מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב בזמן הקרוב, עוד לא שאלתי בפורום מפרטים, "מתעקב" טיפה. אני רוצה לדעת בבקשה, האם לוח אם שתומך בזיכרונות 1600Mhz , יכול לתמוך גם בזיכרונות 1866Mhz או שהם פשוט "מיוחדים" וצריך לזה לוח אם אחר? פניתי בקשר לזיכרונות בקיבולת 2x8 , זיכרונות להשוואה: http://ksp.co.il/?list_compare=.22280..25917..19422. Crosair Veneance G.Skill Ripjaws-x Kingston HyperX Fury מי מהם הכי כדאי לדעתכם? מה שהציק לי לראות זה שכתוב: מהירות: 1866Mhz וכתוב SPD Speed 1333Mhz מדוע לא SPD Speed 1866 ? ובנוסף יש הבדל בין ה- Kits: G.Skill Ripjaws-x 14900 kit Crosair Veneance PC3 15000 הבדל של 100 בין ה- Kits, מדוע? תודה רבה לעזרה ותשובות חברים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אינטל מציגה את מפת הדרכים הטרייה שלה לייצור ופיתוח מיקרו מעבדים בשנים הקרובות עם מטרה אחת ברורה - לרצות את השוק אשר צמא לעוד כח עיבוד בזמינות גבוההלכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תקציב של 1300 שקל למעבד וללוח אם. מה אתם ממליצים לי AMD או P-4 אני רוצה אבל משהו טוב.. לטווח ארוך..... ותגידו לי איזה זכרונות תומכים בלוח אם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב. (את המארז והספק והמאוורר למעבד כבר בחרתי בעזרת המגיבים בפורום המתאים כאן) את הזכרונות גם בחרתי ומדובר בGSKILL 2GB 800MHZ CL4 המעבד המשודך הוא E6400 כרטיס המסך עדיין לא סגור (או ATI X1650PRO או NVIDIA 7600GS) השאלה הנוכחית מסתכמת בלוחות האם. הרשימה אותה הצלחתי לצמצם כוללת את: 1. ASUS PB-5 יקרים מהשאר כמו תמיד ואני לא יודע למה (משום מה בכל פעם שרציתי לבנות מפרט בחיי הם היו יותר יקרים מכולם) 2. GYGABITE 965P-S3 נע בין 735 ל780 ש"ח 3. ABIT AB-9 עולה בערך 780 ש"ח בכל חנות מלבד אחת שבה הוא נמכר במחיר (מצחיק?) של 690 ש"ח --- קורץ. אכן קורץ. אז השאלה היא: מי מהלוחות הנ"ל עדיף בביצועים? מה יציב יותר, איכותי יותר (כרטיס קול חיבורים וכו'.... לא יודע)? אולי יש משה…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח ASUS P5KPL-CM (שבב G31) לוח ASUS P5QPL-AM (שבב G41) איזה לוח עדיף / איכותי, ולמה? ובעיקר למשחקים, וכמובן שיש כרטיס מסך אחר ! אז סביר להניח שההשפעה במשחקים תהיה זניחה, בכל מקרה איזה לוח אתם הייתם לוקחים, אם המחיר זהה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים. היום, נכנסתי לביקורת של האתר המפורסם (והאמין, כמובן) "The guru of 3D" על ספינת דגל חדשה של Corsair, זכרונות במהירות 1,866MHZ שמגיעים עם מאוורר ה-Dominator המפורסם. לאחר קריאת הביקורת, העורך הכניס קטע די מדהים, בנושא ההבדל בין ביצועים של מערכות 3GB ומערכות 6GB. כפי שתוכלו לראות, הביקורת נעשתה עם המעבד החזק ביותר שקיים היום וכרטיס החד-ליבתי החזק ביותר שקיים היום. http://www.guru3d.com/article/corsair-dominator-6gb-1866-mhz-ddr3-review/ תסתכלו לרגע על הדף שנקרא "Three or six Gigabyte memory for gaming?" ותראו את השוואת הביצועים. ניתן לראות שברזולוציות הנמוכות ביותר, הכפלת כמות הזיכרון תעניק לכם תוספת ביצועים מדהימה של 0.3FPS (בממוצע) ולאחר מכן היא לא תעניק לכם כלו…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי , בשיטוטי באתר של nVidia , הבחנתי בפתאומיות בדרייבר Audio Codec nForce Driver כשלאחר מכן שנכנסתי לאותו מקום , לא ראיתי אותו(כנראה שזה היה מוחבא או משהו כזה , אבל לאחר מכן לא הצלחתי להוריד את הדרייבר(הורדתי בפעם הראשונה שראיתי אותו)) מסתבר שהדרייבר בהחלט משפר את איכות הסאונד בצורה ניכרת , ומוסיף NVMIXER שהיה עד כה רק לSOUNDSTORM , גם לקודקים הרגילים של REALTEK שמובנים על לוחות עם צ'יפסט הnForce של NVIDIA(לא חשוב איזה NFORCE , זה תומך בכולם חוץ מבלוחות של CHAINTECH לפי מה שהבנתי מהאתר) למי שלא מצליח לראות מאיפה להוריד , הוספתי כאן הורדה גם למי שרוצה , הדרייבר מיועד להתקנה ידנית , לאחר שתתקינו ידנית ותעשו ריסטרט יתווסף לכם הNVMIXER למטה בצד שמאל\ימין בוינדוס ותוכלו לשל…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים הוצע לי מהחנות שממנה קניתי את המחשב שלי להחליף את לוח האם שלי הישן UD4 לא B3, ל Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 P67 או MSI P67A-GD65 B3 P67, המטרות שלי הם משחקים ואוברקלוקינג לתוספת ביצועים. כמו כן יש כמה יתרונות וכמה חסרונות לכל לוח: לGIGABYTE יש תמיכה לדיסקים קשיחים של יותר מ3 טרהבייט, USB עם יותר כוח, אבל לMSI יש יותר יציאות USB3 ויותר יציאות SATA3, קליק ביוס, בדיקת מתחים על הלוח, אפשרות ל32 ג'יגהבייט זיכרון (כן אני יודע, אני לא ישתמש בזה), דרך אגב מה זה הלחצן ליד SPDIF בלוח של MSI ??? . מה לגבי אורך חיים של הלוחות, אמינות GIGABYTE או MSI? אגב שמתי לב שהלוח של MSI זול יותר אבל לי זה לא משנה, כי אני מקבל את שניהם באותו מחיר (חינם, החלפה). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה כזאת אני לא יודע מה לבחור... נירא לי שבשנתים הקרובות לפחות אני לא ישדרג אז בגלל זה אני רוצה את ה 3400 הוא הרבה אבל הרבה יותר חזק לפי מה שאמרו לי אם אני קונה את ה 939 אם כרטיב מסך AGP (כבר יש לי agp) אני יוכל לשדרג את המעבד ??? הלוח + ה 3000 הלוח + ה 3400 יוצא אותו דבר בכסף ... מה אתם ממליצים ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה במחשב 8GB של RAM, יש לי 4 SLOTS של RAM שני ערוצים (2 בכחול 2 בלבן). כרגע יש לי 4GB של KINGSTON DDR3 (שני סטיקים 2X2GB) בתדר 1333MHZ KVR1333D3N9/2G 1.5V. אני צריך להוסיף עוד 4GB או לקנות 8GB תלוי לפי המחיר. אשמח להצעות. הציעו לי באייבורי 4GB של KINGSTON 1333MHZ לפי מה שהבנתי בסטיק אחד, מחיר 235 ש"ח. האם זה מתאים למחשב? כי לפי מה שהבנתי זה צריך להיות זהה - אותו סוג, אותה חברה, אותה חלוקה, אותו תדר... אם כן, משתלם? מפרט המחשב: intel i5 2400 3.1ghz 4GB RAM תמונות של המחשב והזיכרון כרגע מצורפות Windows 7 64 bit Nvidia GTX 560Ti תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מעבד פנטיום d 2.8 ghz אמורו שפנטיום d הוא כפול ליבה אז זה אומר שיש לו 5.6 ghz?????? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל האמיתי בין הלוחות אם של GIGABYTE ה- UD3L, US3L וה- UD2? חוץ ממחיר ומכך שלUD2 אין CROSSFIRE כמו לאחרים, לא באמת ראיתי הבדל כלשהו חוץ מבמחיר... מישהו יודע מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא ממש מתעניין בOC - יותר נתונים בסטוק. הבנתי שכדי שתהיה תמיכה עתידית בQUAD CORE - אני צריך צ'יפסט 975X - האם זה נכון ? קיימים מספר לוחות 975X בשוק בארץ (לא הרבה אמנם) - ואני מחפש המלצות \ ביקורות \ דעות שיעזרו להחליט. תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן פתחתי נושא בפורום בעיות תכניות בקשר לבעיות איטיות ובעיקת תקיעות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479531.0;topicseen והגעתי למסכנה שהבעיה בלוח אם ואני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שאפשר לקנות בעד 300 שקלים רצוי לא יותר מידי יקר ובסניף K.S.P בירושלים בגלל שזה לתקופה קצרה של שנה אולי אפילו פחות עד שאני אחליף את המערכת כולה הלוח אם שיש לי כרגע הוא gigabyte 73pvm-S2H את שאר המערכת אתם יכולים לראות בצד. תודה לכל העוזרים. דניאל.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי בקצרה: לוח אם: VIA K8T800 (VT8383) rev. 01 שזה בעצם ga-k8vt800 Pro מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000+ זכרון: DDR, PC3200 (200 MHz), 512 MBytes, Hyundai Electronics אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב, בעיקרון אני רוצה עוד 1GB אבל תגידו לי גם בערך מה החירים של 2GB כדי שאני אוכל להשוות, בבקשה תכתבו גם אילו חברות מומלצות יותר ולמה ? ומאילו חנויות לקחתם את המחירים. שאלה קטנה נוספת שיש לי היא למה הCPUZ מראה שיש לי זכרון של 200MHZ ויש לי באמת של 400MHZ ? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בלילה המחשב שלי כבה מעצמו, אחרי שהדלקתי מחדש היתה התרעה על cpu overheated press f1 .אחרי שניקיתי את כל המאווררים מאבק ובכללי את המחשב , ניקיתי את המעבד ואת הקירור ליקוויד crosair h60 ,הוספתי משחה חדשה עדיין המעבד מתחמם במהירות ומגיע לטמפרטורות גבוהות. המשאבה של ה h60 עובדת . בחנתי את המעבד מקרוב וזה מה שראיתי (בתמונות) נראה שצד אחד משובש משהו, יש מצב שהמעבד מת? המעבד הוא xeon e2690v3 qs הלוח אם של אסוס x99 m ws המחשב נבנה בערך לפני שנה אני מקווה שתצליחו לראות את מה שאני רואה בתמונות.... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצד אחד יש את Asus ROG x99 Strix Gaming שמכיל את כל מה שאני רוצה (תמיכה ב-USB 3.1 TYPE C לשמירה על ערך לעתיד בין השאר) ומצד שני את הלוח החדש של MSI - MSI x99a gaming pro carbon שנראה מעולה אבל קראתי על כל מיני בעיות הקשורות ללוחות MSI חדשים בעיקר בנוגע לבררנות יתר בקשר לזכרונות. כבר רכשתי 32 ג"ב בארבעה סטיקים של 8 ג"ב בשני קיטים כאלה: https://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-Sport-DDR4-2400-BLS2K8G4D240FSA/dp/B00MTSWFMM האם שווה לשים עוד כמה דולרים ולקחת את הלוח של MSI, או שעדיף את ASUS? ואני ארכוש מעבד מהסדרה החדשה של אינטל i7-6850 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-965P-DS4 (965P) - ATX Infinity 975X /G -שמעתי שיוצא ביוס שמשפר אותו מרגל עד ראש איזה לוח יתן לי באס יותר גבוהה זאת בעצם הדרישה שלי יש לי זכרונות שני ג'גה 1066 ואני רוצה לעבוד ביחס כמה שיותר נמוך המעבד שאני קונה זה E6600 תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש לוח של MSI עם מעבד 2.0 נורטווד בסוקט 478 השאלה היא אם אפשר לשים לו מעבד סלרון 2.8 סוקט478 ב 450 שקל והאם זה מתאים .. או משתלם (ביצועים) תודה לעונים לוח : MSI i845e <=== (עריכה)
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח מבוסס על ערכת מעבדי מערכת של VIA ולא על NFORCE4! אתר היצרן: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=215 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=18466
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי: 2.8 נוורטוד 512 DDR400 ABIT IS7 9600XT (את זה אני רוצה להחליף בקרוב) אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני אוהב לשחק על גרפיקה גבוהה ויפלטרים. ואני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך חדש. אז יש משהו במערכת שלי שיגביל את הכרטיס מסך? אני חושב שאני יקנה עוד חצי שנה 6800GT (בתקווה שיעלה פחותת מ 2000) אז יש משהו שלא בסדר במערכת שלי?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה N00Bית אני חושב. מה זה נעילת APG\PCI, מה היא עוזרת, למה צריך אותה ומה קורה כשאין אותה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ריכזנו עבורכם מידע על לוחות האם המבטיחים של פלטפורמת האקסטרים החדשה מבית אינטל, מתוך המבחר האדיר של שתיים מארבעת היצרניות הגדולות בתחום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מעבד יותר טוב??? נראה לי עכשיו אינטל הולכת לקחת לAMD את כל הקונים על המעבד החדש שלה לא ככה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-