מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
עזרה בהבנת מושגים חדשים.... שוטטתי בזמן האחרון ונתקלתי במושגים חדשים שלא ראיתי מעולם. פשוט חזרתי מחו"ל..... מישהו אולי יכול להסביר לי על המושגים הבאים: לוחות עם FSB1066- מה הקטע שלהם?? הם מתאימים רק למעבדים מסוימים?? לוחות עם צ'יפסט 945/955 מה מיוחד בהם חוץ מהעובדה שהם תומכים בתדר 667 ?? מעבדי INTEL 64BIT- לאיזה לוחות הם מתאימים בכלל ?? המעבדים החדשים של AMD DUAL CORE - הם יתאימו לכל הלוחות רק עם עידכון ביוס ?? תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה ההבדל העיקרי בין הלוחות שבכותרת, והאם הוא משמעותי עבור מערכת רגילה (לא SLI)? איזה לוח יותר כדאי מבחינת עלות/ביצועים? יש לציין שאני מעוניין לקנות מ-skypc ואין להם מבחר גדול של לוחות, וגם בבקשה לא להתחכם יותר מדי ולהציע לוחות ב-700 ש"ח רק בגלל המותג.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
איך הקונרו יעבוד לי עם סטיק אחד של ג'יגה ? אני מתכוון, אין לי עכשיו מספיק כסף כדי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה, כשיהיה לי עוד כסף אני אקנה עוד סטיק אחד. איך לבינתיים המחשב שלי יעבוד עם מעבד קונרו E6300 וסטיק אחד של ג'יגה ?
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בינו לבין הASUS P5K-E WIFI-AP,איך שזה נראה לפי גוגל הDFI טוב יותר באוברקלוק אבל האסוס בא עם קירור יותר טוב ויותר פיצ'רים(WIFI...) הWIFI לא הכי חשוב לי כי הראוטר גם ככה נמצא סנטימטר מהמחשב שלי... השאלה היא מי יותר טוב באוברקלוק ומי ייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף..(הDFI זול ב50-100 שקל..)
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אל תתייחסו ב-כ-ל-ל למחיר !! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9387&catid=697
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לכל מומחי זכרון שלום רב, לפני כמה ימים רכשתי בחו"ל (E-BAY) זכרון של MUSHKIN אך כאשר הגיע הזכרון לביתי לא הצלחתי לגרום לו לעבוד על הזכרון רשום 2GB HP2-8500. עכשיו שאלת המיליון דולר מה משמעות של 8500? ןהאם יש סיכוי שהלוח אם לא תומך בו או שקיבלתי זכרון פגום? נ.ב הבנתי שSKYPC הם יבואנית רשמית של MUSHKIN בארץ, האם יש סיכוי להחלפה כי לזכרון יש LIFE TIME WARRANTY או שחייבים את הקבלה? אגב זה הלינק של הקניה ותודה מראש על שיטוף הפעולה... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=280336028023 לינק לאתר היצרן http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=632
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי בקניית כרטיס זיכרון למחשב. רציתי לקנות את הכרטיס הזה כי גם הוא 512 וגם הוא מתאים לי לתקציב והוא סביר במהירות והכל...אז תגידו לי אם כדאי לי לקנות אותו או שיש לכם כרטיסי זיכרון אחרים יותר טובים ובאותו מחיר ונפח..: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162&lg=0 ושאלה אחרונה: אני לא ממש מבין בזה, יש לי עכשיו זיכרון של Elixier 256MB, אם אני מוסיף את הזיכרון שהראתי לכם שהוא 512MB(וגם הוא של Elixier) אז שניהם מתחברים ביחד ל-768 מגה של זיכרון ? לא ?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מעוניין לדעת האם כדאי לשדרג את הלוח,מעבד וזכרונות. המטרה זה משחקים רצוי בהגדרות כמה שיותר גבוהות.. אני משחק על מסך 27". המפרט הקיים: לוח Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5 2500K זכרונות - 2X4GB 667Mhz כרטיס מסך - 980ti Gigabyte נקנה לא מזמן. ברור לי שמאז הרכישה עברו 3-4 שנים והכל נהיה יותר מהיר.. השאלה מה העלות המינימלית להשיג תוספת של נניח 20%. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לוח אם של asus maximus v extreme זכרונות של g.skill 32 gb וקירור למעבד של zlman 12 איקס חיברתי את הזיכרונות על הלוח אם ומכיוון שגוף הקירור הוא כל כך גדול הוא ישב לי על אחד מהזיכרונות והייתי מוכרח לפרק את שני גופי האלומיניום שמורכבים על הזיכרון על מנת להרכיב את גוף הקירור על המעבד ואז הוא לא ישב לי על הזיכרון האם זה קריטי שפירקתי את גופי האלומיניום מהזיכרון והרכבתי אותו בלי ? ???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
מה דעתכם על ביצועי המעבד במשחקים אני לא רוצה לקנות E21XX כי יש רק 1MB בו ושמעתי שההבדל משמעותי אז רציתי לדעת איך הE4300\E4400 במשחקים בלי OC.?
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
נישארו ברשותי מיספר רכיבים יקרים למדי אחרי שלוח האם הלך לעולמו. תקנו אותי אם אני טועה ולא מעודכן , אבל עד כמה שהצלחתי להבין , עבור השימוש העיקרי שלי במחשב בתור gamer , מעבד 2500 שמורץ בהצלחה ל-3200 מספיק בהחלט , היות וממילא העומס העיקרי מוטל על המעבד הגרפי וההבדל בביצועים זניח לעומת שימוש במעבד חזק יותר . בהיתחשב בעובדה שלוח אם nf2 עולה כ- 300 שח ואילו שידרוג ללוח עם agp כמו nf3 754 ומעבד 64 bit יעלה יותר מ-1500 , נראה לי שעדיף עבורי ללכת על לוח nf2, מפני שנכון לעכשיו ובעתיד הקרוב - אין וגם לא יהיה windows 64 bit ומשחקים תומכים ב-64bit במהלך לפחות 12 החודשים ה…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לתת לי דגם של לוח P45 שתומך קרוספייר ויש לו שתי יציאות של PCI-E 2.0 וכל אחד מהם פועל על 16x בקרוספייר? (אם יש בכלל דבר כזה), ואם כן אז את הזולים יותר בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם לוחות של MSI הם טובים ומומלצים? כאילו למשחקים ולמעבד קונרו ואם כן אז תמליצו לי על לוח MSI טוב וזול תודה!
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום רב, אודה לעזרתכם בנוגע ללוחות אם של ג'יגה בייט, ואודה להסבר מה ההבדלים ביניהם בדיוק. המחשב שאני רוצה לרכוש אינו מיועד לOC. כמו כולם, אני מחפש לוח אמין - מהיר - ושנותן תמורה טובה (אפשרות שדרוג לעתיד לא כ"כ מדברת אלי) לטווח זמן של 3 שנים. אינני מחפש מערך CF/SLI, אך המטרה שלי למחשב היא גם משחקים (הכרטיס שאני ארכוש יהיה 7850) להלן הלוחות: GIGABYTE GA-B75M-D3H GIGABYTE GA-H77M-D3H GIGABYTE GA-H77-DS3H GIGABYTE GA-H77-D3H תודה - מוטי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדיקות חדשות שבדקו בהן את ה-AMD 64BIT עם WINDOWS XP 64BIT ה-BETA החדש מראות שיפור ניכר בביצועי זיכרון, קיבוץ, פיענוח, שימוש בקודקים וכדומה, אך הן גם מראות שהביצועים במשחקים הופכים לגרועים בהרבה מ-WINDOWS XP רגיל. אז למתלבטים בין INTEL ל-AMD64BIT לעתיד שיחשבו פעמיים גם אם זאת גרסה ראשונית של XP 64BIT. לאחר PRESCOTT שלא שיפר כלום, לאחר PCI EXPRESS שלא שיפר כלום כל כך קיוויתי שאיזה טכנולוגיה תצליח כבר אבל לא, גם זאת לא, טוב נו לי יש INTEL! 8) הנה הבדיקות: http://www.anandtech.com/systems/showdoc.html?i=1961&p=4
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא חשוב לי שיהיה עם SLI.. OC אולי עוד שנה.. חשוב שיתמוך ב USB3 בהתחלה חשבתי על asus p7p55d e lx,אבל בסוף הקניה בחו"ל לא הסתדרה,והרשת היחידה שמוכרת את הלוח זה אייבורי ב 830 ש"ח !!! מחר אני רוצה כבר לקנות (קר ל I5 שיושב אצלי..) הצעות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי, חברותי, עיזים יקרות. טוב, האמת שהשאלה קצת ספציפית. להלן מפרט כללי של המחשב שיש לי כרגע: AMD Athlon 64 3000+(לא דואל), 1809.3 MHz (מהירות ליבה) לוח אם NVIDIA nForce4 GA-K8NF-9 512 DDR לעניינינו, זה יספיק. השאלה היא שאלת המלצה בלבד, והסייגים האמורים בשאולת כאלה ברורים כך שאין סיבה לפחד לענות: במצב כזה, אם המטרה היא לנסות לשפר את הביצועים של המחשב, האם ההמלצה שלכם תהיה (א) לשדרג לוח אם בלבד (כך שיוכל לתמוך בזיכרון RAM מסוג מתקדם יותר), בהנחה שאפשר לשמור על המעבד הנוכחי (ב) לשדרג את המעבד בלבד (בהנחה שאפשר למצוא מעבד מהיר יותר ללוח האם הנוכחי) (ג) פשוט להוסיף זיכרון DDR וכמובן, (ד) לקנות הכל מחדש. אני מניח שזו שאלה של עלות-תועלת, קחו בחשבון שאני סטודנט תפרן ובכיסי כרגע …
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
AMD Athlon 2500+ EPoX 8RDA3+ GeForce FX 5200 (like it matters...) i wanna buy memo for this system but i dunno which one i should get my budget is about 800 nis (flexy ) thnx in advanced
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
צריך מעבד-ולוח אם...מעבד שיהיה אינטל ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה...שלא יעבור את ה800 ש"ח 900 ש"ח זה הטופ שאפשר להגיע אליו...לא 920 ולא כלום...ממש כי 800 גם ככה זה בלחץ...מעבד אינטל ולוח אם תואם....צריך שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה... אהה ועוד דבר: שיהיה מIQPC כי אני עושה משם הזמנה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מה שיקצר את ה "חגיגה" של AMD עם מרובע הליבות שלהם שיוצג מעט מוקדם יותר. ה - Yorkfield יהיה עם זכרון L2 משותף ן FSB של 1333Mhz. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060930234444.html
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שאלה קטנה. ראיתי שיש כמה וכמה צ'יפים (965, 975...) למעבד קונרו. כיום, איזה ציפ עדיף מבניהם ? מה יותר חדש מבניהם ? מה יותר כדאי ואיזה מהם יחזיק להכי הרבה זמן. תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-