מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב חדש והרצתי עליו כמה בדיקות כדי לראות שקיבלתי את הכל כמו שביקשתי ומשום מה הזיכרון (8GB 1600MHZ מה שהוזמן) מציג שהוא רץ על מהירות 667MHZ ולא 1600 MHZ, מדוע זה ככה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה- שדרגתי את הנייח שלי לאחרונה. פרט ל-3 גיגה זיכרון DDR2 שנוספו וכרטיס מסך אחר, שדרגתי גם את מערכת ההפעלה ל-win7 64bit. אלא מה- מעבד אתלון 64 3500+ לא מחזיק את המערכת בקלות- התקנת עדכונים אורכת מעל ומעבר לזמן הגיוני (שעות ארוכות עבור קובץ בגודל של כ-90MB.), והCPU usage עומד על 100% מרבית הזמן. אני לא יודע מה שווה בכלל מדד חווית המשתמש של מיקרוסופט, אבל המעבד קיבל 4.1 בעוד שאר רכיבי המערכת זכו ל-5 ומעלה. אם כן, במידה ואין תקלה כלשהי בתוכנה, המעבד ככל הנראה יוצר צוואר בקבוק. אם כן, הייתי רוצה להתאים לחומרה הקיימת מעבד חדש יותר. לוח האם שלי הוא מדגם m68m-s2p של גיגהבייט. על האריזה כתוב AM3 ready. אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר. רצוי מעבד מרובע ליבות ומעלה (גיימינג קל עד ב…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי היום את הלוח GA-H77-D3H , אני חייב יציאת אודיו קואקסאלית. מצאתי את המתאם הבא : http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Motherboard-12CR1-1SPOUT-02R-SPDIF-Bracket-/260682438945?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item3cb1e25921 הבעיה היא שבספר ההוראות של הלוח מתואר שיציאת ה SPDIF של הלוח היא בעלת 2 פינים בלבד. האם יש סיכוי שהמתאם הזה יעבוד עם הלוח שלי? או שאולי מישהו מכיר מתאם שכן יעבוד? או כל שיטה אחרת לארגן לעצמי יציאת סאונד קואקסאלית? תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניתן לפרק את הגוף קירור CNPS7000V-AL של זלמן מהלוח אם? --------------- לא משנה, הסתדרתי...
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי מאוורר למעבד ולפני שאני רוצה להתקין אותו אני חייב לנקות את המשחה הטרמית שהייתה קודם ? אם כן איך אני מנקה את המשחה שיש על המעבד? כי המשחה מרוחה על כל המעבד המרובע ואין כאילו נקודה באמצע או משהו צרפתי תמונה למטה תראו. תעזרו לי מה לעשות כי אין לי מושג בזה. תודה
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התלבטות אחרונה של מעבד+לוח אם לפני רכישת מחשב לצרכים כלליים +משחקים לוח אם :igabyte GA-B75M-D3H מה המשמעות של ה M האם כרטיס מסך :SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים מה ההבדל מעבר ל 4 ליבות האם הדור החדש של סידרת Ivy מהווה הבדל משמעותי Sandy Bridge 2320 I5 Quade או Ivy Bridge 3450 I5 תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
I'm currently off-state so I'm writing in english. I intend to buy a new pc and all my specs are ready. I just have a question about the proccessor , I saw a lot of pc's people made here + on the "recommended PCs list" that u use the i5 3570 a lot more than the 3470, whats so different there? Especially in a combo with GTX 570 like I'm getting.. I mean, is 3470 really falls back in a substantial matter because its only like 20$ cheaper than the 3570 (btw I dont mean the K versions, I wouldnt do an OC either way)
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני מקבל בקרוב כרטיס מסך חדש-HD6950 1GB [בונה לפתוח ל6970\לעשות OC] וכנראה המעבד הנוכחי שלי ייצור צוואר בקבוק רציני לכרטיס הזה כך שאני מתכנן לשדרג, אבל מטעמי חסכון בכסף, להשאר על תושבת 775. המפרט שלי עכשיו: E5200 2.5@3.75GHZ+Freezer 7 DFI lanparty P31 T2R G.Skill 2X2gb DDRII 1066mhz Gainward GTX260 216SP 896mb Seasonic 500W SS 500ET APFC F3 לרכוש באזור ה300 שקל [משומש] איזה QX9550\QX9450 וכ'ו יאמץ יותר מידי את הספק שלי בהשוואה לE5200 המומהר? כמובן שגם את המעבד החדש אני מתכנן להמהיר לפחות ל3.4GHZ. אם מדובר בצריכה גבוהה יותר משמעותית של חשמל, אשקול להחליף את הHD6950 בHD7850. מה דעתכם, זה שדרוג הגיוני? תודה [=
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים, יש לי מחשב נייד של HP שלוח האם שלו לא תקין. חלקים מסויימים (שטוחים) של לוח האם מכוסים במין מדבקה / פלסטיק דק שחור בחיפוש שלי ברשת אחר לוח אם זהה לקנייה, אני רואה שרוב הלוחות הם ללא המדבקה הנ"ל. כמה זה חשוב העניין הזה? תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף זכרון פנימי למחשב ddr2 800 mhr ללוח אם intel 946gz שתומך ddr2 667 mhr, האם הלוח אם יקבל את הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף כרטיס זכרון למחשב, הלוח אם intel 946gz עם תמיכה לזכרון ddr2 667 mhr היום קשה למצוא את הכרטיס הזה, השאלה שלי אם אני יוסיף כרטיס זכרון ddr2 800 mhr אם הלוח יזהה אותו? ואם אני יוסיף את הכרטיס ddr 2 800 2gb עם מה שיש לי ddr2 667 1gb אם הוא יזהה את שניהם ביחד?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לברר איך ניתן לשדרג זיכרון למחשב שרת DELL T5500 המחשב בקונפיגורציה שלי שני מעבדי XEON והזיכרון הוא Triple channel ניסיתי להבין מהמסמך הזה של דל האם ניתן להתקין לו 16GB או 18GB http://support.dell.com/support/edocs/systems/wsT5500/en/SM/a_mem.htm ולא בדיוק הבנתי... כרגע יש למחשב 12GB בסידור שהומלץ במסמך 3בDIMM ו 3בRiserDIMM האם קונפיגורציה שאינה מומלצת תפגע בביצועי המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בשידרוג של מעבד, לוח וזכרונות. מעבד אני די נעול על I5 3570K וזכרונות 4GBX2 1866 מעוניין בOC , מעדיף יותר של גיגבייט אבל לא חייב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחכה למעבד החדש I3 עם כרטיס גרפי 4000 ששמעתי שזה מספיק ל - HTPC וגם קצת משחקים בינוניים מתי תכלס היה אותו בחנויות? ומה המחיר שלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז הלוח אם של אשתי מת (קבל נפוח) ויש צורך להחליף אותו. להחליף שילוש לא בא בחשבון כי המחשב לא מספיק בשימוש כדי להצדיק הוצאה כזו, אז אני מחפש לוח אם באיזור ה300-350 שקל שיהווה מחליף. הדרישות: תאימות למעבד AMD 6000+ AM2 תאימות לDDR2 אפשרות לשילוב כרטיס מסך מודרני (שיקנה בהמשך) אפשר למצוא משהו שיעמוד בדרישות שלי?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שאני יפיק תועלת מהוספת זיכרון, בעיקר לעריכת וידיאו ומולטיטסקינג, ובאופן כללי האיטיות (הלא קריטית) של המחשב. יש לי שני סטיקים של 1x2GB DDR3 1333Mhz אני רוצה לקנות עוד אחד, הבעיה שקראתי שבמשחקים אני דווקא עלול לאבד ביצועים משום שכרגע זה עובד על דואל צ'אנל ואם יהיה לי 3 סטיקים זה לא יעבוד על הטכנולוגיה הזאת. או משהו כזה. מאחר ו 4 gb מספיק לכל משחק היום אני בעצם פוגע בשימוש העיקרי שלי במחשב עם ה"שדרוג" הזה. אני לא בטוח במה שאני כותב , אשמח להבהרות מלומדות בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי דילמה די גדולה שברצוני לפתור. יש לי מחשב בן כמאט שנתיים המפרט הוא כזה: intel i7 930 Gigabyte x58a-ud3r rev1 6GB ram 1600mhz corssair TX 750w Gainward GTX570 1280Mb Seagate 500Gb barracuda 7200RPM Patriot Wildfire 120GB SSD עכשיו הדילמה היא כזו: אני רוצה לקנות או כרטיס מסך נוסף בשביל SLI אבל לפי מה שאני קראתי ברשת לא כל כך כדאי לקנות עוד כרטיס אלא עדיף לקנות כרטיס אחד שהוא חזק יותר. השימושים שלי הם בעיקר משחקים אבל יש גם הרבה עבודה בגרפיקה עם תוכנות כמו פוטושופ 3d Studio Max ו ZBrush אז אני מתלבט מה עדיף עוד GTX570 או כרטיס חדש כמו GTX670? יותר מזה האם הלוח אם שלי בכלל יתמוך בכרטיס חדש מסוג GTX670? הרי חריצי ה PCIE הם בגרסא 2 והכרטיס החדש הוא PCIE3 אם כבר …
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
חבר שרוצה לקנות מחשב שאל אותי על הבדלי הביצועים במערכת מבוססת מעבד Xeon מול מעבד ביתי רגיל. ספציפית הוא רצה לדעת האם יהיה הבדל בשימוש במעבד Xeon E3-1275V2 מול i7 3770 "רגיל" http://ark.intel.com/compare/65719,65726 אני ממש לא מכיר את ההבדל בין מעבדי שרתים ומעבדים ביתיים. משהו יודע להגיד אם הוא בכלל צריך לחשוב על מעבד לשרת בשימוש רגיל, שכולל פיתוח תוכנה בעיקר?
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עם לוח אם גמור ומעבד תקין מסוג t4400 dual core. חבר הציע לי לוח אם שיש לו שמתאים לשלי ומגיע עם מעבד t8100. הוא אומר שהמעבד שלו טוב יותר למרות שמחיפושים ברשת ראיתי שדווקא שלי חדש וחזק יותר למרות שלפי השם זה לא הגיוני. האם שווה לשדרג או שבעצם לא מדובר בשדרוג?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע ברשותי PHENOM II 955 ולוח GIGABYTE GA-790XT-usb3 יש לי אפשרות לקנות i7 2600K ולוח MSI P67-GD53 ביד שנייה בכ1200-1300 ש"ח. השאלה - האם השידרוג יהיה שוה את זה? האם אני ארגיש שיפור משמעותי במשחקים? המעבד כנראה יקבל OC לכיוון ה4.5-5GHZ
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה מחשב ואני רוצה מעבד I7 יש מלא סוגים ואני לא יודע איזה לבחור התקציב למעבד עד 1700 ש"ח (רק המעבד) ופחות אני צריך את המעבד למשחקים כבדים כמו call of duty battlefiled כל המשחקים הכבדים שיש פוטושופ , תוכנות בכללי ושהמחשב ירוץ מהר בלוח אם אני צריך כרטיס רשת תקן N , כרטיס קול, וכמה שיותר יציאות USB3 תקציב אלף ומשהו אבל לא אלפיים וכמובן תואם למעבד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם הכי טוב שאתם יכולים להביא לי עם כרטיס רשת מובנה תקן N למעבד הזה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני מעבדים ה Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8M3.5 GhzBox וה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX לא הבנתי מה זה שמונה ליבות של המעבד של AMD מה יש בו שמונה ליבות?! אם אתם ממליצים על מעבד אחר במחיר של בערך 1700 ופחות אז בבקשה תגידו תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לאחרונה אני מתחיל להבחין שהמחשב שלי עובד מעט לאט יותר , כל פעם שבדקתי הCPU נמצא על אחוזים נמוכים של שימוש אבל לעומת זאת הזיכרון שלי נמצא על אזור ה90 אחוז. לכן חשבתי להוסיף עוד 4GB זיכרון במטרה לעכל על עבודתו. איזה זיכרון כדאי לי להוסיף למחשב? הזיכרון הקיים שיש לי מופיע בחתימה (OCZ 1066HZ 4GB).. יהיה כי יעיל להוסיף זיכרון עם אותה מהירות לפי הידע שלי , אבל איזה זיכרון נחשב אמין ויעיל יותר? אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-