עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יודע שהשאלה הזו יכולה להישמע קצת OLD SCHOOL ואני עצמי יש לי מחשב AMD כבר 4 שנים ואני סופר מרוצה אבל אני צריך להמליץ על מפרט מחשב - שנועד בעיקר לשימושי אינטרנט + מוזיקה ומשחקים מינימאלים ( כאלו שמספיק ON BOARD ככרטיס גרפי) ורציתי רק להתעדכן נכון להיום >> אם אפשר להיות שקט עם החברה הזו לדעתכם ? גם ב5 שנים הקרובות ? (כי מבחינת העלויות בכל זאת ישנם פערים של 25% בין שתי הטכנולוגיות בכל הנוגע ללוח האם והמעבד) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מישהו יכול לתת לי כמה לוחות אם טובים במחיר של עד 500 שח שמותאמים לקונרו. צריך לציין שאוברקלוקינג לא כל כך מעניין אותי. תודה מראש!

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lipa,

סטפיניג B3 ציון ב-3D MARK 06 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2636829 [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. רציתי להתייעץ איתכם כמה ההבדל יהיה מורגש , אני מריץ ויסטה 64 ומשחקים כמו אונריל 3, עכשיו אני שואל את זה כי הזכרונות שלי לא זולים (סוג הזכרונות HK במפרט) ואם אני רוצה להוסיף 2 ג'יגה זה מעל 350 שקל!! ככה שאני רוצה לדעת אם זה באמת שווה את התוספת כסף (הלא קטנה). דרך אגב אם כבר אתם יודעים על חנות אולי שאפשר למצוא את זכרונות הללו במחיר טוב (מצאתי רק ב380 ומעלה) ויש מישהו אולי שרוצה למכור יד שנייה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום חברים, יש ברשותי זכרונות של 1G DDR2 במהירות של 533MHZ האם אני יכול לשים אותם בלוח אם שבו התמיכה היא לזכרונות DDR2 במהירות 667/800MHZ ? לדוגמא לוח אם ASUS P5QPL-AM ? שימו לב שהמצב שאני שואל הפוך ! אני יודע שניתן להשתמש בזכרונות בעלי מהירות גבוהה על לוח אם שתומך במהירות נמוכה. אך כאן אני שואל ההיפך.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני מעוניין לדעת איזה לוח אם לבחור מבין GA-EP45-DS3 או GA-EP45C-DS3R ההבדל הוא שהGA-EP45C-DS3R תומך בDDR3 בנוסף לDDR2, תומך ברייד מלא ומגיע עם פאנל סאטה שניתן להרכיב מאחור. הGA-EP45-DS3 מעניק תמיכה לזכרונות DDR2 בלבד, אינו תומך ברייד ולא מגיע עם שום חיבור סאטה אחורי. הבחירה נראת קלה לא? אמנם סופר לי כי לוחות אם שתומכים בDDR3+DDR2 נוטים לחוות תקלות רבות לכן אני שואל אתכם חברי הפורום, האם זה נכון? אני משלב את הלוח עם מעבד Q9300 וזכרונות DDR2. חבל לי לאבד את האופציה של הRAID (אלו הן 2 האופציות היחידות, ועלי לקבל את ההחלטה מהר)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Deron,

אני רוצה לקנות מעבד לגיימינג מ- amd. מה עדיף לי amd phenom 2 x4 955 black edition או את האלה של ה- 6 ליבות (אם אני לא טועה 10xx ) אני אעשה oc. בנוסף ארצה לדעת האם שווה לקחת 6 ליבות רק לגיימינג, ומתי עומדים לצאת משחקים שיתמכו ב -6???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. עד היום השתמשתי ב-2 סטיקים של 1gb כל אחד של G.Skill. רציתי להוסיף וקניתי 2 סטיקים נוספים של 2gb כל אחד של חברת kingston דידיאר 2 800. חיברתי אותם סטיק של קינגסטון ולידו סטיק של g.skill ושוב אותו דבר. עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לרגע שאני בוחר יוזר בווינדוס ולאחר מכן מסך כחול ונכבה המחשב. בלי הסטיקים החדשים המחשב עובד מעולה... הלוח אם הוא: Gigabyte GA-P35-DS3L. איזו עוד מידע אתם צריכים על מנת לעזור? אני מחפש פתרון בהקדם בבקשה.

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מה קורה? אני הולך לקנות מחשב ב 2000 ש"ח: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4N68T-M AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E מארזים: CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מחירון עבודות במעבדה: w/o Assembly Computer מחיר החבילה: 2059 המפרט הורכב באתר קיי.אס.פי. מחשבים http://www.ksp.co.il האם הלוח אם: לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4N68T-M…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בקרוב אני קונה מחשב חדש, הלוח יהיה Gigabyte GA-P55A UD3 INTEL P55 והמתח של הזכרונות צריך להיות 1.5V לפי מה שרשום באתר. חיפשתי מצאתי זכרונות של A-DATA דגם 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9-9-24, הבעיה שהם עובדים ב-1.6V-1.8V. לצערי הזכרונות היו מתאימים גם מבחינת המחיר.. יש למישהו המלצה לזכרונות אחרים במחיר של עד 700 שקל? מדובר על מחשב שמיועד למשחקים בעיקר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Shmoolik,

מה עדיף לקנות ? 256MB PC133 Infineon CL2 256MB PC133 Viking שניהם עולים 250 שקל. ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי את הלוח הזה http://www.motherboard.cz/mb/ecs/K7SOM75C.htm חלק מהקבלים התפוצצו במופע מהרהיב. איזה לוח כדי לקנות יש עלו מעבד של XP2000 כדי לקנות יד שנייה ...יש מה לעשות ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Unavoidable Encounter,

אני לא מבין מה זה, איך עושים את זה, למה זה טוב ומה זאת אומרת מפרט שמתאים ל OC?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DorM,

הציעו לי לקנות 4G RAM של PQI מחולק ל4 יחידות שזה אומר שכל יחידה עולה 148 ש"ח אז כולם ביחד 592. אני דווקא מעדיף לא לקנות אותם ומעדיף לקנות זכרונות של G.SKILL שכל שתיים עולים 339 אז שתיים ביחד עולים 678. הכסף לא מעניין אותי מה שמעניין אותי זה האיכות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sapartil,

לאחרונה אני רואה אותם לא מעט האם זו סדרה חדשה ? האם הם חד ליבה או דו ? האם טובים יותר מסדרת ה I 3/5/7 ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מעוניין בלוח P5QL-E של אזוס... הוא כמעט היחיד שנמצא מתאים לכל הדרישות שלי (לאחר חיפושים רבים).... נתקלתי בביקורות שאומרות שיש ללוח זה בעיה ב-BIOS.... בת'רד זה עזרו לי לגבי בעיה זו.... לפי החיפושים שערכתי בנושא גיליתי שהסידור של הלוח בעייתי.... האם הבעיה רצינית עד כדי החלפת הבחירה בלוח אחר? המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB זיכרון: 2X 2GB DDR2 לא יודע איזה עדיין כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe כרטיס קול: ? לוח אם: ? מאווררים: ? מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 ספק כוח: Corsair VX450W לא מתוכנן OC תקציב כולל למפרט: בערך 4000 ש"ח ללא ציוד הקיפי תקציב ללוח אם: עד …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by בארי,

שלום. אני מחפש לוח אם מומלץ z68 עבור i52500k. תקציב עד 550 ש"ח. חשוב usb3 קדמי חשוב Sata 3 OC ברמה סבירה קירור פאסיבי בלבד. אין צורך ב SLI תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shimi 1,

שלום לכולם, בזמן האחרון אני חם על להחליף מערכת מחשב ולאט לאט אני בונה לי מפרט.. אחרי חיפוש של חצי שעה לא מצאתי את המעבד בלי קירור מובנה, הכוונה ל- TRAY המטרה היא לקנות את המעבד AMD PHENOM 2 955 ולשים לו קירור MUGEN 2 אז השאלה שלי היא האם קיים מעבד כזה בלי קירור מובנה? תודה לעוזרים!! ;D

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום,בצאתו של המשחק MW3 אני צריך להחליף מעבד האם אני צריך להחליף גם את ספק הכוח חשבתי לקחת את המעבדAMD X4 FX-4100 AM3+ (3.6GHz) - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8722 במחיר של כ595 שח התקציב למעבד הוא כ600 שח ולספק על 250 תוכלו להמליץ לי על ספק אם נחוץ אחד חדש ואם המעבד שבחרתי הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב שלי? AMD Athlon 64 X2 5600+ MSI MCP61 4ram DDR2 Evga GTS450 EZCOOL 450W

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בעיקרון הכותרת אומרת הכל תודה על העזרה ...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by leahd3,

שלום יש לי כרגע לוח אם ud3h תומך dual channel יש לי כרגע זכרונות של קורסייר דגם: vengeace lp aarctic white הדגם הוא בנתון 1333 רץ על 1.35 וולט אך בביוס/ aida64 הוא מראה לי 1600 על 1.35 וולט אני מעוניין להוסיף עוד שתי סטיקים של 4*2 על מנת שיהי לי 16 גיגה זיכרון. השאלות 1. האם אני יכול לקנות זיכרון מדגם אחר 2. האם חייב להיות אותו וולט ו מהירות של הסטיקים(חידוד- הסטיקים הנוספים יכולים להיות 1600 על 1.5 וולט?) 3. במידה ו התשובה ל-2 היא כן חשבתי להוסיף gskill ares 1600 המחיר שלהם נמוך בניואגג/אמזון 300 שח ל 2X4 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by boogie,

אני כרגע מעוניין לקנות את שתי הרכיבים הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1.האם כדאי לקנות יד שנייה? 2.במידה ואני כבר קונה יד שנייה האם יש איזה תוכנות(חוץ מ SCANDISK) שאני יכול לבדוק את הזכרונות ואת הדיסק שהם בסדר ולא להסתמך רק על ה BIOS והWINDOWS? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי יש צוואר בקבוק, האם זה ישפר לי ? רוני

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום. אני ממשיך לנסות ולהבין את צווארי הבקבוק במערכת. בעת קריאת התוכן באתר מסוים (כתבה בכלכליסט), אני נוהג לפתוח בטאב חדש כתבה נוספת (מאותו אתר). אני שם לב שבזמן שהטאב החדש נפתח, הטאב הקיים בעצם הופך להיות מושבת. ממש כך. הדבר מתרחש עד לסוף טעינת הטאב החדש, ואז היכולת לגלול מעלה ומטה (בדף שכבר נטען - זה הקיים אותו אני קורא) חוזרת לה. מכיוון שאני תמיד מנסה להבין למה הדברים מתרחשים, אני מעלה את השאלה לכאן. אציין שאני משתמש בגוגל-כרום (שאמור להיות המהיר ביותר), בכונן SSD, ובמעבד ה 1090T. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים