עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by IceBurn,

שלום לאחרונה אני שוקל לשדרג את המחשב. יש לי כרגע : AMD ATHLON 850 ALOT A ואני רוצה לקנות: AMD DURON 1.1 והייתי רוצה לדעת (או לראות ביקורת השוואתית) מהם הבדלי המהירות בינהם (וכמובן לטובת מי), בכמה בערך האחד טוב מהשני והאם כדאי לי לשדרג (אני אוכל למכור את המעבד והלוח הישן במחיר טוב). כל מי שיש לו ניסיון אישי או קרא/ראה השוואה כלשהי בנושא מוזמן לענות לי תודה מראש על ההעינות (אני מקווה).

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ? נ.ב - כמה קאש יש יש למעבד אינטל הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by QuickSilver,

היי ... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הלוח הנ"ל , לגבי הפיצ'רים שלו , ומה שאפשר לעשות איתו ??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. חבר יקר ביקש ממני לעזור לו בבחירת מעבד + לוח עד 800ש"ח ללא חריגות דרישה מסויימת שלו היא שבלוח תהיה יציאת AGP וIEEE1394 או איך שזה נקרא... פרט נוסף שהביא לפני הוא שיש לו זיכרון מסוג 512 מגה DDR שעובד במהירות 266 בגלל מכירם הנמוך הייתי שוקל להכניס את AMD לתמונה מאשר את Intel התוכלו לעזור לי למלא את בקשתו?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by taotao,

קניתי תלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4p800e עכשיו ראיתי בדאפ שהזכרונות שלו זה DDR2 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MotherBoard&keyword=WIFI ובאתר של אסוס לא רשום שזה DDR2 יש מצב שזה טעות כי אם זה DDR2 אז אני יבטל תהזמנה כי הזכרונות שלי זה DDR רגיל

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by duk4u,

סילחו לי על בורותי. למה הכוונה ל...Stepping E6 במעבדי - ??AMD Athlon 64 תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המעבד זמין בארץ ב-KSP.. נראה לי קצת חשוד... אבל גם אם לא.. סתם מחיר מופקע.. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5433

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, אני מתכנן לרכוש מחשב עבור עבודה משרדית וצפייה בסרטים (לא HD). המעבד הינו athlon X3 425. המחשב יריץ WIN7 ואני מעוניין בלוח עם OB שיעמוד בממשק הגראפי של מע' ההפעלה במחיר הזול ביותר. התקציב יכול להגיע עד 450, רצוי שלא. שאלת אגב. האם לוח G31 ומעבד E5XXX יהיו טובים יותר? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני יודע שבשביל לעשות DC אני צריך את אותו סטיק פעמיים כדי שיהיה לי DC. יש לי Kingston DDR2 1GB 667MHz CL5, אני צריך בדיוק אותו הדבר? אני גם יודע שה-DC יעבוד על התדר הנמוך ביותר... כי חבר שלי אומר שזה מה אני צריך: הוא צודק? ??? והאם אני טועה? תודה לעונים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 מחירים: מעבד:1180 לוח אם: 1060 זיכרון: 1090 סה"כ: 3330 דגשים... כן אני מעוניין להשאיר את אופצית ה CF או SLI (עם דריוור מתאים ) פתוחה עבורי . אני כן מעוניין בOC אבל לא משהו מוגזם.. 330-350 BUS .. עיקר התהיות והספקות קשורות בזיכרון. המחיר מעולה, המהירות סבירה התיזמונים טובים, הנפח מתאים והוא זמין במלאי (חשוב עבורי )... אבל אני פשוט לא מכיר את החברה.. אם יש לכם הצעה ל 2GB במחיר של 900-1100 שקל במהירות 667 עם 4.4.4.12 מנועה או מפנדה בלבד אני אשמח להצעות . מבחינת זיכרון איך אלו (PQI אם אותם נתונים 1130 שקל ) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

מעבדי ה-Rome לשוק השרתים הושקו רשמית - ומציעים רעידת אדמה אמיתית עם מחירים תחרותיים באופן חסר תקדים לכתבה

12. Started by freerider,

שלום לכולם רכשתי מחשב חדש ובו מורכב לוח GA-K8NS ומעבד SEMPRON 3000 64 BIT על הלוח רשום שהוא תומך במעבדי SEMPRON ו ATHLON 64 אבל כשאני נכנס לסיסטם של המחשב אני רואה שהוא מזהה את המעבד כ 3000+ אבל לא כתוב 64. בביקור באתר של GIGABYTE ראיתי שהלוח הזה לא תומך בSEMPRON 64. העניין הוא שברשימת המעבדים שלהם אין בכלל את המעבד הזה, מעבדי 64 יש להם רק ATHLON. אז האם זה בסדר שזה ככה והוא עובד על 3000, או שהלוח הזה לא מתאים למעבד שלי וצריך להחליף אותו? מה בכלל ההבדל בין סמפרון רגיל לסמפרון 64 ?

13. Started by udi,

שלום יש לי שאלה די חשובה שעד היום לא הצלחתי להבין אותה אני מאוד מעריך את החברה AMD וכל המחשבים שלי בנויים על אותו מעבד של חברה זו וכמו כן רוב הסקרים שמראים את הבדלי הביצועים בין AMD ל אינטל מראים ש AMD לרוב יותר טובים { חוץ מקידוד } וזאת השאלה אם AMD יותר טובים וגם מתחרים בחברה גדולה כמו אינטל מדוע דבר בסיסי כמו אחריות איינו שווה בשתי החברות ? אינטל נותנת לבעבדיה אחריות לכל החיים ואילו AMD נותנת אחירות לשנה או במקרה של BOX אז שלוש שנים האם דבר זה לא מראה על איזה שהוא חוסר אמון של החברה עצמה במעבדים שלה הודה לכם אם משהוא יוכל להסביר לי מדוע מקרה זה קורה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Powellz,

שלום, איזה מעבד יותר טוב? למשחקים בעיקר וגם לעריכה בפוטושופ (יש לי מערכת הפעלה win 7 64bit אם זה משנה) ועוד שאלה אני צריך גם המלצה ללוח אם מתאים ושלא יהיה יקר מדי ד"א יש לי ספק PRO82+ 525W האם הוא מספיק בשביל להפעיל מעבד כזה וכרטיס מסך Gainward GTX260 896MB ? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום. איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות בהנחה שזה המחשב שאני קונה: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box Kingston KVR1333D3N9/4G Sapphire ATI Radeon HD5870 1024MB PCIe Antec Sonata III 500W חשבתי על: Gigabyte GA-P55-UD6. יש המלצות למשהו יותר טוב, או יותר זול ומספיק טוב? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני קונה מאבד AMD 64 3000+ עם לוח שאינו תומך בDUEL DDR אז אני לא ממש יודע איזה זיכרון לקנות למישהו יש רעיון?? ???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום רב ליפני מיספר חודשים אחי הקטן (בן 7 וחצי ) הבין את קסם המחשב ומאז חופר לי ולאח הגדול שלי (חופר הכוונה שהוא תמיד נוגע במחשב ורוצה לשחק בו). כל זה התחיל לעלות לי (ולאחי הגדול כמובן ) על העצבים ולכן קבענו שקונים לו מחשב ,אבל רצינו משהוא מיחוד לא סתם מחשב רגיל , הילד חולה לגו (כן כן כמו שאני הייתי )וכלן חשבתי לינות לו מחשב מלגו משהוא בסיגנון הזה http://tfvlrue.wordpress.com/2008/06/25/lego-computer/ הבעייה היא שהמחשב מאוד קטן ודורש לוח mini itx (שאין לי שמץ איפה להשיג כזה ) וספק כוח פיצפון (שגם אותו אני לא יודעה מאיפה להשיג), יש לי זמינות דיי גדולה למעבדים וזיכרונות וכל שאר הירקות לכן אני מעדיף שזה יהיה לוח אם סוקט 775 (אם יש כזה ביכלל ) או משהוא אחר של amd . השימושים …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by KoDkOd,

תמיד עניין אותי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ccc,

מה ההבדל בין הדלוקס לרגיל? כי אני יכול להשיג ב 750 שקל את הרגיל ובאותו מחיר את האי פוקס הזהה.. אז מה ההבדל ומה עדיף בין שני הדגמיים של אסוס..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ExploiT,

האם המעבד שלי תומך ב 3dnow mmx sse sse2 המעבד הוא atlon 64 +3200 s754 clowhummer תודה !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ccc,

ביצועים באובר קלוק משחקים תוכנות ואינטרנט וכמובן ווידנוס אותו דבר מה יותר טוב? ולמה האיי אם די 2000 שנכסים לפרטים שלו רואים שהוא פחות מ2000

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לאחרונה רציתי לקנות לוחות וזכרון של אסוס ונאמר לי כי הלוחות של אסוס לא ממש מסתדרים עם הזכרונות של OCZ שכן הם עובדים על מתח גדול יחסית וASUS הולך טוב רק עם 1.8 נכון הדבר? במידה וכן ? איך יעבוד עם ADATA ? או עם קינגסטון ? אני ממש רוצה זכרונות של A-DATA איך הם גם בOC ? למישהו יש נסיון טוב/רע עם החברה הזאת ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by uriby,

אני מחפש לוח סביר ל-E6300 לעבודה משרדית ועיבוד וידיאו ביתי. משחקים לא בכיוון ולכן כמעט כל כרטיס מסך עם יציאת DVI מתאים לי. ההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם. ברוב המפרטים הזולים לוח האם המוצא הוא Asrock ConRoexFire-eSata, כ-550 ש"ח. היתרון שלו יחסית למחיר הוא CrossFire, תמיכה ב-Raid, פורט Firewire ו-eSATA. החסרון שהוא מבוסס על 945P ולכן תומך רק ב-DDR667. כמו כן יכולות ה-OC שלו פחות מבסיסיות (אין שליטה אמיתית על המתחים). יש לי זיכרון Crucial Ballstix 2x512 DDR2-800 4-4-4-12 (נקנה ב-$87 ב-eBay, כולל משלוח...). חשבתי לעלות ללוח חזק יותר מבוסס P965 כדי לנצל את הזיכרון כיוון שנראה לי שבעבודה עם וידיאו צריך רוחב סרט גבוה אבל כל הלוחות מתחילים ב-800 ש"ח, כמו GA-965P-S3, שאין לו Firew…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אפשר לראות את המפרט שיש לי עכשיו בצד. אני רוצה להחליף רק לוח-מעבד-זיכרון לעבודה עם לייטרום ופוטושופ בעיקר. חשבתי על הכיוון של phenom x6 כלשהו עם 8 ג'יגה ראם ולוח נחמד (עדיף שיתן גם יכולות OC). התקציב שלי הוא +- 400 דולר ואני יכול לקנות מכל חנות ששולחת את הציוד לארה"ב. עד עכשיו היה לי ניסיון רק עם newegg ו- amazon. השאלה היא האם כדאי לחכות לבולדוזר של AMD או שחרור של אינטל או פשוט לקנות עכשיו כי לא יהיה הבדל משמעותי? אשמח אם תמליצו לי על שילוש לפי הדרישות שהבאתי. תודה, לירן.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by M07,

המפרט שלי הוא כזה ליבה כפולה E4500 2.20 GHZ GEFORCE 8600 GT 1GB לוח אם G31M-SL2 DDR 2 2 GB RAM המערכת הפעלה שלי היא ווינדוס XP PRO 32bit וקראתי ש 4 GB לא ינצלו במלואם ועכשיו אני רוצה לקנות 4 GB אולי עדיף 3GB אם אני יקנה 2GBX1 וישתמש ב1GBX1 זיכרון של עכשיו זה יהיה בסדר שהזיכרונות לא תואמים ולא אותו דגם ? אני באמת ירגיש הבדל או שאין טעם לקנות בכלל ? אני עורך סרטים ומרגיש שהמחשב קצת איטי ובמשחקים אני משחק ממש קצת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.