עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לפעמים, בעצם כל פעם שניה בערך שאני מפעיל את המחשב כתוב שהמהירות של המחעבד היא 1150 ואז הוא כותב לי שמשהו קרה או אוברקלוק פייל או בעיה בהגדרות של הביוס אני נכנס לביוס ואין מה לשנות, אז אני מפעיל את המחשב מחדש בערך 6 פעמים עד שזה מסתדר וכותב מה המהירות האמיתית 2600 amd barton, מה זה יכל להיות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by Overkiller,

יש באפשרותי להחליף את הפנטיום D שלי במעבד מהדור החדש ללא תוספת מחיר, השאלה האם זה כדאי מבחינתי?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by infernal goat,

שלום לכולם רכשתי מחשב מKSP עם הנתונים הבאים: מעבד AMD2800 64bit לוח אם מסוג epox 8HDA5J זיכרון של A-DATA DDR 400 512MB רציתי לשדרג את הזיכרון ולהוסיף עוד לפחות 512 מגה. חיפשתי באתר של KSP ולא מצאתי עוד זיכרונות של A DATA. האם אפשר לשלב זכרונות שונים במפרט הזה? אם כן, איזה חברה ויאזה זיכרון? אם לא, האם אפשר להתאים זיכרון מסוג אחר ללוח אם הנתון? חשוב לציין שהלוח אם תומך בdual ddr והייתי רוצה לנצל את אפשרות הזאת. תודה!

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  4. צריך לוח אם חדש, וזכרונות 4GB זכרונות חשבתי על אלה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 לוח אם אני לא יודע. יש לי מעבד CORE2DUO E6750 אני רוצה להחליף לוח אם בגלל שיש לי לוח אם ישן ומעפן, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש1GBDDR5 ATI HD4870 שאיאפשר לחבר אצלי בלוח אם. תודה.

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by cool_boy-PP,

נערך......

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  6. יש לחבר שלי במחשב סטיק אחד של 512MB, כשנשארו לו 3 סלוטים פנויים. אם הוא יוסיף עוד סטיק של ג'יגה לא אמורה להיות לו בעיה נכון?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by Shoko,

הלוח הוא של MSI את זה אני יודע. במחשב מותג של NEC שלא היה שלי.. ומי שהיה שלו לא יודע זה מחשב ישן P3 ... זה מה שהאוורסט רושם : MSI MS-6309 אבל באתר של MSI לא נמצא לוח כזה.. אני רוצה לעשות לו עדכון ביוס על מנת לפתוח את אפשרות ה- OC שכנראה NEC חסמו.. עריכה: לא חשוב נמצאה האבדה עריכה 2 : יש אפשרות לפתוח את אפשרות ה- OC ללא עדכון ביוס ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by kobi10,

איך הזכרונות של OCZ? הם יותר טובים מ-TWINMOS, G.SKIL, GEIL וכו'? אני לא מעוניין לעשות OC.

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  9. שלום לכם, לקרובים שלי, הלך המחשב כנראה (לוח אם הלך), והם רוצים לשדרג מחשב, שהשדרוג המשמעותי יהיה במעבד: מE2200 לE5800. השימושיים: אינטרנט ואופיס. האם זה יהיה שידרוג משמעותי, או להחליף לוח אם ודי, או ללכת על משהו יותר נחמד, כגון i3? תודה. נ.ב. המחשב בן יותר משלוש שנים, לכן שקלנו לקנות חדש, כי אולי ישנם עוד רכיבים שיכולים להתקלקל בקרוב.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. דגמי ה-Ryzen 2000 מוצגים בחנות המקוונת של אמאזון שבועיים לפני ההשקה, בעלויות שמצליחות להפתיע לכתבה

11. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=465

12. יש לי מפרט אשר השילוש הקדוש בו מכיל Q6600 זיכרונות titanium ALPHA 4GB של OCZ וכ.מסך LEADTEK GTX ULTRA מכיוון שויתרתי על הSLI,כי יש לי אפשרות כל פעם להתעדכן בכרטיס מסך החזק ביותר אני רוצה לוח אם שיתמוך ב-DDR3 במחשבה לעתיד. לצערי הSTRIKER שרציתי בהתחלה לא יכול לעשות זאת. כמו שציינתי בכותרת אין תקציב,התקציב הוא בלתי מוגבל. אשמח לעזרתכם,תודה =] ד"א הכל יעבור OC במוקדם או במאוחר והכל מקורר ע"י קרור מים,אשמח ללוח מתאים.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by stingeR-,

לחבר שלי יש את המפרט הבא (הרכבנו הרגע) : P4 1.6 Northwood @ 2144Mhz(533bus)(מחר אני ימשיך , בינתיים עשיתי לאן שהמעבד מגיע בלי תוספת מתח... , 48-50מעלות) ABIT IS7-E A-DATA PC3200 256MB @ 360MHZ @ 6-3-3-2.5 הקיצר , יש לו כאן עוד סטיק 256מגה במהירות 2100MHZ של ספקטק... אם אני יכניס אותו , הוא יעבוד כמו שצריך? ולהכניס אותו בדואל או ברגיל?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  14. במחשב שלי יש סט זכרונות OCZ במהירות 1066 מדגם REAPER http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition הזכרונות מהיום הראשון עובדים ב1066 עם מתח 1.8 היום, בזמן שאני גולש להנאתי שמעתי רעש מתכתי, פתחתי את המארז ולהפתעתי מפזרי החום של שני הסטיקים שכבו להם בכיף על תחתית המארז החום העצום במארז (למרות כל המאווררים) בשילוב של חדר חם ולא ממוזג עשו את שלהם והדבק שהחזיק את המפזרים פשוט נמס מפתיע במיוחד לאור העובדה שלא הצלחתי להכניס אותם בחזרה כלומר בנוסף לדבק שמחזיק אותם יש גם לחץ של הסגירה, אז איך הם נפלו? :s05:. פתחתי TICKET ל RMA באתר של OCZ כי אני די סקפטי שהחנות בארץ תשמח לבצע החלפה לזכרונות במצב כזה (נשאיר את זהות החנות בסוד בינתיים) מעניין…

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אני מעוניין במשהו שיחזיק לי שנה אבל שיריץ טוב!! את כל המשחקים החדשים (F.E.A.R Quake IV למניהם) לא מחפש רזולוציות מספיק לי 800 על 600 ובלי AA אבל ברמת גרפיקה גבוהה עם צל וכל השאר המפרט שלי amd 2500+ זיכרון 1 ג'יגה כ.מסך 9500pro אין לי PCI-E אם אני אחליף אז ל Amd 64 3200 (וינס) ולוח אם של MSI אם אני מחליף מחשב אני אקח x800GTO2 כי אז יהיה לי אפיק PCIE ואם אני לא אחליף אז נראה לי Gigabyte 6600gt או Gainward דומה או Msi תודה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RobiNooB,

שלום, קניתי 6400, עכשיו אני צריך לוח טוב וזיכרונות (2GB) ל OC טוב למעבד (מעל 3GHZ) אני מעוניין במשהו זול (ABIT AB9 למשל) מה ההבדל בין ה ABIT AB9 ל AB9 PRO ? האם בכלל יש הבדל חוץ מה-SATA האם יש טעם להוסיף ל ASUS P5B DELUX ? מה זה יתן? אשמח לתשובות בהקדם...

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by moshe20,

זכרון טוב ל OC בתקציב של עד 1000 וכרטיס מסך טוב בתקציב של 1700 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by redead,

מדבר בסמסונג 400 ציפ UCCC .. מה זה הUCCC הזה??

19. עם מדבקה על הזיכרון שרשום בה שהזיכרון הוא PC-6400. בדקתי בCPU-Z,MEMSET והן מצביעות על כך שהזיכרון עובד ב667MHZ. יש לי עוד סטיק של זיכרון במחשב שהוא DDR2800MHZ וכשנכנסתי לביוס והחלתי הגדרות אופטימליות ראיתי שהזיכרונות עובדים במהירות 667MHZ עקב זאת שהזיכרון שהחליפו לי הוא כנראה עובד בתדר DDR2667MHZ. האם ניתן לעשות עוד בדיקות כדי לוודא במאה אחוז שהזיכרון הוא אכן 667 ולא 800? או שמתוך הבדיקות שעשיתי לעיל זה מספיק בדוק. תודה רבה לכולם!

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by tronado,

אני מעוניין לקנות את אחד משני הלוחות האלה כרגע יש לי את המעבד שבמפרט אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק ובעתיד לקנות את אחד ממעבדי הC2 איזה מבין שני הלוחות האה עדיפים והאם SONIC TOWER עם שךושה מאוורים יתאים ללוח תודה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by Ev,

שלום, יש לי ויסטה, 32 ביט. אני מעוניין לקנות זכרון DDR2 4 ג'יגה, 1066 MHZ המחשב משמש גם למשחקים אך לא בקנה מידה רחב. 1. האם זאת הבחירה האופטימאלית או שיש פרמטר כלשהו שכדאי לשקול מחדש ? 2. אני אשמח מאוד לקבל המלצה לדגם מסויים. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by h.misha,

יש לי זיכרון RDRAM ישן יחסית (3שנים) של חברת Kigston ברצוני לשדרג ולהוסיף ל256MB קיימים עוד 256MB הבעיה היא שהפסיקו לייצר זיכרונות של Kingston ומוכרים רק זיכרונות של Samsung השאלה היא האם אני יכול לשלב באותה מערכת זכרונות RDRAM משני יצרנים שונים(כמובן עם אותם נתונים טכניים)?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by totah,

אני לא מפסיק לתהות בנושא.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. הדור הבא שיגיע ב- 2019 יביא פקודות עיבוד חדשות למעבדים אינטל / AMD ? שנים מדברים על פקודות AVX-512 ואינטל מביאה חלקים מהסט אך לא כל הסט 1. האם באמת משהו חדש יהיה השנה ששווה לשדרג ? PCI-E 4.0 רחוק מלהרשים ויקח שנתיים עד שיצרנים יוכלו להגיע למהירות שדורש 2. משהו חדש לעיבוד וידאו ?

25. Started by iCe_bLaSt,

רציתי לדעת מה הסטפינג הכי מוקדם לניוקאסל וגם מה התאריך פבריקציה הראשון שלהם ... אני לא יודע לכמה כאן יש ניוקאסל אבל אני מקווה שזה יספיק יעזור לי. אז בבקשה לכתוב את כל הסטפינג שלכם -אם אתם לא יודעים הכל אז רק את תאריך היצור שנגתב בצורת 0414 למשל - שבוע 14 של 2004 את הדבר שמסתים בMW (כמו XPMW למשל אני לא בטוח לגמרי מה זה אומר) ואת הקוד בעל חמש האותיות שמתחיל בC (כמו CBASC או CAAOC) ואם כבר סטפינג - מה התוצאות אוברקלוק שלכם?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים