מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שימוש במעבדי ה-Xeon העדכניים ביותר של אינטל ובעוד מספר אמצעי חומרה מחוד החנית של השוק מאפשרים לחברה האמריקאית להציע תחנות עבודה מדהימות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב די ישן (2.4G, 256 ראם, לוח אם של Gigabyte p4 Titan). אני רוצה לקנות לו זכרון, סטיק של 1024 או 2. השאלה שלי מה מומלץ, והאם הלוח אם יתמוך בזכרונות חדשים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי שיש לי (256) ורציתי לשאול לגבי זה כמה שאלות. 1. איך אני יכול לבדוק איזה בדיוק זיכרון יש לי עכשיו באיזה מהירות ובאיזה סוג? 2. קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש ובהרבה משחקים ההגדרות הם לא כל כך גבוהות אם אני ירחיב את הזיכרון הביצועים יהיו יותר טובים? 3. האם המשחקים שיש לי (לדוגמא סימס 2 שזאת אחת הסיבות גם שאני רוצה להרחיב) יזוזו יותר מהר כי סימס 2 זז אצלי גרוע ועוד יותר עם חבילת תוספות תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מעבד לקנות יש 3 אפשרויות Q6600 E6750 E6850 הלוח אם הוא p35 s3 אם במידה ותמליצו לי על ה-Q6600 שמעתי שהוא מתחמם מהר זה נכון אז תנו את חותת דעתכם על המאוור למעבד THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תודה...לא מצאתי את זה דרך המגה באנצמארק של...יש שם סלרון 2.4 עם FSB של 400 ולא 533...
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
Intel® GMA X3000 onboard graphics subsystem ל- Intel® GMA 3000 onboard graphics subsystem
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
בינתיים יש לי שני סטיקים של 1GB כל אחד ואני רוצה להוסיף סטיק נוסף של 2GB עד 300 ש"ח, מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שאלה קטנה לקוראים, יש לי זכרונות של OCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum ולוח אם ASUS P4C800 E . אני לא עושה OVERCLOCK ואני גם לא אעשה. האם יש טעם להחליף את הזכרונות ל PC4000 בעתיד ? או שדגמים אלו נועדו רק לאוברקלוקרס ? אני בטוח שכבר דנתם בנושא, אבל לא מצאתי תשובה ברורה. תגובות בבקשה
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לכל מעבדי אינטל יש בעית אבטחה בעשור אחרון. הפתרון של זה הוא ברמת מערכת הפעלה. תיקון לוינדוס עוד לא הגיע , אבל אפשר להתרשם מירידת ביצועים אחרי עידכון בלינוקס https://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux-415-x86pti&num=2 ביצועי משחקים כנראה לא הושפע https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=x86-PTI-Initial-Gaming-Tests
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
רציתי לדעת האם הלוח-אם הזה: Gigabyte GA-H55M-D2H LGA 1156 Model 950516/GH55MD2H מתאים למעבד: Intel Core i3-540 Processor 3.06GHz Dual Core Socket 1156 Box והאם הלוח-אם מתאים לזכרונות DDR3 2GB 1333MHz? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יכול להביא אחרי סוכות לוח אם מניואג וראיתי את זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813136152R עכשיו יש גם את האולטרה D השני שהוא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813136152 למה המחיר כל כך נמוך ? אולי כי זה OEM וזה RETAIL אבל זה כל ההבדל ? אם אני אזמין OEM אז איך אני אקבל את זה ? אני אקבל את זה בשקית או קרטון ועם דיסק דריברים או בלי ?
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הלוח הוא GIGABYTE X48-DS5. הבעיה מופיעה כאשר מדליקים או מפעילים מחדש את המחשב. לפני כמה חודשים הלוח התחיל ליכבות ולהידלק בלי הפסקה כאשר מדליקים אותו וכאשר המעבד היה על 3.4 וכדי להגיע לפוסט צריך לחכות להידלקות השלישית (או להידלקות עם כפולה של שלוש) וללחוץ מספר פעמים בלחיצות קצרות על כפתור הריסטרט... ואז הוא נדלק כאשר הוא חזר לדיפולט וממש לעיתים לאותו תדר ששמתי מקודם... חלטתי להוריד באס והמעבד עמד על-3.2... כאן הבעיה המשיכה להופיע אבל בתדירות נמוכה. לפני שבועיים בערך הבעיה התחילה לצוץ כמעט כל פעם גם כאשר המעבד על 3.2. היום פשוט נשבר לי אז החלטתי לשים על סטוק ועכשיו זה גם בסטוק! WTF!? בבקשה אל תשאלו אותי אם הכל על סטוק.... כי הכל על סטוק. מה אתם אומרים? תקול? אני כמעט בטוח ש…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*אם זה לא מתאים לכאן תגידו לי ואני אעביר. מה שיש לי כרגע: מעבד: q6600 quadcore לוח אם: asus p5kc זיכרונות: 3gb ddr2 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800 gtx כרגע הלוח אם שלי הוא בלי כרטיס מסך onboard ותומך ב- זיכרון עד 3gb ddr3. המטרה שלי (אם אפשרי) היא לקנות לוח שתומך ב- usb3, שכולל כרטיס מסך onboard ותומך גם בזכרונות די די אר 3 1600 12+ גי'גה. כרגע הכרטיס מסך שלי הוא בעל שתי יציאות dvi, אני מעוניין לחבר למחשב 2 מסכי מחשב + טלוויזיה hd אם זה אפשרי לאפשר גם אות מכרטיס המסך ומכרטיס מסך Onboard (לפי מה שקראתי זה אפשרי) אז : אני צריך לוח אם שתומך ב- q6600 ובכל מה שרשמתי + 12gb+, זיכרון ddr3 1600. אם לא אז אני אצרף עוד כרטיס מסך שיעבדו שניהם ב- sli. -התקציב שלי הוא סביב ה-…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך לבדוק מחר מה יתן לי יותר ביצועים , לוח חדש , או מעבד חדש... , הקיצר , הביצועים כרגע של המחשב על הפנים(רק שתידעו , שבעבודה שוטפת בוינדוס המחשב שלי הוא אחד המחשבים הכי מהירים שנתקלתי בהם , בכל השאר , חרא!) אני חושב שמה שעושה את הבעיה הוא הלוח אם , אז מחר אני הולך להעביר את המעבד+הכרטיס מסך שלי ללוח של אח שלי , ולבדוק כמה שיפור יהיה , אני כמובן אבדוק קודם איך הביצועים עם המעבד של אח שלי(אחרי אוברקלוק בדירוג של 3400+) אם יהיה שיפור גדול , אני אלך ואחליף לוח , אם לא , אז הבעיה היא כנראה במעבד? , כי הרי , זה מעבד חזק... בואו נגיד ככה , אצל חבר שלי עם לוח כמו של אח שלי(8RDA3I) ומעבד 2200(לי יש 2000) ו9600פרו של ספיר(לי יש של גיגהבייט , הPCB של שלי קצת יותר טוב ושלי גם כ…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
השימוש הוא לHTPC, הדרישות הן DDR1 וAGP. לא צריך כרטיס מסך און בורד. כרטיס קול גם לא חובה, אבל אם יש אז שיהיה עם יציאה דגיטלית. התקציב כאמור, יכול להתגמש כלפי מעלה.
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני קונה מעבד של AMD עם כרטיס מסך 6800GT SLI האם הMSI K8N SLI Platinum הוא לוח-אם טוב? הוא שמה אתם ממליצים לי על משהו אחר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות I7 2600K עכשיו אני מתכוון לעשות לו OC דיי גדול ל5.0GHZ עכשיו יש כלכך מלא לוחות טובים שאני בעצמי לא יודע איזה לבחור אני צריך לוח אם טוב בשביל לקבל תוצאת OC טובה עכשיו הרבה אנשים המליצו לי ללכת על asrock fatality p67 ועל asus P8P67 Deluxe עכשיו אני מתלבט בין השנים..אמרו לי ASROCK היא חברת זיופים של ASUS..והם לא בטוחים יותר כמו הASUS..יש לי תקציב עד 1200 שקל ואני מתכוון לקנות לוח ב3 ימים הקרובים אשמח מאוד אם תגיבו מהר תודה רבה ויום טוב
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בבקשה תענו לי בדחיפות על השאלה שבכותרת ...... ותודה מראש לעונים ..... וליתר דיוק התכוונתי ל - Hynix 512MB 400MHz [הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום]
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקבל תגובות לפני הקניה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤936 לוח אם ASUS P5QL-E p43 ¤539 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤434 תודה
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הבחירות שלי הם E8400 E8500 אני השבוע קונה אחד מהם מה עדיף?ה8500 שווה את ה100 שקל? והאם יוצא בזמן הקרוב משהוא ששווה לחכות לו? מכרתי את הE6550 ב500 היה שווה?,כי חשבתי בצורה כזאתי עכשיו אני יכול למכור אותו במחיר גבוהה ועוד חצי שנה הוא לא יהיה שווה 200 שקל אז אני יוסיף קצת כסף ולא יאבד מהערך שלו,ועוד שאלה אחרונה אני ירגיש הבדל בינהם?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=16193&catid=2 ידעתי שאינטל תשחרר אותו במחיר מעט זול יותר מ QX6850 יהיה זמין בנובמבר שאר הדגמים בינואר בהחלט שווים
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-quad-fx.html הלינק בסדר עכשיו - תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון 512 של RAM בזול אמרו לי שיש ב 290 ויש ביותר זול אז אני רוצה לברר
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-