עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני בונה עכשיו מפרט למחשב חדש שאמור בין היתר לשמש אותי למשחקים כבדים בסגנון FPS. נתחיל עם המעבד: התלבטויות שלי הן - QUAD או DUAL? אם QUAD אז אני חושב ללכת לכיוון ה Q6600 אם DUAL חשבתי על E8400. מה אתם אומרים? יש המלצות לכאן או לכאן? כרגע אין בתיכנון OC, הדרישה היא רק מעבד חזק שלא יהווה צוואר בקבוק. ברגע שאני אסגר על מעבד אני אתחיל לחשוב על לוח אם וזיכרונות. תודה, עדי

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by Spider76,

שלום, חבר שלי מתעניין בלוח אם אשר ניתן להתקין עלי 2 מעבדים כפולי ליבה של אינטל כדוגמאת ה- 6600. הוא מעוניין לבדוק את האלטרנטיבה מבחינת המחיר. על הבורד להכיל גם את המחברים הרגילים כמו PCIE16 אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים כאלו אני מודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by idrid,

שלום המעבד הישן p-2 300 נשרף קיבלתי מהיבואן מעבד חליפי חדש p-3 550MHz באריזה במיסגרת ה"אחריות לכל החיים" ! לוח ה-asus שלי תומך עד p-2 333. איזה לוח מומלץ ל - p-3 550 ה"חדיש" ? והיכן ניתן להשיגו ? תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BeBest,

שלום, אני מעוניין להחליף את לוח האם הקיים שלי H310 ללוח עם צ'יפסט Z390/Z270 כדי שאוכל לעשות OC למעבד מסדרה K דור 6. הבעיה שכל הלוחות שאני רואה עם התושבת LGA 1151, נכתב שהם תומכים במעבדים דורות 8 ו-9, אין אזכור לגבי דורות קודמים למרות שמדובר באותה התושבת. השאלה היא, האם המעבד שלי ייתמך (6600k) או שאין סיכוי כזה?

5. Started by Echo,

אוקיי, המחשב הישן הלך לעולמו סוף סוף [אחרי שמונה שנים... אין כמו פנטיום 150!] ואני קונה מערכת חדשה שתחליף אותו כמחשב משני... אני רוצה ללכת על מעבד סלרון אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. אני מחפש לוח זול אבל לא זבל... לא עקבתי הרבה זמן אחרי צ'יפסטים למעבדי אינטל אז אני קצת לא בענינים. יש למישהו המלצה? אגב, רכיבים מובנים יתקבלו בברכה - אני מנסה להקטין את העלות. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי זיכרון בנפח 2 ג"ב DDR 400 מתוצרת קינגסטון בתצורה של 4*512 שני הזוגות הם מדגמים שונים, זוג אחד מבוסס על INFINEON ואני לא יודע על מה מבוסס הזוג השני. החלפתי את הזכרונות לשני מודולים של 1 ג"ב מתוצרת INFINEON . איך הזכרונות של INFINEON והאם ההחלפה משתלמת? בנוסף איך ה INFINEON ב OC - אני רוצה לעשות OC קליל - להעלות את הבאס עד מקסימום 220.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  7. יש לי לקוח על. כך אני קורא למי שלא צריך מחשב מזכירה. בעייה: הוא עובד עם כל תוכנות התלת מימד המובילות בשוק כולל CAD למיניהם, 3DSMAX ועוד מיליון נוספות לעיצוב תלת מימדי. כבר הבנו שהוא צריך QUADRO אבל השאלה שלו היא: השאלה: "מכל הנתונים שקראתי מהחברה ברור כי יש השפעת תוכנה ודרייברים על אופן התצוגה הסטטית ותצוגת הרינדור. של הQUADRO. מי אחראי על הטיפול בנפח הנתונים הגבוה של הרינדור + העבודה הגרפית השוטפת? איך מצמצמים את זמן הרנדור? רינדור של שעה זו בעייה בעבודה!!! מדובר ביצוע 9 פעולות ביום עבודה רגיל...". (יש לו כרגע 6600GT ו P4 3.0) מה תפקידו של כל חלק במחשב על העיבוד ? יש איזה אתר טוב שמסביר את זה שמישהו מכיר או יכול להסביר לבדו במקצועיות? תודה מראש.

8. Started by sbarbz,

בס"ד שלום שלם .. אני צריך לנתק את הכבלים של הכפתור הדלקה והריסט של המחשב.. ואם אני ינתק אין לי מושג איך לחבר! בבקשה-עזרה תודה רבה לכם

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  9. מישהו יכול להסביר לי את הזיכרון הזה בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by shloosh,

אני מזמין אולי מחשב מפנדה ומכייון שאני לא רוצה לרדת ל-1GB לקחתי 2 סטיקים של ג'יגה של PQI. האם הזכרונות האלה בסדר? הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה אי תאימות ללוח או משהו כזה..

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by Idanp,

שיתאים ל: i7 3770k 8gb ddr3 1600mhz אני מחפש לוח חדש שיהיה טוב לoc / משחקים באיזור ה600 שח עריכה: טעיתי בפורום אודה לכם אם תעבירו לפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Athlon 64 6400+(soket AM2) או Cor2 2 Quad Q6600 ?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  13. אינטל ממשיכה להפציץ בכנס CES 2022 - החל מעתה צפו ללוחות אם רבים בשלל תמחורים עבור מעבדי Alder Lake הטרייםלכתבה

14. Started by Works4me,

הייתי חייב חרוז זהו , פרוייקט אחרון השנה , מבטיח זה יבנה בתוך TJ08B-E עם שני רדיאטורים ( 180 ו-120 ) יומן פרוייקט ימוקם כמובן בפורום המתאים תודה לפלונטר שסיפקו לי את הלוח והמעבד במהירות שיא

15. Started by shu sha,

טוב אז אני מתכוון לקנות בע"ה מעבד AMD XP 2600+ ואני לוקח בשבילו לוח אם ABIT NF7-SL הבעיה שאני גם מתכנן לקנות 6600GT ורציתי לדעת איזה אופציות יש לי ללוח אם שדומה במאפיינים שלו ללוח הזה אבל גם תומך בPCI-E.... אני יודע שיש גם את הכרטיס הזה עם יציאות AGP אני פשוט רוצה לדעת מה האופציה השנייה... תודה

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by chicks,

שלום, מישהו יוכל להסביר מהו ההבדל בין הלוחות? ומה עדיף. שניהם תומכים במערך RAID לכן לא מצליח להבין מהו השוני. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. באתר Toms יש כל מיני השוואת מעבדים וכדומה. עשיתי שם השוואה בין אטלון 64 דואל 3800, לבין אטלון 64 3200. התוצאה שקיבלתי היא ש3200 הציג ביצועים טובים יותר. היתכן ? האם טעיתי במשהו ? קישור: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=237&model2=253&chart=69

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  18. השדרוג הוא בא אחרי שהבנתי שהשילוש שיש לי קצת מגביל אותי במשחקים משחקים שאני משחק לדוגמא: באטלפילד 4, COH2 צריך גם קירור שיהיה כמה שיותר שקט גם אם זה קצת יותר יקר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by law89,

חברה, מה המונחים האלה אומרים? ראיתי לוחות אם שהדבר הזה מופיע בהם, לדוגמה: 2x HDMI 2.1 with HDR ports, supporting a maximum resolution of 4K 60Hz 1 / 2 2x DisplayPort 1.4 ports with HBR3, supporting a maximum resolution of 4K 60 1 / 2

20. שלום, אחרי שנים של אינטל, שיקולי עלות/תועלת ניצחו ועברתי ל AMD, בין היתר המון תודות לפורום הזה. הבעייה שכמשתמש אינטל אני אהבל מוחלט בנוגע ל- AMD. המערכת הנוכחית שלי היא כזו: AMD XP 2000 Gigabyte GA07VAX 512 MB סמסונג. עכשיו: כשהמחשב עולה הוא כותב: 1250 MHZ. זה מה שאני אמור לראות על AMD XP 2000? חשבתי שהם רצים ב 1667 MHZ. מה אני אמור לעשות אם בכלל? אני לא ממש מתמצא בביוס של מערכות AMD. אני לא בקטע של OC אלא פשוט לקבל את התמורה למה שקניתי.

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. הזכרונות הם סינגל סייד, אני רוצה לעשות אותם בדואל צ'אנל כמו שאמרתי הלוח הוא dfi nf4 ultra-d תודה (: נ.ב - למה DFI היו חייבים לעשות את הספרון שלהם כזהההה גרועעעע??? בגיגהבייט לדוגמא זה מוסבר מעולה עם טבלה והכל...

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  22. מה ההבדל בין הלוחות של גיגהבייט (מיועדים לאינטל) GA-8PE667ULTRA ל GA-8PE667PRO יש הבדל של 150 שקל בערך.... תודה לכל העוזרים.....

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. יש לי את הלוח וגם את המעבד של intel dual-core 930 3.0MHz האם אני צריך לעדכן את הביוס כדי שהוא יעבוד ?? או שהביוס שמותקן עכשיו על הלוח מספיק בשביל המעבד ?? דרך אגב באמת מותקן ביוס על הלוח שלי אפילו שהוא חדש ?? אני לא צריך להתקין בעצמי ??

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by iyehuda,

לחבר שלי נשרף הלוח הלוח שנשרף מדגם AA8 של ABIT המעבד שלו זה אינטל 530 3G עם סוקט 775 האם הלוח הזה : INTEL DG31PR יתאים למעבד http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/motherboards/367315.htm והאם גם הזיכרונות יעבדו DDR2 533MHZ

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by DJO,

שלום, ברשותי כרגע P2 350 ויכול להיות שאני אקבל בחינם לוח מתאים +מעבד P3 450. רציתי לדעת חוץ מהשיפור של המאה מגהרץ האם בין הפנטיום 2 ל 3 יש גם שינויים טכנולוגייים כל שהם (SSE?) והאם ל P3 יש יכולת אוברקלוקינג יותר טובה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.