מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני חם על להחליף מערכת מחשב ולאט לאט אני בונה לי מפרט.. אחרי חיפוש של חצי שעה לא מצאתי את המעבד בלי קירור מובנה, הכוונה ל- TRAY המטרה היא לקנות את המעבד AMD PHENOM 2 955 ולשים לו קירור MUGEN 2 אז השאלה שלי היא האם קיים מעבד כזה בלי קירור מובנה? תודה לעוזרים!! ;D
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זיכרון של 256 sdram ואני רוצה לקנות 2 סטיקים של 256 ddr במהירות 400 מגה הרץ לוח האם שלי הוא ecs p4vmm2 האם אני אוכל לשים על הלוח הזה זכרונות די דיאר?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה A64 3000+ ליבת ה-Venice וזיכרון TwinMOS PC3200.. נעשה את זה מסודר, 1-2-3.. 1) יש לי כבר GeForce 3Ti200 ונבעה שאלה מאחד הת'רדים שבמקרה קראתי קודם לכן, השאלה היא האם בInfinity NF4 ULTRA של DFI יש כניסה של AGP או דווקא PCI-E? כי בת'רד הקודם דובר על לוח מבוסס הצ'יפסט המדובר של nVidia. 2) העניין הוא שמחיר SATA-II כלומר 300Mbps (אגב זה MBps או Mbps?) זהה ובמקרים מסוימים אפילו זול יותר מכוננים קשיחים בתקן SATA150.. זה פאקין מוזר כי אני מניח שזה יותר מהיר, ועוד יותר מוזר לי הוא היעדר של לוחות אם התומכים בזה.. לפחות באתרים של חנויות, PCH וכאלו. הסבר כלשהו? 3) אני תוהה לגבי משהו שראיתי באחד האתרים לגבי המעבד. ראיתי אותו עם סטפינג ספציפי שכנראה טוב יותר לאוברקלוק…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחדשב לוח אמ של gigabate - 8vtke+ אני מאמין שהוא בטח תומך על 266 בס ? כלומר barton שזה 2500+ (של amd כמובן,) לא יעבוד נכון ??? אני צריך בערך בין 1900 -2400 לא? מה אתם ממליצים ואיפה הכי כדי לי לקנות,? אני לא רוצה משומש, -תודה-
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המעבד הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-492&depa=1 בעקרון אני מחפש את המעבד עם הביצועים הכי טובים שיש היום!! (יש תקציב) אני צריך את המחשב בעיקר לעריכת מוזיקה ובשביל משחקים כמו קאונטר סטרייק פיפ"א וכאלה..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 256 מגה בייט של זכרון וחשבתי להוסיף עוד 128... השאלה: האם כדאי לי מבחינת מחיר ומבחינת ביצועים ואיזה זכרון אני יצטרך לקנות? האם כל זכרון יתאים למחשב שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות.. 1. מה זה בכלל Athlon הזה? 2. מה ההבדל בין Athlon XP ל Athlon 64 (וגם מה ההבדל ביניהם ל Athlon האחרים?) עריכה: עוד שאלה לא קשורה לAMD.. מה זה לוח אם? למה זה אחראי ואיך אני יודע מה זה לוח אם טוב ומה זה לוח אם גרוע? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומה עדיף לעריכת וידאו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית כזו כמו דבק כזה בדיוק במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או שמומלץ להוסיף משחה איכותית שיש לי תודה מראש כך נראה החדש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרנית השבבים מכריזה על סופו הקרב של עידן ותחילתו של עידן חדש לגמרי בעולם המיקרו מעבדים. הכירו את הליך 10 הננומטרים המודרני והארכיטקטורה שתהנה ממנו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח הוא Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) 1 האם יש ללוח אם כרטיס רשת או שאני צריך לשים 2 איך הכרטיס קול שלו כי אני יודע שיש שני סוגים אחד הוא AC97 ועוד אחד ששמעתי שהוא ממש טוב. 3 האם אפשר לחבר לו את המעבדים החדשים של AMD (בנתיים אני מתכוון לקנות AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU))) 4 איך הלוח אם הזה נחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח ומעבד בסביבות 2500ש"ח לשתיהם (שידרוג לקיימים בחתימה). תודה מראש !!!
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי ראיתי ש SAMSUNG 512 MEG PC2700 עולה רק 450 שקל לעומת שאר החנויות שאותו זכרון עולה כמעט כפול רציתי לדעת אם אלו זכרונות מקוריים של סמסונג? ולשמוע חוות דעת ממי שכבר קנה אותם עוד שאלה יש לי כבר 256 זכרון השאלה היא האם כדי לקנות עוד 512 מגה או להסתפק בהופסה של עוד 256 מגה? המחשב מיוחד למשחקים תוכנות אינטרנט ולפעמים לקידוד סרטים האם יהייה הבדל משמעותי? כי זה כמעט כפול בכסף
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בCPUZ הוא מראה pentium D אבל בתמונה למעלה HT 531 ויש לי pentium D 830 מה זה ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השמועות והמשאלות מסתמנות כנכונות - ומעבדי הדור התשיעי של אינטל אמורים להציע לצרכנים מאפיין שנראה בפעם האחרונה בשוק המיינסטרים אי שם בעידן ה-Sandy Bridge לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 4 followers
-
-
לפני שנה קניתי את המעבד E8500 כפול ליבה, כל ליבה במהירות 3.16GHZ. יצא לי להתקין את ויסטה מספר פעמים ובאחת מהפעמים כשהסתכלתי על ה-properties אני ראיתי שמהירות אחת הליבות ירדה ל-3.0GHZ והשניה נשארה באותה המהירות. הורדתי כלי של אינטל שבודק את הליבות ומבחינת הכלי הכל בסדר. חשבתי באמת שזו בעיה בויסטה. התקנתי ווינדוס 7 וגם שם אותה הבעיה. ליבה אחת איטית יותר מהשניה. מישהו יודע מה הבעיה פה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שלא מומלץ לעדכן ביוס אם המחשב עובד כמו שצריך... זה נכון? איזה נזק יכול להיגרם בגלל עדכון ביוס ע"י תוכנה מהאינטרנט (לפי החברה, הלוח אם והכל - לא סתם חובבני)? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אין הבדל בארכיטקטורה בין מעבדי AMD (אני מתכוון ל-1600 ועד ה-1900). האם יש סיבה אמיתית לשלם 200-300 ש"ח יותר על 1800 או 1900, או שאני יכול לחסוך את הכסף ולקנות 1600? אל תשכחו שההבדל במחיר ביניהם הוא משכורת של חודש אצלי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מחשב עברתי על הזיכרונות וראיתי את אלה: http://ksp.co.il/?uin=14965 http://ksp.co.il/?uin=16722 לפי מה שאני רואה שניהם זהים אולי יש הבדל ואני לא יודע מה ההבדל ומה הייתם לוקחים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה באופן כללי לאו דווקא למשחקים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני רוצה לשדרג את זיכרון המחשב שלי מ-2GB ל-4GB. חשבתי לקנות G.Skill RipJaw 1600Mhz CL9 ב-230 ₪, אך לאחר קריאה בנושא יש לי כמה שאלות על כדאיות הרכישה. ראשית כיום יש לי זיכרונות CL7 ורציתי לדעת אם החלפה לזיכרונות של CL9 לא תפגע בהמהרה שעשיתי למעבד שלי שהוא Athlon X3 425 2.7GHz @ 3.4Ghz. שנית רציתי לדעת אם באמת כדאי ללכת על מודול אחד של 4GB במקום שניים של 2GB. שתי האפשרויות הם באותו מחיר עם אותם נתונים. בתודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע מעוניין לקנות את שתי הרכיבים הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1.האם כדאי לקנות יד שנייה? 2.במידה ואני כבר קונה יד שנייה האם יש איזה תוכנות(חוץ מ SCANDISK) שאני יכול לבדוק את הזכרונות ואת הדיסק שהם בסדר ולא להסתמך רק על ה BIOS והWINDOWS? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ביצועים באובר קלוק משחקים תוכנות ואינטרנט וכמובן ווידנוס אותו דבר מה יותר טוב? ולמה האיי אם די 2000 שנכסים לפרטים שלו רואים שהוא פחות מ2000
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-