מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
ולמה הדבר אתם שואלים ? אני אענה, כשאפוקס הוציאו את הלוח לראשונה ואני קניתי אותו גיליתי משהו שממש לא אהבתי: על הגשר כמעט ולא היה קירור. היה היטסינק פסיבי קטן. משהו כמו זוג סינקים לזכרון. ומה עוד שלא היו אפילו Mounting Holes שהיו מאפשרים לי ולרבים אחרים להחליף את ה"היטסינק" הזה שהיה -מודבק- לצ'יפ. הייתי דיי מבואס מכל הקטע הזה, והייתי מעדיף אפילו את הNEO היותר יקר רק כדי לקבל את החורים והיטסינק יותר טוב. לדעתי זאת הייתה הדפילה הכי גדולה של הדגם הזה. לאחר שימוש של שבועיים (וככל הנראה ממתחים לא בריאים מספק ג'נרי, תחת OC) הלוח נדפק לגמרי ולא נדלק. אני כל הזמן הייתי בודק את החום של הגשר וכל פעם הוא היה יותר חם, עד שבפעם שהוא לא נדלק הוא היה ממש אבל ממש לוהט, ויכל לעשות …
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול שאלה שבטוח נשאלה כאן (אך לא מצאתי אותה בחיפוש). מה ההבדל בסיומות של דגמי המעבדים השונים של אינטל? U. M, QM וכד'. בעיקרון באתר של אינטל מופיע שלכולם יש את אותו זיכרון cache (למרות שלמעשה מצאתי מחשב עם מעבד 3517U i7 ולו זיכרון מטמון בגודל 4MB. מה ההבדל למעשה בין הסוגים השונים? תודה רבה! עדיאל
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיתאים למעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Socket AM2 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת את ההבדלים בין הצ'יפסטים עד עכשי הבנתי ש P תומך יותר בריבוי כרטיסי מסך ו H בליבה גרפית אין לי צורך לא בזה ולא בזה חשבתי על המערכת הבאה מעבד Intel Core i5-750 Tray I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold OCZ3421K אשמח מאוד לשמוע דעות והצעות לגבי הלוח אם בעיקר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שמישהו שאל על כרטיס מסך, אז החלטתי גם לשאול. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שמאז רכישתו לא שמו משחה טרמית. הטמפרטורות לא גבוהות. האם יש טעם לשים משחה טרמית אם הטמפרטורה סבירה / נמוכה? אציין שהמחשב בשימוש מינימלי ולכן לא מתחשב לי לבזבז על זה זמן. מצד שני זה יכול להיות נחמד להתנסות בזה בפעם הראשונה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני בונה מחשב כרגע ומה שנשאר לי זה פחות או יותר זה לוח אם כי אני לא ממש מבין בזה, זה מה שבניתי בינתיים מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167 מארז... עדיין עובד על זה, אולי ה ANTEC SLK3800B 400W אבל כנראה שלא קירור למעבד arctic cooling pro 7 זכרונות: עדיין מברר אני צריך לוח אם של חברה גדולה כי אין לחנות שאני קונה ממנה הרבה חברות (אין DFI אבל יש GIGABYTE), אני צריך שיהיה את ה5.1 סאונד הרגיל בכרטיסים, PCIE וSATAII כמובן, אולי גם firewire, ושיתמוך בOC חשבתי על GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 מה דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אני עומד לרכוש מעבד 6950X יחד עם לוח Gigabyte X99 Designare EX. מערך ההארדיסקים אותו אני רוצה לבצע, למייטב הבנתי בלתי אפשרי. לצערי הלכתי קצת לאיבוד מרוב סוגים שונים של חיבורים, אשמח לעזרתכם. אני רוצה לעשות רייד 0 (מהירות) על 2 הארדיסקים SSD בנפח ש 256 עליהם תותקן מערכת ההפעלה בלבד בנוסף, אני רוצה הארידסק SSD מהיר ככל שניתן עבור אחסון קבצים עליהם אני צריך לבצע עיבוד גרפי ולאחר מכן אעביר אותם ל הארדיסק מכני פשוט. מה שיטת החיבור הכי נכונה שאני צריך במחשב? למייטב ידיעתי אין לוחות עם 3 חיבורי M.2 אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
1. לאילו שימושים מעבדי אינטל עדיפים על פני המקבילים שלהם ב AMD? (פה בפורום ממליצים בעיקר על AMD ) 2. לגבי טכנולוגיית ייצור 32 ננומטר: עפ"י הבנתי - הטרנזיסטורים בסיליקון הרבהיותר גדולים מ 32, 45 ואפילו 90 ננומטר - אז מה כן מיוצר ב 32 ננומטר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:AR15: :AR15: מעבד:Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box זיכרון: CORSAIR RDRAM 256MB CMXR 1066 כרטיס מסך:ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver אז ככה: אמרו לי שאין לוח אם לRDRAM שתומך ב800MHZ של המעבד. אבל אני לא בטוח אז מישהו יכול לימצוא לי לוח אם שמתאים והוא טוב כמו GIGABYTE או ASUS? תודה מראש!!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, משהו יכול לתת קישור לסטיק של 8 GB או של 16 GB שיכולים לעבוד עם הזכרון הנוכחי \ סתם להתאים למחשב. כרגע מריץ ווינדוס 7.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.prnewswire.com/cgi-bin/stories.pl?ACCT=109&STORY=/www/story/05-18-2007/0004591782&EDATE=
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנני מבקש לקבל המלצה של קונפיגורציית מחשב כאשר עיקר העבודה תהיה בעריכת וידאו. הנני משתמש בתוכנת עריכה : PINNACLE STUDIO 9 . הנני מבקש לדעת בעיקר על לוח אם , זכרון , כרטיס גרפי , איזה מעבד של אינטל , סוגי דיסק . תודה עבור עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי על הלוח הזה בשביל המעבד . אני צריך לוח שלא יגביל אותי בבאס שלו .מתוכנן oc עד לאיפה שאני יגיע .(קירור TR 120 EXTREME) מה אתם אומרים ? הצעות אחרות ? אין לי תקציב ללוח . פשוט לוח שיתאים לדרישה בהכי פחות כסף. אין לי שום דרישה אחרת מהלוח חוץ מזאת .
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה של הלוחות של giga byte אבל זה אותו דבר לכולם רק להוריד את העידכון של הלוח שלכם! מקווה שזה יעזור לכם כמו שעזר לי http://www.gigabyte.com.tw/support/procedure1.htm
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חזרתי עם תשובות: טוב עכשיו אני קונה: Athlon XP 1600 Gigabyte GA-7VTX-H+ Kingstone 256ddr 266mhz TASK CASE - TK3003B SCREWLESS COL Msi Geforce 4 MX440 64DDR בקשר לכ. מסך אני עדין סגור על הגיפורס 4 . מודם אני לא צריך, אני צריך כרטיס רשת ואותו יש על הלוח. וכרטיס קול יש גם על הלוח של קראטיבי וברה 128 והוא אחלה של כרטיס. ל-סי.די.רום אני צריך המלצה כי אני לא יודע מה לקנות . אני צריך משהו מהיר ושלא ישבור את הדיסק. ושיהיה אמין בלי בעיות. כונן דיסקטים זה לא חשוב איסה לקנות, נכון? ואני צריך שכלול של בערך כמה כל זה יעלה לי. תודה על ההמלצות חברייה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבבי הסיליקון עדיין לא הולכים לשום מקום, לפחות בעשור הקרוב - אך צפו לעוד ועוד מזעורים בתהליכי הייצור מיצרנית השבבים הגדולה אשר שואפת לחזור למחזורי שדרוג דו-שנתיים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
Twinmos ocz סמסונג קינגסטון או חברה אחרת שאתם ממליצים..ואיזה סטיקים כדי לקחת למחשב הזה.... אני לא עושה OC אני חושב לקחת 2 סטיקים של 256.. או לקחת אחד של 512 ובעתיד להוסיף עוד אחד כזה... מה כדיי? מחשב לקידוד סרטים TVRIPS משחקים וקצת גרפיקה.......... Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה, המפרט שלי: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח - Gigabyte GA-B75M-D3H מארז וספק - SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W זכרון - 2X Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 GAINWARD GTX 1060 לאחרונה הוספתי את הכרטיס מסך 1060, השאלה שלי האם שווה לי להשקיע 200 שקל בערך ולהוסף עוד 8ג'יגה זכרון (שני סטיקים של 4 כמו שיש לי עכשיו) ? האם אראה הבדל במשחקים או שצוואר הבקבוק הוא המעבד?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תא הלוח NF7-SL ושניי סטיקים של CORSAIR סמתי אותם ב DIMM1 ו בDIMM3 ככה אני זוכר שכתבו פה לעשות. איפה אני יכול לראות את זה מול העיניים שזה באמת עובד ב DUAL?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה המעבד: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box פחות טוב מ: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX ? שמעתי שיש לו קרור חזק ומאוד טוב (כך שהוא לא מתחמם הרבה), שיותר טוב מקרור מעבד ה AMD יש לו 2.8GHZ לעומת מעבד ה AMD שיש לו 2.0GHZ זכרון המטמון שלו הוא 4MB לעומת זכרון המטמון של מעבד ה AMD שיש לו רק 1MB 1. למה מעבד ה AMD יותר טוב ממעבד ה INTEL (המעבדים שצינתי) ? 2. ההבדל בין ביצועי שני המעבדים רב מורגש או שכלל לא מבחינים בהבדל? 3. בכלליות איזה מעבד יותר טוב למשחקים? 4. האם יש הבדל רב ומורגש בין מעבד עם 2.8GHZ לבין מעבד 2.0GHZ , הכוונה למעבד מסויים שיש לו דגם אחד עם 2.0GHZ לבין אותו מעבד בדיוק רק עם 2.8GHZ ? **** התייחסות לשאלה …
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד החדש מבית אינטל (חדש אצלינו, כבר לא בעולם) יעבור מחר השקה רשמית אצל היבואן איסטרוניקס. מחיר משוער 510$ ללא היטסינק ו 530$ עם היטסינק (משום מה אינטל הגדילה את ההיטסינק המקורי שלנם קצת - כנראה פחדו שהמעבד הזה יתחמם). כלומר ביום טוב כולל מע"מ - 3000 שקלים חדשים. אז קפצו לסניף הבנק הקרוב, משכנו את הרכב, הבית והפלייסטישן וצאו לקניות. May The Nforce be with you
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יוצר מוזיקה אלקטרונית ומתעסק עם קיובייס 5, לרוב כלולים הרבה דגימות אודיו וסימפולים שלי, ולפעמים אני מגיע לכ- 10 פלאגים פתוחים, תלוי בפרוייקט לא ייצא לי לעבוד על פרוייקטים שלמים (טראקים שלמים עדיין) ולכן אני לא יודע איך המעבד הזה יודע להתמודד עם הסיפור, רציתי עקרונית לשאול אם יש למישהו נסיון איתו ועם התחום, ואם יש צורך בלשדרג למעבד חזק יותר, לדוגמא 4 ליבות (האמת שה- E8400 די חדש אצלי). במערכת יש גם 4 ג'יגה זיכרון ו2 הארדיסקים שמסתכמים בכ-750 ג'יגה תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי על משהו ואני לא בטוח נגיד שאני מפעיל את המחשב והווינדוס עלה אם אני יוציא את הזיכרונות המחשב לא יוכל להשתמש בזיכרון וירטואלי בלבד?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הלוחות KT3 ULTRA , KT3 ULTRA-ARU אני יודע שאחד מההבדלים בינהם הוא של ARU יש בקר RAID133 שמוסיף אפשרות של עוד שני כונני IDE, אך שני הלוחות תומכים ב4 כוננים (עפ"י האתר של MSI) אז מה הבקר רייד133 מוסיף??? ואיזה עוד הבדלים יש בינהם? ועוד שאלה: כמה מאווררים אפשר לחבר ללוחות הנ"ל? וכמה מאוררים אפשר לחבר ללוח VRXP של גיגהבייט? (בדף של הלוח רשום *2 cooling fan pin header האם זה אומר שאפשר לחבר רק שני מאוררים? מה שניים מספיקים???) והאם שלושת הלוחות מגיעים עם מאוורר?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GA7VRXP או EPOX 8K5A3 ואם יש משהו שעולה משהו בין הראשון לשני והוא מספק ביצועם טובים תגידו לי תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-