עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. באתר crucial המחיר עדיין 91$ אבל באתר של היבואן בארץ המחיר הוא 80$ לגהי רכיב של PC3200 ורכיב של pc4000 עולה ב 91$ מה שמצמצם את החשד שמדובר בטעות (אם כי הכל יכול להיות). 80$ כפול מע"מ ושער השקל יוצא: 413 שקל. מקור: http://www.crg.co.il/crucial/cru_order.php?id=139 כל מוצרי הבליטיקס אצל היבואן בארץ: http://www.crg.co.il/crucial/crucial.php?s_module=BALLISTIX&submit=submit&select_module=BALLISTIX דף המוצר בחונת היצרן: http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402 הערה: כלומר למי שחי בארה"ב ורצה זכרון כזה כדאי לבקש מהדוד שלו בישראל לקנות את הזכרון כאשר הוא בא לביקור בארה"ב.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האם ההבדל בין E6400 ל E6300 הוא רק התדר?? כי אם זה רק ההבדל אז זה הבדל שאפשר להעלים באוברקלוק קטן.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. האים זה דבר תקין?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by RoverBoy,

מה ביכלל מייצגים המספרים 667 800 553 וכו... ואם יש לי לוח אם שרשום בסוג שלו שהוא DDR2-800 אני צריך לקנות זיכרון שהוא 800? בלבד? (שאלה מפדרת אבל אני חייב לדעת

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by RON_Xxx,

קראתי מה שכתוב בנעוץ... אבל יש לי שאלה כזאת.. אני רוצהלקנות לוח אם חדש.. משהו טוב בסביבות ה1000-1500 שקל למשחקים בעיקר עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לקנות לוח שתומך בDDR3 ולשים עליו בינתיים DDR2 נ.ב יש לי כבר זיכרון DDR2 של ג'י סקיל 2ג"ב 800 מגה הרץ עכשיו רציתי לדעת אם הלוח יתמוך בזיכרון הזה ואם עוד כמה שנים שהמחירים ירדו אני יוכל לרכוש DDR3 .. קיצר השאלה אם הלוח שכתוב ששהוא תומך בDDR3 יתמוך גם בזיכרון שלי הנ"ל סורי על ההקדמה המפגרת...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dennis14,

לינק לביקורת - http://www.hardcoreware.net/reviews/review-343-1.htm גרסה קצת פחות מפוצ'רת של הלוח הזה נמכרת רק בחנות אחת בארץ ועולה רק 700 ש"ח - http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3729 לדעתי הלוח הזה יכול להיות מחליף מצוין ל - GIGABYTE 945P S3 בתקציבים של 600-750 ש"ח ללוח. מה דעתכם עליו?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by skywalker13,

איזה מעבדים נחשבים ליותר טובים, amd או intel?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by 243 56,

האם זה אומר משהו על דילים משותפים בין החברות?

9. שלום, יש לי שאלה- האם מעבד עם FSB 1333MHz יכול לעבוד על לוח שתומך ב 1066MHz FSB המעבד -intel e8400 לוח אם- KINO-9454 עם chipset: Intel® 945G + ICH7

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Drakon,

אם אפשר ,אני מאד אשמח עם מיהוא יציין את ההבדלים בין DDR ל RDRAM...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by liranman,

כיום יש לי מחשב המורכב מהחלקים הבאים: מעבד P3 450 MHZ לוח אם ABIT BX6 זיכרון 512MB SDRAM כרטיס מסך RIVA TNT2 32 MB מהו השידרוג הטוב ביותר שאני יכול להשיג למחשב ב - 1200 ש"ח? חשבתי על מעבד AMD AXP1700, לוח אם תומך SDRAM + כרטיס מסך בכסף שישאר. מה דעתכם על Gigabyte GA-7ZXE VIA KT133A ב - 374 ש"ח + AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN ב - 402 ש"ח + ATI RADEON 9000 TV,DVI 64MB ב - 430 ש"ח סה"כ: 1206 ש"ח או כרטיס מסך Chaintech GF 4 MX440 DDR 64MB,TV ב - 340ש"ח לחילופין אני יכול לקנות כרטיס מסך שהמעבד והלוח הנוכחיים יוכלו לנצל אותו עד המקסימום (חשבתי על ATI RADEON 9100 64 MB), בת…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by matizami,

העברתי את המחשב דירה והוא קיבל מכה ומשהו נדפק בלוח אם. הכרטיס מסך לא יושב טוב ואני צריך להחזיק אותו עם משהו כדי שהמחשב יעבוד וגם המאוור במארז לא עובד. המחשב בין שנה וחצי בערך ואני מתבלט האם לקנות את אותו לוח אם Gigabyte GA-B85M-D3H או כבר לקנות אחד יותר חדש (כמו למשל Gigabyte GA-H97-HD3 או ASRock H87 Pro4)? זה המפרט שלי Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 X2 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series SHAPPIRE 7870XT BOOST[h=1][/h]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום אני לא יודע מה עוד לעשות ? בבקשה עזרה :s05: לוח MSI K8N NEO4-F מעבד AMD3800X2

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי חזרתי עם תשובות: טוב עכשיו אני קונה: Athlon XP 1600 Gigabyte GA-7VTX-H+ Kingstone 256ddr 266mhz TASK CASE - TK3003B SCREWLESS COL Msi Geforce 4 MX440 64DDR בקשר לכ. מסך אני עדין סגור על הגיפורס 4 . מודם אני לא צריך, אני צריך כרטיס רשת ואותו יש על הלוח. וכרטיס קול יש גם על הלוח של קראטיבי וברה 128 והוא אחלה של כרטיס. ל-סי.די.רום אני צריך המלצה כי אני לא יודע מה לקנות . אני צריך משהו מהיר ושלא ישבור את הדיסק. ושיהיה אמין בלי בעיות. כונן דיסקטים זה לא חשוב איסה לקנות, נכון? ואני צריך שכלול של בערך כמה כל זה יעלה לי. תודה על ההמלצות חברייה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. בשעה טובה ומוצלחת אני סוף סוף מוכר את הלוח הישן והטוב שלי של AOPEN אני מתכוון להזמין מהיבואן הרישמי XXX את הלוח של גיגהבייט דגם GA-7VAXP KT400 השאלה שלי היא יש בעיות מיוחדות עם הלוח הנ"ל ??? הדגם הוא חדש מאוד ולא מצאתי הרבה ביקורות על הדגם הנ"ל.... אותי מעניין הרבה אפשרויות ויציבות ושוב יציבות מירבית.... אני יודע שאולי זה לא הפורום המתאים אבל זה בהחלט דגם שיעניין רבים וטובים בהמשך... אז הלצות מידע מוקדם וכל העולם על רוחכם יתקבל בברכה בתודה משה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי לוח אם מ*דיין של MSI (המפרט בצד) והוא... אהמ... זבל... אני רוצה לקנות לוח אם חדש, עד 750 שקל, עדיף nForce 2 שינצל את ה 2 סטיקים של הזיכרון שיש לי. כמו כן גם שיהיה אוברקלוקר מעולה, שיהיו יציאות USB 2, עדיף FireWire וכרטיס רשת בילטאין, ו... זהו. הצעות בבקשה. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שבבי הסיליקון עדיין לא הולכים לשום מקום, לפחות בעשור הקרוב - אך צפו לעוד ועוד מזעורים בתהליכי הייצור מיצרנית השבבים הגדולה אשר שואפת לחזור למחזורי שדרוג דו-שנתיים לכתבה

18. Started by nadavcj,

היי חברים, אני עומד לרכוש מעבד 6950X יחד עם לוח Gigabyte X99 Designare EX. מערך ההארדיסקים אותו אני רוצה לבצע, למייטב הבנתי בלתי אפשרי. לצערי הלכתי קצת לאיבוד מרוב סוגים שונים של חיבורים, אשמח לעזרתכם. אני רוצה לעשות רייד 0 (מהירות) על 2 הארדיסקים SSD בנפח ש 256 עליהם תותקן מערכת ההפעלה בלבד בנוסף, אני רוצה הארידסק SSD מהיר ככל שניתן עבור אחסון קבצים עליהם אני צריך לבצע עיבוד גרפי ולאחר מכן אעביר אותם ל הארדיסק מכני פשוט. מה שיטת החיבור הכי נכונה שאני צריך במחשב? למייטב ידיעתי אין לוחות עם 3 חיבורי M.2 אשמח לעזרתכם. תודה

19. Started by Jack_g,

אני מתכוון לקנותמעבד A64 SOCKET 939 ומכיוון שיצא עכשיו הציפסט החדש אני מחכה לראות את הביצועים שלו ואם יהיה שווה לקנות אותו על גבי ה NFORCE3 ULTRA העניין הוא שראיתי שבכל ה NFORCE4 למיניהם אין תמיכה ב חריץ AGP בכלל האם אני טועה או שזה באמת כך? כי אם כן אז זאת אומרת שאני לא יוכל להשתמש ב RADEON 9800PRO שיש לי ובהחלט מספיק לי למשחקים שאני משחק וישחק בזמן הקרוב. אני צריך את המחשב לא רק למשחקים אלה גם לעבודה בגרפיקה ועוד תוכנות ואני כן רוצה לקבל את הביצועים של NFORCE4 מבלי לשדרג את הכרטיס מסך כרגע אפילו אם בעתיד אני כן יעשה זאת.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Drazick,

שלום. יש לי 2 מחשבים בבית די זהים עם 2 הבדלים עיקריים, לאחד מעבד Q9550s עם 8 ג'יגה זכרון פנימי ולשני Q8200 עם 4 גי'גה זכרון פנימי. משום מה המערכת של ה- Q8200 דוחסת לי מהר מדי. ע"מ לברר מדוע הפעלתי את CPU-Z. מתברר שהמעבד שלי עובד על המכפלה הנמוכה שלו (6) לאורך כל הדחיסה למעט בשניות הראשונות מהתחלתה. אני מניח שזו הסיבה לביצועים הירודים. יש לי לוח אם גי'גהבייט מבוסס P35. אני לא מוצא אופציה לכבות את היכולת של המעבד לשנות מכפלה. חשבתי תחילה שזו אולי בעיית התחממות. פירקתי את המארז והצבתי מול המעבד וגוף הקירור שלו מאוורר ביתי גדול על מהירות הכי גבוהה. במגע עם המעבד (גוף הקירור) הוא קריר מאוד ולכן זו לא נראית לי הבעיה. מה ניתן לעשות? מה הפרמטר שגורם למעבד להוריד את המכפלה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כרגע יש לי מעבד של intel 500mhz! :-[ אני רוצה לשדרג למשהו כמו 1500mhz או יותר כדי שיחזיק הרבה זמן! מישהו יכול להמליץ לי למה כדאי לי לשדרג??אם אני צריך לשדרג עוד משהו עם זה, מה המחירים,איפה כדאי לקנות וכו'.. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by k_700,

איזה סטיק יהיה יותר חזק? שמעתי שבקרוסיאר יש קירור יותר טוב. בעקרון בעתיד אני ארצה להוסיף עוד סטיק. הקורסיר עולה בKSP 590 שקל והסמסונג בנועה 650 שקל. מה כדאי?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by nec_000,

לימדו את הנושא המאד מעניין ואחד המשפיעים ביותר על האנושות בימנו. החומר הושג במסגרת לימודיי העצמיים, לאיתור ברנדים להשקעה בהם בתחום. מצאתי לנכון לשתף עמכם:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by YANIV286,

http://www.pcpro.co.il/detail.tmpl?sku=BV80605001905AM〈=heb&cart=127788073317899887 קצת לא ברור לי העניין על פניו אותם נתונים כמו של I7 870 /1366שמתומחר בארץ בסביבות ה 3000 ש"ח ה I7 875K/1156 מגיע עם ערך מוסף של מכפלה פתוחה TURBO BOOS ונמחר ב 1580 ש"ח :s05: אם כך פני הדברים זה ממש מציאה מזל שלא קניתי את ה920.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. למעשה Radeon Xpress 200P (שבב RX480 - למעבדי AMD ללא כרטיס מסך מובנה ועם תמיכה בכרטיס מסך בודד). הלוח : Sapphire PURE ATI RX480 יותר אפשרויות אופטימיזציה ב-BIOS ביחס ל-DFI אפילו. HTT upto 440 יותר מ-2V Vcore 4V לזיכרונות לינק לביקורת : Sapphire PURE PI-A9RX480 - ATI's Chipset for the AMD Enthusiast אודות ערכת השבבים : לינק מקור : Anantech

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים