עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום , לאחי מחשב עם הלוח הזה P5KPL-CM http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications Memory 2 x DIMM, Max. 4 GB, DDR2 1066*/800/667 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory architecture *Overclock speed **Refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List) מן הסתם קובץ הזכרונות הנתמכים [בערך בן 3.5] שנים לא מעודכן... וחשבתי להוסיף לאחי זכרון במחשב [יש לו רק 2GB] מהסוג הזה [נמכר ביד2] : Micron 1GB 800MHz DDR2 SDRAM ECC אז זה אמור לעבוד? לא לעבוד בכלל? לקרטע? מסכים כחולים? לא ידוע? תודה מראש נ.ב. כרגע יש לו בלוח DIMM1: Kingston 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Director,

מה דעתכם עדיף ? אני מחפש שילוש (לוח אם מעבד זיכרון וכרטיס מסך) במחיר דיי נמוך, מה העדיפות ל 2120 או ל 955 של AMD? (ד"א - איזה כ"מ אני יוכל לקנות שלא יהיה צוואר בקבוק ועם ספק 450W?) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום אני מאור ויש לי שאלה לגבי רכיבי המחשב שלי להלן השאלה: יש לי מחשב המורכב מהחלקים הבאים: לוח אם ASUS P7P55D-E מעבד INTEL I3 540 זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ הפעלתי תוכנה SPU-Z וכתוב לי שם שהיחס הוא 1:23 אני מנסה להבין איך זה יכול להיות כי יחס כזה גבוהה אומר ביצועים נמוכים ככה הבנתי מטכנאי מחשבים בחנות אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי לפי הרכיבים שלי את היחס ואיך מגיעים ליחס הזה בתודה מאור...

4. Started by purple-hey,

אני קצת מאבד את הידיים והרגליים פה,בבקשה תקנו אותי אם אני טועה:אם אני מבין נכון, אין שינוי משמעותי בין 1333MHz לבין 1600 MHz. הנתונים החשובים הם CAS Latency וה Voltage. ואם אני מבין נכון, ככול ששניהם נמוכים יותר כך הכרטיס אפקטיבי ומקורר יותר. מזה אני מניח לאולי עדיף 1333 ב CL 8 על 1600 CL9. נכון? ומה לגבי מתחים, כמה משמעתי ההבל בין 1.6 ל1.5? בנוסף שאלת המליון: הנה שתי דוגמאות: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3010http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12272 כמובן שאין מה להשוות בין G.Skill לבין Elixir, והנתונים של הG יותר טובים, אבל יש פה כפול(!) זכרון בפחות מחיר.. אם אני לא מתכנןן OC כבד מה יתן תוצאות טובות יותר? האם נכון שה ELixir לא טובים ל OC? …

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by bneli,

ASUS P8Z68-V/GEN3 או ‎P8Z68-V PRO/GEN3 או הMaximus IV Extreme-Z האגדי? בהתחלה חשבתי ללחכת על P8Z68-V/GEN3 כי יהיה לו תמיכה עתידית בPCIEX 3 ויתמוך ה22NM(וחשוב לי מאוד שיהיה ללוח תמיכה עתידית כמה שיותר ארוכה..) אבל רציתי לוח יותר עם צלעות קירור..וראיתי שלP8Z68-V PRO/GEN3 יש עוד צלע באמצע וגם אין לו את הכניסות ONBORD המעצבנות של הכרטיס המובנה ואז כבר חשבתי עם אני משקיע כל כך הרבה על לוח למה שאני כבר ילך על תחליפים ולא ילך על הMaximus IV Extreme-Z שרציתי עוד בהתחלה ..אבל Maximus IV Extreme-Z אני לא יודע אם יהיה תמיכה לPCIEX3 ויותר חשוב אם תיהיה תמיכה בעתיד ל22NM?? מישהו יודע..?לא מצאתי כלום באתרים... אני ממש הייתי רוצה כבר ללכת עליו ..זה הלוח לאוברקלוק והלוח הכי יפה ש…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, חברים. יש לי מחשב מבוסס לוח האם הזה [אציין לכל מקרה]: [glow=red,2,300]Gigabyte GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem [/glow]ויש עליו 6GB זכרונות GSKILL מהסוג הזה: G.Skill DDR3 6GB 1600MHZ Tri Channel Pi CL8 F3-12800CL8T-6GBPI לינק: http://www.gskill.com/products.php?index=180 ברצוני לשדרג ל-12GB כעת, אך הבנתי שלא ניתן להשיג את אותו המודל של זכרונות ולכן אני פונה אליכם. [glow=red,2,300]1.[/glow] האם תוכלו לספק לי לינק [Amazon-or Newegg] למודל הזכרונות של GSKILL שיש לו תאימות למודל שלי? מצאתי פה משהו אחרי סינון קל, אך עדיין אינני יודע אם משהו משם מתאים.. http://tinyurl.com/7n6m4ca [glow=red,2,300]2. [/glow]במקרה ואני מוצא את המודל המתאים, האם יש צורך כלשהו בעת התקנת…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Thant,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אבי למבוסס I5 וזקוק להמלצה על לוח אם וזכרונות, המחשב ישמש בעיקר לשימושי אופיס ואינטרנט עם קצת עריכת תמונות, כך שמספיק לוח וזכרונות mid-end. כמובן שלפחות 4G מבחינת הזכרונות. המעבד ככל הנראה יהיה Core i5 2310 2.9Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray אשמח גם להמלצה על קירור שקט ויעיל בשבילו. יש לו כרטיס מסך כך שאין צורך בonboard אין תקציב מוגדר, אך אני מניח שלוח בתחום המחירים של 500-600 שקל יהיה יותר ממספיק. תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  8. בדומה למבחני הטעימה שפפסי היו עורכים מפעם לפעם, גם AMD יחד עם האתר HardOCP ערכה מבחן עיוור לגיימינג. בנו ארבע מערכות: זוג ראשון היו A8-3850 ו-i3-2105 עם הGPU המובנה, למעט מעבד ולוח כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לאנשים לשחק ולבחור מי מבין השתיים היו עדיפה. הגיימרים לא ידעו מיהו מי ומה יש בתוכו אלא רק מערכת A ומערכת B. כצפוי היה רוב מכריע של אנשים שהעדיפו את ה-A8. עד כאן התוצאה לא מפתיעה ודי צפויה. המערכת הבאה היתה FX-8150 + 7970 כנגד 2700K + 7970 כאשר למעט לוח ומעבד כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לגיימרים להריץ משחקים אבל כאן התוצאה היתה מפתיעה. כמות הגיימרים שהעדיפה את ה-FX היתה קרובה לפי 2 מזו שהעדיפה את ה-SB. גם במקרה הזה הגיימרים לא ידעו מה הריצו אלא רק שמות סתמיים …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. השאלה בכותרת. יש לי מחשב עם 2GB זיכרון (DDR2) ויש לי עוד סטיק של 2GB DDR2, אבל באתר החברה לא רשום שהוא ניתמך יכולה להיבצר בעיה בחיבור שניהם ביחד (זה יכול לפגוע במערכת)? אני רק רוצה לנסות, אולי זה יעבוד. אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by Liran -,

היי, רכשתי לאחרונה מעבד Intel i3 2120 בתצורת Tray. כשפתחתי את המעבד גיליתי להפתעתי מדבקת ברקוד בחלקו התחתון של המעבד, בחלק עם הפינים שאמור להיכנס לתושבת. כמובן שלא כ״כ ניתן להסיר את המדבקה מאחר והיא דיי ״נקרעת״ כשאני נוגע בה. בחנות שרכשתי טוענים כי כלל המעבדים מגיעים עם מדבקה באופן זהה ואין עם זה שום בעיה, עליי להניח את המעבד כפי שהוא, למרוח משחה טרמית, להוסיף קירור והכל יהיה בסדר. מה אתם אומרים? לירן.

11. Started by mnjmse,

90XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL‎ האם הוא תמך בSLI?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  12. DDR SO-DIMM DDR 333mhz PC 2700 200 פינים, 1GB * 2 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by kimi5,

למעבד 2500k איזה לוח מומלץ יותר? התקציב :700-800 דגש על המהרה ,יציבות,אורך חיים ,שירות וטיב אחריות יבואן

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכם, חיפשתי בנעוץ אך לא מצאתי. יש לוחות אם עם נניח 12 כניסות USB, כאשר 4 מהן בפאנל האחורי ועוד 8 בלוח האם. ראיתי שזה מעין 8 פינים כזה שרשום שם USB, אבל מה מחברים לשם כדי להפוך את זה ל- USB רגיל כאילו ולהוציא את זה לפאנל האחורי. אשמח לעזרה, תודה רבה D:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כאשר מציעים לי כמה אופציות של מעבדים, איך לקבוע מי מהיר ממי. כלומר: השם מורכב מכינוי, למשל Core i3, i5, i7 וכן מיפרט גיגההרץ, למשל 2.9, 3.3, 3.4 האם הגיגההרץ מראה מי מהיר יותר, או החלק הראשון של השם? במלים אחרות: מי מהיר יותר? האם Core i3 3.3GHz או Core i5 2.9GHz ??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by papkin,

מה אתם אומרים על הלוח הבא של אסוס P8Z68-V LE http://www.asus.dk/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. הזמנתי את הזכרונות האלה, רציתי לדעת אם הם מומלצים וטובים ? http://www.gskill.com/products.php?index=390 http://www.kitguru.net/components/memory/zardon/g-skill-sniper-ddr3-8gb-1600mhz-1-25v-sr2-memory-review/all/1/ תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by Evyatar1620,

דבר ראשון בוקר טוב לכולם. אחרי דיון ארוך בפורום מפרטים בנושא המעבד הרשימה הצטמצמה לשני מעבדים, הFX 4100 לבין i5 2300 והתבקשתי גם לבדוק בקשר ללוח האם. הדיון התבסס על ההנחה שאפשר לעשות OC לFX ובכך להגיע לרמה כמעט כמו i5 במחיר נמוך יותר. לי נאמר שזה מאוד פשוט לבצע OC למעבד הזה במיוחד, כי לי יש 0 ידע ו0 ניסיון בזה, כך שצריך לקחת בחשבון האם משתלם להתעסק בזה. מטרת המחשב היא משחקי מחשב כבדים כגון Skyrim ומשחקי רשת המוניים שזהWorld of Warcraft (מאוד חשוב לי שהוא יעבוד על הגדרות מאוד גבוהות על גבול האולטרה במצבים בהם אתה נמצא במצב שהוא מרובה משתתפים במשחק). תקציב המחשב הוא 4800 שח כולל מסך אך ממש הייתי מעדיף לחסוך איפה שאפשר בלי לפגוע יותר מידי בביצועים. אני הבנתי שמעבד משחק תפקי…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. היי חברים, טוב אז את ההבדלים אני יודע, GA-Z68AP-D3 - ללא 1394Firmware ועם חיבור ATX 12V בעל 4 פינים. GA-Z68X-UD3P-B3 עם 1394Firmware ועם חיבור ATC 12V בעל 8 פינים. אגב, אם יש עוד הבדלים - עדכנו אותי השאלה שלי היא מה היתרון בלוח השני? כלומר, מה ההבדל בין 4 ל- 8 פינים, ומה הצורך ב- 1394? מה זה בכלל 1394 חחח? יש הבדל של כ- 180 ש"ח בין שניהם ואני לא רוצה לזרוק כסף סתם... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אהלן, ראיתי ביד-2 בחור שמוכר AMD Phenom II X4 965 במחיר שמתאים לי. 1.איך המעבד בהשוואה לשלי במשחקים? (בעיקר RPG ואסטרטגיה) 2.איך המעבד בOC? עם ה4000 שלי הגעתי ל2.7 מ2.0. 3.האם הספק שלי יחזיק אותו? ובכללי אם יש אנשים בפורום שיש להם את המעבד הזה אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ofir667,

שלום, אני קונה לוח אם עם חיבור e1394, אני רוצה שיהיה לי חיבור fire wire במחשב - אמרו לי שאני צריך איזה בקר עם צ'יפסט ti או לא יודע מה לחבר לשם.. מה זה אומר בדיוק? ואשמח אם מישהו יביא לי קישור לebay או חנות כלשהי כדי שאני אראה במה מדובר בדיוק! תודה..

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  22. אני לא מוצא גם באתר גיגהבייט את הדרייבר של הסתה רייד הדגם של הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 SATAN AHCI RAID DRIVER

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  23. יש לי 2 דיסקים שעובדים במערך של RAID 0 , ע"י בקר חומרה. השאלה האם ניתן לגבות את אותם 2 דיסקים , במערך RAID 1 , שבו גם יהיו שני דיסקים? כל הדיסקים יהיו זהים. או במילים אחרות ,לעשות מערך של RAID 1 על גבי מערך RAID 0?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  24. שלום. קניתי מערכת חדשה של: Core-I7 2600K, Intel DZ68DB, DDR3 1333 4GB Kingston. אני מתכוון להריץ אותה על מערכת הפעלה Win 7 64bit. השימוש הכי כבד במחשב יהיה למשחקים. האם יש צורך ביותר מ4GB?

• 50 תגובות
    • 7.8k צפיות
  25. Started by Xtr3m3r,

אז ככה חברה יש לי I7 920 ויש לי 3 סטיקים של 1 גיגה עכשיו אני כבר הבנתי שזה לא מספיק ואני צריך המלצה לזכרונות טובים אז משהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים וזולים אני צריך 6 גיגה (3 סטיקים של 2)

• 3 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים