מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה רציתי לקנות לוחות וזכרון של אסוס ונאמר לי כי הלוחות של אסוס לא ממש מסתדרים עם הזכרונות של OCZ שכן הם עובדים על מתח גדול יחסית וASUS הולך טוב רק עם 1.8 נכון הדבר? במידה וכן ? איך יעבוד עם ADATA ? או עם קינגסטון ? אני ממש רוצה זכרונות של A-DATA איך הם גם בOC ? למישהו יש נסיון טוב/רע עם החברה הזאת ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב המפרט בחתימה... הנה התזמונים לפני הורדתם...: (לא להתייחס לעיגול האדום בתמונה!) והנה אחרי הורדת התזמונים : יווו איזה בעסה אני מדליק את המחשב ... ואחרי שעה +- המחשב נתקע והמסך נכבה ללא שום הודעה!! ו95 אחוז שזה מההורדת תיזמונים! אז החזרתי את התזמונים לסטוק .. 3.4.4.8 ובנתיים אין שום בעיה... למה זה קורה? שאני מפעיל ממטסט אני נותן לו לרוץ שעה ככה והוא לא מראה לי שום שגיאה מה הולך פה??!!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו ישלי לוח אם שהוא תומך דול צאנל!!! עכשיו ישלי 2 סטיקים של 256 ואספתי 200 שקל ואהני רוטצה לקנות עוד סטיק של 256 אבל הם יהיה לי רק 3 אני יפסיד תדול צאנל??. זהיעבוד יותר לאט ?? ואם אני יוסיף עוד 256 יהיה יותר מהיר נכון?? אבל רק בגלל הדול צאנל דופק אותי מה לעשות???
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 6 שנים עם אותו מחשב שבזמנו 4 ג'יגה ראם היה הרבה, היום אני מבין שזה מתחת למינימום אפילו. המחשב התחיל לעשות לי לפעמים מסכים כחולים, 'לקרטע' וכו' רק מגלישה בכרום, יוטיוב ושימוש בפלאש במקביל. אני די בטוח שזה נובע מחוסר בזכרון כי בתיאור של המסכים הכחולים רשום memory cache. בקיצור, הגיע הזמן להוסיף. מה גם שיש לי Win 7 64bit שזה המינימום 4 ג'יגה זיכרון ל64 ביט. בנוסף, שמתי לב שכאשר אני גולש בכרום והרבה חלונות פתוחים, במקביל אני משתמש בפייסבוק, יוטיוב וכל מיני אתרים שפועלים במקביל, כשאני נכנס למנהל המשימות ולביצועים אזי יש ניצול באופן רציף של 65-80% מהזיכרון ואפילו מדי פעם יש קפיצות ל90% מהזיכרון הפיזי. ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר אם קיים מעבד כזה..: amd 3200+(2.2ghz) socket 939 1152k ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סילחו לי על בורותי. למה הכוונה ל...Stepping E6 במעבדי - ??AMD Athlon 64 תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המעבד CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU צריך דעה אם הלוח אם הזה טוב או שיש משהו אחר טוב יותר אבל לא יקר Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) זה הזיכרון Memory : DDR-RAM 512MB 400 מארז פשוט..שמתאים.. ואני צריך ספק כוח אני לא יודע איזה..אם אפשר שם חברה גודל או משהו שיעזור לי תודה !! (BUNNY) שלח אותי לפורום זה ועזר לי בבחירת החלקים..צריך דעות נוספות..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סטפיניג B3 ציון ב-3D MARK 06 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2636829 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש, בעיקר לשימוש בתוכנות גרפיות אבל גם למשחקים (לא גיימינג כבד) ותכני HD הציעו לי לקנות את ה Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ (שעולה 849 ש"ח) ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין גרסאת ה2500K Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ (שעולה 970 ש"ח) רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבדים, והאם הוא משמעותי? ששווה להשקיעה עוד כסף? או שאני לא ארגיש בהבדל ואפשר לחסוך? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי שב2006 יצא פנטיום חדש עם windwos viasta ואיתם יצאו מעבדים חדשים (דגמים) האם זה נכון? ואם תוכלו לתת לי עוד מידע על הפנטיום החדש שיצא .... [move]תודה לעוזרים [/move]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: מה ההבדל בין ערכת השבבים KT266 לKT333 חוץ מאשר שה266 תומך בזכרון 266MHZ וה333 תומך בזכרון 333MHZ (<-אני לא טועה בקשר לזה נכון? :-\) off-topic: למה הלוח Gigabye GA-7ZXR VIA KT133M AMD שמבוסס על KT133 כל כך יקר?? לעומת הלוחות האחרים של גיגהבייט?? off-topic2: האם הלוח GA-7vrxp תמיד עושה בעיות עם gf4 ti ומה הסיבה ואיך אפשר לפתור אותם? ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כאמור ברשותי 4GB זיכרון ואני עובד המון עם VISUAL STUDIO שעובד המון עם הדיסק ובין השאר יוצר שרת וירטואלי. הבנתי שקודם כל על מנת לשפר ביצועים כדאי להחליף דיסק ראשי לSSD, לגבי הזיכרון הבנתי שלא משנה כמה אני אוסיף חייבים להשאיר PAGEFILE מינימלי של 1GB לפחות, השאלה האם יש טעם להגדיל זיכרון ל8GB או ל16GB?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רכשתי מעבד E6500 ורציתי לדעת אם למישו יש נסיון איתו באובקלוקינג או נסיון כלשהו... אודה לכם על שיתופכם במידע
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכל שנתיים אני מחליף את המחשב הנייח שלי הגדול בדרך כלל אני קונה לוחות אם מהיצרן הבלתי מנוצח ג'יגה בייט אני ממקם את המחשב שלי במקלט ושם הקירות בנויים מבטון מזויין למרות שיש מזגן לפעמים החום הוא אדיר וגם מזגן לא כזה תמיד עוזר אני יודע שיש פתרונות קירור שונים ומגוונים אבל קודם כל חשוב לי לבחור לוח אם איכותי שיכול לעמוד בחום מסיבי של חדר אטום ולא נושם מדובר בחדר שהוא למעשה חדר עבודה שחם בו ברמות כמו כן אני משתמש במחשב לשרטוטים ולתחום ההנדסה אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אתמול קניתי את הלוח הנ"ל מKSP כי טכנאי מטומטם טען שהלך הלוח אם מה שבסוף התברר כספק שהתקלקל. אני לא ממש יודע אבל באיזה מחיר ניתן למכור את הלוח? KSP טוענים שאין מדינייות החזרה. הלוח לא נפתח מעולם.. עברתי על חוקי הפורום ולא ראיתי בעיה לשאול שאלה כזו אם ישנה בעיה אז אנא עדכנו אותי ותנעלו. תודה בכל אופן.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
?M55Plus-S3G AM2 + ?Athlon64 3500 או 8I945GZME-RH + ?Pentium D 2.66Ghz שני הצמדים- בסביבות 1100 ש"ח... מה עדיף?! מבחינת לוח, פיצ'רים וכו' ומבחינת כוח עיבוד
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה! היום הרכבתי את המחשב החדש ונשאר לי רק להרכיב תדיסק קשיח ואת הצורב.... ישלי מעבד i3 3220 אינטל בגרסת tray עכשיו כשהרכבתי את המעבד שמתי לב שאיפה שהפינים מתחברים לתושבת של הלוח אם יש מדבקה והתלבטתי מאוד האם להסיר אותה או לא, מה אתם אומרים להסיר או לא???והאם בחנות tms האחריות מתבטלת אם אני מסיר? אני רוצה לשמוע חוות דעת לגבי העניין של המדבקה בעניין אחר משהוא נוסף שקשור גם: בנוסף במעבד קיים מין פלסטיק/ברזל שרשום עליו את השם של המעבד לדוגמא במצב שלי intel core i3 3220 3.3ghz וכמו בהרבה מעבדים שהרכבתי בעבר אפשרי להוציא תחלק הזה, השאלה היא האם אפשרי להוציא את החלק הזה????החלק שמחובר למעבד והוא נמצא באזור כשמרכיבים את המעבד האזור מופנה אלינו....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיועד למערכת תקציבית, שתכננתי עם ה4300 - וOC קל עתידי . הבנתי שהבדל בגודל הCACHE ( יש 2M לעומת 1M). קראתי לעומק את הרשום באתרי השוואה שונים, ולא הבנתי את המסקנות. האם יש אולי הבדל משמעותי ביכולת הOC שלהם ? רובם מעדיפים את ה4300 ואני לא ראיתי ממש הבדל משמעותי בביצועים. מה דעתכם ? השימוש העיקרי - HTPC. העניין הוא שיש הפרש של 200+ ש"ח ולמערכת תקציבית - זה כן חשוב. למשל כאן: http://xtreview.com/addcomment-id-2106-view-Pentium-e2140-benchmark.html
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרחיב את זיכרון הפנימי? מה כדאי לקנות מבחינת גודל? מהירות? DDR(מה זה בכלל)? זה המפרט שיש לי היום Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherbשלום, זה המפרט של המחשב שלי: oard Name Gigabyte GA-945P-S3 v1 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Lakeport i945P System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM3: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Display Video Adapter ASUS X1300 Series Secondary (256 MB…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שניהם בערך אותו מחיר, ובבדיקות ביצועים פעם אחד לוקח ופעם השני. איך אפשר לדעת את מי מהם כדאי לקנות? שימושים: פוטושופ HD אינטרנט מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתעניין לרכוש לוח אם של AMD החדש שמעבדים עובדים ב- 1800 MHZ ולכן צריך סטיקים של 4 GB ליחידה לא מבין איך AMD לא חשבה עח זכרונות מתאימים משהו יודע על זכרונות 2200-2400 MHZ ? http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3927#ov
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, המעבד שלי מתחמם גם לאחר ניקוי יסודי של המערכות. הוא מגיע ל99 מעלות ואולי אפילו יותר.. כמו שרואים בתמונה בקובץ המצורף המאוורר מסתובב באותה רמה קבועה אבל המעבד קופץ לרמות גבוהות אם תוך כדי הפעלת משחקים או הפעלת תוכנות. ברגיל המעבד נמצא על 60 מעלות. איך אני יכול להוריד את החום של המעבד בעצמי ללא קניית מערכת קרור ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הי חבר'ה, המחשב היום נכבה ולא נדלק, לאחר פירוק כל החלקים ההנחה היא שלוח האם כשל. אני רוצה המלצה ללוח אם חלופי לגיימינג, יש לי כרטיס מסך gtx1060 מיני (מאוורר אחד) של evga. מעבד i5 4460 3.2 2 זכרונות שכל אחד 4gb. (מפרט מדויק בפרופיל שלי) מעדיף שיהיו 4 חריצים לזיכרונות ראם, ככה אוכל להוסיף זכרונות בהדרגה כי התקציב שלי מוגבל. אם העדיפות היא ללוח אם בעל 2 חריצי זיכרון, אחיה עם זה. אני לא יודע מה המחירים הסטנדרטיים של לוחות אם לגיימינג וקשה לי לנקוב במחיר. בואו נגיד שעד 1500₪ וגם זה בהגזמה מטורפת, ממש הסחפות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי לוח ECS P4VXASD2 הדרייברים של VIA שבאו על הדיסק לא מתאימים לווינדוס XP. מאיפה אני מוריד דרייברים טובים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-