עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by may-zohar,

יש לי אחיין שאיך שהוא חישב ומצא שהמעבד שלו כנ"ל amd 1.7 יותר טוב בביצועים ובמהירות שעון מהמעבד של פנטיום 4 2.4 533 כשהוא עושה לו אוברקלוק ומאוד קרוב אלין גם בלי מה שאני מבקש מהמומחים לנושא זה 1-למנות יתרונות וחסרונות של שני המעבדים ולהמליץ על אחד מהם(לאוו דווקא הסוגים שציינתי 2-כששני המעבדים נמצאים באוברקלוק מקסימלי מה יהיו ההבדלים בינהם בביצועים מהירות שעון ובכלל בערך לי זה נראה ממש מגוחך בכלל שהוא משווה amd 1.7 לפנטיום 4 2.4 533 מה דעתכם ???

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 716 ש"ח המבצע החל הרגע: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2626&Pname=TWINMOS מבצע מאוד משתלם לא?

• 102 תגובות
    • 10.5k צפיות
  3. אני קונה מחשב בחודש הבא, ושמעתי דיבורים על ליבת Vince... במה מדובר בדיוק? מתי הוא יוצא לשוק? אילו דגמים הוא כולל (יש 3200 ?) האם יש הפרש ניכר במחיר ביחס ל-Winchester באותה המהירות? לא יודע פשוט אם כדאי לחכות לו או שזה מיותר. אני מתאר לעצמי שעדיין אין תשובות לכל השאלות הללו... מי שיודע - בבקשה תשתפו תודה.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני רוצה להרכיב מערך SLI וזקוק ללוח אם. ראיתי שיש כמה ציפסטים. 650I 750I. רציתי לדעת מה מומלץ ואם אפשר לשמוע חוויות מנסיון אישי

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. חברי הפורום שלום, אני צריך לקנות מחשב זול יחסית (עד 3000 ש"ח), ובמפרט שניתן לי בחנות בה אני קונה את המחשב, הציעו לי את ה P5LD2 של ASUS. הבעיה היא שהלוח הזה דיי יקר (בסביבות ה 800 ש"ח), מה שמגביל את הזיכרון רק ל 512MB (ועוד מס' הגבלות). בכל מקרה, בחנות הזו אי אפשר לקנות לוח של Gigabyte שמתאים למעבדי INTEL, אלא רק ל AMD (בעיות עם הספק), וניתן להשיג רק לוחות של ASUS, DFI, INTEL או ASROCK. רציתי לקבל את המלצותיכם לגבי לוח זול (אך עדיין טוב) של אחת החברות הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, וככל הנראה לא יבוצע עליו OC כלשהו. תודה על התגובות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כנראה יהיה מערך של שתי 9600GT, ומעבד Q6600 . שהיה לו יכולות OC טובות, אבל לא צריך להיסחף לא מעוניין לשבור שיאים חח . תודה מראש =)

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by elite group,

איזה מעבד חזק יותר נורפווד 2.8/800/512KB 478 או Athlon 64 / 754 / 2800+ AMD ? הלוח אם שלי 478 מת וקניתי מחשב מלא ב 120 שקל . Athlon64 754 2800+ AMD GIGABYTE NVIDIA CHIPSET 1GB DDR1 400MHZ HITACHI 80GB IDE R9550

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מה ההבדלים בין הלוחות GA-P55-US3L לבין GA-P55-USB3 ??? של גיגבטייט.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by PrAnk,

שלום אני רוצה לשדרג תלוח אם שלי לזה: http://skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm ולהוסיף 2 זכרונות של 1GB 800/667MHz האם זה יוסיף לי לביצועים ??? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by enter,

יעני לא ממש חייב 2GB זה נכון? לאחד שמשחק משחקים כמו BATTLEFIELD 2 ובקרוב BATTLEFIELD 2142 .. ואממ שמעו מה אני עושה. כרגע יש לי 3 סלוטים במחשב. 2 מהם תפוסים ע"י 2 סטיקים כל אחד 512...סבבה יש לי כרגע 1GB וזה לא כ"כ מספיק..צריך קצת יותר.. אז שמעו מה אני עושה.. 1GB זיכרון זה יותר מידיי יקר לשדרג בנתיים..530 שקל :\ אחותי יש לה במחשב סוג זיכרון A-DATA בדיוק כמו שלי..הגודל הוא 512 בדיוק כמו הסטיקים שלי. אני יקח לה אותו ויקנה לה ?256MB 400MHz V-DATA CL2.5? ב 130¤ וכן זה מספיק לה היא רק באינטרנט והכל יעבוד בדיוק כמו עכשיו. (אצלה) רעיון טוב לדעתכם ? (היא מסכימה )

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by roei88,

במעבדים של AMD יש פחות mhz יחסית למעבדים של אינטל, אז איך הם נותנים ביצועים כמו של אינטל? ואיך משוים אותם לאינטל? נגיד amd 1700+ xp שווה ל-1.7, amd 2500 barton שווה ל-p4 2.5.....? ונגיד אני קונה amd 1700+ xp ואני עושה לו oc ומגדיל את הmhz שלו ל-2000 או יותר, אז הביצועים שלו יהיו כמו של amd 2500 barton? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

היי השאלה היא שלי היא לגבי הסוקט הבא של AMD... לפני כשנתיים וחצי בערך קניתי מחשב עם מעבד AMD בסוקט 939, לאחר כמה חודשים יצא סוקט AM2 החדש...והרגשתי סוג של פספוס... אני מתכוון לקנות מחשב בזמן הקרוב, האם אמור לצאת סוקט חדש של AMD בזמן הקרוב? ושאלה לגבי זכרונות: האם שווה לחכות שיצאו זכרונות DDR 3 במחירים סבירים או שאפשר להתפשר על DDR2 במחשב החדש? ואם כן, באיזה מהירות? תודה לעונים, אלחמדולילה.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  13. אם אני יוריד קיט אחד של 2GB וישים במקומו 4GB ככה שיהיה לי סך הכל 6GB אני ירגיש הבדל בביצועים?(ב64BIT כמבון) והאם אני ירגיש הבדל בין הזיכרונות הנוככים\או ה6 של הDDR2 לבין הטריפל צ'אננל של 6GB DDR3 1333MHz?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  14. -------------------------------------------------------------------------------- אני קונה מחשב בעוד שבועיים מקווה שעד אז מחירי המעבדים יירדו המפרט שלי : לוח P35 של גיגה בייט הר דיסק 500 גיגה זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך 8600 256 מגה זיכרון DDR 3 איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? אין לי מושג מה זה 64 ביט לעומת 32 איך אוכל לדעת איזה היא הגירסה האחרונה של XP

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  15. חבר שאל... אז... תגידו מה הכי טוב (לבעלי הניסיון)

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by ami-365,

מדובר בנסיון להעביר את ה-P4-530 ..האם לוח ה-MSI יקלוט אותו..?כי מבחינת ביצועים הוא מראה נתונים גבוהים יותר... מצורפים תצלומים של שניהם...תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש ברשותי מחשב ישן בבית (פנטיום 3) שמתפקד מצוין, ורציתי לקנות לו זיכרון חדש (כעת יש לו 192mb). בדקתי בתוכנת Everest את סוג הזיכרון של המחשב, והוא מצא לי שהוא SDRAM. עכשיו השאלה אם אני אקנה זיכרון חדש Kingston DDR 512mb אני אוכל להתקין אותו? או שחייבים לקנות SDRAM? (הוא הרבה יותר יקר). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. Started by InFecT[0]r,

וואי וואי וואי איזה באסה כתבתי לכם שעה פיתאום שלחתי והתנתק לי האירנטרנט ונעלם ההודעה שעשיתי באק אוף עכשיו הכל מהתחלה אוקיי אני יכתוב שוב טוב אז ככה: אני לא יודע מה לעשות אם אני "יסגור איתכם" אני מחר על הבוקר הולך לקנות תמחשב החדש שלי עכשיו מה שמעניין אותי זה רק אוברגלוקינג מה שחשוב לי לדעת זה מה אוברקלוקר יותר טוב הקונרו או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5748 שימו לב שהוא 35W אם תגידי לי שהAMD עדיף לאוברקלוקינג אני קונה אותו מחר בבוקר עם הלוח של DFI תודה לעוזרים )))

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by AlonXp,

שלום לכולם תמיד רציתי לדעת על מעבדי ה Haswell , יש לי כמה שאלות אני מקווה שתענו על כולם (: 1) מתי מעבדי Haswell יגיעו? 2) את מי הם מחליפים? 3)ומה יהיה עם ivy bridge ו עם Sandy bridge , לא ייצרו אותם יותר ? 4) איזה תושבת Haswell יהיו ? , אני יוכל להשים מעבד Haswell על 1155? תודה לעוזרים (:

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  20. שלום. לפני כמה ימים היה לי ויכוח עם אחד מהחברים שלי לגבי התוכנות שצריך לכתוב בשביל מעבדים מרובי ליבות. אני אמרתי שזה הולך להקשות מאד על המתכנתים כיוון שעכשיו הם צריכים להתחשב בעובדה שהעיבוד הולך להתבצע באופן מקבילי לחלקים שונים של התוכנה. מה שאומר שהאלגוריתם צריך להיות יותר מורכב. הוא אמר שזה שטויות וזה בכלל לא קשה לכתוב קוד כזה, והביא לי כדוגמא את ה hyper threading. החבר הזה מבין הרבה בתכנות (עשה מספר קורסים באו"פ וכן התעסק עם תכנות הרבה באופן מעשי) אבל, מצד שני קשה מאד להסביר לו על מה מדברים אז לעיתים קרובות הוא מתווכח על דברים אחרים בכלל. אני לא מבין גדול בתכנות (עשיתי קורס בC , לא מעמיק במיוחד) אז מי שיועיל בטובו לענות , אנא, אל תפגיזו יותר מדי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by segev22,

אולי זאת נשמעת שאלה טיפשת כי זה לוח של גיימרים וזה צריך להיות ברור מאליו אבל בכל זאת רכשתי אחד כזה במחשב החדש שלי שבהזמנה כרגע ורציתי לדעת כי סך הכל זה עוד חלון פתוח לעתיד הקרוב. עדיין לא מצאתי אתר או מאמר שאומר בפרוש שהוא תומך SLI אבל הוא כן תומך בקרוספייר וזה וודאי אז אני כבר כבר לא יודע מה לחשוב כי סך הכל זה עיקרון דומה של גישור בין שני מעבדים גרפים. בתודה מראש שגב שטובי.

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by razoli,

^^^^^^^^^^^^ תuצרת אינטל ציפסט X200 (ATן)

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  23. איזה אני יכול לבדוק איזה זיכרון יש לי במחשב OCZ ? sumsung? וכו תודה

• 15 תגובות
    • 7.1k צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת איזה מבין המעבדים הבאים כדאי יותר: AMD 4800X2 E6320 AMD 5200X2 לא מתוכנן OC, אני חושב ש4800X2 יש לו ביצועים מצוינים והוא הכי משתלם (עולה 700 ומשהו), האם שווה להוסיף 200 שקל בשביל ה5200X2 או בשביל הE6320?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  25. Started by parAzoid,

איזה לוחות מבין הבאים יותר טוב בOC, משחקים ובכללי? והאם הם יכולים להרכיב עליהם SCYTHE NINJA PLUS - יש ללוחות האלה צלעות קירור אימתניים. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.