מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
ביומיים האחרונים אנו חווים דגות חום שחבל על הזמן. ובתו מי שקוא הבה פה בפורום אני ממליץ לכולם(או יות נכון למי שאין מזגן בחדר מחשב) אם אתם לא עובדים על המחשב כבו אותו . ולא משנה אם יש לכם צלעות קירור חזקות ולא משנה אם יש לכם, איוורור מסיבי במארז. פשוט מאוד : אתם לא עובדים על המחשב, כבו אותו. יש לי מעבד שכבר גמר את הקריירה שלו פשוט כי חם אצלי (טמפ חדר 50%) אל דאגה אני עוד חי ונושם והלכתי לחדר ממוזג. אז אני המלצתי מה שלדעתי הכי כדאי לעשות עם המחשב בימים כאלו, עכשיו כל אחד יעשה כטוב בעיניו.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אני צריך לקנות מחשב זול יחסית (עד 3000 ש"ח), ובמפרט שניתן לי בחנות בה אני קונה את המחשב, הציעו לי את ה P5LD2 של ASUS. הבעיה היא שהלוח הזה דיי יקר (בסביבות ה 800 ש"ח), מה שמגביל את הזיכרון רק ל 512MB (ועוד מס' הגבלות). בכל מקרה, בחנות הזו אי אפשר לקנות לוח של Gigabyte שמתאים למעבדי INTEL, אלא רק ל AMD (בעיות עם הספק), וניתן להשיג רק לוחות של ASUS, DFI, INTEL או ASROCK. רציתי לקבל את המלצותיכם לגבי לוח זול (אך עדיין טוב) של אחת החברות הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, וככל הנראה לא יבוצע עליו OC כלשהו. תודה על התגובות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רואה יותר ויותר לוחות אם חדשים ללא חיבור ל-SPEAKER. אין צפצוף של הPOST. אבל הכל עובד תקין כמובן. אבל, במקרה שתהיה בעיית זיכרון או כ.מסך איך תהיה אפשרות למציאת ובידוד התקלה?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקחת P45 של אסוס P5Q רק אני לא יודע איזה בדיוק לקחת אם מישו יכול להגיד לי מה בדיוק הכי מתאים לי אני קונה למישחקים אני כניראה ישים עליו 9800GTX ומעלה זיכרונות של 800MHZ יהיה עליו 4 GB אחד יהיה כפול ועוד 2 יחידים אני חושב אולי לעשות לו OC {זה קשור אם אני עושה למעבד?} משו במחיר הזה או שאתם חושבים שאין צורך בכזה מחיר אז מה שניראה לכם לא צריך כמובן כרטיס מובנה אני לאו דווקא מעדיף אסוס פשוט אמרו לי שיש לו כרטיס קול של 7.1 אז זה סבבה לי תודה חברה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש אם מעבד amd 64 3200 והטמפרטורה שלי מרקיעת שחכים לפעמים אני מדליק את המחשב והטמפרטורה 60 ושאני משחק זה מגיע גם ל 80 אז ככה1 מה הטמפרטורה הממולצת למעבד כזה ואם שלי מעל הממוצה 2 מה גורם לטמפרטורה כזאת האם לא הרכיבו לי את המחשב טוב או שקיבלתי מאורר דפוק 3 חברים שלי אמרו לי לקנות מאורר של זלמן עד כמה זה יכול להוריד את הטמפרטורה 4 האם עוד מאוררים נגיד על הלוח אם יכולים לעזור להוריד את הטמפרטורה של המעבד ורכיבים אחרים במחשב אני יודע שהשאלה הזאת היא יותר לפורם קירור ואובר קלוגינג אבל מקבל שם תשובת אז תודה רבה לכולכם
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש לזה השפעם על מהירות המחשב והמעבד בפרט? כי יש הבדל במחיר: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103533 לזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103532
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, לאחר 5 שנים. ה- Pentium 3 500 שלי כבר גוסס ואני חושב שהגיע הזמן לתת לו לנוח על משכבו בשלום (או במילים אחרות- לתת אותו לאבא שלי שישחק בו סוליטר). כמו שלפני 5 שנים קניתי את הטוב ביותר, גם עכשיו אני רוצה לקנות תותח שיספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני משחק די הרבה, עובד ב- Photoshop, גולש ולומד. לאחר התלבטות קשה אני חושב שאני אקנה Athlon 64 3200+ 939. הוא נראה לי הכי משתלם היום. ועכשיו (לאחר כל הסיפורים) הנה השאלה: 1. איזה זכרון הכי מומלץ לקנות? אני צריך 1 גיגה ושינצל את המעבד. אין מגבלת תקציב. האם יש באמת חשיבות לכל עניין התזמונים? חשוב לי שיהיה מאוד איכותי ומהיר. 2. איזה לוח אם הכי מומלץ לקנות? שוב, ללא הגבלת מחיר. הבנתי שנכון לעכשיו, ה- Nforce4…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על השאלות התכופות... מראש המארז, שם נמצא מעין ווסת שאחראי על עוצמת המאוררים (לא יודע אם על כולם או על העליון), יוצא כבל [תמונה], ואין לי מושג לאן ואיך מחברים אותו. ניסיתי לחבר אותו לחיבור בלוח האם שעליו כתוב POWER FAN, אבל הוא לא ממש התיישב.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי לקנות אותו ורציתי לשאול מה דעתכם עליו הנה קישור: http://www.biostar-usa.com/app/en-us/t-power/content.php?S_ID=365 ראיתי שיש לו תכונות טובות אבל השאלה היא גם איך הוא בפועל (אם מישהו ראה אותו)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפורום! הגיע הזמן להחליף את ליבת המחשב הותיק שלי (בחתימה), ואני מתלבט בין שתי אפשרויות- הדור החדש מול הדור הקודם. אם זה לא הפרוורים המתאים אני מתנצל ואעביר להמלצות. עיקר השימוש מיועד לגיימינג (מעביר את ה1070 ומצוות למסך pg279q). מצד אחד מעדיף לשלם כמה שפחות, לכן האפשרות של הדור הקודם והויתור מראש על ddr5 , מצד שני לא רוצה להשקיע במחשב פעם ב 12 שנים וללכת על משהו שעוד רגע יהיה ״מיושן״ ויסגור לי דלתות טכנולוגיות משמעותיות מדי.. Gen 12: Startpc: מעבד: 1150 ₪ - * חדש * - intel Ten Core i5 12600KF 2.8Ghz-4.9Ghz Alder Lake S1200 BOX Tms: לוח אם: Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 1004₪ או …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זאת אומרת שכתוב בזכרונות dual ddr3 ? נ.ב-ו- triple? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש שני סוגים לזיכרון זה ב-PCH כתוב Mushkin DDR-RAM 256MB 3200 Black Memory תזמונים : 2.5-4-4 ובלמיר כתוב אותו דבר אבל התזמונים הם 2-2-2 והוא גם יותר זול
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם תומך SLI מלא, המפרט הוא: Intel q6600 2X EVGA 8800gt 1GB 4G RAM תקציב של עד 1000 שקל, אוברקלוק לא ממש חשוב תודה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד I7 950 זכרון 1600 10G של קינגסטון כרטיס מסך 970 MSI 4G השאלה שלי היא כזו יש לי פה צוואר בקבוק? ועם נגיד אני רוצה לקנות מסך 144H או לשדרג לכרטיס 980 אני הצטרך להחליף מעבד וזכרונות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060815235435.html הם יהיו זמינים להדגמה עד סוף השנה.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים ראשית חג סוכות שמח.... החלטתי לקנות מעבד AMD-2600+ אבל עם הלוח אם התחלתי להתשגע... בהתחלה הייתי נעול על ה MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 אחרי זה ראיתי את ה-Albatron KX18D ProII Nforce 2 Ultra ושקלתי לקנות אותו... לאחר מזה קראתי ביקורות על האי פוקס למיניהם והאביט ושקלתי לקנות אותם בבקשה אנשים למי שבאמת מבין ולא סתם יזרוק לי שמות שיגיד לי איזה לוח הכי משתלם עד 650 שקל פחות או יותר... תודה מראש יוסי
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם למחשב חדש את המחשב אני קונה מפלונטר ראיתי שיש להם לוחות אם של חברת ASROCK האם יש להימנע מהחברה הזאת? כדוגמא Fatal1ty-B85-Killer הלוח מכיל הרבה פיצ'רים שאין ללוחות של ג'יגהבייט במחיר דומה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, כבר כמה ימים שאני עם קירור מים על המעבד והכרטיס מסך שלי, בעוד שאני מרוצה מאוד מהטמפ' של הכרטיס מסך אני מאוד מאוכזב מהיכולות של המעבד שלי. כשהחלטתי ללכת על הכיוון של קירור מים היה לי יעד מאוד ברור של OC יציב על 4.2 עם טמפ' מתחת ל70 מעלות מה שנחשב יחסית קל לחלקים שלקחתי בשביל הקירור מים, רוב מוחלט של אנשים שיש להם את אותם חלקים מגיעים בקלות ל4+ עם מתח באיזור ה1.25 ואפילו פחות (אני מדבר ספיציפית על 920). מאז ומעולם ידעתי שהמעבד שלי לא היה מהמוצלחים בBatch ומגיע בקלות למתח גבוה כאשר מנסים להגיע לאיזור ה4+ (אני כרגע בדיוק על 4.0 עם מתח של 1.325), היה ברשותי את הH50 והMugen II (לאחר שהיה לי דליפה מהH50) ואיתם הייתי מגיע לטמפ' של כמעט 85 מעלות עם HT ב4.0 (לא הייתי משאיר …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
amd 3000 64 bit ולא עשיתי אורקלוק ואני חושב שהקרור שלי הוא box
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח מבין השניים יותר מהיר ה Gigabyte GA-SINXP1394 מבוסס על ה SiS 655 וה Gigabyte GA-8INXP מבוסס על intel E7205 ההבדל היחיד שאני מוצא מהנתונים שלהם הוא תמיכה של Dual DDR 400 בSiS ו"רק" של Dual DDR 266 ב Intel אבל מצד שני... זה אינטל וזה סיס... אז מה אתם אומרים ? :asthanos:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר אחד ממש מומלץ! ואחד במחיר של עד 500 (תגידו לי מה רע ומה טוב בו?)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך לעזור לקרוב משפחה לקנות מחשב, ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לדעת על מה עדיף שהמחשב יתבסס...(החלקים ומחירים מksp) מערכת מבוססת קונרו.... לוח אם: GIGABYTE 8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ מעבד: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775 המחיר של הלוח הוא 470 ש"ח (אני יודע שזה זול אבל זה ג'יגה בייט אז אני אשמח לדעת עליו) והמעבד 1250 מערכת מבוססת AMD לוח אם: ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E מעבד: Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore מבחינת מחיר עזבו למה זה יוצא בערך אותו דבר....אני מדבר מבחינת ביצועים....לפי הטבלה ה6300 פחות טוב מה4600 אז מה אתם ממליצים?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.בלוח הזה רשום שיש שני ATA100, וגם: Extra IDE Port by HPT372 with Ultra DMA-133 & IDE RAID x 2 (Up to 4 Devices) מה זה אומר שיש לו גם ATA133? צריך לחבר משהו שיעבוד עם ATA133? 2.זה לוח טוב לאובקלוקינג, נגיד עם אני שם בו P4 2G, ו256 PC2100? אני יכול לשים זיכרון יותר טוב כמו PC3700 או משהו כזה והOC יהיה עדיין טוב? 3.אפשר לשים בכלל זכרונות יותר גדולים מ-2100 כי במפרט שלו רשום: 3x DDR-DIMM Slots for PC2100 ???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הפרדוקס הזה לפני שאני חוזר לחנות עם שאלות? רכשתי מחשב נייד חדש עם מעבד i5-3337U http://ksp.co.il/?uin=18231 שלפי האתר של אינטל אמור לעבוד ב מהירות של 1.8 שבפועל בCPUZ אני מקבל i5-3427U מה גם שאני מעמיס עליו עם prime95 אני רואה שהקצב עולה עד ל 1.2 וזהו.. למה זה ככה? למרות שאני מקבל מעבד לא נכון אני גם מקבל ניתונים לא נכונים נ.ב יש תמונה שמראה את הכל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, שאלה קצרה על הלוח המדובר (רוכש מחשב, תקציב 4000-5000, עם תמיכה נאה בגיימינג): (על מעבד i5-760) - הומלץ לי על ידי חבר לקנות לוח INTEL WARRENSBURG ATX/DDR3. הרעיון הינו קניית לוח אמין מאותו בית יוצר של המעבד. מינימום תקלות. המלצות בפורום מדברות על GIGABYTE GA-P55M-UD2 ו- UD3 בהנחה שלא מתוכנן OC בלוח ובמעבד, אבל חשובה אופציית שדרוג עתידי ללוח/מעבד, האם: 1. האם יש הבדל עקרוני מבחינתי בין 2WARRENSBURG ל- GA-P55M-UD2 או UD3 (יכול להיות כל דבר, מכרטיס קול איכותי יותר ועד תמיכה בפיצ'רים אחרים, אתם מבינים יותר ממני) 2.מה ההבדל מבחינתי בין UD2 ל-UD3? 3.בהנחה שאני אכן הולך על WARRENSBURG (ללא OC) - האם עד כדי כך חשוב להחליף לו את הקירור המקורי? ומה הייתם ממליצים לשים שיהי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-