עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SUPER300,

שלום לכולם אם יש לי מעבד במהירות 3.4Ghz, ובמפרט שלו כתוב שהוא יכול להתנהל עם RAM במהירות מקסימלית של 1600Mhz, אז אם אני עושה למעבד OC אז אני אוכל לעבוד אם RAM יותר מהיר. השאלה שלי היא איך אני מחשב את מהירות הRAM המקסימלית לאחר הOC למעבד?? למשל אם אני עושה לו המהרה ל4.5Ghz, אז איזו מהירות של זיכרון הוא ינצל? אשמח גם לקבל את הנוסחה למציאת מהירות הRAM המקסימלית... תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אנשים, קיבלתי אתמול מחשב חדש שהזמנתי. התקנתי everest ultimate v5.50 והסתכלתי על הטמפרטורות. הטמפ' של המעבד נראית גבוהה בצורה חריגה אך הטמפ' של הליבות נראית נורמלית. המארז הוא אנטק 300 עם קירור הסטוק שלו על LOW... המעבד הוא AMD phenom2 955... הקירור למעבד הוא Evercool Buffalo. מה לעזאזל? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by free_me_0,

-

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מחפש למערכת חדשה שילוב טוב של לוח אם, מעבד וזיכרונות. הדרישות: מהמחשב האופן כללי - שירוץ בלי תקיעות, עם הרבה חלונות פתוחים (אופיס, אינטרנט) או הקרנת 1080P (לא במקביל לחלונות הפתוחים). לא משמש למשחקים בכלל (למעט סוליטייר, בבלס...). מהמעבד - לא משהו ספציפי, לא משנה לי AMD או INTEL. עדיף TRAY עם קירור זול (50-60שקל) שעדיף על הסטוק מבחינת שקט\קירור. זכרונות - 4GB (לא יודע אם יש יתרון לזכרונות שיש עליהם צלע קרור או לא) לוח אם - פה מתחילות הבעיות והסתבכתי עם כל הדגמים: אני לוקח 4GB אז מאוד רצוי תמיכה עד 8GB (עם 4 חריצים). יציאה קואקסיאלית (של האודיו) שני PCI רצוי תמיכה ב-PCI-EX.2 לפי מה שחיפשתי ראיתי שלוחות שמתאימים לAMD מגיעים עם יותר פיצ'רים וכמו שאמרתי לא משנה לי המעבד …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by or_cool,

מה זה בנצ'מרק... ומה אני צריך לעשות עוד, אם נגיד ש לי לוח עם כרטיס מסך אוןבורד ואני מרכיב בלוח בAGP כרטיס אחר חוץ מההרכבה הפיזית מה אני צריך לעשות כי חבר שלי עשה את זה וב לא זיהה לו תכרטיס מסך שהיה VOODOO 3 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יצרנית לוחות האם הנודעת מציגה קו מתקדם ולא מתפשר של לוחות אם מבוססי ערכת השבבים X570 - לרגל בואם של מעבדי AMD החדישים לכתבה

7. Started by urdead,

OPTERON XEON ראיתי שבלוח-אם של שניהם יש שני מקומות למעבדים אז רציתי לדעת כמה דברים.(אני יודע שזה לסרברים אבל תענו בבקשה) שני מעבדים זה יותר טוב מכפול ליבה? אם כן מה יותר טוב.... ואם רע למה ... וכשאני קונה את אחד מהם אני מקבל מעבד אחד או שניים ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי יש ברשותי מחשב ישן עם לוח: ECS 741GX-M על הלוח כרגע מורכב כרטיס זיכרון אחד: DIMM1: SK Hynix HYMD564 646CP8RD43 התוכנה הוציאה עוד קצת מידע על הכרטיס אז הנה הוא: DIMM1: SK Hynix HYMD564 646CP8RD43 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) מעבד: CPU Type AMD Athlon XP, 1866 MHz (14 x 133) 2500+ יש לי כמה שאלות: 1. באתר של הלוח כתוב שהוא תומך עד 2 ג'יגהבייט זיכרון, הכוונה היא ל2 כרטיסים של 2 ג'יגה (כלומר סה"כ 4 ג'יגה) או 2 כרטיסים של ג'יגה כל אחד (סה"כ 2 ג'יגה)? 2. האם מעבר מזיכרון של 512 מגה ל 2 ג'יגה (או 4 אם אפשר) יחד עם המעבד הזה יאפשרו הרצה של windows 7 starter בקצב טוב? 3. האם שווה כסף ולקנות את הזכרונות הא…

9. שמתי לב לכך שבקונסולות PS2 יש אוגרים של 128 ביט (מעבד Emotion Engine או MIPS סדרה 4) בכל מקרה זה לא קשור לגישה לזכרון מכיוון שהPS2 נגש רק ל4 מגה של זכרון למיטב זכרוני ככה שאין ממש מה לעשות עם 128 ביט מהבחינה הזאתי. העלתי השערה שאולי זה קשור לעובדה שזה מעבד SIMD והאורך אוגר הגדול דרוש על מנת שיוכל לקבל 4 אופרנדים בדיוק של 32 ביט, אבל אני לא בטוח אם זה נכון ... מישהוא שיודע את זה יכול לבאר את העניין? ובבקשה אם אין לכם מושג אל תטעו, ועדיף גם לינק למקור מידע.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. עוד הדגמה של AMD 4X4 עם 4 כרטיסים גרפיים (2 מהם 8800) 12 דיסקים ו 4 ישומים כבדים בו זמנית. . . http://www.dvorak.org/blog/?p=8018 ציטוט שאהבתי:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 2Olga,

ב BOOT עומד CD\DVD במקום שלישי איך לעביר אותה שיהיה ראשון ברשימה ב BOOT .? פשוט שאני מכניסה דיסק עם MAMDRIVA הוא לא מציח למצוע אותו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. פשוט הלוח אם נותן לי רק עד 533 אבל יש לי זיכרונות שמסוגלים ל800 מגההרץ... יהיה שיפור משמעותי במשחקים? תודה עוד שאלה בדרך...מתי יצאו הלוחות החדשים של amd שיתאימו לסוקט הבא שלהם? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Yevgeny Kantorov,

אהלן חברים המחשב שלי נדלק אך לא עובר את הפוסט, וכל החששות שלי מביאות אותי למסקנה שמת הלוח אם שלי. השאלה היא היכן אני יכול להשיג לוח אם לתושבת הנ"ל, ולא במחיר של 2000₪ תודה מראש לכל העונים

14. Started by lmlm,

sorry -cant translate no hebrew in my computer right now :-\ Link http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2170

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אז ככה, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אחי הקטן - והנה המפרט -> Intel( R ) Pentium ( R ) 4 CPU 2.93Hz Socket 775 LGA Asrock ConRoe856GV Memory DDR 768 MBytes 133.2 Mhz - pc2100 512MBytes- pc3200 256MBytes סכה"כ 768MBytes יש ברשותי תקציב של 800 ש"ח בערך ובפורום כרטיסי מסך המליצו לי בהתאם לדרישותי - ובהתאם למגבלות לוח האם - שהריי הוא תומך רק בAGP-X8 ולא בהתקן החדש PCI-E - וגם בהתאם לדרישות - אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים חדשים ברמה בינונית ומעלה כמו GTA IV וכדומה במשך השנתיים הקרובות. ההמלצה בפורום הייתה על SAPPHIRE Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPX8 שעלותו 450NIS מה שמשאיר לי תקציב של 350NIS לזכרונות שיתאימו ללוח הנ"ל וכאן אני צריך אתכם : -)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. עברתי בכמה אתרים וראיתי שקשה למצוא את המעבדים החדשים במלאי בחנויות. אולי רוצים להתפטר מהמלאי הישן לפני שמביאים חדשים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אם אני רוצה בעתיד לעשות אוברקלוקינג לא רציני,משהו צנוע איזה זיכרונות כדאי לקנות אני מתלבט בין שני המעבדים האלו e6600 וe6420 והבנתי שהמכפלה של ה6600 היא 9 ושל ה6420 היא 8 לכן כדי לבצע OC ב6420 אתה צריך להשקיע יותר בזירנות איכותיים מאשר OC ל6600 אז איזה מבין אלו יתאים לכל אחד מהמעבדים ? האם הtwinmos twister 2048MB 800MHz CL5 מספיקים מספיק למעבד 6420 ? מבין אלו איזה עדיףלOC למעבד 6600 ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 2 סטיקים של כאלה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6267 והאם יש הבדלים בין שלושת הזיכרונות הללו או שכולם נותנים אותו תמורה ? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by DaisyFestival,

שלום. אני מרכיב מחשב בפלונטר (Plonter.co.il) ואני מתלבט איזה Ram לקנות. מה שהזמנתי דרך האתר אבל עדיין לא הגיעה למלאי בחנות הוא ה Trident Z 16GB (2 X 8) 3200mhz. מה שראיתי אחרי זה זה שהחנות גם מוכרת את הראם של קורסאר באותו מחיר אבל 32GB (4x8) 3000mhz. לינקים: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=F4-3600C15D-16GTZ http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CMD32GX4M4B3000C15 איזה ראם אתם מציעים לבחור לי לבחור ? חוץ מהגודל והמהירות המראה מעוד חשוב, הסיבה שהזמנתי את הTrident Z היא בגלל שהוא אדום שחור והמפרט שלי מבוסס על מראה אדום שחור. מפרט: Asus Maximus VIII Hero Alpha i7 6700K Corsair H115i Corsair AX860i Samsung 850 Pro 512GB Western Digital…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני גיימר כבד עם מסך 24 (רזולוציה 1200X1900) ומוכן להשקיע עד 1500 שח בשביל לשפר את המפרט הקיים. המעבד שלי בOC מקסימלי שהלוח אם מציע, וגם הכרטיס מסך מנוצל עד הסוף, אבל עדיין זה לא מספק אותי במשחקי HIGH END אולי זה יפתיע כמה אנשים אבל אני מרוצה מגודל הדיסק קשיח וזה החלק האחרון שארצה להשקיע בו. מה אתם מציעים לעשות? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by BobCaT,

שמתי לב שלחברת קינגסטון זיכרונות הrdram 1066 יש רגילים ויש תecc שעולים בקצת יותר מה ההבדל ואיזה יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ATk,

האם יש הבדל משמעותי PCI Express וPCI Express2 מבחינת ביצועים ? ואיזה לוחות אם יש בהם PCI Express2?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הזמנתי מעבד E8400 BOX מהאתר בקישור, וקיבלתי מעבד באריזה לא מקורית (של איזשהו מכשיר הקלטה) עטוף בנייר פצפצים וללא כל ספרות נלווית או דפי אחריות. לפי הבנתי, מעבד BOX אמור להגיע באריזה מקורית של היצרן, ומלווה בספרות המסבירה כיצד להתקין את המעבד, מתייחסת לאחריות, ומעידה על מקוריות המוצר. אני צודק? לפי הבנתי, המעבד שקיבלתי הוא בעצם tray, שעולה לרוב כ-100 שקלים פחות, ואין לי אפשרות לדעת האם הוא חדש או מקורי. צירפתי תמונה של המעבד שקיבלתי ואריזתו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shlomi1234,

יש לי מעבד פנום 720 של AMD שמגיע עם 3 ליבות 2.8Ghz אתמול פתחתי את הליבה הרביעית , הרצתי בדיקה ב occt של שעה ולא נמצאו אף שגיאות , סימן שהליבה תקינה. השאלה שלי היא , האם עצם זה שאני פותח את הליבה מסוכן למערכת? האם הקירור סטוק שיש לי למעבד לא יצליח לעמוד בזה והטמפרטורות יכולות להיות גבוהות מדי? זה מוריד את אורך החיים של המעבד ? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by omrij,

יש מה לעשות ? :'( :'( :'(

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מקווה שהכותרת תקינה לפי החוקים קיצר קניתי לפני שנה וחצי +- מחשב שאמור להיות מפלצתי אבל לא ממש הבנתי בזמנו אז קניתי כמו טמבל כרטיס מסך מפלצת (GEFORCE 8800GTS) ומעבד לא כ"כ משהו (Core 2 Duo E4300) אז עכשיו כשהמשחקים החדשים יוצאים והדרישות שלהם בשמיים אני רוצה לשדרג את המעבד לCore 2 Quad אז אני יצטרך לקנות גם לוח-אם חדש מכיוון שהלוח-אם הנוכחי שלי לא תואם Core 2 Quad אז מה ההמלצות שלכם? תקציב : 800~1300 אוברקלוק : לא תודה מראש, אמנון [br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 19:03:41 הקפצה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים