עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה ללוח ומעבד בסביבות 2500ש"ח לשתיהם (שידרוג לקיימים בחתימה). תודה מראש !!!

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nec5e,

שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לנ"ל. המחשב משמש 40% לתיכנות, 40% לסרטים ו-20% למשחקים. לגבי משחקים אני לא משחק ברזולוציות גבוהות. בד"כ 1366X768 מספיק לי ורמת פירוט בינונית. יש י כרטיס מסך gtx660 ואפילו נכון להיום זה מספק אותי. יש לי צורך אפשרויות חיבור להרבה דיסקים. גם חיצוניים וגם פנימיים נכון להיום מחוברים אצלי דיסקים ואני אצטרך לפחות אפשרויות חיבור (פנימי וחיצוני) ל-12 דיסקים חשבתי על לוח אם שמבוסס על chipset h97 או chipset z97 (ראיתי לוחות במחירים די דומים עבור כל אחד מסוגי ה-chipset האלה). תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. רציתי לברר משהו נגיד יש איזשהו לוח אם עם 2 כניסות USB (כמו שלי) ז"א אמפשר לחבר 2 התקנים שעובדים דרך USB. נגיד סורק ועכבר. עכשיו מהירות ה USB 1.1 היא 12 MBIT אבל אם נגיד אני מחבר 2 דברים אז המהירות תתחלק? אני מתכוון נגיד חיברתי מודם כבלים ומדום ADSL שעובדים דרך USB. אז אף אחד מהם "לא יקבל" את ה12 MBIT של הUSB כי זה מתחלק ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Shalonrn,

אני מחפש לקנות לוח אם בשביל מעבד Intel i5 4590 [מתוכנן לקנייה עם לוח האם, אם יש המלצות טובות יותר למעבד עד 1100 ש''ח אשמח לשמוע] ומתוכנן לשבת עליו כונן SSD, בנוסף לכונן HDD. בחיבורים דרוש לפחות USB 3 אחד, ורצוי מעל 4 חיבורי USB 2. אני מעדיף ממש להימנע מלוחות שעדין משתמשים בגירסה USB ישנה מ2. כמו כן, דרושה אפשרות לחבר אליו מערכת רמקולים 5.1 (אלא אם כן, רצוי לקנות כבר כרטיס קול בנפרד?) אם יש משהו שרצוי להשקיע עליו יותר (נניח, שבעתיד הוא יתמוך בדברים נוספים) אשמח לשמוע, אם כי הסכום הזה די קשיח. תודה מראש לחברי הפורום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by XCG120,

שלום, יש ברשותי לוח אם של אסוס דגם ASUS RAMPAGE FORMULA X48 LGA 775 עכשיו ברצוני לעשות מערך של 8ג"ב זיכרון רכשתי 2 קיטים של זכרון 4ג"ב דגם KINGSTONE KHX8500D2K2/4G שיוצר ביחד 8ג"ב זכרון עכשיו כאשר שמתי את ארבעת הזכרונות בסלוטים בלוח האם ואני מדליק את המחשב ,המחשב נשאר על מסך שחור ולא מגיע למצב של ביוס כלום מסך שחור וזהוא. המחשב נידלק וגם המסך אבל אין ביוס וגם לא תהליך הבדיקה של הביוס עים הציפצופים ,אבל כאשר אני שם רק 4ג"ב זה מסתדר והמחשב נידלק ומזוהה עים 4ג"ב זכרון מה הסיבה למצב זה? מה עלי לעשות למה המחשב לא עולה ולא מגיע אפילו לביוס במצב של 8ג"ב זכרון. תודה מראש.

6. Started by BIGWOLF,

יש כמה "תכנאים" שטוענים ש - DVD שלהם לא מתפקד בגלל שבמחשב שלהם יש מעבד AMD. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. מישהו נתקל בבעיה הזו פעם ? ואם כן איזה פתרון יש ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 שרץ על לוח Asus M2N-SLI DELUXE ביוס הכי עדכני. בבדיקה שערכתי בעזרת תוכנה שהורדתי כקובץ ISO הנקראת VT ובודקת אם הליבות תומכות בוירטואליזציה. התוצאות היו מאכזבות כי התוכנה גילתה ששתי הליבות אינן תומכות ??? . כשבדקתי פרטים על המעבד שלי גיליתי שהוא בהחלט תומך ולמיטב ידיעתי גם הלוח תומך וגם יש בו אפשרות הפעלה וכיבוי פיצ'ר של וירטואליזציה, אצלי זה כמובן מופעל. מכאן קבלתי את המידע על תמיכת המעבד בוירטואליזציה, ציטוט: להלן תמונה מCPU-Z על נתוני המעבד: Uploaded with ImageShack.us אני מנסה להריץ התקנה של VMWARE WORKSTATION וזה לא ממש נותן לי להתקין על חלונות 7 64Bit האם יש לכם פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מישהו יכול לתת לי כמה לוחות אם טובים במחיר של עד 500 שח שמותאמים לקונרו. צריך לציין שאוברקלוקינג לא כל כך מעניין אותי. תודה מראש!

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Aviad Cohen,

שלום לכולם, אני כבר שבועיים סגור על המפרט שלי מלבד הלוח אם וצריך את עזרתכם ההתלבטות היא בין MSI z97 gaming 5 Gigabyte z97x gaming 5 Asrock z97 extreme 4 מיועד להמהרת i5 4690k הבנתי שבmsi אין sata express, האם זה קריטי ואצטרך זאת?? המפרט המלא: Intel i5 4690k Noctua nh-d15 G.skill sniper 2*4gb ram Seagate barracuda 3tb Radeon r9 280x vapor-x Nzxt 410/530

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by i3anG,

זה המעבד CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU צריך דעה אם הלוח אם הזה טוב או שיש משהו אחר טוב יותר אבל לא יקר Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) זה הזיכרון Memory : DDR-RAM 512MB 400 מארז פשוט..שמתאים.. ואני צריך ספק כוח אני לא יודע איזה..אם אפשר שם חברה גודל או משהו שיעזור לי תודה !! (BUNNY) שלח אותי לפורום זה ועזר לי בבחירת החלקים..צריך דעות נוספות..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by itaysk,

הלידטק שמעתי שלא כדאי... האפוקס שמעתי שיש איתו בעיות לפעמים... האסוס מצויין אבל יקר... הציינטק עוד יותר... תראו בעקרון אני יכול להרשות לעצמי את האסוס (900 שקלס בערך, לא?) אבל אם אני אוכל למצוא לוח דומה במחיר זול יותר אז אני מעדיף... שמעתי גם שיש לו 2 דגמים לא? מה ההבדלים ביניהם? בעקרון כל הפיצ'רים לא ממש חשובים לי חוץ מכרטיל קול. קיצור תגידו מה אתם הייתם קונים... כל ההצעות יתקבל בברכה, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3729968,00.html זה מה יש.

13. Started by omerkillyo,

תראו את השגיאה: הנה תמונה: מה לעשות כדי שהמחשב יזהה את דגם המעבד?? לוח האם: Shappire 780V מעבד: AMD Phenom II X4 Quad Core 920 כרטיס מסך: Zotac 260 GTX ספק: Enermax Tomehawk 500W מארז: CoolerMaster Centrion 590 זכרונות: Smasmug 2GB X2 הבאתי את כל המחשב ] מה לעשות?[br]פורסם בתאריך: 22.06.2009 בשעה 15:19:03 מישהו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by King_J,

שלום , האם הגיוני שה3700x בזמן שאני נמצא על דסקטופ או גולש באינטרנט הוא נמצא על 50-57 מעלות ? יש לו קירור של amd ועוד מאוורר אחד במארז , במאמץ במשחקים הוא מגיע ל 62-67 , זה בסדר או שהקירור לא טוב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בדומה למבחני הטעימה שפפסי היו עורכים מפעם לפעם, גם AMD יחד עם האתר HardOCP ערכה מבחן עיוור לגיימינג. בנו ארבע מערכות: זוג ראשון היו A8-3850 ו-i3-2105 עם הGPU המובנה, למעט מעבד ולוח כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לאנשים לשחק ולבחור מי מבין השתיים היו עדיפה. הגיימרים לא ידעו מיהו מי ומה יש בתוכו אלא רק מערכת A ומערכת B. כצפוי היה רוב מכריע של אנשים שהעדיפו את ה-A8. עד כאן התוצאה לא מפתיעה ודי צפויה. המערכת הבאה היתה FX-8150 + 7970 כנגד 2700K + 7970 כאשר למעט לוח ומעבד כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לגיימרים להריץ משחקים אבל כאן התוצאה היתה מפתיעה. כמות הגיימרים שהעדיפה את ה-FX היתה קרובה לפי 2 מזו שהעדיפה את ה-SB. גם במקרה הזה הגיימרים לא ידעו מה הריצו אלא רק שמות סתמיים …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by meir1234,

שלום. בביקורת האחרונה על המעבד ryzen 5600G מעבד Ryzen 5 5600G בביקורת: ליבות Zen 3 חדישות, עיבוד גרפי ותיק • HWzone דובר על עדכון ה-BIOS (פעולה פשוטה) ואני מצטט "בהזדמנות זאת לציין כי יש צורך בעדכוני ביוס לכלל לוחות האם הקיימים כעת על המדפים בשביל לבצע אתחול תקין עם מעבד ה-RYZEN 5 5600G או RYZEN 7 5700G" אבל במידה ורוכשים לוח אם שנדרש לעדכן לו את ה-BIOS ואת המעבד הזה- כיצד ניתן לאתחל את המחשב כלומר האם הלוח אם יזהה את המעבד בתצורה הבסיסית ביותר רק לצורך כניסה לBIOS אני מתעניין בלוח האם הזה: B550 AORUS ELITE V2 (rev. 1.0) Gallery | Motherboard - GIGABYTE Global ונדרש עדכון BIOS מס' F13 הכולל את העדכון למעבד הזה . Updat…

17. ??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. MUSHKIN נחשב לזיכרון טוב ?

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by rc_p,

מאיפה אני משיג Giga-byte GA-K8NF-9? אני יודע ש"מור לוי" הוא היבואן הרשמי, אבל השירות שלו לא משהו. אני כעיקרון לא מוכר AMD (אין קליינטורה, מעדיפים אינטל) אבל לעצמי אני רוצה מחשב טוב. אם יש מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג? עדיף יבואן ולא חנות. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב אני יספר לכם אולי זה יענין אותכם טוב אני לתומי אוהב שכל דבר יהיה חדש ומעודכן אז ככה, הביוס שלי הוא מ2003 תוכלו ליראות תפרט בצד אז אמרתי בוא נעדכן אותו קצת, כדי שיהיה יותר נוח לoc שאני מתכוון, אז ככה בחרתי לעדכן אותו מהתוכנה של אסוס רציתי ליראות איך היא עובדת אז התחלתי להריץ אותה, פתאום זה עושה לי eror הלב שלי ירד לתחתונים לא הבנתי מה היה כתוב לנסות שוב ניסיתי שוב אותו דבר היה כתוב שהיה אפשר לצאת יצאתי , עשיתי הפעלה מחדש כדי ליראות שהכל בסדר פיתאום אני רואה אין ביווווווווסססססססססססססס אני לא נשמתי חחחחחחח אחר כך אמרתי גיל יהיה בסדר מה עשיתי? הוצאתי תבטריה ועשתי clear cmos זה לא עזר כלום לא עזר ואז היה לי רעיון לעדכן תביוס שוב דרך floppy אז הלכתי לחדר של אחותי הכנסתי ד…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by the_big,

קניתי זכרונות של רינג סטון וב CPUZ מראה לי שהתיזמונים שלו הם 4-4-4 לא הצלחתי להבין ככול שהמספר עולה יותר טוב או הפוך?

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שמועות ברשת טוענות כי קו מוצרי ה-14 ננומטר של ענקית השבבים עשוי לכלול רק שני דגמים עם תושבת LGA עבור מחשבים נייחים. הערכות שגויות או שינוי בתפיסה? אולי זה קצת משניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%aa%d7%a9%d7%99%d7%a7-%d7%a8%d7%a7-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%95/

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zivgev,

אהלן, ברשותי הזיכרון הזה: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..103..786.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14965&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מעוניין להוסיף ל-2 הסטיקים האלה עוד סטיק אחד של 8 ג'יגה כזה: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..347..786.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24026&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האם זה יעבוד? או יעשה בעיות כאלה ואחרות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אם משווים ביצועים אז לאיזה דגמים של מעבדי אינטל ה BARTON 2500 וה BARTON 2800 מקבילים? ועוד שאלה קצרה: איזה MHZ יש למעבדים והאם זה קובע משהו? תודה לכל העונים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. איזה מעבד יותר חזק והאם ע"י הכרטיס hd4890 באחד מהמעבדים הנ"ל יהיה צוואר בקבוק?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.