מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם תכלאס ה2 יחידות יותר טוב? הוא שזה לא משנה? כי קניתי 2 יחידות של 2G אז הוא שנידפקתי הוא שיצא לי טוב? דרך הגב המחשב הוא למשחקים!!
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לוח אם MA78LMT-S2 GIGABYTE כרטיס מסך hd 5850 asus האם הכרטיס יכנס על הלוח ? בלי להפריע לחיבורי הSATA ומה קורה אם זה כן מפריע? ואם הלוח בכלל נחשב ללוח סביר?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
עקב בעיות חוזרות ומעצבנות עם הלוח אם הנוכחי ( רשום במפרט ), אני מחפש לוח אם שיתאים... המפרט: Gigabyte GA-965p-s3 core 2 duo E6300 Thermaltake Bigtyphoon Kingstone 2*1 Gb ddr2-667 WD 2500ks ATI Radeon X1950pro Enermax liberty 400w שימושים: בעיקר סרטים,מוסיקה ואינטרנט, לא מתוכנן OC, חשוב לי שיהיה חיבור קואקס(אודיו דיגיטלי) -מכיון שכבר עובר בקיר כבל כזה. מעדיף שלא יהיה של ג'יגהבייט... התקציב כרגע פתוח. אם למישהו יש המלצה, אשמח לשמוע. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האומנם מכפלת המעבד סגורה, אבל השאלה שלי אם אני מעלה את תדר ה FSB מ 1333 ל 1600 זה יגרום להמהרת המעבד ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ביקשתי פה בפרמט מחשבים שיכינו לי תקציב למחשב גיימינג עד 3800 הכינו לי מערכת מבוססת amd ובאמת שאני כבר לא יודע מה לקנות חלק אומרים לך תיקח ככה וחלק אומרים בכלל תזהר לקחת מערכת amd אל תתעסק איתם בכלל המחשב יקרוס לך במשחקים גבווהים וירא לך מסכים חכולים וישרף לך אחרי שנתיים וכאלה קיצור תיקח אינטל תיקח אינטל אופ זה ממש מתסכל לקנות מחשב אתה מפחד לקנות משהו כ"כ יקר ואח"כ להתבאס... זה המפרט שהכינוי לי שמבוססת amd... מה אתם אומרים ללכת על זה או לא? לפי מה שרשמתי תענו לי בבקשה AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, HIS Ra…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אז ככה שימושים עיקרים!! משחקים מעבד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אם MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio כרטיס מסך ASUS HD 5850 1G DDR5 זכרונות 2 יחידות של KIGSTONכול אחד זה 2 גיגה ספק כוח550W חברה מעולה השאלה שלי היא כזו האם הכרטיס מסך ניכנס ללוח אם ולא היה משש בעיות? ואם בכלל הלוח נחשב לטוב?? והאם זה משנה כול כך האם היה לזכרונות צלעות קירור ? ואם בכללי המחשב מתאים למשחקים כבדים!?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בSPECS של הלוח שלי(DS3) רשום : Supports DDR2 800/667/533 memory אם הזכרון יהיה בOC של 900MHZ הזכרון יוגבל ע"י הלוח? והאם תדר גבוה מהתמיכה של הלוח עלול לגרום לבעיות? תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, i5-2500k ASUS P8P67 GSkill RipJaws - 2X4GB / 1600MHz / CL9 / 1.5V 1. האם המעבד מגיע רק כ-BOX ?י 2. האם קירור ה-BOX באמת שונה מהמעבדים שלא K ?י 3. האם באמת הסדרה של הלוח בעייתית עם מעבדי ה- K ?י 4. אני מעוניין באוברקלוק 4.5GHz.. ושה- USB3 וה- SATA3 לא יחלקו את ה- PCIeX16 עם כרטיס המסך הבודד שאני אשתמש.. אז האם יש טעם לקחת את אחד הלוחות היותר מתקדמים בסדרה: PRO / EVO / DELUXE ?י 5. באותם נתוני זיכרון בדיוק, קיימת הסדרה X שכביכול מותאמת במיוחד ל- SB.. מה ההבדל מלבד במראה ? אין לי ניסיון קודם עם OC.. אז.. 6. האם זה נכון שלהגיע ל- 4.5GHz עם הרכיבים הנ"ל זה קלי-קלות ? 7. האם אפשר להישאר ב- OC הנ"ל כל הזמן ? או שרק בעת הצורך ? אפשר כמובן לענות על חלק מהשאלות. תודה ר…
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
AMD Fusion - מתחברת לכרטיס המסך טכנולוגיית ה-Fusion החדשה של AMD תשתמש גם בכרטיס המסך הייעודי לצורך חישובים גרפיים. AMD כבר החלה בשיווק המעבדים הראשונים שלה אשר מכילים את טכנולוגיית ה-Fusion, טכנולוגייה שבאמצעותה מתאפשר עיבוד גרפי תומך DirectX 11 על גביי שבב הכלול במעבד הראשי. במשך זמן רב היה ידוע ש-AMD תייצר מעבדים אשר יכללו מעבד גרפי במעבד הראשי, אך רק כעת ידוע בוודאות שמעבד גרפי זה ישתף פעולה עם כרטיס המסך היעודי במערכת. באמצעות פלטפורמת ה-"Lynx" ניתן לראות איך מעבדים אלו נותנים תוצאות גרפיות בצמוד לכרטיסי סדרת HD5600, כח מרשים בשבב מובנה לכל הדיעות, אשר בהשוואה לשבבים המובנים במעבדי אינטל מדובר בהכפלת כח העיבוד בכמה מונים. החדשות הטובות הן שכח זה ישתלב יחד עם…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה ההבדלים בין לוחות אם המבוססים על שבבי AMD 870 880 890? הבנתי שה870 בא בלי כרטיס מסך מובנה ורק עם Single PCI-E 2.0 x16 והשאר עם כרטיס מסך מובנה ועם יותר חריצים לכרטיסי המסך חוץ מזה יש הבדלים אחרים משמעותיים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח X58 של Gigabyte. יש המון תקלות תאימות עם זכרונות של OCZ. אני רוצה להחליף ומתלבט בין Patriot ל - Kingston. Patriot יותר זולים. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. עפ"י ה spec נראה שהלוח-אם אינו תומך ב Win7. האם זו טעות או שבאמת יכול להיות שהוא אינו תומך? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3375#sp 2. אני משווה בין הלוח הזה ללוח-אם אחר: GA-880GM-D2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3515#sp עושה רושם שזה הראשון עדיף על פני האחרון מהסיבות הבאות: יש לו 4 חריצי זכרון לעומת רק 2 יש לו חיבור eSATA ומערכי RAID יותר חיבורים (בהזדמנות זאת אשאל: מדוע ומתי 8pin ATX 12V עדיף על פני 4pin ATX 12V) ה יציאה אופטית: optical S/PDIF Out connector פיצ'רים נוספים: Support for Easy Energy Saver Support for Time Repare היתרונות היחידים של ה GA-880GM-D2H: # Support for Auto Green # Support for On/…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לשדרג את הזכרון ואודה לעזרה : יש לי מחשב עם לוח אם של GB MA785GMT-UD2H עם מעבד amd athlon 250 ו זכרונות של מושקין 2x1gb ddr3 1333 ללוח אם יש עוד שני סלוטים פנויים . מערכת הפעלה : ווינדוס 7 פרו . איזה זכרונות אני יכול להשתמש בשביל לשדרג : האם אפשר לקנות 2x2gb או שזה יהיה בזבוז כסף ועדיף להשתמש ב 2x1gb ? כמו כן האם יש משמעות לנתונים אחרים פרט למהירות הזכרון בנוגע לתאימות (לייטנסי וכו...) .
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, פתחתי ת'רד בפרטי מחשב והציבו לי שתי מערכות amd אחד מהמשתמשים אמר לי שבמפרט הראשון הלוח Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET יתנגש עם הכרטיס מסך 6950 כי הוא גדול ועלול להתנגש בחיבורי ה sata ובמפרט השני הלוח הוא Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET השאלה שלי אז איזה מן הלוחות אני צריך לבחור כדי שלא יתנגשו עם חיבורי ה sata בילבלו אותי לגמרי!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איזה תדר של זכרונות יתאים יותר לOC של מעבד I5 2500K ולוח P67A-UD3 לאיזור ה4-4.5GHZ ה1333 או ה1600? אני קונה בTMS ומתלבט בין שניים כאלה http://tms.co.il/product/8795 לבין שניים כאלה http://tms.co.il/product/8872. ה1600 מצדיק תוספת של 166 ש"ח מאשר ה1333? ואיך זה שיש לוחות שרשום שתומכים עד 24GB זכרון? יש להם יותר מ4 חריצים או שיש סטיקים גדולים מ4GB (כי הרי 4X4=16)?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנבה להשוות בין ארבעת הדגמים הבאים: מעבד AMD Athlon II X4 640 Box מעבד AMD Athlon II X4 645 Box מעבד AMD Phenom II X4 925 Box מעבד AMD Phenom II X4 945 Box יש לי מספר שאלות: 1) מדוע בכל אתרי ה-BENCHMARK, למשל ב: www.cpubenchmark.net שני הראשונים מקבלים ציונים גבוהים יותר, למרות שלמעבדי Phenom יש נתונים טובים יותר (בגלל ה-L3 Cache, ואותה מהירות)? 2) אם אני הולך על ה- Athlon 2 - האם שווה להשקיע 100 ש"ח יותר ב-645 מאשר ב-640? המחשב הוא לשימוש ביתי בסיסי, אך המטרה היא לא לשדרגו בזמן בשנים הקרובות. (כאשר הצליחו לשכנע אותי שבכל מקרה האופציות האלה טובות יותר מה- i3-550....) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום זה זמן רב שאני חושב כי יש לי בעיה חומרתית במחשב חדש יחסית (כמה חודשים) להלן הנושא הראשון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483171.msg4135614#msg4135614 היום נתקלתי בפוסט פה בפורום על memtest86 הרצתי אותה ולאחר כ 30 שניות היא נתקע / סיימה את הבדיקה ( פעמים ברציפות עם אותה התצוגה) להלן התמונה : אשמח אם מישה יכול להסביר לי על התמונה (דעתי היא שיש בעיה - השאלה אם אני צודק) לינק לתמונה (בפורום היא יוצאת גדולה מידי) http://img51.imageshack.us/img51/4080/img2567ml.jpg תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכלום אני לפני קניה ורציתי חוות דעת על 2 הרכיבים שאני הולך לשדרג את המחשב שלי.. מעבד דגם: Intel Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box ולוח אם דגם: Maximus IV Extreme העם הבחירה טובה ... השימוש שלי משחקים תוכנות כבדות לגרפיקה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מתכנן אוברקלוקינג מעבר לתדר הטורבו בוסט של אינטל, יש סיבה אמיתית ללכת על לוח P67 שגם אין לו יכולת לנצל את הליבה הגראפית של אינטל? אני עומד לקנות כרטיס מסך יחד עם הלוח, סתם יהיה נחמד שיהיה גיבוי בגזרה הזאת אם משהו ישתבש. האם לוחות P67 יותר עמידים? יותר מהירים? יכולים להתמודד עם זכרונות שלוחות H67 לא יכולים? מה ההצדקה לשלם יותר על לוח יותר מוגבל על הנייר? (למי שלא עושה OC).
-
- 32 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן , אז השאלה שלי היא איזה מבין הזכרונות יהיה טוב יותר בחינת ביצועים ואוברקלוק ? ה Corsair Veageance 1600MHZ או ה G.Skill Ripjaw 1600MHZ אני יכול להשיג את הזכרונות האלה באותו מכיר ל 16GB . אז מה אתם אומרים ?! תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם יש לוחות אם עם תושבת כפולה בשביל שני מעבדי 2600K - בעלי תושבת LGA1155 ? ומה לגבי שני מעבדי 870 עם תושבת LGA1156 ? תקציב - עד 2000 (אפשר לחרוג אם חייב). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כדי להחליף מעבד - האם יש דרישות נוספות שיש לדעת מלבד ה SOCKET? אני רוצה להחליף מעבד ללוח אם שהוא SOCKET 775, ולפני קנייה, אני רק רוצה לוודא שכל שאני צריך לדעת על המעבד (החדש), זה שהוא גם כן SOCKET 775. האם יש דרישות נוספות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למעבד חזק מאוד ומשתלם. רצוי עד 2000 שקל אך אפשר גם יותר אם זה משתלם. השימוש הוא לתוכנות שחמט כבדות שמנצלות ריבוי ליבות מעולה. דוגמא לתוכנה: http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-2010/Logic-Fritz-Chess,2419.html כל שאר המערכת תהיה די מינימליסטית בשביל לתמוך במעבד (לוח אם די בסיסי, 4 או 6 GB זיכרון). ההתלבטויות שלי: 870, 2500, 2500K, 2600, 2600K. כמובן אם יש מעבד אחר שהוא טוב אז אשמח לשמוע. בנוסף, אפשר קצת הסבר על הטורבו של אינטל? לדוגמא רשום שהמעבד 2500 רץ על 3.3 ובטורבו על 3.7 . תודה עריכה: אולי שווה לחשוב בכיוון של מעבד לשרתים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יקיבלתי עם הלוח החדש שלי P7P55D דיסק ויש בוא בדרייברים כמה דברים שאני לא מכיר האם צריך אותם או שאפשר לוותר עליהם... כי אני מתכוון לעשות OC ואני לא רוצה שהם יפריעו אני רוצה להתקין רק דרייברים שחובה... התוכנות הם.. TURBO EVO EXPRESS GATE UPU-6 ENGINE האם צריך אותם מותקנים?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתוני לוח האם (והביוס) ונתוני הזיכרון החדש שקניתי, מופיעים בתמונות המצורפות (לפי CPU-Z). לפי הביוס של הלוח: תדר: 800MHz (אוטומטית/ידנית).. מתח: 1.8v (אוטומטית/ידנית), 2.0v (ידנית).. תזמון: 5-5-5-15 (אוטומטית), 4-4-4-12 (ידנית).. נ.ב. ידנית, אפשר להכניס ערכים אחרים לא רלוונטיים. על-מנת שהזיכרון יעבוד בנתוניו המיטביים, אני לא יודע אם גרסת ביוס אחרת תיתן לי את ה- 1.9v.. ואולי זה בסדר לבחור 2.0v.. ואולי זה תלוי ברכיבים אחרים.. בכל אופן, גם כשכל ההגדרות אוטומטיות (הלוח הולך על 800MHz-CL5-1.8v), המחשב קורס בתדירות גבוהה (במיוחד ב- IE – לא שיודע למה), דבר שלא היה לי בכלל לפני התקנת הזיכרונות החדשים!! עזרתכם בבקשה, ותודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-