מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום מה הלוח הכי זול שיש לסוקט 478 שיש לו pci-e אני מצאתי ב-640 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים אלי
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ראיתי לינק לביוס שמישהו נתן בפורום אוברקלוקינג וקירור: http://planet.nana.co.il/luna10/d25cpconrev2d.zip אמרו שם שהוא טוב, אז אני רוצה להוריד אותו ולהתקין אותו על לוח אם ABIT NF7, במקום הביוס המקורי שיש לי עכשיו. רק רציתי לפני זה לשאול כמה שאלות: 1)איך מתקינים? 2) אם אני אתקין את הביוס הזה אני אשאר תקוע איתו או שאני אוכל להחליף אותו בעתיד? 3) יש סיכוי שילך לי כל הלוח אם אם תקרה תקלה במהלך ההתקנה? איזה תקלות יכולות לקרות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם די מעפן. p4m800-m7 של חברת ECS יש לי 1GB RAM וצריך להגיע כרטיס מסך hd 3650 512 AGP עכשיו אני רוצה לשאול, יכול להיות שבגלל שהלוח אם די מעפן, הוא יכול להשפיע על הביצועים של הכרטיס מסך/ או כל דבר אחר באופן כלשהו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך לבחור בשעות הקרובות לוח אם שתומך ביציאת COAX מחשב למשחקים כבדים, מעבד Q6600 וכל השאר גם סבבה צריך המלצה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מחפש מקום לקנות את הלוח הנ"ל אני מחפש אותו כבר הרבה זמן הבנתי שהוא לא מיוצר יותר אבל עדיין נראה לי שהוא קיים בכמה חנויות מי שיכול לתת לי שם של חנות אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
נשבר לי התופסן הלבן שיש בד"כ בסלוט של כרטיס המסך מאחורה שמשמש לנעול את הכרטיס מאחורה. האם זה קריטי ?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
קיצר אני מנסה לפתוח ת'ליבה (שם על הייבריד ואז אוטו או פייר +2) ואז כשזה בא להכנס לווינדוס המחשב נתקע על ה-Starting Windows (יש לי ווינדוס 7) אתם יודעים למה זה?
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף בהנחה שה-GIGABYTE יותר זול ועם אחריות לשלוש שנים מול שנתיים של EPOX ??? שניהם סה"כ די דומים במפרט...............
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שאמור להתחבר לטלויזית HDTV , מעבר לזה השימוש במחשב הוא די בסיסי ולכן חשבתי על אחד משני הלוחות: Albatron KM51PV-AM2 ב- 461 ש"ח או ASUS M2NPV-VM ב- 498 ש"ח יש עדיפות לאחד הלוחות? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לוח אם עם FSB של 800MHZ. האם אני יכול להתקין לו מעבד שה FSB שלו גבוהה יותר? תושבת 775 אם כן, מהן ההשלכות? ואם לא, מה המעבד הכי טוב שאני יכול לרכוש עבור הלוח שלי? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=1952#anchor_os לא הבנתי מה אני יכול ומה לא לפי הטבלה הזאת. תודה!
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לקניית לוח באמזון עד 100$ מבוסס B450 מיועד להריץ מעבד 3200G בלי אובר קלוקינג, בלי משחקים לשימוש ביתי בגדול.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ''ל, בגרסאת ביוס שבאה מה ASUS, האם עידכון ביוס ישפר אפילו בקצת את מהירות המחשב? לא שיש לי בעיה אם המחשב רק שאלה תיאורתית, אני רוצה לדעת אם שווה לעשות עידכוני ביוס.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני בדלימה מה לקחת את MSI P55-GD65 או אתה ASUS P7P55D שינהם טובים פחות או יותר ,שינהם טובים לOC מגיע ל4 GHZ בקלות תלוי במעבד.. את אסוס בתוספת 50 שח ,היתרון בMSI בBOOT יותר מהיר מאסוס ,החיסרון שבMSI כרטיס קול מובנה פשוט לעומת באסוס .. אז קיצר מה אתם הייתם לוקחים ? מבחינת מחיר האסוס הוא בתוספת 50 שח בביקורות אומרים שMSI טוב גם ASUS ??? תודה ד"א המעבד שאני קונה הוא I5 750
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני לא יודע כול כך את הדגם אבל הצ'יפ הוא בביטחון ה965...אני פשוט לא זוכר את הדגם...אז אוליי מישהו יכול לתת תגובה איך הלוחות שלהם בכללי? כלומר זה למחשב של אחים שלי והוא ממש לא מתוכנן לאוברקלוק או למשהו מיוחד....אז איך הלוחות של אינטל?...הוא תומך 800 מגה הרץ זיכרון וכולי וכולי....הצ'יפ 965.. מידע על הלוחות שלהם...כלומר אמינים טובים?
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש כרטיס זיכרון 2GB ללוח אם מסוג Gigabyte GA-8VM800PMD-775 , חשבתי לקנות 2 יחידות כאלה (1GB*2): http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4904 או זה: http://zap.co.il/fs.aspx?pid=320436865&sog=C-Memory האם שניהם מתאימים ללוח אם שלי ? ואם כן איזה כדי לקנות ? אגב , התקציב שלי עוד עד 200 ש"ח . תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב חזק מאוד! למשחקים, גראפיקה וכו'. הכרטיס מסך לא אישו פה, אבל מה שנתקעתי בבעיה של בחירה הוא: איזה מעבד לקחת, בהתחשב לכך שלא בא לי להשקיע יותר מדי כסף. I7-4770K I7-4770S I7-4770 כמובן שלפני כן אשמח לדעת מה ההבדלים או שעדיף ללכת לכיוון ה: I7-4820 עוד דבר שאשמח לדעת מה לקחת זה לוח אם.. אני לא מתכוון לבצע המהרה אבל אשמח למשהו איכותי שיעבוד עליו SLI או CROSSFIRE.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני כבר המון זמן מתחבט בנושא - עזרו לי סופסוף ,בקשה... טכנאי המחשב שלנו מתעקש למכור לנו את לוח האם של ג'יגהבייט GA965PDS4 הוא טוען שזה הלוח האופטימלי למעבד E6300 קונרו... (לדעתי, הלוח הזה הוא "יותר מדי", והוא יותר מתאים למעבדים היותר חזקים) ואני כל הזמן טוען נגדו שזה לא נכון וגם הלוח של אסוס (הלוח שאני רוצה) P5NSLI , ולוחות אחרים, טובים לא פחות למעבד זה ויבטא במלואום את יכולות המעבד. מה שמוזר הוא שבאתר של אסוס http://www.asus.com/products2.aspx?l1=3&l2=11מופיעים לוחות שבמפרט שלהם מצוין שהם תומכים ב- CORE2 אבל לצידם לא מופיע הלוגו מה זה אומר...? אילו לוחות אם מתאימים לקונרו...? אם כתוב במפרט שהם מתאימים לקונרו זה בהכרח אומר שביצועיו יבואו לידי ביטויים...? תו…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב כמו שאתם רואים מאוד מוגבל... ברור לי שיש לוחות גם ב1500 שקל השאלה היא מה אני מפסיד על חשבון התפשרות במחיר? מבחינת OC מתוכנן OC קל ביותר...
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
צריך עדכון ביוס ללוח הזה i850 של אינטל, ואני לא מוצא מאיפה להוריד באתר שלהם. תודה... :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של Gateway. לאחרונה נדפק משהו בבטריה או בהגדרות צריכת החשמל ממנה. לרוב האיקון מראה שהבטריה על 0% ולפעמים על 99%. בכל מקרה, תמיד הסטטוס הוא X% available (plugged in. not charging). נאמר לי שכדי לפתור את הבעיה יש כנראה לעדכן את ה-Bios, אלא שלא הצלחתי למצוא מהיכן. אגב, ב-Bios נתקלתי בהגדרה בשם Battery Auto Learning. הפעלתי אותה אך לא הבנתי כיצד היא פועלת.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קניתי זיכרון ceon cl3 ddr1 400mhz יש לי שני מחשבים בבית באחד יש לי שני זיכרונות של 512 .לוח biostar gf6100 .754 amd 2 הזיכרונות חברת ceon דגם 2.5 .cl 400hz ddr1 במחשב השני יש לי לוח יותר ישן gigabite k8 754 amd ויש לי בא הרבה בעיות בגלל שאני צריך לעשות עדכון ביוס.בקיצור אם אני מחבר אליו את הזיכרון בדגם cl 3 הוא מראה לי רק 256 במקום 512 . השאלה שלי אם למחשב הראשון אני יחבר את ה cl3 ויעביר אחד מה cl2.5 למחשב השני זה בסדר שמחובר שני דגמים שוניםלמחשב הראשון? זאת אומרת 512 cl2.5 512 + cl3 למחשב אחד
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב להוסיף זכרון למחשב שלי אבל לא יודע איזה זכרון לקנות ? כרגע יש לי זכרון של mushkin pc3000 2.5-3-3 256mb לוח אם -msi kt3 ultra מעבד AMD Athlon xp1800 אני לא חושב שניתן עדיין לקנות זכרון מאותו הסוג בדיוק (לא מצאתי) בבקשה אם משהוא יכול לייעץ לי איזה זכרון יעבוד בתאימות מלאה עם הזכרון הקיים שלי ? תודה!
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה אפשרויות יש לי לוח אם של סוקט 478 AGP אני רוצה להפוך ל-PCIE אלו האפשרויות שלי 620 ש"ח זה לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard זה 570 ש"ח זה לוח אם Asus P4GPL-X Intel 915PL chipset Motherboard או זה http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=935 PC PARTNER INTEL 915P
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-