עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gedalia,

הי אני מתכוון לקנות שילוש חדש (הלוח הישן נשרף - 775 עם DDR2). האמת שהרבה זמן לא הייתי בשוק, ואני לא ממש בקיא בהבדלים - וממילא, המחשב מיועד לילד. בכל מקום שהייתי הציעו לי לקנות 8 ג'יגה זכרון. האם זה באמת משמעותי למשחקים לעומת 4? בנוסף, לצרכי סרטים ומשחקים ברמה טובה (חיבור HDMI לטלוויזיה) הציעו לי בכל מקום מעבד שונה. אז מה עדיף (כולם במסגרת התקציב שלי): 1) A10-5800 2) I3-2100 3) I3-3225 4) I5-2310

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ashkenazone,

מה יותר כדאי לי? מעבד ב1000 ולוח אם ב620 או: מעבד ב810 ולוח אם ב800 ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by hz707,

האם אפשר להאיץ שני דיסקים מכניים עם הSSD וה-SMART האם כל הדיסק SSD מוקצה לקש של הSMART או שאפשר להתקין על חלק את מערכת ההפעלה ? מה מומלץ (לפני שנכנסים לשיקולים תקציביים )

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה יהיה הבדל הביצועים בין 4GB ל8GB זיכרון?? יהיה משהו משמעותי? וכמובן נבוא בהנכה שאני משתמש בויסטה X64

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, נמאס לי מהמחשב הישן (חלאס, הוא כבר בן 6) ואני רוצה לקנות חדש. השימושים - בעיקר דו-מימד (עריכת תמונות בפוטושופ, אינדיזיין, ArcGIS), אולי קצת HD על מסך 22" ועריכת וידאו ביתית פשוטה (קצת קליפים של הילדים עבור הסבתות). לא משחק משחקים כרגע. דרושה לי עצתכם באשר למעבד: חשבתי לקנות איזה מעבד צנוע ולהרביץ לו אוברקלוק כדי לחסוך כסף, אבל אני לא רוצה להגיע למצב שאני מוציא על חשבון החשמל כפליים מהחסכון בקנייה. במילים אחרות: i3 עם אוברקלוק או Athlon II X4 בסטוק? (ואולי בכלל איזה i5?) - מי יניב עבודת דו-ממד מהירה יותר וישתה פחות חשמל? נ.ב. אני יודע, אוברקלוק וחסכון בחשמל הם הפכים. ובכל זאת אני מתעקש להכניס אותם באותו המשפט.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by udicol,

לאחרונה הודירו מחירים בצורה דרסטית ... מישהוא מכיר את המעבד העתידי (אני מתכוון ל- 0.13 מיקרון )? שווה לחכות לו ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לביצועים בסטיק אחד, לאוברקלוקינג.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Black-Night,

MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 לבין Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ואם אפשר המלצה ללוח אם אחר בטווח מחירים של 700-999 - לא מתכוון לעשות OC... תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב ויש לי שלושה אופציות מתוך מעבדי AMD - האפשרויות-1700/1800/2000 איזה מעבד יהיה טוב יותר אם אני אולי יעשה OC? האם שלושתם טובים לזה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הכוונה באופן כללי לאו דווקא למשחקים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by uriby,

אני מחפש לוח סביר ל-E6300 לעבודה משרדית ועיבוד וידיאו ביתי. משחקים לא בכיוון ולכן כמעט כל כרטיס מסך עם יציאת DVI מתאים לי. ההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם. ברוב המפרטים הזולים לוח האם המוצא הוא Asrock ConRoexFire-eSata, כ-550 ש"ח. היתרון שלו יחסית למחיר הוא CrossFire, תמיכה ב-Raid, פורט Firewire ו-eSATA. החסרון שהוא מבוסס על 945P ולכן תומך רק ב-DDR667. כמו כן יכולות ה-OC שלו פחות מבסיסיות (אין שליטה אמיתית על המתחים). יש לי זיכרון Crucial Ballstix 2x512 DDR2-800 4-4-4-12 (נקנה ב-$87 ב-eBay, כולל משלוח...). חשבתי לעלות ללוח חזק יותר מבוסס P965 כדי לנצל את הזיכרון כיוון שנראה לי שבעבודה עם וידיאו צריך רוחב סרט גבוה אבל כל הלוחות מתחילים ב-800 ש"ח, כמו GA-965P-S3, שאין לו Firew…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, אני לא כל כך יודע לאיזה פורום זה שייך וזה נראה לי הכי מתאים לפה אני מתכנן לקנות מחשב חדש (כנראה לוח אם Gigabyte GA-Z68XP-UD3) וכרטיס מסך GTX570. אני מתכנן לחבר אליו שני מסכים אחד להרצת משחקים (24") והשני לדסקטופ (23"). הייתי רוצה לדעת האם אפשר לחבר את המסך של הדסקטופ ליציאה של הלוח-אם כדי להוריד את העומס מהכרטיס מסך? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mrwolf,

אהלן. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב. סביבות ה 7500 עם מסך. ההתלבטות שלי לגבי לוח אם היא כזאת. אני צריך לוח אם שתומך ב SLI שיהיה בו SATA II בנוסף לאפשרות IDE אחת. בשביל לחבר את ההארד דיסק הישן שיש לי כרכע. אין תכנון ל OC. אם אתם מעוניינים לראות את המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226471.10 תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by UV1,

מסוג gigabyte EP43-DS3 חיפשתי במנואל שלו, אני לא מצליח להבין עד הסוף. היום יש עליו DDR2 1066MHZ 2GB*2

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 78uuuu,

אני מעוניין לשאול מה נותן לי 4 ערוצי זכרון למעבד כמו לדוגמא מעבדי אינטל אקסטרים אנא תסבירו בפירוט למי שיודע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-H97-D3H או 2 . http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-H97-Gaming%203 ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Dan4,

אם המאוור של הצ'פט רועש האם ניתן לכבות אותו?????האם יגרם נזק ללוח<??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, לא כותב פה הרבה אבל מרבה לקרוא, מעבר לזאת בתור אחד שמחכה בכיליון עיניים כבר ל LGA2011 מחפש מחליף ל QX9650 על 4GHZ שלי, הצלחתי למצוא קצת פרטים וזה נראה טוב מתמיד.....אז קבלו אותו הנה הפרטים: http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-3930K.html [table][tr][td] Microarchitecture Sandy Bridge [/td][/tr] [tr][td] Processor core ? Sandy Bridge-E [/td][/tr] [tr][td] Core stepping ? C1 (SR0H9) [/td][/tr] [tr][td] Manufacturing process 0.032 micron Hi-K metal gate process [/td][/tr] [tr][td] Data width 64 bit [/td][/tr] [tr][td] Number of cores 6 [/td][/tr] [tr][td] Floating Point Unit I…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by adlanm,

זה משהו שאפשר לראות או לבדוק בלי לוח אם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by PenguinM,

שלום, הלך לי הלוח אם - Gigabyte H67MU3 ויש לי מעבד i5 2320 של אינטל. בנוסף יש לי גם כרטיס מסך Sapphire hd 6850 אבקש לקבל המלצה על לוח אם חדש שיתאים למעבד ולזכרונות שכבר קיימים. בנוסף, אם מישהו מכיר מקום במרכז שיכול לבצע לי את ההחלפה של לוחות האם אני אשמח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Danny_Malis,

מישהו יכול להביא לי קישור לחנות ברשת שמספקת חומרה גם לארץ ? תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gooz,

אהלן שאלה קטנה...הבטיחו שיהיו לוחות שתומכים במערך קרוס פייר של זוג 16X ולא זוג 8X. מתי יהיו לוחות כאלו בשוק? :-\ לפי מה שאנ י זוכר זה לא אמור להיות רחוק.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by epichorus,

שלום, כרגע ברשותי 2GB זכרון של GSKILL , הזיכרון הוא מדגם NQ שתיזמוניו הם :5-5-5-15 - הזכרון נרכש בSKYPC ברצוני להרחיב בעוד 2GB ומשיטוט באתר של סקיי ראיתי שהזכרון מהדגם היותר טוב הPK עולה אפילו פחות ותיזמוניו הם 4-4-4-12. אני לא מבצע אוברקלוק . 1.האם אני חייב לרכוש זכרון באותם התזמונים כמו הזכרונות הקודמים ? במידה ולא האם "אהנה" מהתזמונים הטובים יותר של החדשים ?? 2.האם 2GB נוספים מספיקים או שאתם ממליצים לרכוש 4GB נוספים? 3.האם אתם ממליצים בכלל לרכוש זכרונות של חברה אחרת ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כפי שניתן לראות, רשום שיש לי בערך 1.5/2 ג'יגה תפוסים, אבל נרשם לי ש11.4 ג'יגה תפוס (למרות שמסומן Show processes from all users)! בהערכה זעירה - גם אם ניקח את Working Set, Peak working Set, Memory (Private Working Set), Commit Size ונסכם אותם ביחד, נגיע אולי ל8-9, לא 11.4... אז מאיפה זה מגיע? וירוס מסתורי? או שהערכה הזעירה שלי לא נכונה ובאמת מסכמים את כולם? [ATTACH=CONFIG]9474[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9475[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים