מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
כי לא מצאתי כזה... כל מה שראיתי היה ערכות של 2X2GB... אני מחפש זיכרונות שכל סטיק לבדו יכיל 4GB. יש כאלה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בלילה המחשב שלי כבה מעצמו, אחרי שהדלקתי מחדש היתה התרעה על cpu overheated press f1 .אחרי שניקיתי את כל המאווררים מאבק ובכללי את המחשב , ניקיתי את המעבד ואת הקירור ליקוויד crosair h60 ,הוספתי משחה חדשה עדיין המעבד מתחמם במהירות ומגיע לטמפרטורות גבוהות. המשאבה של ה h60 עובדת . בחנתי את המעבד מקרוב וזה מה שראיתי (בתמונות) נראה שצד אחד משובש משהו, יש מצב שהמעבד מת? המעבד הוא xeon e2690v3 qs הלוח אם של אסוס x99 m ws המחשב נבנה בערך לפני שנה אני מקווה שתצליחו לראות את מה שאני רואה בתמונות.... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בכל פעם שאני מחבר את כרטיס המסך לחריץ pciex16 התצוגה לא ברורה (מצ"ב) האם יש בעיה בלוח אם שלי? אציין שחיבורי המתח ללוח האם חוברו טוב
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב לכך שבקונסולות PS2 יש אוגרים של 128 ביט (מעבד Emotion Engine או MIPS סדרה 4) בכל מקרה זה לא קשור לגישה לזכרון מכיוון שהPS2 נגש רק ל4 מגה של זכרון למיטב זכרוני ככה שאין ממש מה לעשות עם 128 ביט מהבחינה הזאתי. העלתי השערה שאולי זה קשור לעובדה שזה מעבד SIMD והאורך אוגר הגדול דרוש על מנת שיוכל לקבל 4 אופרנדים בדיוק של 32 ביט, אבל אני לא בטוח אם זה נכון ... מישהוא שיודע את זה יכול לבאר את העניין? ובבקשה אם אין לכם מושג אל תטעו, ועדיף גם לינק למקור מידע.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם השאלה שלי למה מערכות מבוססות INTEL יכולות להגיע ל FSB יותר גבוהה ? מה בעצם מגביל מערכות מבוססות AMD מלהגיע ל FSB גבוהה כמו שה ה INTEL מגיעים ?? כי נגיד אני מוריד מכפלה ל 9.5X252 ( במידה והזכרונות הם 500MHZ ) זה אפשרי במערכות מבוססות AMD או שלא ועם לא אז למה ??? והשאלה השניה שלי: איזה זכרון עדיף GEIL PC4000 ULTRA ( באים עם HEATSINK ) או GEIL GOLDEN DRAGON PC4000 ( באים בלי HEATSINK ) ה GOLDEN עולים משהו כמו 50 שקל יותר ויש מקומות שאפילו אותו הדבר... השאלה מה ההבדל בינהם ?? המוכר דווקה המליץ לי על ה ULTRA... נ.ב אני מחליף את הזכרונות שלי היום ל GEIL PC4000 בגלל זה אני מתעניין ובבקשה בלי הערות כמו אל תיקח GEIL וכאלה כי הם ממש ממש טובים ( היו לי גם C…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי את הלוח אם הזה של אסוס: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI והוא נראה לי הכי מתאים לי בדרישות אבל שמעתי שרק הP35 תומך בפנריין אבל במפרט של הלוח כתוב Intel® Quad-core CPU Ready האם הכוונה מוכן לקואד קור לדוגמה (Q6600) או גם לפנריין? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6567
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי E6600 2.4GHZ שיושב על ASUS P5B לפני כחודש המחשב התחיל לעורר כל מיני תקלות שבסופו של דבר גרם לי לחפש ולמצוא על באג שיש ללחום אם הנ"ל עם הזיכרון שעובד בDUAL הוצאתי כרטיס אחד של G.Skill CL4 1GB הבעיה נפתרה אבל המחשב כרגע עובד על 1 ג'יגה זיכרון שמגביל אותי מאוד. לסיכום ברצוני להוסיף זיכרון השאלה מה אפשר לעשות לגבי הבעיה שפירטתי למעלה. תודה מראש, אריאל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח ואני רוצה ליקנות אחר בבקשה אל מה אתם ממליצים משהו לא יקר למעבד של INTEL 3.00 בתודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כשנה קניתי מחשב מ-ksp עם 8 גיגה ראם בתדר של 1600mh בשני סטיקים זהים כל אחד כמובן של 4 גיגה לאחר כחצי שנה קניתי עוד סטיק בודד של 8 גיגה גם הוא בתדר של 1600mh היום נכנסתי לביוס של המחשב וראיתי שהראם הוא בפועל 1333mh לא הבנתי איך זה יכול להיות ובדקתי את הסטיקים דרך cpuid (תמונה מצורפת) נכנסתי לאתר של כל אחד מהזיכרונות ואלו אכן היו הזכרונות שיש לי במחשב (לפי התמונה לפחות) אפשר לראות בתמונה שהזכרונות הם אכן בתדר 1600mh אבל במנהל המשימות כתוב 1333mh אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם אשר תומך בהתקן. מה אני צריך עוד כדי שבפועל קצב העברה שלי תהייה בתקן USB3?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור על הזכרון. זה המפרט שאני קונה ויש שם 4 זכרונות של Corsair באייבורי המליצו לי על Geil עם צלעות קירור ובעוד מקום על עוד משהו אחר. לא יודע מה האינטרסים של מי שממליץ לי ולכן אני מבקש את עזרתכם. איזה זיכרון איכותי וחזק, עם צלעות קירור, הייתם שמים במפרט שכזה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, לאחר 5 שנים. ה- Pentium 3 500 שלי כבר גוסס ואני חושב שהגיע הזמן לתת לו לנוח על משכבו בשלום (או במילים אחרות- לתת אותו לאבא שלי שישחק בו סוליטר). כמו שלפני 5 שנים קניתי את הטוב ביותר, גם עכשיו אני רוצה לקנות תותח שיספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני משחק די הרבה, עובד ב- Photoshop, גולש ולומד. לאחר התלבטות קשה אני חושב שאני אקנה Athlon 64 3200+ 939. הוא נראה לי הכי משתלם היום. ועכשיו (לאחר כל הסיפורים) הנה השאלה: 1. איזה זכרון הכי מומלץ לקנות? אני צריך 1 גיגה ושינצל את המעבד. אין מגבלת תקציב. האם יש באמת חשיבות לכל עניין התזמונים? חשוב לי שיהיה מאוד איכותי ומהיר. 2. איזה לוח אם הכי מומלץ לקנות? שוב, ללא הגבלת מחיר. הבנתי שנכון לעכשיו, ה- Nforce4…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלשום או אתמול הרכבתי את המחשב וכבר נדלקו לי שתי נורות על לוח האם, שהוא ABIT NF7, אחת ירוקה ואחת אדומה. בהתחלה שמחתי וחשבתי שזה ישמש כתחליף זמני קטן לקטודה אדומה וירוקה שאני אמקם בעתיד, אבל עכשיו אני מתחיל לדאוג כי אולי שני האורות האלה בעצם מסמלים תקלה מסויימת שיש במחשב? אז יש תקלה או לא?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים, Kentsfield הוא מרובע ליבה של אינטל שאמור לצאת בעתיד הקרוב. Kentsfield מורכב למעשה מ-2 ליבות Conroe שהן כפולי ליבה (4 ליבות סה'ך), וכך טהורטית יכול לתת עד פי 2 ביצועים מהקונרו הכפול ליבה. האתר HKE PC מסר לנו היום מידע חדש אודות תמחור המעבד. קודם כל תאריך היציאה של המעבד הוקדם לרבעון הרביעי של השנה הזאת (לעומת הרבעון הראישון שנה הבאה כפי שצויין במידע הקודם). מחירו יעמוד על כ-999$, מה שרומז על הורדת המחיר של ה X6800, ה Conroe החזק ביותר. מה בנוגע לשרתים? גם ה-Covertown הוקדם לרבעון הרביעי של השנה. ה-Covertown מורכב מ-2 ליבות Woodcrest שהן כפולי ליבה. Woodcrest הוא המעבד "הקונרו" לשרתים. מה בנוגע ל AMD? התגובה של AMD לכל הבלאגן הזה זה מעבד FX עם תד…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה, הבנתי שמעבדי i3 ו i5 באים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל איתם, ואפשר לקחת לוחות אם Chipset H55 או H57 שבאים עם תמיכה גרפית בכרטיסים אלה. אז ככה: האם הכרטיס הגרפי של אינטל מתאים לגיימינג? עד כמה הוא חזק? כי אם אני לוקח מעבד i5 750 שבא בלי כרטיס מובנה, ואז לוח אם וכרטיס גרפי, הפרש המחירים משמעותי מאוד. אשמח לתשובות תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל תשובה לגבי מספר שאלות כדי להיות בטוח: 1. איזה כרטיס מסך מובנה יש בלוח אם GA-H55M-S2H? (יציאות VGA, DVI, HDMI) 2. הלוח אם והמעבד יכולים להריץ ביחד סרטי 1080P בלי בעיה? (מדובר ב-2 או 4 ג'יגה זיכרון שיהיו בלוח אם) 3. האם המעבד i3 530 הוא דומה לQ9550 מבחינת ביצועים? (אני יודע שהייצור שונה, זיכרון מטמון וכל זה) יש לי הערכות מסוימות אבל תמיד עדיף להיות בטוח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבדi5 4570 ולוח h81 בעבר היה לי ספק גנרי וחיברו למעבד כבל של 4 פינים כיום קניתי ספק חדש שיש לו כבל למעבד שמורכב מ4 פינים ועוד 4 פינים לחבר את כול ה8 או להשאיר 4 כמו בעבר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזכרונות PC3200 של OCZ איך הם? הם יותר טובים מRDRAM 800 ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ראיתי התייחסות לזה באוורסט, תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח להבין מהביקורות איזה מעבד טוב יותר ............. חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי. INTEL http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3750&catcode=388 AMD http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3735&catcode=386 ביקורות שראיתי: http://www.ntcompatible.com/Pentium_D_820_Dual_Core_Review_and_AMD_X2_4200_Review_Neoseeker_s48162.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2.html לצורך רינדורים בתלת מימד( שדורשים HT ) ו100% ניצול מעבד וגם לקצת משחקים. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על השאלות התכופות... מראש המארז, שם נמצא מעין ווסת שאחראי על עוצמת המאוררים (לא יודע אם על כולם או על העליון), יוצא כבל [תמונה], ואין לי מושג לאן ואיך מחברים אותו. ניסיתי לחבר אותו לחיבור בלוח האם שעליו כתוב POWER FAN, אבל הוא לא ממש התיישב.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי לקנות אותו ורציתי לשאול מה דעתכם עליו הנה קישור: http://www.biostar-usa.com/app/en-us/t-power/content.php?S_ID=365 ראיתי שיש לו תכונות טובות אבל השאלה היא גם איך הוא בפועל (אם מישהו ראה אותו)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מזה בדיוק UltraDMA בלוחות אם... והאם ניתן לחבר דיסק קשיח עם חיבור ATA ו/או זכרונות DDR2 ללוח P4GPL-X http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=425&l1=3&l2=12&l3=158 אודה לכם אם תענו כמה שיותר מהר...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-