מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לדעת אם הלוח אם במחשב שלי תומך גם בזכרונות מסוג DDR2? אני יודע שהיום כמעט כל מחשב תומך בזה ואף יותר אבל המחשב שלי לא הכי חדש בעולם ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני מצרף תמוונת מתוכנה שיודעת לנתח את החומרה על גבי המחשב ובתקווה שתוכלו לדלות משם את הפרטים הנכונים ולומר לי את דעתכם. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Gigabyte GA-H55M-USB3 Gigabyte GA-H57M-USB3 Gigabyte GA-H55M-USB3 Gigabyte GA-P55-USB3 מה אומר ה-M, מה ה-H, מה ה-P ומה ההבדל בין 55 ל-57?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני נמצא בתהליכי הרכבת המפרט וזקוק לעזרה בנושא לוחות אם. ההתלבטות שלי היא בין צ'יפ 35 לבין 45. ב- 35 אין אופציה לזוג כ. מסך במערך כרוספייר ?? וכמו כו אני מתלבט בין החברות אסוס , גיגהבייט ו- DFI . הדגמים שחשבתי עליהם: 1. GIGABYTE GA EP-35-DS3 - 514 NIS 2. GIGABYTE GA P-35C-DS3 - 561 NIS 3. GIGABYTE GA EP-45-DS3 - 634 NIS 4. ASUS P5K - 611 NIS 5. ASUS P5KR - 640 NIS 6. ASUS P5Q PRO - 745 NIS 7. לוח דומה של DFI . לא מכיר את הדגמים. כל הלוחות האלה מתאימים לתקציב אך אני לא מעוניין "לזרוק" כסף על משהו שאני לא צריך. חשוב לי שתהיה תמיכה בשידרוגים עתידיים, כלומר בעוד כ- 2-3 שנים כשהמחשב יחלש אני אוכל "להחיות" אותו ע"י החלפת מס' חלקים מצומצם. כרגע אני אשתמ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יציאות יש בלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 של SATA2 ו -IDE ? כמה כוננים / צורבים / דיסקים קשיחים אפשר לשים על הלוח מקסימום ? כמה סימים יש על הלוח של זכרון ? אני רוצה לקנות 2 GB כמה מקום תופס זכרון כזה ? ואם יש מקום לתוספת זכרון בעתיד ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי הזדמנות לרכוש את המעבד INTEL Core 2 Extreme QX6850 Quad-Core Processor 3.00GHz, 4x2MB, 1333MHz FSB, LGA775 Socket T במחיר 2048.25972 ש"ח עכשיו השאלה שלי היא עד כמה אני באמת צריך אותו? השימוש העיקרי שלי הוא משחקים כבדים. אני יודע שהיום לא מומלצים מעבדי 4 ליבות מכיוון שבעתיד כשהכל יתחיל לתמוך ב4 ליבות המעבדים של היום כבר יהיו חלשים ולכן עדיף לרכוש 2 ליבות גם כי הם יותר טובים למשחקים וגם כי באותו זמן כשהכל יתמוך ב4 ליבות יהיה אפשר לשדרג וכך עדיף. אבל האם המעבד הזה יהיה חזק גם באותו הזמן כשהכל יתמוך 4 ליבות ואני לא אצתרך לשדרג?.. המפרט שלי: :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן הופיע לי בעיה ששונה לי הקלוקוינג של המעבד אבל סידרו לי אותה אז אני רוצה לשאול מה זה CLOCKING CPU תודה לכול הועזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככ יש לי לוח אם מדגם MSI P4N Diamond NF4 SLI DDR2 Socket 775 NVIDIA® nForce4 SLI Intel Edition Chipset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 ואני רוצה לקנות לו את המעבד הזה: Intel P4 3.2ghz lga775 2mb cach 64bit 65NM http://www.ksp.co.il/hmain.php עכשיו דיברתי עם פנדה מחשבים ועם עוד הרבה אנשים והם אמרו לי פשוט ללכת לפורומים ולשאול לעזרה שלכם האם המעבד הזה בכלל יכול לעלות על הלוח הזה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הודירו מחירים בצורה דרסטית ... מישהוא מכיר את המעבד העתידי (אני מתכוון ל- 0.13 מיקרון )? שווה לחכות לו ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, מדובר על מחשב עם לוח Gigabyte Z77-DS3H (יש 4 חריצי זכרון) . כרגע מותקן קיט של 2x4 של קינגסטון, שרץ בתדר 1600MHz והתזמונים שלו הם 11-11-11-28-1T יש צורך להרחיב את זכרון המערכת ל16 גיגה. הכי קרוב שמצאתי מבחינת נתונים זה קיטים של g.skill, גם כן 2 סטיקים של 4, תדר 1600 ותזמונים 11-11-11-28-2N. לינקים: http://ksp.co.il/?uin=21134&select=.1038..392..103..127. http://ksp.co.il/?uin=20146&select=.1038..392..103..127. כלומר ההבדל הוא רק בCommand Rate, בקיט המקורי הוא 1T ובקיט שמצאתי הוא 2N. השאלה היא, עד כמה זה משנה: - האם יכול להיות שעקב התקנת 4 סטיקים המערכת תעבור ממילא ל2N? - ואם לא, הקיט החדש "יכפה" על הקיט הישן לעבוד ב2N (נכון?), האם תהיה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך משומש ברשת, ועל הדף מידע של הלוח שלי מצויין: Ultimate graphics performance with PCI-E x16 interface וברצוני לדעת האם ניתן להתאים לחיבור זה כרטיס בעל חיבור PCI Express 3.0 x16 או PCI Express 2.0 x16, האם החיבור שיש לי רק יאט את התפוקה של הכרטיס או שתהה אי תאימות פיזית. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מבין המעבדים הבאים יותר משתלם לתווך עתידי (850 עם לוח אם לא היה מקום בכותרת). אם יש מעבדים אחרים יותר משתלמים עם לוח אם באותו תקציב אשמח להמלצה. השימושים למערכת יהיו גיימינג קל-כבד עם דגש לכרטיס המסך. לא מותכנן oc אלא אם הוא ישפר משמעותית את ביצועי המחשב. המעבדים הם: Intel Core-i3 2100 3.1Ghz AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אשמח לעזרה ממי שמבין. יש לי לוח אם של גי'גהבייט מדגם EP45-UD3R http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3013#sp בנוסף יש לי זכרון מדגם : Mushkin 2x2GB DDR2 1066Mhz PC2-8500 - שני סטיקים,כל אחד 2 ג'יגה, סה"כ 4 ג'יגה. אני מעוניין להוסיף 4GB RAM נוספים לתצורה הקיימת ועם כך לשמור על תאימות עם הזכרון הקיים כדי שלא אקבל מסכים כחולים/BSOD ותקיעות. 1.עד כמה שהבנתי מה-SPEC בלינק ששמתי הלוח שלי תומך רק בזכרונות מסוג DDR2 - אני צריך להתאים זיכרון שהוא DDR2 ורצוי 1066Mhz 2.האם כדאי להוסיף סטיק אחד של 4 ג'יגה או 2X2?איזה דגם ספציפי אתם מציעים להוסיף?אשמח אם תדביקו לינק לקניה. 3.המחשב מיועד לעריכות Audio כבדות,יש לי מעבד אינטל QUAD Q9550 2.83Ghz 1…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עיתונאי שנוי במחלוקת יצא בהכרזה מרעישה - ובאינטל נאלצו להגיב שלא כהרגלם ולהבטיח לעולם כי תהליך הייצור שעליו הם עובדים מעל לחצי עשור מתקדם ליעדיו ללא שינוי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הכירו את אחד מלוחות האם הכי מתקדמים שיצרה חברת אסוס אי פעם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה באמת ההבדל? ומה זאת אומרת ש ADM יותר טוב למשחקים? אם זה יותר טוב למשחקים זה יותר טוב בכלל לא? אם לא אז במה אינטל יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בשני המקרים הכוונה היא לזכרונות DDR PC3200 400 Mhz התיזמונים של הKINGSTONE הם: 2-3-2-6-1 at +2.6V והתיזמונים של הOCZ הם: 2.5-3-3-7 2T לצערי אני לא ממש מבין בתיזמוינים ואין לי מושג מה נחשב יותר טוב. בשניהם מדובר בקיט של 512x2 עם אחריות לכל החיים.... אנא, עיזרו לי לבחור!!!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שלא מומלץ לעדכן ביוס אם המחשב עובד כמו שצריך... זה נכון? איזה נזק יכול להיגרם בגלל עדכון ביוס ע"י תוכנה מהאינטרנט (לפי החברה, הלוח אם והכל - לא סתם חובבני)? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 256 מגה בייט של זכרון וחשבתי להוסיף עוד 128... השאלה: האם כדאי לי מבחינת מחיר ומבחינת ביצועים ואיזה זכרון אני יצטרך לקנות? האם כל זכרון יתאים למחשב שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי כאן על כמה אשכולות וכבר בלבלתי את עצמי מרוב אופציות. המחשב ישמש למטרות משחקים, לא צפוי OC (בטח שלא מקצועי שדורש לוח אם מיוחד, אולי בעוד כמה שנים על מנת לסחוט עוד כמה אחוזי ביצועים בעתיד הרחוק) אני לא מתכנן crossfire/sli (אם יהיה שדרוג עתידי אני פשוט אקנה כ. מסך חדש נראה לי) אני לא חושב שאני צריך sata 3 אבל אשמח לשמוע דעות בנושא. USB 3 דווקא נראה לי סביר לעתיד הקרוב (למרות שכרגע אין לי שימוש בכונן חיצוני בעל חיבור USB) האם ישנה חשיבות ליציאת eSata? אני לא רואה כל שימוש עתידי בRAID אין לי מושג אם כדאי לי h55 או p55 וגם איזה דגם בדיוק לאחר שאבחר צ'יפסט האם יש מידע נוסף שאתם צריכים על מנת להמליץ לי על הלוח המתאים ביותר? כמו כן לאחר חיטוט קצר במפרטים של ג'יגהבייט ישנה הע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי פה משהו על השילוב עם הלוח אם ומשהו על ליבה חסומה וACC מה זה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אתמול קניתי את הלוח הנ"ל מKSP כי טכנאי מטומטם טען שהלך הלוח אם מה שבסוף התברר כספק שהתקלקל. אני לא ממש יודע אבל באיזה מחיר ניתן למכור את הלוח? KSP טוענים שאין מדינייות החזרה. הלוח לא נפתח מעולם.. עברתי על חוקי הפורום ולא ראיתי בעיה לשאול שאלה כזו אם ישנה בעיה אז אנא עדכנו אותי ותנעלו. תודה בכל אופן.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הערה : במילה "משמעותי"אני לא מתכוון לזריקת כסף על לוחות מיוחדים להמהרה שעולים עשרות אחוזים יותר אבל נותנים שיפור ביצועים של אחוזים בודדים. מלבד השילוש אני חושב לרכוש את ה-TRUE EXTREME 120 ,אלא אם כן ישנו קירור שעדיף עליו במחירו (כ-320 שקל ). זיכרון 4 גיגה. עדיף לוח שתומך ב-USB3 SATA3 . לא מתוכנן SLI ,crossfire . אגב,יש עוד חנויות שעושות המהרה ובודקות את היציבות ותאימות כל הרכיבים באמצעות הרצת PRIME95 במשך 48 שעות כפי ש TMS עושים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. איזה ram. אני צריך לקנות עבור המחשב שלי? יש לי 8, מעוניין לשדרג ל16.. המחשב: ASUS VivoBook 15 X510UA-BR519 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-