עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לוח ASUS P5KPL-CM (שבב G31) לוח ASUS P5QPL-AM (שבב G41) איזה לוח עדיף / איכותי, ולמה? ובעיקר למשחקים, וכמובן שיש כרטיס מסך אחר ! אז סביר להניח שההשפעה במשחקים תהיה זניחה, בכל מקרה איזה לוח אתם הייתם לוקחים, אם המחיר זהה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by נעל בית,

intel pentium-4 4.2Ghz או AMD XP 2600? ואגב: מה זה אומר שנוסף לשם הדגם הביטוי BOX CPU? אז איזה יותר מהיר?????????

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by a_beilis,

הזמנתי מחשב כמו בצד חוץ מהלוח אם... אני מתכנן לקחת gigabyte GA-945P-S3 השאלה אם שווה לי להשקיע עוד 300 שקל בשביל לקחת לוח כזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8826 אני מתכוון לעשות oc קל...ואני חייב לקחת לוח אם מלוגיק...אם יש המלצות אחרות אז אני ישמח...התקציב הוא בערך 900 שקל אבל עדיף כמה שפחות תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by inspire2006,

שלום, בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, ויש לי התלבטות קשה לגבי המעבד. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני גם מנסה כמה שיותר לחסוך ולא לבזבז סתם את הכסף על דברים לא שימושיים. האם יש הבדל ביצועים משמעותי בין שני המעבדים שמצדיק את הפרש המחירים ביניהם? אם זה נחוץ למענה, כן, אני מתכננן לעשות OC. תודה לעונים. :

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by lmlm,

sorry -cant translate no hebrew in my computer right now :-\ Link http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2170

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Croovit,

אהלן אני מחפש ספילטר לHEADER של המאוורר מערכת ואני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו בארץ יש לכם איזשהו מושג מאיפה להפליץ כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Shukilemel,

שלום אנשים. יש לי לוח P5E-VM HDMI של ASUS (מבוסס צ'יפסט G35). אבל מעבד ישן ביותר. אני יכול להשיג את ה-QX9770. האם הוא יוכל לעבוד על הלוח (אני מתאר לעצמי שעם downgrade מסויים) הזה? אשמח לתשובות

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן יש לי p4 3.0ghz s478 עם 1.0GB DDR400 וWIN7 ULTIMATE X86 (עובד מעולה) וכרטיס מעפן MX4000 64MB DDR AGP8 הבנתי שעם MPC -HC אפשר להריץ 1080P רק הבנתי שצריך להסיר קודאקים וכו.. תעזרו לי בבקשה מה אני צריך לעשות. אגב מותקן לי קודאקים גרועים של ליונטורק משהוא כזה אז הבנתי שנדפקה ההתקנה?. אני לא מדבר על מעבר לכרטיס עם האצת חומרה (כמו HD2400 ) אלה לנצל יותר טוב את המעבד. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Dready,

אחי קנה לחבר שלו מחשב מ-P1000 במחיר מציאה, כמובן אם הייתי יודע שהוא עשה את זה, הייתי עוצר אותו קראו לי לבדוק שהכל בסדר ולא עבדו עליו. היו כמה דברים מוזרים 1. הוא קיבל קוספא ריקה של AMD 64 3000+ מקורית, וכשבדקתי בשני תוכנות, וביניהם CPU-Z הגרסה החדשה , הוא זיהה AMD ATHLON XP 3100+ 2. וכמו שאני יודע, ואם אני זוכר נכון המהירות במגה הרץ של 3100+ הוא 2.0 -2.2 G לפחות, בשני התוכנות הוא הראה 1.100 מגה הרץ אחרי שבדתי בתוכנות, לא הסתפקתי ופתחתי את המארז, והבחנתי בשני יציקות דבק חם על הקיפסים, וחשבתי לעצמי שאם הוא הכן עבד עלינו לא כדי לפתוח שלא יגיד אח"כ שאנחנו החלפנו. עוד פרט מעניין באתר יש מפרט בגדול , סתומרת לא מפורט שבוא רשום AMD 3000+ 256mg וכ"ו ובמפרט המפורט יותר רשום AMD 3…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by mulderfox,

מצד אחד יש את Asus ROG x99 Strix Gaming שמכיל את כל מה שאני רוצה (תמיכה ב-USB 3.1 TYPE C לשמירה על ערך לעתיד בין השאר) ומצד שני את הלוח החדש של MSI - MSI x99a gaming pro carbon שנראה מעולה אבל קראתי על כל מיני בעיות הקשורות ללוחות MSI חדשים בעיקר בנוגע לבררנות יתר בקשר לזכרונות. כבר רכשתי 32 ג"ב בארבעה סטיקים של 8 ג"ב בשני קיטים כאלה: https://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-Sport-DDR4-2400-BLS2K8G4D240FSA/dp/B00MTSWFMM האם שווה לשים עוד כמה דולרים ולקחת את הלוח של MSI, או שעדיף את ASUS? ואני ארכוש מעבד מהסדרה החדשה של אינטל i7-6850 תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by galav1,

שלום לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חיצוני של חברת trenscend storjet 25m3 בעל 1tb ובגלל שאין לי במחשב חיבורים מסוג Usb 3.0 ברצוני לקנות את הכרטיס הרחבה הזה: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=3136 הלוח אם שלי הוא מדגם gigabyte ga-p35-ds3l האם הכרטיס יתאים ויראה שיפור במהירות העברה לעומת usb 2.0?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד Intel Core i7 4790 על לוח אם עם ערכת שבבים H97 של אינטל. עד כמה שהבנתי, הקירור שמגיע עם המעבד הוא לא חזק במיוחד, בייחוד אם מתכוונים להשתמש במחשב עד קצה היכולת שלו. אני מתכוון לקנות את המחשב ב-KSP והם הציעו (כברירת מחדל) קירור בשם Arctic Alpine 11 Rev. 2. מה דעתכם על זה? הוא מאוד זול (כ-40 שקל) אבל אני חושש שהוא יהיה רועש. ראיתי שיש כתריסר יצרניות לקירור למעבדים ולכל אחת עשרות דגמים. אני לא מבין בתחום אז אני קצת תקוע פה. אני רוצה קירור שישמור על המעבד בטמפרטורה סבירה גם תחת הרצת יישומים כבדים וגם שיהיה שקט יחסית. אני לא רוצה לקנות משהו יותר יקר מ-200 ש"ח, אז מה לדעתכם יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה? יש בכלל שוני משמעותי בין היצרניות השונות …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. להלן המפרט: שם הפריט אחריות מק"ט כמות AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 3 שנים AMDpen2965Tray 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER שנה ACfreezer64Pro 1 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 3 שנים GBMA785GMTUD2H 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Gold PC3-10666 CL9 Core I5 3 שנים OCZD34GK13CL9GLD 1 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI 3 שנים sap5850 1 HEC Win+ 600 600W ספק כוח 3 שנים HECwin600 1 סה"כ מחיר: ₪ 3,934.00 שאלתי היא האם למפרט הנוכחי להישאר עם הלוח אם שכתוב עולה כ 500 שח, או לשדרג ללוח 790XT-USB3 AM3, 790X, DDR3 1333, 2xPCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, GBL gigabyte להוסיף עוד 160 שח…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הלוח מבוסס על ערכת מעבדי מערכת של VIA ולא על NFORCE4! אתר היצרן: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=215 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=18466

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני עובד עם מחשב נייד, הכולל מעבד Intel Core i7-4700HQ במהירות של 2.40 GHz. כאשר המחשב הנייד מחובר לחשמל, המעבד עובד במהירות מקסימלית ולמחשב יש ביצועים טובים. אולם כאשר הנייד עובד על סוללה, המהירות שלו הנה שליש. הביצועים של המחשב איטיים למדי. כיצד ניתן להגדיר את המעבד, לעבוד תמיד במהירות המקסימלית.. גם על סוללה? ניסיתי להיכנס ל-Power Options ולהגדיר את הביצועים תמיד למקסימום, אך ללא הועיל. אשמח לעצה בעניין.

16. שלום אני כבר משתגע ולא מבין..איזה זכרונות יש לי 800MHZ או 1000MHZ בדקתי באבסט וCPUZ בכל מיני מקומות וזה נורא מבלבל כל מה שעקפתי באדום מראה 1000 כל מה שבכחול מראה 800 מישו יכול לתת לי הסבר?? מצורפת תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=ldmowyy4m0yn.jpg

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shibby15,

michter al hanglit pshot any bhol. ven evrit bmikldet reiti baiza atar kniyot shhloh-em abit at7 max2 ba etchlhm bli Backplate ma ze omer??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by pagaz,

יש לי 512 זיכרון במחשב אתמול הלכתי לקנות עוד 512 כשבאתי למוכר אמרתי לו שאני צריך זיכרון ddr 512 אז הוא שאל אותי איזה יש לך זיכרון במחשב כאילו איזה דגם cl2.5 או cl3.0 אז לא ידעתי אז הוא אמר שאני יבדוק בזיכרון הקיים צריך להיות כתוב אז בדקתי ושום דבר לא כתוב בדקתי דרך תוכנת האוורסט ולא כול כך התמצאתי עם זה cl2.5 או 3.0 אז הינה אני נותן לכם תמונה בשביל שתגידו לי: חוץ מזה מה זה עוזר עם שני הזיכרונות יהיו cl2.5 או cl3.0? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by liav12,

השאלה בכותרת.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yarivot26,

ראיתי בNewegg הבדלים של כמה עשרות דולרים בין הOEM והRetail מה ההבדל? ואילו חלקים כדי לקנות OEM? נ.ב. מצטער אם זה לא הפורום המתאים אבל זה הפורום היחידי שנראה לי מתאים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

באתר של KSP יש לוחות אם משומשים שחזרו מתיקון אחרי שנמצאו בהם פגמים הם תוקנו לדבריהם ע"י היצרן בחו"ל וחזרו לארץ שהם תקינים אבל האחריות היא רק חודש. (אני דיי בספק אם הלוחות האלה הגיעו לתיקון בחו"ל והכי חשוד זה שהם מביאים את הלוחות עם אבק ובשקית בלי קופסא) מחבר הבנתי שהלוח נראה כאילו כל HWZONE עשו עליו OC ונתנו לו קורת גג באיזה רפת שכונתית חיצונית לא נראה "מחודש" או לוח שעבר מעבדה נורמלית. ?EPoX 8RGMI+GF 4 מחיר : 150 ש"ח . שווה לקנות ? עדיין המחיר קורץ . יש גם את הלוח הזה ב 150 ש"ח + GF4 ===> ?CHAINTECH 7NIF2 - זה לוח ל OC ? http://www.overclockercafe.com/Reviews/mobos/Chaintech%20NIF72/ 9600 PRO 128 MB? ====> מחיר : 390.00 ש"ח ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? ==…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. תנו לי חנות טובה וזולה ללוחות אם ל "אובר" AMD

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by 6kwar,

מה אתם אומרים על המחשב הזה AMD XP 1800+ VOLCANO 7+ GA 7VRXP GIGA BYTE 8500XT 512 COSAIR DDR W.D 80G 8M BUFFER SOUND AND LAN ON BOARD אני מעדיף AMD כי אני עובד אם אחד ואני מרוצה מאוד!!!!!! ויש לי גם את הלוח הזה ואני מרוצה ממנו מעל ומעבר!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כל הזמן כותבים יתרונות שהמעבדים האלה יעילים יותר אבל XP מנצל רק ליבה אחת והשנייה לא פעילה זה באמת ככה?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מה מקבלים כאשר מחברים יחד צמד שבבי M1 Max מתקדמים עבור מוצר שולחני מקטגוריה חדשה? עכשיו יש לנו את התשובה הרשמית לכתבה

דיונים חדשים בפורומים