עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 888,

מה התוכנות של הN4 ? מה יש בו.... אני מיתכוון לדגם היקר ביותר ....... מה ההדבל בינו לבין N3 ?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מקווה שזה יעניין מישהו :-) שידרגתי את המחשב ואחד הסטיקים היה תקול, אז עד שהגיע הסט החדש הרצתי עם 8 גיגה סינגל ואחר כך 16 ג'יגה דיואל צ'אנל. יש הבדל משמעותי! :-)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by mavingadol,

שלום יש ברשותי מעבד i5 2400 מסוג TRAY. ולוח אם P67A-GD80 של MSI, בדקתי באתר של MSI והבנתי שאני יכול להכניס אל הלוח את המעבדים החדשים מסוג IB. אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוג למעבד ולקבל ביצועיים גבוהים יותר. לאיזה מעבד הכי כדאי להחליף מהמעבדים החדשים מ ה IB ? דיברתי היום עם RSM והם אמרו שיש להם כרגע רק את המעבד 3570K שאיתו ניתן לעשות אוברקלוקינג , האם כדאי לי להמתין ל 3770K שיגיע להם ביום ראשון , או לקחת את ה 3570K ? אני בעיקר משחק עם המחשב ומתכוון להתחיל ללמוד תכנות של C# , מה אתם ממליצים ? עוד שאלה בכמה כסף אני יכול למכור את המעבד שיש לי כרגע ? הוא אצלי קצת פחות משנה ויש עליו מאוור שמקרר אותו מעולה מסוג V6 של קולר מסטר , אז הוא לא התחמם יותר מידי ועובד מעולה . תוד…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by drago,

קבלתי הצעה על מנת לקנות מעבד , זיכרון , ולוח אם . להלן הדרישות שלי . המחשב משמש לגלישה באינטרנט ( ברור לא?:-) ) מידי פעם משחקים ( אני לא חובב משחקים ) . ההצעה היא כזאת : 1) לוח אם של חברת gigabyte דגם k8nmf-9 מעבד amd 64 3000 1.8 זיכרון TWIN MOS ddr-400 מחירים : לוח = 522 מעבד = 979 זיכרון=380 התקציב שלי 2000 שקל . מה אתם אומרים האם שווה?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by roma,

שלום לכולם! היום התקשרו אלי מPCH בקשר להזמנה שלי ואמרו לי שהלוח הנ"ל יגיע אליהם רק בסוף החודש ולכן ההזמנה תתעקב. הם הציעו לי שאם ארצה להחליף את הלוח לABIT אבל סירבתי ואמרתי להם שאני אחכה. עכשיו יש לי שאלה: יש מצב שאני אקבל REV 2.1 או משהו? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הלוח הכי טוב בעולם למעבדי אינטל, בביקורת ווידאו. בינתיים, רק תמונות. http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=15244 - תהנו.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. חשבתי שהלוח תומך DD4 וקניתי 16GB 3200 עכשיו אני רואה שיש לי את הדגם של DDR3. (לא ידעתי שזה מחבר שונה בכלל) אני יכול להחליף את הזכרון לDD3 1600. מניח שיהיה שיפור לעומת ה8GB 800 שיש לי. או להוסיף עוד ולשדרג את הלוח אם כבר. מה הייתם עושים? אם לוח יעלה 250-300 ש"ח אני יכול ללכת בכיוון הזה, אבל מה מתאים לציוד שיש לי כבר? I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 8GB 800MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 128GB SSD Antec 600W

8. שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב וצריך לדעת לאיזה מעבד אני יכול לשדרג..? זה המפרט : Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Motherboard CPU Type Intel Celeron D 325, 2533 MHz (19 x 133) Motherboard Name Asus P4U800-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset ULi/ALi M1683 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (11/10/04) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor Plug and Play Monitor…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה המצב אנשים ?.. אז ככה, שיפרתי את המחשב שלי (תוכלו לראות את המפרט שלו ב"מפרט מחשב" מתחת לשם המשתמש שלי בצד - System 1 לא System 2) ונשארו לי 2 חלקים ספייר ... x1950 Pro ו - Eneremax 400w ... והייתי רוצה לשפר את המחשב של אחי ... יש לו מחשב ישן ... יש לי תקציב בינתיים לקנות לוח אם וחסרים לי רק עוד מעבד וכרטיסי זכרון שאני אקנה אותם מאוחר יותר ... ורציתי להתייעץ אתכם איזה לוח אם הכי טוב אפשר לקחת בתקציב מוגבל של 350 ש"ח . אני צריך לוח אם שיתמוך בדברים הבאים: הלוח אם חייב להיות מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני קונה חלקים רק אצלם לוח אם שיתאים למעבדי Intel ולא AMD שלא יהיה עם כרטיס מסך מובנה ! העדפה ללוח אם של חברת Gigabyte אבל אם אין אז גם חברה אחרת תהיה בסדר…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nuctornal wisdom,

קניתי לא מזמן מחשב חדש Gigabyte 965P DS3P E6600 8800 GTX Liberty 400W 2 GB G skill 800 בדקתי ושמתי לב שהמעבד על 1.6 GHZ כשהוא אמור להיות ב2.4GHZ מישהו יודע מה הבעיה? וזה נורמלי שהמעבד בטמפ של 50C (לפי EVEREST) ועוד שאלה, למה הטמפ של הליבות הוא 56 ושל המעבד ב50, זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by carock,

כמו שרשמתי בכותרת.. האם ההבדל בינהם יהיה גדול כי לפי מה שאני הבנתי בפורום אחר.. זה אמור להיות הבדל כמו פנטיום D לC2D..חח

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by t_elad,

מה ההבדל תכל'ס ביניהם שאינטל הרבה יותר יקר ? והשאלה אם יש אחרים ברמה גבוהה או אפילו יותר במחיר של אינטל ? אם יש הצעות למחשב ממוצע של חברות אחרות רק שאני יבין או איזה השווהה בין אינטל לאחרים או מאמר אשמח לקבל ולקרוא . תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום ויום טוב, אני מגיע מרקע כלכלי שלא יכול להרשות לעצמו קנייה של מחשב כל שנה אז ההשקעה שלי היא לטווח רחוק ככל הניתן ולכן אני שואף לקבל הצעות על רכיבים איכותיים ומתקדמים אודה לכם אם תקחו זאת בחשבון ותעזרו לי "לתפור" לעצמי את החלקים המתאימים ביותר ברצוני לשאול כמה שאלות על לוחות אם: 1) קראתי ביקורות על מארזים מסויימים (NZXT H2 , FRACTAL DESIGN DIFINE R3) ובשלב של הבדיקות שביצעו שם ראיתי שהטמפרטורה של לוחות האם הגיעה הרבה פעמים ל60 מעלות וקצת יותר- האם טמפרטורות כאלה מזיקות ללוחות האם? אם כן איך ניתן להימנע או לטפל בעלית הטמפרטורות המדוברת בלוחות האם ובאותו הזמן לשמור על שקט מירבי? האם יש לוחות אם עם טכנולוגית קירור פסיבית יעילה כלשהיא או שיטה אחרת? 2) אם כן, תוכלו להמליץ ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sxs,

מה יותר טוב? ה-KT333 של ASUS או של Gygabyte ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yonir,

המפרט שאמור לבוא עם לוח האם הוא פחות או יותר הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424537 על הנייר נראה שיש לו הרבה מאד חיבורים שונים וגם כרטיס מסך הבנתי מעט יותר טוב מאשר ב-G31. חיסרון בולט הוא חוסר תמיכה ב-Dual Channel. עד כמה זה משמעותי? ובכלל- הערות/המלצות וכו' לגביו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Kaby Lake-G נראה כמו שיתוף פעולה מוצלח בין אינטל ל-AMD שמביא לשוק יכולות תחרותיות - אך בדורות הבאים ליבות ה-Vega עשויות להתחלף ביחידות שפיתחה אינטל במו ידיה לכתבה

17. אני מעוניין לדעת איזה לוחות אם, מעבדים וזיכרונות פנימיים משתלמים לקנות נתחיל בלוחות אם: 1. Gigabyte GA-G31M-S2C G31 Chipset 2. Gigabyte GA-G41M-ES2L 3. Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET מעבדים: 1. Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET 2. Intel Pentium Dual-Core E6500 Box 3. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX זיכרון פנימי: 1. 2G DDR2-800 2. G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ 3. OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. קבלתי ביום שישי את המחשב ביום שישי... ורק עכשיו פניתי זמן להתקין עליו מערכת הפעלה... בינתיים לא התחלתי להריץ בדיקות אפילו.. רק לשחק FARCRY.. MSI P965 Platinum Intel CORE2 DUE E6400 OCZ GOLD KIT 1GB 667 MSI 7600GT WD SATA2 160GB התרשמות ראשונה שלי זאת ההתקנה המהירה מאוד מאוד (מאוד) של XP ושל המשחק... בגדול אין לי כל כך זמן להתעסק איתו.. אממ... \אני מקווה שהיה לי זמן היום להריץ לפחות 3DMARK 06.. נראה מה הוא נותן.. מעבד באמת מגניב ובינתיים זהו..

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. או שרק דור המעבדים הישן? אני מתכוון למעבדים e6300 , e6400 וכו'... אני מבולבל לגמרי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by guy_intel,

לאחרונה קראתי שמתכנתי משחקים מתחילים לעבוד עם פקודות ה-SSE4, דבר שנותן יתרון לפנרין על טכנולוגיית ה-65NM. ה-Q9450 אומנם מתחמם פחות כי הוא 45NM אבל המכפלה שלו נמוכה יותר מה-Q6600 ולכן הוא פחות עדיף ל-OC. אז האם הדור החדש של המעבדים פחות כדאי (יחס עלות/תועלת) מהישן (מלבד ה-SSE4 שלא ברור עד כמה הוא משמעותי) ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום,בצאתו של המשחק MW3 אני צריך להחליף מעבד האם אני צריך להחליף גם את ספק הכוח חשבתי לקחת את המעבדAMD X4 FX-4100 AM3+ (3.6GHz) - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8722 במחיר של כ595 שח התקציב למעבד הוא כ600 שח ולספק על 250 תוכלו להמליץ לי על ספק אם נחוץ אחד חדש ואם המעבד שבחרתי הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב שלי? AMD Athlon 64 X2 5600+ MSI MCP61 4ram DDR2 Evga GTS450 EZCOOL 450W

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by netanel1234,

שלום, יש לי את הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov ויש לי 4GB זיכרון במחשב וזה לא מספיק לי אני רוצה לשדרג לזיכרון הזה: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl האם הזיכרון יתאים ללוח? לא מצאתי כלום על הציפסט P55... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by עגבניות,

http://www.orderingmemory.com/selector/index.asp?imodule=CT2KIT25664BA1339&WSMD=CT2KIT25664BA1339&WSPN=CT2KIT25664BA1339&bsn=CRGELECTRONICS אפשר להכריז על מותו של ה ddr2

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by zaroor,

1-מה זו ההגדרה הזאת- write recovey time יש בערך מ-2> עד 5 2-מה זה hyper phate 2 3-לגבי קביעת התיזמונים לזיכרונות-אני רואה במס' מחשבים אם בביוס יש הגדרת על אוטומט > בוחר MANUAL ואז הוא מציג את המספרי תיזמון שהוא זיהה בעצמו , שומר ויוצא מהביוס ,,בתוכנת CPU-Z אני רואה מספרי תיזמון שונים -לא כמו בביוס----אז זה אומר שהוא מזהה את האפשרויות תיזמון בלשונית ה SPD לפי מגהרץ והתיזמון המתאים לו ... אז האם צריך לשנות בביוס לפי מה שהיה רשום ב CPU-Z ???? ולמה הם שונים בזיהוי התיזמון בדקתי את הביוסים והם מעודכנים מה קורה שאלתי משהו קשה מידי ?????לא עונים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Achiron,

לפי מה שהבנתי חייבים 2 חריצי PCIE16 בשביל זה. לי יש רק אחד. זה אומר שCF יורד מהפרק? או שיש אפשרות לפיצול של PCIE16 ל2?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.