עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by below_z,

הי, אני מנסה להבין מה ההבדלים בין הלוחות Gigabyte GA-H61M-S2PV ו Gigabyte GA-H61M-S1 Bulk שנמכרים ב TMS, ומעבר להשוואה שלהם שמראה שגרסת S2PV יותר עשירה בחיבורים הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר את הראשי תיבות S2PV ואת S1 Bulk שאלה נוספת זה עד כמה הלוחות בכלל מומלצים? הלוח יעבוד עם מעבד 2500K (קירור Scythe Mugen-2) וכרטיס מסך GTX 1060 ללא OC האם מישהו יודע מה גרסת ה BIOS שלהם? http://www.tomshardware.com/answers/id-3398481/h61m-rev-gtx-1060.html

2. אני מעוניין בלוח P5QL-E של אזוס... הוא כמעט היחיד שנמצא מתאים לכל הדרישות שלי (לאחר חיפושים רבים).... נתקלתי בביקורות שאומרות שיש ללוח זה בעיה ב-BIOS.... בת'רד זה עזרו לי לגבי בעיה זו.... לפי החיפושים שערכתי בנושא גיליתי שהסידור של הלוח בעייתי.... האם הבעיה רצינית עד כדי החלפת הבחירה בלוח אחר? המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB זיכרון: 2X 2GB DDR2 לא יודע איזה עדיין כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe כרטיס קול: ? לוח אם: ? מאווררים: ? מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 ספק כוח: Corsair VX450W לא מתוכנן OC תקציב כולל למפרט: בערך 4000 ש"ח ללא ציוד הקיפי תקציב ללוח אם: עד …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי חבר'ה, לא מזמן קניתי את המחשב החדש חודש בערך ופתאום התחילה לי בעיה חדשה... אני מתחיל לשמוע צקצוקים כאלו מהספק כוח! עד שעליתי שזה הרעש מהספק יצאה לי הנשמה! הספק כוח שלי : FSP Aurum 750W Gold 90+ המחשב שלי : CPU:Intel Core I7 4770 3.5GHz(3.9 T) 8MB cache Cpu Cooler:Scythe Mugen 3 rev .b.Mainboard:Gigabyte H87-D3H Ultra Durable™GPU:GigabyteGTX 780Ti (OC) 3GB Windforce X3 cooler RAM:Corsair XMS3 (4X2) 8GB 1600MHz CL9 PSU:FSP Aurum 750W Gold 80 Plus Modular Case:Corsair 500R (White) & 6 Fans white led Monitor:Dell 23" UltraSharp LED IPS HDD + SSD:Seagate Barracuda 7200RPM 2TB & SSD SAMSUNG 120GB EVO לכל מקרה שומעים "צק צק צק צק צק" מהירים אבל כשהמחשב בפעולה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יודע שהשאלה הזו יכולה להישמע קצת OLD SCHOOL ואני עצמי יש לי מחשב AMD כבר 4 שנים ואני סופר מרוצה אבל אני צריך להמליץ על מפרט מחשב - שנועד בעיקר לשימושי אינטרנט + מוזיקה ומשחקים מינימאלים ( כאלו שמספיק ON BOARD ככרטיס גרפי) ורציתי רק להתעדכן נכון להיום >> אם אפשר להיות שקט עם החברה הזו לדעתכם ? גם ב5 שנים הקרובות ? (כי מבחינת העלויות בכל זאת ישנם פערים של 25% בין שתי הטכנולוגיות בכל הנוגע ללוח האם והמעבד) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בביקורת זאת אנו מתמקדים בביצועי אחד השליחים הבולטים של אינטל בשוק הביניים, שמתחמם והופך לתחרותי מתמיד בזכותו לכתבה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כפי שכתבתי, הייעוד: א. גיימינג ב. עיבוד ווידאו (סוני ווגס) ג. עיבוד תמונה (פוטושופ) אין כוונה לעשות OC. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by amirx19,

ש: 4G זיכרון על מערכת הפעלה 32BIT, האם זה אפשרי? ת: אפשרי עם מגבלה אחת - המערכת תדע לזהות רק 3 עד 3.5 ג'יגבייט כי מערכות 32BIT מוגבלות בכמות הכתובות שיש להן. ש: במידה ויש לי 4G זיכרון על מערכת 32BIT האם המערכת תוכל להשתמש בכל מה שמזוהה? ת: כן. למי שתוהה זה לקוח מפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=148745.0 בסוף העמוד ממש בתחתית

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nec_000,

החסכון הניכר בשמוש בפלטפורמה ישנה:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by PenguinM,

שלום, הלך לי הלוח אם - Gigabyte H67MU3 ויש לי מעבד i5 2320 של אינטל. בנוסף יש לי גם כרטיס מסך Sapphire hd 6850 אבקש לקבל המלצה על לוח אם חדש שיתאים למעבד ולזכרונות שכבר קיימים. בנוסף, אם מישהו מכיר מקום במרכז שיכול לבצע לי את ההחלפה של לוחות האם אני אשמח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Brono,

שלום.. מישהו יכול אולי להגיד לי מה הטמפרטורה האופטימלית של העבד AMD Athlon 64 3000+ S-754 ? ואיזה טמפרטורה היא כבר יותר מידי? תודה מראש..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Ac-Boy,

יש ברשותי E6300 קונרו, לפחות כך אני מאמין. אני לא סומך על המוכר שמכר לי את המחשב, כבר תפסתי אותו בזכרונות משומשים ותקציב גורד שחקים. איך אני בודק אם יש לי את המעבד שבאמת רשום לי לפחות כך זה נראה במאפיינים על המחשב שלי ובאוורסט CPU-Z וכו'.. שמעתי שיש דרך לעשות שהמחשב יזהה את הרכיב כמוצר שונה.. איך אני בודק שיש ברשותי רכיב מקורי?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by udicol,

לאחרונה הודירו מחירים בצורה דרסטית ... מישהוא מכיר את המעבד העתידי (אני מתכוון ל- 0.13 מיקרון )? שווה לחכות לו ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by wArezm0n,

היי, קצת רקע:: לאחר שלוח האם שלי DFI nF4 Ultra-D התקלקל והדרישות שמעמידים הפרוייקטים שאני מבצע עלו אני מחפש לי שילוש חדש ככל הנראה מבוסס Core i7. השימושים שלי הם רבים לגבי מחשב זה,לכן במחשב זה יותקנו 3 כוננים קשיחים שכבר קיימים אצלי,כונן אחד ישמש לתוכנות של יצירת,והפקת מוזיקה (עם הרבה פלאג-אינים פילטרים ועיבודים) ויש מצב שאף יתבסס על OSX86 ,בתוכנות אלו אני לא משתמש באופן רציף ביום יום ולכן אין לי צורך לקנות מחשב נוסף לשימוש זה(ולא לדאוג יש לי עותק חוקי מהמק בוק של אחי),הכונן השני יהיה מבוסס Windows ויהיו עליו פוטושופ (עם הרבה פילטרים עקב עבודות עיצוב שונות) ותוכנות לתכנות אתרים כגון Dreamweaver וסירטוט בתלת מימד AutoCAD,והכונן השלישי יכיל תוכן משותף כגון,מוזיקה,סרטים,ת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני עובד עם מחשב נייד, הכולל מעבד Intel Core i7-4700HQ במהירות של 2.40 GHz. כאשר המחשב הנייד מחובר לחשמל, המעבד עובד במהירות מקסימלית ולמחשב יש ביצועים טובים. אולם כאשר הנייד עובד על סוללה, המהירות שלו הנה שליש. הביצועים של המחשב איטיים למדי. כיצד ניתן להגדיר את המעבד, לעבוד תמיד במהירות המקסימלית.. גם על סוללה? ניסיתי להיכנס ל-Power Options ולהגדיר את הביצועים תמיד למקסימום, אך ללא הועיל. אשמח לעצה בעניין.

15. Started by dani86,

שלום בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש וכמו שהוא מגדיר את זה הוא רוצה שהוא יהיה חדיש ולמשך כמה שנים שיריץ הכל טוב... התקציב שלו גמיש אבל אני רוצה להתמקד במעבד! קודם כל אני המלצתי לו על AMD64 כי הוא הכי טוב כרגע אבל יש מספר אנשים שמנסים לשכנע אותו לקחת אינטל אז אולי מישהו יכול להגיד לי בעובדות את היתרון של AMD על אינטל? דבר שני אני מתלבט האם ללכת על סוקט 754 או ה 939 החדש כאשר שמתי לב שב 754 יש יותר מגהרצים מאשר בדגמים של 939 אבל ב 939 יש CACHE של 1 מגה וב 754 יש 512KB. אז מה עדיף? והאם עדיף ללכת על PCI-E או AGP? אני מניח שאם על PCI-E אז חייבים 939 כי ה 754 לא תומך בו.. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. משהו מאוד תמוה קניתי היום זיכרונות חדשים להוסיף למחשב שלי שיש לו כבר 2 גיגה של OCZ GOLD 667MHZ 4-4-4-12מאותו דגם ואותו יצרן אך המחשב הפך לייותר איטי ולא עובד יותר מהר האפליקציות הם 3D STUDIO +PHOTOSHOPE קודם כל המחשב מזהה רק 3.25 GB שזו בעיה ידועה אך מה שמפתיע הוא שיש ירידה בביצועים וכשאני מוסיף עוד גיגה כלומר 3 גיגה סה"כ בדואל צאנל ההספק יורד בפוטושופ בערך בשישים אחוז ואילו ב3D MAX ההספק יורד בכמה אחוזים בודדים אך בכל זאת יורד מישהו יודע מדוע???? האם זה בגלל שזה 4 סלוטים של 1 גיגה בייט ואילו אם זה היה 2X2 שני סלוטים של 2 גיגה זה היה עוזר דרך אגב יש לי מחשב מעבד PENTUM D 930 תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ritzpaz,

שלום רב. קיבלתי מחשב חדש וקיבלתי איתו את הפריטים הבאים: את המוח, המחשב. בעל המעבד והחיבור הפרללי) עכבר מחשב ג'נריקי. פריט זה משמש להזזת הסמן על המסך. כלי חיוני לכל הדעות. טלויזיה 17", או בלשון הציונים -- מוניטור. בעזרת כלי זה אפשר לראות את הויזואליות המופקת דרך המוח. לוח מקשים. כלי זה משמש לכתיבה, כמו שאני עושה ברגעים אלו ממחשבי הכביר חוטים. למה הם משמשים? אינני יודע איך להרכיב את הכל , חלק חלק, כדי שהכל יתחבר בהרמוניה למערכת משוכללת. כמו שאתם רואים, הקלתי עליכם ופרטתי מה כל מכשיר עושה, אז בבקשה תנסו למצוא לי תשובה בהקדם. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yaniv_appX,

יש לי מעבד core i5 2400 המערכתאצלי בסביבות ה 3 שנים אפילו טיפה יותר ובדקתי לו היום טמפרטורות עם התוכנה real temp התוכנה האתהל שבמנוחה יש לו בערך 52 מעות ובמאמץ זה נע בין 95-99 יש סיבה לדאוג? אני רוצה לדעת אם אני צריך לחליף כבר משחה טרמית ואם כן אז לאיזה סוג ? בבלאק פריידי רי מתכנן להחליף אתהקירור סטוק לקירור קצת יות טוב יש לכם אולי הצעות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תמונה ראשונה של מערכת NUC עם השבב הגרפי המובנה של AMD דלפה לרשת. https://www.techpowerup.com/238654/intel-nuc-based-on-intel-vega-mcm-leaked#g238654 הליבה הגראפית ענקית ! בערך פי 2 מליבת המעבד משמע סדר גודל של RX580, גם שבב HBM יחיד יכול לספק רוחב פס דומה למה שיש לRX580. מה שיש שם זה +- חצי *RX VEGA 64, לא ברור לי איך הם חושבים לקרר את זה ולמרות מערכת מתח מכובדת מאוד ע"פ התמונה אני לא בטוח בכלל שהיא תספיק. *גם ע"פ הגדלים וגם פרורצינלית בין גודל הHBM לליבה http://www.pcgameshardware.de/screenshots/970x546/2017/08/AMD-RX-Vega-64-und-Vega-56-Unboxed_-18--pcgh.jpg נראה סופר מעניין הכיוון הזה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by LiorZi,

שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין חיבור 8PIN לבין חיבור 4PIN של המעבד על הלוח אם. אני רוצה לקנות את אחד מהלוחות: GA-P55M-UD2 או GA-P55-US3L. ל-US3L יש 4PIN ובנוסף הוא לוח גדול יותר (ATX), לעומת ה-UD2 שהוא MicroATX ויש לו חיבור 8PIN למעבד. האם יש הבדלי ביצועים בין השניים? והאם בכלל אני ישים לזה לב אם אני לא מתכנן לעשות OC? על הלוח יהיה מעבד I5-750 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך gtx260so - Super Overclocked. הנה השוואה בין השניים באתר היצרן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3168,3165

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. המטרה העיקרית שלו היא OC. לא צריך RAID, עדיף שיהיה USB 2.0 אם לא אז לא נורא. אני לא צריך תמיכה במעבדי 533 ועדיף שהלוח לא יעבור את ה900, 1000ש"ח מקסימום. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by WinInc.dll,

לפני כמה זמן הופיע לי בעיה ששונה לי הקלוקוינג של המעבד אבל סידרו לי אותה אז אני רוצה לשאול מה זה CLOCKING CPU תודה לכול הועזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by almog1620,

היי לכולם. היום פירקתי כמה מחשבים ישנים והוצאתי מהם כבלי SATA בני 9-10 שנים. האם כבלים בגיל כזה יהיו תואמים למחשבים בני ימנו??? בתכלס מדובר באותו מחבר SATA ידוע אבל חשוב לי לוודא... תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי וראיתי את זה במחיר משתלם:http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3885 האם הלוח תומך באוברקלוק? ורציתי לדעת איזה שיפור יהיה מSLI של שני evga 8800gt 1gb

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם ידוע לכם מה האיכות של המאוורר +צלעות קירור של המעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ומה עוצמת הרעש שמפיץ המאוורר שלו והאם שווה להשקיע בפתרון קירור אחר בשביל המעבד??? תודה ..........

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים