מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
במאמץ על 100% ומי יודע כמה זמן הוא היה ככה בדקתי מעלות הוא היה על 48 בערך!! בגלל העומס עליו!! הוא היה על 100% בגלל איזה באג מטומטם באיסיקיו שתקע לי את התוכנה...אז השאלה שלי האם יכול להגרם לי נזק למעבד ? כי אני לא יודע כמה זמן הוא היה ככה יכול להיות 9 שעות יכול להיות שעה כמו כן גם הלוח התחמם קצת וזאת הפעם השנייה שזה קורה לי והכול בגלל האיסיקיו עם הבאג המעצבן הזה תודה עריכה: נראה לי שכתבתי את ההודעה בפורום הלא נכון אני חושב שזה מתאים יותר לתמיכה טכנית מצטער..
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני צריך בשביל חבר חח הוא רוצה לישרוף תמחשב שלו את אחד הרכיבים בשביל שיקנו לו חדש... איך אפשר לישרוף את המחשב לקצר אותו או משהו כזה יש למישהו מושג?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח אם z68 pro3-m. כשהמחשב עולה אני לוחץ על F2 והמסך נשאר חשוך עד שאני נאלץ לעשות ריסטרט. כמו כן בנורמלי אני לא רואה את הווינדוס עולה עד לשלב שאני בדסקטופ. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד core i5 2400 המערכתאצלי בסביבות ה 3 שנים אפילו טיפה יותר ובדקתי לו היום טמפרטורות עם התוכנה real temp התוכנה האתהל שבמנוחה יש לו בערך 52 מעות ובמאמץ זה נע בין 95-99 יש סיבה לדאוג? אני רוצה לדעת אם אני צריך לחליף כבר משחה טרמית ואם כן אז לאיזה סוג ? בבלאק פריידי רי מתכנן להחליף אתהקירור סטוק לקירור קצת יות טוב יש לכם אולי הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשה והחדישה של אינטל ומיקרון מתיימרת להעניק לנו ביצועי על באמצעי האחסון שלנו, כבר בשנה הבאה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אינטל-ומיקרון-מנחיתות-פצצה-טכנולוגיי/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונה ראשונה של מערכת NUC עם השבב הגרפי המובנה של AMD דלפה לרשת. https://www.techpowerup.com/238654/intel-nuc-based-on-intel-vega-mcm-leaked#g238654 הליבה הגראפית ענקית ! בערך פי 2 מליבת המעבד משמע סדר גודל של RX580, גם שבב HBM יחיד יכול לספק רוחב פס דומה למה שיש לRX580. מה שיש שם זה +- חצי *RX VEGA 64, לא ברור לי איך הם חושבים לקרר את זה ולמרות מערכת מתח מכובדת מאוד ע"פ התמונה אני לא בטוח בכלל שהיא תספיק. *גם ע"פ הגדלים וגם פרורצינלית בין גודל הHBM לליבה http://www.pcgameshardware.de/screenshots/970x546/2017/08/AMD-RX-Vega-64-und-Vega-56-Unboxed_-18--pcgh.jpg נראה סופר מעניין הכיוון הזה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שחלקכם ראו נשרף לי הלוח אם. הסתכלתי קצת וביררתי ורציתי שתגידו לי מבין הלוחות הבאים מה הכי כדאי: א. Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T Motherboard הבעייה אם הלוח הזה שאין לו כרטיס קול ואני לא יכול להרשות לעצמי אחד כזה כרגע. מחיר: 375 ש"ח ב. Shuttle AV18E VIA 694T Motherboard (AC97' Sound מחיר 318 ש"ח ג.http://www.digiconcepts.com/ecs_motherboards_02.htm מחיר- 350 ש"ח אם יש לכם עוד הצעות אז תציעו רק שלא יעבור את ה-400 ש"ח בבקשה אז אל תמליצו לי על כל מיני אסוסים למיניהם. בבקשה תגידו לי איזה מהם לקחת (נראה לי שאני לא יוכל להרשות לעצמי את הג'יגהביייט כי אין לו כרטיס קול אבל בכל זאת.) אם אתם מכירים לוחות אם טובים במחיר של עד 400 שקל שיותר טובים ממה שכתבתי פה אז תציעו תודה לכולכם…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החסכון הניכר בשמוש בפלטפורמה ישנה:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד האוברקלוקרים המפורסמים ביותר בעולם החליט לדחוף את מוצר הדגל החדש מבית AMD במיינסטרים הביתי אל קצה גבול היכולת באמצעות קירור אקזוטי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
בשני המקרים הכוונה היא לזכרונות DDR PC3200 400 Mhz התיזמונים של הKINGSTONE הם: 2-3-2-6-1 at +2.6V והתיזמונים של הOCZ הם: 2.5-3-3-7 2T לצערי אני לא ממש מבין בתיזמוינים ואין לי מושג מה נחשב יותר טוב. בשניהם מדובר בקיט של 512x2 עם אחריות לכל החיים.... אנא, עיזרו לי לבחור!!!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מבין 3 הלוחות שאני אומר שווה מבחינת ביצועים ומבחינת כסף, אני רוצה מין השוואה של ביצועים בינהם. אני לא עושה אוברקלוק וכאלה, המחשב למשחקים כבדים. asus a8n sli delux אני אשתמש רק בכרטיס מסך אחד, רציתי לדעת אם הוא שווה תכסף gigabyte GK8NU9 NFORCE ULTRA PCI E K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E אז איזה מבין שלושתם הכי משתלם למחיר שלו ומספיק טוב למשחקים.(שאר המחשב סוס) אם יש לכם דגם אחר שאתם חושבים שהוא מתאים אני אשמח להצעות בבקשה תעזרו, תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה דגמי לוחות אם רציתי לדעת איזה יותר טוב הראשון של ASUS HP IPIBL-LB V1.01 שני GIGABYTE GA-945GCM-S2L MSI P6NGM MS-7366 V1.0 , MSI 915G COMBO MS-7058 V1.0, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מנסה להבין מה ההבדלים בין הלוחות Gigabyte GA-H61M-S2PV ו Gigabyte GA-H61M-S1 Bulk שנמכרים ב TMS, ומעבר להשוואה שלהם שמראה שגרסת S2PV יותר עשירה בחיבורים הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר את הראשי תיבות S2PV ואת S1 Bulk שאלה נוספת זה עד כמה הלוחות בכלל מומלצים? הלוח יעבוד עם מעבד 2500K (קירור Scythe Mugen-2) וכרטיס מסך GTX 1060 ללא OC האם מישהו יודע מה גרסת ה BIOS שלהם? http://www.tomshardware.com/answers/id-3398481/h61m-rev-gtx-1060.html
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הלוח אם - GA-EP45-DS5 ואני צריך דרייבר ל Windows7
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לשדרג את המעבד במחשב למעבד הזה:http://www.amazon.co.uk/AMD-Black-Processor-Phenom-Socket/dp/tech-data/B004LRO9AU/ref=de_a_smtd למה אני לא מוצא אותו באתר הבית של AMD? האם השדרוג הזה יועיל למערכת מבחינת משחקי מחשב? האם שווה להזמין מעבד מחו"ל כי אין את המעבד הזה בארץ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי AMD Ryzen 9 3900X ו X570 AORUS ULTRA וצריך המלצה לזכרון תקציף : 1000 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
hello , i have a problam writing in hebrew, but you can respond in hebrew. i want to puy a pentium 1.8A with 256 ddr3000 and SUMA GF4 TI4200 SE 64 MB do you think that i need to pay 200 nis to take the 2.0A instead of the 1.8A? or it's a waste of 200 nis?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח GIGABYTE MA770OT-UDE כרגע יש לי 4G RAM אני רוצה להוסיף עוד 4G אבל הלוח הוא DUEL CHANNEL האם זה אפשרי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיסי PCI או ISA ? יש לי שני כרטיסי רשת, אחד PCI עם ציפ של REALTEK (כזה ב 57 שקל) וכרטיס של 3COM ETHERLINK ISA. אותו סיפור עם כרטיס קול. המחשב שלי לא כ"כ חזק (פנטיום 3 450) ואני רוצה להעיק על המעבד כמה פחות. יש עדיפות לכרטיס מסויים ? יש הסברים נוספים ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בביקורת זאת אנו מתמקדים בביצועי אחד השליחים הבולטים של אינטל בשוק הביניים, שמתחמם והופך לתחרותי מתמיד בזכותו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיש בסכום של 800 ש"ח למעבד Intel Pentium D 930 ואם אפשר אז גם השוואות שלו מול לוחות אחרים וגם אני רוצה לדעת כמה וואט צורך המעבד {Intel Pentium D 930 } האאא ואם אפשר בבקשה המלצה לזכרון של 1ג'יגה בדואל צ'אנל ושיהיה עם קירור פסיבי ומהירות 667 מגה הרץ בסכום של עד 800 ש"ח האם יש זכרון יותר טוב מזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=13419 והייתי רוצה לדעת מה מייחד אותו??
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לדעת אם יותרמ4 ג'יגה של זכרון ישפרו לי את הביצועים במישחקים ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי פה באיזה מקום בפורום שמישהו אמר שכל הסידרה החדשה (1333 מגה הרץ) היא בעצם אותו מעבד שיהי ליפני פשוט אינטל עשתה לו אוברקלוק שיהיה יותר מהיר או משהו כזה אז השאלה שלי היא עם כבר ביצעו בו אוברקלוק אם זה אפשרי או מסוכן לבצע בו אוברקלוק נוסף? לא מבחינת מספר הפעמים של אוברקלוק אלה מבחינת הגבולות שלו...?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. היום פירקתי כמה מחשבים ישנים והוצאתי מהם כבלי SATA בני 9-10 שנים. האם כבלים בגיל כזה יהיו תואמים למחשבים בני ימנו??? בתכלס מדובר באותו מחבר SATA ידוע אבל חשוב לי לוודא... תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיים אצלי כרגע 2 כרטיסי זכרון של 1 ג'יגה כל אחד במהירות 800 מגהרץ והם עובדים ביחד ב DUAL CHANNEL. אני עומד לקבל בקרוב כרטיס זכרון נוסף של 1 ג'יגה גם במהירות 800 מגהרץ מתנה (ואם אני לא אקבל במתנה אז אני כנראה ארכוש) הכרטיס החדש שאני אקבל כמובן יהיה מחובר ב- SINGLE CHANNEL ואני לא מתכוון לחבר כרגע עוד כרטיס זכרון, כי המערכת שלי פועלת על בסיס 32 ביט ואני לא רוצה לפרמט מחדש ולהתקין מערכת חדשה בינתיים, וקניית כרטיס זכרון נוסף רק בשביל לקבל תיאורתית עוד 0.25 ג'יגה זיכרון לא שווה את זה. שאלותי הן: האם חיבור כרטיס זכרון בסינגל יהרוס לי את המהירות הגבוהה יותר שאני מקבל מ-2 כרטיסי הזכרון המחובר בודאל? והאם אני אשים לב לזה? האם חיבור כרטיס זכרון נוסף, ישפר לי את ביצועי המ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-