עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vindicator,

בFAQ הזכרונות לא מדברים עליו, למה הוא כזה מיוחד ולמה 128MG שלו עושה קרוב ל300שקל?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by poopa,

אני לא מצליח למצוא באף מקום היכן לקנות לוח אם המתאים במיוחד ל?Athlon 64 3000+ יש למישהו מושג איפה אפשר ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sariti,

שלום יש לי מעבד INTEL PENTIUM 4 2.4B NORTHWOOD והלוח הנ"ל איך אני מאפשר את שית ההיפר טרטינג הזאת? שמעתי שיש משהו בביאוס או משהו אם גאמפר A31 מישהו מכיר יודע?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מחפש לוח למעבד E4400 בעל כרטיס מסך מובנה שיהיה מומלץ.. מחיר סביבות 500 ש"ח לא לאוברקלוק בהכרח. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by penny_hardaway,

אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. בתודה מראש, פני

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ooga,

שבוע טוב! כרגע אני בהתליכי יצירת מפרט למחשב חדש, המיועד לשרת אותי 7 שנים לפחות (הקודם, עם מעבד Q9400 פרש לא מזמן), עם חלקים אמינים כמה שיותר לטווח ארוך. המעבד ככל הנראה יהיה i5 6500 או 6600, הכרטיס יהיה MSI GTX 1060 6GB (ל 3-4 שנים), שכרגע עולה 1220 באמאזון, וספק SS S12G 450W. שאר החלקים פחות קריטיים. הלוח המתוכנן היה Gigabyte B150M-D3H, שכולל 5 מייצבי מתח אבל את כל הפונקציות שאני צריך. כרגע באמאזון ה Asrock H170M Pro4, שכולל 7 מייצבי מתח (6 לפי הפרסום, אבל לא לפי התמונות), יוצא לי טיפה יותר זול מהגיגבייט [בישראל] אם אזמין אותו ביחד עם הכרטיס. מה שמפריע לי היא האמינות - אחוז תלונות ה RMA גבוה משמעותית יותר מאשר עם הגיגבייט, ובאופן עקרוני אנ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by X - DreaM,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר ללוח אם AMD XP2000 SAMSUNG DDR 2700 LEADTEK TI4200 128MB MY VIVO דבר נוסף אני בתור התחלה הולך להשתמש בכרטיס קול ONBOARD לכן חשוב לי שהוא יהיה איכותי(יחסית למה שאפשר לצפות מ-ONBOAED...) כמו כן הכרטיס רשת צריך להיות טוב Gigabyte GA-7VRXP Rev. 2 VIA KT333 Motherboard Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard http://www.giga-byte.com/products/products.htm Epox 8K5A3+ VIA KT333 Motherboard http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8k5a3%2B.htm

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש למישהו איזה שהוא מידע האם הדור הבא שיצא (ומתי הוא יצא) יהיה נקי מהבעיה הזאת ומכת הביצועים שהפתרון הנוכחי גורם לה ? בהמשך לדיון שהיה פה למה לא לקנות עכשיו מחשב - האם זו לא סיבה עיקרית ? שכל מה שנקנה עכשיו יאבד בין-10% ל-30% ביצועים בגלל כל מיני פטצ'ים ותיקונים לבאגים שגילו במעבדים של אינטל ? נראה לי שבעקבות המתנה של הציבור לדור הבא - תהיה ירידת מחירים מאסיבית במעבדים הנוכחיים, השאלה אם השוק מבין את האירוע הזה. תכלס רציתי לרכוש מחשב חדש, ועכשיו אני חושב אם לא כדאי לחכות לדור הבא שיצא "נקי" מהמפעל......

9. Started by גלאון,

שלום לכולם, הסיפור מתחיל לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב. קניתי אותו עם מעבד E6300 ולוח אם D946GZIS של INTEL. נאמר לי בזמנו ע"י אדם זר (לא המוכר בחנות) שהבאס של הלוח אם יגביל את פעולת המחשב, אם אינני טועה, את המעבד. לצערי כבר קניתי את המחשב ולא הייתה ברירה אלא לקבל את זה. בכל מקרה, כיום יש לי מעבד E5500 עם אותו לוח אם. כרטיס מסך ATI 5670 2 גיגה זיכרון. האם אכן לוח האם הוא זה שמגביל את את פעולת המחשב? האם מומלץ להחליף לוח אם? חשוב לציין שהשימוש במחשב הוא לצורכי גיימינג, כאשר חבר עם מחשב כמעט זהה, עם כרטיס מסך פחות טוב מקבל ביצועים טובים יותר. תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Croovit,

אהלן בקיצר רציתי להתייעץ איתכם לגבי זה יש לי את הלוח הבא Gigabyte 78LMTS2P REV3.1 בתושבת AM3+ שכרגע יושב עליו PHENOM II 955 ורציתי לשדרג למשהו חדש יותר אז חשבתי על ה FX-8320 עכשיו הבעיה היא כזאת ב CPU SUPPORT LIST של הלוח לא כתוב שהוא נתמך וניסיתי לברר למה והבנתי שלוחות מאותו הדגם ברוויזיות אחרות לא תומכים במעבדים של 125W (שזה נשמע די מוזר כי הפנומים עצמם הם 125W) אבל הלוח הזה כן ה MAX TDP שלו מגיע עד ל 140 עכשיו השאלה שלי היא כזו מה נראה לכם? (עדכנתי ביוס בכל מקרה לגרסא החדשה ביותר)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. המעבד הזה יצא בקרוב מישהו שמע משהו על כמה הוא הולך להיות חזק יותר מהדור הקודם ? מישהו יודע באיזה יום בCES יהיו ההשקות של אינטל ?

12. Started by pazer005,

טוב, לאחר הרבה בלאגן סימים האחרונים, מה שנותר לי הוא לקנות לוח מחנות נורמלית ולא מאחת שעובדת על הלקוחות שלה והורסת מוצרים (הסבר בפעם אחרת). אני צריך לוח שאני אוכל לשים בו רייד, זכרונות 4GB 1600 עם אפשרות הרחבה, שהכרטיס מסך לא יחסום לי את כל ה-PCI האחרים (אני מודע לזה שהוא אמור להוריד אחד או שתיים אבל לא את כולם), שיתאים למעבד i7 870 וכו'. בגדול, מצאתי לוח כפי שמצוין בכותרת, המחיר שלו בחנות סקאי פי סי הוא 500 ש"ח. הוא עושה רושם שהוא הרבה יותר טוב מהלוח הקודם שקניתי ב-KSP שהוא H55M UD2H אך עם זאת קצת יותר זול ממנו ב-20 ש"ח. אני מתפתה לקנות אותו אבל אני מפחד שיש איזה משהו שאני לא רואה ואני אשמח אם תוכלו להסתכל על המפרט שלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=950205&C…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום אני חייב את כל אלו כדי שהמערכת תעבוד תקין או שאפשר להספתק בחלק ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by sababchik,

שלום בכל פעם שאני מחבר את כרטיס המסך לחריץ pciex16 התצוגה לא ברורה (מצ"ב) האם יש בעיה בלוח אם שלי? אציין שחיבורי המתח ללוח האם חוברו טוב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 69,

שאלו אותי לגבי המעבד הזה, ולא היה לי מושג מה שכן, אני יודע שמחפשים מעבד זול יחסית, לא נדרש מהמחשב ביצועים היסטרים (בעיקר גלישה באינטרנט ופעם בחודש להריץ פיפ"א), לוח האם אמור לתמוך במעבד (לא יודע את הדגם). 1. האם זהו מעבד סביר לצרכים שהוזכרו ? 2. אם יש מעבד אחר מומלץ, באותו סדר גודל של מחיר ? תודה רבה !

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by monya2007,

שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני הולך לקבל מארז חדש (Enermax Uber Chakra) ספק כוח(Enermax Liberty 400W) זיכרונות (G.Skill 2GB 800Mhz CL5) כרטיס מסך (BFG 8600GTS OC ) משחה טרמית/גריז טרמי( Arctic cooling MX-2) קירור למעבד (Thermaltake Blue Orb FX) ואני הולך להחליף מארז למחשב ישן (יש לי שני מחשבים אחד "חדש" ואחד ישן אני הולך להשים את חלקי המחשב הישן במארז של "החדש" וחלקי המחשב "החדש" במארז החדש) אז רציתי לקבל כמה טיפים בנוגע ל: מה לא לעשות ,איך להמנע מחשמל סטטי ,איך להמנע מלהעביר חשמל סטטי אל החלקים ואיפה אני יכול להניח את לוחות האם בזמן שאני יעבוד אל התקנת כל שאר החלקים במארזים? תודה, עמנואל. נ.ב. אני יודע שזה לא הפורום המתאים פשוט אני מצאתי את הפורום הזה כהמתאים ביותר לשאול בו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by BENNY-L,

מעבד Q9550 קירור -ונדטה 2 איך זאת? THERMALTAKE דגם ARCTIC SILVER A2150

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by STRENGTH,

יש לי: 2.8 נוורטוד 512 DDR400 ABIT IS7 9600XT (את זה אני רוצה להחליף בקרוב) אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני אוהב לשחק על גרפיקה גבוהה ויפלטרים. ואני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך חדש. אז יש משהו במערכת שלי שיגביל את הכרטיס מסך? אני חושב שאני יקנה עוד חצי שנה 6800GT (בתקווה שיעלה פחותת מ 2000) אז יש משהו שלא בסדר במערכת שלי?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שבוע טוב לכולם . הרבה זמן לא התעסקתי עם חומרה , קצת הלכתי לאיבוד עם הדורות החדשים של המעבדים ... המחשב שלי נהרס , ואני צריך שילוש . התקציב הוא עד 800 . הוא יחובר למסך FHD , ואני ארצה יכולות HD מושלמות . אני לא גיימר , רק שיריץ HD כמו שצריך . ראיתי שלאינטל יש מעבד כולל מאיץ גרפי , שווה לשקול שילוש מבוסס מעבד כזה ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי. אני מעוניין לרכוש את הלוח אם P7P55D של ASUS ובאתר שלהם רשום שהוא תומך רק ב - CF,האם מה שתומך ב- CF אמור לתמוך גם ב-SLI? אודה מאוד לעוזרים! מצורף קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ בתודה, שגיא

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ProWaffle,

אהלן חברה. אשמח לדעת מה פחות או יותר המחיר של לוח P8Z77-V עם מעבד 3570K במצב מעולה. ומה של Z87-A עם 4770K אם ארצה למכור יד 2. אשמח לדעת גם בנפרד כמה המעבד והלוח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלשום או אתמול הרכבתי את המחשב וכבר נדלקו לי שתי נורות על לוח האם, שהוא ABIT NF7, אחת ירוקה ואחת אדומה. בהתחלה שמחתי וחשבתי שזה ישמש כתחליף זמני קטן לקטודה אדומה וירוקה שאני אמקם בעתיד, אבל עכשיו אני מתחיל לדאוג כי אולי שני האורות האלה בעצם מסמלים תקלה מסויימת שיש במחשב? אז יש תקלה או לא?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by NeoTrix,

היי חברים, הייתי רוצה לשאול מספר שאלות. אני בעיקרון מעוניין לרכוש זכרונות של G.Skill, לגבי זה אני די סגור, מתוך ניסיון אישי טוב איתם במשך כמה וכמה שנים וגם לפי ביקורות בעולם. אך, ישנם מספר דברים שאינני מבין בהם כל כך ולכן באתי לכאן לשאול... אז קודם כל, יש לי לוח אם Z68X-UD3P-B3 שתומך עד כ 2133Mhz, עם מעבד i5 2500K. ראיתי במפרט הטכני של המעבד כי הוא תומך רק עד 1333Mhz, הנה תמונה: עכשיו זה מעלה לי את השאלה, האם בעצם הזכרונות הקיימים שלי שהם בתדר של 1600Mhz עד כה הוגבלו ל 1333Mhz? והאם זה רלוונטי בכלל לרכוש זיכרון עם תדר יותר מהיר מכך? (הבנתי שיש אפשרות ל-OC בלוח אם, אבל נניח ואני לא עושה...) פשוט חיפשתי לקנות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by SinMaker,

היי, בטעות רכשתי זיכרון DDR3 במקום DDR2. האם מישהו מעוניין להחליף kingston 2x2GB DDR3 תמורת זיכרון בכמות זהה של DDR2? חולון/גבעתיים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by amirx19,

מתי צפויים המעבדים הללו להגיע לשוק הנמוך I3 ומטה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים