מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד הנוכחי (E6600) אני מחפש מעבד לגיימינג חשבתי על: Q9500 המפרט שלי: רזולוציה 1680X1050 כרטיס מסך 285GTX לוח: asus P5B-VM SE 4GB 800MHZ עוד שאלה - מה ההבדל בין הQ9500 לQ9550 והQ9505?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
?????
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם המעבד-לוח אם-זכרונות תואמים ויעבדו יחד תקין? יש קונפיגורציה מיוחדת שצריך להגדיר בלוח אם? אני יכול לערוך שינויים בהזמנה עד יום א. אז תשובות מהירולת בבקשה... בתודה, SPC [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד Q9550 קירור -ונדטה 2 איך זאת? THERMALTAKE דגם ARCTIC SILVER A2150
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הלוח הזה: אבל בגל שהמחיר שלו עלה לשמיים 785 אז החלתטי לקחת את הלח הזה של איפוקס: אבל שמתי לב שאין שם חיבור לג'וייסטיק (דבר שמאוד חשוב לי) אז השאלה שלי האם זה קיים שם או לא?! תודה מראש! :-\
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי כול מיני מחירים וזה בכמה אתרים וראיתי שעכשיו יש אתמעבדים החדשים של 64 והם עובדים על 1600 fsb אבל לא מצאתי לוח אם שעובד על המהירות מישהו יכול להסביר מה הולך פה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את המעבד I5 4690K, עם מאורר STOCK שהגיע ביחד עם המעבד הגיע הזמן להחליף אותו כי הוא כבר יותר מדי זמן אצלי ואני חושש מהקיץ שיבוא בקרוב השאלה איזה מאורר לקחת? אני חשבתי לקחת אחד שעל הדרך ייאפשר לי לעשות OC בעתיד אני רוצה שיהיה מאורר יחסית שקט, ויתאים למארז שלי מאחר והוא דיי קטן (S340) בנתים חשבתי על 212X, מה דעתכם? והאם שווה להשקיע ב D15? המחיר אמנם גבוהה אבל הבנתי שזה המאורר הכי טוב שקיים בשוק, השאלה שהאם יהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה 212X?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה קובעים איזה זיכרונות מתאימים ללוח אם מבחינת ה -CL אם לדוגמא לוח עם FSB 1066 או 1333 כמו אילו למשל :800MHz DDR2 CL 5-4-4-18 800MHz DDR 800MHz DDR2 CL 5-5-5-15 800MHz DDR2 EPP 4-4-4-15
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג לוח GIGABYTE P35-DS3? נשרף לי הלוח ואני רוצה לקנות אותו הדבר כדי להמנע משידרוג המחשב כולו
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש , והתעניינתי ב-3 לוחות אם . Asus P5Q DFI LanParty DK P45-T2RS PLUS MSI P45 Neo3-FR vלוח הרביעי שאני מוסיף עכשיו (אחרי עריכה): Asus P5Q PRO , הוא כמובן קצת יותתר יקר , אבל השאלה שוב פעם האם שווה להשקיע את הכסף בשביל זה. המחשב יהיה בגדול למטרת משחקים וOC למעבד E8400 ..(ו CF עתידי שאם אני יצטרך עוד 4870 .) (והקירור יהיה לא משהוא רציני.. אני רוצה להגיע ל 3.7~4..) כל הלוחות האלו הם באותם טווח מחירים פחות או יותר (600~700) , והאם הם בכלל יראו לי שיפור במשחקים , נגיד לעמות הלוח EP43-DS3L. תודה לכל העוזרים (והעוזרות )
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להסביר בכמה מילים מה ההבדל בין של הציפסטים הנל ? האם ההבדל משמעותי ביניהם ? יציאות נוספות וכו' ? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 שיכלול X3 PCI לפחות, 1 AGP [הכוונה כרטיס מסך 1 כי ראיתי כאלה שיש בהם 2 נראה לי :-\] שאני יוכל לשים עליו X4 DDR 512 המ... זהו בנתיים נראה אם זה במקום אחים שלי
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://business.vsnl.com/ni2designs/backplane.jpg http://www.technoland.com/backplane/tl-bp06i.jpg http://sies.tjsys.co.jp/product/tj/board/jmb-picmg-atx/jmb-picmg-atx.jpg זה פשוט מתאם לעוד PCI ויציאות? יש לי אחד כזה רק בלי מולקס שאפשר לחבר אליו יש לו חיבור מוזר כמו שמחברים אל ISA אבל זה לא נכנס לשם, והחיבור גם לא של PCI, מישהו יודע לאן מחברים? וכמה דבר כזה שווה? יש לי כזה עם 3 יציאות PCI ו 3 ISA
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.0 גיגה-הרץ, זכרון DDR 256MB, כונן DVD, צורב, והרד-דיסק 40 GB 10000RPM. הבעיה היא, שספק ה300 ואט שלי נשרף, וחשבתי להחליף אותו זמנית בספק שיש לי בבית. הבעיה, היא שהספק מגיע למקסימום 160 ואט. (!) האם כל מערכת המחשב תעבוד תחתיו? מישהו אמר לי שהמעבדים מסדרת פנטיום 4 צורכים 200+ ואט לבד. האם זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה... קניתי RADEON 9600XT חדש... והוא ממאן לעבוד לי על הECS P4VXASD2... אז בעיקרון מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם חדש עם הפיצ'רים האלו: SATA USB 2 Game Port Onboard sound card AGPx8 LAN תואם אינטל P4 1.5GHz ואם אפשר שיתמוך גם ב HT לעתיד... הכל צריך להיות במחיר של עד 700 ש"ח תודה מראש לעוזרים! עריכה: אם צריך בשביל זה להחליף גם את המעבד אז בבקשה תנו לי הצעה של עד 1500 שקל ללוח ומעבד AMD עם הפיצ'רים הנ"ל...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. בלוח אם שלי יש PCI Express X16... אם אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך שהוא PCI Express 2.0 X16 זה יתאים? או שצריך לוח אם חדש? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערכת השבבים החדשה של אינטל , ה P35 , אשר ראינו כבר ב CEBIT מספר לוחות אם המבוססים עליה , תגיע לשוק ככל הנראה מוקדם מהצפוי. יצרניות החומרה הגדולות במזרח כבר סיימו את הגרסאות שלהם ללוחות האם , ואנו מקבלים מספר תמונות חדשות של ה GA-P35-DQ6 וה - GA-P35-DS3 מבית GIGABYTE כמובן , אשר נמצאים כבר בבדיקות אצל מספר אוברקלוקרים ידועים בעולם. ה P35 תומך כמובן ב DDR2 וגם ב DDR3, וכמובן מגיע עם ICH9R, ומגיע מוכן למעבדי CORE2 DUO ואולי גם למעבדי Penryn ? לכל התמונות ברזולוציה גבוהה : http://img86.imageshack.us/my.php?image=p35ds3001sh0ug9.jpg http://img86.imageshack.us/my.php?image=p35ds3002eo1jo7.jpg http://img86.imageshack.us/my.php?image=p35ds3003ai3fd8.jpg http://img86.…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כל לוחות ה P67 - להדיוט כמוני - נראים בערך אותו דבר, במיוחד כאשר מדובר על התקנה של כרטיס מסך בודד (מערך SLI או CF לא נדרש). אם כך הדבר - האם לבחור בלוח הזול ביותר? האם יש לוח P67 שעליו לא (!) הייתם ממליצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והאם שני זכרונות האחד מהסוג DIMM 3 והשני DIMM1 יכולים לעבוד יחדיו? (כמו כן גם מהירותם שונה) תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
E5200 ו8800GT? הלכתי לחנות מחשבים, והטכנאי שם אמר משהו לגבי זה שהלוח לא ינצל את הכרטיס מסך במלואו. ושאני צריך לקנות משהו יותר טוב. הוא זיין ת'שכל נכון? אם הוא תומך בpsi express X16 אז הוא מנצל אותו במלואו לא? הוא ינצל גם את המעבד במלואו נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, לאחר הרבה בלאגן סימים האחרונים, מה שנותר לי הוא לקנות לוח מחנות נורמלית ולא מאחת שעובדת על הלקוחות שלה והורסת מוצרים (הסבר בפעם אחרת). אני צריך לוח שאני אוכל לשים בו רייד, זכרונות 4GB 1600 עם אפשרות הרחבה, שהכרטיס מסך לא יחסום לי את כל ה-PCI האחרים (אני מודע לזה שהוא אמור להוריד אחד או שתיים אבל לא את כולם), שיתאים למעבד i7 870 וכו'. בגדול, מצאתי לוח כפי שמצוין בכותרת, המחיר שלו בחנות סקאי פי סי הוא 500 ש"ח. הוא עושה רושם שהוא הרבה יותר טוב מהלוח הקודם שקניתי ב-KSP שהוא H55M UD2H אך עם זאת קצת יותר זול ממנו ב-20 ש"ח. אני מתפתה לקנות אותו אבל אני מפחד שיש איזה משהו שאני לא רואה ואני אשמח אם תוכלו להסתכל על המפרט שלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=950205&C…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב! כרגע אני בהתליכי יצירת מפרט למחשב חדש, המיועד לשרת אותי 7 שנים לפחות (הקודם, עם מעבד Q9400 פרש לא מזמן), עם חלקים אמינים כמה שיותר לטווח ארוך. המעבד ככל הנראה יהיה i5 6500 או 6600, הכרטיס יהיה MSI GTX 1060 6GB (ל 3-4 שנים), שכרגע עולה 1220 באמאזון, וספק SS S12G 450W. שאר החלקים פחות קריטיים. הלוח המתוכנן היה Gigabyte B150M-D3H, שכולל 5 מייצבי מתח אבל את כל הפונקציות שאני צריך. כרגע באמאזון ה Asrock H170M Pro4, שכולל 7 מייצבי מתח (6 לפי הפרסום, אבל לא לפי התמונות), יוצא לי טיפה יותר זול מהגיגבייט [בישראל] אם אזמין אותו ביחד עם הכרטיס. מה שמפריע לי היא האמינות - אחוז תלונות ה RMA גבוה משמעותית יותר מאשר עם הגיגבייט, ובאופן עקרוני אנ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד i5 8400 מתי שאני משחק הטמפרטורה מגיע ל71~ מעלות זה בסדר? קירור arctic alpine 11 pro rev 2
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ASUS P8Z68-V/GEN3 או P8Z68-V PRO/GEN3 או הMaximus IV Extreme-Z האגדי? בהתחלה חשבתי ללחכת על P8Z68-V/GEN3 כי יהיה לו תמיכה עתידית בPCIEX 3 ויתמוך ה22NM(וחשוב לי מאוד שיהיה ללוח תמיכה עתידית כמה שיותר ארוכה..) אבל רציתי לוח יותר עם צלעות קירור..וראיתי שלP8Z68-V PRO/GEN3 יש עוד צלע באמצע וגם אין לו את הכניסות ONBORD המעצבנות של הכרטיס המובנה ואז כבר חשבתי עם אני משקיע כל כך הרבה על לוח למה שאני כבר ילך על תחליפים ולא ילך על הMaximus IV Extreme-Z שרציתי עוד בהתחלה ..אבל Maximus IV Extreme-Z אני לא יודע אם יהיה תמיכה לPCIEX3 ויותר חשוב אם תיהיה תמיכה בעתיד ל22NM?? מישהו יודע..?לא מצאתי כלום באתרים... אני ממש הייתי רוצה כבר ללכת עליו ..זה הלוח לאוברקלוק והלוח הכי יפה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם . הרבה זמן לא התעסקתי עם חומרה , קצת הלכתי לאיבוד עם הדורות החדשים של המעבדים ... המחשב שלי נהרס , ואני צריך שילוש . התקציב הוא עד 800 . הוא יחובר למסך FHD , ואני ארצה יכולות HD מושלמות . אני לא גיימר , רק שיריץ HD כמו שצריך . ראיתי שלאינטל יש מעבד כולל מאיץ גרפי , שווה לשקול שילוש מבוסס מעבד כזה ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-