עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by davidbr,

כשניסיתי להוריד את המעבד מהלוח אם הוא יצא בסדר ביחד עם הצלעות קירור והמאוורר עליו כשכולם מחוברים. קראתי איפשהו שכשמוצאים את המעבד אז אין ברירה אלא להפריד את גוף הקירור מהמעבד. איך יכול להיות שאצלי הכל יצא ביחד? תודה לכל המגיבים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, לפני כשעה החלפתי את המאוורר סטוק לMUGEN 2 עם 2 מאווררים נוספים. ד.א: המפרט רשום בצד. אחרי שהוצאתי את הלוח אם בזהירות וניתקתי את כל הכבלים, הרכבתי את הסוקט לפי הוראות היצרן בחוברת ההדרכה. חייב לציין שהזכרונות ישבו תמיד ביציאות : 1,3,5 ולא הוצאתי אותם בכל התהליך. בעת ההפעלה הראשונה לאחר ההרכבה אני שומע צפצוף ארוך שחוזר על עצמו בכמה מעגלים. בדקתי את כל רכיבי המחשב, החיבורים ובסוף הצפצוף הפסיק והמחשב עלה רק כשהוצאתי את הזכרון מסלוט 5 לאחר שניסיתי הצלבות הבנתי שאין בעיה עם הזכרונות אלה עם סלוט 5 בלבד. הלוח לא נפגע בכל התהליך לא קיבל מכות אני לא יודע למה פתאום כשאני מכניס זכרון ליציאה מס'6 המחשב לא עולה ומצפצף.. מה אני צריך לעשות ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. כל לוחות ה P67 - להדיוט כמוני - נראים בערך אותו דבר, במיוחד כאשר מדובר על התקנה של כרטיס מסך בודד (מערך SLI או CF לא נדרש). אם כך הדבר - האם לבחור בלוח הזול ביותר? האם יש לוח P67 שעליו לא (!) הייתם ממליצים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by DANIM,

יש לי לוח אם G41MT-D3 GIGABYTE אני רוצה להוסיף דיסק קשיח 1T למחשב חשבתי על Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III http://ksp.co.il/?uin=14740 השאלה עם הלוח אם מקבל SATA 3 והכונן יתאים ללוח אם. ואם הלוח אם מסוגל לעבוד עם דיסק קשיח מסוג SATA 2 או אחד ועם הSATA 3? תודה (אם השאלה יותר מתאימה לפורום כוננים קשיחים אז תעבירו את ההודעה לשם)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. AMD הודיעה היום כי יצרני תוכנה מובילים כמו Novell, Red Hat ו Sun יתמכו בתוכנה בריבוי הליבות של ה AMD64, בנוסף AMD ממליצה ליצרני התוכנה לחייב את הלקוחות לא עלפי מספר הליבות במערכת אלא עלפי מספר השקעים כפי שהיה נהוג עד היום. הליבות הכפולות של ה AMD64 מותאמות להרצה של מערכות ההפעלה קיימות כמו Linux, Solaris ו Windows ויישומי AMD64 קיימים ללא כל שינוי נדרש בתוכנה. להמלצה לחייב את הלקוחות עלפי מספר השקעים ולא על פי מספר הליבות מצטרפים גורמים נוספים בתעשיה כמו חברת גרטנר לניתוח שווקים "גרטנר ממליצה לציבור הלקוחות להסדיר רשיונות שימוש מול יצרני התוכנה על בסיס מספר השבבים במערכת ללא תלות במספר הליבות בכל שבב". אופטרון כפול ליבות צפוי להיכנס לשוק באמצע 2005, שרתים ותחנות עבוד…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Dman12,

שלום.. בלוח אם שלי יש PCI Express X16... אם אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך שהוא PCI Express 2.0 X16 זה יתאים? או שצריך לוח אם חדש? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by elibegi,

שלום חברים, יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. לשניהם יש 1 ג'יגה זיכרון לנייד יש מעבד: genuine intel CPU T2050 @ 1.60 GHz 1.60 GHz לנייח יש מעבד: pentium D CPU 3.40GHz 3.39GHz רציתי לשאול: 1. איזה מהם מעבד חזק יותר ? 2. אני מעוניין להפעיל (על החזק מביניהם) adobe after effects CS5 (האם זה אפשרי או שמא אני חי בסרט...?) תודה רבה על העזרה אלי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אז ככה... אני צריך שילוש קדוש עם PCI-E, מעבד כפול ליבה אם יכנס בתקציב, שהמעבד לא יהיה משהו שמתחמם יותר מדי... אם אפשר כרטיס מסך מובנה אז בשמחה... ליתר ביטחון. כדאי מאד לחכות לקונרו? מתי הוא יצא בכלל? תקציב? 2000 ומקסימום 3000... מה שאפשר וכמה שיותר זול

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אז ככה שימושים עיקרים!! משחקים מעבד ‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אם ‏MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio‎ כרטיס מסך ASUS HD 5850 1G DDR5 זכרונות 2 יחידות של KIGSTONכול אחד זה 2 גיגה ספק כוח550W חברה מעולה השאלה שלי היא כזו האם הכרטיס מסך ניכנס ללוח אם ולא היה משש בעיות? ואם בכלל הלוח נחשב לטוב?? והאם זה משנה כול כך האם היה לזכרונות צלעות קירור ? ואם בכללי המחשב מתאים למשחקים כבדים!?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by peacebringer7,

שלום נזכרתי שיש לי עוד 2X1 GB DDR2 667MHZ שבנתיים שוכבים בצד.ומכיוון שאני עומד לקבל וינדוז 7 64 ביט אז השאלה שלי האם יהיה כדאי להוסיף אותם למחשב?יש לי (כתוב במפרט מחשב) איזה 800MHZ 2GB מצועצע כזה עם צלעות קירור או משהו.אז אני מניח שלהוסיף אותם יוריד אותו ל667MHZ,אבל מצד שני אותם בטח נוכל להפיל בDUALL CHANNEL,+יהיה לי 4 גיגה+הם מחולקים על 3 סטיקים אז זה בטח גם תורם למהירות.אז זה ייתן שיפור בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, האם המעבד-לוח אם-זכרונות תואמים ויעבדו יחד תקין? יש קונפיגורציה מיוחדת שצריך להגדיר בלוח אם? אני יכול לערוך שינויים בהזמנה עד יום א. אז תשובות מהירולת בבקשה... בתודה, SPC [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האינסטינקט והנסיון שלי עם חומרה אומר שלא, אבל אני רוצה להיות בטוח. במידה והתשובה היא שאכן אין הבדל, האם הזכרונות האלו מומלצים: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4959

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי המפרט הבא: i3 2100 8GB RAM SAMSUNG 840 EVO המחשב שלי מאוד מהיר, אך במידה ואחליף מעבד, זה ישפר את המהירות הכללית של המחשב? או שהוא כבר הגיע למהירות המקסימלית האפשרית? אני גם משתמש ב-SSD ב-SATA2...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם אל הכרטיס מסך ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? השאלה היא האם ניתן לארגן בצורה כלשהי חיבור SPIDF ללא החיבור לכרטיס מסך אלא ישירות למגבר כלומר המרה מהחיבור שיש על הלוח אם לחיבור SPDIF החיבור שיש על הלוח אם הוא חיבור בעל 3 פינים אחד של 5V+ השני כחול של SPDIF OUT והשלישי GROUND אולי ניתן לחתוך את…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by asichen,

שוב שלום, יש לי כרגע תקציב של 3000 ש"ח למעבד ומומלץ גם לוח אם בסביבות התקציב. יש לי עכשיו מחשב עם מעבד Pentium4 - 2.66MHz Socket 478 וחשבתי אולי לקנות מעבד חדש ולוח אם. מה אתם אומרים על Athlon 64 3800 Socket 939/2000 Dual Core ? הוא טוב? הוא יתן לי ביצועים טובים יותר מהמעבד שיש לי כרגע? ובכלל איך הולכים המהירויות של ה AMD ביחס לפנטיום? איזה מעבד AMD מקביל ל 2.66MHz?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by לוח שנה,

שלום לכם, יש לי את הלוח Z77-D3H של גיגהבייט. התעסקתי קצת עם הקירור של הצ'יפסט ונשבר לי הבורג, כך שהייתי צריך לחזק אותו עם חוט חשמל חיצוני. זה די מהודק כעת, אבל לא כמו שהיה עם הבורג. עד כמה זה קריטי, ובפרט אם אני עושה OC? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by cohena11,

שלום, אני מחפש לוח אם למעבדי I5/I3 עם כרטיס מסך חזק יחסית - לא למשחקים/תוכנות עיצוב אלא לאפליקציות משרדיות, אבל כאלו שדורשות יכולות גרפיות משמעותיות.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by amirx19,

מעבד Q9650 סוקט 775 כמובן. 4GB 800 mhz כרטיס מסך 4850 אנרמקס 420 וואט שלושה דיסקים קשיחים. שני צורבים. מאז שהחלפתי מעבד ל45 נ"מ המחשב מרסט ועושה צרות. היה Q6600שהוא 65 נ"מ הוחלף לQ9450 ואח"כ ל Q9650 מכיוון שהייתי בטוח שה9450 מקולקל כשמחשב התחיל לרסט ולתת מסכים כחולים. לפי אסוס הלוח אמור לתמוך במעבדי 45 אך משום מה אצלי זה לא רוצה לעבוד. נשבר לי מהצרות האלה ואני רוצה להחליף לוח אם. אני מעוניין בלוח אם שתהיה אפשרות של רייד 0 (סטרייפ) בוינדוס 7 64 ביט . אם אפשר שיהיה לוח קומבו כלומר תמיכה בDDR2+DDR3. אך זה פחות קריטי. אשמח לשמוע המלצותכם (לי יש נטיה חזקה מאוד ללוחות של GIGABYTE). תקציב אני מניח ש400-500 יהיה סביר ואם אפשר פחות... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב שישמש בעיקר לעריכה בAvid, Preimere, After Effects ואולי תלת מימד בהמשך. ניסיתי להיעזר בפורום מפרטים ולא ממש הצלחתי לקבל ייעוץ כמו שצריך אז אני מנסה את מזלי פה. הבנתי שיש 2 סדרות של מעבדים שיכולות להיות רלוונטיות אלי- I7 וXeon. בהנחה וכל התקציב שלי עומד בסביבות ה8000 שקל, אני מאמין שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000-2500 שקל במעבד. אשמח לכל תגובה וייעוץ. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כאילו מעבד AMD 3000 הוא בעצם 1.8GHZ לעומת מעבד 3.0 INTEL שהוא בעצם 3GHZ אני צריך להוכיח לחבר שלי שזה נכון... אבל אני לא סגור אל איך להסביר לו את זה...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by motogt,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מוקדם מדי לבקש מפקט סופי בפורום מפרטים, לכן אני אפתח עם הזכרון. איזה זכרון מומלץ? אני חשבתי על http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=3511 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3006 מה אתם אומרים? הדבר המוזר שבIQPC המחיר גבוה כמעט ב200 שקלים, יש לכך הסבר? מה ההמלצות שלכם? נ.ב לא מתוכנן OC

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לפני מספר חודשים חיפשתי לוח אם ומצאתי אחד שמתאים לדרישות שלי ומצאתי את הלוח הבא M2NPV-VM asus לינק http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=424703 יש בו יציאת כרטיס מסך מובנה סביר + יציאה לטלויזיה. בסוף לא קניתי, אני רוצה לדעת האם יש היום לוח בעל יכולות דומות שמשתלם יותר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by saked119,

מישהו יכול להסביר לי את זה אין לי מושג מה זה בכלל!!!! תודה רבה לכול העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Frequency,

מה ההבדל בין מעבדי ה32BIT ומעבדי ה64BIT?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד hp probook 4530s שכולל זכרון של 8GB ( 2 סטיקים של 4GB - אחד של סמסונג ושני של קינגסטון) וגם ssd של קרושיאל mx500 בבדיקת שימוש הזכרון אני מגיע לכ - 84% לפי השימושים שלי (הרבה לשוניות פתוחות בשני דפדפנים - כרום ו- פיירפוקס). כך זה מופיע בתמונה שצירפתי למטה. האם יש טעם לשדרג לזכרון של 16GB או שזה לא ייתן שיפור או לא יהיה משמעותי ? או אולי להחליף את אחד הסטיקים הקיימים ב - 8GB כך שיהיה בסה"כ 12GB או שעדיף כבר להחליף את 2 הסטיקים הקיימים ב- 16GB מאותה חברה ואותו דגם כמו בלינק שצירפתי למטה של קורסיאר לדוגמא ? מצאתי זכרון מתאים של קורסיאר שעולה בסך הכל 60 דולר - https://www.amazon.com/gp/product/B006DI9PG8/ref=ox_sc_act_tit…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים