מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
ההבדלים היחידים שראיתי ביניהם הם 6 מול 4 תושבי SATA לאחד יש s/pdif out ולשני אין שני אלה כמובן לטובת ה ds3 אלה ההבדלים היחידים? על מה ולמה הבדל של 100 שקל? עריכה: וה ds3r לא עדיף על ה ds3 בהרבה? (הבדל של שקלים בודדים) יש לו עוד שני SATA, גשר דרומי מתקדם יותר..
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כי באתר של אסוס כתוב שתומך במעבדי אקסטרים QX..., ו45NM, אבל כתוב גם בFBS 1066?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אם אני מחליף לספק שונה, מה אני עושה עם הנורות מקדימה וכפתור ההדלקה של המארז, להיכן הם מתחברים?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מורגש בתכלס? שווה את הכסף?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 512X2 איזה זיכרון יותר טוב? זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1738 זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=88 או זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1026 מה יותר טוב, CL יותר גבוה או יותר נמוך? תודה.
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי זיכרונות חדשים, הוחלפתי אותם בישנים. וקיצר מאז המחשב לא עובד שאני פותח את המחשב הוא עשה צפצף קצר שחוזר על עצמו כל הזמן עזרה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין 3 לוחות אם, מבקש את דעתכם בנושא: GIGABYTE GA965P-DS3 Rev 3.3 ASUS P5B ABit AB9 Pro תודה
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מישהוא יןדע איך להחזיר את זה ל 2.66 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בכמה mhz בזכרונות, מעבדי הAM2 תומכים?? ראיתי שכתוב בחלק מהמקרים 800 ולפעמים 667. ובכל המפרטים שמציעים פה בפורום מציעים עם ה AM2 זכרונות 667MHZ
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ראיתי את זה בזאפ דוקא מצא חן בעיני. http://zap.co.il/model.asp?model_id=437719 אני מחפש משהו מהיר במחיר סביר שיריץ כל מה שצריך crysis vista וכו.שיהיה 2 GB אני מתכוון לקנות שתי יחידות שיהיה 4GB איזו חברה הכי אמינה וממומלצת.?
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לצורך בניית מחשב יחסית קטן, אך בלי רצון להתפשר על העוצמה (יעבוד בין היתר גם עם תוכנות עריכה גרפית). אני מחפש לוח קטן שייתן לי את המענה לדרישות הבאות: חיבור HDMI חיבורי USB 3.0 תמיכה במעבדי אינטל דור שלישי (ככל הנראה i7) חיבור ת'אנדרבולט - עדיפות מבית טוב ובכל זאת אני לא רוצה למשכן כליה בשביל זה, האם יש המלצות בשבילי? אין לי תקציב מוגדר.
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
C2D מסידרת E2XXX, או athlon 3800X2?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אם מסתכלים בעמוד הזה, http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i5_microprocessors#.22Ivy_Bridge.22_.28quad-core.2C_22_nm.29 רואים שכמעט על כל סדרה של מעבדים, יש: Standard Power Low Power Ultra Low Power בחצי התחתון של העמוד, מוזכרים גם "Mobile processors": והשאלה: מתי בעצם(או באיזה מחשבים) משתמשים ב-ULV CPUs ומתי ב-Mobile CPUs? ULV בד"כ נפוצים ב-Ultrabooks. אז איפה יהיו Mobile CPUs? תודה card
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם. רציתי בבקשה אם תוכלו לקשר אותי ללינק שמראה את ההבדל בין דורון,סמפרון ל סלרון מבחינת ביצועי שולחן עבודה ( עבודות אופיס ) ועבודות כבדות יותר. ואת ההבדל בין האתלונים לפנטיום 4 .. ועוד משהו..אני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לבניית מחשב. פשוט מצד אחד מעבד של AMD 754 הוא מצויין אבל הלוחות שמתאימים לתושבת שלו ממש מתקדמים ביחס למה שאני צריך לעצמי וללקוחות שלי. AGP מספיק לי כרטיס מסך OB מספיק לי אני לא זקוק ל PCIE וכו' , יש לוח של 754 שיש עליו כרטיס מסך OB שהציפסט שלו לא של VIA ? ועוד משהו היבואן שלי הציע לי מעבד AMD XP 2600 ב 84 $ לא כולל מע"מ שאחרי מע"מ בשקלים זה 433 ש"ח. *ללא צלעות קירור. בתוספת של לוח אם מתאים SOCKET A וזיכרון של 512 MB , דיסק קשיח של 40 או 80 גי…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום רב! הזמנתי מחשב וזו שאלה שמאוד מתרידה אותי: יש ללוח אופציה של דואל די די אר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מעבד : amd athlox xp 3000 לוח אם : ga-7n400 pro2 על המעבד מותקן מאוור איכותי 3d rocket cooler הסיפור: המחשב לפני שנה וחצי בערך . עכשיו לפני איזה חצי שנה המאוורר שעל המעבד לא עבד טוב בכלל . כמו כן המחשב היה מצפצף . רק אחרי חצי שנה החלפתי למאוורר החדש 3d rocket . ונראה לי שהמעבד נפגם בגלל המאוורר הישן שהיה עליו שעבד בצורה חלשה ביותר. בלי להריץ שום תוכנה המעבד עובד על 64 מעלות . האם זה נורמלי או שעליי להחליפו מיידית . האם יש אחריות על המעבד של amd ? בנוסף יש לי כרטיס מסך מעפן{geforce 5200 128 mb} ואני לא נהנה בכלל כשאני משחק . וספק כוח ג'נרי שאפילו בחיבורים שלו רואים צבע חום , אבל בכל זאת הוא עובדץ אני ממש לא מרוצה מהמחשב ...... סמק !!!! הנה תמונה כדי שתראו http://s23.yousen…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0)1 הלוח הזה ל מעבד AMD XP2500 המחשב מיועד למשחקים.. מה ההבדל? בים שתי הלוחות אין מטרה לOC או משהו דומה!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מקווה שזה מתאים לפורום הזה אחרת השמח אם יעבור לפורום כללי או מה שלא יהיה.. בכל מקרה כאחד שכבר לא יכול להפעיל משחק בצורה נורמלית כבר כמה חודשים טובים ואני מחכה ומחכה שכבר יכנס לשוק כמו שצריך הI7 או I5 וDDR3 ואני ממשיך לחכות וממשיך לחכות ושום דבר לא באמת קורה. אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב חדש עם מעבד פנטיום כפול ליבה או מרובע ליבה ולגלות עוד חודשיים שאפשרויות השדרוג נגמרות. מה אתם ממליצים לעשות בתקופה הזאת? ( שמשום מה היא נורא נורא ארוכה כבר).
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 7 home primum 64 bit מותקן לי על הלוח 32 gb זיכרון במערכת הפעלה רשום שמותקן לי 32 gb אבל רשום בסוגריים 16 gb ניתנים לשימוש מה הסיבה? ???
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
החלטתי לקנות חלקים חדשים במחשב אחרי שקניתי GTX 1060 והוא עדיין מקרטע. אני צריך רק לוח אם מעבד, זיכרון ראן, וכונן עם SSD. התקציב הוא גמיש נורא, אבל אני מעדיף משהו טוב ולא יקר מידי, אם אני יכול להסתפק במערכת ששווה 2000 אז אני אעדיף אותה על מערכת טובה יותר ב-3000. בקיצור זה הטווח, ספק כוח יש, מארז יש, כרטיס קניתי לפני כמה ימים. אשמח לעזרה ואם אתם יכולים לעזור גם באחסון כמו כונן וSSD למרות שזה לא הפורום עוד יותר טוב. תודה רבה חבר'ה (אם צריך עוד מידע בשבילכם תגידו ואוסיף).
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לוח EP43-DS3L של ג'יגבייט תושבת 775 מעבד 630 -3.00GHZ/800/2M תושבת 775 יצליח? :
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב חושב לשדרג את המחשב לפי המפרט הבא ואני אשמח לדעתכם על רכיבים טובים או מתאימים יותר ובעיות תאימות עם יש מעבד: E6600 זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 דגם: F2-6400CL4D-2GBPK לוח אם: P5B DLX ספק: ליברטי 400W מארז: טרנספורמר עם החלפת מאווררים ל AC 120 מלפנים מכניס 120 מאחור מוציא 80 בגג מוציא ועל הדלת אחד מכניס אחד מוציא עם בקר טמפרטורה אני אשמח לדגמים מתאימים של המאווררים כי הבנתי שלא כולם יכולים להוציא או להכניס כרטיס מסך: CONNECT3D 1950 PRO קירור למעבד: ביג טייפון רגיל אשמח לשמוע את דעתכם במיוחד בנושא הזיכרונות האם יש פיתרון זול יותר והאם ה NR יתאימו מתוכנן כנראה אוברקלוק לבאס 400 לא יותר
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זיכרון טווינמוס 1024MB 533MHZ?
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-