מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. ברצוני לדעת האם לוח האם Gigabyte דגם GA-X58A-UD3R צ'יפסט X58 והמעבד Intel® Core™ i7 930 2.80GHz תומכים בוירטואליזציה? אני מעוניין להתקין את מצב XP בחלונות 7. אשמח לקבל תגובה מהיר כיוון שרכשתי מחשב עם מפרט זה במידה ואין תמיכה אני אשנה את המפרט. תודה מראש. איציק.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי נמצא פה הוא רק היום פה לזמן מוגבל ??? לא הצלחתי להרשים אותו פה הוא רוצה לשאול אם הלוח אם הזה מתאים לI3 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2076 המלצתי לו על הפורום[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 21:29:05 אפשר מענה מהר הוא נמצא אצלי לזמן מוגבל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אנסה לנסח את השאלה הזאת בדרך הקצרה ביותר. יש לי כרגע 2GB RAM 667Mhz ואני רוצה לשדרג ל4GB. שלוש אופציות: 1. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 800Mhz - במחיר של 196 ש"ח. 2. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 667Mhz - במחיר של 224 ש"ח. 3. לקנות 1GB + 1GB (שני כרטיסים) במהירות 667Mhz - כל אחד במחיר של 122 ש"ח, סה"כ 244 ש"ח. (וכך לאפשר Dual Channel ולא Triple Channel)
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הבאתי מחבר את המעבד E6300 יש לי בעיה שהמעבד מוריד את המכפלה נגיד עכשיו זה על 200X6 או 200X7 אבל המכפלה המקורית שלו אמורה ליהיות 9.. (1.86GHZ) איך אני עושה שהמכפלה לא תירד? שהיא תישאר קבוע על 9? אני יודע שבזמן מאמץ המכפלה אמורה לעלות אבל נכנסתי למשחק והמכפלה לא עלתה.. אם אני לא טועה יש איזה אפשרות בביוס לבטל את זה זה שמכפלה יורדת ואני לא זוכר איך.. איך אפשר שהמכפלה תמיד תישאר על 9 ולא תירד? תודה סהר!
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי את הרכיבים הבאים בכמה אני יכול למכור אותם? E8400 GIGABYTE ga-ep43-ud3l kingston valueram 2gb dd2 800X2 והכל עדיין עם אחריות
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אם אני עושה OC ואני מקפיד שהטמפ' לא תהייה גבוהה אז אני מוריד את החיים למעבד או לא? אני שואל כי המעבד ב-OC עובד תמיד על תדר גבוה ממה שניתן לו במפעל. כל עוד הטמפ' לא גבוהה והמעבד ב-OC אז אורך החיים שלו יורד? כלומר לא משנה אם אני אעשה OC כל עוד הטמפ' בגבול הסביר זה לא משנה את האורך החיים שלו ממעבד שלא עשו עליו OC? ועוד שאלה, האם זה השתנה בין מעבדים ישנים וחדשים?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש את המעבד שייתן לי את הביצועים הכי טובים במשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה כגון "2 Call of Duty Modern Warfare" וכו.. הרזולוציה היא 1920X1080 איזה מעבד מבין שניהם הוא יותר חזק(למשחקים)?? Intel Core i3-540 או AMD Athlon II X4 640 ???
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב בכותרת יש לי שני סטיקים של 2GB KINGSTON הרכבתי את שניהם כמו שצריך ובביוס רשום שיש לי 4GB אבל כשאני נכנס לווינדוס ובודק ( קליק ימני על המחשב שלי ואפשרויות) הוא רושם לי רק 2 גיגה. גם כשאני בודק בTASK MANAGER הוא רושם 2. אני עובד עם ווינדוס 7 32 ביט [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי את המחשב הישן שלו, בעל מעבד e2220 @ 2.4Ghz, כאשר הוא קנה חדש בגלל שזה הפסיק לעבוד. בכל מקרה, קצת ניסוי וטעייה העלה שככל הנראה, הלוח אם אינו תקין ולכן אני מעוניין להחליף אותו. הדרישות שלי אינן בדיוק בשמיים, אני פשוט מעוניין בלוח אם עבור סוקט 775 שמתאים לו זכרון DDR2 (האם יש בכלל DDR3 לסוקט הזה? לא משנה...) אין לי צורך בהרבה סלוטים של זכרונות, אפילו שניים יספיקו לי ככל הנראה. מבחינת יציאות - FW יהיה נחמד, אבל לא חייב שיהיה. יש צורך ל-4 חיבורי SATA אין צורך ב-USB3, SATA3 או ESATA. כרטיס מסך מובנה - אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית (לא למשחקים, אבל המחשב ישמש אותי בתור HTPC ב-FullHD) אז זה יהיה טוב, כאשר חייב שתהיה לו יציאת HDMI ועוד יציאה אחת (או DVI…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המעבד שאני יקנה השבוע כנראה בגרסא ללא מאוורר מקורי ועדיין לא סגור איזה קירור תלוי כמה יצא לי המפרט . הקירור יהיה או הפרייזר 7 באיזור ה120+- או המוגן 2 באיזור ה200+ . כאמור המעבד דיי חזק אבל בא בתדר של 2.8 לא שזה נמוך פשוט הבנתי שהצריכת חשמל שלו נמוכה ויחד עם זאת גם הוא לא מעבד חם ולכן יש בו פוטנציאל נחמד לOC טוב . השאלות שלי הם כאלו : 1. איזה לוח הכי זול שתומך בתושבת 1156 של ג'יגה בייט יתאים מבחינת אופציה לOC ? 2. לא יודע אם זה הכי מתאים לשאול כאן אבל במידה ואני עושה OC האחריות יורדת ? אם כן יש דרך להחזיר את הOC למצב ראשוני וככה לא יראה שהמחשב עבר OC ? 3. איזה קירור הכי עדיף מבחינת התקציב ומה השוני בין הקירור ההוא לבין הקירור סטוק ? 4. מה ההבדל בערכות השבבים של הלוחו…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני בתוהה בעניין הזה, אני כרגע עובד על 3 ליבות HT אבל במהירות של 3.4Mhz, בברירת מחדל זה אמור להיות 4 ליבות ב-HT במהירות 2.8MHz. יש עדיפות מסויימת? המטרה היא להגיע לנקודה אופטימלית בין ביצועים לטמפ' המעבד.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שהכותרת קצת כללית, אבל... השאלה היא כללית, ולא הצלחתי למצוא את המידע הזה. השאלה, כמו בכותרת היא מה הקריטריונים להתאמה בין לוח אם למעבד מתוצרת AMD, (סוג ה-SOCKET זה ברור) עם דגש על מהירות הFSB. אני אנסה להבהיר את השאלה למקרה שצריך. כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, קניתי לוח אם עם צ'יפסט שתמך במעבדים עד הQuad-Core של אינטל (באותו זמן בדיוק יצאו הC2D אבל ידעו שהוא יתמוך גם בQC) אבל עם מהירות חיבור FSB למעבד של עד 1066MHz, מה שאומר שהוא אמנם תומך ב-Q6600 אבל בערך רק בו. כשאני מסתכל היום על מפרטים של לוחות האם אני בכלל לא רואה את נתון הFSB של החיבור עצמו, וכמה שהצלחתי לראות גם הלוחות הזולים יותר (~300 שח) תומכים בכל המעבדים שיצאו עד עכשיו. האם יכול להיות שהנתון הזה כ…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור מתחיל לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב. קניתי אותו עם מעבד E6300 ולוח אם D946GZIS של INTEL. נאמר לי בזמנו ע"י אדם זר (לא המוכר בחנות) שהבאס של הלוח אם יגביל את פעולת המחשב, אם אינני טועה, את המעבד. לצערי כבר קניתי את המחשב ולא הייתה ברירה אלא לקבל את זה. בכל מקרה, כיום יש לי מעבד E5500 עם אותו לוח אם. כרטיס מסך ATI 5670 2 גיגה זיכרון. האם אכן לוח האם הוא זה שמגביל את את פעולת המחשב? האם מומלץ להחליף לוח אם? חשוב לציין שהשימוש במחשב הוא לצורכי גיימינג, כאשר חבר עם מחשב כמעט זהה, עם כרטיס מסך פחות טוב מקבל ביצועים טובים יותר. תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד נותן את הביצועים הכי טובים בייחס למחיר שלו?? 1-AMD Athlon II X3 445 Box בעלות של 388 ש"ח 2-AMD Athlon II X4 640 Box בעלות של 505 ש"ח 3-AMD Phenom II X2 555 Black Edition Box בעלות של 470 ש"ח והאם הביצועים של "AMD Phenom II X2 555" טובים בצורה מעוד משמעותית(פי 2 ומעלה..) מ"AMD Athlon II X3 445"??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מתיישן ואני מתלבט בין שדרוג קטן של עד 1000-1200 ש:ח או לסחוב עוד קצת עם המחשב הזה עד שיימאס לי ולעשות שדרוג גדול יותר המחשב משמש לעבודה (תכנות) ומשחקים.. במשחקים האיטיות כבר ממש מורגשת (1280*1024) ויש כוונה לשדרג מסך ל FHD קצת אחרכך (ללא קשר לשדרוג המחשב) המפרט שלי: Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2448 MHz (9 x 272) Motherboard Name Abit AB9 Pro (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 6144 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Mushkin 991558 (996558) 2 GB …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שממליצים הרבה על p55 למחשב למשחקים בלי אוברקלוק עם כרטיס מסך אחד ומעבד i3 / i5 יהיה הבדל בין הלוחות האלה? Intel BLKDH55PJ Peter Cove http://skypc.co.il/Product.asp?PID=BLKDH55PJ Gigabyte GA-H55M-D2H http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950516 Gigabyte GA-P55-UD3L http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950205 או לכל לוח אחר ?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי G.skill 2x2GB CL4 800Mhz אני חייב לקנות זכרונות זהים? או שאני יכול לקחת 1000mhz וכו'? אני יכול לקנות DDR3 וזה יפעל במקביל ל DDR2?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המעבדים במעבדים Q8300 או I5 650 מה עדיף יותר או שאתה יכול להמליץ לי על משהו מתקדם טוב וזול רקע אני רוצה לקנות מחשב חדש סכום עד 2500 אני ראיתי את זה בזד מחשבים את המפרטים תודה
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום,רכשתי מחשב חדש מפרט: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channl Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) SAMSUNG Samsung BX2335 LED 23'' 2ms DVI WideScreen Black כאשר בחנות נאמר לי שהזכרונות יוגדרו כ-1333MHZ ולא כ-1600MHZ כפי שהם.השאלה היא למה?והאם יש סיכון בכך שאעשה את השינוי לבד בביוס. האם…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון - יש הקדמה קצת מייגעת לשאלה קניתי אתמול לוח אם חדש של gigabyte (ga-970xt-usb) ומעבד phenom x4 955. רציתי להרכיב במקום מאוורר סטוק את ה mugen 2 השמן שלי, אז הסרתי את הפלסטיק שאליו אמור להתחבר המאוורר (בצד הקידמי של הלוח). מהצד השני הוצאתי את ה backplate. אחרי שהבנתי שחסרים לי חלקים בשביל להרכיב את ה mugen, רציתי לחזור ולחבר את המאוורר שמגיע עם המעבד, אבל כשהברגתי את ה backplate חזרה, נשברו בו שני ברגים (אלה שאמורים לבלוט מהצד הקידמי של הלוח אם). אין לי מושג איך זה קרה, בהתחשב בזה שהם אמורים להיות חזקים מספיק כדי להתנגד בלחץ למאוורר שמוברג אליהם, אבל לא משנה. בכל מקרה, אחרי הסיפור הקצת טרחני הזה נתקעתי בלי אפשרות לחבר את המאוורר שהגיע עם …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם לוח אם ומעבד די ישנים כבר (Intel Core 2 Duo E6300, Gigabyte GA-965P-DS4) יש לי כרטיס מסך חדש (NVIDIA GeForce GTX 460) ספק כח 400W של אנרמקס וכרטיס קול חיצוני של line6 וזהו פחות או יותר ממה שאתם צריכים לדעת עכשיו אני רוצה לשדרג את המעבד והלוח אם והתקציב שעומד לרשותי מגיע עד ה1000 ש"ח מה אתם ממליצים? הנטייה שלי היא עם אינטל ולוחות של ג'יגהבייט
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן. יש לי שתי מערכות מחשב, אחת מבוססת על AMD ואחת על Intel: 1. מעבד AMD Athlon XP (מס' רכיב AXDC3100DKV3E). 2. מעבד Intel Pentium 4 2.66Ghz (Prescott) בהנחה ששתי המערכות בעלות כמות זהה של זיכרון, איזה מעבד עדיף למערכת שרת (הרצת Apache, MySql, SRCDS וכו')? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה לשלם על הלוח? איך הלוח לאובר קלוק ? והאם יש לו תמיכה של DDR2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-