מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
מאד מעניין ופוקח עיניים. אפילו אני הופתעתי:
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256MB 333 של ספקטק ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256MB 333. עכשו, הדילמה שעומדת בפני היא זו: אני יכול להשיג זיכרון של ספקטק ב240 ש"ח או זיכרון של סמסונג במחיר גבוה יותר, אם כי זה לא משמעותי. אני יודע שסמסונג הרבה יותר טובים מספקטק, אבל אני לא יודע אם כדאי לערבב בין זיכרונות של חברות שונות, במיוחד כשאני חושב על OC בעתיד הקרוב. מה אתם ממליצים לי לעשות, לקחת את הספקטק או את הזיכרון של סמסונג?
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שתי הזיכרונות האלה.. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3206 זה הG.SKILL וזה הOCZ http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3187 האם הOCZ שווה את ההשקעה של עוד 70 שקלים? ייתן לי OC יותר טוב? או שזה לא משנה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח של קןנרו 6300 והוספתי עליו 2 סטיקים של זיכרון 512 כשהתקנתי את מערכת ההפעלה הזיכרון לא עלה לי. לאחר מכן שמתי זיכרון של חברת פרינסטון והם כן עלו. כניראה שהייתה איזשהי בעיית תאימות . 1. למישהו יש את הזיכרון הזה של פרינסטון ויכול לתת לי חוות דעת עליו? 2. יכולה להיות סיבה אחרת מלבד חוסר תאימות שהזיכרונות של קינגסון לא עלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מחפש לוח אם Dual Processor (תומך Intel) חדיש עם כל הפיצ'רים החדשים...
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
מעניין אותי לדעת מה ההבדלים בין מעבדי אינטל וAMD.. כי רוב אנשים שאני מכיר אומרים שאינטל הרבה יותר שווים ושאני פה גולש במפרטי מחשב אני רואה שרוב האנשים מעדיפים לתת לבנאדם שמעוניין לקנות מחשב מעבד AMD.. אני יודע שמעבדי AMD יותר זולים אבל האם הם באותה רמה כמו אינטל?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 2GB RIMM1 - J7J1 : RIMM RAMBUS 128MB/16 @ 400Mt/s RIMM2 - J7J2 : RIMM RAMBUS 128MB/16 @ 400Mt/s RIMM3 - J8J1 : Empty RIMM4 - J8J2 : Empty עכשיו אני רוצה לקנות אחד עם 32 ביט.. ולשים את 3 הזכרונות ביחד.. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שקט הוא פרמטר חשוב עבורי בגלל שהמחשב מיועד להיות ממקום בחדר שינה. האם להערתכם אותם מעבדי penryn 45 יכולים להסתפק בקירור פסיבי באמצעות heatsink גדול ללא מאורר כלל? מתי הם יהיו זמינים לרכישה בארץ בשוק הביתי ומה צפוי להיות מחירם המשוער ?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לקראת קניה של כמה חלקים למחשב ובינהם מארז למחשב. אני די סגור על ה-NZXT APOLLO שב-TMSFOX. שמתי לב אתמול שבחוברת של הלוח אם שלי כתוב משהו על זה שאם אני מחבר פאנל קידמי של קול (לפי השפה של החוברת - מנתק ג'מפרים מסויימים) החיבורים שעל הלוח מנוטרלים. רציתי לשאול אתכם אם זה אומר שכשאני יחבר נגיד אוזניות/מיקרופון לפאנל הקדמי החיבורים מאחור יפסיקו לפעול או שישר איך שאני מחבר את הפנאל ללוח אם הוא מנטרל את החיבורים מאחור? תודה מראש לעונים. *** אם מישהו צריך קישור לחוברת שיבקש ואני ישים. המפרט הנוכחי בצד(<-), מדובר בהחלפת חלקים מסויימים ולא בשדרוג של ממש. ****אני לא יודע אם הנושא הזה שייך לפורום הזה, אז במידה וטעיתי במקום תעבירו את הדיון לפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, זה כבר הטכנאי הרביעי שאני מדבר איתו ממתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש (אמא שלי, היא כל כך לא בוטחת בי והטכנאים קונים אותה כל כך בקלות...) אז אמרתי לו שאני קונה AMD64 אז הוא אמר לי "לא כדאי לקנות את המעבד הזה זה דגם חדש של טכנולוגיה חדשה יהיו בו הרבה בעיות והמעבד שלך עכשיו (P4 1.6) יותר טוב" הוא המליץ לי לקנות מחשב עוד חצי שנה הבנתי שהוא אידיוט אחרי שהוא אמר שיש לי מעבד מצוין, אבל מה עם החלק הראשון? זה נכון?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי זכרונות חדשים בתזמונים 2-3-3-6, אך בביוס זה מראה לי שונה, בתמונות המצורפות הורדתי את התזמונים ל 2-2-2-5 אך היה לי 2-4-4-7 , מה נכון? למה להאמין? ומה יותר חזוב מהירות או תזמונים? המליצו לי על הזכרונות האלו לOC אבל הם ממש לא מתהדרים בזה.. אולי אני לא עושה משהו נכון? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התיעוד מודלף שסיפק לנו פרטים ראשוניים אודות ה-X570 של AMD מספק לנו גם את שמה של ערכת שבבים מסקרנת חדשה מבית אינטל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה יש לי 2500 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל רק את המעבד, את הלוח אם וכמובן זכרונות כי יש לי זכרונות ישנים SD-Ram... אוקיי מעבד: אמרו לי שה AMD 64 ביט או משהו כזה הוא פצצה... אבל גם הפנטיום 4 פרסקוט או משהו כזה... פשוט אני לא יודע מה לבחור... עזרה? לוח אם:כמובן תואם וזכרונות: שני כרטיסים של DDR 400 A-data וכל זה עד 2500 ש"ח אם מישהו יוכל לתת לי הצעה עד המחיר הזה אז הוא אחלה גבר
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הזיכרונות הנ"ל: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special 3-4-4-10 שתיי סטיקים של 512, כיום ישנם כבר משחקים/ובקרוב מערכת הפעלה שדורשים יותר מזה (ואני כבר מרגיש את זה). אני כבר משתמש בכול הג'יגה שיש, ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה (שני סטיקים של 512) שיעבוד בדואל.) עכשיו השאלה שלי אם הזיכרונות האלו: OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 יעבדו בצורה טובה עם הזיכרונות שיש לי, יש לציין שאלו DDR2 ומה שיש לי זה DDR. אני לא רוצה שזה יתנגש אחד עם השני או משהו דומה לזה. יש לציין שמהחנות שאני קונה את הזיכרונות לא הצלחתי להשיג עוד שתיי סטיקים של מה שיש לי כי לאותו הזמן זה היה מהדורה מוגבלת שאותה חברה שחררה (OCZ) אז אלו הזיכרונ…
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? כמות P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות IC7-MAX III,raid,DDR128b,H-Threding,GBL 1 זכרונות? DDR 400 כמות 512MB A-DATA 2 כרטיסי מסך? MSI כמות RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 אגב הבנתי שמאורר מאוד רועש ... עדיף להחליף למשהו שקט...?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36059 לפי איך שזה נראה פה, המעבדים החדשים של AMD סטייל FX-74 בלוח אם חדיש עם ערכת שבבים תואמת ושני מעבדים על לוח אחד יעלו אפילו במקרים מסויימים פחות ממה שעולה המרובע ליבות של אינטל כיום!!! מה אתם אומרים על זה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו בסביבות ה 2000- 2500 ש"ח תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג מחשב השנה ולכן מתחיל להתעניין בשינויים שהיו בשוק ששלוש שנים האחרונות. התחלתי לקרוא על זיכרון וברור שתדירות גבוהה יותר ותזמון נמוך יותר זה טוב יותר אבל הטענה הייתה תמיד שבפועל זה חסר משמעות, לכן בזמנו קניתי Hyperx fury 2133Hz CL14. פתאום עכשיו יוטיוב מלא בהשוואות שמראות כ10% הבדל בFPS שזה המון בהתחשב שהתוספת במחיר זה 30$ בלחץ (תוספת של 10% בכרטיס מסך רציני הייתה עולה מאות עד אלפים) עדיין יש סקירות שמראות הבדלים זניחים אבל זה כבר ממש לא חד משמעי רציתי לדעת מה אומרים על זה המקצוענים בתחום? מה ההמלצה היום עבור גיימינג? https://www.youtube.com/results?search_query=ram+speed+benchmark
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה דגם+חברה הכי טובים לOC רציני(DDR)? ולמה הם יותר טובים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
ששמתי את הכרטיס בחריץ התחתון לא קיבלתי BOOT, אבל ב SLI-DR אני יודע שזה אפשרי (גם עם כרטיס ATI). רב תודות (:
-
- 11 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש למישהו מידע האם זה לוח מומלץ מחירו רק 620 ש"ח האם זו לא התמורה הטובה ביותר ללוח מבוסס 965
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אחד החברים בפורום המליץ לי לקנות את הזכרונות הבאים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4954 הבעייה שבחניות שאני חושב לקנות אין לאם את זה KSP בחנות למעלה אין בכלל את החברה skypc אין את הדגם הזה שתי החניות המלצו לי לקנות זכרונות של http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817_2229&products_id=15135 איך הזכרונות מצטער פרסמתי במקום הלא נכון אם אפשר לעביר את זה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים על שניהם , חצי אומרים שה MSI יותר טוב... יותר יציב ,מסודר יותר טוב,ביקורות יותר טובות וכו' והחצי השני אומרי שהאפוקס יותר טוב מישהו יכול להגיד לי תכלס מה עדיף ? מבחינת פיצ'רים , יכולת OC , יציבות , נוחות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
עם יכולות OC בסיסיות ביותר וביצועים טובים חשוב לי 1G LAN SATA DDR 400 Quality Sound
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-