מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל מאחר ויש לי לוח אם עם socket 1155 המאוד בעייתי בכל מקרה אם צריך אז תגידו גם לוח אם התקציב שלי זה 2000 שקל אבל אני לא מחפש להוציא סתם כסף. המטרה היא גיימינג של הדור הזה והבא תודה לעוזרים נ.ב. כרטיס מסך gtx 980 אם זה חשוב
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 עבור HTPC רכשתי עבורו 2x2048M זיכרון מסוג DDR3 1333Mhz מערכת הפעלה Win 7 32Bit חשבתי שהיא תזהה 3G או 3.5G מתוך ה- Ram בפועל מערכת ההפעלה מזהה 4G אך יכולה להשתמש רק ב 2.75G - usable ב- Task Manager אני רואה שבזיכרון פיזי הוא מזהה 2814. האם זה המקסימום שניתן לעבוד איתו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
אז ככה, חבר שלי הרכיב מפרט מחשב שמיועד להיות מכונת משחקים, מבוסס Intel 2.4 533, שלא מיועד להיות בOC וללא שימוש ברייד.. הוא ביקש ממני להסתכל לראות איך המפרט, והדבר היחיד שהציק לי זה הלוח... הלוח שהוא הרכיב הוא-Gigabyte GA-8PE667 Ultra , קישור כאן . ועכשיו ההתלבטויות- יש לוח כמעט זהה בשם Gigabyte GA-8PE667 Ultra2 , קישור כאן , שמחירו 50 ש"ח יותר, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הלוחות והאם הם שווים את ההבדל במחיר? והלוח השני- MSI 845PE MAX2 pure ,קישור כאן , שמחירו נמוך ב50 ש"ח מהראשון, השאלות בנוגע אליו הם זהות... איזה מהלוחות הכי מתאים\כדאי? תודה מראש. :saint:
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
האים למישהוא בפורום יש את הלוח:LEADTEK NFORCE 2 PRO ישנה שמועה כי אן מקום בלוח הזה להתקין גוף קרור נורמלי בעל מידות סבירות (אלה רק גוף קרור קטן מהממוצע) בגלל שישנם קבלים ורכיבים הקרובים יותר מידי למעבד ואפילו התקנת גוף קרור כמו וולקנו 6 שלא לדבר על וולקנו 7+ אינה אפשרית כי בגלל הצפיפות יש ממש מגע פיזי של גוף הקרור בקבלים והחלקים שעל הלוח. אשמש לקבל אינפורמציה בדוקה מבעל לוח שכזה ולא להיות מוזן משמועות של בעלי אינטרסים. MILKI
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד core i5 2400 המערכתאצלי בסביבות ה 3 שנים אפילו טיפה יותר ובדקתי לו היום טמפרטורות עם התוכנה real temp התוכנה האתהל שבמנוחה יש לו בערך 52 מעות ובמאמץ זה נע בין 95-99 יש סיבה לדאוג? אני רוצה לדעת אם אני צריך לחליף כבר משחה טרמית ואם כן אז לאיזה סוג ? בבלאק פריידי רי מתכנן להחליף אתהקירור סטוק לקירור קצת יות טוב יש לכם אולי הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף? Q6600 או E7400? אני בעיקר משחק משחקים, וצופה בסרטי HD ... תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היכן אני יכול לראות? של כמה מהחברות הצלחתי למצוא אתרים רישמיים,אבל למשל A DATA לא מצאתי... איפה יש תתיזמונים שלהם? של GEIL אולי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מכל הבחינות בבקשה. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ABIT מדגם AV8-3rd eye, על הלוח יש 2 כניסות של SATA ו2 כניסות IDE - זה הלוח: http://www.abit.com.tw/page/no/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AV8-3rd+Eye&fMTYPE=Socket+939 עכשיו הבעיה היא שהארד דיסק הישן שלי התקלקל וקניתי חדש של סמסונג שהוא SATA ואני חושב שלוח אם לא מזהה אותו בביוס... אני חושב שהחיבורי SATA מיועדים למצב של RAID בלבד אבל אני לא בטוח. יש משהו שאפשר לעשות בשביל להשמיש את הארד דיסק על הלוח הזה ?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן חברה. לחברה שלי יש מחשב ישן והוא ממש עגלה עם 1GB ורציתי לשדרג אותה קצת ולבקש ממכם המלצה לכרטיס זכרון DDR2 של 2GB מהארץ או מחו"ל עם אופציה לשתי סטיקים של 2GB במידה והמחיר גובל בסביבות 150. לפי מה שאני רואה בארץ המחירים מאוד יקרים ביחס לזכרון שהוא מאוד ישן אז העדפה שלי היא להזמין מחו"ל במידה וההפרש משמעותי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על זכרונות DDR שיעבדו בטכנולוגיית ה-DualDDR במהירות PC3200 בנפח 512MB כ"א. איזו חברה עדיפה מבחינת תזמונים נמוכים , OC , ביצועים , אמינות ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
למי שיש את המעבד הזה, אני אשמח אם יספר איך הוא התרשם מהמעבד. איך המעבד מסתדר עם משחקים, תוכנות (פוטושופ, אופיס, הרבה יישומים פתוחים וכו'). האם לוקח למחשב הרבה זמן בהרצת תוכנות שונות, וכו'. המחשב שלי בקושי מתפקד עם תוכנה כמו פרמייר 2 של אדובי. אודה לתשובתכם!
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע יש לו כרטיס AGP 6600 רגיל מעבד P4 מסוג כל שהוא.. במהירות 3.0GHZ המלצתי לו בינתים לוח אם ASROCK 775DUAL-VSTA מעבד E6300 וספק ליברטי 400W מה עוד אפשר להוסיף / להחליף ממה שהצעתי?
-
- 12 תגובות
- 557 צפיות
-
-
Samsung TCCC 256x2 CL 2.5 A-Data 256x2 CL 2.5 תודה ענקית לעוזרים זה ממש חשוב,
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום אנשים , הלכתי לKSP במטרה לקנות את GIGABYTE 945P-S3 אבל לבסוף בגלל שהמוכר אמר לי שיש הרבה בעיות עם הלוח של GIGABYTE והציע לי את ASUS P5B . מה אתם אומרים? יש הפרש של איזה 200 שקל...
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין Gigabyte-P31-DS3L ל Gigabyte-P35-DS3L וגם מה יהיה ההבדל בביצועים בין 2 ג'יגה זיכרון של Transcend לבין GSkill?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
מה יותר עדיף לעריכת האודיו שימוש בתוכנה קיובייס 3800 דואל או אופטרון 165?,
-
- 16 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כותרת.... לא חובה INTEL..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין PCIx לבין PCIe ? אם יש לי לוח אם עם שני חריצי PCIx וחריץ AGP אני עדיין אצטרך להשתמש בכרטיסי מסך AGP, נכון ?
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הTWINMOS מגיע עם CAS2.5 אבל יכול להגיע ל 2 בקלות הCORSAIR מגיע עם CAS2 - האם הנתונים הנ"ל אומרים משהו לגבי באיכות של הזיכרונות אם זה נכון זה מוצא ביטוי במחיר. בקיצור האם כדאי לקנות CORSAIR יקר או TWINMOS זול ולקבל אותה תוצאה ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק בימים של החמסין!!!!! תרשמו בבקשה את סוג הלוח כדי שאחרים יוכלו להשוות בין אותם לוחות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאוורר+גוף קירור חדש ואני צריך לדעת איזה סוקט יש לי כדי לקנות את הדגם המתאים. איך אני מברר איזה סוקט יש לי במחשב? זה מחשב Intel P4 3Ghz Prescott. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי: מעבד AMD 2500 512MB זכרון DDR400 ההתלבטות היא לגבי הלוח: אני רוצה לוח עם חיבור רשת , 1394 והרבה חיבורי USB מה מומלץ: ASUS A7N8x delux ABIT NF7SL MSI K7N2 Delta או שיש לכם המלצות אחרות OC עדין אם בכלל תודה שלומי
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-