עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, קניתי היום מעבד E5300 ולוח גיגהביט g41m-es2l משום מה כשהמחשב עולה המעבד מזוהה כ1.7 גיגה ולא כ-2.6.ביצעתי עדכון ביוס הכי מעודכן ועדיין זה אותו דבר.בוינדוס המעבד מזוהה כ2.6 מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by OmerDude,

שלום לכולם, קיבלתי לאחרונה מחשב ישן פנטיום (פירוט בכותרת), אני רוצה להפוך אותו למכונת לינוקס אבל יש עליו רק 32 MB זיברון ואני אוצה לשדרג אותו, אני אשמח אם מישה יוכל להגיד לי איזה זיכרון אני צריך וגם איפה אפשר יהיה להשיג כזה. תודה לכולם, עמר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by grich,

אז ככה, פתחתי אשכול במפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445551.0 ובנו לי שם כמה אפשרויות אבל בסופו של דבר 2 האפשרויות ה"עדיפות" בנויות עם Gigabyte GA-P55M-UD2 עכשיו YAIRZ אמר לי שיכול להיות שיש קצת בעיה עם הלוח אם הזה ושכדאי לשאול פה לחלופות... והמפרט: כמו שכתבתי בפוסט במפרטים... יבוצע OC קל עד בינוני... לא משהו רציני מידי שיקצר את חיי הרכיבים או משהו כזה... ורק משהו שהחנות תעשה ככה שהם בטח משחקים אותה דיי ראש קטן... צריך לדאוג מהלוח אם? במידה וכן אפשר חלופות ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Lior Azi,

מישהו שם לב לזה? :'( אין לי מושג למה זה קרה, אבל אם מישהו פה יודע, שיעשה ריפליי!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  5. בהמשך לחדשה שפורסמה באתר: http://hwzone.co.il/news/1170866888/12562/ אם רכשתם את אחד מהלוחות המדוברים ונתקלתם בבעיה זה המקום לדבר. נשמח לשמוע האם התיקון עזר לכם או לא. שימו לב, אם נתקלתם בבעיה והתקנתם את התיקון, ייתכן כי תצטרכו לפרמט את הכונן ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש, על מנת להעלים את השגיאות שכבר נוצרו על גבי הכונן הקשיח. כך לדברי NVIDIA.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by loopsteron,

מצא מה לא תקין בתמונה הבאה?? http://www.nanopc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=19 המחיר!!!!!!!!!!!!!!!!! נחשת נכון! חחחחחחחחחחחחח הלוואי וזה היה עולה ככה באמת או אולי אני טועה וזה באמת מחיר כזה....? יש בחנות הזו עוד כמה דברים עם מחירים ברצפה כמו זכרונות. מה קורה פה??

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 Gigabyte GA-P55M-UD2??? אשמח לתובנות.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המערכת הנוכחית ולקנות מעבד, לוח אם וזכרונות , התקציב עומד על כ- 1500 שקל, יש לי כבר כיוון לגבי המעבד : חשבתי על i5 2500 ,בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל מ- 2500k. אך אם יש משהו יותר טוב אני אשמח להצעות. המחשב נועד בעיקר לעריכות ולתכונות כמו : AE , Edius ככה שמהירות חשובה. תודה על העזרה.

9. Started by Tzion,

בטח רובכם קראתם את הייעה שהלוחות שמבוססים על הציפסטים KT333 ו-KT400 של VIA, תומכים באופן רשמי במעבדים החדשים של AMD עם הבאס של 333. אבל כנראה שלא (לפחות לא הרוב) קראו את מה שרשום בידיעה עצמה מה שחשוב: למי שאין כוח לפרש לעברית אז בקצרה: זה אומר שרוב הלוחות (שמבוססים KT333) משתמשים בגשר דרומי VT8235. אבל לחלק מהלוחות יש גשר דרומי ישן יותר (כנראה שהם מתכוונים לVIA 8233A-CE?) עם פחות "capabilities" (שזה נדמה לי- תמיכה) אז ככה, זה אומר שרק לוחות מבוססי גשר דרומי VT8235 (כמו אפוקס EP-8K5A2) תומכים במעבדים החדשים?? או שגם לוחות עם גשר דרומי ישן יותר (כמו גיגהבייט GA-7VRXP) תומכים במעבדים האלה??? וגם חייבים להפעיל אותם עם זכרונות PC2700 כדי שיתמכו? ??? תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ido,

תהיתי איזה סטפינגים של מעבד פנטיום 4 פנטיום 2.0 גיגההרץ כדאי לקחת.. אני שואל באופן ספציפי על מעבדי פנטיום 4 2.0 ולא על שום דגם אחר, כי זה מה שהוצע לי במבצע בחנות.

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by dan_dekel,

רציתי לדעת... מה ההבדל בין מחשב P4 2.8E 800fsb, 512ddr 400Mhz,asus p4p800s se לבין אותו מחשב רק עם לוח שתובך ב dual יותר נכון.. האם יש הבדל בביצועים למחשב עם Dual לבין מחשב בלי Dual channel תודה, דן.

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  12. ברשותי מעבד אינטל E6750 ו 4 גיגה של זיכרון וכרטיס מסך 9800GTX ... וכרגע אני עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אולטי 64 ביט קניתי כרטיס קול חדש אבל לא שמתי לב שעדיין אין לו דרייברים לויסטה 64 וגם לא לXP 64 במידה ואני יעבוד למערכת 32 ביט...עד כמה הביצועים של המחשב ירדו בעיקבות חוסר היכולת לנצל את הקיים בפועל ? יש לציין שאני לא עובד אם מסך מחשב אלה רק עם טלוויזיה "32 ועובד על רזולציה של 1360 768 או 1024 768 תודה מראש לכל העוזרים ומגיבים.... :s07: טיפש שכמוני כרטיס קול בלי דרייברים מתאימים כמו מכונית עם ברקס אבל בלי גז :s07:

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  13. אני מחפש לוח אם עם הדרישות הבאות: - של ASUS או GIGABYTE - תמיכה במעבדי QUAD - יציאת Parallel port - תמיכה ב-DDR2\DDR3 (למקרה שבעתיד ארצה לעבור מ-DDR2 ל-DDR3) - כרטיס WIFI אינטגרלי (אופציונלי, אם כרטיס PCI או USB יוצא זול יותר אז זה לא חובה) אשמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by ajl,

מפרט: מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte P35L איך הזיכרון הבא? ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ ? http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel תקציב עד 400 ש"ח תודה.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by sonic,

הביוס פותר את הבעיות האלו: 1. Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. 2. Change AMD CPU Clock Control setting להורדה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ועוד שאלה, יש לוחות עם PCIe שנמכרים בארץ לAMD64? לא חיפשתי הרבה, אבל גם לא ממש ראיתי אחד שנמכר, יש אחד מומלץ במיוחד?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by itaysk,

איך AMD משתווים ואף עולים על אינטל כש AMD משתמשים בבאס של 266MHZ (מקסימום 333) ואינטל ב 522MHZ?? גם זכרון המטמון הוא חצי ב AMD

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by x-dude,

שלום לכולם יש לי P4 1.6Ghz עם לוח אם מגעיל שזכיתי במכירה פומבית לפני איזה 8 חודשים,אני רוצה לעשות upgrade ללוח ויכול להיות גם למעבד,אבל כרגע מה שחשוב לי זה הלוח,תוגלו לעזור לי למצוא משהו נחמד? לא משהו בומבסטי. כן עוד דבר אני צריך שהלוח יתמוך ב DDR 266 אין לי כח גם להחליף זכרונות (מחירים גם יעזרו) תודה. אהה כן ושה IDE יתמוך ב ATA-133

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  19. שלום אני מחפש זכרונות מהירים יותר מPC8000 והם של DDR2 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  20. Started by UNDERDOG,

איזה לוח יותר טוב באוברקלוק ? למעבד E2140

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לחבר שלי יש בעיה להגדיר את ה-AGP בלוח הזה. מפרט: Intel Pentium4 2.4Ghz 533Mhz Bus Gigabyte 8inxp 256x2 Crosair cas2 GiGABYTE R9700 Pro תגיד, איפה אני מסדר את ה fast writes של ה agp*8 איך מתקנים cold booting

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  22. הי, אני מתכוונת לרכוש את המחשב הבא (מיועד לעבודה משרדית ממוצעת וקצת משחקים): AMD ATHLON 64*2 DUAL CORE 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65WATT LEADTEK WINFAST PX7300GS TDH 256MB TWINMOS/TRANSCEND 1GB DDR2 667 COMPUCASE 6A21 MIDI TOWER 400WAT WESTERN DIGITAL 250GB 7200RPM 16MB BUFFER SATA2 WD2500KS LG GSA-H12N*18 MULTI DVD RECORDER 1. אני מתלבטת לגבי 3 לוחות אם: ASUS M2V AM2, K8T890 ABIT KN9 SLI NVIDIA NFORCE570 SOCKET AM2 ABIT NF-M2 nview NVIDIA 6150NF430 chipset socket AM2 2. האם יש הבדל בזכרונות בין TWINMOS ל- TRANSCEND ? תודה.

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

של ג'יגה בייט. מה דעתכם עליו? האם הוא יעבוד עם מעבד פנטיום 4, 1.7G, 400MHZ 0.18 מיקרון וסוקט של 478. אני שוקל לקנות אותו דרך פלונטר עם כרטיס קול אדולוג'י 2 ורמקולים AVS500 של אלטקלנסינג. ועוד בקשה, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הלוח הנוכחי (הוא הגרסה הפשוטה יותר שלו, נדמה לי שהיא 667 אבל אני לא בטוח), כרטיס קול הרקולס GTXP ואותם רמקולים אני אודה לו מאוד. אני מעדיף את הכרטיס של הרקולס מאשר האדולוג'י ובפלונטר אין הרקולס.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by ofcourse,

מה היתרונות של Leadtek K7NCR18D על MSI 333? ומה עדיף מבחינת מהירות זכרון 256 בבאס מהיר או 512 בבאס איטי יותר , בהנחה שלא אכפת לי להוסיף את ה 200-300 שקל הפרש במחיר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.