עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by McMerc,

GA-965P-DQ6: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 GA-965P-DS4: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by musari,

מה כל כך מיוחד וחזק במחשבי MAC G5 למה הם יותר חזקים מ PC ואיזה מערכות הפעלה משתמשים ובאיזה סביבה עובדים בהם האם אפשר וינדוס כי מצאתי אחד חזק ב 2000 דולר http://www.apple.com/powermac עם ליבה כפולה ואני מעוניין לקנות אם אני יוכל לנצל אותו למישחקים...תודה לעוזרים...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד הזה? בהתחלה המליצו לי על GIGABYTE B450M DS3H אך אמרו לי שהוא לא מספיק טוב למעבד והמליצו לי על GIGABYTE B450 AORUS ELITE אשמח לעזרה בנושא.

4. רציתי להתייעץ איתכם כמה ההבדל יהיה מורגש , אני מריץ ויסטה 64 ומשחקים כמו אונריל 3, עכשיו אני שואל את זה כי הזכרונות שלי לא זולים (סוג הזכרונות HK במפרט) ואם אני רוצה להוסיף 2 ג'יגה זה מעל 350 שקל!! ככה שאני רוצה לדעת אם זה באמת שווה את התוספת כסף (הלא קטנה). דרך אגב אם כבר אתם יודעים על חנות אולי שאפשר למצוא את זכרונות הללו במחיר טוב (מצאתי רק ב380 ומעלה) ויש מישהו אולי שרוצה למכור יד שנייה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by zolder,

כי אני כל הזמן שומע את זה?,המעבד הזה עדיף על AMD2000? ואם כן אז למה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by אוריאל 248,

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חדש וצמצמתי את האפשרויות שלי לשני אלה ASUS Z87 Maximus VI Extreme ו- ASROCK Z87 EXTREME 9/AC שני הלוחות טובים אבל על זה של ASROCK אין הרבה ביקורות אך הוא הזול יותר מה ההמלצה שלכם? ואם אפשר להציע, אולי אתם בHWZONE תרימו את הכפפה ותפרסמו ביקורת על הלוח של ASROCK תודה למגיבים

7. Started by Walter Samuel,

בתור לוח בסיסי למערכת I5.. והאם הGIGABYTE GA-P55M-UD2 שווה את ההשקעה הנוספת?

8. Started by FatherBoard,

מה זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. קרתה טעות והגיע לי הלוח ASROCK X79 EXTREME4-M במקום ASROCK X79 EXTREME4 הרגיל רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים ואם הוא קריטי? פשוט אין לי המון זמן לחכות שיתקנו את הטעות ושהמשלוח יגיע אלי אז זה רק אם אין ברירה. לפי מה שאני יודע M זה לוח קטן יותר השאלה היא מה חסר בו שיש בלוח הרגיל? האם חיבורי ה PICE שונים? תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eyahalom,

שלום לכולם, שמתי לב שרוב ההמלצות למפרטים דלי-תקציב יחסית, מבוססות על Athlon 2500. מהם ההבדלים בין השלושה, ומדוע דווקא ה2500 הינו חביב הקהל כאן? האם יש לו אלושהם יתרונות בולטים על פני 2 אחיו (בהנחה שהפרשי המחיר מגלמים את הבדלי המהירויות)? תודה מראש.

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yotam.m,

יש לי לוח של pc partner אני לא כל כך יודע את הסוג ולא רשום על הצ'יפ אבל אם זה יהיה חשוב אני ירשום אותו. בכל מקרה יש לי שתי שאלות בקשר אליו... 1) רציתי לשאול האם הגיוני שבעזרת ג'מפרים שעל הלוח אפשרי לקבוע את המכפלה של המעבד כי שי מן טבל על הלוח שמראה את המצבים של הג'מפרים וליד זה כתוב המכפלות. 2)על הלוח יש עוד טבלה שכתוב בה מהירויות 133 ו 100 MGHZ הלוח עובד ב100MGHZ אם אני לא טועה ורציתי לשאול אם אני ישנה את הג'מפרים ככה שהלוח יעבוד ב133 האם יכול לקרות משהו? להישרף?לא לעבוד?להתחמם? או כל דבר דומה והאם בכלל המחשב יעבוד על 133 MGHZ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לפני כמעט 8 חודשים התעניינתי בלשדרג את המחשב שלי לחדש בדיוק יצא הI5 שהBOX עלה 1040 והTRAY עלה 940 היום באתי לבדוק את המחירים אז אני רואה שלא מוכרים יותר את הBOX משום מה אבל הTRAY עולה 925 מה זה 8 חודשים ירד רק ב15 שקל מה הולך פה?!! שלא נדבר על זה שעדיין אנחנו עם טכנולוגיית הDDR3 בקיצור למבינים פה בשוק, האם כדאי לחכות עוד? מתי הכי כדאי וחכם לקנות מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by orenhazan,

רציתי לשאול האם 4 סלוטים זהים של 8GB DDR3 1600Mhz יעבדו במהירות של 1600Mhz או שהם יעבדו ב 1333Mhz כמובן הלוח תומך ב 32G ובמהירות 1600Mhz. [h=1][/h]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. אני מנסה בדיוק להרכיב את לוח האם, ומהמארז נמצאים הכבלים של ה POWER, RESET, HDD LED, וכן הלאה. אבל ממש לא ברור לי מיהו המינוס ומיהו הפלוס :s05: כל כך הרבה צבעים (: הייתי מנחש אבל אני לא בטוח מה יקרה אם אטעה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DorM,

הציעו לי לקנות 4G RAM של PQI מחולק ל4 יחידות שזה אומר שכל יחידה עולה 148 ש"ח אז כולם ביחד 592. אני דווקא מעדיף לא לקנות אותם ומעדיף לקנות זכרונות של G.SKILL שכל שתיים עולים 339 אז שתיים ביחד עולים 678. הכסף לא מעניין אותי מה שמעניין אותי זה האיכות.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אם הלוח אם היה מחובר למחשב הייתי יודע... אבל הלוח אם לא מחובר... איפה כתוב על הלוח אם את הדגם שלו? אני כבר למעלה מ20 דק' מחפש ואני לא מוצא... מצאתי רק משו ליד איפה ששמים את המעבד כתוב 370 אני משער שזה הSOCKET

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jackass,

מחר אני קונה מחשב ואני לוקח AXP 2000+ 256MB 333DDR ואני עוד לא סגור על הלוח... תגידו לי מה עדיף: ASUS NFORCE2 \ GA-7AX ?????? מבחינת המחיר לא אכפת לי להוסיף קצת בשביל האסוס אבל האם זה שווה את זה? תתחשבו בכל הרוחב פס והזכרונות והמעבד ובכל הדברים תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בביקורת זאת אנו מתמקדים בביצועי אחד השליחים הבולטים של אינטל בשוק הביניים, שמתחמם והופך לתחרותי מתמיד בזכותו לכתבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Bug2000,

אהלן, החלטתי לעבור מ WIN XP ל VISTA . מאחר והויסטה עובד טוב יותר עם 4GB ולי יש רק 2GB ברצוני לדעת איזה זיכרון עדיף מבחינת אוברקלוק . 1. G.Skill 4GBPI 2. ADATA D24G800ADK ההבדל במחיר הוא 70 שח לטובת ה ADATA . האם זה שווה את ההבדל ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shdrthki1,

קניתי מחשב חדש שאני לא מתכנן לבצע לו OC אבל חשבתי בערך עוד 3 שנים שהמחשב יהיה חלש להתנסות בOC אז השאלה שלי היא אם זה ממש בלתי אפשרי לעשות OC למעבד ללא סיומתK וערכת שבבים H61 (אני מתכוון לOC קטן מאוד משהו בסביבות 300MHZ) אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ram4000,

שלום. אני מתלבט בדגמים הבאים p35 DS3L p35 DS3 p35 DS3P P35 DS3R p35 S3 או שיש לוח שיותר מומלץ מכולם אני לא מתכנן כרגע OC תודה רבה על עזרתכם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, יש לי לוח Gigabyte GA-B85M-D3H יש בו אופציה ליציאת SPDIF אשמח לקבל עזרה מהיכן אני יכול לרכות את הבקר שאני אמור לחבר (אני בינתיים שולל אופציה מחול משום שזה דיי דחוף) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי את הלוח הזה http://www.motherboard.cz/mb/ecs/K7SOM75C.htm חלק מהקבלים התפוצצו במופע מהרהיב. איזה לוח כדי לקנות יש עלו מעבד של XP2000 כדי לקנות יד שנייה ...יש מה לעשות ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חבר'ה, לחבר שלי יש מפרט דומה לשלי - יש לו כמעט אותו הדבר חוץ מהזכרונות שהוא אינו יודע מה להחליט. הוא מעוניין לעשות ל-Q6600 המהרה ל-3.8GHz בערך..עכשיו באה השאלה מה עדיף, מהזכרונות הבאים אשר באפשרותו להשיג בכמעט אותו מחיר: זיכרון ראשון: OCZ Platinum XTC Revision 2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL4-4-4-15 DDR2-800 מפרט: 2x 1024MB Module 2.1V-2.2V Life-Warranty תמונה: עולה 480 ש"ח זיכרון שני: Corsair XMS2 DHX Series DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL4-4-4-12 DDR2-800 מפרט: 2x 1024MB Module 2.1V EPP Life-Warranty תמונה: עולה 580 ש"ח זיכרון שלישי: Corsair XMS2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL4-4-4-12 DDR2-800 מפרט: 2x 1024MB Module 2.1V Life-Warranty תמונה: עו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.