט 7VTHX+ עכשיו אני אמור לקבל את אותו לוח תקין שאלתי היא האם כדאי להחליף בין הלוחות או שכבר כדאי להשאר עם הגיגהבייט? חשוב לציין שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ושיש לי דיסק שתומך ב ATA133

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של alienware מפרט אחד ורציתי לשאול כמה דברים 1) ראיתי שיש שם Dual Channel DDR2 SDRAM מזה אומר הSDRAM? 2) איזה לוח אם המחשב מגיע? 3) זה כדאי לקנות משם מחשב?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by KickOFuture,

http://www.forbes.com/sites/antonyleather/2014/03/19/intel-unveils-2014-roadmap-4-fantastic-new-processors-for-pc-enthusiasts/ אני מתכוון לרכוש מעבד i7 בקרוב, האם המעבדים ו/או זכרונות DDR4 המוזכרים בכתבה רלוונטים לתקופה הקרובה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by redead,

מה עדיף? ישב עם מעבד Q9400 ו4 ג'יגה זיכרון.. אין צורך בOC..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הלוח הוא m2n32 -sli nvidia nforce 590 sli אני מתקין את הדרייבר אבל עדיין מראה לי שכרטיס קול לא מזוהה, מה עושים, לפני הפורמט הכל עבד כמו שצריך ובעליה של הוינדואוס שומעים את הצליל שהחלונות עולים . תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by איש החרגול,

הבאתי אחד לארץ מהUK, אני אקנה בקרוב לוח + מעבד (כנראה 2.0 C0 - שדרוג ל1.8 שלי). מה שאומר שאני צריך למכור את המערכת דות'ן הישנה שלי (בחתימה) http://rotter.name/User_files/nor/4284383b52c28206.jpg כנראה שאני אלך על P4P800-SE.. בתקווה להשיג באס 250 ומעלה. מקווה לעבור את ה170 FSB שעשיתי עם הלוח הקודם, וגם לשפר קצת את המהירות המקס' (2.4 הגעתי ללא מודים על מתח דיפולט, שימוש במתח חוט היה נותן עוד 0.3V וכנראה איזה 2.7 )

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by roiv11,

אני מעוניין לרכוש סטיק בודד של 8GB RAM ואני רוצה לדעת האם ניתן לשלב אותו עם הזיכרונות שקיימים אצלי במחשב כיום. נתונים: מעבד- i5 2500k לוח אם - Gigabyte P67A-UD3-B3 זכרון G.skill Ripjaws 2x2GB DDR3 1600Mhz אז רציתי לדעת: א. האם הדבר אפשרי ב. אם כן, איזה סטיק של 8GB מומלץ לקנות תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by RayZ,

הציון שקיבלתי עם המחשב ב Super pi הוא: 51 זה בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, האם המעבדים נמצאים על מעגל מודפס או לא? Core ix למיניהם תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז ככה כולם כבר יודעים שבחודש הבא צפוי לצאת מעבדי ה 65mn של AMD מלבד הצריכה המופחתת במחשב וה"קרירות" שלהם יהיה שיפור בביצועים שיתן פייט ל קור של אינטל או סתם מעבר בייניים עד ל K8L ? זה ממש עצוב שאין ל AMD להציע משהו נגד ה קור . אני מאוד אוהב את AMD ולא רוצה לרוץ אחרי העדר ולקנות אינטל. :'(

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אתמול ניסיתי לשנמך את הBIOS של המחשב הראשי שלי (לוח של GIGABYTE - GA-p35-DS3L) מF8 לF5 בעזרת הכלי הוינדואוזי של GIGABYTE. העדכון בתוכנה עבר ללא שגיאות, אך לאחר הריסטרט הראשון המחשב לא עלה. המסך אפילו לא נדלק, כנ"ל לגבי נורות המקלדת והעכבר. פתחתי את המחשב, איפסתי את הביוס (אני חושב, לא יכול להיות בטוח) ע"י מיקום הג'אמפר האיפוס והסרת הסוללה, ופעם בכל 15 הפעלות מחדש בערך על מסך של AWARD עם הכיתוב: "Scanning BIOS Image in Hard Drive" ולא זז לשום מקום. מפורומים אחרים באינטרנט ומהאתר של ג'יגהבייט הבנתי שאני יכול לשחזר את הביוס דרך כונן USB או FLOPPY, אך מאז שהעברתי את התמונת הביוס לכונן הנייד וחיברתי אותו למחשב אני לא מצליח לחזור למסך השחזור. למישהו יש רעיונות איך א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yakirmizrahi,

שלום לכל חברי הפורום.. לפני כמה חודשים העלתי פוסט ובו רציתי לדעת איך עושים o.c למחשב שלי.. לאחר דיון הוחלט לשדרג את החומרה... נוסף דיסק קשיח מסוג ssd וזיכרון שודרג מ-4 גיגה ל-8 גיגה. קניתי דיסק קשיח מסוג ssd samsung evo 840 וזיכרונות מחברת gskill ripjaws. לאחר חודשיים בערך התחילו לי בעיות במחשב כל שנייה המחשב נתקע ולפעמים פתאום עושה ריסט לבד.. בהתחלה חשבתי שמדובר בכונן ssd לא תקין לאחר כמה פעמים שהרצתי בדיקות סטרס על המערכת (pc check,memtest) גיליתי שהבעיה באה מהזיכרון.. הוחלף הזיכרון למה שהיה לי בעבר וראיתי שהתקלה לא חוזרת על עצמה.. עם הזיכרונות הגעתי לחנות ksp שמשם נרכש ומסרתי אותם אליהם במסגרת האחריות.. לפני יום קיבלתי הודעה שהמוצר נבדק ויצא תקין... יש למישהו מושג אולי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ulayze,

הי אני עומד לקנות מחשב פשוט לשימוש ביתי אלנטרי (גלישה ברשת ואופיס) נתקלתי בהצעה מסויימת במחיר זול שכוללת לוח אם ECS H61H2-M2 אני יודע שהלוח אם הזה אינו מהטובים ביותר אבל מכוון שהתקציב פה הוא חשוב אשמח לדעת אם הלוח אם הזה הוא בסדר יחסית.. קישור לעמוד היצרן: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1228&CategoryID=1&MenuID=103& LanID=0 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי מפרט עכשיו יש חלקים שאני מלבט לגבייהם 1400 ש"ח - מעבד - Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0Ghz 2x2Mb 800fsb 775 BOX 2200 ש"ח - כרטיס מסך - ?Sapphire Radeon X1800XT 512MB Dual DVI-I + TV+AVIVO ? 0520 ש"ח - מארז - Thermaltake Soprano VB1000SWS 0500 ש"ח - ספק כח - ENERMAX LIBERTY 400W 0260 ש"ח - צורב - LG GSA- 4167B Dual Layer DVD זה הדברים שאני נעול עלייהם עם מחיריהם עכשיו לוח אם וזכרונות אין לי מושג מה לקחת יש לי תקציב של 2000 ש"ח לשניהם תנו לי הצעות בבקשה

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yanson8,

שלום לכולם, פעם הייתי קורא באתר ומתעניין די הרבה בענייני חומרה אך מאז שהתגייסתי אני כבר לא מבין יותר מדי. לפני שלוש שנים בערך קניתי מחשב: intel core 2 duo e4400 4GB ram 800 mhz gigabyte p-35-ds3l ati x1950gt בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש קצת איטיות והחלטתי לשדרג את המעבד כל עוד עדיין מוכרים מעבדים לסוקט 775 . אני לא גיימר רציני ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט, סרטים וגם לשחק wow . אני זוכר שכשרק קניתי את המחשב הצלחתי לעשות OC למעבד כך שהוא עבד בצורה יציבה על 3000 , אבל ניראה לי שאני מעדיף לא להסתכן בזה עכשיו. התקציב שלי די גמיש כי אני רוצה מעבד שיחזיק לי ליותר זמן אבל גם לא משתלם מבחינת עלות\ביצועים ודי צריך את המומחיות שלכם בעניין הזה. ושאלה אחרונה, האם כדאי לי לחכו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bluemail,

מה כול הפיצרים שהוא מכיל ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yanivchik,

שאלה שלי כזו, קניתי מחשב חדש ואיתו זכרון שני גיגה של קינגסטון שאמורים להיות במהירות של 1066 אבל התוכנה ADIA 32 מראה לי שהמהירות כרטיס הזכרון הוא 800 ו לא 1066 כמובטח... יש מצב שעבדו עלי? או שזה בסדר ולא עובד במלאוכוח? האם קיימת תוכנה שבודקת את זה? בתודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by KoDkOd,

שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד AMD XP 1600+ ושיתמוך גם בכרטיס מסך HERCULES RADEON 8500 LE והכי חשוב שלא יעשה בעיות ושיהיה אמין! אתם מכירים משהו ? ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קצת יקר לי, קרוב ל-$700 פה בארה"ב למעבד, פלוס $250 לאיזה לוח-אם סביר. אבל אני שונא לשדרג (יותר מדי בזבוז אנרגייה במחקר מה הכי כדאי לקנות) כך שמעדיף להשקיע יותר כסף ושיחזיק לי מעמד 4 שנים בלי לעצבן אותי. השאלה שלי: נניח שכשארצה לקנות את המעבד השני, ארצה לקנות Opteron 270 (נגיד שירד במחיר ל-$500). האם יש בעייה לשים על לוח-אם כמו TYAN Tiger K8W שני מעבדים במהירויות שונות? או שאולי אוכל (ללא חשש, ועם סיכויי הצלחה גבוהים מאוד) להאיץ את ה-265 ל-2.0 גיגהרץ של ה-270? אם אקנה, אצטרך בדיוק שני גיגה זיכרון. מה מומלץ ובכמה? אני לא צריך קירור מיוחד בשביל הסיפור הזה, נכון? תנקס

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DownLoad_Master,

זה משנה אם אני אקח CL5 או CL4? יהיה הבדל? אני מתכנן OC אם זה משנה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים