מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד core i5 2400 המערכתאצלי בסביבות ה 3 שנים אפילו טיפה יותר ובדקתי לו היום טמפרטורות עם התוכנה real temp התוכנה האתהל שבמנוחה יש לו בערך 52 מעות ובמאמץ זה נע בין 95-99 יש סיבה לדאוג? אני רוצה לדעת אם אני צריך לחליף כבר משחה טרמית ואם כן אז לאיזה סוג ? בבלאק פריידי רי מתכנן להחליף אתהקירור סטוק לקירור קצת יות טוב יש לכם אולי הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז כבר הבנתי מה זה בעזרתכם אבל השאלה שלי היא כזאותי: מה זה אומר הדבר הזה: Most scientific questions require 64-bit precision real numbers (a.k.a. 'double' precision, giving 15-16 significant digits of precision). Unfortunately, the popular SIMD sets (Altivec, SSE, 3DNow!) only support 32-bit real numbers (a.k.a. single precision, giving 7-8 significant digits of precision). Fortunately, the recently released SSE2 supports double precision SIMD (albeit, only two double-precision numbers at a time, instead of four single-precision numbers). קראתי אותו איזה שלוש פעמים אני חושב שהבנתי אז ניסיתי לבדוק בעזרת המחשבון של חלונות אם אני מחלק את 100/33=33.33333333333333333333 …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי כיום: לוח ASUS P8P67 REV3.1, מעבד i5-2500K זיכרון 32GB - 4*8GB, כרטיס מסך ATI HD5870 vipor דיסק ראשי: Samsung 840 EVO 256GB ספק Corsair TX 750W על אף חלומות רבים לביצוע OC מעולם לא ביצעתי ותמיד קניתי מחשבים יקרים עם חומרה לביצוע OC לחינם. גם החלומות לגימינג בסופי שבוע הינם בגדר חלום. האמת די המתנתי שתהיה קפיצה משמעותית בטכנולוגיה של המעבדים ונראה לי שהיא הגיע. אז מה כן אני צריך: 1. אני אוהב לפתוח בדפדפן הרבה כרטיסיות (עשרות עד מאות) לכן זיכרון גדול (בנוכחי יש 32GB) 2. אני אוהב שהמחשב מהיר, אם זה יתן שיפור משמעותי אני מוכן להחליף גם את ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם ידוע לכם מה האיכות של המאוורר +צלעות קירור של המעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ומה עוצמת הרעש שמפיץ המאוורר שלו והאם שווה להשקיע בפתרון קירור אחר בשביל המעבד??? תודה ..........
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה דגמי לוחות אם רציתי לדעת איזה יותר טוב הראשון של ASUS HP IPIBL-LB V1.01 שני GIGABYTE GA-945GCM-S2L MSI P6NGM MS-7366 V1.0 , MSI 915G COMBO MS-7058 V1.0, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המוכר בRSM אמר לי שעדיף לקחת לוח אם PH67 ולא H67 כי PH67 הוא בלי כרטיס מסך מובנה והוא ינצל יותר טוב את המערכת.המעבד הוא 2500.האם זה נכון? האם עדיף לקנות GIGABYTE PH67 A UD3 על פני ASUS P8H67?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא זוכר, קניתי מחשב חדש, עם המפרט: athlon64 3400+ corsair 1024Mb 2.5-3-3-6 geforce 6800GT 256Mb 256bit של gainward והרדיסק 160GB 7200RPM 8Mb של Seagate. (השאר לא רלוונטי) כמובן שהתקנתי Doom3 (עובד חלק או כמעט חלק על High), והתקנתי Farcry ופה מתחילה הבעיה, Farcry לא עובד חלק ב Medium (אני מדבר על ההגדרות המתקדמות), וגם ב Low הוא לא עובד חלק כל הזמן. (יש קצת קפיצות כאלו). אני מתחיל לחשוש שמשהו לא בסדר אצלי. 1) מישהו יודע אולי ספציפית איך גורמים לFarCry לעבוד טוב? 2) איך אני יכול לבחון את ביצועי המחשב ולהשוות כך שאוכל לדעת האם הוא עובד כפי שהוא אמור לעבוד? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2x512MB Mushkin BLUE 2-3-3 על איזה צ'יפים מבוססים? ועל איזה pcb הם יושבים? תודות לעוזרים (משיג אותם במחיר נמוך במיוחד- למעוניינים)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע מה ההבדל בין הלוחות: LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert (?) תודה, אופיר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הלוח שלי הוא Gigabye G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#sp תומך בDDR3 עד 2400MHZ ואני רוצה לקנות 2 זכרונות של 8GB זתומרת סה"כ 16GB אני מחפש משהו במחיר של 800 ש"ח בערך לא כל כך ידעתי מה לבחור למרות שראיתי בפלונטר שהמחירים של ה Kingston HyperX מאוד זולים לעומת KSP ו- IVORY זה המוצרים שהתלבטתי בניהם http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HX324C11T3K2_16 http://www.plonter.com/detail.tmpl?mfgsku=HX324C11SRK2/16&affiliate=Kingston השאלה היא מה ההבדלים בינם והאם יש זכרונות אחרים שאתם ממליצים עליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קרתה טעות והגיע לי הלוח ASROCK X79 EXTREME4-M במקום ASROCK X79 EXTREME4 הרגיל רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים ואם הוא קריטי? פשוט אין לי המון זמן לחכות שיתקנו את הטעות ושהמשלוח יגיע אלי אז זה רק אם אין ברירה. לפי מה שאני יודע M זה לוח קטן יותר השאלה היא מה חסר בו שיש בלוח הרגיל? האם חיבורי ה PICE שונים? תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שזה, תודו, לא מעט, בלשון המעטה . נקווה שיחד עם זלילת הספק יש גם תפוקה ראויה .... https://www.extremetech.com/computing/309159-report-the-10th-gen-intel-core-family-draws-as-much-power-as-an-rtx-2080
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש מפלונטר שהמעבד הוא i7 6700 אני מחפש לוח אם עד 600 שקלים בגודל ATX חשוב לי שהלוח יהיה מבוסס h170 ואני מעדיף לוח אם עם מספר יחסית גדול של שלבי ייצוב מתח למעבד. GA-H170-D3HP מאוד מצא חן בעיניי בגלל הusb type c וכי הוא מציע המון פיצ'רים בשביל המחיר שלו. חפשתי באתר של גיגהביט כמה שלבי ייצוב מתח למעבד יש בלוח ולא מצאתי שכתוב. יש דרך אחרת לבדוק את זה? הייתם הולכים על הלוח עם המעבד הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האתר OC Workbench פירסם את טבלת התוכניות של AMD למעבדים בסוקט AM2. אז ככה, לפי הטבלה, ב 6 ליוני יצאו המעבדים הכפולי ליבה X2 לסוקט AM2 מ +X2 3800 עד X2 5000+ בנוסך להם, יצא AthlonFX-62. ברבע השלישי של 2006 יצא המעבד X2 5200+ כמו שאתם רואים,יהיו רק 3 מעבדים חד ליבתיים לסוקט AM2: 3500+ 3800+ 4000+ :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חפש אתרים או מקומות שיתנו לי הסבר על זיכרונות SDRAM DDR RDRAM,מעבדים (Intel and AMD) והתושבות שלהם....מהפנטיום הזכור לטוב ועד היום! יש למישהו קישורים מעניינים? ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הממ, טוב, כבר הרבה זמן שלא ביקרתי באתר... אז ככה, יש לי כל מיני בעיות במחשב, למשל שאם אני שומע מוסיקה, או רואה סרט, ובאותו זמן (ניקח לדוגמה) אני מתקין משהו, אז הסרט/מוסיקה מתחיל לעשות קולות מוזרים או שהסרט קצת נתקע עד שההתקנה מסתיימת. וגם במשחקים, בהרבה סירטונים הקול קצת משתבש, או שאם יש cutscene במשחק ויש מישהו שמדבר באותו זמן, אז הקול משתמש וכו'. וזו לא בעייה ברמקולים, כי אם אין משהו שמכביד על המחשב, אז אין שום בעיות, ושומעים בסדר גמור. אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני מנחש שאולי אין מספיק זיכרון. כרגע יש לי 256 זיכרון, ופרח לי מהראש של איזו חברה הוא, אבל הוא צריך להיות דיי טוב, כי בזמנו המליצו לי עליו כאן. בכל מקרה, חשבתי על לקנות עוד כרטיס של 256 זיכרון, אבל למען ה…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, עם מעבד razen 3700x המעולה, השאלה שלי היא כזאת, צימתי סרטון ואני רוצה לשנות לו את הפורמט בתוכנה HandBrake אבל ראיתי שכשאני מתחיל תהליך של שינוי פורמט סרטון, המעבד שלי מגיע למאה אחזו, ואני מפחד שיקרה לו משהו, כי זה ארבעים דקות של שינוי פורמט, והמעבד מגיע מאה אחוז כל הזמן, האם יש לי סיבה לדאוג, או שאני יכול לעשות אתזה? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי יותר חזק לשימושים גרפים הראשון בעל 4 ליבות ב 4 גיגה השני בעל 6 ליבות בתדר 3.4 גיגה משום מה ה5820 מקבל ביקורות נמוכות יותר למרות היתרון של שתי ליבות נוספות דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני צריך בשביל חבר חח הוא רוצה לישרוף תמחשב שלו את אחד הרכיבים בשביל שיקנו לו חדש... איך אפשר לישרוף את המחשב לקצר אותו או משהו כזה יש למישהו מושג?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: p5b deluxe פרטים על הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 מעבד e6400 כ.מ. : sapphire 1950gt 256mb אני כבר לא זוכר ממש, אבל זה לא כזה משנה הזיכרון שיש לי עכשיו הוא 1 ג'יגה מהירות 677 אני רוצה 4 ג'יגה לא משנה לי איזה חברה.. לא יקר מידי, ולא יהיה OC. אני קונה אותו בשביל שמשחקים ירוצו טוב יותר, וגם סתם בשביל עבודה שוטפת מהירה יותר ונוחה יותר. הזיכרונות הישנים יעברו לאחותי... כך שלא תיהיה הגבלה בגללם תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רציתי לקנות לוחות וזכרון של אסוס ונאמר לי כי הלוחות של אסוס לא ממש מסתדרים עם הזכרונות של OCZ שכן הם עובדים על מתח גדול יחסית וASUS הולך טוב רק עם 1.8 נכון הדבר? במידה וכן ? איך יעבוד עם ADATA ? או עם קינגסטון ? אני ממש רוצה זכרונות של A-DATA איך הם גם בOC ? למישהו יש נסיון טוב/רע עם החברה הזאת ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שכתבתי, הייעוד: א. גיימינג ב. עיבוד ווידאו (סוני ווגס) ג. עיבוד תמונה (פוטושופ) אין כוונה לעשות OC. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משפחת המעבדים העתידית של AMD, שאמורה להיות זולה עוד יותר מכל מה שראינו, מתחילה לקבל צורה ברורה יותר עם פרטים טכניים אודות ה-Ryzen 3 1200 לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 המעבדים הנ"ל , צרכי העבודה שלי הם - אינטרנט,אופיס,סרטים,קצת משחקים (לא כבדים פיפא ודומה), וגם אני רוצה להתחיל קצת להוריד סרטים מהמצלמה ולערוך אותם. הסיבות להתלבטויות שלי הם: 1.לא בא לי כ"כ להשקיע בכרטיס מסך כרגע ולI5-650 יש מעבד גרפי מובנה אמנם לא למשחקים אבל נראה לי שהוא יכול להספיק לצרכים שלי,מה אתם אומרים? 2.התדר של הI5-650 גבוה יותר בהרבה אפילו במצב טורבו 3.2 מול 2.66 לא עדיף מעבד מהיר יותר על פני עוד 2 ליבות? (לשימושים שלי). 3.לפי הביקורות ראיתי ש I5-750 חזק יותר השאלה במה זה בא לידי ביטוי.מצד שני I5-650 מתקדם יותר 32nm,ht וכו אשמח לתשובות מעניינות שחר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום על איזה זכרונות אתם ממליצים 2GX2 עם תזמונים טובים, אני לא הולך לעשות OC לזכרונות. איך G.SKILL נחשבים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-