עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by or_y,

שלום. יש לאחי מחשב עם לוח אם GigaByte 8iK1100. הלוח אם תומך בDDR1 עד 400MHZ. כרגע יש במחשב 512 זיכרון ב2 סטיקים. אחי רוצה להוסיף זיכרון, הוא עוד לא החליט אם הוא רוצה להוסיף עוד 512 או עוד ג'יגה. אני צריך המלצה למה לקנות בכל אחד מהמקרים. הזיכרון לא צריך להיות High end או משהו יקר מדי, זיכרון סביר במחיר סביר. הקניה תעשה מlogic, אז תתנו בבקשה הצעות מ http://logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00028 תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  2. Started by Cynicoren,

שלום, זו המערכת שלי: AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core Processor (16 CPUs), ~3.7GHz Windows 10 Pro 64-bit X470 AORUS ULTRA GAMING MSI NVIDIA GeForce RTX 2070 DDR4 V-Color 16G (2x8G) 3000Mhz RED HEATSINK בעיקר למשחקים. האם כפיוצ'ר פרופינג יש טעם לשדרג ל 32GB (במיוחד כשהDDR4 הולכים ונעלמים מהשוק)? האם יש צוואר בקבוק במערכת הזו שיהפוך את השדרוג ללא כדאי? תודה

3. אם כן, האם התוכנה 6engine, שבאה עם דיסק ההתקנה של לוח אם? משום מה הסרתי את התוכנה, ואחרי ריסט, אני שומע את המאוור שם המחשב יותר חזק, כאילו הוא על אופציה "TURBO" או רמה אחת פחות.. זה מעצבן לי את האוזן.. כי בתוכנה הייתי שם על AUTO והמאוורר היה שקט.. אבל אני רוצה לדעת למה זה ככה? מה בלי התוכנה לוח אם לא יודע לשלוט על רמת המהירות בעצמה, צריך לכוון אותה?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. מתי ייצא הגשר הדרומי של ATI ה- SB600 תוך כמה זמן להערכתם ישולב כבר בלוחות האם הוא יהיה בעצם חלק מערכת השבבים Xpress 3200 או שתקרא בשם חדש ומה בעצם יהיו החידושים בו לעומת הקודמים

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by asd123,

[נמחק]

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  6. איזה לוחות מבוססי ה-Intel PE ChipSet נחשבים טובים ל-OC? ה-ABIT IT7-MAX2 REV2 לא בא בחשבון בגלל המחיר המטורף שלו, אני רוצה משהו במחיר סביר שיכול להגיע ל-OC דיי רציני, וגם שיהיו לו אפשרויות טובות ל-OC, בזה אני לא כל-כך מבין אבל אני יודע שחשוב כמה Voltage אפשר לשים למעבד, ו-FSB ומכפלה, ובלה בלה בלה. המעבד שככל הנראה יהיה על הלוח זה ה-Pentium 4 1.8A שידוע טוב ל-OC, ואני מתכנן להביא אותו לסביבות ה-2.8 או עם ה-ThermalRight AX478 או עם מערכת קירור מים שאני יתחיל לבנות מהחודש הבא. התקציב הוא מ-500-800ש"ח. תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by CoolOne,

בדף באתר של ASUS, כתוב: האם המעבד קונרוי לא נכלל ב-"next generation 65nm CPU"? ומה אומר ה-"Intel® 05B/ 05A and 04B/04A processors"? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  8. ^^^ כותרת...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by ilya83,

מה לוח אם הכי טוב asus או gigabyte? בשביל amd תושה מראש ???

10. שלום, אני רוצה להעלות מערכת הפעלה ויסטה על מחשב חדש שכבר מוגדר בביוס למערך רייד0, יש שלב בהתלקנה שאני צריך לספק דרייבר לרייד, השאלה שלי היא איך אני יודע איזה דרייבר אני זקוק(יש כ-10), יש לי לוח אם P35 DS3P של גיגהבייט ומעבד Q6600 תודה.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  11. אלהן אני הולך לקנות מחשב בימים הקרובים ומתקשה להחליט בין 2 מערכות: (מתייחס רק לעניין המעבד - עזבו את השאר כרגע) E7400 או Q9750 מי לוקח בבחינת ביצועים? יש יתרון רציני ב4 ליבות על 2 ליבות כיום? איך החום של הAMD ? ההבדל ביניהם הוא כ100 שקל, במי כדאי לבחור?

• 91 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. כי יש לי ליד הבית חנות עם שירות מצוין אבל יש להם רק זיכרון של מיקרון (256X2 3200) אז שווה בשביל ללכת על Winbond/Twinmos להחליף לחנות כמו PCH ? שאר השילוש: AXP 2100+ aiuhb 0203 Epox 8rda+ תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  13. מה המצב חבר'ה ?.. עשיתי היום בדיקה במשך הלילה (8 שעות) לזכרונות עם Memtest וקיבלתי 22 הודעות Error ... אתם יכולים לעזור לי לפענח אם הזכרונות או אחד או כמה מהם (אני משתמש ב - 512x4) נהרסו ?.. הנה תמונה של ההודעות שקיבלתי (לחצו על התמונה להגדלה): תודה מראש, משה

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by kob27,

החלטתי שאני מחליף מעבד. יש לי לוח אם של ASUS דגם P4C800DELUXE וכרגע יש לי מעבד P4 2.6 . החלטתי שאני קונה מעבד חדש P4 3.4E . עשיתי בדיקה באתר של ASUS וכתוב שהלוח תומך עד 3.4EE עם ביוס מעודכן (1017). יש לי כמה שאלות: האם זה מסובך להוציא את המעבד הקודם ולהתקין את החדש? האם יש איזה מדריך שמישהו מכיר שיכול לעזור לי (אף פעם לא התקנתי מעבד)? ועל מה עליי להקפיד כשאני קונה את המעבד החדש, האם יש הבדל בין BOX לבין TRAY? אני אשמח אם תוכלו לתרום לי את מירב האינפורמציה על כך. תודה.

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  15. על האופצייה אפשר לקרוא פה : http://en.wikipedia.org/wiki/Option_ROM בקצרה הלוח אמור לתמוך בפונקציה הזאת כאשר מחובר לחריץ ה PCIE שלו בקר SAS לדוגמא, אני צריך שתהיה לי האופצייה להיכנס לבקר מתי שהביוס (המחשב) עולה ואת האפשרות להיכנס לקונפיגורציה של הכרטיס, ושהלוח יתמוך בבוט דרך הכרטיס הלוח חייב להיות בעל 2 חריצי PCIE X16 ותושבת LGA775 תמיכה בזכרון עד 8 גיגה, כרגע הכרטיס מותקן על הלוח ABIT IP35 PRO ואין ללוח הזה את האופצייה (אביט סגרו הבסטה ואין אפשרות לעדכן ביוס) כן יש לי אפשרות להגדיר כוננים דרך ווינדוס (עדיין לא ניסיתי להתקין מערכת הפעלה במצב כזה) אבל המצב לא אידיאלי מי שמבין בעיניינים כאלו אנא המליצו לי על לוח כזה תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by liav12,

אהלן, השתגעתי כבר מרוב נסיונות לדעת מה טוב לי למחשב. כרגע 2GB במערכת על ארבעת הסלוטים. מעוניין להוסיף עוד זכרון שיהיה 4 גיגה ומעלה. חשבתי על רעיון לקנות עוד 2GBX2, ואז יצא לי 5G על המערכת אך יעבדו על 667MHZ. או שפשוט לקנות 4G רגילים וזהו, מה ישנה עוד גיגה אחד? עכשיו מה מומלץ לקנייה? בדקתי ב KSP וראיתי שיש להם ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ או כאלו ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition‎ אני מבצע OC על המערכת, אך לא מפוצץ... דעתכם? תודה

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  17. נראה שיש שם עוד נתונים שלא הבנתי.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by Psychopath,

קראתי את המאמר הבא לגביי לוחות גיימרים של ASUS וטעיתי: http://hwzone.co.il/reviews/strikercommando/ - האם שווה לקנות אותם בהשוואה ללוחות מקבילים בצ'יפסט ? - אם כן, אילו לוחות עונים על אותם סטנדרטים ?

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  19. ערב טוב, שמעתי פה בפורום, בדיון בנושא אחר, שה-BIOS האחרון (F14) הוא לא המוצלח ביותר, מה שגם מאשר את החוויות שלי בנושא: הלוח לא מוכן לעלות מעבר ל-266MHz FSB כשהזכרונות על 800 4-4-4-12 ויכולים יותר. השאלה היא, אם לא ה-BIOS הזה, איזה כן ייתן לי לעלות הלאה? אני יודע שהמעבד מסוגל קצת יותר מ-3GHz, איפה שהוא היה לפני שהחלפתי לזכרונות 4GB. אז איזה BIOS הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. היי חברים אני מחפש את הלוח ASRock X79 Extreme9 ובארץ אף אחד לא מוכר אותו יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי... ברשותי לוח אם (מחשב שני) ABIT NF7 v2.0. כאשר הPOST עולה, הוא מבצע בדיקה של הזיכרון, יענו המספרים האלה שרצים למעלה בPOST רצים בצורה יותר איטית... למטה בPOST הוא נותן לי להקיש ESC על מנת לדלג על הבדיקה... נכנסתי בביוס, עברתי פונקציה פונקציה ולא מצאתי משהו שקשור ל memory test. איך מבטלים את זה??? הזכרון הוא Winbond 512MB DDR 333MHZ רגיל ופשוט, לא ECC.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by Mortar,

רציתי לדעת, למה בעצם הלוחות אם החדשים ביחד עם מעבד P4 C ב800mhz BUS לא יכולים להריץ זכרונות DDR במהירות של 800MHZ ? אני יודע שזה QUAD BUS ויש מכפלה של 4 אבל זה עדיין 800MHZ לא ? מישהו יכול להסביר את העניין הזה?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  23. מאחר ואני כנראה אקח מחשב AMD התחלתי לחפש לוח אם ונתקלתי בזה http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=26_41_788&products_id=6678 האם זה יתכן ?

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by lipa,

כולנו רוצים את המחשב המושלם ,אבל אין דבר כזה !!! המחשב המושלם הוא המחשב של מחר ! המחשב המושלם הוא שיש כסף ללא הגבלה ! המחשב המושלם הוא מחשב שלא עובד , בגלל שידרוגים בלי סוף ,והתקנת דרייברים ,והתקנת מערכת הפעלה ( בקיצור מחשב בבניה ) ! השאלה מה אנשים צריכים , לא מה רוצים ? האם המחשב יעבוד לא טוב אם P4 1,7 ? האם צריך P4 3,06 ? בקיצור איזה מחשב מינימלי אתם ממליצים למשחקים ? עם כרטיס מסך טוב ? ( מחשב ל- P4 ) אני רוצה להוסיף שיש לי מחשב טוב ( הכל יחסי ) לוח אם של אסוס P4-PE מעבד P4 2,4 וכרטיס מסך ATI 9500 PRO כפי שאתם רואים אני משתתף במירוץ ( במגבלות כספיות ) להשגת תוצאות מקסמליות ב-3D MARK אבל אני רוצה לרגע לפחות לפרוש מהמירוץ ,ולבנות מחשב לא על תוצאות ב-3D MARK ,…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.