מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 bit 3200 socket 939. נתנו לי פה שמות של 2 לוחות אם אך אני לא יודע מה ההבדל בינם, הראשון הוא GIGABYTE K8NSUltra-939 N-Force3Ultra,Athlon 64Bit 939 והשני הוא GIGABYTE K8NF-939 N-Force4 PCX,Athlon 64Bit. מישהו יכול בבקשה להסביר מה ההבדל בינם ומה שווה לקנות?. ועוד שאלה, יש לי sound blaster live 5.1 מהמחשב הישן, האם יש בשבילו מקום בלוחות האם האלה? תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בבקשה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99342&page=2
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אין לי ממש מושג בהשוואת לוחות אם, קראתי את הFAQ אבל אני עדיין בור, ומלכתחילה הגעתי לנושא מזווית קצת אחרת. חיפשתי מאיץ גרפי מובנה במחיר זול והציעו לי בתרד אחר לקחת את ה (ציטוט)-"פלטפורמת AM2 או AM2+ של AMD (כלומר, לדוגמא המעבד 4800+ שציינת במפרט הראשון) לרוב מכילים כ.מסך מובנים איכותיים יותר כדוגמת HD3200 שיגמגם פחות על תלת מימד קליל.". נכנסתי לKSP ובדקתי שם את לוחות האם. לוח האם הראשון שראיתי היה- GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025, שלפי KSP יש בו כרטיס מסך של OnBoard GeForce 6100. הוא עולה 280 ש"ח. לוח האם השני שבדקתי היה MA74GM-S2H AM2+, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD3200, HDMI, שאמנם KSP לא פירטו איזה כרטיס מסך יש בו, וגם לא כל …
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני משתמש בלוח EPOX 8KDA3J, למיטב הבנתי הוא אינו תומך ב dual memory. האם אני טועה? אם הוא אכן אינו תומך ב dual memory האם יש טעם בלקנות זכרונות המיועדים לעבוד בקונפיגורציה כזו ומגיעים באריזה של 2 ? (כגון: OCZ DDR PC4000 ) :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 4 GB DDR3 1600 האם זה מספיק כדי להריץ משחקים על HIGH ?(אני יקנה את ה290 ) או שזה יגביל את המערכת? אפשר הסבר מפורט על כך (אם זה מגביל או לא?)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם אפשר והגיוני לקנות עכשיו לוח-אם וזיכרונות או שגם להם צפויה ירידת מחירים? כמו כן, הייתי שמח לדעת מה חושבים על Asus M2N-E והאם אפשר לשים בתוכו את ה8600GTS שייצא בעתיד הקרוב? שאלה אחרונה היא, לגיימרים עדיפה מהירות של זכרונות של 800 או 667 (אם ההבדל ביניהם גדול)?
-
- 4 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות לוח אם שהוא Asus P5KPL-CM עכשיו היתי רוצה לדעת עליו קצת פרטים אם הוא טוב או לא ועוד שאלה אחת מה מיוחד בציפ של לוחות שמספר הציפ הוא 945 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם כשמכניסים מודולים חדשים של זיכרון למחשב צריך לעשות איזה כיוון לפני? הרכבתי לניסיון שני מודולים שעל פי הנתונים אמורים לעבוד עם הלוח שלי , והם לא העלו בכלל את שלב הביוס (מסך חשוך) , האם זה אומר שהם לא מתאימים/לא תקינים, או שאני צריך לעשות משהו לפני? לפני כן היו שם שני זיכרונות קודמים שעבדו, וגם עובדים כרגע , אך בדקתי גם בלעדיהם. באחת התגובות שענו לי כאן מישהו כתב שצריך לעשות איזה כיוון עם הסטיק הישן ורק לאחר מכן להכניס את החדש.
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי Gigabyte M55SLI-S4 ו Athlon64 x2 3800+ היות והמחשב מיושן ויש לי בעיה להגדיר בביוס AHCI או RAID בשביל הSSD החדש, אני מעוניין לשדרג ורכיבים מודרניים שיתאימו לי. התקציב הוא באיזור ה300+ לכל רכיב. גם זכרון אני קונה חדש אבל שם אני לא מסתבך. אני מוכרח לציין שאיני מעוניין בכרטיס מסך מובנה, אבל אם אין ברירה אני אתפשר. וגם נראה לי שSATA3 גם יהיה נחמד. תודה מראש, אור.
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש... הדילמה שלי היא בין המעבדים: ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ?P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? שניהם באיזור ה-800 ש"ח. אשמח לקבל ייעוץ, ועל הדרך גם עם איזה לוח ממולץ לקנות. תודה.
-
- 74 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם מתוצרת ASUS דגם A7V133 עם מעבד Athlon במהירות 1000 Mhz אתמול הרסתי את המעבד שלי (לא משנה איך :-[ ) ורציתי לדעת אם Athlon XP 1700 יתאים. נכנסתי לאתר של ASUS ושם היה כתוב שהלוח תומך ב Athlon XP 1700+ Model 6 מישהו יכול להסביר לי מה זה הModel 6 הזה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשה והחדישה של אינטל ומיקרון מתיימרת להעניק לנו ביצועי על באמצעי האחסון שלנו, כבר בשנה הבאה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אינטל-ומיקרון-מנחיתות-פצצה-טכנולוגיי/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Athlon64fx-55 הומר למהירות של 4005ghz http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=800877&posted=1#post800877 לצערינו אי אפשר לצפות מהליבות החדשות להגיע למהירויות שאפילו קרובות לזה, לא משנה עד כמה המעבר של AMD ל90nm היה מוצלח מבחינה של נצילות טרמית הליבות החדשות עדיין לא מצליחות לשבור או להגיע לגבול ה3.0ghz בפרמטרים שיאפשרו מכירה של מעבדים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 אני חושב שזה המחיר הנמוך ביותר בו נתקלתי עד היום. הכי קרובים היו TMS ו-IQPC עם 555 ש"ח בערך בשני המקרים. יש אפילו ב-500 ש"ח זכרונות של 533MHZ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 ולכל מי שעדיין חושב שמדובר בקידום מכירות - שיקרא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258402.msg2280847#msg2280847
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הוא כולל והאם הוא טוב : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 אני יכול לבחור לוח אם בסביבות 650 ש"ח רק של GIGABYTE או ASUS
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי לוח ASUS P9X79PRO כמה מהפינים בסוקט 2011 שבורים ועקומים- כנראה שצריך להחליף את כל הסוקט מכירים מעבדה/טכנאי שיכולה לתקן לי את הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות תלוח הבא: ?Abit NF7-M (NF2)? במחיר של 250 שקל מה אתם אומרים עליו איך הוא!? פרטים נוספים על המחשב בחתימה תודה ענקית לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000, וגוף קירור שקיבלתי איתו, התושבת היא socket 754 המחשב נתקע כל הזמן מרוב חום, ולכן החלטתי לפרק את המאוורר מהמעבד, הוצאתי את המאורר החוצה ולהפתעתי הוא יצא ביחד עם המעבד! המעבד דבוק ממש חזק לגוף, ולא הצלחתי להפריד בינהם עם סכין יפנית ואלכוהול. יש עוד רעיונות? יש פתרון לזה? אני לא יכול להחזיר את המעבד למחשב, כי אי אפשר לסגור את "בית המעבד" (הקלפיס האפור שנועל את המעבד במקומו), כי המעבד צמוד לגוף קירור הענקי, מה שלא נותן לי גישה לידית שלו... צריך עזרה כמה שיותר מהר, תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשניסיתי להוריד את המעבד מהלוח אם הוא יצא בסדר ביחד עם הצלעות קירור והמאוורר עליו כשכולם מחוברים. קראתי איפשהו שכשמוצאים את המעבד אז אין ברירה אלא להפריד את גוף הקירור מהמעבד. איך יכול להיות שאצלי הכל יצא ביחד? תודה לכל המגיבים!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט לקנות את אחד המעבדים הנ"ל ולעשות OC. מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי שאלה לגבי סוגי לוחות האם. בשמות שלהם כתוב נגיד 75M ויש את ה 75 הרגיל. אני יודע שM אומר שהוא קטן יותר (מיני). למה מייצרים גם דגם גדול וגם קטן ומהו השוני ביניהם ברמת התפעול ומה היתרונות של לוח קטן לעומת גדול מאותו הדגם? ויש סיומות שונות כמו DS3V לעומת DS3H. מה ההבדל ביניהם? תוכלו להביא לי את הסיומות השונות, ומה כל אחד מהם אומר. ומהם ההבדלים בין לוח עם שבב 75 ללוח עם שבבים חדשים יותר כמו 77 או ישנים כמו 65,45,35 וכו'. עוד מידע שיעשיר את הידע שלי בנוגע ללוחות אם יתקבל בברכה. בתודה ירדן.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
סליחה על השאלה..כשאומרים שלמעבד Q6600 יש 8MB זיכרון דרגה שניה (L2) הכוונה שלכל צמד ליבות על פרוסה אחת יש 4M זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
בוקר טוב, במקור היתה פה שאלה אחרת אבל לא רציתי לפתוח ת'רד חדש.. אני קונה זיכרון של A DATA - הייתי רוצה לדעת האם זה נחוץ להשקיע 50 ש"ח בשביל CL 4 במקום CL 5? במידה ואחליט לעשות OC בעתיד, יהיה משמעות רבה לזה? תודה מראש על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-