מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי את הE6300 אני רוצה לבדוק בוודאות שהמעבדים עובדים כמו שצריך מכוון שיש לי הרגשה שלא.. איך אני חושב שלא? הפעלתי את ה TASK MANGER ויש את הגרף של כל מעבד וכשאני מדליק לדוגמה WINAMP שניהם קופצים ביחד פשוט אני רוצה שהם עובדים כמו שצריך עם הווינדוס... בתודה משה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ההבדל בין הE6600 E6420 הוא הבדל משמעותי ? האם באמת מרגישים הבדל בביצועים ? תתיחסו לשאלה הזאת במידה ואדם עושה OC ובמידה והא לא עושה OC ההבדל כולה בג'יגה הרץ 2.13 לעומת 2.40 מה זה אומר ? והבנתי לפי זה http://he.wikipedia.org/wiki/Core_2_Duo#.D7.9E.D7.A2.D7.91.D7.93.D7.99_Allendale שרק המעבדים מה E6600 הם conroe, האם הE6420 הוא נחשב כ conroe או לא ? ההבדל במחיר בין שני המעבדים הוא משמעותי, הוזלה של בערך 350 שקל בחנות שאני קונה תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov ויש לי 4GB זיכרון במחשב וזה לא מספיק לי אני רוצה לשדרג לזיכרון הזה: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl האם הזיכרון יתאים ללוח? לא מצאתי כלום על הציפסט P55... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני עומד לקנות מחשב פשוט לשימוש ביתי אלנטרי (גלישה ברשת ואופיס) נתקלתי בהצעה מסויימת במחיר זול שכוללת לוח אם ECS H61H2-M2 אני יודע שהלוח אם הזה אינו מהטובים ביותר אבל מכוון שהתקציב פה הוא חשוב אשמח לדעת אם הלוח אם הזה הוא בסדר יחסית.. קישור לעמוד היצרן: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1228&CategoryID=1&MenuID=103& LanID=0 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קודם כל:מערכת ההפעלה שלי,אשר מותקנת כרגע:Windows 7 Ultimate 64-Bit. השאלה בנושא+אם צריך התקנת Windows מחדש,למה? +אוסיף בעניין,שהחלפה זו כוללת גם החלפת תושבת מ1155 ל2100+כמובן צ'יפסט+מעבד לדגם יותר משופר כמובן. *כיום ברשותי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO (תושבת 1155),צ'יפסט Z68 - כאמור+מעבד:intel i5-2500k. **מעונין לשדרג לתושבת 2011,צ'יפסט X79,מעבד intel i7=ללוח אם: Asus Rampage IV Extreme s2011 Core i7, Intel X79 . תודה רבה מאוד מראש .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד Phenom 965 ששירת אותי נאמנה אני אציין גם שיש לי לוח אם Gigabye GA-990FXA וספק כוח Antec 600W וכרטי מסך HD 7950 אני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות בשביל להחיות טיפה המערכת לעבור לאינטל שזה כולל גם לוח אם או לקנות קירור אוויר חזק ולעשות OC למעבד? בוא נגיד שאם המעבר לאינטל יהיה עדיף יש לי תקציב של 1500 שקל+- תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3000 ש"ח, אני מקדיש מחצית לכרטיס מסך, ואת השאר למעבד+לוח אם+זכרונות זה מה שהצלחתי לבנות I5 760 P55-USB3 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel 1600mhz ולגבי הכרטיס למרות שזה לא המקום אבל תרגישו חופשי להמליץ, לקחתי בחשבון את ה6950 שיש בKSP במחיר של 1590, והספק שלי יכול להחזיק אותו אז בכלל הוא מטורף לדעתי. חוץ מזה, לגבי השילוש אמרו לי לחכות לSANDY BRIDGE, בנתיים אקנה רק את הכרטיס מסך כנראה, עד כמה גדול יהיה הצוואר בקבוק עם E8400?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"סנדי גשר" נכנס למגרש המשחקים, ואני שמח. כי אולי AMD יילחצו ויורידו עוד את המחירים. אבל אינטל הפכו לישראלים, ודפקו מחיר גבוה לצעצוע החדש. מצאתי לי Phenom 965, ותהיתי האם לרכוש אותו עכשיו, או לחכות קצת ??? לשואלים: קצת = חודש. וזאת במיוחד ולאור התחזיות למשבר כלכלי קרוב, שיפגע בישראל יותר מבפעם האחרונה. תודה 8),
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מכיוון שהחלטתי השבוע לעשות פנייה של 360 מעלות בכרטיס מסך ולעבור מATI לג'יפורס4(של סומה, ד"א, יש לי דיון על האוברקלוק שאני רוצה לעשות לו בפורום של אוברקלוק), ואז הבנתי שהגי'גה בייט שתכננתי לקחת עושה בעיות עם G4 :'( :'( אז אנטי-וירוס המליץ לי על אביט(שחיפשתי ולא מצאתי) וסקורפיון המליץ לי על אסוס, מה שאני נוטה לכיוונו. הייתי שמח לקבל עזרה פה. בתודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הלוח הזה מתאים לזכרונות PC-133 GIGABAYT GA-7DX+ מפרט טכני של הלוח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה הדבר הזה מהבוקר אני מנסה להבין בבקשה תסבירו לי ואל תשלחו אותי לאתרים נמאס לי לחפש בגוגל מצאתי רק הסבר אחד טוב וגם אותו לא ממש הבנתי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לחבר מחשב עם לוח אם של אסוס Cusle 2 c יש אפשרות לשים בו יותר מ512 זיכרון ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח הכי טוב בעולם למעבדי אינטל, בביקורת ווידאו. בינתיים, רק תמונות. http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=15244 - תהנו.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט לפיתוח תוכנה (Visual Studio) וסרטים HD. איזה מעבד מדגמי i5 לדעתכם הכי משתלם מבחינת יחס עלות תועלת. אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגמים 4590, 4690 ו- 4690K (קיים הבדל משמעותי במחיר בין ה- 4690 ל- 4690K, נה המשמעות של ה-K?). בחלק מהדגמים מצויינת האות S. מה זה אומר? האם כל הדגמים של i5 כוללים ליבה גרפית שיכולה לשמש כתחליף לא רע ללוח אם (כשאין דרישה ל- Gamming כמובן)? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה ראיתי שניתן להזמין ולשלוח לארץ מוצרי מחשב גם מ newegg זה גרם לי לעשות כמה השוואות וראיתי שלא מעט מוצרים נמכרים בחו"ל (ebay,amazon,newegg) במחיר יותר נמוך מאשר בארץ. השאלה שלי זה על אילו מוצרים נראה לכם כדאי משתלם ואפשרי להזמין מחו"ל? על איזה דברים כדאי להתעקש כשמזמינים מחו"ל ומאיזה הפרש זה כבר "חובה" להזמין מחו"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש לוח אם ומעבד חדש (i3 8100). ללוח אם יש יציאות HDMI,VGA ו-DVI, לא היה לי כלכך ברור מהאתר של Asus האם אפשר לחבר שני מסכים בו זמנית, ישירות ללוח אם, וזאת בניגוד ללוח אם Z270-I שבו רשום בבירור שזה ניתן. האם הלוח אם תומך בשני מסכים בו זמנית (HDMI && DVI) ? אם הוא לא תומך אשמח לקבל המלצה ללוח אם שתומך (ואם יש אפשרות לWIFI מובנה אז מעולה).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מפרט הייתם ממליצים לי כי אני כל הזמן משנה החלטה קיצר איזה מפרט הכי חזק ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי איך אני יודע אם ללוח האם שלי אני אוכל להוסיף כרטיס מסך (לשים לו שניים). יש לכם מומלצים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם היה עדיף להשקיע עוד קצת בשביל 2500k?.. צורכי gaming! או שבכלל היה עדיף i7? וגם אני מקבל בתוצאות של 3dmark ציון מאוד מאוד נמוך של physics ביצועי 10fps
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי שהלוח תומך DD4 וקניתי 16GB 3200 עכשיו אני רואה שיש לי את הדגם של DDR3. (לא ידעתי שזה מחבר שונה בכלל) אני יכול להחליף את הזכרון לDD3 1600. מניח שיהיה שיפור לעומת ה8GB 800 שיש לי. או להוסיף עוד ולשדרג את הלוח אם כבר. מה הייתם עושים? אם לוח יעלה 250-300 ש"ח אני יכול ללכת בכיוון הזה, אבל מה מתאים לציוד שיש לי כבר? I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 8GB 800MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 128GB SSD Antec 600W
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, בטעות לחצתי על כפתור שרשום עליו memok בלוח אם ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך לא מכיב ואחרי 10-15 שניות המחשב מכבה ומפעיל את עצמו מחדש (וככה חוזר על עצמו כל הזמן). בשביל מה הכפתור הזה? ניסיתי ללחוץ עליו שוב כדי לבטל אבל שה לא תיקן את הבעיה... תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט קשות לגבי לוח שמתוכנן להצטרף לחלקים שממתינים בביתי, רצוי להחליט היום .. גג מחר. המערכת שלי תכלול: Intel i7 3770K 16GB Gskill 2400mhz Radeon 7970 X 2 SSD וחשוב לציין גם שהיא תהיה מקוררת מים! מתלבט בין שלושת הלוחות: Gigabyte Z77X-UP7 Gigabyte Z77x-UP5 TH Asus Maximus V Formula לכל אחד יש כמה יתרונות / חסרונות אבל ההבדלים שמצאתי ממש קטנים מזעריים ואני לא מצליח להגיע להחלטה. אשמח אם תוכלו לסייע ! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם שתומך במעבד הזה: http://www.amazon.com/AMD-FX-8320-Eight-Core-Processor-FD8320FRHKBOX/dp/B009O7YU56/ref=sr_sp-btf_title_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1367040399&sr=1-8&keywords=AMD+FX-8320 חשוב לי שיתמוך במהירות של 2133MHZ השאלה שלי היא כזאת,האם הלוח הזה: http://www.amazon.com/AMD-FX-8320-Eight-Core-Processor-FD8320FRHKBOX/dp/B009O7YU56/ref=sr_sp-btf_title_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1367040399&sr=1-8&keywords=AMD+FX-8320 א. אם אני שם עליו זכרונות במהירות של 2133MHZ האם הוא תומך בזה בוודאות? ב. אני יכול להשיג אותו ב436 ש"ח,האם קיים לוח במחיר דומה פלוס מינוס שייתן לי תמורה טובה יותר לכסף? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לחכות עד נובמבר בשביל לקנות את ה kentsfield או לקנות מחשב עכשיו עם e6600
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-