עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by _BooM_,

אני מעוניין להחליף בין 2 מחשבים, הרכיבים שיוחלפו: זכרון, כרטיס מסך והכי חשוב: הכונן הקשיח. האם די בהחלפת הכונן הקשיח בשני המחשבים מבלי לפרמט את הכוננים, או שזה לא יעבוד? תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. אני לא יודע איזה זיכרון לקנות אני מטלבט כבר חודש כי אני לא רוצה לקנות סתם יש לי שני אופציות A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 או .512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original יש לי צ'יפ של sis על הלוח אם והלוח חדש קניתי אותו לפני כמה ימים של msi ויש לי מעבד אינטל סלרון 2.8 מה יותר יתאים לי??? תודה מראש על העזרה שלכם!

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  3. Started by shu sha,

טוב אז מהו הלוח הכי משתלם וטוב שאני יכול למצוא עד 550 שקל למעבד athlon XP 2600+ barton אני לא מתכוון לעשות OC אז שזה לא יהיה פאקטור להחלטתכם אגב אמרו לי שהכי טוב במחיר הזה הוא הabit nf7-SL מה אתם אומרים? אין יותר טוב?

• 14 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by djelectric,

יצרנית החומרה MSI נותנת טיזרים קטנים לגבי לוחות האם החדשים שלה בעלי ערכת השבבים X99 שיושקו בקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/msi-%d7%a0%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-x99/

5. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה ריתי שאתם כודבים פה על מכפלות שיש במעבדים ומכפלות פתוחות סגורות אז רציתי לדעת מה זה תודה

• 15 תגובות
    • 941 צפיות
  6. המערכת : MSI K8N Neo2 Platinum S939 A64 3200+ Winchester Samsung DDR400 UCCC 512X2 7300GT 256MB AGP הבעייה : הלוח עבר איפוס,בהגדרה מחדש הגדרתי כך : Bus Speed : 200MHZ HTT: X5 V Core : 1.4V V Mem : 2.5 Mem Timings : 3-3-3-8 T2 וכאן הבעייה בעצם,כשאני מנסה לתת לו T1 הוא לא יציב,ונתקע בווינדוס בכל מיני תוכנות (נגיד אם אני מפעיל את ה Prime95 ושנייה אחר כך את ה Everest אז המחשב קופא וזאת לא בעיית תוכנה כי הוא קפא גם בשלב של כיבוי המחשב אחרי שהוא סגר כבר את כל התוכנות..) וברגע שהוא נתקע ואני נותן לו ריסט,אפילו בכניסה לביוס הוא נתקע..לא יודע מה עובר עליו :-\ אוליי עדכון ביוס יעזור? כי אני כבר אובד עיצות..כל היום שרפתי עליו ולא הצלחתי לפתור את הבעייה אשמח לשמוע רעיונות. תודה ושבו…

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. ההגדרת ביוס של הלוח בLOAD OPTIMIZED DEFAULTS מורידה את הביצועים של המחשב. בדוק ב 3DMARK !! את מה אתם ממליצים לשנות לפי נסיונכם? יש לי גירסה F11

8. מה דעתכם על הזכרונות האילה? GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 אשמח לשמוע דעתכם + הצעות תודה ניר

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  9. מהאם כדאי בכלל לקנות 4GB של DDR2 במהירות של 667MHz ? האם 1-2 GB של DDR3 במהירות של 1333MHz יתנו תמורה טובה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. היי אני יודע את הגודל של הזכרונות במחשב שלי אבל אני רוצה לדעת את החברה, את המהירות, הטכנולוגיה וכ"ו יש דרך לדעת את זה מבלי להתקין תוכנה כולשהיא? אני מכיר דרך אגב את: everst sandra אבל אלה תוכנות שדורשות התקנה. cpu-z לעומת זאת לא דורשת התקנה כי היא פורטבילית אז אני משתמש בה אבל היא לא אומרת את שם החברה של הרכיבי זיכרון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הכרטיס PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9400GT 512MB יתאים ללוח לוח: מותג מתוצרת Intel מקורי G31 Pearl Creek צ'יפסט Intel G31 (לא 945) 1333MHz FSB אני לא בטוח כי במפרט של הלוח ראיתי שמתאים ל PCI.1 אשמח אם תעזרו :-\

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by IdolAdmin,

היי עד השבוע הייתי סגור שאני מזמין ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ - Retail Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail וכרטיס מסך 8800 640MB GTS עדיין לא החלטתי איזה או SUPERCLOCKED EVGA או EVGA KO הבעיה שלי עכשיו זה שהשבוע צצו לעייני מללללללאאאא ביקורות לא טובות על האסוס סטריקר שעושה בעיות.. הקטע כספית אין לי בעיה, אני רוצה לוח אם מפציץ מצידי הכי טוב בשוק (מה שהיה אמור להיות הסטריקר)..ברגע שאני לומד איך אני גם עושה OC.. השאלה אם לקנות את הסטריקר או …

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by shaharb,

בס"ד שלום האם זה משנה לאיזה כיוון אני מרכיב את גוף הקירור על המעבד, (אפשר לשני הכיוונים וזה יושב אותו הדבר), אשמח לקבל תשובה. תודה מראש שחר. MSN shaharmix@gmail.com

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by H - Z,

כי אני חושב שגם 2100 הוא 0.13 מיקרון בקיצור אני רוצה לעשות OC לא קטן אבל אני לא יודע מה לקחת אני מתלבט בין שתי המעבדים מה אתם אומרים והלוח שאני הולך לקחת הוא EPOX 8RDA+

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  15. אני עומד לשדרג את המחשב עם לוח ג'יגהבייט GA-P55A-UD3, מעבד אינטל i5 750 וכרטיס מסך HD 4650. הנושא שנשאר פתוח הוא הזכרון. - האם יש יתרון מוחשי ל-DDR3 בהשוואה ל-DDR2? רוב ההתיחסויות שמצאתי ברשת מדברות על ביצועים כמעט זהים. - אני מתכוון להשתמש ב-WinXp בגירסת ה-32 ביט. האם 2GB עדיפים משמעותית על 4GB (כלומר 3GB במערכת הזו)? השימושים היותר כבדים של המחשב יהיו עיבוד תמונה, מעט קידוד אודיו ווידאו, מעט תכנות, פה ושם משחקים ישנים (Far Cry המקורי, UT2004, Vegas2). אין לי כוונה לשחק משחקים עדכניים יותר בשנה~שנתיים הקרובות. כשזה ייקרה אני אשדרג לכרטיס חזק יותר ואשקול תוספת זכרון. אין לי כוונה לבצע OC. ההבדל במחיר בין 2GB זכרון DDR2 לבין 4GB זכרון DDR3 עומד על 300 ש"ח, ואם אין כאן ש…

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  16. כדי לנצל את כל הפיצ'רים של הלוח אם, האם יש צורך להתקין את הדרייברים שלו אחרי ההתקנה של הווינדוס? נכנסתי לאתר של גיגהבייט וראיתי עידכונים לדרייברים של הצ'יפסט,USB,פיירוול ושאר ירקות ותהיתי לעצמי אם זה ייתן שיפור בביצועים? ואם כן איך בדיוק מעדכנים את הדרייבר? ד"א הלוח הוא K8NS ULTRA S 939

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  17. OK במזל טוב סיימתי הזמנה של שני מעדי AMD XP 2500 (כל מעבד 80 דולר) אחד לאח שלי ואחד בשבילי עכשיו השאלה שלי היא מה הלוח שנחשב הכי טוב למעבד הנל הזנתי שרוב המשחק כאן זה בין ABIT ל EPOX ובהתחלה הייתי דיי סגור על הדגם של ה SL של ABIT אבל עכשיו אני כבר לא בטוח :s05:

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  18. 1. מבחינת טרמונולוגיה, האם ליבה כפולה = 2 מעבדים ? 2. הבנתי שיש מונח שמציין שיש במחשב פיזית 2 מעבדים, ויש מונח דומה שמשמעותו היא מעבד אחד, אבל שעובד בצורה מפוצלת ומסמלץ שניים (HyperThreading), וקל להתלבל בינהם כאשר קוראים מפרטי מחשב... מהם המושגים ? 3. האם בתמונה הבאה מדובר ב 2 מעבדים פיזית, או מעבד יחיד ? [attachment deleted by admin]

• 76 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. Started by HaVoC_850,

רק רציתי לדעת האם MSI גם ישתתפו בייצור ושיווק של הלוח הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  20. לא חייב צמר גפן נכון ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by seed20,

שלום. יש לי מחשב ישן בעל לוח אם gigabyte ga8i945pl-g ועבר לי בראש הרעיון לעשות ממנו סוג של מדיה סנטר בסלון. איזו חומרה ניתן להלביש עליו בשביל שיוכל להציג סרטי בלו ריי ולהריץ משחקים סבירים? כרגע יש בו כרטיס מסך GF 6600 ו 1512GB RAM (לא זוכר מה המעבד אבל כנראה duel core כזה או אחר). תודה מראש עם העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BigDragoon,

היי. היום יש לי 2GB (2X1) זיכרון של PQI. הזכרונות הם של 800MHZ (אם אני זוכר נכון זה CL5). אני עובד עם VISTA. יש לי 2 שאלות: 1. האם שווה לי עכשיו לשדרג ל 4GB או להמתין לעוד ירידת מחירים ולקנות 4GB? 2. האם יהיה הבדל מורגש בביצועים? 3. האם אני עדיף לקנות זיכרונות מאותו סוג שיש לי עכשיו, או אחרים (חברה וכו...) תודה [br]פורסם בתאריך: 12.02.2008 בשעה 16:58:53 אנשים... אני צריך בבקשה עזרה.האם הרחבה ל 4GB תגרום לשיפור משמעותי בביצועים? האם עדיף לקנות זכרונות של אותה חברה עם בדיוק אותם תזמונים? תודה.

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by OR007,

אני מאמין שהכותרת אומרת הכל, ד"א מהה הבדל בין כל הגרסאות של ABIT ? ההתלבטות שלי היא בין האפוקס לבין האביט הבסיסי (עולה 75 שקל מתחת לאפוקס)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אחרי הירידה המטורפת של המעבדים.יש צפי גם לירידה של לוחות/זכרונות/HD ??

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  25. היי חבר'ה בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב סלוני בסוף העיסקה הוא הציע לי לשדרג את המעבד בתוספת של 95 ש"ח במקום מעבד athlon dual channel 250 3ghz למעבד triple core 425 יש במחשב מאוורר scythe big shuriken rev b הלוח אם הוא של גיגהבייט 785GMT-UD2H האם המעבר למעבד הזה יגביר את הרעש מהמחשב? האם תהיה תוספת בביצועים ואם כן בכמה בערך? ורציתי לשאול... בגלל שזה מחשב HTPC אין צורך ביותר מדי זיכרון ולכן רציתי 2 גיגה. והאופציה היחידה שהייתה לו עבור 2x1gb הייתה של החברה הבאה : JetRam TranScend DDR 1333mhz X2 תזמונים 9-9-9-21 (21 או משהו כזה לא זוכר). זו בחירה טובה? או שכדאי לי להחליף?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.