עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לשדרג את המחשב ואני לא רוצה להחליף כרטיס מסך... חשבתי לקחת את הלוח הנ"ל http://www.asrockamerica.com/Products/939DSATA2.htm מכיוון שאפשר לשים עליו גם כרטיס AGP וגם PCI EX חדש. רציתי לדעת איזה זכרונות ומעבד הולכים חזק עכשיו בשוק... במחיר של עד 3000 רק לזכרונות ולמעבד. ועוד שאלה יש לי על הדרך. אם על לוח כזה אני שם 2 כרטיסי מסך אז המחשב קורא מ2 הכרטיסים? הכוונה האם הוא מעבד דרך 2 הכרטיסים או שאני צריך לבחור אחד מהם? ואני לא הולך לעשות OC ! אז להתחשב בזה 10X

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by sdqw,

שלום, ברשותי מחשב על פלטפורמת ASUS M2A-VM עם מעבד AMD ATHLON 64X2 3800+. התקנתי תכנת ניטור של ASUS בשם PC PROBE II והתוצאה שקיבלתי זה אזהרה חמורה של VCORE- 1.26V. מה הבעייה ??? וכיצד פותרים אותה ? תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by BHXHO2,

מחפש לוח אם שיתמוך בפנטיום 4 64 ביט 3000 גיגה הרץ עם תמיכה בUSB 1+2 + DDR2 667 כרטיס קול מובנה יציאה לכרטיס רשת SATA2 ו PCI EXPRESS בתודה ניסים עד 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by אנדרי07,

שלום לכולם, יש לי 512MB של RAM במחשב והחלטתי לשדרג אותו. רק שאני לא כ"כ יודע איזה סוג של זיכרון לקנות. 1.האם יש לי שתי סלוטים ואני אשים באחד 512 ובשני 1024 זה יצא 1536? או שהמחשב ישתמש רק באחד מהם? 2. איך אני אדע אם זה DDR1 או 2? ומה המהירות שאני צריך?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by גוני שועלי,

תקציב: 3600 ש"ח. מטרה: משחקים נטו אבל כמובן שיהיה VISTA READY. OC: בשום פנים ואופן לא. מעוניין לנצל את התקציב עד השקל האחרון. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  6. Started by dangali,

שלום לכם קניתי לוח אם MSI K8N NEO PLATINUM וקיבלתי משהו מאד מוזר: התומך של המקרר, שמתאים למקרר של AMD , מודבק חזק על גב הלוח. בחנות(PANDAS) אמרו לי שככה מגיעים הלוחות האלה וצריך להוריד את זה בכח. ניסיתי להפעיל כח סביר אבל הוא לא יורד. מכיוון שקניתי מקרר של זלמו אני חייב להוריד את התומך הזה. הסכמנו עם החנות שאביא את כל החלקים והם ירכיבו (בתשלום כמובן). רציתי לשאול אם מישהו יודע שזה נורמלי עם הלוח הזה? חבל שלא אמרו לי את זה לפני שקניתי את הלוח. ואם צריך כח ומשהו ייפגע האם האחריות הלכה? תודה, דני.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by tzachsh,

DSD

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. Started by gerdamen,

שלום אני לומד בקורס A+ ביקשו ממנו לכתוב כמה מילים על SLOT 1 ואיניי מוצא שום דבר באיטרנט וגם אל בספר שקניתי.. אם אפשר עזרה קטנה אשמח מאוד תודה.. אינני בטוח שזהו המקום לפתיחת הנושא אם זה לא מבקש את סליחתכם..

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. האם ההבדלים מהותיים? המחשב מיועד למשחקים ואוברקלוק. והאם יש הבדל אמיתי בין CL4 ל-CL5?

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by corios4982,

האם יש הבדל ביעילות ובמהירות בין אם אני מחבר שתי זיכרונות של 1024 לבין זיכרון אחד של 2048? פשוט אמרו לי בחנות שאין הבדל בכלל, ומתי שהיה הבדל זה רק פעם כשהמעבדים עבדו בטכנולוגית hyper triding האם זה נכון ?? מדובר בלוח של אינטל g35 + מעבד core 2 duo

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by lmlm,

הנה ביקורת ראשונה בסינית( :-X סתכלו בנתיים על תמונות ובאנצים) על E4300 שבא עם 800FSB, 200X9. (1.8GHZ)f הביקורת משווה ביןX2 3800, E6300 ו E4300. E4300 יצא ב21 בינואר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218672.0 לביקורת: http://topic.expreview.com/2006-12-11/1165771666d1617.html קרדיט: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=126278 תהנו

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by כהןישרק1,

http://images.anandtech.com/doci/7409/GB%20Z87XOC%20BIOS%2021%20-%20MIT%20Freq_575px.png מה זה PROFILE X.M.P בזכרון ? יש פרופיל 1 יש פרופיל 2 מה ההבדל בינם

13. Started by alanir,

למומחים שלום, אני רוצה לקנות מחשב דרך BUG (מסיבות של נוחות שעות הפתיחה בעיקר). ראו את המפרט הטכני הבא שהם מציעים. כמובן שצריך לשדרג אותו משמעותית אך שני דברים לא ניתן לשדרג: את המעבד ואת לוח האם. המעבד הוא מצויין לפי מה שראיתי כאן בפורומים אבל לא הצלחתי למצוא שום התייחסות ללוח האם הזה של אינטל, לא כאן ולא באינטרנט. האם מדובר בלוח אם טוב? אמין? המחשב מיועד לגלישה, שיתוף קבצים, אופיס וקצת תוכנות לעיבוד תמונה (לא מקצועי). לא למשחקים או תוכנות גראפיות כבדות. המפרט הטכני שהם מציעים: מעבד אינטל מקוריIntel® CORE 2 DUO E6300 1.86Ghz 1066Mhz 2MB 64bit מעבד הדור החדש של אינטל!!! לוח אם אינטל מקורי: Intel® ISELTON 946GZISSL 800Mhz uATX, LGA775 socket support (1066…

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by babu,

חשבתי על Q6700 ועבר כבר המון זמן יש מעבד יותר טוב ממנו באותו מחיר בערך ? שמתי לב שיצאו כל מיני מעבדים חדשים אני צריך מעבד למשחקים כבדים עם פוטנציאל אוברקלוק טוב כי אני שם קירור כנראה קירור נוזלי

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by gooz,

אנשים אני כעת מרכיב את המחשב, מדובר על לוח P5B DLX ישנם זוג סלוטים לזכרונות 2 שחורים 2 צהובים, איך אני מרכיב עליהם נכון זוג זכרונות דואל ג'יגה וג'יגה? כל אחד לצבע שלו או שיהיו בזוג צמוד שחור וצהוב? תודה

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by Pc gool,

שלום לכולם.יש ידע בחומרה והחלפה. השאלה השניה היא לגבי החלפת מעבד עם זה קיים לנייד שלי מדובר ב lenovo g550 כן קצת ישן.הייתי מעוניין לשדרג תמעבד למינימום i3 קיים דבר כזה ועם כן אשמח לדעת איזה מעבד יתאים תודה רבה

17. אני מחפש כבר הרבה זמן לו שיתאים לי בעיקר לחיבור מערכת סאונד בסלון, שמחתי לראות את הכתבה המעניינית והמקצועית על הלוח של ASUS HD ורציתי לשאול 2 שאלות, 1. האם יש לוח מומלץ יותר שהתמקד ה\בעיקר ב חיבור למערכת סאונד, וללא צורך למשחקים וללא צורך ב OC 2. לא הבנתי מה הבעיה עם הלוח לגביי כרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  18. לפי דיווחים של ASUS ושל MICROSTAR, לוחות אם נוכחיים יתמכו ב-CEDAR MILL וב-PRESLER. נציג של ASUS אישר תמיכה של מעבדים אלו בלוחות אשר מבוססים על צ'יפסטים 945, 955 ו-975 יחד עם לוחות נוספים שלא צויינו. חברת MICROSTAR אישרה שלוח שלה שמבוסס על הצ'יפסט 945G יתמוך בשני המעבדים החדשים של אינטל. http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20051219235124.html

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  19. 1. Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL5 מחיר : 210 ש"ח 2. זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL5וG.Skill מחיר : 198 ש"ח 3. Kingston DDR2 2048MB 800MHZ CL5 מחיר : 172 ש"ח. ישודכו ללוח אם הזה : Asus P5QL-E המעבד יהיה או E7200 או E8400 יתכן גם OC בעתיד. תודה

20. אפיה נמצא בדיוק החישן טמפ' על הלוח שלי?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  21. שלום, בעקבות תקלה במחשב נאלצתי להחליף לוח אם. באותה הזדמנות שידרגתי את הזיכרון ל 8GB 1333 (במקום 2GB שהיו לי לפני). המעבד הישן שלי הוא E630, האם כדאי לי לקנות מעבד חדש ? ואיזה ? האם לדעתכם אני אראה שיפור משמעותי בתוכנות פוטושופ \ לייטרום בעקבות החלפת מעבד. תודה מראש על התשובות, אלון.

22. Started by ohad651,

אנשים אני צריך עזרה אני צריך לדעת עם איזה ספק אני צריך למעבד הזה ואם FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ייתן לי תשובה ראויה.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  23. Started by NadavAfuta,

טוב תראו, לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב שחשבתי שהוא בין הטובים, אבל בתחום המחשבים, אין מה לדבר. AMD Athlon 64 3200+ מעבד MSI K8N DIAMOND - לוח אם NVIDIA 7900GT - כרטיס מסך 1000 RAM עכשיו תראו, אני ממש מאוכז התוצאות שקיבלתי ב3dmark נמוכות בבדיקות CPU ולכן אני חושב להחליף את המעבד(אם זה אפשרי), אם אפשר תוכלו להמליץ לי למעבד חזק לגיימרים של AMD שיתאים ללוח האם ואם מחליפים מעבד צריך להחליף עוד משהו? תודה.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  24. או יהיה כזה בחצי שנה הקרובה?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.