עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הממ, טוב, כבר הרבה זמן שלא ביקרתי באתר... אז ככה, יש לי כל מיני בעיות במחשב, למשל שאם אני שומע מוסיקה, או רואה סרט, ובאותו זמן (ניקח לדוגמה) אני מתקין משהו, אז הסרט/מוסיקה מתחיל לעשות קולות מוזרים או שהסרט קצת נתקע עד שההתקנה מסתיימת. וגם במשחקים, בהרבה סירטונים הקול קצת משתבש, או שאם יש cutscene במשחק ויש מישהו שמדבר באותו זמן, אז הקול משתמש וכו'. וזו לא בעייה ברמקולים, כי אם אין משהו שמכביד על המחשב, אז אין שום בעיות, ושומעים בסדר גמור. אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני מנחש שאולי אין מספיק זיכרון. כרגע יש לי 256 זיכרון, ופרח לי מהראש של איזו חברה הוא, אבל הוא צריך להיות דיי טוב, כי בזמנו המליצו לי עליו כאן. בכל מקרה, חשבתי על לקנות עוד כרטיס של 256 זיכרון, אבל למען ה…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by boludo,

שלום לכולם אני קונה מחשב שתהיה לו אופציה לראות בטלויזיה הבנתי שהלוח M2NPV-VM מוציא אות TV מכמה סוגים - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1 לפי התמונה יציאות הטלויזיה נפרדות מכרטיס המסך המובנה, האם זה הגיוני? במידה ואני הוסיף ללוח כרטיס מסך נפרד האם הוא יבטל את היציאות לטלויזיה? תודה המפרט מעבד ?AMD? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 585 לוחות אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 480 זכרונות-? DDR II 667 1GB Kingston- 405 דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 300 צורבים? Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Black 210 …

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by vourt,

הי, האם הלוח של Asus P8Z77-V מומלץ למערכת למטרת Gaming שכוללת מעבד 3770K וכרטיס מסך יחיד ATI 7970? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אמרו לי שב2006 יצא פנטיום חדש עם windwos viasta ואיתם יצאו מעבדים חדשים (דגמים) האם זה נכון? ואם תוכלו לתת לי עוד מידע על הפנטיום החדש שיצא .... [move]תודה לעוזרים [/move]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ben060,

יש לי כמה התלבטויות בין לוחות אם שונים צרכים: לפחות 5-6 יציאות usb תמיכה בכרטיסי pci ex רצוי כרטיס קול טוב מובנה. זכרונות שיעבדו בדואל צאנל שני סטיקים של גיגה ופשרויות להרחבה אני יצטרך כרטיס רשת יש לי שני מחשבים בבית וצריך אנטרנט בחיבור אלחוי (לא יודע איך זה הולך)\ מה אתם מציעים הנה הדגמים שחשבתי: GA-965P-DS3 1100 P5W DH 1690 GA-965P-DS4 1200 P5B Deluxe 1400 GA-945P-S3 685 זה הטווח מחירים בין 700 ל 1300-1400 לא כל כך חשוב אוברקלוק אה ושחכתי לציין שהמעבד יתאים למעבדי הקונרו.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by etay44,

חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש כי נדפק לו שם משהו אז רציתי לדעת איזה הכי טוב כלומר דגם של ASUS עד 500 שקל מקסימום 600 תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מה היא חברת לוחות האם הטובה ביותר?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gggil,

אני רכשתי מעבד E6500 ורציתי לדעת אם למישו יש נסיון איתו באובקלוקינג או נסיון כלשהו... אודה לכם על שיתופכם במידע

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם. שמעתי איפשהו , אולי אפילו פה באתר שללוחות האם של Gigabyte לאחרונה יש אילו בעיות עם מערכת החשמל שלהם , שהיא לא יציבה או משהו כזה , אז רציתי לדעת האם זה נכון או שלא קיים דבר כזה , וגם רציתי לדעת האם אין שום בעיות בולטות גם בלוחות האחרונים של ASrock ו-Asus , האם אצליהם הלוחות בסדר ? לי יותר חשוב לדעת על ה-ASrock מכיוון שאני השבוע כנראה קונה אחד . תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום , אני כבר כמה זמן מתכנן לקנות מחשב חדש , אבל החלטתי לחכות לכרטיסים החדשים של אנוידיה . יש לי אפשרות לקנות מארה"ב בלי מע"מ ומשלוח(חבר חוזר) - אז חשבתי אולי להביא מעבד , זכרונות ואולי לוח אם . על המעבד - חשבתי להביא את ה8700k - כמובן שאבצע בו אוברקלוק - מה לדעתכם oc למעבד הזה על מנת להנות מיותר ביצועים אך בלי לשחוק אותו יותר מדי. על הזכרונות - חשבתי על אלה - אני מעדיף מהירות גבוהה - כי ראיתי שיש השפעה על משחקים כמו PUBG . לדעתכם 3600 מספיק? על לוח אם - לדעתכם זה ריאלי לקנות לוח אם ולהביא במזוודה? חושבים שכדאי או כבר להביא בארץ? אם כן , חשבתי על זה Rog Maximus Formula . אם לא , אשמח להצעות מחנויות בארץ Ivory בעיקר - לוח אם שי…

11. Started by TARON,

תגידו ישלי לוח אם שהוא תומך דול צאנל!!! עכשיו ישלי 2 סטיקים של 256 ואספתי 200 שקל ואהני רוטצה לקנות עוד סטיק של 256 אבל הם יהיה לי רק 3 אני יפסיד תדול צאנל??. זהיעבוד יותר לאט ?? ואם אני יוסיף עוד 256 יהיה יותר מהיר נכון?? אבל רק בגלל הדול צאנל דופק אותי מה לעשות???

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by leyaniv,

קניתי היום e6600 וכשפתחתי אותו בבית גיליתי שיש מדבקת ברקוד על המעבד. זה נראה כמו משהו שהחנות (נעה מחשבים) הוסיפה, כנראה בשביל לעקוב אחרי האחריות. השאלה היא האם כדאי להשאיר את המדבקה ולסבול מירידה אפשרית בביצועים של הקירור, או להוריד את המדבקה ולוותר על האחריות? אני אתיעץ עם החנות יום ראשון, אבל עד אז הייתי רוצה לדעת מה אחרים חושבים על זה. תודה, יניב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Ameralis Zaiir,

אני שמח להודיע שכבר היום התחילו לשווק את הTBred של אמד בארץ!! בינתיים מייבאים אותו ג'יירו טק בלבד כי רק הם מוציאים מחירון פעם בשבוע...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Miros,

ועוד שאלה... אני יכול לדרוש שיביאו לי את הקופסאות של כל הדברים? מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, וספק?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by darkrule88,

לא מזמן רכשתי מחשב עם לוח אם Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 וזכרון 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 רציתי לדעת אם כדאי להוסיף זכרון מהמחשב הישן, G.SKILL Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory kit תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Shmoolik,

מה עדיף לקנות ? 256MB PC133 Infineon CL2 256MB PC133 Viking שניהם עולים 250 שקל. ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by lipa,

סטפיניג B3 ציון ב-3D MARK 06 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2636829 [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יחד עם הepox 8rda3+ קיבלתי כמה היט-סינקס קטנים, הם סתם מסופקים ליופי או שיש איזה משהו שניתן לעשות איתם?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Rhx,

שלום לכולם, אז ככה, רציתי לדעת איך הלוח הבא - AM2V890-VSTA AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E הוא טוב? לא עושה בעיות? יש המלצה ללוחות אחרים יותר טובים בתקציב? מה אתם אומרים על זה - M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E של חברת אסוס, עולה 550 ש"ח, אם התוספת שווה אז אני אוסיף. תודה מראש..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Tzion,

שלום לכולם אז ככה: מה ההבדל בין ערכת השבבים KT266 לKT333 חוץ מאשר שה266 תומך בזכרון 266MHZ וה333 תומך בזכרון 333MHZ (<-אני לא טועה בקשר לזה נכון? :-\) off-topic: למה הלוח Gigabye GA-7ZXR VIA KT133M AMD שמבוסס על KT133 כל כך יקר?? לעומת הלוחות האחרים של גיגהבייט?? off-topic2: האם הלוח GA-7vrxp תמיד עושה בעיות עם gf4 ti ומה הסיבה ואיך אפשר לפתור אותם? ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני הולך לבנות מחשב בתוך מזוודת איפור של אמא שלי (מזוודה שקופה לגמרי עם גימורים ממתכת...משהו יפה) אני צריך לדעת מה הלוח אם הכי קטן שיש...כמה הוא בערך עולה....ואם יש משהו רק קצת יותר גדול אבל יותר זול אז גם את זה ועוד שאלה....מעבד וזכרונות רגילים לגמרי אני מחבר אליו או שאני צריך לקנות גם מעבד וזכרונות מיוחדים? עריכה: שכחתי לשאול גם מה הוא כולל בילד אין..... הוא כולל כרטיס מסך וכרטיס קול?או שאני צריך להוסיף לבד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by roes,

הזיכרונות התייקרו בטרוף!! למה המחירים כל כך עלו? לדוגמא: (סתם איזה זיכרון בשביל להדגים) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 הזיכרון הזה עלה פעם 1,200 ועכשיו הוא עולה 1,750 !!!ו *בעיקרון, היום הזיכרון הזה היה אמור לעלות פחות מ 1200 כי עבר הרבה זמן והמחיר צריך לרדת וסיבה נוספת היא ששוק הזיכרונות מתפתח והחברות מפתחות זיכרונות יותר ויותר טובים (הרבה יותר מהירים) ובכלל בקרוב כנראה יצא DDR3 בקיצור, למה המחירים כל-כך עלו?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ToMeRv32,

שאלה קטנה - האם יכול להיות שסלוט זכרון נפגם בגלל ספק ג'נרי? כי יש לי ספק ג'נרי וסלוט זכרון שהפסיק לעבוד בשלב מסויים בחייו של המחשב הצעיר שלי אני מדבר על החיבור עצמו, לא על כרטיס הזכרון.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שיש בסכום של 800 ש"ח למעבד Intel Pentium D 930 ואם אפשר אז גם השוואות שלו מול לוחות אחרים וגם אני רוצה לדעת כמה וואט צורך המעבד {Intel Pentium D 930 } האאא ואם אפשר בבקשה המלצה לזכרון של 1ג'יגה בדואל צ'אנל ושיהיה עם קירור פסיבי ומהירות 667 מגה הרץ בסכום של עד 800 ש"ח האם יש זכרון יותר טוב מזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=13419 והייתי רוצה לדעת מה מייחד אותו??

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by doreiny,

שלום לכולם רציתי לברר אם קיים מעבד כזה..: amd 3200+(2.2ghz) socket 939 1152k ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים