עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במחשב כעמדת אינטרנט בלבד בעל מעבד סלרון 1700 על לוח אם אסוס P4S533-VM לאחר קבלת מסכים כחולים הוחלט להרחיב זיכרון מ ה 256 הקיימים כעת במידה ודעתכם שצריך לזרוק את המחשב אקבל זאת. במידה ואפשר להגדיל זיכרון ועדיין לגלוש ללא מסכים כחולים אודה על המלצה על זיכרון. לציין ללוח שני סלוטים של DDR DIMM עם יכולת מקסימלית של 2GB באתר של אסוס מציינים שימוש במספר חברות המוכרות יותר הם סמסונג וקינגסטון DDR333 עם 256 MB מקסימלי. ולא נראה לי ש 500MB יספקו?! או שאפשר לקחת 512 או 1GB כמו בניידים. תודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by RazorJunior,

יש לחבר שלי מחשב P3 733MHZ שמשום מה רץ על 66FSB*5.5MULTIPLIER=333MHZ. הלוח הוא עם צ'יפסט VIA PRO133A, וגשר דרומי VT82C686A (מופיע בלינק של הצ'יפסט). חיפשתי בביוס, ובמקום שניתן לשנות FSB, אפשר לשנות את זה ל 66, 68, 71 בלבד. למישהו יש עצות?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  3. עבור המפרט שרשום מטה , יש לי סטיק זכרון אחד של 512 במהירות 400 כבר במחשב. והיום קיבלתי עוד 2 סטיקים כל אחד של 256 במהירות של 333. השאלה שלי היא מה האופציה הכי טובה לשים את הזכרונות הללו ? האם עדיף להשאיר סטיק יחיד או לשים עוד סטיק אחד של 256 בנוסף ל 512 או לשים עוד שניים של 256 בנוסף ל 512. (אני חייב לציין שבעבר כשהיה 3 סטיקים אז זה גרם לבעיות , אך אותם סטיקים הוחלפו בחדשים). האם עדיף לרכוש סטיק חדש נוסף של 512 ולשים בנוסף לסטיק הקיים ? המחשב עצמו משמש לעבודה עמוסה של תוכנות מוסיקה. המפרט - לוח-אם - Gigabyte GA-K8NS מעבד - AMD Athlon 64 +3000 זכרון - סטיק יחיד DDR 512mb 400mhz דיסק קשיח - Hitachi Deskstar Sata 160Gb 7200rpm 8mb + Hitachi Deskstar Sata 80Gb 7200rpm 8mb כרט…

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by MagimiX,

אנשים היום יש את הכרטיס REDON 9700 PRO שהוא כיום הכריס הכי מתקדם ! הוא עובד על X8 ! לוחות כיום אין לוחות נורמליים עם X8 ! הלוח הכי טוב כיום הוא לוח המבוסס ציפ 8PE של INTEL (הלוח של גיגהביט) ! והוא AGP X4 (אני לא מבין למה אינטל הדפוקים עשו את זה) ! אז כיום עם אני או מישהו אחר לוקח REDON 9700 PRO אז הוא יעבוד על X4 שזה אומר שהוא לא ינצל את כל הכרטיס לה רק חצי ממנו (בתאוריה) ! אז כיום אמרתם לי שזה יהיה הבדל רק של 5 FPS בערך ! אבל העם בעתיד שהכל ישתככללל והכל כן תהיה לזה השפעה ? כי אני לא מעוניין להחליף לוח בעוד שזה כי שלי לא ינצל עד הסוף את הכרטיס מסך ! אז ? ...... ?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by PCguy,

כבר למעלה מחודש אני בודק לגבי מפרט למחשב כוווווולם המליצו AMD64 אבל אני לא גיימר--אני כן משחק פה ושם אבל לא קבוע ולא במישחקים מפותחים בעיקר פיפ"א ולכן השאלה היא: האם יהיה הבדל משמעותי בין AMD64 לבין INTEL 775? כמובן שפרט ללוח כל השאר תואם את שני המערכות

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  6. Started by דני אופיר,

המחשב למשחקים וסרטים בעיקר ומתוכנן OC משמעותי והייתי רוצה לעשות יחס למעבד ולזיכון 1:1 עד בטח אני יקח 800MHZ לפחות.. יהיה לי E6600 וP5B DELUXE אז רק תגידו לי מה הזכרונות הכי טובים למשחקים, סרטים וOC עד 1500 ש"ח.. גם תדאגו ל2GB אתם יכולים להגיד לי גם למה המחירים פתאום ירדו? (לזכרונות)

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by manga05,

אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא מלמיר : Frequency: 400MHz PC3200 Configuration : 64M x 64 (2 pcs) Module Bank : 2 Cas Latency : 2.5 ECC : non-Reg., no-ECC Component Per Module : 8/16 DRAM Configuration : Dual Channel Kit of 2 Part # : X32PB1GC25 LIFETIME WARRANTY והשאלה שלי אם זה SS/DS שימו לב שזה DUAL CHANNEL של שני 512mb - ולא ציפ אחד של גיגה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by talvi8942,

שלום לכולם ! לפני שבוע בערך נהרס לי הלוח אם asus p8z68 v-pro לאחר שהיה במעבדה אצל ksp אמרו לי שהלוח אם נהרס וחייב להחליף אותו רציתי לדעת איך באמת אוכל לדעת אם הלוח אם נהרס וגם לקבל הצעות ללוח אם שווה ערך שאוכל לקנות הבעיה היא שהמעבד שלי הוא i7 2600k בסוקט של 1155 אשמח להצעות תודה מראש לעונים !!! לגבי המחיר שלא יעלה על 600 ש"ח אם אפשרי

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, במחשב שלי מותקנים V-Color 16G (2x8G) 3000Mhz אני מעוניין חהרחיב את הזיכרון ל 32 אך לחנות ממנה רכשתי אין זכרונות כאלו ולא מצאתי באחרות. האם זכרונות DDR4 של יצרן אחר ב3000Mhz יתאימו (למשל Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz CL16) ? האם לרכוש 2 סטיקים של 8 או אחד של 16? תודה

10. חברה אני צריך לוח אם עד 800 שקל שתומך ב קרוספייר.... ונראה לכם שספק 550W של קרוסייר יספיק ל 2 כרטיסים 4850 של PALIT?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  11. שלום שלך אותי מחפש מעבד 4 ליבות איכותי ל- OC זיכרונות 4 GB ל- OC לוח ל- OC לויסטה 64

• 18 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by berner,

חברים אני רוצה להכנס לנושא AMD ואבקש המלצה לגבי המעבד החדש XP2800+ לוח אם מתאים מסוג NFORCE2 מי יכול לתת לי המלצה ונתונים כולל הצורך באיוורור בברכה רא

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  13. 1. אני רוצה לקנות זכרון של 512 ראם,עכשיו אני רוצה לשאול מה יותר כדאי לי, 2 = 256 או 1 = 512. 2. כמה עולה סטיק של 1024 ראם? 3. האם שווה לי לקנות שתי סטיקים של 512 במקום אחד של 1024?

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  14. שלום שלום אני מנסה להרכיב מפרט שיותאם לעריכת וידאו יומיומית (זו הפרנסה שלי...) קיבלתי מספר מפרטים וגם עברתי פה על הפורום שמאוד מאוד עוזר ותהיתי - האם מומלץ לרכוש לוח אם של Gigabyte ? האם יש למישהו מפרט מצוין למחשב עריכה? אני עובדת על אביד, מחפשת מחשב חזק וטוב שיוכל לעבוד על כמה תוכנות וחלונות במקביל תודות יפעת

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני זקוק לשילוש הקדוש בשביל להפעיל משחקים כבדים מאוד: UNREAL 2 , DOOM 3,BF 1942. ועוד שאלה איזו חברה יותר אמינה AMD או INTEL ??? תודה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Buck,

שמעתי שיש בעיה עם הביוס בחלק מלוחות האם שתומכים בתושבת. המחשב לא עולה עם המעבד עד שמעדכנים את הביוס אבל אי אפשר לעדכן את הביוס כשהמחשב לא עולה. זה נכון? כי אני עומד לבנות מחשב עם התושבת הזו וחשוב לי לדעת אם יש לכך פתרון.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. וכמובן שזה לוח אם עם זכרון DDR2 עד 800 MHZ. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by The Ghost,

המורה שלי לאלקטרוניקה הסביר לנו איך המעבדים הישנים ייצרו קלוקים, והגיעו למהירויות של כמה מגה הרצים. הוא אמר שיש במעבד גביש וכמה קבלים,הקבלים נטענים ומתפרקים וע"י כך גורמים להתכווצותו והרפייתו של הגביש. הבעיה היא שהקבלים נטענים ומתפרקים בזמן של כמה מיקרו שניות,זמן זה לא מספיק כדי להגיע למהירויות של ג'יגה הרצים. אז השאלה שלי היא איך פועלים המעבדים החדשים? איך הם מייצרים כל כך הרבה קלוקים בשנייה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. נשרף לנו הלוח במחשב מבוסס Pentium ll 350Mhz. את המעבד הבאנו לחברים וכעת אנחנו מחפשים את השילוב הכי זול של לוח ומעבד. דרישות: אינטרנט, אופיס ומשחקי פלאש. על הלוח להיות בעל חריץ AGP. ה-Duron 1200 נראה לי המעבד המתאים ביותר (הזול ביותר שמצאתי), איזה לוח פשוט יכול ללכת איתו? תודה.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by Ron707,

אני יכול להביא זיכרונות של Kingstone ממש בזול, אבל יכול להיות שהם פחות טובים ל-OC? ואם אני לוקח של 800 במקום 1000 זה מגביל אותי ל-OC? ככה אמרו לי..

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by loadstone007,

קראתי ב-tomshardware שכדי לנצל את הכרטיס כמו שצריך, יש להשתמש במעבד חזק. הם מתכוונים שם למעבדים של אינטל החדשים. אני קונה מחשב לפי המלצתכם עם AMD 4600+. אתם חושבים ששווה להוסיף עוד 1200 שקל ולקנות את ה-6600 של אינטל?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי את כל החלקים הנוספים, מארז וציוד היקפי. אני רק צריך המלצה ללוח אם ומעבד עד 1000-1200ש"ח. יהיה נחמד אם לוח האם המוצע יתמוך בזכרונות DDR2 512MB. מטרת המחשב היא אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים. שום דבר מיוחד. רצוי שללוח האם יהיה כרטיס מסך טוב און-בורד, אחרת, אשמח אם תוסיפו גם כרטיס מסך טוב אך זול להצעה. אודה על תשובה דחופה.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  23. חברת סמסונג הציגה היום את זיכרון המחשב הראשון בעולם למחשבים אישיים מסוג DDR3 Dynamic Random Access Memory (ובקיצור: DRAM). סמסונג היתה החברה הראשונה שהציגה זיכרונות מסוג DDR ו-DDR2 ב-1998 ו-2001, בהתאמה. הזיכרון החדש, המתהדר בקיבולת של 512 מגה-בייט ומהירות עיבוד של 1066 Mbps, יצא לשוק כבר בתחילת 2006. יהיו הבדלים משמעותיים בין הזכרונות של עכשיו לזכרונות dddr 3 ?

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  24. שלום חברים , הזמנתי: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB אבל מאחר שיש בעיות במלאי (כמעט בכל מקום אין תזיכרונות האלה) החלטתי לא לחכות כי זה עלול לקחת הרבה זמן , החלטתי להחליף... אז אני רוצה משהו שיהיה מספיק טוב וגם נחמד לאוברקלוק אולי... המליצו על: GSKILL DDR 500mhz 2048MB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 שהם קצת יקרים , אבל... לא יודע... החברה שקניתי ממנה כבר ניסתה מלא מקומות ופשוט אין סאמסונג בשום מקום... מה אתם אומרים? מה לקחת? תמליצו לי על משהו בבקשה... עריכה: לא להפריז במחיר כן? שיהיה בערך 600 עד מקסימום מקסימום 800 לסטיק...

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gshhar,

http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm איך הוא? איך כרטיס הקול שלו וכו'? /עריכת המודר/ נא לא להשתמש בקישורים ישירים לחנויות מחשב (פירסום)

• 7 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.