עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by liram21,

שלום לכולם, אני לאחרונה מחפש זכרונות (בארצנו) למעבדי AMD וממש מתקשה למצוא סט סטיקים שמתאים ל-B550 (לוחות Aorus/Rog - גם דרך רשימות QVL). אשמח להמלצה על סט של 32 (עדיפות ל-2X16) במהירות של לפחות 3200, מעדיף חברות כמו GSKILL / Team / Corsair תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. קניתי מחשב חדש, הרצתי 3D Mark... והתוכנה הזו רשמה שה- FSB של המעבד שלי הוא 200 איך אני יכול לברר מה ה - FSB של המעבד שלי?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. טוב אני יספר לכם אולי זה יענין אותכם טוב אני לתומי אוהב שכל דבר יהיה חדש ומעודכן אז ככה, הביוס שלי הוא מ2003 תוכלו ליראות תפרט בצד אז אמרתי בוא נעדכן אותו קצת, כדי שיהיה יותר נוח לoc שאני מתכוון, אז ככה בחרתי לעדכן אותו מהתוכנה של אסוס רציתי ליראות איך היא עובדת אז התחלתי להריץ אותה, פתאום זה עושה לי eror הלב שלי ירד לתחתונים לא הבנתי מה היה כתוב לנסות שוב ניסיתי שוב אותו דבר היה כתוב שהיה אפשר לצאת יצאתי , עשיתי הפעלה מחדש כדי ליראות שהכל בסדר פיתאום אני רואה אין ביווווווווסססססססססססססס אני לא נשמתי חחחחחחח אחר כך אמרתי גיל יהיה בסדר מה עשיתי? הוצאתי תבטריה ועשתי clear cmos זה לא עזר כלום לא עזר ואז היה לי רעיון לעדכן תביוס שוב דרך floppy אז הלכתי לחדר של אחותי הכנסתי ד…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, רציתי להשתדרג מבחינת מע' וזה כולל ספק,מעבד ותוספת של עוד 4GB לזיכרון. כרגע יש לי E8400 שפועל בתדר של 4.2GHZ (על קירור אוויר). שימוש עיקרי: אינטרנט,קצת תוכנות עריכה גרפית,משחקים (בייחוד FPS ואסטרטגיה) *ההתלבטות שלי היא האם שווה להשתדרג לQX9650 לשימושים שלי ובכלל באופן כללי להשתדרג מסדרת הEXXX?? **תודה לעונים**

5. Started by crazydiamond,

יש לאשתי מחשב המבוסס על מעבד I3 4160, אני יכול להחליף את המחשב לאחד כזה שמבוסס על I5 2400, כל החומרה (למעט הלוח והמעבד כמובן) תועבר ל מחשב I5. האם כדאי? היא עובדת הרבה עם פוטושופ ושאר יישומים משרדיים רגילים - אופיס, אינטרנט וכו. מה עדיף לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אם משווים ביצועים אז לאיזה דגמים של מעבדי אינטל ה BARTON 2500 וה BARTON 2800 מקבילים? ועוד שאלה קצרה: איזה MHZ יש למעבדים והאם זה קובע משהו? תודה לכל העונים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מיועד למערכת תקציבית, שתכננתי עם ה4300 - וOC קל עתידי . הבנתי שהבדל בגודל הCACHE ( יש 2M לעומת 1M). קראתי לעומק את הרשום באתרי השוואה שונים, ולא הבנתי את המסקנות. האם יש אולי הבדל משמעותי ביכולת הOC שלהם ? רובם מעדיפים את ה4300 ואני לא ראיתי ממש הבדל משמעותי בביצועים. מה דעתכם ? השימוש העיקרי - HTPC. העניין הוא שיש הפרש של 200+ ש"ח ולמערכת תקציבית - זה כן חשוב. למשל כאן: http://xtreview.com/addcomment-id-2106-view-Pentium-e2140-benchmark.html

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by duk4u,

סילחו לי על בורותי. למה הכוונה ל...Stepping E6 במעבדי - ??AMD Athlon 64 תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ktgw,

שלום, ברשותי מעבד Core i7 3770K, לא O.C עם גוף קירור הכולל מאוורר (לא המקורי שמגיע עם המעבד). אני מחפש קירור שקט למעבד, בלי מאוורר (קירור פסיבי), האם קיים בכלל דבר כזה? טמפרטורות העבודה שלו הם בסביבות 40 מעלות ובעבודה גרפית קופצות ל - 60, והמאוורר עובד מהר יותר. האם יש גוף קירור מומלץ שקט שאתם מכירים ללא מאוורר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by The_Byter,

הלוח המומלץ היום לP4 הוא ...... (תיפוף תופים)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Unavoidable Encounter,

אני לא מבין מה זה, איך עושים את זה, למה זה טוב ומה זאת אומרת מפרט שמתאים ל OC?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by AMD-ALI-G,

הכותרת אומרת הכל. אני אשמח גם אם תענו לי על כל הפירושים שיש על הלוח אם כמו sata, Bios ושאר הירקות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מה קובע כמה יציאות USB יהיו לי מאחורי המחשב? הלוח אם?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by roeesnir,

ראיתי מישהו שעשה לוגו משלו, כשמדליקים את המחשב. (במקום הלוגו של ה-BIOS) איך עושים את זה? מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sapartil,

לאחרונה אני רואה אותם לא מעט האם זו סדרה חדשה ? האם הם חד ליבה או דו ? האם טובים יותר מסדרת ה I 3/5/7 ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gooz,

אהלן שאלה קטנה...הבטיחו שיהיו לוחות שתומכים במערך קרוס פייר של זוג 16X ולא זוג 8X. מתי יהיו לוחות כאלו בשוק? :-\ לפי מה שאנ י זוכר זה לא אמור להיות רחוק.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by giladt,

היי כולם, לפני כמה חדשים הלך לוח האם של המחשב שלי. מפרט כללי של המחשב: מעבד: AMD Ryzen 3 2200G לוח אם: GIGABYTE GA-A320M-S2H זכרונות: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 אני רוצה לחדש אותו, וחשבתי פשוט לקנות לוח אם ומעבד חדשים ומודרניים יותר. פה אני מתלבט בין AMD ואינטל. המטרה היא מחשב לעבודה ומשחקים קלים (minecraft) שיהיה משולב עם מסך רחב 34" שני כיוונים עיקריים (אני יודע שבטח אפשר יותר זול, רוצה מחשב שיעבוד טוב): 1. אינטל: i5 - 13400 Gigabyte B760M DS3H AX DDR4 2. AMD Ryzen 7 5700G AM4 Gigabyte B550M AORUS ELITE AX נראה ש AMD יצא מעט זול יותר, אבל אני לא יודע איפה הם מבח…

18. יש לי GPU RTX 2080. הבעיה שהמסך שלי קצת מיושן ויש לי רק אפשרות לחבר אותו לHDMI ובנוסף יש לי OCULLUS שניתן לחבר אותו רק לHDMI. אני מנסה להפעיל את הINTEGRATED GPU מהBIOS אבל לא קיימת לי האופציה הזו בBIOS שלי. הלוח אם שלי זה AUROS X470 GAMING ULTRA GIGABYTE. הBIOS שיש לי כרגע זה F3, יש כבר F4G או משהו כזה. כתוב שממולץ לא לכתוב את הBIOS אם אין צורך. האם עידכון הBIOS זה כרגע הסיכוי היחידי? או שאוליי כדאי לי כבר להשיג ממיר מHDMI לDISPLAY PORT ולא להתעסק עם זה?

19. Started by iveco,

ב GEEKBENCH ה 14900 חזק מ 7700X ב 4 אחוז וב PASSMARK ה 14900 חזק מה 7700X ב 29.55 אחוז איך אפשר לדעת מה האמת ? מה נכון ? כל אתר כותב משהו אחר , ב USERBENCMARK ההבדל הוא בערך 15 אחוז לטובת אינטל .

20. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין לוחות האם השונים.. האם לוח של הHD יותר רציני מהשאר ? תודה למגיבים. מצ״ב קישורים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10887 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10932 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10889

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. נישארו ברשותי מיספר רכיבים יקרים למדי אחרי שלוח האם הלך לעולמו. תקנו אותי אם אני טועה ולא מעודכן , אבל עד כמה שהצלחתי להבין , עבור השימוש העיקרי שלי במחשב בתור gamer , מעבד 2500 שמורץ בהצלחה ל-3200 מספיק בהחלט , היות וממילא העומס העיקרי מוטל על המעבד הגרפי וההבדל בביצועים זניח לעומת שימוש במעבד חזק יותר . בהיתחשב בעובדה שלוח אם nf2 עולה כ- 300 שח ואילו שידרוג ללוח עם agp כמו nf3 754 ומעבד 64 bit יעלה יותר מ-1500 , נראה לי שעדיף עבורי ללכת על לוח nf2, מפני שנכון לעכשיו ובעתיד הקרוב - אין וגם לא יהיה windows 64 bit ומשחקים תומכים ב-64bit במהלך לפחות 12 החודשים ה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, רציתי לקנות את ה- G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK אבל אנשים אומרים שזה מהיר מדי אם אני לא מתכוון לעשות OC למה זה? מה לא בא לידי ניצול אם לא עושים OC, האם זה התדירות 800Mhz או אולי ה CL4 ? תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by navk2,

דיברנו קצת על מעבדים וזה ואז אמרתי שחבל שלפני 4 שנים המליצו על מעבד פנטיום 4 במקום המעבד של AMD. אז מה אתם אומרים, לפני 4 שנים, מה היה יותר טוב, AMD או אינטל ? האם סוג המעבד יכול לגרום להרצה אי הרצה תוכנית או האטה מוגזמת של התוכנית. (זה הניסוח שלו) הכוונה האם מעבד של אינטל היה מחשב תוכנית טוב יותר, או אפילו אם אינטל היה מריץ משהו ש AMD לא. הגיוני ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Black-Night,

MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 לבין Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ואם אפשר המלצה ללוח אם אחר בטווח מחירים של 700-999 - לא מתכוון לעשות OC... תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום רב ליפני מיספר חודשים אחי הקטן (בן 7 וחצי ) הבין את קסם המחשב ומאז חופר לי ולאח הגדול שלי (חופר הכוונה שהוא תמיד נוגע במחשב ורוצה לשחק בו). כל זה התחיל לעלות לי (ולאחי הגדול כמובן ) על העצבים ולכן קבענו שקונים לו מחשב ,אבל רצינו משהוא מיחוד לא סתם מחשב רגיל , הילד חולה לגו (כן כן כמו שאני הייתי )וכלן חשבתי לינות לו מחשב מלגו משהוא בסיגנון הזה http://tfvlrue.wordpress.com/2008/06/25/lego-computer/ הבעייה היא שהמחשב מאוד קטן ודורש לוח mini itx (שאין לי שמץ איפה להשיג כזה ) וספק כוח פיצפון (שגם אותו אני לא יודעה מאיפה להשיג), יש לי זמינות דיי גדולה למעבדים וזיכרונות וכל שאר הירקות לכן אני מעדיף שזה יהיה לוח אם סוקט 775 (אם יש כזה ביכלל ) או משהוא אחר של amd . השימושים …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים