עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Grave Digger,

:saint:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by davis5,

אני מתכוון לעשות oc עם מעבד e4300 וזיכרון 800mhz בחנות אמרו שאין כרגע gigabyte 965 ds3 ויגיע רק לפחות בעוד שבועיים במקום זה הציאו לקחת abit ab9 pro ,שהוא קצת יותר יקר ואמרו שהוא יותר טוב בoc האם כדאי לקחת את הabit והאם באמת הוא יותר טוב?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי המפרט הבא: i3 2100 8GB RAM SAMSUNG 840 EVO המחשב שלי מאוד מהיר, אך במידה ואחליף מעבד, זה ישפר את המהירות הכללית של המחשב? או שהוא כבר הגיע למהירות המקסימלית האפשרית? אני גם משתמש ב-SSD ב-SATA2...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם אל הכרטיס מסך ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? השאלה היא האם ניתן לארגן בצורה כלשהי חיבור SPIDF ללא החיבור לכרטיס מסך אלא ישירות למגבר כלומר המרה מהחיבור שיש על הלוח אם לחיבור SPDIF החיבור שיש על הלוח אם הוא חיבור בעל 3 פינים אחד של 5V+ השני כחול של SPDIF OUT והשלישי GROUND אולי ניתן לחתוך את…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, מהכתבה שפרסמו כאן: http://hwzone.co.il/news/1187634249/20976/ אני מצטט: משפחת ה-Penryn מבית אינטל, עליה יבוססו מעבדי העתיד הקרוב של החברה, צפויה לראות אור כנראה ברבע הראשון של שנת 2008, אם כי עד היום לא ידענו דבר על הרכבה של המשפחה. מידע שדלף כנראה מאינטל עצמה מורה על תשעה דגמים שולחניים שיתבססו על תהליך ייצור של 45 ננומטר חמישה מעבדים שיבוססו על ליבת Wolfdale, ועוד ארבעה מעבדים שיבוססו על ליבת Yorkfield. וגם: לעומת כפולי הליבה של החברה, יכילו המעבדים בעלי ליבת ה-Yorkfield של אינטל שתי ליבות "מודבקות" מסוג Wolfdale, ובהתאם 12MB של זיכרון מטמון המשותף בין כל שתי ליבות. מה שאני חשבתי כל הזמן, שהדור החדש ההולך וקרב שהוא Penryn בארכיטקטורה של 45 חשבתי שהוא יהיה 4 ליבות…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by -Blaze-,

אני קונה עכשיו לוח חדש, ושמעתי שאפשר להפוך את הלוח הזה ללוח SLI לכל דבר, אפשר בבקשה איזה מדריך על זה? זה עובד בכל פעם? הביצועים זהים לSLI "רשמי"?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by X_Dror,

הי כולם אני רוצה לפרק את המחשב של אח שלי ולהרכיב אותו מחדש כדי שיהיה לי קצת ניסיון בהרכבת מחשבים ושאני לא יעשה טעות עם מחשבים יקרים יותר. המחשב של אח שלי הוא מאוד ישן, P3 400 Mhz 128 Mb ram Riva tnt 2 . האם יש משהו שאני צריך להיזהר ממנו במיוחד? משהו מסובך? אין לי שום מדריך של איך להרכיב את הלוח אם למארז והכל, אז איזהשהו הסבר קטן יכול מאוד לעזור! תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קניתי לפני 4 חודשים מחשב עם DDR333 ואני לא בטוח שזה אכן 333 איך אני בודק כי אין מדבקה על הזכרונות (נ.ב. יש לי SANDRAאם זה עוזר). שאלה נוספת מה זה CAS והאם יש תמיכה בו בלוח שלי בפרט ובשאר הלוחות ככלל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, האם המעבד-לוח אם-זכרונות תואמים ויעבדו יחד תקין? יש קונפיגורציה מיוחדת שצריך להגדיר בלוח אם? אני יכול לערוך שינויים בהזמנה עד יום א. אז תשובות מהירולת בבקשה... בתודה, SPC [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי. התבקשתי לבדוק Performance של תוכנה מסויימת. במעבד שלי, המהיר יותר, אני מקבל X הרצות של תוכנה מסויימת. עכשיו אני צריך לתת תוצאה במעבד הישן יותר. לפי אתר CPU benchmark, ה-Effective Speed שאני מקבל בין המעבדים זה שהמעבד בו בוצעו הבדיקות מהיר ב269 אחוז. עכשיו לשאלה שלי, ואני יודע שהיא לא מדוייקת במאה אחוז, האם עלי לחלק X ב2.69 כדי לקבל תוצאה שהיא בערך זהה לתוצאה שלי על המעבד הישן יותר? לגבי RAM, התאמתי את כמות הזיכרון ב-Virtual Machine. תודה.

11. Started by OmriF,

אני לפני רכישת מחשב חדש, ואני מכוון לכיוון ה-Best Value for Money. עכשיו הלבטים שלי הם אם ללכת על מעבד AMD או INTEL. הכיוון הוא: Intel Core i3-3220 @ 3.30GHz או AMD FX-6100 Six-Core עכשיו במבחני מאמץ למעבדים, הAMD השיג תוצאה יותר גבוהה. ושניהם אפשר לקנות באותו מחיר. השאלה מה כדאי? על פניו ה-AMD נראה הקנייה המעולה אבל אני לא רואה שכולם רצים לכיוונו. המבחנים: http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i3-3220+%40+3.30GHz&id=1472 http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+FX-6100+Six-Core&id=257

12. Started by rubib,

חברים יקרים, אני עומד לרכוש מחשב חדש ומכיוון שיש לי נטייה להיקשר לברזלים האלה אני כולי בהתרגשות. אחרי שהגעתי להחלטה על כרטיס מסך (HD4870 - בעזרתם האדיבה של החברים כאן), זיכרון (4GB- כל החברות אותו דבר?!) החלטתי לבדוק מה קורה בשוק המעבדים. קראתי וגם קיבלתי תשובות מגוונות, לפעמים מגוונות מדי לגבי איזה מעבד לקחת. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (תלת מימדיים), גרפיקה (3dmax), וכמובן גלישה באתרי פורנו ועכשיו לשאלה: יש שני סוגים של מעבדים: QUAD וDUAL. מצד אחד לQUAD יש ארבעה ליבות שזה אמור להיות יותר מהיר אבל מצד שני אומרים שרוב היישומים לא משתמשים בארבע ליבות ומכיוון שהן מתייחסות אליו כ2 ליבות אז הוא בעיקרון חלש יותר ולכן כדאי לקחת כבר 2 ליבות חזק (E8400?). מצד שני יש כאלה שאומרי…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כאילו מעבד AMD 3000 הוא בעצם 1.8GHZ לעומת מעבד 3.0 INTEL שהוא בעצם 3GHZ אני צריך להוכיח לחבר שלי שזה נכון... אבל אני לא סגור אל איך להסביר לו את זה...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by motogt,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מוקדם מדי לבקש מפקט סופי בפורום מפרטים, לכן אני אפתח עם הזכרון. איזה זכרון מומלץ? אני חשבתי על http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=3511 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3006 מה אתם אומרים? הדבר המוזר שבIQPC המחיר גבוה כמעט ב200 שקלים, יש לכך הסבר? מה ההמלצות שלכם? נ.ב לא מתוכנן OC

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Shreky,

למרות שרציתי AMD, החלטתי על INTEL בגלל הרבה המלצות של אנשים וחלק מההודעות פה (בת'רד על המעבד שנשרף לדוגמא), החלטתי לקנות מעבד Pentium 4 1800 עם 512k cache והוא 0.13. עכשיו כמה שאלות: א. האם המעבד הזה הוא אחד מסידרת המעבדים החדשה שאינטל הוציאה, Northood A? ב. איזה לוח אם מומלץ למעבדי אינטל, פנטיום 4? האם ללכת על ASUS, ABit או שמא חברה אחרת? (אני רוצה תמיכה ברייד 0 ו-1 לפחות). ואם תוכלו תגידו לי מחירים של הלוחות שאתם ממליצים לי. ג. DDR או RDRAM? מה יותר מהיר? איפה ההשקעה יותר כדאית? *יש לוחות שתומכים בDDR אך לא בRDRAM (ולהפך) ולכן התייחסו לשאלות ב ו-ג כאחת. ד. האם אתם חושבים שעשיתי בחירה נכונה שהחלטתי ללכת על המעבד הזה במקום AMD Athlon XP 1800+? טוב, אני מתחיל להישמ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Murmur,

שלום, אני עם מחשב ישן מאד ועובד היטב. מעוניין לשדרג את המעבד לחזק ביותר שאני יכול לקנות כדי להמשיך לעמוד בדרישות העצומות של התוכנות של היום (בעיקר עיבוד תמונה דו ממדי). זה המעבד שיש לי כיום: AMD phenom II X4 925 [ATTACH=CONFIG]9686[/ATTACH] וזה לוח האם : [ATTACH=CONFIG]9687[/ATTACH] והנה הלינק אליו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3156#sp יש לי קירור טוב שיכול לספוג גם TDP של 125W. אשמח להמלצה על מעבד חזק שאפשר לקנות בתקציב סביר (נניח בסדר גודל של 500-600 ש"ח) - ארבע-שש או שמונה ליבות. אודה לעצתכם גם לשאלה הבאה: האם מעבדים מדור FX למשל FX6300 יכולים להיתמך על ידי הלוח (למרות מה שנאמר בקישור לאתר של הלוח, שהוא תומך רק במעבדי פנום II)? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by A Man,

שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי בקניית כרטיס זיכרון למחשב. רציתי לקנות את הכרטיס הזה כי גם הוא 512 וגם הוא מתאים לי לתקציב והוא סביר במהירות והכל...אז תגידו לי אם כדאי לי לקנות אותו או שיש לכם כרטיסי זיכרון אחרים יותר טובים ובאותו מחיר ונפח..: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162&lg=0 ושאלה אחרונה: אני לא ממש מבין בזה, יש לי עכשיו זיכרון של Elixier 256MB, אם אני מוסיף את הזיכרון שהראתי לכם שהוא 512MB(וגם הוא של Elixier) אז שניהם מתחברים ביחד ל-768 מגה של זיכרון ? לא ?

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכלום יש שמועות רציניות על בעיית מבנה מוזרה בלוחות אי פוקס 8אר די הקליפס של הזכרונות ראם נוגע במקום רגיש לג'י פורסים וגורם לשריפתם... לכל מי שיש מידע על העיניין או ניסיון אישי אנא הגיבו תגובתכם דיי דחופה כי אני עומד לקנות את הלוח הזה ויש לי ג'י פורס... בתודה Lir@n בקרוב בעל אט'לון 2100 עם סטיפינג AIUHB ולוח אי פוקס 8 אר דיי וזכרונות ווונבונד (תרגישו חופשי להגיב על המפרט החדש)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Vissor,

האם מישהו עבד עם לוחות של פוגיטסו ויש לו ביקורת עליהם? הנסיון שלי טוב איתם,אבל זה כמובן ביחס לכמות שיוצרה בשוק. אשמח לשמוע תגובות לגבי הלוח מהדגם הזה או לוחות אחרים של פוגיטסו. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Fetalo,

אני נואש למצוא לוח אם מעבד וזכרונות הכי טובים שיש במחיר של עד 2200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Crazy_Rabbit,

שלום. קניתי חלקים למחשב והרכבתי אותי אך מה גיליתי שאי אפשר להיכנס לBIOS.לאחר קצת בדיקה גיליתי באינטרנט שבלוחות את מבוססי H81 צריך לעשות UPDATE לגירסאת קושחה חדשה שיתמוך במעבדים דור 4 ריפרשׁׁׁׁ (אפילו שאתר של גיגבייט זה לא כל כך מצויין ומזה כל הבעיה התחילה). השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לעשות פלאש לגירסא חדשה של הBIOS (F5) אם אני לא יכול להיכנס לBIOS,ואין לי מעבד HASSWELL ספייר שכן ניתמך ע"י לוח האם?(לדוגמא 4570). נ.ב אין מן הסתם מערכת הפעלה מותקנת ואני לא יכול לבחור אמצעי BOOT כי עוד פעם הBIOS לא עובד |:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by aloneg,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג, באיזה חנות כלומר,לוח אם ל-AMD עם ה AMD 690 chipset series ? וכמה זה צריך לעלות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני קונה מארז ומתכוון לתת את המחשב הישן שלי (לוח אם+מעבד+זכרון+דיסק) לקרוב משפחה. אבל אני רוצה לקחת לעצמי את המארז החדש כי יש בו פתחי איוורור ויש לי ספק עם אור אז חשבתי שזה יהיה נחמד. אני פשוט צריך להוציא את הברגים שמחברים את הלוח למארז וזהו? זה משהו מסובך או שכל אדם פשוט יכול להעביר לוח אם למארז חדש? ומה עושים עם הספק? הכל עובר ביחד או שצריך לפרק ולהרכיב הכל מחדש? אל תשביזו אותייייי :-[

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by davidbr,

כשניסיתי להוריד את המעבד מהלוח אם הוא יצא בסדר ביחד עם הצלעות קירור והמאוורר עליו כשכולם מחוברים. קראתי איפשהו שכשמוצאים את המעבד אז אין ברירה אלא להפריד את גוף הקירור מהמעבד. איך יכול להיות שאצלי הכל יצא ביחד? תודה לכל המגיבים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Yossi Cochen,

שלום אני רוצה לקנות מחשב בהרכבה. אך ניתן לדעת שמעבד מתאים ללוח אם מסוים ?

דיונים חדשים בפורומים