עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  1. Started by TheHungryOne,

האם המעבד שיש לי במפרט תומך במערכת הפעלה 64 ביט? אם כן, האם יש טעם להחליף?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום! יש לי הזדמנות לרכוש את המעבד INTEL Core 2 Extreme QX6850 Quad-Core Processor 3.00GHz, 4x2MB, 1333MHz FSB, LGA775 Socket T במחיר 2048.25972 ש"ח עכשיו השאלה שלי היא עד כמה אני באמת צריך אותו? השימוש העיקרי שלי הוא משחקים כבדים. אני יודע שהיום לא מומלצים מעבדי 4 ליבות מכיוון שבעתיד כשהכל יתחיל לתמוך ב4 ליבות המעבדים של היום כבר יהיו חלשים ולכן עדיף לרכוש 2 ליבות גם כי הם יותר טובים למשחקים וגם כי באותו זמן כשהכל יתמוך ב4 ליבות יהיה אפשר לשדרג וכך עדיף. אבל האם המעבד הזה יהיה חזק גם באותו הזמן כשהכל יתמוך 4 ליבות ואני לא אצתרך לשדרג?.. המפרט שלי: :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by buffalo soldier,

שלום לכולם. יש לי זכרונות G.SKILL SNIPER 2x4GB DDR3 1333MHZ PC3-10666 kit CL-9-9-9-24 F3-10666CL9D-8GBSR עכשיו אני מעוניין לשדרג כמה חלקים במחשב.. כמו SSD HDD כרטיס מסך ועוד.. לפי מה שראיתי באתר של הלוח האם שלי : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3772#sp יש לי תמיכה לזכרונות עד 1333MHZ. השאלה שלי עם כדאי לשדרג ל16GB במקום הזכרון הקיים? יהיו ביצועים למחשב ששווים תשדרוג? והדגם הזה : G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 משתלם במידה וכדאי לי לשדרג? תודה מראש [h=1][/h]

4. אז ככה, היום, ללא כל התראה מוקדמת המחשב של חברה שלי נשרף, מסתבר שהקבלים בפנים התנפחות ומשם הסיפור מוכר. בכל מקרה זה היה מחשב מבוסס סוקט 939 לכן אין מה לנסות לשמר רכיבים (כי סביר להניך שהזיכרון והמעבד לא נפגעו, אבל אין לי דרך לבדוק את זה כרגע) משום שלא משתלם לחפש לוח 939, ובלי קשר המחשב ישן ומקרטע יחסית. בכללי השימושים שלה הם כמו של כל בת רגילה+ מדי פעם אנחנו משחקים bf2 או משחקי fps ישנים אחרים. שאר המחשב דווקא דיי סביר, יש כרטיס מסך 3850 hd שנתתי, וספק כוח 400 של seasonic (אוברקיל למערכת שלה, אבל זה גנבה מהמחשב של אחיה הקטן שבאמת לא היה זקוק לספק הזה ויכול להסתדר עם 550 וואט ג'נרי). אז בקיצור, שילוש הכי טוב שניתן להשיג בסביב האלף שקל(הבנתי שכדאי ללכת על AMD כי לאינטל אין …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tidan31,

שלום! האם יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים בין intel 4710hq ו-4720hq?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. היי אנשים. היום, נכנסתי לביקורת של האתר המפורסם (והאמין, כמובן) "The guru of 3D" על ספינת דגל חדשה של Corsair, זכרונות במהירות 1,866MHZ שמגיעים עם מאוורר ה-Dominator המפורסם. לאחר קריאת הביקורת, העורך הכניס קטע די מדהים, בנושא ההבדל בין ביצועים של מערכות 3GB ומערכות 6GB. כפי שתוכלו לראות, הביקורת נעשתה עם המעבד החזק ביותר שקיים היום וכרטיס החד-ליבתי החזק ביותר שקיים היום. http://www.guru3d.com/article/corsair-dominator-6gb-1866-mhz-ddr3-review/ תסתכלו לרגע על הדף שנקרא "Three or six Gigabyte memory for gaming?" ותראו את השוואת הביצועים. ניתן לראות שברזולוציות הנמוכות ביותר, הכפלת כמות הזיכרון תעניק לכם תוספת ביצועים מדהימה של 0.3FPS (בממוצע) ולאחר מכן היא לא תעניק לכם כלו…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ID-1,

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html לא יודע כמה זה אמין, פעם ראשונה שאני באתר הזה, משאיר זאת לכם... שימו לב, יש שם 2 טבלאות : CPU Mark | Price Performance כמובן שהביצועים ביחס למחיר מתייחס למחירים בחו"ל, אבל זה נותן תמונה יחסית, רואים שם באופן מובהק את הייתרון הבולט של AMD בפרמטר זה. למי שרוצה לבצע סינונים/מיונים וכו' צירפתי את הטבלאות גם בקובץ אקסל (להורדה : לחצן ימני, Save Target As) תהנו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אוקיי , בשיטוטי באתר של nVidia , הבחנתי בפתאומיות בדרייבר Audio Codec nForce Driver כשלאחר מכן שנכנסתי לאותו מקום , לא ראיתי אותו(כנראה שזה היה מוחבא או משהו כזה , אבל לאחר מכן לא הצלחתי להוריד את הדרייבר(הורדתי בפעם הראשונה שראיתי אותו)) מסתבר שהדרייבר בהחלט משפר את איכות הסאונד בצורה ניכרת , ומוסיף NVMIXER שהיה עד כה רק לSOUNDSTORM , גם לקודקים הרגילים של REALTEK שמובנים על לוחות עם צ'יפסט הnForce של NVIDIA(לא חשוב איזה NFORCE , זה תומך בכולם חוץ מבלוחות של CHAINTECH לפי מה שהבנתי מהאתר) למי שלא מצליח לראות מאיפה להוריד , הוספתי כאן הורדה גם למי שרוצה , הדרייבר מיועד להתקנה ידנית , לאחר שתתקינו ידנית ותעשו ריסטרט יתווסף לכם הNVMIXER למטה בצד שמאל\ימין בוינדוס ותוכלו לשל…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Haflo,

מחשב עם מעבד AMD XP1700 על לוח ASUS A7V333 עם מאוורר ThermalTake Volcano II ושני מאווררים במארז ועדיין על טמפרטורה של 67-68 מעלות.... ??? :-[ WTF is the problem? להזמין לו מאוורר תיקרה Star 18inch ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני קונה מחשב עם מעבד דואל קור E6750 ואני מתלבט אם לקנות קירור נפגש למעבד או שמספיק הקירור שמגיע איתו? המחשב הוא למטרת גיימינג, גלישה באינטרנט וגרפיקה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by sababchik,

שלום בכל פעם שאני מחבר את כרטיס המסך לחריץ pciex16 התצוגה לא ברורה (מצ"ב) האם יש בעיה בלוח אם שלי? אציין שחיבורי המתח ללוח האם חוברו טוב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מחפש לוח , אין לי בעיה של תקציב אבל אני לא מעוניין לשלם הרבה על לוח עברתי על הלוחות שלהם ויש את ה 965p -s3 965p -ds 965p -ds3 מה ההבדלים בניהם ? וראיתי את הלוחות של ABIT שאני מאוד אוהב את החברה ,השאלה עם הלוחות שלהם טובים או לא ? אני לא מעוניין לעבור בשום אופן את ה 600 ש"ח. עזרה והמלצות בבקשה ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by guyx77,

האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים של הדגמים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. כבר התייעצתי בפורום מפרטי מחשב על מפרט שאני רוצה לקנות והכל היה בסדר. עכשיו, את המחשב הרכבתי מ PCH אבל הבעיה היא שאני גר בצפון ותהיה לי בעיה רצינת במקרה של תקלה כי אין לי לאן לפנו... :-\ אין לי איזה מישהו במשפחה שיכול לסוע עד לחנות במקרה של תקלה... אז בגלל זה אבא שלי מברר עם איזה חבר שלו שיש לו קשרים טובים בכל מני חנויות, הוא אמר שהכל בסדר אבל אין להם את הלוח של ABIT שאני בחרתי שהוא IS7. אז רציתי לשאול אותכם לתחליף אפשרי לאותו לוח שיהיה אמין ובאותה רמה חשבתי בתור התחלה על ה ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים. הנה המפרט אם יש צורך בלדעת מה המרכיבים האחרים: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. טוב יש לי בעיה כזאת אני לא יודע מה לבחור... נירא לי שבשנתים הקרובות לפחות אני לא ישדרג אז בגלל זה אני רוצה את ה 3400 הוא הרבה אבל הרבה יותר חזק לפי מה שאמרו לי אם אני קונה את ה 939 אם כרטיב מסך AGP (כבר יש לי agp) אני יוכל לשדרג את המעבד ??? הלוח + ה 3000 הלוח + ה 3400 יוצא אותו דבר בכסף ... מה אתם ממליצים ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by STRENGTH,

יש לי: 2.8 נוורטוד 512 DDR400 ABIT IS7 9600XT (את זה אני רוצה להחליף בקרוב) אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני אוהב לשחק על גרפיקה גבוהה ויפלטרים. ואני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך חדש. אז יש משהו במערכת שלי שיגביל את הכרטיס מסך? אני חושב שאני יקנה עוד חצי שנה 6800GT (בתקווה שיעלה פחותת מ 2000) אז יש משהו שלא בסדר במערכת שלי?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by jimib23,

שלום רב, יש לי סלט אדיר בראש מבחינת רשימת המעבדים האינסופית וחוסר הסדר שלדעתי מוקפד באופן יוצא דופן על ידי יצרנית המעבדים. קשה לדעת מה כפול ליבה, מה מרובע ליבה, איזה דור נחשב יותר מתקדם וכו'. היה פעם בכתבות סוג של סקירה שעשתה סדר אבל אני לא מצליח למצוא אותה. אני מנסה לקנות מחשב, והציעו לי מגוון מעבדים החל מ- E2180 דרך 5100 ו- 6400 וכלה ב- E8400. אודה להסברים קצרים לגבי המעבדים האלה ואם מישהו יודע היכן נמצאת הסקירה או שמוכן לסקור שוב אני ממש אודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ריכזנו עבורכם מידע על לוחות האם המבטיחים של פלטפורמת האקסטרים החדשה מבית אינטל, מתוך המבחר האדיר של שתיים מארבעת היצרניות הגדולות בתחום לכתבה

19. Started by Shreky,

בקרוב אקנה מעבד ולוח אם חדשים שיוכלו לשמש אותי לטווח ארוך (לפחות הלוח אם, מעבד אני אשדרג מפעם לפעם). לפי ביקורות שקראתי, השוואות והמלצות שונות, הגעתי למסקנה שבין מעבד AMD Athlon XP 1800+ לבין Pentium 4 1800 יש הרבה הבדל במחיר (המעבד של אינטל יותר יקר בסביבות ה-300 שקל), ויש קצת הבדל בביצועים לטובת AMD. בקשר לאוברקלוקינג, סדרת המעבדים החדשה של פנטיום 4 A מאוד קלה לאוברקלוקינג והמעבדים מסדרה זו יכולה להגיע למהירויות עצומות, וגם למעבדים של AMD ניתן לעשות אוברקלוקינג לא קטן, אבל לא זה מה שמדאיג אותי. בזמן הקרוב, במידה ואקנה מחשב חדש, אני לא רואה את עצמי עושה אוברקלוקינג מהסיבה הפשוטה שאני לא אצטרך. אז איזה מעבד יותר כדאי? ועכשיו בקשר ללוח-אם. אני מחפש לוח-אם שיחזיק לפחות איזה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קראתי פה לפני כמה זמן שיש בעיות עם התושבת למעבדים 1156 או משהו כזה. אני לא מתכוון בכלל להתעסק עם אוברקלוק . שווה לי לקנות את המחשב ? או שכדאי לחכות ? Core i5 750, s1156, 8MB Box P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by aloneg,

מבדיקה שעשיתי בעזרת תוכנת Benchmark SiSandra יש לי בעיה עם הזיכרון אשר עובד בכמעט חצי מיכולתו (pc2100) וזה אחרי בדיקה שנתנה תוצאה של: ~1300mb/sec בניגוד ל ~2100mb/sec שאמור להתקבל מלוח האם שתמוך כמו שכתבתי בpc2100, וזיכרונות pc2700 - כך שהם לא הגורם המגביל כאן. למישהו יש איזה שהם רעיונות למקור הבעיה ואיך אפשר לתקן??? מדובר בלאפטופ: HP pavilion ze2140ea.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by galav1,

שלום לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חיצוני של חברת trenscend storjet 25m3 בעל 1tb ובגלל שאין לי במחשב חיבורים מסוג Usb 3.0 ברצוני לקנות את הכרטיס הרחבה הזה: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=3136 הלוח אם שלי הוא מדגם gigabyte ga-p35-ds3l האם הכרטיס יתאים ויראה שיפור במהירות העברה לעומת usb 2.0?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. GIGABYTE GA-965P-DS4 (965P) - ATX Infinity 975X /G -שמעתי שיוצא ביוס שמשפר אותו מרגל עד ראש איזה לוח יתן לי באס יותר גבוהה זאת בעצם הדרישה שלי יש לי זכרונות שני ג'גה 1066 ואני רוצה לעבוד ביחס כמה שיותר נמוך המעבד שאני קונה זה E6600 תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by no_way,

המפרט המלא של המחשב הוא I5 9600k Gigabyte Z390 UD VENGEANCE® LPX 8GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C16 Memory Kit - Black GeForce RTX2070 WINDFORCE 8GB GDDR6 Antec P8 Case Corsair RM650x 80 plus GOLD Modular 650W Noctua NH-D14 CPU Cooler Samsung Evo 970 Plus 250GB אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד וראיתי סרטונים והלוח אם ממש קשה לתפעול וביצוע אובר קלוק. לכן אני מחפש לוח אם אחר שיהווה פתרון ויתאים למפרט. סדר גודל אותו מחיר אפשר לחרוג ב300 שח

דיונים חדשים בפורומים