מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני יודע כמובן שזה לא טוב שזה יהיה כך אבל רציתי לדעת אם זה יוצר נזק מהיר-ישר או רק אם זה לאורך זמן והמעבד מועמס ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוספתי זיכרונות למחשב ועכשיו התדר שלהם הוא 356 נראה לי במקום 400 אז הם פועלים ב700Mhz ולא ב800....חיפשתי בביוס ולא מצאתי אפשרות להרים את התדר...מישו יכול לעזור? ;D
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה פורסם פה בעבר, אבל זה די מצחיק... סתכלו על התמונות של לוח אם שרוף: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?threadid=17262841&perpage=30&highlight=flat&pagenumber=1 תקראו איך זה קרה לו... די מצחיק.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מחשב שרת לחישובים מדעיים מורכבים, כאשר התוכנה שלי היא Multithreaded ויודעת לנצל ליבות רבות בו זמנית באותו מחשב. לכן הייתי רוצה להשתמש במעבד i7-990x. אני מחפש לוח אם מתאים, אשר יתמוך ב 32GB זיכרון לפחות. אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה ומי בארץ מתמחה במערכות מסוג זה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 וקניתי 2 כונני Samsung Evo 840 250GB אני רוצה לעבוד איתם ב Raid 0 אבל רציתי לדעת איזה חיבורים יתנו לי את הביצועים הכי טובים (Sata3 (intel Z97) or GSata3 (Marvel 88SE9172?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז יש בשרותי מחשב נייח די מזדקן שנקנה לפני כ-5 שנים (בזמנו נחשב לטוב). המפרט הוא: Phenom II x4 Quad-Core 940 | - מעבד כרטיס מסך: ASUS GTX 650 (שנקנה לאחר שכרטיס המסך הקודם GTX 260 נשרף...) GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Freezer 64 Pro | Corsair VX 550W - ספק | CoolerMaster CM 690 Black - מארז. ו-2 HDD אחד בגדול של 500 ג'יגה ואחד בגודל של 1TB. בעבר המחשב שימש אותי לגיימינג, אך כיום הוא כבר לא מריץ טוב את המשחקים החדשים וכרגע אני חייל ככה שאין לי יותר מידי תקציב לשידרוג רציני. בנתיים אני מעוניין לשדרג את זיכרון הRAM ל8 ג'יגה לפחות. (דרישה סטנדרית ברוב המשחקים החדשים) הבעיה היא שהמאוור של המעבד שלי חוסם לי 2 סלוטים של זיכרון וה-2 האחרים תפוסים. מה …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף לגיימינג (מכרתי את המחשב העיקרי שלי וכרגע מרכיב מחשב מהגרוטאות ששוכבות במחסן ) יש לי את ה e5800 3.2 ואת ה q8200 2.3 המעבד ישודך ללוח ם של גיגבייט עם זכרון 4 גיגה ddr 3 וכרטיס מסך gtx 650
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש מעבד מספיק חזק בשביל סטרים/ לייב אני משתמש בתוכנות obs studio וגם obs stream labs ושאני עולה ללייב ואז מתחיל לשחק (BF4) יש לי תקיעות במשחק ככל הנראה בגלל שהמעבד חלש תקציב עד 500 ש"ח (יד שניה)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה שתעזרו לי בבקשה לבנות אותו אוקיי אז התקציב הוא בערך משהו כמו 4000 עד 4300 שהכרטיס מסך יהיה משהו כמו gforce 4 או gforce 3 זיכרון פנימי 256 ddr דיסק קשיח 40G 7200 floppy teac 1.44 d-rom X52 מעבד amd 1800 עכשיו אני רק מבקש טובה שאם מישהו יכול אז שיבנה לי מחשב בערך כזה בתקציב שאמרתי ותודה מראש אחים שלי
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, טום פירסם לפני כמה ימים כתבה על המעבד. http://www6.tomshardware.com/game/200306281/index.html
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגדול: האם שווה ללכת על לוח 945 זול לעומת 965 יותר יקר, ומה החסרונות של כל אחד ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 1גיגה (512X2)זיכרון בסביבות ה600 שקל..לא לאוברקלוניג מפנדה בבקשה תודה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3042817,00.html מעבד אשר הולך ליוצר,ע"י IBM ,Sony,ו Toshiba. מדובר ב 8 מעבדים בשבב אחד, ומעבדים שרצים ב 4.6Ghz . AMD ואינטל,דיי להתחרות על המעבד המהיר והפחות מתחמם, שימו לב,יש לכם יריב באופק. אבל בטוח של AMD יהיה מענה למעבד הזה, והם יוציאו איזה אטלון 128bit ...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1364871&postcount=234 מקווה שזה לא 1 באפריל. מחר הוא צריך גם לקבל קונרוי לבדיקה [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה שהם מתחילים להיכנס בשוק חזק... פעם ראשונה אני רואה במכרז של המדינה AMD ;D וגם בכל מיני עיתונים... אני אישית לא הכרתי את ה- AMD עד שלא ראיתי באינטרנט.....
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני צריך עזרה : אני צריך לקנות לוח (INTEL) אם ומעבד ומארז ויש לי 3000 שקל גמיש מה אתם ממליצים ?
-
- 36 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה התוכנות הכי טובות ואמינות ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב אחד בבית Dual Core E2180 2Ghz ויש לי אחד אחר שהוא Core 2 Due E6300 1.86Ghz... ד"א.. תגידו מה ההבדלים בין Dual Core לבין Core 2Due? הרי שניהם זה 2 ליבות.. לא? איזה יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מזמין את הלוח הזה עוד שבועיים, (מחכה למזומן). ויש לי עכשיו זכרונות 667 שמגיעים ל740 שזה באס 370. והבנתי שלP5B דלוקס יש מחלקים נוספים על הלוחות האחרים שיעזרו לי בOC. ורציתי לדעת איפוא אני יכול לראות את רשימת המחלקים של הלוח הזה. כדי שאדע אם הזכרונות שלי יגבילו אותי, (ואז או שאקנה לוח זול -S3- וזכרונות חדשים,) או שיש מחלקים מיוחדים שיעזרו לי? בקיצור מה המקסימום של הלוח הזה עם זכרונות 667?
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי לא מצאתי כזה... כל מה שראיתי היה ערכות של 2X2GB... אני מחפש זיכרונות שכל סטיק לבדו יכיל 4GB. יש כאלה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם אשר תומך בהתקן. מה אני צריך עוד כדי שבפועל קצב העברה שלי תהייה בתקן USB3?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת HTPC שלא מספיק חזקה לדרישות שלי, אני רוצה לשדרג את המערכת בלוח אם איכותי שמותאם כמה שיותר למערכות HTPC אני מחפש כבר ימים ברשת ולא מוצא. כרגע יש לי לוח אם של : GIGABYTE GA-M78SM-S2H מעבד מסוג : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ מארז של antec http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI= כרטיס טלויזיה של : Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition וכרטיס קול של : M-Audio Revolution 5.1 כמובן שבנוסף יש לי 2GB RAM ו 10000 GB זכרון המערכת לא מספיק חזקה למדיה שאני מציג בפני הלקוחות שלי. אני מחפש לוח אם כמה שיותר חזק ואיכותי, בגלל שיש לי כרטיס קול אז ממש לא איכפת לי מאיכות כרטיס הקול שיש ללוח האם. חשוב לי שללוח …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אחי הקטן - והנה המפרט -> Intel( R ) Pentium ( R ) 4 CPU 2.93Hz Socket 775 LGA Asrock ConRoe856GV Memory DDR 768 MBytes 133.2 Mhz - pc2100 512MBytes- pc3200 256MBytes סכה"כ 768MBytes יש ברשותי תקציב של 800 ש"ח בערך ובפורום כרטיסי מסך המליצו לי בהתאם לדרישותי - ובהתאם למגבלות לוח האם - שהריי הוא תומך רק בAGP-X8 ולא בהתקן החדש PCI-E - וגם בהתאם לדרישות - אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים חדשים ברמה בינונית ומעלה כמו GTA IV וכדומה במשך השנתיים הקרובות. ההמלצה בפורום הייתה על SAPPHIRE Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPX8 שעלותו 450NIS מה שמשאיר לי תקציב של 350NIS לזכרונות שיתאימו ללוח הנ"ל וכאן אני צריך אתכם : -)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות קטנה בקשר ללוח האם למערכת החדשה שאני קונה - מערכת מבוססת i5 760. אני לא ממש מבין בזה, אז הדרישה היחידה שיכולתי לחשוב עליה מלוח האם היא שהוא יאפשר הוספת זכרונות נוספים בהמשך (כלומר לוח עם 4 חריצי זיכרון, ולא 2), וכמובן שיתמוך במספר דיסקים קשיחים (נניח שלושה). מכיוון שאין לי ממש דרישות מלוח האם, הכיוון היה ללכת על משהו זול: GIGABYTE GA-P55-US3L (עולה 472 ש"ח). קיבלתי המלצה ללכת על משהו קצת פחות בסיסי, שיאפשר חיבורים נוספים (eSATA ו-FW) למרות שכרגע אני לא מוצא להם שימוש: GIGABYTE GA-P55M-UD2 (עולה 541 ש"ח). אני רוצה לוודא שהוא אכן טוב יותר מהראשון שציינתי, ושהוא לא נופל ממנו בכלום. בנוסף, ראיתי שהוא מיועד ל-Micro ATX - האם זה אמור לשנות? אפשרות נוספת היא…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-