עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Doron404,

האם המהירות הכפולה מושגת גם כאשר משתמשים ב3 סלוטים, שאחד מהם שונה? הסידור אצלי כרגע: 256MB == 256MB == 512MB הוא יקרא את 2 הראשונים במהירות כפולה? וכמה שיפור בתכלס נותן הDual Channel DDR הזה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by idanoosh10,

אני קונה או 9800GTX+ או HD4850 ותיכננתי לקנות לוח אם ABIT IP35-E אבל אין לו PCIE2. כדאי להוסיף עוד 120 ש"ח לצ'יפסט P43? השיפור בביצועים יהיה גדול?

3. Started by woodk1d,

חברה יש לי בעיה במעלות של ה TMPIN2 ככה זה נקרא ב HWMONITOR ו TEMP3 זה נקרא ב SPEEDFAN אמרו לי שSPEEDFAN פחות אמין אבל מראה את אותן המעלות בקיצור הוא לוהט וחם רצחכרגע בלי לעשות כלום אני מקבל 80 מעלות במשחק זה מגיע ללפחות 100+ זה לא ורמאלי הלוח אם שלי זה GA-MA78LMT-S2, מה אני עושה בשביל לתקן את זה? ראיתי שיש קירורים מיוחדים ללוחות אם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by roeiw,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל AMD 64 Bit ויש לי כמה שאלות: 1.האם כדאי לשדרג את מה שיש לי כבר (ראו חתימה) 2.מה דעתכם על הלוח שבחרתי? MSI K8N Neo-FSR ומה דעתכם על DFI LANParty UT nF3 250Gb תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הרבה משתמשים לא מנוסים לא מבצעים OC בגלל שהם הולכים לאיבוד באינספור הגדרות (שלא תמיד ברורות) ב BIOS . מנסיונכם, איזה חברה הכי ידועה בהנדסת האנוש של ה BIOS ,כך שמשתמש לא מנוסה יוכל לבצע OC בקלות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mrBezos,

ראיתי עץ אחר על טמפ' של מעבד והמליצו לו להוריד את realTemp. הורדתי את זה כדי לראות מה הטמפ' של המעבד שלי וקיבלתי את התוצאות האלה: http://tinyurl.com/temperatureHW - siz במקום הצונזר אני לא מבין בדיוק מה אמור להיות אבל אני חושב שהמצב ממש לא טוב. אני לא יכול לפתוח את המחשב בגלל שיש את המדבקות האלה שאם אני פותח אז אני מאבד אחריות אז אני לא יכול לפתוח את המארז ולשאוב אבק ולנקות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לצד עשרות ליבות העיבוד ב-Skylake-X, אנחנו מקבלים צמד מעבדים שמתיימר לרשת בכבוד את ה-Core i7-7700K וה-Core i5-7600K הפופולריים לכתבה

8. אני מתכוון ספציפית למעבד Xeon e5-2699-v4 של אינטל, שניתן למצוא אותו באיביי במחירים סבירים, אבל רק בגרסת (ES (Engineering Sample. העניין עם מעבדים בגרסה כזו הוא שהם לא עובדים על כל לוח. הסיווג של ES גורם לחלק מהלוחות לדחות אותם ולא לאפשר אתחול. אפילו לא לתוך הביוס. ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה הטכנית של אסוס ונראה לי שהם לא ממש יודעים על מה אני מדבר. האם מישהו/י התנס/תה בשילוב כזה שעבד? או שלא עבד? אני לא מתכוון להוציא מאות דולרים רק כדי לגלות שהמעבד לא עובד אצלי. מדובר במעבד 22 ליבות שיושב בסוף הרשימה של המעבדים אותם הלוח שלי יכול לקבל. המחיר הרגיל שלו קרוב יותר ל-2000 דולר - שאני לא מתכוון להוציא. אשמח לתגובות, תודה!

9. Started by Xiao Xiao,

שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את ה MB,CPU והזיכרון. הוא לא מבין במחשבים כל-כך, הוא רק רוצה זול. הוא פשוט הלך לחנות ליד הבית שלו והציעו לו מעבד AMD 3100+ עם MB של elite וזיכרון 256MB. הוא שאל אותי מה דעתי על זה ואחרי קצת חיפוש לא מצאתי חוות דעת, אבל מצאתי דף איביי עם הMB והCPU: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3474508578&category=44935 אשמח אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על זה. אם אתם חושבים שזה לא טוב אז אולי תוכלו להמליץ על MB+CPU+זיכרון (צריך גם להחליף מארז?) ב1500 שקל בערך? הוא רק עובד על המחשב הוא לא צריך ביצועים למשחקים. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. החלטתי לקנות לוח אם חדש בשביל שאני יוכל לעשות SLI של שני כרטיסי GTX570 (כבר יש לי אחד), המליצו לי על שתי הלוחות האלה: Gigabyte Z68X-UD4-B3 Asus Sabertooth P67 B3 האסוס יקר יותר במאה שקל, אבל בלי קשר לזה רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי לי לבחור מבינהם, או שאתם ממליצים על לוח אחר בתקציב (עד 950 ש"ח) *אין לי כוונה לבצע OC (למרות שהבנתי ששני הלוחות תומכים מעולה בזה) הנה המפרט שלי: Intel Core I7 2600K 8GB 1333MHz 2x4GB Gigabyte GTX570 Thermaltake Element S Thermaltake 600W (אני יחליף ספק באותה קניה עם הלוח, כנראה זה יהיה 900W של Antech)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן חבר'ה, בגלל שכבר עשיתי טעות בהרכבת מחשב בעצמי פעם אחת בעבר, אני למדתי לקח והפעם החלטתי שאיעזר באנשים שמבינים. יש לי בינתיים את המפרט הבא: מארז - Zalman Z11 ספק כוח - FSP AURUM PRO 1200W 80+GOLD זכרונות - G.Skil 2x8 GB 2133 MHz כ. מסך - AMD Radeon 7990 HD 6GB דיסק קשיח - אחד SSD, ועוד אחד רגיל. אני מחפש לוח אם ומעבד שיתאימו למפרט הנ"ל בצורה טובה, ואני אשמח לכמה אופציות - כאלה זולות יותר וכאלה יקרות ואופטימליות יותר. תודה רבה, אליסף

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Satlan,

חברה, ראיתי באתר את הלוח SLI X16 ... מה אתם אומרים לחכות טיפה או לקנות כבר את הלוח שהייתי אמור לקנות (Asus a8n sli premium( מה עושים ?:\ בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בפירסומים ראיתי שיש האם מישהו כבר הזמין וקיבל ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yonir,

המפרט שאמור לבוא עם לוח האם הוא פחות או יותר הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424537 על הנייר נראה שיש לו הרבה מאד חיבורים שונים וגם כרטיס מסך הבנתי מעט יותר טוב מאשר ב-G31. חיסרון בולט הוא חוסר תמיכה ב-Dual Channel. עד כמה זה משמעותי? ובכלל- הערות/המלצות וכו' לגביו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חבר'ה אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה (במקום סמפרון 2600), לוח אם שתומך ב-SATA2 ,PCIe x16 ועם כרטיס קול איכותי ולפחות ג'יגה זיכרון, וכל זה בכמה שפחות כסף. המחשב מיועד למשחקים, סרטים ומוזיקה. תודה!

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו. כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים. עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?! האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו? ולשאלה אחרת, אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mavingadol,

שלום יש ברשותי מעבד i5 2400 מסוג TRAY. ולוח אם P67A-GD80 של MSI, בדקתי באתר של MSI והבנתי שאני יכול להכניס אל הלוח את המעבדים החדשים מסוג IB. אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוג למעבד ולקבל ביצועיים גבוהים יותר. לאיזה מעבד הכי כדאי להחליף מהמעבדים החדשים מ ה IB ? דיברתי היום עם RSM והם אמרו שיש להם כרגע רק את המעבד 3570K שאיתו ניתן לעשות אוברקלוקינג , האם כדאי לי להמתין ל 3770K שיגיע להם ביום ראשון , או לקחת את ה 3570K ? אני בעיקר משחק עם המחשב ומתכוון להתחיל ללמוד תכנות של C# , מה אתם ממליצים ? עוד שאלה בכמה כסף אני יכול למכור את המעבד שיש לי כרגע ? הוא אצלי קצת פחות משנה ויש עליו מאוור שמקרר אותו מעולה מסוג V6 של קולר מסטר , אז הוא לא התחמם יותר מידי ועובד מעולה . תוד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי 256 זכרון עם מהירות 200.מה עדיף להוסיף 512 עם מהירות 400 או להעיף את ה256? כי אם אני ישאירק את ה256 זה יעבוד לי על מהירות 200 ואם אני ישאיר אני יהנה מ256+512 אז מה כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. 37% מהשוק הקמעונאי לניידים בארה"ב של AMD, כך עלפי נתונים שמתייחסים ל 7 השבועות הראשונים של 2006. צריך לציין שהשוק הקמעונאי מהווה 9% מהשוק העולמי. AMD's surge can be seen most strongly in the U.S. retail market, which accounts for about 9 percent of global PC shipments. In the first seven weeks of 2006, AMD's share in desktops in that area climbed to 81.5 percent, while Intel's has slid to 18.5 percent, Baker said. That's almost a complete reversal of their typical relative positions. In notebooks, Intel's share has declined to 63 percent בשוק השרתים, האופטרון הזניק את AMD מכמעט 0% לפני מספר שנים ל 14.3% בשוק העולמי. מקור http://news.com.com/Strike%20three%20for%20Intel/…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

הבאסים של הזכרונות עובדים באותו FSB כמו כל השילוש או שיש להם באס נפרד? אני שואל, מכיוון שאם זה עובד במהירות של השילוש, איך זה יכול להיות שאותו זכרון מציג את אותם ביצועים גם על אינטל בלי המהרה וגם על AMD, כשהאינטל עובד על 100FSB כרגיל והAMD על 133.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by TheDiesel,

שלום אני מחפש המלצות למעבד טוב עבור משחקים מה הכי טוב? מעבד מאחת מהסדרות האלו Core i3 ,core i5 ,Core i7, Core I9 רצוי מעבד שיצא בשנה האחרונה(2020) ושיהיה מתאים לתשובת LGA1200

22. שלום לכולם. רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד חדש של ACER דגם 5620 עם מעבד T5250 במהירות של 1.5, וגיגה זיכרון. המחשב עובד לי מאוד לאט - ועדיין לא הותקן עליו כלום, הוא מריץ WINDOWS ויסטה. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל2 גיגה אך אינני יודע אם יש לי 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1 גיגה. 1) איך אני יכול לבדוק את הזיכרון שלי (שתיים של 512 או 1 של גיגה)? 2) האם לאחר שהדרוג אני יוכל לעבוד עם המחשב בצורה חלקה ולא איטית? בתודה מראש. עשיתי חיפוש ולא מצאתי על הנושא.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קצת יקר לי, קרוב ל-$700 פה בארה"ב למעבד, פלוס $250 לאיזה לוח-אם סביר. אבל אני שונא לשדרג (יותר מדי בזבוז אנרגייה במחקר מה הכי כדאי לקנות) כך שמעדיף להשקיע יותר כסף ושיחזיק לי מעמד 4 שנים בלי לעצבן אותי. השאלה שלי: נניח שכשארצה לקנות את המעבד השני, ארצה לקנות Opteron 270 (נגיד שירד במחיר ל-$500). האם יש בעייה לשים על לוח-אם כמו TYAN Tiger K8W שני מעבדים במהירויות שונות? או שאולי אוכל (ללא חשש, ועם סיכויי הצלחה גבוהים מאוד) להאיץ את ה-265 ל-2.0 גיגהרץ של ה-270? אם אקנה, אצטרך בדיוק שני גיגה זיכרון. מה מומלץ ובכמה? אני לא צריך קירור מיוחד בשביל הסיפור הזה, נכון? תנקס

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by roiv11,

אני מעוניין לרכוש סטיק בודד של 8GB RAM ואני רוצה לדעת האם ניתן לשלב אותו עם הזיכרונות שקיימים אצלי במחשב כיום. נתונים: מעבד- i5 2500k לוח אם - Gigabyte P67A-UD3-B3 זכרון G.skill Ripjaws 2x2GB DDR3 1600Mhz אז רציתי לדעת: א. האם הדבר אפשרי ב. אם כן, איזה סטיק של 8GB מומלץ לקנות תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... אני מתכנן לקנות ביום ראשון מחשב חדש למשחקים כבדים וסרטים. המעבד שהחלטתי ללכת עליו הוא ה-AMD 720BE בגלל הביצועים שהוא מציג במשחקים והעובדה שהוא יחסית משתלם. הבעיה היא שאין לי מושג על איזה לוח אם ללכת... אני רוצה שיהיו לי יכולות OC טובות (לא משהו אקסטרים) והבנתי שה-ACC עוזר בקטע הזה (וגם בפתיחת הליבה הרביעית)... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GA-MA790X-UD4... איך הוא? יש לוח עדיף עד 650 ש"ח? בנוסף, אני רוצה לקחת כקירור למעבד את ה-OCZ Vendetta 2. יש הערות או המלצות על הקירור? אני קונה את המחשב מ-TMSFOX אז חשוב שהרכיבים יהיו משם. תודה אנשים...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים