עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי את ה-Asus z170 Deluxe, וקיבלתי איתו את אנטנת וייפיי כמו שבתמונה. גם אם היא לא מחוברת ללוח אם יש משהו שקולט וייפיי ויש אפשרות להתחבר לרשתות, אבל אני לא מבין אם האנטנה הזאת עוזרת להגביר את האות שהוא מסוגל לקלוט, או גם לשדר וייפיי למכשירים אחרים במדיה והוא מחובר לרשת כלשהי. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי מישהו יכול להמליץ על לוח מחברה מוכרת שיש לו גם חיבור m.2 וגם usb 3.1 a+c ובסביבות ה 400 ש"ח? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. שלום חבר'ה! אני זקוק ללוח אם עבור מעבד i3. אני עתיד להשתמש ביכולותיו הגרפיות של המעבד לכן אזדקק ללוח מבוסס H67. התקציב שברשותי הוא עד 550 ש"ח. אך רצוי לנצל את כולו רק אם יש צורך בכך. המחשב ישמש כמחשב לשימושים כלליים ומולטימדיה בעיקר. ואולי מדיה סנטר בעתיד. לכן חשובות יציאות כמו DVI VGA ו-HDMI. יש לי דרישה ליציאות USB 3, SATA 3, ושיהיו עצמאיות (NATIVE). כמו כן גם PS/2 וכמה שיותר חריצי הרחבה לצורך הוספת כרטיס קול וכדו' ובכלל לצורך שדרוגים עתידיים בסבירות גבוהה. אין לי צורך בתמיכה של הלוח ב-SSD ו-FIREWIRE אך אם יש, לא יזיק. אם יש אפשרות בגבולות התקציב שלי ללוח שתואם גם ליציאות 3 USB בפרונט של המארז, זה יהיה מעולה. בכלל תמיכה בתקנים מתקדמים וחדשים בגבולות התקציב כמובן…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by avinatbezeq,

יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by buffalo soldier,

שלום לכולם. יש לי זכרונות G.SKILL SNIPER 2x4GB DDR3 1333MHZ PC3-10666 kit CL-9-9-9-24 F3-10666CL9D-8GBSR עכשיו אני מעוניין לשדרג כמה חלקים במחשב.. כמו SSD HDD כרטיס מסך ועוד.. לפי מה שראיתי באתר של הלוח האם שלי : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3772#sp יש לי תמיכה לזכרונות עד 1333MHZ. השאלה שלי עם כדאי לשדרג ל16GB במקום הזכרון הקיים? יהיו ביצועים למחשב ששווים תשדרוג? והדגם הזה : G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 משתלם במידה וכדאי לי לשדרג? תודה מראש [h=1][/h]

6. Started by avi2014,

אני מעוניין לדעת איזה מעבד יותר חזק.. מדובר פה על 3800 חד!! ליבה לא כפול ליבה. אז ככה אם השימושים הם אימיול פה ושם(לא רציני) ופעם ב... פוטושפ...לעומת שימוש של 90% במשחקים, איזה מעבד יהיה עדיף? (אין קשר למה שיהיה עוד שנה-שנתיים, ועזבו את הקונרו) מיכוון שאני מחר הולך לקנות את מהמעבדים המלצות שלכם.. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הי חברים יש לי מחשב נייח ישן, שהלוח אם שלו כנראה הלך.. המפרט הנוכחי: לוח DP55WB מעבד I 5 750 כרטיס מסך HD 7950 ספק CoolerMaster MWE GOLD 750W קשיח + SSD אני רוצה לשמוע הצעה (או כמה הצעות) להחלפת הלוח + מעבד + זיכרון (רוצה גם קירור טוב למעבד, אז אשמח להצעה גם לזה בהתאם), שאר הרכיבים כמובן שארצה להשאיר. המחשב מיועד לשימוש ביתי, עבודה, וגם למשחקים פעם ב... לא רוצה להשקיע יותר מידי, אבל מצד שני רוצה כן לקחת חלקים טובים, תקציב - 1500 שקל - מעדיף לא לחרוג אלא אם חייב. תודה רבה!

8. מה קורה? אז שמעו אני לא יודע מה לבחור את הלוח Chaintech 9CJS או את אביט IC7 MAX 3 אני כבר כול פעם מזמן ומבטל מזמין ומבטל כול פעם לוקח לוח אחר.... דיי! נמאס! תומרו לי מה לקחת... המהירות במקום השני שלי... במקום הראשון אצלי זה האיכות! והדברים שיש בלוח... אומרים לי פעם זה ופעם זה... אני רוצה אבל גם שבכל זאת הלוח יהיה מהיר... לא איטי ררצח... שיהיה בערך בעוצמה של האביט [במקרה שאני לא לוקח את האביט ולא באובר קלוק... שיהיה מהיר מאוד גם ללא אובר קלוק משהום שרק עוד שנתיים אני אעשה אובר קלוק... וגם בעוד שנתיים אני אחליף מחשב...] בבקשה אני כבר כול יום משנה את דעתי חנויות לא רוצות למכור לייייי תבינו ח-נ-ו-י-ו-ת ל-א רוצות ל-מ-כ-ו-ר לי בגלל שאני כול יום משנה את דעתי אני לא יכול יותר! …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בקיצור... חבר שלי שקנה מחשב מ - KSP, זכה לתקלות רבות מצד המחשב. כל הזמן נתקע ועשה לעצמו אתחול (במקרה הטוב) השתלטתי לו על המחשב מרחוק, דאגתי שהמסך הכחול יישאר כשהוא מופיע וראיתי שיש שגיאה שקשורה לזיכרון ה -RAM. הוא פנה ל - KSP, אמר להם שזו התקלה. הם האשימו בהתחלה את מע' ההפעלה, אמרו לו שיפרמט - אמר להם שפירמט 3 פעמים, וגם החליף את מע' ההפעלהמ - XP וWIN7, לא משנה... הם השאירו אצלם את המחשב לבדיקה. אחרי שבוע הודיעו לו שהתקלה היא בזיכרון. אחרי עוד שבוע, החליפו לו את הזיכרון. שוב השתלטתי לו על המחשב מרחוק, כי הוא אמר שהכול זוחל ולא זז. חשדתי ששמו לו איזה זיכרון "קקמייקה" במקום ה - KINGSTON שהיה לו. אז הורדתי PC WIZARD עדכני שאמר לי שיש לו זיכרון של חברת KINGBOX, הפלא ופלא!…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by psybrain,

השוואה בין GA-P67A-UD3 לבין GA-P67A-UD4 http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3651,3648 ממה שהבנתי שה UD4 תומך Support for Dolby® Home Theater וה UD3 לא.. ועוד דבר לא הבנתי אותו הוא : UD4 תומך 1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. וה UD3 : 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) * When the PCIEX1_2 or PCIEX1_3 slot is populated with an expansion card, the PCIEX4 slot will operate at up to x1 mode. וה UD4 תומך : 3 x USB 2.0/1.1 headers וה UD3 תומך : 2 x USB 2.0/1.1 headers ועוד משהו …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי צריך עזרה לפני שאני הולך סופית על מעבד: חשוב לי ביצועים למשחקים והאופציה לשמור אפשרות שדרוג בעתיד מה עדיף לי אינטל או amd לגיימינג כבד?

12. Started by bneli,

ASUS P8Z68-V/GEN3 או ‎P8Z68-V PRO/GEN3 או הMaximus IV Extreme-Z האגדי? בהתחלה חשבתי ללחכת על P8Z68-V/GEN3 כי יהיה לו תמיכה עתידית בPCIEX 3 ויתמוך ה22NM(וחשוב לי מאוד שיהיה ללוח תמיכה עתידית כמה שיותר ארוכה..) אבל רציתי לוח יותר עם צלעות קירור..וראיתי שלP8Z68-V PRO/GEN3 יש עוד צלע באמצע וגם אין לו את הכניסות ONBORD המעצבנות של הכרטיס המובנה ואז כבר חשבתי עם אני משקיע כל כך הרבה על לוח למה שאני כבר ילך על תחליפים ולא ילך על הMaximus IV Extreme-Z שרציתי עוד בהתחלה ..אבל Maximus IV Extreme-Z אני לא יודע אם יהיה תמיכה לPCIEX3 ויותר חשוב אם תיהיה תמיכה בעתיד ל22NM?? מישהו יודע..?לא מצאתי כלום באתרים... אני ממש הייתי רוצה כבר ללכת עליו ..זה הלוח לאוברקלוק והלוח הכי יפה ש…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by rony1880,

היי יש התלבטות בקניה מעבד חדש , האם יש הבדל בביצועים בין המעבדים האלו חוץ מאשר שבגירסת K יש אפשרות לאובר קלוקינג ? אני לא מתכונן לעשות OC למעבד . רוני

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, בגלל זה אני קונה מעבד ולוח אם חדשים, וכמובן גם זיכרון חדש.. כרטיס מסך אני אקנה מאוחר יותר.. לפי השמועות חודש הבא יוצאים מעבדי אינטל חדשים אז אני רוצה לדעת האם צפוייה ירידת מחירים כאשר יצאו המעבדים החדשים או בכלל אם צפוייה ירידת מחירים מתישהו בזמן הקרוב (החודשים הקרובים) בגלל שאני לא רוצה ליקנות חלקים ב 800 שקל ואז לגלות שהערך שלהם ירד ב 100~200 שקל כעבור חודש..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 2Olga,

ב BOOT עומד CD\DVD במקום שלישי איך לעביר אותה שיהיה ראשון ברשימה ב BOOT .? פשוט שאני מכניסה דיסק עם MAMDRIVA הוא לא מציח למצוע אותו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. תמונות מתוך מצגת ההשקה הרשמית לדור ה-Broadwell-E החדש של אינטל מאשרות את כל מה שידענו, ומוסיפות עוד כמה וכמה פרטים חדשים מעניינים אין וויכוח על כך שאחד מהאירועים הבולטים בתערוכת Computex 2016, שתיפתח בעוד כיומיים בטאיוואן, יהיה החשיפה וההשקה הרשמיים של דור מעבדי ה-Broadwell-E של אינטל, אשר יציע את הביצועים המירביים בהחלט עבור הצרכנים הביתיים, לראשונה בהתבסס על ליטוגרפיה של 14 ננומטר. פרטים רבים על אותם מעבדי אקסטרים חדשים כבר שמענו במהלך החודשים האחרונים, אך כעת נראה שכל הקלפים נחשפו, קצת יותר מדי מוקדם – התמונות המרכזיות מתוך מצגת ההשקה הרשמית הגיעו לידיהם של לא אחרים מאנשי האתר videocardz, ופורסמו כמובן לרווחת הכלל, ימים ספורים לפני מועד ההצגה המעשי. …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המעבד של אינטל d805?? והאם כל ליבה יש לה 2.66 מגה הרץ????

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הי כולם, מה המצב? הלכתי היום לחנות בגבעת שאול (ירושלים) בשביל לבדוק הצעת מחיר למחשב חדש... הכנתי כבר מפרט והכל מבוסס AMD. אז אמרתי למזכירה\מוכרת אז התחלנו עם המעבד ואמרתי שאני רוצה את ה- AMdD 64 Bit 3000+box,מיד לאחר שאמרתי את זה קפץ בעל החנות ואמר - אל תיגע ב- AMD הם נישרפים ומתחממים והם לא טובים, כך פרסקוט. אני מיד עניתי שלפי מה שאני יודע AMD הרבה יותר טובים למשחקים ויותר זולים ולפי מה שאני יודע פרסקוט מתחממים הרבה יותר מ- AMD וגם איטיים יותר. המוכר ניסה להסביר לי שהמעבדים של AMD צגיעים לטמפרטורות לא הגיוניות של 100 ו- 80 מעלות צלזיוס!!! והרבה אנשים שקנו AMD באו אליו עם עבד שרוף. וכפי ששמעתי אף מעבד של AMD לא הגיע למהירות שכזאת (לפחות לא Athlon). אבל אני התעקשתי על AM…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הרכיבו לי מחשב לפי מפרט באחת החנויות ואת מערכת ההפעלה קניתי בחנות אחרת (יותר זול) וחשבתי שזה יהיה קל להתקין (אני חסר ניסיון). המחשב הוא core i7 2600K ,asrock z68 pro 3, sapphir hd 6950 dual fan ועוד כמה דברים. התקנתי סמערכת הפעלה windows 7 והכל הלך בסדר ,אבל לא היה לי חיבור לאינטרנט ומה שהתברר שבעצם אין לי דרייבר של כררטיס רשת כי בעצם לא התקנתי את הדיסקים של כרטיס מסך ולוח אם. אני מנסה לשים את הדיסק של לוח האם קודם כל מפעיל את ההתקנה ומקבל הודעה : generate Serial ATA Driver diskette?? [y/n] לא בטוח מזה אבל כשאני לוחץ Y או N המחשב עושה REBOOT ואני שוב חוזר לאותו מצב עם השאלה הזו. איך יוצאים מזה. נסיתי לחפש מידע בגוגל אבל לבינתיים ללא הצלחה - מה שהבנתי שאני נדרש לעשות דיסק …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by emilio,

מה הבדל בין BOX ל TRAY במעבדים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכם, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, ואני מתלבט בין 3 לוחות אם. הלוח אמור להתאים למעבד AMD 64 +3200 אני לא אוברקלוקר והלוח כלל לא מיועד בשביל זה! אני רק רוצה לוח חזק, טוב, אמין ושיחזיק עדכני לכמה שיותר זמן! הלוחות הם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על ההבדלים המשמעותיים בניהים ואלי לתת גם לינק להשוואות בניהם. בתודה ניר

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by T-Flash,

כפי שחלקכם יודעים, Kentsfield הוא מרובע ליבה של אינטל שאמור לצאת בעתיד הקרוב. Kentsfield מורכב למעשה מ-2 ליבות Conroe שהן כפולי ליבה (4 ליבות סה'ך), וכך טהורטית יכול לתת עד פי 2 ביצועים מהקונרו הכפול ליבה. האתר HKE PC מסר לנו היום מידע חדש אודות תמחור המעבד. קודם כל תאריך היציאה של המעבד הוקדם לרבעון הרביעי של השנה הזאת (לעומת הרבעון הראישון שנה הבאה כפי שצויין במידע הקודם). מחירו יעמוד על כ-999$, מה שרומז על הורדת המחיר של ה X6800, ה Conroe החזק ביותר. מה בנוגע לשרתים? גם ה-Covertown הוקדם לרבעון הרביעי של השנה. ה-Covertown מורכב מ-2 ליבות Woodcrest שהן כפולי ליבה. Woodcrest הוא המעבד "הקונרו" לשרתים. מה בנוגע ל AMD? התגובה של AMD לכל הבלאגן הזה זה מעבד FX עם תד…

23. שלום לכולם רציתי לדעת האם כדאי לקנות מעבד 5600 של AMD [בתחילת שבוע הבא] או שכדאי לחכות חודש עד הירידת מחירים? אני חושב שלא כדאי לקנות מכמה סיבות: צריכה גבוה של חשמל טמפ' גבוה שום ישום בנתיים לא יודע לנצל 4 ליבות [וברוב הפעמים בקושי 2] מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by TheHungryOne,

האם המעבד שיש לי במפרט תומך במערכת הפעלה 64 ביט? אם כן, האם יש טעם להחליף?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מחפש למערכת חדשה שילוב טוב של לוח אם, מעבד וזיכרונות. הדרישות: מהמחשב האופן כללי - שירוץ בלי תקיעות, עם הרבה חלונות פתוחים (אופיס, אינטרנט) או הקרנת 1080P (לא במקביל לחלונות הפתוחים). לא משמש למשחקים בכלל (למעט סוליטייר, בבלס...). מהמעבד - לא משהו ספציפי, לא משנה לי AMD או INTEL. עדיף TRAY עם קירור זול (50-60שקל) שעדיף על הסטוק מבחינת שקט\קירור. זכרונות - 4GB (לא יודע אם יש יתרון לזכרונות שיש עליהם צלע קרור או לא) לוח אם - פה מתחילות הבעיות והסתבכתי עם כל הדגמים: אני לוקח 4GB אז מאוד רצוי תמיכה עד 8GB (עם 4 חריצים). יציאה קואקסיאלית (של האודיו) שני PCI רצוי תמיכה ב-PCI-EX.2 לפי מה שחיפשתי ראיתי שלוחות שמתאימים לAMD מגיעים עם יותר פיצ'רים וכמו שאמרתי לא משנה לי המעבד …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים