מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם! אני מעוניין להרכיב מחשב ורציתי לקבל את דעתכם על לוח אם ומעבד: לוח האם שהשב את תשומת ליבי הוא: INTEL MARYVILLE 2 D850MV2 רציתי לדעת אם הוא מעבד טוב? האם הוא יחזיק בצורה טובה לאורח זמן והאם איכותו ברמה הכללית היא טובה? מעבד שהתאמתי ללוח אם הוא: INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache האם הוא יתאים ללוח האם שבחרתי? והאם גם הוא ברמה טובה? תודה לכם!
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. אני חושב על מעבר מ E6400 ולוח של אסוס P5WDH. ל AMD X2 5200 עם לוח של MSI K9N DIAMOND. הזכרונות ישארו אותן זכרונות GSKILL 2X1GB DDR2 6400. האם אני יראה שיפור כלשהוא בביצועים במערכת מבוססת 64 ביט, העיסוק העיקרי הוא רינדור סרטים, והמשני הוא משחקים. האם יהיה שיפור כלשהוא וכדאי להחליף/"לשדרג"? תודה.
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי מעבד ליבה כפולה E6300 2.8 , בבדיקות שעשיתי ראיתי שיש הבדל מעלות של 5 מעלות בין כל מעבד , האם זה תקין? רוני
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב שאמור להגיע אלי בימים הקרובים אם מעבד Q6600 ו - 4GB זכרון. גיליתי שמערכת ההפעלה שתכננתי להתקין לא תוציא את מירב הביצועים מהמחשב שלי מכיוון שהוינדוס ויסטה 32BIT תומך עד 3.2GB זכרון מה שנכון גם לגבי האקספי 32BIT. עכשיו אני מטלבת האם לקחת ויסטה 64BIT , אקספי 64BIT או את אחד מהם ב32BIT, השימוש העיקרי שלי יהיו משחקים ולכן חשוב לי לנצל את כל כוחו של המחשב אם זה בDX10 ואם זה בזכרון. שמעתי גם על אופציה נוספת, לקחת אקספי ולהתקין עליו DX10. אני מטלבת ולא יודע מה יהיה יותר טוב בשבילי, אשמח לעזרה. ואם כבר אני כותב פה אז גם לחבר שלי יש הטלבתות יש לו 2GB ראם בשני סטיקים, הוא רוצה לקנות 2 סטיקים של 2GB שיהיה לו 4GB. עכשיו הוא מטלבת בין ה 800Mhz לבין ה1066, הוא לא יו…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני עומד להחליף את המחשב הנוכחי שלי בחדש ובמסגרת זאת,אני עורך בדיקה לרכישת לוח אם ומעבד (AMD כמובן). המעבד יהיה כנראה AMD 3500 בסוקט 939 .על לוח האם חשבתי לרכוש MSI K8N NEO2 PLATINUM אולם ראיתי באתר של MSI שיש כבר דגמים חדשים כגון K8N NEO4 PLATINUM ו-K8N DIAMOND. ידוע לי שהלוחות הנ"ל מחייבים אותי להחליף גם כרטיס מסך (PCI-E) . לעצם שאלתי,האם ניתן להשיג את הלוחות בארץ? האם כדאי לקנות את ה-NEO2 ולחסוך את רכישת כרטיס המסך? ההתלבטות היחדה שלי הינה, האם בעוד שנה אני יצטער שלא קניתי טכנולוגיה מתקדמת יותר ונשארתי מאחור? לפי החתימה שלי ניתן להבין שגם כיום יש לי מפרט מחשב שעומד יפה בסטנדרטים העכשווים. אשמח אם תעזרו לי בקבלת ההחלטה . בברכה go_go
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב לסוקט 478 דרישות: תמיכה בזיכרון DDR400 + DUAL CHANNEL. AGPX8 אפשרויות אוברקלוק בסיסיות ומעלה. באס 100 (Pentium 4 2.0A northwood) תקציב עד 500, אם קשה למצוא לוח לתקציב תתאפשר חריגה. נראה לי שאלו כל הדרישות מהלוח. תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ה TWINMOS יקר ב 40 ש"ח מה GSKILL אבל יש לו 2 סטיקים של ג'יגה במקום 1 של 2 ג'יגה... מה כדאי?!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב שלי ל2 ג'יגה. כרגע יש לי חצי ונמאס לי לחכות לו בזמן שאני מחליפה בין יישומים או מפעילה יישומים כבדים. אני פשוט מפעילה הרבה מאוד יישומים במקביל, ויישומים יחסית כבדים, והוא לא עומד בהם. לדגומה, אני משתמשת בויז'ואל סטודיו עם שרת SQL ברקע וכמה דפדפנים (אני מפתחת אפלקציות אינטרנט במקצועי) והמחשב לא מחזיק בזה מספיק טוב. אני צריכה המלצה לזיכרון איכותי ולא יקר ממקום אמין, שיתאים לדרישות המערכת שלי. אני מצרפת את המפרט של המחשב המאוד ישן שלי כפי שנאסף ע"י EVERSET, בבקשה לא לצחוק..: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name HAD…
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הי אציתי לקבל חוות דעת על הלוח Asus M4N68T-M אמין ? יעיל? הולך לשמש במחשב ביתי לא אובר קלוקינג לא משחקים אלא שימוש בייתי רגיל מוסיקה וסרטים..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המפרט החלקי שלי Q9550 Gigabyte GA-EP45T-UD3LR 2X2GB Kingston 99U5471-001.A00LF (בDDR3 - [ז''א כל אחד 667?]-1333MHZ), שתי סטיקים זהים יש לי WIN 7 64. אני רוצה להוסיף זכרונות, וראיתי שהטווח מחירים בין ה2X2GB ל4X4 בDDR 3 1333MHZ הוא זניח, ורציתי להוסיף למערכת הקיימת שלי אותם , השאלה אם אני אוסיף שתי סטיקים של 4GB(ז''א 8GB) ואשים אותם על ה4 הקיימים(שגם הם זוג), לא יהיה בעיות של אי תאימות/דואל צ'אנל ? חשוב לי לציין ,בעבר היה לי זכרונות של G S KILL והם לא התאימו ועשו המון התנגשויות ומסכים כחולים, אז רצוי משהו של KINGSTON מה לגבי זוג כזה? : http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=18595 או זוג כזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=20993 (במידה ויהיה אפשר לה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מחשבי היקר והאהוב לא עובד הלכתי לעשות מין בדיקה קטנה ואמרו לי או שהלוח אם שלך מקולקל או שהוא מת.. אז אמרו לי שלתקן יעלה בסביבות ה 1000 שקל הכל כלול.. אבל להחליף 2000 שקל... ואני חושב שאם זה עולה אלף שקל זה כבר לא שווה עדיף כבר לקנות מחשב חדש לא? O= אז ברצוני לשואל(עורך דין שכמוני ) האם זה באמת ככה? זה באמת עד כדי כך יקר? O= והאם יש אפשרות לעשות משו בנידון ולתקן אותו ב 500 שקל ככה? נ.ב ישלי מחשב נייד מחברת TOSHIBA .. והשימושים שלי הם רגילים אימייל,סרטים,עבודות,(בלי משחקים).. רב תודות, אקצילופוס(שם בדוי)
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה בבחירת לוח אם , אני מתלבט קשות בין 4 לוחות אם המחשב מיועד למשחקים כבדים ועבודה ב-autocad. המפרט של המחשב הוא : מעבד :intel E6600 זכרון :2x1GB G.SKILL 2GBHK (4,4,3,5 כ.מסך: geforce 8800gts הלוחות שאני מתלבט בינהיים : ASUS P5W DH DELUXE ASUS P5B DELUXE ASUS COMMANDO P965 ASUS P5N32-E SLI NVIDIA nForce® 680i SLI אני מתכנן OC אבל לא קיצוני תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע 3700 ש'ח לקנות בהם 4 חלקים ואני זקוק ליעוץ...(רק AMD?) חשבתי על מעבד 3500+..... ולוח אם של גיגבייט דגם K8nsnxp939 אני רוצה קירור במים ..(ניתן לשינוי) וזיכרון זה משהו שאני בדילמה איתו כי המבחר ענק וכל יום אני שומע שמשהו אחר יות טוב מהשני בקיצור אני חושב שאתם יכולים לעזור לי ואני בטוח שיש מפרט יותר טוב ממה שאני חשבתי עליו בסכום הזה דרך אגב המחשב בעיקרון מיועד לדברים רגילים.....העיקר שהכל יעבוד מהר מאוד וישמור על טמפרטורה נורמאלית תודה לעונים...
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אתמול ניסיתי לעדכן את הביוס במחשבי (פעולה שעשיתי כבר מספר רב של פעמים בהצלחה רבה). מסתבר שמשהו לא הצליח, ולאחר הריסוט פשוט שום דבר לא עלה (כלומר לא מופיע דבר על הצג, ואפילו לא שומעים את הביפ הראשוני). אני מניח שכנראה הביוס נדפק. ניסיתי לעשות Clear CMOS וזה לא עזר. מה עוד אני יכול לעשות? מפרט: PII 350Mhz (כרגע על 233 עם לוח 440LX שעובד ב 66FBS מקסימום ). ECS P6BX-A (ערכת שבבים 440BX). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, קניתי את לוח האם gigabyte h97 hd3 ויש לו שש יציאות אודיו והבנתי שאפשר לחבר אליו מערכות שמע איכותיות יותר מהרגיל רק אני לא ממש מבין בסוגי היציאות שיש בו לכן אשמח להסבר בעניין, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה הבטריה הקטנה הזאת שמונחת בלוח אם ? מה היא כבר עושה ?!
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מעוניין במערך 2 כרטיסים. למה? כי כרגע יש לו 600 ש"ח להשקיע בכרטיס מסך ואולי עוד חודש חודשיים יהיה לו עוד ואז הוא רוצה 'להוסיף' אותו לSLI השאלה אם כדאי לו להיכנס לזה בצורה הזאת או שעדיף להשקיע את המחיר של 2 הכרטיסים בכרטיס בודד. לגבי לוחות אם, הכי זול לSLI זה הP5N-D של Asus שעולה כ620 ש"ח בTMS שווה לשים עליו SLI? הרי הSLI שהוא יקח זה בטח יהיה 9600GT שיעלה באיזור ה1200 ש"ח. או CF עם לוח מתאים וכרטיסים שאתם תמליצו. לדעתי עדיף לו כרטיס בודד עם לוח זול כי גם ככה הוא לא אוברקלוקר. האם 4870 עם לוח G31 יהיה בסדר? בקיצור, מה הסידור הכי משתלם מבחינת ביצועים למחיר? תקציב כרגע כ600 ש"ח לכרטיס מסך לוח גם כן 600 ש"ח(במידה וזה לSLI כך שאם אין SLI אולי אפשר לוח זול יותר)
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי , יש לי כרגע דואל קור e7400 , לוח אם של Gigabyte Ep45-DS3L כרטיס מסך HD6950 וזכרון 4G DRR2 רזולוציה 1920X1080 Full hd בעקרון , הכרטיס מסך סבבה , לפחות אני חושב ככה זה שאר המערכת שלא ממש עושה את העבודה. היעד העיקרי הוא BF3 באיכות טובה וחשיבה קדימה. התקציב הוא כ2000 שקלים או קצת יותר , כמובן שעדיף הרבה פחות למעשה אני צריך עזרה בבחירה נבונה של לוח אם ומעבד , כמו כן האם יש צורך לשדרג את הזכרון שלי ? ושאלה אחרונה , אני צריך מערכת קירור (ספק 620W)? תודה רבה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה AMD 2400+, וEPOX 8RDA, ואחד שמרכיב לו את המחשב אמר שלא צריך משחה טרמית... הדבר נכון? הוא אמר שיש אישזהו מדבקה... תודה MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני ראיתי פה כתבה על ליבה חדשה מבית ATI עכשיו אין לי מושג מה זה מישהו מוכן להסביר לי מה זה ליבה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
nForce 430 Chipset - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA2 - RAID - Firewire iEEE-1394a - 8 Channel Sound - Gigabit LAN - mATX - GeForce 6150 VGA on board מוצר GA-K8N51PVMT-9 מקט 1 כמות 394 מחיר יחידה Gigabyte עוד יומיים מגיע לפה ! היה לי מקודם NFORCE 3 250GB השאלה שלי אם אני יכול בלי לפרמט את הלוח החדש?... כי הוא NFORCE 4
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם ללוח של GigaByte GA-7VAXP יש בעיה עם זיכרונות מסוג DDR PC2700 333Mhz???
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב P4 3.2 פרסקוט : ( כ.מסך 5200 AGP זיכרון 512 קינגסטון DDR 1 HD 250 + 80 SATA לוח אם MSI קניתי מסך LCD חדש לחדר ברצוני לחבר אותו למחשב, אין יציאות מתאימות במחשב שלי וכבר חשבתי לקנות כ.מסך טוב לא ראיתי טעם לקנות כרטיס AGP כי ההשקעה לא שווה לטווח הארוך. בנוסף גם רציתי לשדרג את הזיכרון ומחירי הDDR יקרים מאוד בהשוואה ל DDR2 לכן החלטתי על השדרוגד הבא : המעבד נשאר כרטיס מסך 8600GT 512 http://www.skypc.co.il/pl_product~28562~8~0.htm לוח אם P35 DS3L ג'יגה בייט http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm זיכרון קינגסטון 1 ג'יגה CL5 800 http://www.skypc.co.il/pl_product~KVR800D2N51G~15~0.htm למישהו יש הצעות לשיפורים או שהבחירות נכונות בהתאם לתקצי…
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-