מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית כזו כמו דבק כזה בדיוק במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או שמומלץ להוסיף משחה איכותית שיש לי תודה מראש כך נראה החדש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ההבדל בביצועים מצדיק את ההפרש במחיר? (מדובר במחשב לערכית ווידיאו מקצועית, בתקציב לא מקצועי).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום עוד 2GB של קינגסטון היום http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&cat=3378 של ddr2 800mhz בנוסף לעוד 2GB 800mhz של ceon שהיו לי. משום מה, אחרי שהתקנתי אותם התדר של הזיכרון הנוסף התדר שלהם השתנה ל- 667 mhz. יש לי 333 fsb והיחס תמיד היה על auto (ראיתי דרך cpu-z ש-Auto אומר יחס 5:6 מה שאומר של- 333fsb הזיכרונות יהיו ב- 800mhz). עכשיו שהיסתכלי ב- cpu-z כתוב לי שהיחס הוא 1:1. כיצד זה הגיוני שהיחס הישתנה אם הוא עדיין על auto, איך אני משנה את הזיכרונות ל- 800 mhz ??? יש לי לוח אם msi ms-7379. כמו-כן צירפתי תמונות מה- cpu-z [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משפחת היוקרה של חברת דל זוכה לשדרוג גדול - עם דגם היברידי ראשון שמבוסס על חומרת ה-Kaby Lake-G הייחודית לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכווווולם קצת מידע על הציפסטים החדשים של NVIDIA... C51XE+MCP55PXE MCP55P SLI MCP55 Ultra פרטים בפנים... שמות קצת מסובכים...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לידיעה של מעבר הייצור של מעבדי AMD ל טכנולוגיית ייצור של 90 ננו-מטר, לקחו באתר TECH REPORT שני מעבדי A64, האחד 3800+ ב130 ננו-מטר שהאטו אותו לPR של 3500+ (2.2 GHZ) ומעבד 3500+ שרץ גם הוא במהירות 2.2GHZ, אך מיוצר ב90 ננו-מטר. אותם השוו למערכת מבוססת פנטיום 4 פרסקוט בסוקט 775 שרץ במהירות 3.4GHZ. הם בדקו את זלילת האנרגייה הכוללת של המערכת. בניגוד לאינטל, המעבדים ב90 ננו-מטר הראו ירידה של כ17% בצריכת החשמל בהשוואה לאותו מעבד ב130 ננו מטר, והפרש של 36%(!) ממעבד הפנטיום. הם נראים ממש אידיאליים לOC! http://techreport.com/onearticle.x/7417
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רוצה לקנות מעבד מסוג AMD 3000 s-939 venice core והציעו לו לקנות מעבד מחנות וראינו שיש TRY וBOX עכשיו לפי מה שהבנתי שאתה קונה מעבד TRY הוא מגיע ללא קירור בכלל. זה נכון? נשמע קצת הזוהי שמעבד יגיע ללא קירור ובכלל מה ההבדל בין ה TRY ל BOX ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה A64 3000+ ליבת ה-Venice וזיכרון TwinMOS PC3200.. נעשה את זה מסודר, 1-2-3.. 1) יש לי כבר GeForce 3Ti200 ונבעה שאלה מאחד הת'רדים שבמקרה קראתי קודם לכן, השאלה היא האם בInfinity NF4 ULTRA של DFI יש כניסה של AGP או דווקא PCI-E? כי בת'רד הקודם דובר על לוח מבוסס הצ'יפסט המדובר של nVidia. 2) העניין הוא שמחיר SATA-II כלומר 300Mbps (אגב זה MBps או Mbps?) זהה ובמקרים מסוימים אפילו זול יותר מכוננים קשיחים בתקן SATA150.. זה פאקין מוזר כי אני מניח שזה יותר מהיר, ועוד יותר מוזר לי הוא היעדר של לוחות אם התומכים בזה.. לפחות באתרים של חנויות, PCH וכאלו. הסבר כלשהו? 3) אני תוהה לגבי משהו שראיתי באחד האתרים לגבי המעבד. ראיתי אותו עם סטפינג ספציפי שכנראה טוב יותר לאוברקלוק…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, המעבד שלי מתחמם גם לאחר ניקוי יסודי של המערכות. הוא מגיע ל99 מעלות ואולי אפילו יותר.. כמו שרואים בתמונה בקובץ המצורף המאוורר מסתובב באותה רמה קבועה אבל המעבד קופץ לרמות גבוהות אם תוך כדי הפעלת משחקים או הפעלת תוכנות. ברגיל המעבד נמצא על 60 מעלות. איך אני יכול להוריד את החום של המעבד בעצמי ללא קניית מערכת קרור ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה, שיפרתי את המחשב שלי (תוכלו לראות את המפרט שלו ב"מפרט מחשב" מתחת לשם המשתמש שלי בצד - System 1 לא System 2) ונשארו לי 2 חלקים ספייר ... x1950 Pro ו - Eneremax 400w ... והייתי רוצה לשפר את המחשב של אחי ... יש לו מחשב ישן ... יש לי תקציב בינתיים לקנות לוח אם וחסרים לי רק עוד מעבד וכרטיסי זכרון שאני אקנה אותם מאוחר יותר ... ורציתי להתייעץ אתכם איזה לוח אם הכי טוב אפשר לקחת בתקציב מוגבל של 350 ש"ח . אני צריך לוח אם שיתמוך בדברים הבאים: הלוח אם חייב להיות מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני קונה חלקים רק אצלם לוח אם שיתאים למעבדי Intel ולא AMD שלא יהיה עם כרטיס מסך מובנה ! העדפה ללוח אם של חברת Gigabyte אבל אם אין אז גם חברה אחרת תהיה בסדר…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשל זכרון G.SKILL DDR5 TRIDENT Z5 RGB 32GB 16X2 5600MHZ C36 XMP3.0 ניתן להשיג כבר אצל הספקים בארץ במחיר של פחות מ 950 ש"ח כולל מע"מ. עדיין זה מחיר כפול מ DDR4 אבל בהחלט התקדמות ...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי!, לוח האם שבמחשב שלי הישן התקלקל -gigabyte aurus z370 gaming 7 והוחלף במסגרת האחריות ללוח אם חדש יותר אך נראה לי הרבה פחות טוב - gigabyte aurus z390 pro הלוח החדש לא כולל כרטיס קול משופר, 2 חיבורי SSD לעומת 3 וLAN רגיל ולא משודרג (KILLER). לא ברור לי אם יש הרבה מה לעשות אך לדעתכם כדי להתעקש על קבלת לוח אחר שעומד לפחות מול הישן?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעדבד עדיף עדייף ךמשחקים ולשימוש ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים פועלים יחד i5 750 i7 920 או i7 930
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שלא מומלץ לעדכן ביוס אם המחשב עובד כמו שצריך... זה נכון? איזה נזק יכול להיגרם בגלל עדכון ביוס ע"י תוכנה מהאינטרנט (לפי החברה, הלוח אם והכל - לא סתם חובבני)? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
512 מגה. האם כדאי שגם הוא יהיה של A-DATA, או שלא משנה החברה ? בנוסף, 2 הסטיקים הקיימים הם PC3200, האם כל זכרון שהוא DDR 400 מתאים, או צריך שיהיה כתוב עליו PC3200 ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי שמומלץ עם אלכוהול איזופרופילי אבל לא מצאתי באינטרנט שום מקום בישראל שמוכר דבר כזה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר מספר שנים עמוסות באקדמיה, ובעקבות סיום התואר, החלטתי שעלי להשלים פערים שנפערו בתחום הגיימינג. כרגע אני עם מחשב בן 10 בערך: Q9300 8g RAM DDR2 GA-P35-DS3L ספק corsair 450W לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך שלו מ-HD6770 ל-1060 3g יד 2 (שלא היה בשימוש) והוספתי SSD (MX500) במקור תכננתי להשתמש בכרטיס במסך וב-SSD במחשב זה באופן זמני ולהעבירם למחשב חדש שאקנה. לאחר התקנתם הופתעתי לגלות שהמחשב, על אף גילו המופלג, מצליח להריץ משחקים מהשנים האחרונות על הגדרות high ב-FHD ללא בעיה: fallout 4, LOL, dying light, wolfenstein 2, mirror's edge 2 and more הדבר גרם לי לתהות האם למשתמש הביתי (ולגיימר הממוצע) יש צורך אמיתי במעבר למעבד בן…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי מחשב מלפני יומיים והלוח אם שהזמנתי לא היה במלאי ולא יהיה עוד לעולם: Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1837 עכשיו ככה, המליצו לי על הלוח הזה בטענה שהוא תומך בכל הפיצ'רים של ה770: Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 אז, אני מתכנן OC בעתיד, המעבד שלי הוא AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX, ואמרו לי משהו שהוא לא בא בצורת לוח ארוך או משהו כזה ( ??? ) יש הבדל משמעותי בין הלוחות אם ? והאם משהו מכל אלה ישפיע עליי איך שהוא בעתיד ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Q8400 הוא מרובע ליבות טבעי או שהליבות מודבקות? אמרו לי שהוא יהיה חזק יותר מהI3 2100 לגיימינג בגלל שהוא מרובע ליבות והI3 2100 הוא דו ליבתי, אבל כאן http://www.anandtech.com/bench/Product/89?vs=289 דווקא נראה שלI3 2100 יש יתרון ברוב הבדיקות, וגם ברוב המשחקים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש Gigabyte 965P DS3P E6600 8800 GTX Liberty 400W 2 GB G skill 800 בדקתי ושמתי לב שהמעבד על 1.6 GHZ כשהוא אמור להיות ב2.4GHZ מישהו יודע מה הבעיה? וזה נורמלי שהמעבד בטמפ של 50C (לפי EVEREST) ועוד שאלה, למה הטמפ של הליבות הוא 56 ושל המעבד ב50, זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני קונה איתו 3GB (לא 4 בגלל ה XP). אני רוצה זיכרון של 3GB בתדר 800MHz. שיתאים למפרט הנ"ל: E8400 3.0GHz Box. ASUS P5Q PRO. ATI 4850HD 512MB. PC Power ULTRA-QUIET 610W. ושיעמוד ב OC וCF (אם זה משנה גם). שיעבוד טוב על קרייסיס כמובן =]. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות ? לוח אם של MSI http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3097 או לוח אם של Gigabyte ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2767&catcode=162 למעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor הנטייה שלי כרגע היא ל - MSI כי יש להם יותר יציאות USB וגם 3 שנות אחריות, מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח אם שיתאים לצרכי, זהו המפרט שלי (ורק לוח אם חסר...) מעבד - Q660 זכרונות - 4GB DRII 800MHz מארז - Antec P180 כ. מסך - 8800GTX אני מאוד מתלבט בין שני לוחות האם המוזכרים, המחשב מיועד לגיימינג וגם לעבודה עם תוכנות גרפיות, ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג ולא (בעתיד הקרוב) לחבר עוד כרטיס מסך ב SLI. ה P5K זול ב 100 ש"ח מה Striker ועם צ'יפסט יותר טוב (P35) , אבל ה Striker משווק כאחד הלוחות היותר טובים שייוצרו, ואני פשוט לא יודע במי לבחור... ואגב, האם מישהו יודע אם יש הבדל מהותי בין ה Striker ל Striker extreme ואם כן מהו? (ההבדל במחיר, אגב, עומד על ~200שח) אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, כבר חרשתי את כל האינטרנט ואני כבר מתחרפן, לא מצליח להיס…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הזמן פאנבויז כאלה של AMD טוענים שהתמיכה של האתלון ב64 ביט הרבה יותר טובה משל מעבדי אינטל כולל קונרו האם זה נכון?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש בתקופה הקרובה זיכרון בנפח 16 ג'יגה. החלטתי ללכת על זכרונות של Corasir בתצורה של 4x4 ובמהירות 1600 מסדרת Dominator Platinum. רק שיש משהו שלא ברור לי. Corsair לא מוכרים בסדרה זו ערכות של 4x4 במהירות 1600, אך לעומת זאת הם כן מוכרים 2x4, כך שאם אני רוכש את זה פעמיים אני מגיע לנפח של 16GB. אני בטוח שאפשר לרכוש 2 ערכות של 2x4 והעניין יעבוד, אך האם אני מפספס פה משהו ותיהיה פה איכשהו פגיעה בביצועים ? כמה יתרון יש בכלל לערכול של 4x4 ? ואם אין, למה CORSAIR לא נותנים מראש את האפשרות של 4x4 במהירות הזאת אם ניתן לרכוש פעמיים 2x4 ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-