מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
האם זה נורא CL6? אני מרכיב מערכת מבוססת Q6600. מתוכנן OC ל3.2. רוצה 4 ג'יגה זכרון. הזכרונות יעשו את העבודה? כמה זה משמעותי למהירות אם זה CL 6 או CL 5? כמה זה מורגש? עיקר העבודה תהייה, תלת מימד במאיה- ורנדרינג, עריכת וידאו ועיצוב
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט חזק בן שני המעבדים. כשאני מסתכל בזאפ על פרטי המעבדים, מבחינת FSB וכו' ה AMD עובר את ה INTEL אז איך בכול זאת כולם ממליצים על ה AMD האם זה הבדל משמעותי? מי יותר חזק? תודה..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקריאה בפורום אני רואה שמעט אפליקציות מנצלות ריבוי ליבות מעל שתיים ולכן בד"כ מומלץ מעבד עם שתי ליבות. האם במקרה ומשתמשים ב VMWARE על המחשב להריץ עוד מחשב וירטואלי במקביל יש יתרון לארבע ליבות (שתיים לפיסית ושתיים לוירטואלית)?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא מלמיר : Frequency: 400MHz PC3200 Configuration : 64M x 64 (2 pcs) Module Bank : 2 Cas Latency : 2.5 ECC : non-Reg., no-ECC Component Per Module : 8/16 DRAM Configuration : Dual Channel Kit of 2 Part # : X32PB1GC25 LIFETIME WARRANTY והשאלה שלי אם זה SS/DS שימו לב שזה DUAL CHANNEL של שני 512mb - ולא ציפ אחד של גיגה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות האלה: Gigabyte GA-H81M-HD3 Gigabyte GA-B85M-D2V ובין זכרונות הראם האלה: זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש Hynix DDR3 8GB 1600 בקניית מחשב חדש ההפרש מחיר ביניהם נורא נמוך אז אני מבקש שתגידו לקחת את מה שיותר טוב, אם תכנסו ללינקים תראו תפרטים שלהם. אם אפשר שתפרטו בקטנה למה אתם ממליצים על אחד מהם (בראם ובלוחות אם).
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD's Opteron 2222SE vs. Intel's Xeon 5160 using the SPECfp_rate2006 test http://content.zdnet.com/2346-10741_22-60792-2.html AMD's Opteron 2222SE vs. Intel's Xeon 5160 using the SPECint_rate2006 test http://content.zdnet.com/2346-10741_22-60792-1.html AMD's Opteron 2222SE vs. Intel's Xeon 5160 and Xeon 5355 (4 core) using the SPECompMbase2001 test http://content.zdnet.com/2346-10741_22-60792-3.html שימו לב! הריג של האופטרונים עובד רק עם 8GB RAM, לעומת הזאון 5160 עם 16GB RAM. אוי... ברצלונה, ברצלונה... ;D
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני רוצה לשדרג את זיכרון המחשב שלי מ-2GB ל-4GB. חשבתי לקנות G.Skill RipJaw 1600Mhz CL9 ב-230 ₪, אך לאחר קריאה בנושא יש לי כמה שאלות על כדאיות הרכישה. ראשית כיום יש לי זיכרונות CL7 ורציתי לדעת אם החלפה לזיכרונות של CL9 לא תפגע בהמהרה שעשיתי למעבד שלי שהוא Athlon X3 425 2.7GHz @ 3.4Ghz. שנית רציתי לדעת אם באמת כדאי ללכת על מודול אחד של 4GB במקום שניים של 2GB. שתי האפשרויות הם באותו מחיר עם אותם נתונים. בתודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז קניתי את המחשב הבא בנובמבר 2004 ולא היו לי איתו בעיות בחורף אבל עכשיו בקיץ ברגע שאני סוגר את החלון שנמצא מול המארז המחשב מתחמם לאחר זמן מה. מפרט: AMD Athlon 64bit 3200+ NEWCASTLE Epox EP-8KDA3J ADATA 2*512mb PC3200 ATI Radeon 9500PRO 128mb MAXTOR 80gb SATA Raidmax Scorpio 868+420W הקירור של המעבד הוא קירור סטוק עם הסטיק הטרמי שהיה על ההיטסינק, במארז יש שני מאווררים 80mm שמוציאים אוויר מאחור ואחד 80mm שמכניס אוויר מהדלת ולא יודע אם זה משנה אבל המאווררים של הספק כוח נמצאים בתוך המארז ומוציאים אוויר מתוך המארז דרך הספק החוצה. הטמפרטורה אתמול של המעבד הגיעה ל-61מעלות ואי אפשר היה לעבוד על המחשב בכלל אבל משום מה הלוח אם נשאר על טמפרטורה נורמלית של סביבות ה-40 מעלות. הרצתי א…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד Pentium 4 3Ghz והוא מגיע לחום של 60 מעלות המאוורר שלו מראה על כ1800 RPM. זה תקין? צריך להחליף לו מאוורר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי מאמריקה AMD 64 3400+ NEWCASTEL ורציתי לדעת אם עשיתי טעות בזה שלא בחרתי בקלוהאמר? בעיקרון אמרו לי שהוא מתחמם יותר אז בגלל זה לקחתי את הניוקסל... תודה לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה פשוטה יש לי זיכרון G.SKILL F3-1600C9D -8GAO ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון היום מוכרים F3-1600C9D-8GAB יש בעיה את הזיכרון הזה לזיכרון הקיים או לקנות זיכרון אחר ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בעיקרון אני הולך לקנות מחשב חדש בקיץ (משהו סוף הדרך) אבל רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים: AMD\INTEL... מה יותר מנצל את עצמו למשחקים ובכלל עובד יותר טוב תודה רבה לעונים
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את שאר הרכיבים החלקים אמורים (נכון לעכשיו לא משתדרג) להתחבר ל9600GT של ג'יגביט, אמור להריץ משחקים בצורה טובה (לא מעולה לא משתלם לי להשקיע הרבה כי אני לא משחק בכמויות) מה כדאי לי לקנות והאם כדאי לי לחכות לסוף החודש הבנתי שתהיה ירידת מחירים, הבעיה שמצאתי קונה לחלקים של המחשב הקיים והוא רוצה שמחר אני אשלח לו אותם לכן אני צריך לקנות חלקים בימים הקרובים כדי לא להתקע בלי מחשב, חשוב 4 ג'יגה זיכרון (או סטיק אחד של 2 אם התקציב לא יעמוד), רצוי DDR2 800.. אין לי בעיה לקנות גם חלקים יד שניה במצב טוב אם זה יתן לי ביצועים טובים יותר אחרי 2 מחשבים של AMD אני מעדיף הפעם לעבור לאינטל תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תהנו: http://www.2send.us/uploads/70621fea39.ppt אני לא יודע עד כמה זה אמין שהם משווים אותם ל 3800 של AMD, אבל יוצא שה E2140 יותר חזק ממנו תמיד.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3450
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עכשיו ומתלבט בין שני לוחות האם האלה: Gigabyte GA-P35-DS3L Gigabyte GA-P31-DS3L הבנתי שההבדל העיקרי בינים הוא התמיכה ב 8GB וה OC היותר טוב ב P35.. זה נכון ? יש עוד הבדלים? עכשיו, אני מנסה לחסוך בכסף איפה שאפשר. אני לא כזה גיימר (משחקים בינוניים מינוס), בעיקר מולטי טאסקר.. לא מתכנן OC. מתכנן הרחבת זיכרון ל 4GB בעוד שנה-שנתיים (לויסטה), אבל לא יותר מ 4 .. עוד דבר אחרון, מישהו יודע אם יש להשיג את ה P31 בגרסה שיש לו 6 כניסות USB מאחורה ? תודה..
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת, למה אנשים אומרים שהC2D יותר טוב מהDual Core, הרי לפי מהירות העיבוד- הDual Core עוקף את הC2D. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצרף תמונת מסך של בדיקת טמפרטורה בשתי תוכנות (HWinfo, HWmonitor). כמו שרואים בתמונה יש הבדל של עשר מעלות בין שתי המדידות. איך אני יודע מה מהן הנכונה? זה משנה לי כי בזמן מאמץ כמה חודשים אחרי ניקיון של הגוף קירור של המעבד הוא מתחיל לצפצף כי לפי הסנסור של הלוח אם הוא מגיע ל60 מעלות ולפי ההגדרות בביוס הוא מצפצף כשהוא מגיע לחום הזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים אחד עם זכרונות 2*512 של קינגסטוון והשני 2*1024 של טווימוס באותה מהירות (667) אם אני פשוט אוציא אותם ואחליף בין המחשבים (כלומר בזה שהיה 2*512 יהיה עכשיו 2*1024 ולהפך) זה יכול לגרום נזק כלשהו?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אטוטו מגיע חופש פסח ויהיה לי זמן להתעסק במחשב החדש ;D אבל אני עדיין לא סגור על לוח שיהיה חזק ב-OC :s05: הייתי כמעט בטוח שאני ילך על P5Q PRO של אסוס אבל אחרי שנברתי בפורום עוד קצת הבנתי שייש גם לוח מצויין ל-DFI (שהמחיר שלו קפץ פתאום ) ושגם לג'יגבייט יש מה להציע..., אשמח אם תאירו את עיניי שאר המפרט: e8400 OCZ Reaper HPC Edition 1066 קירור מים Enemarx MUDU82+ 425w תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ איתכם כמה ההבדל יהיה מורגש , אני מריץ ויסטה 64 ומשחקים כמו אונריל 3, עכשיו אני שואל את זה כי הזכרונות שלי לא זולים (סוג הזכרונות HK במפרט) ואם אני רוצה להוסיף 2 ג'יגה זה מעל 350 שקל!! ככה שאני רוצה לדעת אם זה באמת שווה את התוספת כסף (הלא קטנה). דרך אגב אם כבר אתם יודעים על חנות אולי שאפשר למצוא את זכרונות הללו במחיר טוב (מצאתי רק ב380 ומעלה) ויש מישהו אולי שרוצה למכור יד שנייה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מבין הלוחות הכי משתלם מבחינת : מחיר/OC/STOCK/פיצ'רים/יציבות/ביוס תגובות למבינים בלבד! חשוב ביותר כל הלוחות נעים בין 480שח ל530שח מה הכי משתלם?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מעבד Athlon 64 3000 ואני ממש לא יודע איזה לוח אם כדאי לי לקנות. שמעתי שעדיף לי לקנות לוח עם צ'יפסט N-Force אבל במה הוא יותר טוב? ומה הלוחות הכי טובים עם N-Force ועם VIA? (אני ראיתי שמישהו כבר שאל את השאלה האת לפני, אבל הוא קונה בחו"ל ואני קונה בארץ) תודה מראש......
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הערה : במילה "משמעותי"אני לא מתכוון לזריקת כסף על לוחות מיוחדים להמהרה שעולים עשרות אחוזים יותר אבל נותנים שיפור ביצועים של אחוזים בודדים. מלבד השילוש אני חושב לרכוש את ה-TRUE EXTREME 120 ,אלא אם כן ישנו קירור שעדיף עליו במחירו (כ-320 שקל ). זיכרון 4 גיגה. עדיף לוח שתומך ב-USB3 SATA3 . לא מתוכנן SLI ,crossfire . אגב,יש עוד חנויות שעושות המהרה ובודקות את היציבות ותאימות כל הרכיבים באמצעות הרצת PRIME95 במשך 48 שעות כפי ש TMS עושים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-