מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד asus g750j. יש לו 16ראם כרגע. פתחתי אותו לניקוי וגיליתי יש לו עוד שני מקומות לכרטיסי ram של 8g. מצורפת תמונה עם מה שיש כרגע במחשב. א. מה שיש לי כגרע זהddr3? ב. איזה עוד שני כרטיסים כדאי לקנות? כדי לשדרג קצת את המחשב. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרנית השבבים מכריזה על סופו הקרב של עידן ותחילתו של עידן חדש לגמרי בעולם המיקרו מעבדים. הכירו את הליך 10 הננומטרים המודרני והארכיטקטורה שתהנה ממנו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח הוא Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) 1 האם יש ללוח אם כרטיס רשת או שאני צריך לשים 2 איך הכרטיס קול שלו כי אני יודע שיש שני סוגים אחד הוא AC97 ועוד אחד ששמעתי שהוא ממש טוב. 3 האם אפשר לחבר לו את המעבדים החדשים של AMD (בנתיים אני מתכוון לקנות AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU))) 4 איך הלוח אם הזה נחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד Core i7-860 ורציתי לקנות לו לוח אם. נכנסתי לזאפ וראיתי שישנם כמה סוגי chipset , ורציתי לדעת מה ההבדל בין P55, X58, H55 ו H57 ? תודה לכולם מראש, Z
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! שמעתי ש: AMD מתחמם מאוד, אבל יותר מהיר ממעבד פנטיום מקביל. יותר אמין ( כל אחד אומר משהו אחר..) פחות מותאם לתוכנות ולמערכת הפעלה. בקיצור , מה דעתכם ? מה עדיף ? אני מתייחס רק ל 32 ביט. אם אפשר להתייחס גם למחיר תודה , עידו
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. התעורר אצלי חשד שמשהו לא תקין בזיכרון (המון הודעות שגיאה - בעיקר 0X000000E8 ). ראיתי המלצות לתוכנת MEMTEST אבל ניסיתי בעיון רב להבין כיצד לתפעל ולנתח את התוצאות וממש לא הלך לי. מלבד יצירת פלופי והפעלת המחשב איתו - אני ממש הלכתי לאיבוד. האם מישהו יוכל אפילו באופן כללי להדריך אותי ע"מ שאוכל לבדוק את הזיכרון. אגב, אם ישנה תוכנה פשוטה יותר - אשמח !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפתחת השבבים הכריזה רשמית על מעבדים ניידים חסכוניים חדשים שמסמנים חזון שאפתני - אולטרבוקים שיעלו לכם 400 או 500 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/carrizo-%d7%aa%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%aa-%d7%9c-amd/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודש רכשתי מחשב חדש עם לוח GA-H81M-HD3 http://ca.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4674#ov ומעבד core i5 4460 גירסת הביוס היא f5 והחדש יותר זה f6 האם כדאי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני בדיוק מנסה לבנות לעצמי מחשב כדי לקנות ואני מהסס בקטע של המעבד תיכננתי על INTEL CORE 2 DUE E 8400 BOX שעולה איזה 850 כך והמוכר בחנות שאני קונה ממנה הציע לי מעבד INTEL Q 6600 שהוא אצלו יותר זול מהמעבד של ה2 ליבות שבחרתי וגם זה 4 ליבות. ועוד משו אני שקלתי את הINTEL CORE 2 DUE E 8400 BOX יחד עם לוח של GIGABYTE EP43-D532 או על זה יותר בעצם: GA-EP43-DS3L שהרבה ממליצים על זה ודווקא על ג'יגבייט... אז המוכר אמר ש INTEL Q 6600 עם INTEL 35MB EVA COVE שזה יותר טוב מהלוח של ג'יגבייט איזה מעבד יותר טוב? (בהנחה שאני גם עושה בעתיד גם אובר קלוק) דעתכם על מה השמוכר מקשקש? דעות לשיפור/שינויי הלוח אם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבקש בלי חוות דעת על המפרט אלא המלצנ לזכרונות בלבד - תודה . מעבד : Intel - i7 2700K לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi כרטיס מסך : ASUS READON HD7950 3GB GDDR5 הארד דיסק : WD 500 GB מארז - Antec DF-85 קירור מים למעבד : Corsair H100
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת בעיקר איך הלוח והאם כדי לשנות ? לפי מה שקראתי נראה אחלה פשוט פחות החלק החזק שלי לוחות אם תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אז זה קצת מורכב תשתדלו לא לאבד סבלנות יש לי מחשב HP שמבאס לי את החיים בתכלס המארז נוראי וקטן ואין לי שם מקום לכלום - לא להרחבות ולא לשינויים ותכלס מצטער שקניתי אותו אפילו הלוח אם מולחם למארז עצמו ולא ניתן להוציא אותו מהמארז כי זה מחשב מותג . מה שחשבתי לעשות זה לקנות לוח אם חדש ומארז חדש ולקחת את כל החומרה ולדחוף לחדש. יש לציין שחצי מהחומרה במחשב חדשה כולל כרטיס מסך , ספק כוח , דיסק קשיח הכל חדש ומשודרג. אני מתכוון להשקיע כרגע במארז ממש טוב שיחזיק לי לשנים ונכון לעכשיו לוח אם טוב וחדש שמתאים למעבד שציינתי . התקציב 400 ש"ח ללוח אם - מחפש משהו שמתאים לגיימינג ויש לו יציאות SATA 3 - הלוח אם אמור להספיק לשנתיים עד שאחליף מעבד למעבד מתקדם יותר וכתוצאה מכך גם אח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון שומעים על הקמת מפעלי ייצור של AMD ואינטל, ואני מעוניין לדעת אם עוד מישהו חושב שהם קצת הגזימו עם זה... אני עוד מבין את הצורך של AMD להקים מפעל או שניים, אבל זה לא עוצר שם... עם שיפור הטכנולוגיה של המעבדים היום, שמבוססים על ה80\84 אם אני לא טועה, יהייה אפשר למשוך עוד 6-8 שנים, ועם ריבוי ליבות, עוד 15 גג, עד שזה יהפוך למערכת מגוכחת של 80 ליבות וחום שימיס את המארז אחרי שעת עבודה... למה לא משקיעים יותר בפיתוח טכנולוגיות חדשות במקום בניית מפעלים במליארדים, שיסגרו עוד כמה שנים? אני זוכר שראיתי איזה מעבד בטכנולוגיה חדשה, שמגיע לאיזה 8 טרה HZ, עוד לפני 3 שנים (או אפילו יותר), שמבוסס על טכנולוגיה חדשה לגמרי. למה לא משקיעים בכיוונים כאלה במקום השקעה בטכנולוגיה הישנה? אני…
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח אם של Msi KT400 (פרטים מדויקים של הדגם אני לא יודע) בשביל מעבד של AMD? ומה אתם אומרים על כרטיס מסך של Gigabyte radeon 9600 ? (אני לא יודע יותר פרטים מזה, אם זה פרו או לא) פשוט קניתי את המחשב בחנות IVORY וזה מה שהם נתנו לחי במקום רכיבים שבקשתי. אני רק מקווה שהם יתנו לי חברות טובות, כי בפירוט של המחשב, הרכיבים הופעיו באופן כללי, בלי חברות. גם אמרו לי משהו על זה שלא מייצרים יותר RAEDON 9700. יודעים על זה משהו? בבקשה תעזרו, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג אורים שמח מה מבין הפלטפורמות הבאות עדיפות ? G.Skill DDR3 2GB 1333MHz CL9 F3-10600CL9S-2GBNT 338 ש"ח AMD Athlon II X4 620 Processor 2.6GHz AM3 BOX 520 ש"ח Gigabyte GA-880GM-UD2H 880G+SB710 Chipset Socket AM3 Model G880GMUD2H 447 ש"ח סה"כ 1,305 ש" או Intel Processor Core I3 540 3.06GHz Dual Core Socket 1156 Box 595 ש"ח Gigabyte GA-H55M-D2H LGA 1156 Model 950516/GH55MD2H 398 ש"ח G.Skill DDR3 2GB 1333MHz CL9 F3-10600CL9S-2GBNT 338 ש"ח סה"כ 1,331 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי AMD 3000 מקבילים לINTEL 3G? האם מעבדי HT של INTEL עדיפים על AMD?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון - יש הקדמה קצת מייגעת לשאלה קניתי אתמול לוח אם חדש של gigabyte (ga-970xt-usb) ומעבד phenom x4 955. רציתי להרכיב במקום מאוורר סטוק את ה mugen 2 השמן שלי, אז הסרתי את הפלסטיק שאליו אמור להתחבר המאוורר (בצד הקידמי של הלוח). מהצד השני הוצאתי את ה backplate. אחרי שהבנתי שחסרים לי חלקים בשביל להרכיב את ה mugen, רציתי לחזור ולחבר את המאוורר שמגיע עם המעבד, אבל כשהברגתי את ה backplate חזרה, נשברו בו שני ברגים (אלה שאמורים לבלוט מהצד הקידמי של הלוח אם). אין לי מושג איך זה קרה, בהתחשב בזה שהם אמורים להיות חזקים מספיק כדי להתנגד בלחץ למאוורר שמוברג אליהם, אבל לא משנה. בכל מקרה, אחרי הסיפור הקצת טרחני הזה נתקעתי בלי אפשרות לחבר את המאוורר שהגיע עם …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה, אני צריך תשובה ברורה, כי אני על סף קנייה מה ההבדל במהירות השעון של מעבד Centrino לעומת Mobile Pentium רגיל? חבר שלי, שלא מבין יותר מדי, אמר לי ש Centrino 1.5 למשל, שקול ל Mobile Pentium 2.4. האם זה נכון? מה היחס המדוייק? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לוח אם שיתאים למעבד הזה , לא צריך יכולות OC ופיצרים מיותרים משהו פשוט העיקר שיעבוד ויתמוך מה אתם מציעים ? הצעות מKSP בבקשה אם אפשר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי יש 2 מעבדים : P4 630 HT (3.0 ghz, 800fsb, 2 mb Cache, 90 NM) CELERON D 352 (3.2 ghz, 533fsb, 512 kb Cache, 65 NM) אני הולך להתקין אחד מהם ב-Asus maximus Formula X38. האם הCACHE משפיע? איזה מהם הייתם מעדיפים להתקין? (כולל OC). ומי יהיה יותר חזק במשחקים? Celeron Pentium 4 בתודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לחבר שלי מחשב יחסית ישן (שנתיים), ואני מעוניין להתקין לו מערכת הפעלה חדשה (WIN 7). הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם יש לו וגם לו אין מושג, ואין לו שום חוברות, קופסאות או קבלות על המחשב. האם יש תוכנה שיודעת לזהות איזה לוח אם יש על המחשב? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! קראתי המון חומר.....ועכשיו הגיע הזמן להתחיל בפרוייקט. כבר מצאתי די וי די שישמש בתור המארז ל HTPC. עכשיו אני בחיפוש אחר לוח אם ומעבד. בעיקרון השימוש של ה HTPC יהיה להקרין סרטים, להשמיע מוזיקה, ולגלוש באינטרנט, ולא להקליט מהטלוויזיה. על איזה לוח אם ומעבד הייתם ממליצים ? רצוי משהו שיהיה ניתן למצוא יד שנייה ולא חדש. (התקציב כרגע דל מאוד) תודה מראש. רון.
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש צפי להורדת מחירים של זכרונות DDR2 בינואר 2007?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד חדש של ACER דגם 5620 עם מעבד T5250 במהירות של 1.5, וגיגה זיכרון. המחשב עובד לי מאוד לאט - ועדיין לא הותקן עליו כלום, הוא מריץ WINDOWS ויסטה. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל2 גיגה אך אינני יודע אם יש לי 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1 גיגה. 1) איך אני יכול לבדוק את הזיכרון שלי (שתיים של 512 או 1 של גיגה)? 2) האם לאחר שהדרוג אני יוכל לעבוד עם המחשב בצורה חלקה ולא איטית? בתודה מראש. עשיתי חיפוש ולא מצאתי על הנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז שמענו הרבה, ראינו הרבה מצגות יפות מAMD ועכשיו מגיע המבחן האמתי... https://hothardware.com/reviews/ryzen-mobile-benchmarks-and-performance-analysis?page=3 המעבד הנבחן הוא צעבד החלש מבין השניים שכולל מעבד עם טורבו נמוך יותר וGPU עם 8CU במקום 10. מעבד: המבחן לקוני ביותר וכולל רק שני מבדקי מעבד סינטטיים ונראה שמעבד ה AMD עומד בכבוד במשימה להתחרות ב8250U. GPU: ממבחן ה GPU יצאתי ברגשות מעורבים, איפה הביצועים של ה 950M שAMD דיברה עליהם ? המעבד הזה קרוב מדיי לרמה של 940MX ומושפל ע"י ה MX150. אז למה רגשות מעורבים ? כי הוא עדיין מכפיל את ה UHD620 שיש במעבד המתחרה עם אותו TDP... תהנו מהמעט שיש שם ופרסמו עו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-