עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני מעוניין לדעת איזה לוח אם לבחור מבין GA-EP45-DS3 או GA-EP45C-DS3R ההבדל הוא שהGA-EP45C-DS3R תומך בDDR3 בנוסף לDDR2, תומך ברייד מלא ומגיע עם פאנל סאטה שניתן להרכיב מאחור. הGA-EP45-DS3 מעניק תמיכה לזכרונות DDR2 בלבד, אינו תומך ברייד ולא מגיע עם שום חיבור סאטה אחורי. הבחירה נראת קלה לא? אמנם סופר לי כי לוחות אם שתומכים בDDR3+DDR2 נוטים לחוות תקלות רבות לכן אני שואל אתכם חברי הפורום, האם זה נכון? אני משלב את הלוח עם מעבד Q9300 וזכרונות DDR2. חבל לי לאבד את האופציה של הRAID (אלו הן 2 האופציות היחידות, ועלי לקבל את ההחלטה מהר)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני ראיתי שבעולם כבר התחילו למכור את 13400 ו 13500, מתי ניתן יהיה לרכוש אותם בארץ?

3. אהלן אנשים, אשמח לעזרה ממי שמבין. יש לי לוח אם של גי'גהבייט מדגם EP45-UD3R http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3013#sp בנוסף יש לי זכרון מדגם : Mushkin 2x2GB DDR2 1066Mhz PC2-8500 - שני סטיקים,כל אחד 2 ג'יגה, סה"כ 4 ג'יגה. אני מעוניין להוסיף 4GB RAM נוספים לתצורה הקיימת ועם כך לשמור על תאימות עם הזכרון הקיים כדי שלא אקבל מסכים כחולים/BSOD ותקיעות. 1.עד כמה שהבנתי מה-SPEC בלינק ששמתי הלוח שלי תומך רק בזכרונות מסוג DDR2 - אני צריך להתאים זיכרון שהוא DDR2 ורצוי 1066Mhz 2.האם כדאי להוסיף סטיק אחד של 4 ג'יגה או 2X2?איזה דגם ספציפי אתם מציעים להוסיף?אשמח אם תדביקו לינק לקניה. 3.המחשב מיועד לעריכות Audio כבדות,יש לי מעבד אינטל QUAD Q9550 2.83Ghz 1…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לא נראה לי שאי פעם המחשב יגיע לניצול של כל ה 4GB. האם יהיה טוב יותר לבטל paging?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני צריך המלצה ללוח אם וזכרונות [8GB] למעבד I5 3570K למטרת OC קל/בינוני בתקציב של 1000 שקל . תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by wwll soldier,

אני רוצה לדעת איזה מבין 3 הלוחות שאני אומר שווה מבחינת ביצועים ומבחינת כסף, אני רוצה מין השוואה של ביצועים בינהם. אני לא עושה אוברקלוק וכאלה, המחשב למשחקים כבדים. asus a8n sli delux אני אשתמש רק בכרטיס מסך אחד, רציתי לדעת אם הוא שווה תכסף gigabyte GK8NU9 NFORCE ULTRA PCI E K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E אז איזה מבין שלושתם הכי משתלם למחיר שלו ומספיק טוב למשחקים.(שאר המחשב סוס) אם יש לכם דגם אחר שאתם חושבים שהוא מתאים אני אשמח להצעות בבקשה תעזרו, תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני בקרוב קונה מחשב חדש, בעיקר לשימוש בתוכנות גרפיות אבל גם למשחקים (לא גיימינג כבד) ותכני HD הציעו לי לקנות את ה Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ (שעולה 849 ש"ח) ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין גרסאת ה2500K Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ (שעולה 970 ש"ח) רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבדים, והאם הוא משמעותי? ששווה להשקיעה עוד כסף? או שאני לא ארגיש בהבדל ואפשר לחסוך? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Vortex,

יש לי לוח ECS P4VXASD2 הדרייברים של VIA שבאו על הדיסק לא מתאימים לווינדוס XP. מאיפה אני מוריד דרייברים טובים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בזמן הקרוב אני רוצה לשדרג את זיכרון המחשב שלי מ-2GB ל-4GB. חשבתי לקנות G.Skill RipJaw 1600Mhz CL9 ב-230 ₪, אך לאחר קריאה בנושא יש לי כמה שאלות על כדאיות הרכישה. ראשית כיום יש לי זיכרונות CL7 ורציתי לדעת אם החלפה לזיכרונות של CL9 לא תפגע בהמהרה שעשיתי למעבד שלי שהוא Athlon X3 425 2.7GHz @ 3.4Ghz. שנית רציתי לדעת אם באמת כדאי ללכת על מודול אחד של 4GB במקום שניים של 2GB. שתי האפשרויות הם באותו מחיר עם אותם נתונים. בתודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by blackcoma,

מה עדיף לקנות ? לוח אם של MSI http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3097 או לוח אם של Gigabyte ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2767&catcode=162 למעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor הנטייה שלי כרגע היא ל - MSI כי יש להם יותר יציאות USB וגם 3 שנות אחריות, מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שוב שלום ! בחנויות מספרים לי בד"כ שמעבדי AMD יכולים להשרף (אני יודע שזה שטויות ) וזה לעומת מעבדי פנטיום ששם יש הגנה פנימית .יש לי כמה שאלות בנושא . 1.האם כיום במעבדי AMD יש הגנה בתוך המעבד כמו מעבדי פנטיום כך שגם אם הוא יתחמם הוא לא ישרף ? מאיזה דגם זה קיים ? 2.נגיד וגם לא הייתה הגנה במעבדים .האם לא אמור להיות בלוח אם אפשרות לנתק את המעבד במקרה של התחממות גדולה ? אם כן איך קוראים לאפשרות הזאת ? והאם זה מופיע כברירת מחדל ? 3.לפי מה שידוע לכם האם זה קיים ברוב בלוחות החדשים כיום ? 4.ובמשך לשאלה 1 ,בהנחה שיש הגנה במעבדים מפני שריפה ,אז מדוע האחריות לא מכסה שריפה ? (לפי מה שהבנתי מחיפוש בפורום) ? כמוב ,תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eyaffe,

יש לי לוח של אסוס P5DH ואני מתלבט לגבי זכרונות בשבילו הוא תומך 800MHZ מה עדיף זכרונות 800MHZ ב CL4 או זכרונות 667MHZ ב CL3 ? בכל מקרה אלו יהיו זכרונות DUAL CHANEL 2GB של GEIL מתוכנן OC תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

שאלה קטנה - האם יכול להיות שסלוט זכרון נפגם בגלל ספק ג'נרי? כי יש לי ספק ג'נרי וסלוט זכרון שהפסיק לעבוד בשלב מסויים בחייו של המחשב הצעיר שלי אני מדבר על החיבור עצמו, לא על כרטיס הזכרון.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by adlanm,

זה משהו שאפשר לראות או לבדוק בלי לוח אם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by thebenjamin,

קראתי פה משהו על השילוב עם הלוח אם ומשהו על ליבה חסומה וACC מה זה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by vourt,

הי, האם הלוח של Asus P8Z77-V מומלץ למערכת למטרת Gaming שכוללת מעבד 3770K וכרטיס מסך יחיד ATI 7970? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shtroodel,

אוקיי אז ככה יש לי מחשב (או היה) עם athlon 1.13 ghz asus a7a-266 kingston 128mb DDR asus v7100-t והשאר סטנדרטי מת לי הלוח אם ואין את הדגם כרגע לא בלמיר (החנות שבה המחשב נקנה) ולא אצל הספקים שלהם.. עכשיו יש שתי אפשרויות או שאני ייחכה פרק זמן לא מבוטל בנוסף לכמעט שבועיים שכבר עברו עליי בלי מחשב עד שיגיע לוח כזה לארץ או שיחליפו לי ללוח אחר של אסוס ללא תשלום או עם תוספת קטנה... ככה שאני צריך את עזרתכם בהצעות לגביי איזה לוחות אם יכולים לבוא בחשבון כלומר שהם לא נופלים מרמתו של הa7a-266 ושלא עולים הרבה יותר ממנו... תוספות כמו רייד לדעתי לא ייתנו לי כלום למרות שכרטיס קול רשת או יו אס בי 2 מובנים יהיו נחמדים... אז... הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by huber,

https://www.techradar.com/news/amd-zen-2-could-be-five-times-better-than-ryzen-2nd-generation-cpus

19. Started by shimi5231,

המעבד שלי מתחמם מגיע ל 70 מעלות ונכבה P4 זה הלוח: http://www.epinions.com/review/pr-Mi...t_174638730884 המעבד INTEL P4 2.4G עכשיו יש לי 2 שאלות.. אחרי שבדקתי שהמאוורר של המעבד מסתובב מספיק מהר (2500 RPM) ואחרי שבדקתי שאין אבק על הצלעות קירור ועל המחשב בכלל והמאוורר של המארז עובד כמו שצריך אפשר להסיק שהמעבד עשה את שלו וצריך להחליף אותו או שיש עוד משהו?? אם אפשר להבין שהמעבד באמת נהרס איזה מעבד אחר במחיר זול אפשר לשים במקומו? חשבתי על: Pentium Dual Core Intel Celeron E3400 Tray Intel Core 2 Duo E7500 Tray זה פחות או יותר הרעיונות.. אין לי מושג אם זה יתאים ומה קורה פה אבל חבר'ה אני בלי מחשב וזה קשה תעשו מאמץ לעזור לי! מודה לכם מקרב לב : !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום וברכה! היום הרכבתי את המחשב החדש ונשאר לי רק להרכיב תדיסק קשיח ואת הצורב.... ישלי מעבד i3 3220 אינטל בגרסת tray עכשיו כשהרכבתי את המעבד שמתי לב שאיפה שהפינים מתחברים לתושבת של הלוח אם יש מדבקה והתלבטתי מאוד האם להסיר אותה או לא, מה אתם אומרים להסיר או לא???והאם בחנות tms האחריות מתבטלת אם אני מסיר? אני רוצה לשמוע חוות דעת לגבי העניין של המדבקה בעניין אחר משהוא נוסף שקשור גם: בנוסף במעבד קיים מין פלסטיק/ברזל שרשום עליו את השם של המעבד לדוגמא במצב שלי intel core i3 3220 3.3ghz וכמו בהרבה מעבדים שהרכבתי בעבר אפשרי להוציא תחלק הזה, השאלה היא האם אפשרי להוציא את החלק הזה????החלק שמחובר למעבד והוא נמצא באזור כשמרכיבים את המעבד האזור מופנה אלינו....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום חברים. אני נמצא בתהליכי הרכבת המפרט וזקוק לעזרה בנושא לוחות אם. ההתלבטות שלי היא בין צ'יפ 35 לבין 45. ב- 35 אין אופציה לזוג כ. מסך במערך כרוספייר ?? וכמו כו אני מתלבט בין החברות אסוס , גיגהבייט ו- DFI . הדגמים שחשבתי עליהם: 1. GIGABYTE GA EP-35-DS3 - 514 NIS 2. GIGABYTE GA P-35C-DS3 - 561 NIS 3. GIGABYTE GA EP-45-DS3 - 634 NIS 4. ASUS P5K - 611 NIS 5. ASUS P5KR - 640 NIS 6. ASUS P5Q PRO - 745 NIS 7. לוח דומה של DFI . לא מכיר את הדגמים. כל הלוחות האלה מתאימים לתקציב אך אני לא מעוניין "לזרוק" כסף על משהו שאני לא צריך. חשוב לי שתהיה תמיכה בשידרוגים עתידיים, כלומר בעוד כ- 2-3 שנים כשהמחשב יחלש אני אוכל "להחיות" אותו ע"י החלפת מס' חלקים מצומצם. כרגע אני אשתמ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אחד האוברקלוקרים המפורסמים ביותר בעולם החליט לדחוף את מוצר הדגל החדש מבית AMD במיינסטרים הביתי אל קצה גבול היכולת באמצעות קירור אקזוטי לכתבה

23. אתמול החברה פרסמה שהיא הולכת לשחרר זיכרונות DDR2 חדשים במהירות 1150Mhz ו-1200Mhz ב-.CL5 הזכרונות,KHX9200 ו-KHX9600,בתאמה הולכים להגיע בסטיקים של 512 או 1024 מ"ב. הזכרונות הללו נבדקו ע"י ASUS ונמצאו מתאימים לכל צ'יפסט תוצרת ATI/NVIDIA/INTEL. הזכרונות,כך נמסר,זמינים מיידית והולכים לעלות 137$ לסטיק של 512 במהירות 1150 ועד ל-525$ לקיט של 2GB במהירות 1200. http://dailytech.com/article.aspx?newsid=5250

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by WinInc.dll,

לפני כמה זמן הופיע לי בעיה ששונה לי הקלוקוינג של המעבד אבל סידרו לי אותה אז אני רוצה לשאול מה זה CLOCKING CPU תודה לכול הועזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ffetetg,

שלום אני מתעניין לרכוש לוח אם של AMD החדש שמעבדים עובדים ב- 1800 MHZ ולכן צריך סטיקים של 4 GB ליחידה לא מבין איך AMD לא חשבה עח זכרונות מתאימים משהו יודע על זכרונות 2200-2400 MHZ ? http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3927#ov

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.