עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי מעוניין בהמלצה ללוח אם (H67) דרישות: - USB 3 - לפחות 5 USB מאחור. - לא משתמש בכרטיס מסך חיצוני. - נכון להיום המסך שלי הוא CRT (כניסת VGA ) .יכול להיות שאחליף גם אותו . - כ.קול 7.1 -כ.רשת 1G - לפחות PCI אחד. - לפחות 2 PCIX כמו כן המלצה לקירור למעבד (1155) . תודה מראש, jordan_sh.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אז ככה... קניתי RADEON 9600XT חדש... והוא ממאן לעבוד לי על הECS P4VXASD2... אז בעיקרון מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם חדש עם הפיצ'רים האלו: SATA USB 2 Game Port Onboard sound card AGPx8 LAN תואם אינטל P4 1.5GHz ואם אפשר שיתמוך גם ב HT לעתיד... הכל צריך להיות במחיר של עד 700 ש"ח תודה מראש לעוזרים! עריכה: אם צריך בשביל זה להחליף גם את המעבד אז בבקשה תנו לי הצעה של עד 1500 שקל ללוח ומעבד AMD עם הפיצ'רים הנ"ל...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yotamoo,

טוב שלום לכולם קודם כל... עכשיו יש לי שאלה חשובה מאוד: אני בונה בקרוב על מחשב חדש, והחלטתי שעד שאני אראה את ה T-BRED החדש של AMD, אני הולך בינתיים על P4 2.26 עם 533 באס, שמסתבר שעולה פחות מאת'לון 2100 (אבל לא משנה כרגע). עכשיו אני רוצה להמהיר אותו, והבעיה שלי היא בחירת ציפסט. קודם כל אני חושב שאני אלך על צ'יפסט ל-DDR כי RDRAM לא טוב להמהרה (תקנו אותי אם אני טועה), והאפשרויות שהגעתי אליהן הן i845G והצי'פסט החדש של VIA (נראה ליP433x) שעוד לא יצא, אבל אני אחכה לו אם יהיה כדאי. לכאורה הבחירה הטובה נראית VIA עם USB2, DDR 333, ATA133 ו-AGP 8, אבל מישהו אמר לי שזה פתרון זול למוגבלי תקציב, ושיש בעיה עם חברות שחוששות להשתמש בצ'יפסטים שלהם למעבדי אינטל. אז מה אתם אומרים, במה לבחור?…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בצל המשך הירידה בהיקפי המכירות, הפער בין שלושת המובילות של שוק הניידים לבין כל השאר צומח באופן משמעותי, וגם מספק לנו מובילה חדשה בקטגוריה כמו רוב הקטגוריות בעולם המחשבים – נראה שגם תחום המוצרים הניידים ממשיך לחוות הצטמצמות והצטמקות לא ממש נעימה, אשר פוגעת בכל השחקניות כמעט ללא יוצא מן הכלל. לפי נתונים של חברת סקר השוק Trendforce, היקף מכירות המחשבים הניידים בשלושת החודשים הראשונים של שנת 2016 עמד על כ-35.6 מיליון יחידות, והיווה ירידה של 7.3 אחוזים לעומת הרבעון הראשון של שנת 2015 – וירידה גדולה עוד הרבה יותר של כ-19 אחוזים לעומת הרבעון האחרון של שנת 2015. עם זאת, מי שיכולה למצוא סיבות לאופטימיות במצב החדש היא לנובו הסינית, אשר רשמה ירידה של 10 אחוזים בל…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי התלבטות קשה בין שני לוחות אם מומלצים בתקציב של עד 900 שקל האחד הוא: GIGABYTE-965PS3 S775 DDR2 800MHZ השני הוא: ASUS-P5B S775 P965 DDR2 800MHZ הלוח של GIGABYTE קצת יותר יקר ברוב האתרים שבדקתי, אני לא מתכנן לעשות OC מה עדיף מבחינת ביצועים, קירור, תמורה לכסף, כרטיס קול, וכו'..... שני הלוחות זהים מאוד בתכונות שלהם ושניהם תומכים במעבד החדש ארבע ליבות של אינטל אודה לכם אם תעזרו לי בהחלטה איזה לוח עדיף ומשתלם יותר

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by curdi1,

מבחינת בצועים... תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. TWINMOS TWISTER 1024MB (512X2) DDR2 800MHz CL5 או TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 זאת אומרת איכות זיכרון או כמות?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מהם ההבדלים בין Nforce3 ל Nforce4? והאם ההבדלים האלה מצדיקים את ההפרש במחיר שביניהם?.......... תעזרו לי לדעת מה כדאי לי לקנות...

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב. אני לא שם דגש על עניין המשחקים אבל חשוב לי שהמחשב יהיה חזק. השימוש העיקרי הוא מוסיקה, וידאו, עיבוד גרפי, תיכנות, אינטרנט ועוד. עד היום את כל המחשבים של הרכבתי עם מעבדי INTEL אך הבנתי שמעבדי AMD זולים יותר, השאלה שלי היא האם מעבדי AMD באמת זולים יותר ובכמה, והאם הם נותנים אותם ביצועים? ועוד משהו, האם מעבדי AMD מגבילים אותי מבחינת חומרה או תוכנה? אם בכל זאת כדאי לקחת INTEL האם אתם ממליצים לחכות לירידת המחירים של מעבדי 3GHz (מתי זה צפוי לקרות?) בתודה מראש, עומר.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by sapartil,

מה ההבדל בין CORE 2 DUO ל DUAL CORE ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קניתי לפני 4 חודשים מחשב עם DDR333 ואני לא בטוח שזה אכן 333 איך אני בודק כי אין מדבקה על הזכרונות (נ.ב. יש לי SANDRAאם זה עוזר). שאלה נוספת מה זה CAS והאם יש תמיכה בו בלוח שלי בפרט ובשאר הלוחות ככלל.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by eliil1,

יש לי כרגע 4 גיגה בדואל צ'אנל , אם אני אוסיף עוד 4 , יעני שני דואל צ'אנלים, זה לא יוריד לי את המהירות או את האוברקלוק למעבד? וכשאני קונה זיכרון אני פשוט צריך לשים אותו בסלוטים הנותרים שם וזהו? בלי שום התקנה או משהו? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by darkviper,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול: אם יש לי לוח אם ddr אז האם אני יכול לשים עליו זכרונות sdram? ??? ואיזה לוח אם הייתם ממליצים לי לקנות? ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מעבד לבחור. אני בעיקרון רוצה לקנות את ה-AMD MOBILE אבל אנשים רבים אומרים לי ש-Intel הרבה יותר טוב ויותר בטוח מ-AMD ושהוא יתקלקל אצלי לאחר מספר חודשים. בעיקרון אם אני אקנה Intel, אין לי תקציב ליותר מ-P42.8C שייתן לי הרבה פחות ביצועים מ-AMD MOBILE. אז מה דעתכם? האם AMD יותר כדאי? במה הוא יותר טוב? ואיך להסביר את זה לאחרים? תודה מראש על העזרה!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by saked119,

מישהו יכול להסביר לי את זה אין לי מושג מה זה בכלל!!!! תודה רבה לכול העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. פשוט נהדר פתרון לכל מכאובי הלוחות של רוב היצרנים. http://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi דן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by davis5,

אני מתכוון לעשות oc עם מעבד e4300 וזיכרון 800mhz בחנות אמרו שאין כרגע gigabyte 965 ds3 ויגיע רק לפחות בעוד שבועיים במקום זה הציאו לקחת abit ab9 pro ,שהוא קצת יותר יקר ואמרו שהוא יותר טוב בoc האם כדאי לקחת את הabit והאם באמת הוא יותר טוב?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by elibegi,

שלום חברים, יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. לשניהם יש 1 ג'יגה זיכרון לנייד יש מעבד: genuine intel CPU T2050 @ 1.60 GHz 1.60 GHz לנייח יש מעבד: pentium D CPU 3.40GHz 3.39GHz רציתי לשאול: 1. איזה מהם מעבד חזק יותר ? 2. אני מעוניין להפעיל (על החזק מביניהם) adobe after effects CS5 (האם זה אפשרי או שמא אני חי בסרט...?) תודה רבה על העזרה אלי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש לוח , אין לי בעיה של תקציב אבל אני לא מעוניין לשלם הרבה על לוח עברתי על הלוחות שלהם ויש את ה 965p -s3 965p -ds 965p -ds3 מה ההבדלים בניהם ? וראיתי את הלוחות של ABIT שאני מאוד אוהב את החברה ,השאלה עם הלוחות שלהם טובים או לא ? אני לא מעוניין לעבור בשום אופן את ה 600 ש"ח. עזרה והמלצות בבקשה ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. או אפילו חברה אחרת שלא שמעתי עליה? בטווח המחירים של עד 400 שקל לסטיק של 512 מגהבייט או אולי אפילו כדאי לקחת חברה אנונימית או זולה ומוכרת(יונדאי\סמסונג) עם תזמונים טובים יותר cl2 באותו מחיר האירו את עיני התוהות

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by motogt,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מוקדם מדי לבקש מפקט סופי בפורום מפרטים, לכן אני אפתח עם הזכרון. איזה זכרון מומלץ? אני חשבתי על http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=3511 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3006 מה אתם אומרים? הדבר המוזר שבIQPC המחיר גבוה כמעט ב200 שקלים, יש לכך הסבר? מה ההמלצות שלכם? נ.ב לא מתוכנן OC

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by FatherBoard,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.0 גיגה-הרץ, זכרון DDR 256MB, כונן DVD, צורב, והרד-דיסק 40 GB 10000RPM. הבעיה היא, שספק ה300 ואט שלי נשרף, וחשבתי להחליף אותו זמנית בספק שיש לי בבית. הבעיה, היא שהספק מגיע למקסימום 160 ואט. (!) האם כל מערכת המחשב תעבוד תחתיו? מישהו אמר לי שהמעבדים מסדרת פנטיום 4 צורכים 200+ ואט לבד. האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מתכון לזכרונות DDR הבאים : האים ההבדל הוא רק בשמות שהיצרן מדביק לזיכרונות שלו ? אם לא אז מה באמת ההבדל ? מהירות העבודה של הזיכרונות או מה ? והאים כול הזיכרונות הללו יתאימו ללוח MSI KT3 ULTRA ARU ומה היה ההבדל בשימוש בין כול רכיב זכרון כזה או אחר (כי ההבדל במחירים הוא לא כזה משמעותי , כ 10 אחוז לכאן ולשם). מתנצל על כול כך הרבה השאלות פשוט נושא הזיכרונות וההבדל ביניהם לא כול כך ברור לי (לפני שמשקיעים עוד אלפי שקלים על ציוד היקפי אחר)תסבירו לי לאט שאבין מהר . דרור.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2646 הוא שווה הוא טוב לאוברקלוק?? אני מדבר על נפורס 3 אולטרה כי אני רוצה 6600GT AGP אם שני סטיקים של 512MB של GSKILL PC4400 DDR550 TCCD איך הוא יהיה לאוברקלוק??

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by rank,

אני רוצה לשדרג את המחשב עכשיו ושמעתי על הsb ורציתי לדעת מה יותר טוב ?, 2600k או ci7 950 , זה שאלה שאין לה תשובה פשוטה כל אחד טוען משהו אחר .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים