עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום הלוח אם הזה GA-790XT-USB3 קישור לאתר של היצרן: http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3295#ov כתוב שאין תמיכה ב1600MHZ ואני התכוונתי לקנות 1600MHZ... מה יקרה אם אני ישים 1600? יעבוד ב1333?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3065559,00.html פשוט חובבנים. כמו שמס' 2 אמר כתבה קנויה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. איזה לוח יכול להתאים לזכרונות PC-133 כמובן לAMD ואני רוצה לשים עליו ATHLON XP 1600

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. החברה נעלמה כאילו לא היתה. יש לי בבית 4 GB שעברו גהנום ב OC שעלו לי זול בטירוף, אך שמתי לב שהחברה נעלמה לגמרי..ייתכן? תוקנה הכותרת התכוונתי ל ADATA ולא IDATA תודה ל RUBI על התיקון

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני מעונין לקנות מחשב שרת לחישובים מדעיים מורכבים, כאשר התוכנה שלי היא Multithreaded ויודעת לנצל ליבות רבות בו זמנית באותו מחשב. לכן הייתי רוצה להשתמש במעבד i7-990x. אני מחפש לוח אם מתאים, אשר יתמוך ב 32GB זיכרון לפחות. אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה ומי בארץ מתמחה במערכות מסוג זה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. זה נכון מה שאומרים שמושקין לוקחים את גי.סקיל בהליכה ובכלל כשבוחרים בגי.סקיל זה בד"כ מתוך ברירת מחדל? איזה זיכרון עדיף למחשב שאמור להריץ משחקים (גם כבדים) והלוח אם שלו הוא- GIGABYTE GA-EP43-DS3 Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP -או- G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by roadrunner,

האם יש שני סוגים לזיכרון זה ב-PCH כתוב Mushkin DDR-RAM 256MB 3200 Black Memory תזמונים : 2.5-4-4 ובלמיר כתוב אותו דבר אבל התזמונים הם 2-2-2 והוא גם יותר זול

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1956&cid=6&pg=1

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חברי הפורום שלום, אני צריך לקנות מחשב זול יחסית (עד 3000 ש"ח), ובמפרט שניתן לי בחנות בה אני קונה את המחשב, הציעו לי את ה P5LD2 של ASUS. הבעיה היא שהלוח הזה דיי יקר (בסביבות ה 800 ש"ח), מה שמגביל את הזיכרון רק ל 512MB (ועוד מס' הגבלות). בכל מקרה, בחנות הזו אי אפשר לקנות לוח של Gigabyte שמתאים למעבדי INTEL, אלא רק ל AMD (בעיות עם הספק), וניתן להשיג רק לוחות של ASUS, DFI, INTEL או ASROCK. רציתי לקבל את המלצותיכם לגבי לוח זול (אך עדיין טוב) של אחת החברות הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, וככל הנראה לא יבוצע עליו OC כלשהו. תודה על התגובות.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dog,

מקווה שהפרורום המתאים. שוקל לקנות טאבלט לנובו miix 700. מתלבט בין שתי הוורסיות של המעבדים הנ"ל. קראתי את הרשום בקישור הראשון בהמשך , שם מציינים גם יתרונות מסוימים ל m5 על פני ה m7 רק לא ברור לי מה זה בדיוק מה שרשום שם- Better overclocked clock speed (Air) 2.52 GHz vs 1.2 GHz More than 2x better overclocked clock speed (Air) Better CompuBench 1.5 bitcoin mining score 9.24 mHash/s vs 1.68 mHash/s Around 5.5x better CompuBench 1.5 bitcoin mining score ביתרונות של ה m 5 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-M7-6Y75-vs-Intel-Core-M5-6Y54 יש גם…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Offset,

שלום, ברשותי מעבד INTER CORE 2 DUO E7500 בעלת 2.93GHZ נראה לי לאחר OC שהביאו לי את המחשב הוא היה ככה מהטכנאי. יש ברשותי שני זיכרונות DDR2 שכל אחד מהם 1GB (2X1 = 2GB( ולוח אם של GIGABYTE G31M-S2L. ראיתי בCPU-Z שרשום שהמעבד EM64T שנראה לי זה אומר שהוא תומך ב64 BIT ונראה לי כתוב שהלוח אם גם תומך. השאלה אם כדאי לי לעבור? פרמוט זה דבר קל אצלי אז אל תייחסו חשיבות, אני מתכוון מבחינת חומרה. תודה מראש, עודד

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by huber,

להזכירכם AMD נמצאת ב 7NM כבר משנה שעברה: https://hothardware.com/news/intel-7nm-cpus-late-2021-90-percent-market-share-days-over

13. Started by xiLike2Doitx,

עד כה הייתי נעול על Haswell, מאחר והוא הדור החדש שיצא. אך אחרי גישושים שונים באתר ובביקורות שונות, נראה כי זאת לא תהיה הבחירה המוצלחת ביותר. אז ככה, מה השיפור שחל בין כל דור ודור? כמה שיפור ב%? במה זה מתבטא? האם זה משפיע בגיימינג? *הכל מתוך נקודת הנחה שיתבצע OC, לפי מה שהבנתי האסוול לא ממש יציבים בOC, אייבי יותר טובים לOC אבל נוטים להתחמם, ועל סנדי לא שמעתי כל רע. ניקח דוגמה, במידה ועומדת לפני האפשרות הבאה: i7 2600K Vs. i5 3570K Vs. i5 4670K מי מהם יהיה הכי מומלץ? הסנדי הוא בעל hypertreading, שמקנה ייתרון במשחקים כמו Watch dogs ומשחקים עתידיים.

14. כי לא מצאתי כזה... כל מה שראיתי היה ערכות של 2X2GB... אני מחפש זיכרונות שכל סטיק לבדו יכיל 4GB. יש כאלה ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by brrr,

amd 3000 64 bit ולא עשיתי אורקלוק ואני חושב שהקרור שלי הוא box

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. סלוטים שרופים! טוענים שאני אשם שלום לכולם סיפור עצוב אולי קצת ארוך, אבל מעניין, ואני ממש זקוק לעזרתכם... שימו לב : במהלך הסיפור המחשב נכנס שלוש פעמים לדלת החנות, כאשר פעמיים מהן הוכנס למעבדה ובשלישית - זרקו עליי את המחשב ואמרו לי תסתדר בעצמך אז ככה: המחשב הוא עם לוח אם של MSI 865PE עם מעבד 3GHZ יום אחד הפסיק לעבוד.. כל שרואים כשלוחצים על הכפתור זה שהספק מתחיל טיפה לעבוד, מאווררים מסתובבים ואז זהו המחשב מפסיק... הכנסתי את המחשב לחברת מחשבים בדקו אותו טיפה והחליטו להכניס אותו למעבדה קיבלתי את המחשב למחרת או מחרתיים. נאמר לי שהכל מתוקן, לא בדקתי אצלהם, חזרתי הביתה וזה עבד. לאחר יומיים אותו דבר קרה שוב פעם, נכנסתי שוב לחברה עם המחשב, בדקו מעט והגיע למסקנה במקום שציפ שרוף…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by FlameThrow,

מה אתם אומרים על הזכרונות הבאים שווים קנייה למרות ש ה CL שלהם הוא 6 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231112

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום. ניסיתי להעביר מעבד Core i3 ללוח אם אחר (Gigabyte X58A), ולמרבה הפתעתי, מצאתי את עצמי (וסליחה על הטמטום) בוהה ב Socket של לוח האם של Gigabyte בעוד אני מבין שהמעבד לא יכול לשבת על לוח האם הזה. כמובן, הוא גמדי. אני חשבתי שה Socket מספר לנו על היכולת של הלוח "לקלוט" את המעבדים ששייכים לאותו Socket. ז"א, מכיוון שמעבד Core i3 ומעבד Core i7 שייכים שניהם ל Socket 1156, הרי שאפשר להחליף ביניהם ללא בעיה. מישהו יכול להסביר לי? תודה מהלוח הזה ומעבד Core i3: ללוח הזה:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Lioriii,

האם כדאי לי לעשות עידכון ל-BIOS לגירסה יותר מתקדמת, אני פשוט לא עשיתי אף פעם ללוח אם הזה יש לכם המצות או שאתם אומרים שאני לוקח סיכון!!!! עזרה בבקשה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by uzi4u2,

צהריים טובים לחברי הפורום ! אז סוף סוף קניתי לעצמי מחשבון קטן , אבל עדיין לא קניתי מעבד . המפרט של המחשב : Asus P5B Deluxe socket 775 Ram DDR2 PC6400 2GB זה פחות או יותר מה שחשוב מהמפרט עכשיו אני לא יודע אם ללכת על מעבד 6600 או 6400 ? עד כמה ההבדל של ה- 2MB CACHE ישחק הבדל במשחקים ? אין לי מושג איך לעשות OC אז אני לא יודע אם זאת אופציה !

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by *R.S,

ל G.Skill , לעומת שאר החברות יש ממש מלא סוגים של שבבי זיכרון... (שלכל אחד צבע אחר... ותאחלס צבעים יפים חחח...) איפה אני יכול למצוא דירוג שלהם-> מהכי טוב להכי פחות טוב יש ממש מלא... HK, HZ, NR, PK, NQ, PQ, MQ, LA, NT, GA, ZX, JS זה מה שמצאתי... אולי יש עוד אפילו אם מישהו לא מוצא אתר עם דירוג שלהם אבל הוא יודע את הדירוג שלהם (מהכי טוב להכי פחות טוב) אז אשמח אם הוא ירשום אותו פה תודה לעונים...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מחפש כרגע מפרט למחשב חדש, וגיליתי משהו מעניין שאף אחד לא הצליח לענות עליו באופן חד-משמעי. אשתדל לנסח את שאלתי בהסתמכות על הנחות יסוד שקיבלתי אחרי מחקר באינטרנט, ואשמח אם תוכלו לעזור! הדעה הרווחת היא שאם נקנה RAM במהירות גבוהה יותר, נקבל ביצועים גבוהים יותר. זה אולי נכון, אולם מדובר בתפישה מוטעית, כאשר לא טורחים להתאים את מהירות ה-FSB של המעבד למהירות הזיכרון הפנימי. כידוע לכם, כדי שהזיכרון יעבוד במהירות האופטימלית עם המעבד, עלשניהם לעבוד באותה מהירות בדיוק (מה שמכונה "יחס 1:1"). לדוגמה: במעבד Core 2 Duo שמהירות ה-FSB שלו היא 1066MT/s, מהירות ה-DDR2 האופטימלית עבורו היא 533MHz (בתנאי שהזיכרון עובד ב-Dual Channel). מדוע? משום שהמהירות המעשית של ה-FSB היא 266MHz (שמו…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Armageddon26,

יש לי מחשב נייד בן 4 בערך עם זכרונות DDR1 בנפח של 512MB. אני צריך אותו לשימוש עם תוכנות שדורשות 1GB זיכרון אז החלטתי לשדרג את הזיכרון. קיבלתי מחיר של 315 שקל לעוד 512MB שישלימו לי ל1GB. שווה לקנות או שהמחיר מוגזם? כי היום זכרונות למחשבים נייחים מאוד זולים, אז אולי זה ככה גם בניידים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yaron86,

בלוח של NZXT N7 B550 מאוד מאוד אהבתי את האסתטיקה שלו אבל יש לי 2 שאלות 1. ממה שהבנתי ששמים דיסק קשיח M.2 אז ללוח אין היטסינק שיקרר את הדיסק, עד כמה זה קריטי? 2. אם בשאר רכיבי החומרה כמו מאוררים וכו' יש תמיכה ב asus aura, יהיה אפשר לשנות צבעים למאוררים עם הלוח של NZXT או שחייב לוח אם שתומך asus aura?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by CRT,

שלום, התחדשתי עם לוח אם של INTEL DH67CL. התקנתי את כל הדרייברים החדשים ועדיין לא מסוגל לעשות פעולה פשוטה של JACK RETASKING. כלומר להכניס לכניסה כחולה (LINE IN) לדוגמא ולהגדיר אותה כיציאה לאוזניות. אני מסרב להאמין שביטלו אופציה כזו , כנראה אני לא מעודכן איך עושים זאת. מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים