מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, חיפשתי בנעוץ אך לא מצאתי. יש לוחות אם עם נניח 12 כניסות USB, כאשר 4 מהן בפאנל האחורי ועוד 8 בלוח האם. ראיתי שזה מעין 8 פינים כזה שרשום שם USB, אבל מה מחברים לשם כדי להפוך את זה ל- USB רגיל כאילו ולהוציא את זה לפאנל האחורי. אשמח לעזרה, תודה רבה D:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים! יש לי מחשב פנטים 2, כרגע אני עובד במהירות מעבד של 233 מגה הרץ. ראיתי על הלוח אם שאני יכול להגיע עד למהירות 333 מגה הרץ ע"י גמפרים. האם זה בטוח לעשות את זה? האם אין סיכון לשרוף את המעבד? כמו כן יש לי שאלה נוספת בנוגע לעידכון ביוס:יש לי ביוס של AMI, איך אני משדרג את הביוס? אשמח לקבל תשובות... נירוונה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=300007&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=142 או זה : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=Twinmos512&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=186 אל תשימו לב לתקציב , בקיצור , אני לא יכול לעבור את ה580. אבל , איזה מהזיכרונות יותר טוב באוברקלוק לבאס? , זה מה שחשוב לי... ואיזה יותר טוב בתיזמונים?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קיץ שמח לכולם... :asthanos: שאלה בקשר לתוכנות כגון CPUIdle ודומיה: בכל פעם שאני משתמש בהן הטמ' אמנם צונחת פלאים, אבל יש רעש סטטי מהרמקולים כשאני מנסה להשמיע משהו והפרעות כבדות בקליטת שידורי טלויזיה עם ה FlyVideo.... זה נורמלי? [המפרט של המחשב בצד ] אגב, מכיוון שה-XP מצוי במצב "קיפאון" של 40 מעלות [כן כן משתמשי פנטיום יקרים, 40 זה קרח באתלון.......] והטמ קופצת ב10 עד 20 מעלות כשעובדים עם המחשב, אין סכנה שהתנודות האלו יזיקו למעבד? אגב 2... אני מתלבט בקנייה בין Mini Copper Orb ל Volcano 6 cu, אם יש לכם המלצות, גם לHSFים אחרים באותו טווח מחיר, אני אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
והאם שני זכרונות האחד מהסוג DIMM 3 והשני DIMM1 יכולים לעבוד יחדיו? (כמו כן גם מהירותם שונה) תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! צריך עזרה במציאת השוואה בין שתי ערכות השבבים הנ"ל כל המבחנים מתייחסים לP35, אבל אני בכלל לא הולך לשחק....ומעדיף שיהיה גם כרטיס מובנה, אך לא במחיר בצועים ! חג שמח troG
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן E4600 ולוח של אינטל 945GC הבעיה שהמעבד משחק 1GHZ במנוחה ו 2.4 בעבודה . אני לא רוצה את המשחק הזה ובביוס ביטלתי EIST על דיסאבל ועדיין זה משחק למה ? אני משתגעת! יש בעיה במעבד אולי ? הבטריה של הביוס תקינה הוא שינה את ההגדרה ורשום " NO " אבל זה עדיין מופיע המשחק של התדר . מה עושים ?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד:CORE 2 DUO Q6600 כרטיס מסך:1950XTX 512 MB זיכרון:4 סטיקים של 1GB מהירות-667 MHZ דיסק קשיח:GB250 SATA 2 ספק כוח:ENERMAX LIBERTY 500W האם יהיה צוואר בקבוק
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת הלוח אם Asrock G41M-VS3 R2.0 ולוח אם SOCKET 1150 (ברמת הכניסה) עולים אותו דבר. השאלה אם שווה לקנות את הPENTIUM HASWELL שעולה בסביבות ה 256 ש"ח ולהחליף גם את המעבד לG3220--אני מרוצה מהביצועים של הE8200: השאלה היא האם מדובר בהשקעה כדאית או להשאר עם הE8200?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8GHz, זיכרון: 256 DDR-SDRAM אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי ורציתי לדעת לכמה כדי לי להרחיב, ועם איזה זיכרון להרחיב... תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס P5DH ואני מתלבט לגבי זכרונות בשבילו הוא תומך 800MHZ מה עדיף זכרונות 800MHZ ב CL4 או זכרונות 667MHZ ב CL3 ? בכל מקרה אלו יהיו זכרונות DUAL CHANEL 2GB של GEIL מתוכנן OC תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלות בקשר למעבדי אינטל ולוחות אם: בקשר למעבדי אינטל, עדיף Dual Core 2.8GHz על One Core 3.0GHz? יותר מהיר שתי ליבות של 2.8 על 3.0 לבד? ו2.6 שתי ליבות זה גם טוב ומהיר? בקשר ללוחות אם, מה עדיף, P5LD2VM Asus chipset 945 או ASUS 955x Chipset P5WD2 (השאלה שיותר מדויקת היא אם כדאי צ'יפסט של 955 החדש יותר, כי זה עולה כפול מ945 וזה עובר על התקציב, אבל אני רוצה קנייה בטוחה). תודה
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני צריך עזרה : אני צריך לקנות לוח (INTEL) אם ומעבד ומארז ויש לי 3000 שקל גמיש מה אתם ממליצים ?
-
- 36 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכול התותחים ....מזמן לא הייתי פה ויש לי שאלה??? לבוס שלי יש מחשב ישן שהוא רוצה לשדרג קצת, עכשיו יש לו עליו לוח מדגם asus P4S533-MX ויושב בוסטיק יחיד של 256 DDR333, מכייוון שלא מצאתי 1ג'יגה של DDR333 אני יכול לקנות 512 ולצרף לו או שתאשרו לי שהלוח תומך בDDR400 ואני יוכל לשים לו סטיק של 1 ג'יגה, קישור למידע על הלוח אם...... http://www.shopping.com/xPF-Asustek-P4S533-MX תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המצב? אני מחפש לוח חזק וטוב שיחזיק כמה שנים טובות בתקציב סביר ולא משהוא מפוצץ... גם הבנתי שי כמה סוגים של המעבד I3 אשמח להצעה לטוב שבהם שיתאים ללוח... וחשוב שהמעבד והלוח יתאימו לחלקים הבאים: כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 וכ.מסך: G-9600GT תודה רבה... נ.ב קונה ב K.S.P אם זה משנה...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שתהיה ירידת המחירים של אינטל אני קונה את ה E6600 איזה לוח יתאים לו? אני רוצה לוח שלא יהיה עליו כרטיס ממסך מובנה. ולוח טוב היעוד של המחשב שאני קונה הוא משחקים ואני קונה גם את הכרטיס 8800GTS 640MB מחיר של לוח אם עד גג 650 שקל. ואני לא עושה OC תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, ברצוני לשדרג את הזיכרון RAM של המחשב שלי ברשותי לוח אם ASUS P5KC עליו כרגע מותקנים זכרונות (2X1GB 800MHZ ) , ומעבד (INTEL CORE 2 DOU E8400 3.0GHZ) http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KC/ מהמפרט הטכני ורשימת ה QUALIFIED VENDORS של הלוח באתר של ASUS לא ממש הצלחתי להבין עד כמה אפשר באמת להרחיב את הזיכרון?! האם כדאי לעבור ל DDR3 ואם כן עד איזו מהירות ועד איזה גודל ? אשמח לשמוע מניסיונכם הצעות לגבי גודל ומהירות הזיכרון המומלצים לדעתכם ובאיזו קונפיגורציה ??? תודה לעונים. :
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מערכת חדשה ורוצה לאסוף קצת מידע (יצא לי חרוז) יש לי P67X UD3 B3 ו-I5 2320, אני משחק בגיימינג כבד (AC IV, BF4, C3) ורואה הרבה סרטי קולנוע. אני חשבתי על i5 4570 ו-Asus Maximus V, השיפור יהיה משמעותי בגיימינג וקולנוע? כמובן לטווח הארוך, שלוש שנים. הנה שאר המפרט: ספק כוח אני קונה בין 850-1,000 וואט בלי קשר לשום תקציב, אז תצאו מנקודת הנחה שאני יכול להריץ כמעט הכל. יש לי מארז טוב ומרווח, Raven 3 של SilverStone. כרטיס מסך אני די התלבטות, אבל כנראה 780 SLI או יחיד, או 780TI, אבל מה שבטוח 780 / R9 290 זה המינימום, אני בונה מערכת חזקה מאוד. אשמח לחוות דעת :-)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. והייתי סגור על אייאמדי. עכשיו כמה אנשים באו אליי ואמרו לי שעדיף אינטל לצרכים שאני מחפש.. (יצירת מוזיקה) עכשיו לא הבנתי מה ההבדל פה ולמה אינטל? הרי אייאמדי יותר חזקה מבחינת מהירות וכוח.. למה אינטל למוזיקה? ובמקרה ואני רוצה גם משחקים וגם יצירה.. כאילו מחשב משותף להכל.. חשוב להזכיר שאני לא אינפקט או סקאזי חח אז לקחת בחשבון גם את זה.. תודה רבה לכם
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי את המעבד I5 4690K, עם מאורר STOCK שהגיע ביחד עם המעבד הגיע הזמן להחליף אותו כי הוא כבר יותר מדי זמן אצלי ואני חושש מהקיץ שיבוא בקרוב השאלה איזה מאורר לקחת? אני חשבתי לקחת אחד שעל הדרך ייאפשר לי לעשות OC בעתיד אני רוצה שיהיה מאורר יחסית שקט, ויתאים למארז שלי מאחר והוא דיי קטן (S340) בנתים חשבתי על 212X, מה דעתכם? והאם שווה להשקיע ב D15? המחיר אמנם גבוהה אבל הבנתי שזה המאורר הכי טוב שקיים בשוק, השאלה שהאם יהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה 212X?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי על כל המפרט שלי חוץ מהמארז אבל זה כבר לא חשוב... אני מתכוון לקחת ככה: AMD Athlon 64 3000+ Asus K8V Deluxe 512MB Samsung original memory PC3200 TT420w P/S כרטיס מסך אני משאיר... יש לכם הצעות? לא יהיו לי בעיות תאימות עם הזכרונות וכאלה נכון? יש לי כסף לזכרונות יקרים יותר אבל אני לא עושה OC... רק לכרטיס מסך אולי... בעיקרון התקציב שלי למארז+ספק+מעבד+לוח אם+זיכרון בסביבות ה4100 אבל אפשר לחרוג קצת (מעדיף שלא כמובן, הכסף שנשאר הולך לכרטיס מסך חדש) יש הצעות? ד"א מה המאוורר הכי משתלם בשוק כרגע? עם דחיפת אוויר טובה... הTT SF2? או שיש משהו יותר שווה? לא כל כך מזיז לי רעש... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם זול ומומלץ ל P4 בסוקט הישן עדיף שיהיו אפשרויות OC או לפחות לוח טוב. התקציב הוא 500 - 600 (דחוק!) עדיף מזיגי זיג (2000)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן שהגרסה המתוקנת של עדכון אוקטובר הגדול עדיין נמצאת בשלבי הכנה, בחברה מצהירים על יישום שיתקן איבודי ביצועים כתוצאה מ-Spectre - וגם על יכולת עתידית לשלוט טוב יותר על היישומים המותקנים במערכת שלכם לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 4 followers
-
-
בביוס יש אפשרות שנקראת Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 יש לאפשרות הזאת כמה מצבים בינם ספורט, טורבו וביצעים מלאים, מתרגום החיפוש בגוגל על הערך Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 האפשרות אמורה להתאים את תדירות זרם חילופין (שנמדדת ב Hertz כמו שהספק נמדד ב Watt) של Central Processing Unit לדרישות התוכנה על המחשב (כמו משחקים ותוכנות לעריכת סרטים) אבל CPUIA2 לא חכמה כמו השם שלה היא לא מגבירה את מתח של CPU בהתאם לדרישות הצריכה בהגברת תדירות זרם חילופין וצריך להגדיר את המתח ידנית (תקנו אותי אם אני טועה או שהתרגום הטעה אותי). יש לי ספק בהספק של 600 Watt וחומרה תואמת : (Serial American Thyroid Association Power Connector 3.3Voltatge 15+15+15+15pin ,…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-