עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HuGeBeAsT,

חברים שלום, המעבד שלי מתחמם גם לאחר ניקוי יסודי של המערכות. הוא מגיע ל99 מעלות ואולי אפילו יותר.. כמו שרואים בתמונה בקובץ המצורף המאוורר מסתובב באותה רמה קבועה אבל המעבד קופץ לרמות גבוהות אם תוך כדי הפעלת משחקים או הפעלת תוכנות. ברגיל המעבד נמצא על 60 מעלות. איך אני יכול להוריד את החום של המעבד בעצמי ללא קניית מערכת קרור ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tagada0071,

צריך בבקשה מדריך להתקנת דרייברים ללוח אם מסדרת הZ77 של גיגהבייט ... תודה מראש =]

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by yuri886,

טוב אולי מישהוא מכם ישים לב שיש עוד דיון שלי בפורום מפרטי מחשב ..החלטתי ךנסות לשמוע חווד דעת גם בפורום הנ"ל (אני יודע שמרביתכם פעילים ביותר מפורום אחד) אכן מרבית ההודע מועתקת מהדיון השני ברשותי מחשב בן כ3 שנים . המרט הנוכחי הוא : C2D E8400 @ 3 GHz Gigabyte ep45-ds3r kingstone 800 Mhz 1 Gb X 4 ENGTX460 DirectCU/2Di/1GD5 psu : nzxt 600 watt (not 80% eff case : nzxt phantom 3 hdds Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler זה המפרט בגדול יש 4 מאוורים במארז.. אני מחפש לשדרג את המחשב (לוח, מעבד,זכרונות וספק) מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ניראה לי שיש איפה אפשר לחסוך חח.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה …

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  4. גם אני רשום לסאגת הקנייה הקבוצתית של- SSD שנמתחת לטעמי כמו מסטיק..בכל אופן יש לי בעיה שאולי לעוד יש, אין לי חיבור SATA3 בלוח אם. עכשיו הדגם עליו תתבצע הקנייה (אם תהיה כזו בסוף ) יהיה עם SATA3 ולי כמו לעוד פה אני מניח, אין SATA3 בלוח אם. ממה שהבנתי ובדקתי אכן יש הבדל במהירות קריאה/כתיבה בין חיבור SATA2 ל-3. לכן חפשתי כרטיס הרחבה ומצאתי את זה אצל KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13814 הוא נותן SATA3 ו- USB3 דרך PCIE X1. של חברת Transcend שהיא אמינה. אז כמה שאלות: 1)הוא יצליח לשמש כ- SATA3 ממש כמו מובנה בלוח (וכך גם USB3)? 2)האם יש עוד אנשים שצריכים כזה בעקבות הקנייה של SSD אם תצא לפועל? 3)אולי ניתן לפנות ל- KSP שיעשו מחיר טוב לקנייה קבוצתית אם יהיו הרבה וכל אחד יי…

• 57 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. כמעט בכל מפרטי לוחות האם כתוב שאפשר לשים מספר סטיקים של זכרון RAM במתח של 1.5V. אז זה אומר שאם אני קונה זכרון שהמתח המקורי שלו הוא 1.5 (כמעט כולם ככה..), אני לא יכול להעלות את המתח? ואם אני רוצה לעשות OC לזכרונות של 400Mhz למשל, אני יכול לעשות את זה בלי להעלות מתח? דרך אגב, המתח עולה אוטומטי עם צריכת המתח, או שאני צריך להעלות אותו ידנית בBIOS?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. התרשמתי לקנות או זה או זה : intel Core i7 2600K 3.4Ghz, \ Intel i5-3570K- Tray מה ההבדלים ב3570K לעומת ה2600K והאם הוא עולה עליו למטרות משחקים ואם כן ובמה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זכרון 32GB השוואה בין שני דגמים - הבדלים : אני רוצה להבין למה יש כאלה פערים במחיר וחוץ מההבדל של 1600MHZ ל2133MHZ , הולך להיות על מחשב עתידי מבוסס על X79 והאם ההבדל בינהם כזה משמעותי ומורגש... G.Skill RipJaws-Z F3-17000CL9Q2-32GBZH Quad DDR3 8X4GB 2133MHz CL9 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3510 במחיר 2,282.00 ₪ color]2,282.00₪DDR3 1600Mhz‎ - ‏8x4GB G.Skill RipJaw Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=5637 מחיר לאשראי: 1090 ₪ ושאלה נוספת האם יש הבדל בין שילוב של 4X8GB לאם אני שם 8X4GB ? מה עדיף לצורך העניין..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מהו הTDP של ה3570K לאחר OC? מישהו יודע? אני יודע שהTDP במהירות המקורית הוא 77W... אשמח גם להצעה למאוור טוב עם פיזור חום של 200W+ (אם זה קיים) תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by Eli100,

אהלן אני כרגע עם CPU: CORE i5 750 @ + Noctua U12P SE2 MotherBoard: Gigabyte GA-P55A-UD3 Memory: G.SKILL 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Ares Graphics: Sapphire HD7970 3GB Case: NZXT Zero2 PSU: ENERMAX Mudo82+ 625W אני רוצה לקנות את ה3750K ולוח אם שתמליצו לי Z77 בעדיפות לASUS יש לי סיוטים מGIGABYTE באיזור עד 800 בוא נגיד אני מתכוון לעשות OC. שאלה חשובה יש למישהו מושג עם הקירור שיש לי יתאים? הוא עלה לי 315 שקל בזמנו חבל עליו אני עומד להחליף גם את המארז לHAF X ולקנות SSD של 120 של אינטל

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by alon23,

מי מחפש לקנות את המעבד I7-3770K TRAY ? כל מי שמעוניין לעזור להרים מכירה קבוצתית ולפנות לחנויות מוזמן לפנות כאן 1. alon23

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ועליה מורכב G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS, אני רוצה להוסיף עוד 4GB, איזה זיכרונות אתם ממליצים לקנות שיתאימו למערכת (לא עושה OC), עדיפות לחנות IQPC?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  12. מתלבט בין קירור למעבד של מוגן או נוקטואה מהדגמים החדשים , מה הכי מומלץ? הלכתי לאיבוד כבר בכל הביקורות...

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  13. שלום, עקב סיבה דיי מרגיזה אני לא יכול לחבר את כרטיס המסך שלי בחיבור PCIEx16 כפי שתמיד היה האם בלוח אם בעל תמיכה במספר כרטיסי מסך (למשלGigabyte Z77X-D3H ) ניתן יהיה לחבר כרטיס בודד לאחד החיבורים הנוספים ללא בעיה? האם תיתכן פגיעה בביצועים עקב כך? במקרה כזה, האם ניתן לחבר כל כרטיס PCI רגיל בחיבור PCIEx16 והוא יתפקד? תודה. נ.ב (אין חובת קריאה, החומר הזה לא לבחינה) אם זה מעניין מישהו למה אני שואל זה מכיוון שיש לי כרטיס קול דיי גדול שמתחבר ל PCIE הרגילים x1, עכשיו מרבית לוחות האם מגיעים בפורמט הבא (בלוחות חדשים התחתונים מוחלפים סלוטים המשניים לכרטיס המסך) -- (pcie1) ----------- (pcie16) --(pcie1) --(pcie1) ----------- (pci) ----------- (pci) הכ.קול לא נכנס לחיבור…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by vourt,

הי, האם הלוח של Asus P8Z77-V מומלץ למערכת למטרת Gaming שכוללת מעבד 3770K וכרטיס מסך יחיד ATI 7970? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. זה אומר שיש בעיה בזיכרון? או שאם לא, אז איך אפשר לצמצם את זה. לעשות בדיקת MEMTEST?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Weihenstephan,

אני מתלבט בין שני מעבדי I7 הראשון זה 2600K והשני זה 3930K השימוש יהיה למשחקים כבדים שישנם וגם שיצאו בעתיד. כרטיס המסך שיש לי כבר הוא 5970 ויש גם 16 גיגה זכרון כמובן שהמעבד ישמש לעריכת וידאו ולתוכנות חישובים (מטלאב וארכגיס) אז.. מה מומלץ ללכת? כמובן אשמח להסבר על ערכות השבבים של לוחות האם.. (שמתי לב שיש z68 p76 וכו')

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. האם כדאי לי לקנות זכרון 1600Mhz CL9, או לקנות זכרון יותר איטי עם פחות latency (יש לזה מילה בעברית..? 8) )? שימו לב שאני מתכוון לעשות OC למעבד ואולי לזכרונות (כדאי בכלל..?) 2. אם אני קונה זכרון במהירות 1600, ועם צלעות קירור, לאיזה OC אני אוכל להגיע מבלי להעלות מתח? 3. שמעתי שאם אני עושה OC למעבד, אני צריך לקנות זכרון עם מהירות גבוהה. האם זה באמת יכול ליצור צוואר בקבוק למעבד? ואיזו מהירות תספיק למעבד 3570K מומהר?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  18. מבחינת הדברים ה"כבדים" שאני עושה - אז מדובר רק במשחקים. כמובן שאני עושה דברים עם המחשב כגון גלישה באינטרנט , כתיבת מסמכים ותכנות קל אבל אני חושב שאלו דברים שמיותר לציין. המפרט הנוכחי: AMD PHENOM II 955 RADEON 6950 2GB 8GB DDRII RAM SSD 128 GB האמת (והרבה בזכות ה-SSD) המחשב שלי טס הוא כמעט אף פעם לא נתקע לי על משהו. המשחקים אותם ניסיתי על המחשב הם: LEAGUE OF LEGENDS SKYRIM STARCRAFT II GUILDWARS II BETA DIABLO II BETA PORTAL II DEAD SPACE CIV 5 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע כולם טסים לי על הגדרות מקסימליות (או קרוב למקסמיליות) בלי שום בעיות מיוחדות (למעוט אולי II GUILDWARS שרץ לי על 25 FPS אבל אני חושד שזה היה LAG ברשת שהוריד לי איכשהו בצורה עקיפה את ה-FPS , כי גם כשניסתי לה…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by ofir2000,

האם יש הבדל אם שמים שני כרטיסי זכרון של 4GB כל אחד או 4 כרטיסי זכרון של 2GB כל אחד?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  20. שלום! אני יגיד לכם את האמת קצת התבלבלתי עם כל השמות האלה וההבדלים בינהם. השאלה שלי היא מה ההבדל בין מעבדי Ivy Bridge ל Sandy Bridge-E?? מבחינת ביצועים? שניהם סוקט 2011? מה היתרונות חסרונות שלהם? לי כרגע יש את Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ. אני מתכנן לו OC קטן ככה שלא משנה לי שהוא עם מכפלה סגורה אפשר להגיע ל 4.5. אשמח אם תספרו לי מה ההבדלים בין המעבדים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מאד התרשמתי שכדאי לי להשתמש בזכרונות של gskill דווקא . הן משום שהם מומהרים והצלעות קירור שיש בהם , ובכלל שהם מאד חזקים ויציבים . שאלתי היא : האם הם יותר טובים באמת מקינגסטון למשל ? או למה יש להם כזה שם טוב ? ודבר שני במה זכרונות 1600 טובים מה1300 .. תודה למי שיעשה לי קצת סדר בנושא .

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by eliom,

שאני מפעיל את המחשב הוא נדלק ל-5 שניות ונכבה וגם עושה רעש היום ונורא. ושאני מנסה לסובב ביד את המאורר המעבד הוא מסתובב בהתנגדות מסויומת לא כמו מאוורר המחשב הרגיל.ושאני מפעיל את המחשב המאוורר בכלל לא מסתובב.הנה: רעש המחשב: ופה מאורר המעבד לא מסתובב:

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. היי אני רואה פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions#Comparison_chart שוינדוס 7, 32 ביט, תומך ברק עד 4GB זיכרון מטמון? אז זה אומר שאם אני קונה מחשב 8GB זיכרון מטמון יהיו לו אותם ביצועים כמו זה של 4GB כל עוד מדובר ב עם וינדוס 7 , 32 ביט ? או שאני ממש לא מבין מה זה אומר המגבלה הזאת

24. היי אני בשלב של התלבטויות בין הגירסאות השונות של וינדוס 7. אני רואה פה שגרסאות ה HOME תומכות רק במעבד אחד לעומת האחרים שתומכים בשניים. מחשב עם יותר ממעבד אחד זה נפוץ או עתיד להיות נפוץ בשנים הקרובות? כי הוינדוס 7 שאני מתכוון לקנות צריך לשמש אותי לכמה שנים טובות ואולי רק למחשב הבא

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by ronik56,

לפי מה שהבנתי DUAL CHANNEL מאפשר לשים רק 2 סטיקים של ראם שיפעלו, לא ככה? או שאם יש לי 4 סטיקים יקלטו כולם? ומה בדיוק DUAL CHANNEL עושה?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים