מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: GIGABYTE Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED CORSAIR H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד SEASONIC X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא INTEL 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). התקציב הסופי הינו כ2000…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הלוח אם מדגם Gigabyte GA-P61-USB3-B3 תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. לשניהם יש 1 ג'יגה זיכרון לנייד יש מעבד: genuine intel CPU T2050 @ 1.60 GHz 1.60 GHz לנייח יש מעבד: pentium D CPU 3.40GHz 3.39GHz רציתי לשאול: 1. איזה מהם מעבד חזק יותר ? 2. אני מעוניין להפעיל (על החזק מביניהם) adobe after effects CS5 (האם זה אפשרי או שמא אני חי בסרט...?) תודה רבה על העזרה אלי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Gigabyte g41m-es2L אם תומך במעבד קוואד איזה מעבד הכי טוב שאפשר לשים ללוח הזה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום קיבלתי זכרון למחשב נייח 4GB לא כתוב מאיזה חברה יש רק קוד ST-G3U816-B07 ניסיתי לחפש באינטרנט אבל יש מעט אינפורמציה הכרטיס מכיל 8 צ'יפים שכתוב עליהם PE901 האם מישהו יכול ליידע מהו סוג הזכרון DDR??? ומי החברה היצרנית ? תודה מראש אפרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין מחשב ורציתי לדעת אם הלוח מומלץ על ידי חברי הפורום או שיש לוח מומלץ באותה רמת מחיר +/- 490 ש"ח ... מצאתי את הלוח אם מתאים לשימושים שלי מבחינת יציאות USB, SATA וIR וחריצי הרחבה אני הולך להרכיב על הלוח מעבד I5 2500 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים עדיף? כרגע יש לי מחשב מושקע שמאפשר לי לקחת מעבד AM3. מעבד נוכחי 720 X3.(שעושה בעיות...) יש את ה1090T ב600שח שעומד על תדר של 3200MHZ ואת ה 965BE בקצת פחות מ500 שעומד על תדר של 3400MHZ המעבד יגיע לאובקלוק מירבי (מיוגן 2) מי מבין המעבדים עדיף יחסית למעבדים יחסית ישנים כאלה. מטרות גיימינג (BATTLEFIELD3, MAX PAYNE3) מדובר על רזולוציה 1080P 8 גיגה זכרון קיים DDR2 560TI נוכחי. ואם יש הצעות נוספות, אשמח לשמוע. תודה ולילה טוב! תמיר.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד INTER CORE 2 DUO E7500 בעלת 2.93GHZ נראה לי לאחר OC שהביאו לי את המחשב הוא היה ככה מהטכנאי. יש ברשותי שני זיכרונות DDR2 שכל אחד מהם 1GB (2X1 = 2GB( ולוח אם של GIGABYTE G31M-S2L. ראיתי בCPU-Z שרשום שהמעבד EM64T שנראה לי זה אומר שהוא תומך ב64 BIT ונראה לי כתוב שהלוח אם גם תומך. השאלה אם כדאי לי לעבור? פרמוט זה דבר קל אצלי אז אל תייחסו חשיבות, אני מתכוון מבחינת חומרה. תודה מראש, עודד
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד I7 3930Kהיום החלטתי להחליף משחה טרמית למעבד אחרי שהוא התחיל להתחמם התברר שהברגים של הקירור לא היו מהודקים כנראה מה שיצר את הבעיה שמתי לב שהמשחה גלשה אל מחוץ לריבוע המתכת מעט ונגעה בלוח הירוק ואחרי שניקיתי שם הבחנתי שבין חתיכת המתכת שעל המעבד לללוח הירוק בחלק העליון של המתכת ישנה בליטה מסוימת של חומר פלסטיקי שנראה כאילו סיליקון מתוך המעבד שפרץ החוצה לא היו לי אמצעי צילום היתכן? המחשב עובד מצויין אבל יכול היות שמתישהו הוא הגיע לחום של 90 מעלות אולי לרגע טיפה יותר מקסימום 94 באופן רגיל לא עובר את ה70 אם זה באמת המסה צריך לנצל אחריות? תודה
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בימים הקרובים אניר אמור לקבל מעבד I5-2500 או I7-2600, לא בטוח עדיין איזה מהשתיים. בכל מקרה אני צריך לרכוש עבורו לוח אם וזיכרון ואני מתלבט בין P67 או Z68 ולגביי זיכרון האם יש טעם לקחת 1600 (אני לא עושה אוברקלוק) או פשוט לקחת 1333? המפרט הקיים שהכל יושתל אליו הוא כזה: GIGABYTE 560GTX Ti ספק ENERMAX PRO82 625W מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם טוב למעבד הנ"ל, יש לי זכרונות מתאימים וכ', איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות? (כרטיס מסך יחיד - 6850) אין ממש מגבלת תקציב, פשוט שיהיה לוח אם טוב.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
Asrock Pro3-m: בארץ 720 ש"ח, בארה"ב 380 ש"ח. ככה זה ייבוא פרטי, תוקעים איזה מחיר שרוצים ?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מתלבט בין לוח אם של גיגהבייט לבין לוח אם של אסוס. לאסוס ביוס UEFI לגיגהביט רגיל. אשמח לשמוע חוות דעתכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם למערכת מבוססת AMD GIGABYTE GA990XA-UD3 יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 יש לי זיכרון 4GBX2 של GSKILL 1333 MHZ אני כרגע ממתין למעבד שאמור להגיע אליי בדואר FX4100 , אני יודע שהפנום יותר חזקים אבל ניסיתי למצוא פנום 2 X4 חדשים , לפי מה שראיתי כבר לא מביאים אותם מה שכן הצלחתי למצוא זה פנום 2 X6 בקרוב ל1000 שח עכשיו השאלה שלי היא כזו אם כדאי למכור את הFX4100 ברגע שיגיע אליי ולקנות FX6100? או שעדיף לי בכל מקרה אל מול הבולדוזרים רק פנומים , לכל מטרה כלשהי בעיקרון המחשב מיועד לאינטרנט , סרטים , גם קצת לעבודות 3D ורנדרינג וגם למשחקים קודם כל השאלה היא מה לעשות לגבי מעבד ודבר שני גם הספק שאני הולך להביא למערכת הזו זה 620W של SS S12II כדאי לקחת ספק של 750? או מספיק ה…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש והכל כבר מוכן אבל פיתאום התעוררתי לעינין כרטיס רשת. בפעם האחרונה שקניתי לוח אם שמתחבר לראוטר עם כבל ולא אל-חוטי היתה בזמן ה56K, (ואז היה מודם), ואני זוכר שאז היו צריכים לקנות כרטיס רשת בנפרד... השאלה אם גם היום זה ככה? זה מה שאני קונה: ASROCK H61M-HVS אם כן אני אשמח להמלצה זולה וטובה. עוד שאלה, אני לא מחליף עכבר ומיקלדת (אני מאד מרוצה מהנוכחים שלי) והם דגם ישן שלא מתחבר בUSB, אלא בחיבור העגול הזה של פעם, השאלה אם בלוח הזה עדיין יש לי כזה חיבור או שאני צריך לקנות מתאם\עכבר ומיקלדת חדשים. תודה לכולם, ואני מקווה שזאת השאלה האחרונה שאני אשאל אותכם עד המחשב הבא
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני לבצע שדרוג לזיכרון , אך איני בטוח מה מומלץ עבור לוח האם שלי ע״מ שיהיו ביצועים מיטביים ככל שניתן. ברשותי הלוח אם הבא asus p5ld2. מעבד pentium D 3.4ghz. זיכרון 1gb aneon 667 כאשר יש dc (כלומר 512x2). לפי מיטב הבנתי יש ללוח האם הנ״ל תמיכה במהירות של עד 667 ולא יותר , אשמח להרחבה בנושא. איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לי לרכוש , בהתחשב בעובדה שהשימושים העיקריים במחשב הם אינטרנט , אופיס ומשחקים לא כבדים במיוחד. בתודה והמשך שבת שקטה , אלעד.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי לוח אם asus M2A-VM HDMI http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#specifications מעוניין להרחיב את הזיכרון ולרכוש 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד: G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-4GBPQ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231122 מעוניין לדעת האם הזיכרונות יעבדו בצורה תקינה על הלוח אם? המהירות מתאימה? בנוסף יש לי 2 זכרונות של קינגסטון של 1 גיגה. יכול להיווצר חוסר תאימות בין כל הזיכרונות? תודה, נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי סטיק אחד של 4Gig למחשב ואני חושש שכשאני משחק בבאטלפילד אני מגיע למקסימום זיכרון והבצועים נחתכים יש תוכנה שמאפשרת לעשות מעקב לזמן מסויים על כמות הזיכרון RAM שמנוצלת?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי הלך לפני שנתיים כי שיחקתי קצת עם הביוס בכוונה רציתי שהוא ילך לפני כמה ימים גילו לי שיש כפתור שמאפס את הביוס אז הוא חזר לחיים בכל מקרה.. יש לי פה core 2 duo e4500 הוא די ישן ואי אפשר להריץ עליו יותר מדי. מכוון שהמחשב נקנה בסביבות 2008-2007 אין לו תמיכה בi למינהם ואני לא מתכנן להחליף את כל לוח האם אז איפה בימינו אפשר להשיג מעבדים של core 2 duo? אולי יש כאלה יגידו לעשות אוברקלוק הבעיה היא שיש לי הרבה בעיות עם זה ואני אף פעם לא מצליח. תודה מראש לירון
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם המעבד הספציפי הזה, יתמוך בלוח האם הבא: M2A-VM HDMI http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#CPUS (ניסיתי להסתכל ברשימת מעבדים הנתמכים, אבל לא מצאתי את דגם המעבד הספציפי ברשימה). תודה. מצורפת תמונה, של דגם המעבד שכרגע מותקן במחשב אחר. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט האם הלוח אם מתאים למפרט אם לא תמליצו לי על לוח אם שיתאים למפרט מעבדי אינטל : Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13388 לוחות אם למעבדי אינטל : ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI , HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14677 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair Value Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14621 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך : GIGABYTE - NVIDIA GTX570 OC 1280…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של אסוס P9X79 מעבד I7 3930K וזכרונות של CORSAIR VENGEANCE 32 GB ניסתי לעשות בדיקה של MEMTEST והופיעו לי הרבה שגיאות השאלה היא האם הבדיקה הנ"ל עדיין רלווניטית לזכרונות האלו והאם יכול להיות שזה בגלל אוברקלוק שעשיתי למעבד והאם זה יכול להיות קשור למיקום של הכרטיס או לבעיה בלוח
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי כבר על הלוח אם אבל אולי בכל זאת אפשר להביא מעבד טוב שיתאים לדרישות שלי אז ככה,אני חובב משחקי מחשב כבדים וכידוע לכם צריך מחשב מפלצת בשביל להריץ אותם בצורה טובה אבל,המחשב שלי לא מפלצת הוא בסה''כ הכל מחשב פשוט שצריך שידרוגון קטן. אני צריך מעבד טוב שיתאים למשחקים כבדים כמו BF3 וכדומה הלוח אם שלי זה FOXCONN G41MXE/G41MXE-K מותקן על הלוח 2 סטיקים של RAM כל אחד 2GB וקיים המעבד E6600 וכרטיס מסך GTS450 המעבד שיש לי עכשיו מאוד מגביל אותי ביחס לדרישות שאני צריך,ולכן אני צריך מעבד חדש כדי שיספק אותי ויתאים לדרישות. אשמח עם תענו.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם "I945G-M7 DDR2 667 MHz", והמעבד "Pentium D Dual Core 3400 MHz". ואני מעוניין לשדרג למחשב יותר טוב שיתאים לתוכנות (קצת עריכת וידאו וגרפיקה) והמשחקים המתקדמים יותר. יש לי כרטיס מסך "READON X550 512 MB". אני לא מבין גדול ורוצה לדעת איזה חלקים לקנות... התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ובנוסף האם צריך גם ספק חדש, וכרטיס מסך? או שאפשר להסתפק בלוח אם, מעבד, וזכרונות? תודה מראש לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בינהם? באתר של אינטל זה לא כלכך ברור (לפחות לא לי) הדבר היחיד שאני מבין ששונה זה שימוש בזכרון ECC, מישהו יודע מה זה? יש למעבדי הXeon האלו יתרונות על פני הI7 במערכת נתונה זהה?? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-