מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
Workstations... אני מבין שהמחשבים החדשים כיום המשמשים כמחשב ראשי גדול בעל מספר גדול של מעבדים (לחברות גדולות שצריכות שימוש במחשב חזק), משתמשים במחשב מבוסס Intel Xeon או AMD Opteron. למי שמבין קצת - מה עדיף היום ביחס תמורה למחיר\ביצועים ? אולי אם יש קישור לטבלה של ביצועים\מחירים... ? ואולי פירוט לדגמים ספציפים למעבדים אלה שעדיף לקנותם כיום. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה מושלם למערכת שמתפקדת למשחקים ולצפייה בסרטים...? ??? בנוסף יהיה טוב לדעת במה הוא מתפקד בצורה הטובה ביותר.(כל אחד מה CORE שכתבתי .) בנוסף איזה הבדל יש בין Socket 939 ל Socket 754?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנותמעבד A64 SOCKET 939 ומכיוון שיצא עכשיו הציפסט החדש אני מחכה לראות את הביצועים שלו ואם יהיה שווה לקנות אותו על גבי ה NFORCE3 ULTRA העניין הוא שראיתי שבכל ה NFORCE4 למיניהם אין תמיכה ב חריץ AGP בכלל האם אני טועה או שזה באמת כך? כי אם כן אז זאת אומרת שאני לא יוכל להשתמש ב RADEON 9800PRO שיש לי ובהחלט מספיק לי למשחקים שאני משחק וישחק בזמן הקרוב. אני צריך את המחשב לא רק למשחקים אלה גם לעבודה בגרפיקה ועוד תוכנות ואני כן רוצה לקבל את הביצועים של NFORCE4 מבלי לשדרג את הכרטיס מסך כרגע אפילו אם בעתיד אני כן יעשה זאת.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנני מבקש לקבל המלצה של קונפיגורציית מחשב כאשר עיקר העבודה תהיה בעריכת וידאו. הנני משתמש בתוכנת עריכה : PINNACLE STUDIO 9 . הנני מבקש לדעת בעיקר על לוח אם , זכרון , כרטיס גרפי , איזה מעבד של אינטל , סוגי דיסק . תודה עבור עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3308181,00.html
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לינק לביקורת - http://www.hardcoreware.net/reviews/review-343-1.htm גרסה קצת פחות מפוצ'רת של הלוח הזה נמכרת רק בחנות אחת בארץ ועולה רק 700 ש"ח - http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3729 לדעתי הלוח הזה יכול להיות מחליף מצוין ל - GIGABYTE 945P S3 בתקציבים של 600-750 ש"ח ללוח. מה דעתכם עליו?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי: amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 אני רוצה לקנות את המעבד הזה..... רציתי לדעת שתי דברים. א. האם זה בכלל מתאים למפרט מחשב שלי? ב. עם זה מתאים האם אני ירגיש בהבדל משמעותי בין המעבד של עכשיו לבין המעבד הזה? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שאלה- האם מעבד עם FSB 1333MHz יכול לעבוד על לוח שתומך ב 1066MHz FSB המעבד -intel e8400 לוח אם- KINO-9454 עם chipset: Intel® 945G + ICH7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי את האפשרות לקחת E6400ב 850 ש"ח או E6700 ב1650 ש"ח האם שווה להשקיע 800 ש"ח בשביל 2MB קאש נוספים ? מתוכנן OC ל 3GHZ על P5W DH . האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים במשחקים (אני לא עורך וידאו ואו משתמש בתוכנות 3D) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי זיכרונות למחשב ב- ksp ripjaws x dual channel 2x2GB 1600mhz. הלוח אם שלי הוא p-67a ud3 gigabyte. דפדפתי בהוראות שלו והיה כתוב שיש לשים את הת הזיכרונות בחריצים מס' 1 ו- 3. (אני חושב לא הבנתי לגמרי את כל מה שכתוב). הם הרכיבו לי את הזיכרונות בחריצים 2,4. זה משפיע, זה יכול לשנות משהו????? הם שמו לי את הזיכרונות בשני החריצים הלבנים. (במקום הכחולים אני חושב) (אני חושב שבגלל שאחרת זה יכל לפגוע בקירור של המעבד) צירפתי צילום מהחוברת ותמונה של הלוח אם. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. המעבד הנוכחי במחשב של אשתי הוא C2D E6550 יש לי אופציה להחליף אותו למעבד יותר מהיר אך עם פחות זיכרון מטמון - Pentium E5700, מה יותר עדיף והאם אני ארגיש שיפור בביצועים? ה- E6550 הוא במהירות 2.33 גה"ז ואילו ה- E5700 הוא במהירות 3.0 גה"ז.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח INTEL GARIBALDY 850. לפני כמה ימים עדכנתי את ה BIOS ומאז אני לא יכול להכנס אליו. עד היום כשלחצתי F2 יכולתי להכנס. עכשיו אני יכול ללחוץ F12 כדי לעזות BOOT מ NETWORK, אבל לא יכול להכנס לביוס. מה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
:AR15: :AR15: מעבד:Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box זיכרון: CORSAIR RDRAM 256MB CMXR 1066 כרטיס מסך:ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver אז ככה: אמרו לי שאין לוח אם לRDRAM שתומך ב800MHZ של המעבד. אבל אני לא בטוח אז מישהו יכול לימצוא לי לוח אם שמתאים והוא טוב כמו GIGABYTE או ASUS? תודה מראש!!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא חשוב לי שיהיה עם SLI.. OC אולי עוד שנה.. חשוב שיתמוך ב USB3 בהתחלה חשבתי על asus p7p55d e lx,אבל בסוף הקניה בחו"ל לא הסתדרה,והרשת היחידה שמוכרת את הלוח זה אייבורי ב 830 ש"ח !!! מחר אני רוצה כבר לקנות (קר ל I5 שיושב אצלי..) הצעות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי חלקים ואני מרכיב לבד, בגלל שאני קמצן קניתי מאיבורי/ksp באילת... 1.את המעבד קניתי מKSP שהו 4790 בגירסת tray והוא נראה ככה: http://up414.siz.co.il/up3/2hyfdgkmzuyh.jpg למה לעזאזל יש עליו מדבקה בצד "החשוב" ??! להוריד את זה ? מי שם את זה שם אינטל או קיאספי ? עדיף לי לא לגעת בזה וללכת לחנות לצעוק עליהם שיחליפו לי את זה?? (אני עכשיו גם מפחד שהמוכר נגע בעצבעותי במעבד עצמו איפה שאסור לגעת, או שאפשר לגעת אבל לא ממומלץ? לא סגור על זה ... \= ) 2.קניתי לוח אם gigabyte z97x-sli עכשיו באתר של gigabyte יש שלוש גירסאות Rev 1.0 1.1 1.2 ככה זה כתוב באתר שלהם, בפועל על האריזה שקיבלתי לא כתוב שום אזכור לזה... אבל בmanual רשום Rev.1001 (כן אלף לא נלחץ לי פעמיים) זה אומר שקיבלתי א…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש קיט חדש להחליף את הישן. הישן הוא 4gb מדגם G.Skill DDR3 2x2 1600 MHz CL 7-8-7 24 ECO מעבד amd 965 be@3.8 לוח אם GA-870A-UD3 הקיט החדש רצוי לקנות מ ksp. תקציב 700 בערך. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
העניין הוא כזה, לפני כחודשיים רכשתי את המחשב החדש שלי ובסך הכל הכל נראה לכאורה תקין. עד ש.... לפני כשבוע בא אלי חבר שמבין מאוד במחשבים ואמר לי, ידיד המחשב שלך לא עובד חלק. הורדנו את כל התוכנות המקובלות לבדיקה, 3DMARK, AQUAMARK3, PCMARK04 לאחר בדיקות שונות גליתי שהתוכנות העובדות על הכרטיס הגרפי מראות תוצאות לא ראות 3DMARK03: 18434 AQUAMARK03: 44238 אולי זה לא הכי טוב אבל אני יכול להסתדר עם זה ופה מתחילה הבעיה הרצינית, כאשר בדקתי בתוכנה PCMARK04 גליתי שבזמנים שטנים אני מקבל תוצאות מטורפות פעם אחת 1200 פעם אחת 800 פעם נוספת 4687 בקיצור כל יום הוא שעה שונה תוצאות שונות לגמרי באותה מערכת ללא שינוי כלשהו. לאחר בדיקות שונות גיליתי שכאשר אני מעלה את המחשב ונכנס ל-BIOS שמתי לב במה…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם מעבד i7-5500u כשאני מסתכל עליו בתוכנה cpu-z אני רואה שהcore speed שלו הוא כמעט על 800. מעבדים לא אמורים להגיע ל3 ג'יגה אפילו יותר? ולמטה אני רואה שיש לו רק שתי ליבות, הגיוני שאין לו 4? ומה זה הcore voltage שעומד על 0.664 v? שאלה אחרונה, מה זה הmax tdp שעומד על 15.0 w? תודה על היחס
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory איך אני יכול להפעיל אותם לדואל צאנל כי אצלי הם פועלים על סינגל צאנל וגם יש לי את המעבד קונרו 6400 ומשום מה מקירור שלו (המאברר) נעצר כל כמה זמן לרגע ואז שוב ממשיך זה אמור להיות כך?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נישא מסוג :IBM THINKPAD 309X לאחר הפעלת המחשב אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS )אך אינני זוכר אותה. נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR . הוצאתי את הסוללות (כולל את של הגיבוי ושל ה-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה שתמיד בפורום מפרטים שמים AMD למרות שאומרים שהקונרו יותר טוב... אז מישהו יכול לתת קצת רקע \ השוואות? לפי מה שאני יודע הc2duo יותר טוב מהAMD ונגיד ה x2 6000 של AMD עולה פחות אבל הוא בטח כמו תנור מוציא מלא אוויר חם ולוקח הרבה חשמל...? הטכנולוגיה שלהם לא קצת ישנה? אז עכשיו יש רק שאלות אבל אני מקווה שאתם תתנו תשובות תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני שוקל לקנות מחשב חדש, הגיע הזמן, אני עוסק בתלת מימד וגם משחק במשחקי AAA עכשיו עלה לי רעיון ללכת על מחשב של 2 כרטיסי מסך 480 של אמד שיתנו ביצועים כמו של 1080 במחיר נמוך יותר משמעותית(הם 14 ננומטר ועם יחס ביצועים/לצריכת חשמל מעולה) ואמרתי לעצמי למה לא לקחת את זה יותר רחוק אפילו וללכת על הארטיכטקטורה הבאה של אמד הZEN, אז כך הבנתי שהמעבד הזה יעבוד עם סוקט AM4. הבעיה שאני לא יכול לחכות עד שהמעבד הזה יצא...כנראה ברבעון הראשון של 2017 אולי בתחילת 2017 ומצד שני זה לא כזה רחוק עוד חצי שנה לפחות. חשבתי עכשיו לחכות ל480 פולריס ולקנות מחשב חדש עם לוח אם עם סוקט AM4(כבר קיים אבל עדיין לא יצא מסחרית) ומעבד בולדזור זול יחסית שלא מגביל את הכרטיסי …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-