מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יצרנית השבבים מכריזה על סופו הקרב של עידן ותחילתו של עידן חדש לגמרי בעולם המיקרו מעבדים. הכירו את הליך 10 הננומטרים המודרני והארכיטקטורה שתהנה ממנו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד asus g750j. יש לו 16ראם כרגע. פתחתי אותו לניקוי וגיליתי יש לו עוד שני מקומות לכרטיסי ram של 8g. מצורפת תמונה עם מה שיש כרגע במחשב. א. מה שיש לי כגרע זהddr3? ב. איזה עוד שני כרטיסים כדאי לקנות? כדי לשדרג קצת את המחשב. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אצלי כבר כמה שנים Mushkin 996768 DDR3, ולאחרונה הרגשתי האטה במעבר בין תוכנות, יש לי הרגשה שזה קשור לזכרונות שפעם עבדו חלק ועכשיו ישנו גימגום. הרצתי את Windows Experience בעבר והציון של הזכרון היה 7.1, היום הוא 5.9. משהו קרה. בדקתי בתוכנת Performance Test ונראה באמת שהזכרונות שלי במקום די נמוך ביחס לשאר, במקום ב-Latency. הרצתי גם MemTest86+ והיא לא מצאה שום שגיאה. מה יכולה להיות הסיבה ??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה עבור משחקים מה כדאי יותר מהירות הזיכרון או כמות הזיכרון . (לוח msi-z87-g55 מעבד i5 4440 ). לדוגמא: G.Skill F3-2400C11D-8GAB. 8GB או 16GB G.Skill F3-1600C9D-16GXM תודה מראש. המשך יום נעים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה שילוב עדיף ? מעבד i5 11400F + H510 או מעבד RYZEN 5 5500 + A520 העלות של שניהם כמעט זהה 700 שקל +- , בדקתי בנצמרקים שניהם פחות או יותר אותם ביצועים
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום המפרט החלקי שלי Q9550 Gigabyte GA-EP45T-UD3LR 2X2GB Kingston 99U5471-001.A00LF (בDDR3 - [ז''א כל אחד 667?]-1333MHZ), שתי סטיקים זהים יש לי WIN 7 64. אני רוצה להוסיף זכרונות, וראיתי שהטווח מחירים בין ה2X2GB ל4X4 בDDR 3 1333MHZ הוא זניח, ורציתי להוסיף למערכת הקיימת שלי אותם , השאלה אם אני אוסיף שתי סטיקים של 4GB(ז''א 8GB) ואשים אותם על ה4 הקיימים(שגם הם זוג), לא יהיה בעיות של אי תאימות/דואל צ'אנל ? חשוב לי לציין ,בעבר היה לי זכרונות של G S KILL והם לא התאימו ועשו המון התנגשויות ומסכים כחולים, אז רצוי משהו של KINGSTON מה לגבי זוג כזה? : http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=18595 או זוג כזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=20993 (במידה ויהיה אפשר לה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, נפלה בידי הזדמנות לשדרג את הלוח אם והמעבד של המפרט הכתוב מטה בלוח אם ASUS P5N-D, כולל מעבד Intel E8400 וגוף קירור ThermalRight U120 במחיר של 350 ש"ח כולל מע"מ. האם החלפת הרכיבים יהווה שדרוג מהותי עבור המחשב בהתחשב בעובדה שאני גם מעוניין לשדרג את כרטיס המסך בהמשך? הרעיון לשדרוג והחלפת המעבד נולדה כאשר בדקתי את דרישות המשחק היחידי שאמור לרוץ על המחשב הנ"ל והוא The Sims 3 וגיליתי שהדרישות המומלצות שלו גבוהות מאשר קיימות כבר במחשב. המפרט המלא: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz 2.0GB כפול-ערוץ DDR2 @ 334MHz Gigabyte Technology Co., Ltd. 945P-S3 - Socket 775 ATI Radeon HD 4800 Series HEC-400TR-TF 313GB SAMSUNG SAMSUNG HD322HJ ATA Device - SATA 625GB Western Digita…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב לא מורכב (כל חלק ארוז בקופסה שלו) אז אחרי שאני מרכיב את כל החלקים במארז אז צריך איזה תיכנות מיוחד (ב-BIOS או משהו כזה)??? או שישר מפעילים את המחשב אם דיסקט כלשהו ומתקינים מערכת הפעלה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הזיכרון חייב להגיע בזוגות או שאפשר גם אי זוגי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מעונין להעמיד מחשב סלוני, ולשם כך אני מחפש את המעבד הנדון. את המעבד אני מתכוון להתקין בלוח M2N-E של חברת אסוס, שיש לי כבר, וכרגע איני מעוניין להשקיע גם בלוח, אלא לשדרג בעתיד. דרישותי ממחשב זה, הן: צפייה בתכני היי דפינישיין הכבדים ביותר, ואולי גם למשחקי מחשב בסלון. כמו כן, הקלטות תכני טלויזיה, במקביל לצפייה ועוד. קראתי ביקורת שמראה שהמעבד הזה "קריר" מאוד, ובשל כך גם מערכת הקירור שלו לא תרעיש, מה שחשבתי שעושה אותו טוב למטרה שלי. מה דעתכם על כך? דבר נוסף, ניסיתי לברר את מחירו בארץ, אך לא מצאתי אותו באף מקום מוצע למכירה? הוא מעבד חדש? אם ניתן לרכישה בארץ, אתם יודעים היכן? לסיום, איזה לוח הייתם ממליצים למעבד זה ? גילוי נאות: אני חסיד מערכות AMD, וזה למרות שאני יו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני שבוע היה לי לוח אם מעפן שאני לא יודע אפילו של מה הוא היה...יש לי מעבד 1500 של אינטל, הטמפ' שלו כשהוא לא במאמץ הוא היה -40-43 מעלום עכשיו לי לוח אם של אסוס ולא במאמץ מראה לי שהטמפ' עומד על 24-23 מעלות. יש מצב? או שזה מזייף?
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אני מתלבט בין2 הלוחות האלה ASUS P5Q3 DELUXE WIFI P45 DDR3 ASUS P5E3 Premium/WiFi-AP X48 DDR3 היתרון המשמעותי שמבחינתי עושה את ה-X48 לעדיף זה שאפשר להריץ מערךCF על X16 כפול ולא X8 ב-P45 מה דעתכם? איזה מעבד הייתם ממליצים לשדך ללוח הזה?... אין לי כל כך מגבלות תקציב אבל חשוב לי גם לא לזרוק סתם כסף...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם שך gigabyte GA-7VRXP kt333 ויש לי כמה שאלות 1. בעתיד כשארצה להחליף מעבד האם זה יתאפשר לי בלי להחליף לוח? 2. איזה בעיות ידועות יש עם הלוח ואיך להתמודד איתן תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ראיתי עץ אחר על טמפ' של מעבד והמליצו לו להוריד את realTemp. הורדתי את זה כדי לראות מה הטמפ' של המעבד שלי וקיבלתי את התוצאות האלה: http://tinyurl.com/temperatureHW - siz במקום הצונזר אני לא מבין בדיוק מה אמור להיות אבל אני חושב שהמצב ממש לא טוב. אני לא יכול לפתוח את המחשב בגלל שיש את המדבקות האלה שאם אני פותח אז אני מאבד אחריות אז אני לא יכול לפתוח את המארז ולשאוב אבק ולנקות.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , כמיטב המסורת שלי ב10 השנים האחרונות אני מגיע אליכם לעזרה. אני מתכוון להתקדם מה i5 750 העתיק שלי ל i5 6600K הזיכרון יהיה Corsair vengence LPX 2400mhz CL14 8 gb אני רק צריך המלצה ללוח אם, אחד שתומך ותומך טוב באוברקלוקינג בלי יותר מדי משחקים (אפילו אוטומטי יהיה מצויין) כי אני לא מבין בזה כל כך. הקירור יהיה Syche grand kama cross 2 ברשותי כרטיס מסך R9 270X כמו כן ברשותי כרטיס קול של אסוס XONAR STX שדורש PCI EXPRESS x1 או משהו כזה התקציב הוא עד 900 ש"ח. כרגע השיקול שלי הוא לוח אם ASUS Z170-K
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משפחת היוקרה של חברת דל זוכה לשדרוג גדול - עם דגם היברידי ראשון שמבוסס על חומרת ה-Kaby Lake-G הייחודית לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם.... אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת סוגי המעבדים האלה כי המחיר שלהם הוא +- אותו מחיר..... יותר נכון יש 4 אפשרויות חחחח Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 BOX CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Socket 775 Tray CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Socket 775 BOX CPU רציתי רק לדעת מה הבדל בין המעבדים ועל איזה מעבד כדי ללכת ואם הלוח שלי תומך בו בכלל שאר המפרט שלי הוא זה: 1120 INTELLLLLLLLLL Arctic Cooling Freezer 7 100 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG 700 512Mb 667MHz DDR II …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישלי כאן כמה בעיות שצצו אחרי וגם לפני החלפת המארז,אשמח אם תענו על כמה שאלות שתדעו ^^ 1.כפתרור הריסט לא עובד. 2.חיבור המיקרופון העליון לא מזהה מיקרופונים. 3.כל כיבוי והדלקה של המחשב צריך לחבר את המיקרפוון מחדש כדי שיקלוט משהו(מיקרופונים הוחלפו ועדיין אותה בעיה) מארז CM690 גרסא בסיסית תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות לוח Gigabyte GA-EP45-DS3R http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3R אני מתכנן קרור למארז ולמעבד שתומך בויסות סל"ד של המאווררים לפי הצורך - PWM האם הלוח הנ"ל תומך בזה? איך יודעים ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק תמחשב אני מנסה להכנס לביוס על ידי לחיצה של DEL של TAB שכל משכתוב שם שאיפה שצריך ללחוץ שום פעולה לא נכנסת הוא ממשיך למערכת ההפעלה ... מה עושים ? יש לי לוח של גיגאבייט P67A UD3-B3
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הלוחות הבאים : ga-ep45-ds3r ga-ep45-ds4 p5q deluxe p5q pro p5q e למפרט הבא : מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9300 AT מארזים Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail לא מתוכנן oc וכמובן לא cf (שהרי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia . 1. אני יודע שבתקציב שלי נכנסים הלוחות הכי יקרים מהרשימה אך אני רוצה לדעת אם יש לי…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבאסים של הזכרונות עובדים באותו FSB כמו כל השילוש או שיש להם באס נפרד? אני שואל, מכיוון שאם זה עובד במהירות של השילוש, איך זה יכול להיות שאותו זכרון מציג את אותם ביצועים גם על אינטל בלי המהרה וגם על AMD, כשהאינטל עובד על 100FSB כרגיל והAMD על 133.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-