עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by crazydiamond,

יש לאשתי מחשב המבוסס על מעבד I3 4160, אני יכול להחליף את המחשב לאחד כזה שמבוסס על I5 2400, כל החומרה (למעט הלוח והמעבד כמובן) תועבר ל מחשב I5. האם כדאי? היא עובדת הרבה עם פוטושופ ושאר יישומים משרדיים רגילים - אופיס, אינטרנט וכו. מה עדיף לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Moooshe,

לפי מה שהבנתי אין הבדל בארכיטקטורה בין מעבדי AMD (אני מתכוון ל-1600 ועד ה-1900). האם יש סיבה אמיתית לשלם 200-300 ש"ח יותר על 1800 או 1900, או שאני יכול לחסוך את הכסף ולקנות 1600? אל תשכחו שההבדל במחיר ביניהם הוא משכורת של חודש אצלי.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כבר צוין שנצטרך ספק של 480W.. מה עוד חוץ מזה? איזה מעבד וזכרון?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הי, האם ניתן להתקין שני יחידות M.2 NVMe SSD על לוח האם שברשותי? הדגם הוא B250-PC-MATE MSI , במפרט שלו רשום Storage • Intel® B250 Chipset • 6 x SATA 6Gb/s ports* • 2 x M.2 slots (Key M) - Support up to PCIe 3.0 x4 and SATA 6Gb/s - Support PCIe 3.0 x4 NVMe U.2 SSD with Turbo U.2 Host Card** - M2_1 slot supports 2242/ 2260 /2280/ 22110 storage devices - M2_2 slot supports 2242/ 2260 /2280 storage devices - Intel® Optane™ Memory Ready • Supports Intel® Smart Response Te chnology for Intel Core™ processors (optional) * M.2 and SATA ports maximum support 2x M.2 PCIe SSD…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אני רוצה להוסיף עוד 256 עכשיו המהירות של הזיכרונות שלי היא 333 MHZ ו ב KSP יש אחד של A-DATA שהוא 333 ועולה 130 יש אחד 333 של קינגסטון שעולה גם 130 ויש אחד של A-DATA שהוא 400 MHZ ועולה 125 מה יותר כדי, שווה ליקנות תודה מראש סרגיי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Shumy2,

אהלן, אני מתעניין במחשב מחודש שיש לו את המעבד כמו בכותרת. ממה שראיתי וקראתי, אין מהירות כזאת בדגם זה. נניח והיא קימת, האם זה הבדל משמעותי מהדגם הרגיל שמגיע עד ל3.4GHZ? מחשב נייד, שימושים סטנדרטיים לגמרי תודה רבה

7. Started by Unavoidable Encounter,

שלום יש לי 2 שאלות.. 1. מה זה בכלל Athlon הזה? 2. מה ההבדל בין Athlon XP ל Athlon 64 (וגם מה ההבדל ביניהם ל Athlon האחרים?) עריכה: עוד שאלה לא קשורה לAMD.. מה זה לוח אם? למה זה אחראי ואיך אני יודע מה זה לוח אם טוב ומה זה לוח אם גרוע? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, התקלקל לי הלוח אם והחלטתי להחליף על הדרך גם את המעבד. אני צריך לוח אם למעבדי AMD עם ארבע חרצי זיכרון של DDR2 ושתי חריצי sata2 לכוננים קשיחים (לפחות). אלו הלוחות שמצאתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~950755~10~0.htm http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 מעבד AMD תואם. מה עדיף Athlon II x4 או Phenom II x2 ? התקציב הוא כ- 850 ש"ח לשניהם. מעדיף מ RSM כי הם דיי זולים. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by omerdvd,

היי, אני עומד לקנות מחשב חדש. יש לי דילמה בין AMD Athlon 3200 64BIT לבין פנטיום 4 3.0GHz 64BIT אני צריך המלצות דחוף!!! אני הולך להריץ עליו XP+FEDORA 4 בעיקר לעבודה (ולא למשחקים). תודה מראש!!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בדומה למבחני הטעימה שפפסי היו עורכים מפעם לפעם, גם AMD יחד עם האתר HardOCP ערכה מבחן עיוור לגיימינג. בנו ארבע מערכות: זוג ראשון היו A8-3850 ו-i3-2105 עם הGPU המובנה, למעט מעבד ולוח כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לאנשים לשחק ולבחור מי מבין השתיים היו עדיפה. הגיימרים לא ידעו מיהו מי ומה יש בתוכו אלא רק מערכת A ומערכת B. כצפוי היה רוב מכריע של אנשים שהעדיפו את ה-A8. עד כאן התוצאה לא מפתיעה ודי צפויה. המערכת הבאה היתה FX-8150 + 7970 כנגד 2700K + 7970 כאשר למעט לוח ומעבד כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לגיימרים להריץ משחקים אבל כאן התוצאה היתה מפתיעה. כמות הגיימרים שהעדיפה את ה-FX היתה קרובה לפי 2 מזו שהעדיפה את ה-SB. גם במקרה הזה הגיימרים לא ידעו מה הריצו אלא רק שמות סתמיים …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rander1,

קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית כזו כמו דבק כזה בדיוק במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או שמומלץ להוסיף משחה איכותית שיש לי תודה מראש כך נראה החדש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יצרנית השבבים מכריזה על סופו הקרב של עידן ותחילתו של עידן חדש לגמרי בעולם המיקרו מעבדים. הכירו את הליך 10 הננומטרים המודרני והארכיטקטורה שתהנה ממנו לכתבה

13. Gigabyte GA-H55M-USB3 Gigabyte GA-H57M-USB3 Gigabyte GA-H55M-USB3 Gigabyte GA-P55-USB3 מה אומר ה-M, מה ה-H, מה ה-P ומה ההבדל בין 55 ל-57?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ASTR4L,

נכנסתי לאתר של ASUS לעשות עידכון לביוס ותראו מה מצאתי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. טוב אני יספר לכם אולי זה יענין אותכם טוב אני לתומי אוהב שכל דבר יהיה חדש ומעודכן אז ככה, הביוס שלי הוא מ2003 תוכלו ליראות תפרט בצד אז אמרתי בוא נעדכן אותו קצת, כדי שיהיה יותר נוח לoc שאני מתכוון, אז ככה בחרתי לעדכן אותו מהתוכנה של אסוס רציתי ליראות איך היא עובדת אז התחלתי להריץ אותה, פתאום זה עושה לי eror הלב שלי ירד לתחתונים לא הבנתי מה היה כתוב לנסות שוב ניסיתי שוב אותו דבר היה כתוב שהיה אפשר לצאת יצאתי , עשיתי הפעלה מחדש כדי ליראות שהכל בסדר פיתאום אני רואה אין ביווווווווסססססססססססססס אני לא נשמתי חחחחחחח אחר כך אמרתי גיל יהיה בסדר מה עשיתי? הוצאתי תבטריה ועשתי clear cmos זה לא עזר כלום לא עזר ואז היה לי רעיון לעדכן תביוס שוב דרך floppy אז הלכתי לחדר של אחותי הכנסתי ד…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by psycho59,

שלום. חבר שלי רוצה לקנות מעבד מסוג AMD 3000 s-939 venice core והציעו לו לקנות מעבד מחנות וראינו שיש TRY וBOX עכשיו לפי מה שהבנתי שאתה קונה מעבד TRY הוא מגיע ללא קירור בכלל. זה נכון? נשמע קצת הזוהי שמעבד יגיע ללא קירור ובכלל מה ההבדל בין ה TRY ל BOX ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כמו שכבר אמרתי סבתא שלי רוצה לקנות מחשב חדש לדוד שלי לכבוד בר-המצווה, בקיצור הלכתי היום לכמה חנויות לראות הצעות, ולכולם היו מעבדים AXP2000/AXP1800/AXP1700 ב-0.13Micron, בהתחלה חשבתי שהם שקרנים, אבל אחרי שראיתי כבר 5 חנויות הבנתי שהם לא משקרים. וחברה, היום הייתי ב-K.S.P בין כל החנויות, ויש להם שם תצוגה של כל מסכי Iiyama וכמובן המסך שמושך את תשומת ליבם של כל האנשים הוא ה-IIYAMA 454 PRO VISION MASTER וגם ה-IIYAMA 513/512 PRO, מסכים חלומיים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jambo7,

שלום לדוגמה הלוח הנ"ל מבוסס P43 http://www.skypc.co.il/pl_product~BLKDP43TF~10~0.htm הוא יותר זול מגיגה בייט ואסוס למה אלה שמבינים במחשבים לא סופרים אותו ומתרחקים ממנו ? מה חסר בו לעומת לוחות אחרים ? דיון מעניין וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום כיום יש לי מעבד Q6600 עם 4G זיכרון DDR2 האם יורגש הבדל גדול והאם כדאי להחליף למעבד I3 עם 4G זיכרון DDR3 כמובן שיוחלף גם לוח אם-מבקש המלצה ללוח ":גיגהבייט" עם USB3 וSATA3 עם כרטיס מסך נמובנה ביציאות DVI וHDMI

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lior_avr,

יש לי מחדשב לוח אמ של gigabate - 8vtke+ אני מאמין שהוא בטח תומך על 266 בס ? כלומר barton שזה 2500+ (של amd כמובן,) לא יעבוד נכון ??? אני צריך בערך בין 1900 -2400 לא? מה אתם ממליצים ואיפה הכי כדי לי לקנות,? אני לא רוצה משומש, -תודה-

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ccc,

מה ההבדל בין הדלוקס לרגיל? כי אני יכול להשיג ב 750 שקל את הרגיל ובאותו מחיר את האי פוקס הזהה.. אז מה ההבדל ומה עדיף בין שני הדגמיים של אסוס..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ophir555,

קניתי בשעה טובה מחשב חדש בחלקים כיצד ניתן להסיר את המדבקה הצמודה למעבד בלי לגרום לו נזק תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by who_Cares,

איזה מהצירופים הבאים עדיף: AMD 2100+@ 2450MHz + Abit NF7-SL או P4 2.4C @ 3000MHz + Asus P4P800 אני יודע שיש הבדל של איזה 600 שקל במחיר ואני שואל האם כדאי להוציא אותם? האם ההבדל בביצועים ביניהם שווה 600+- שקל. נ.ב. לשתי המערכות יצורף ציפ' זיכרון 512MB 3200/3500 של CORSAIR/TWINMOS/GEIL. איזה מהם עדיף, בהתחשב בהבדלי המחירים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nisim_y,

שמעו אני מחפש לשדרג את המחשב משהוא חזק. עכשיו אני רוצה 2 GB זיכרון ואני רוצה שהם יהיו עם תזמונים טובים מאוד משהוא כמו 1.5 וכאלה . אני רוצה אותם לעשות אוברקלוק,לשחק איתם משחקים ושכל דבר יהיה מהר יותר במחשב . שהזיכרון יהיה DDR 1 תנו הצעות ... התקציב שלי הוא משהוא כמו 3000 אז תתפרעו! יש לוח מסוג : gigabyte -ga-8s655fx ultra אני רוצה לנצל את הלוח הזה עד הסוף עם מעבד חזק שיהיה כמובן לא 64 ביט כי זה לא תומך ב-64 ביט. אך אני רוצה עם 2 מגה קאש. תנו לי מעבד חייה ללוח הזה יענו הכי גבוה ללוח הזה (הלוח תומך במעבדי אינטל!) המחיר לא חשוב אתם יכולים להתפרע במחיר העיקר שזה יהיה תואם ללו האם הזה שהצגתי למעלה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים