עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם יש צורך להתקין את הDRIVERS הנל עבור לוחות אם עם CHIPSET של SIS

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. אני משדרג דרך המכירה הקבוצתית המפורסמת לכונן SSD. במסגרת השדרוג החלטתי להרחיב זכרון מה-4 הקיים (בתצורה של 2+2) וחלונות 7 בגרסת 32 ביט לחלונות 7 בגרסת 64 ביט. כמובן שאני מתכוון להרחיב RAM. אני מתלבט האם לרכוש 4 או 8 ג'יגה נוספים. שאלתי הנה: בשימושי אופיס/אינטרנט וגם משחקי תלת מימד (סימולטור טיסה בעיקר) האם אראה ביצועים טובים יותר בנפח כולל של 12 גי'גה, או שההבדל לעומת 8 גיגה הנו זניח ומטה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Jack_g,

יש לי שניי סטיקים של CORSAIR PC3200C2 512MB השאלה היא על איזה מתח ברירת מחדל הם עובדים ואיזה תיזמונים אפשר להגיע איתם הכי גבוה ובאיזה מתח כמובן בבאס של 400. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  4. אז - הנה המחשב שלי (איך עושים חץ למטה? :-\) ואני עומד לקנות גיגה ראם (תודה לאל ) עכשיו, הבנתי שכדי שהם יעבדו במהירות המקורית שלהם, הבאס צריך להיות אותו דבר, 200, נכון? אם כן, אני אצטרך לעשות OC כדי להגיע למהירות הזאת, נכון? (לא שיש סיכוי) אם כן, יש דרך לעשות כמו במעבדים של AMD שנגיד מורידים את המכפלה ואז בעצם לא עושים OC למעבד? ועוד שאלה, איזו חברה עדיפה יותר A-DATA או SAMSUNG (לזיכרונות 512 מגה)? מקווה שהבנתם כי אני לא ;D

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by ROI-COHEN,

הכותרת אומרת הכל.... (נערך מחדש)

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  6. לדוג' נניח שיש לי מחשב עם המון RAM, נגיד 32GB, אני מפעיל את windows בלי הרבה סרויסים ותוכנות ברקע, בערך 1GB תפוס. כרגע אני מפעיל את CRYSIS3, למרות שיש לי המון זיכרון, בפועל המשחק בקושי יחסית נוגע ביזכרון, ז"א לדוג' בחיים לא ראיתי משחק שלוקח 16GB מהזיכרון והשאלה היא למה לא. הרי ברמת העיקרון, אם כזאת כמות עצומה הוא יכול לזרוק לזיכרון את כל הקבצים שהוא יצטרך במשחק ועוד יישאר לו איזה 15GB שהוא יכול ליצור FPS עתידיים או כל דבר אחר שהוא צריך. אפילו עם 8GB לא ראיתי (ככל הזכור לי) ניצול מלא של הזיכרון (חוץ מכרום שחושב שהוא באכול כפי יכולתך).

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by shura,

יש לי כמה שאלות בקשר לזיכרונות: דבר ראשון האם יש הבדל גדול בין 333 ל 400 ועד כמה גדול והאם זה שווה תכסף. ומה ההבדל בין 256MB Kingston לבין 256MB Kingston CL2 ואם זה שווה תכסף

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  8. Started by eldarheat,

קניתי לא מזמן מחשב בzed ולדעתי יש כאן משהו מסריח. בדקתי בeverest ומצאתי שהוא לא מזהה את המעבד בcpu type. הוא כותב : CPU Type Unknown, 3000 MHz (9 x 333) בcpu id הוא כותב באמת תשם המלא של המעבד (core2 duo e8400...) עכשיו יש עוד רכיב שלדעתי זה בטוח עבדו עליי הכרטיס זכרון שהזמנתי הוא היה אמור להיות של קינגסטון אבל הוא של חברה Qimonda. מכירים אותה? היא בטח פחות טובה מקינגסטון. אני שם לב שהמשחק מזייף, נגיד בGTA 4 הוא לא מריץ הכי טוב שאפשר תמשחק, יש לפעמים תקיעות מעצבנות אחרי כמה זמן שמשחקים אבל מה שהכי מעצבן זה שאין לו כוח לצאת מהמשחק בעצמו כי הוא לא מגיב ואז אני צריך לעשות ריסט בשביל לצאת מהמשחק. איך אני יכול גם לבדוק שהמעבד הוא באמת e8400 כי כשפתחתי תמארז והסתכלתי על המדבקה…

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  9. יצרנית השבבים הטאיוואנית הגדולה מצהירה על כוונה ברורה להעפיל על אינטל, ולהתחיל בייצור המוני עם ליטוגרפיית 10 ננומטר כבר בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/תעקוף-את-אינטל-בסיבוב-tsmc-מבטיחה-שבבי-10-ננ/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by leyaniv,

קניתי היום e6600 וכשפתחתי אותו בבית גיליתי שיש מדבקת ברקוד על המעבד. זה נראה כמו משהו שהחנות (נעה מחשבים) הוסיפה, כנראה בשביל לעקוב אחרי האחריות. השאלה היא האם כדאי להשאיר את המדבקה ולסבול מירידה אפשרית בביצועים של הקירור, או להוריד את המדבקה ולוותר על האחריות? אני אתיעץ עם החנות יום ראשון, אבל עד אז הייתי רוצה לדעת מה אחרים חושבים על זה. תודה, יניב

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כמו שאומרת הכותרת, ובערך באיזה פרקי זמן\מהירות שעון הוא יעלה. ניראה לי ששאלה יותר מדיוקת למה שאני רוצה לדעת, מתי הוא יגיע ל5GHZ? תודה רבה!!, יאיר.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by lipa,

http://www.pcper.com/article.php?aid=265&type=expert&pid=1

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  13. האם הזכרון KINGSTON 512MB 400 MHZ מתאים ללוח אם GIGABAYTE GA 8S648? ומה אתם אומרים על הזכרון הזה? והאם הזכרון הזה , זה מה שיש בקישור הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1999? ורציתי לציין שיש לי על הלוח כבר שני כרטיסים של 256 ששוים ל 400MHZ שזה 512 עוד משהו: מה ההבדל בין הזכרון : Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory ל: Kingston KVR400X64C25-512MB DDR 3200 Memory ?

• 15 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by okpimp,

שלום, יש לי לח אם מדגם AsrockXfire וכתוב במפרט שלו: 1 x HDMI_SPDIF header ביצאיות. השאלה שלי היא איך אני מחבר את ההתקנים האלה.. כי אין יציאה אליהם בלוח, אז איזה כרטיס או תוספות צריך כדי להשתמש בהם? תודה

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  15. Started by Murmur,

שלום, אני עם מחשב ישן מאד ועובד היטב. מעוניין לשדרג את המעבד לחזק ביותר שאני יכול לקנות כדי להמשיך לעמוד בדרישות העצומות של התוכנות של היום (בעיקר עיבוד תמונה דו ממדי). זה המעבד שיש לי כיום: AMD phenom II X4 925 [ATTACH=CONFIG]9686[/ATTACH] וזה לוח האם : [ATTACH=CONFIG]9687[/ATTACH] והנה הלינק אליו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3156#sp יש לי קירור טוב שיכול לספוג גם TDP של 125W. אשמח להמלצה על מעבד חזק שאפשר לקנות בתקציב סביר (נניח בסדר גודל של 500-600 ש"ח) - ארבע-שש או שמונה ליבות. אודה לעצתכם גם לשאלה הבאה: האם מעבדים מדור FX למשל FX6300 יכולים להיתמך על ידי הלוח (למרות מה שנאמר בקישור לאתר של הלוח, שהוא תומך רק במעבדי פנום II)? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by taotao,

הורדתי תגירסה הכי חדשה פתחתי הכול רגיל אני מפעיל תמחשב מכניס דיסק והאו עושה תבדיקות מ1 עד 10 ובבדיקה 7 כול הבדיקה יש לי EROR איזה בדיקה זאת ומה זה אומר מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by avivlevy,

הנה תמונה מהביוס: איפה אני צריך לשנות?

• 17 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי שאלה יש לי מעבד e6750 של אינטל 2 ליבות 2 גיגה זיכרון מהירת 800 לוח של אסוס p5k p35 וספק כוח של enemarx 500 w ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של 9800 gtx 512 האם המחשב שלי מספיק טוב האם יכול להיות לי צוואר בקבוק ןמה זה צוואר בקבוק בכלל אשמח לקבל תשובות

19. Started by amirx19,

מתי צפויים המעבדים הללו להגיע לשוק הנמוך I3 ומטה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ברשות PC MAGAZINE, מחשב נייד ראשון מסוגו בעולם המבוסס על הAMD Turion החדש. הAcer Aspire AS5000 עולה רק 1099$. מפרט המחשב : מעבד טוריון 64 ביט , 512MB DDR , 60GB , צורב די וי די. לפרטים נוספים : http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1786092,00.asp קרדיט : ליאו מנהיג הצבים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מתי הלוחות עם הערכת שבבים החדשים של אינטל יצאו לשוק?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by iCe_bLaSt,

מה יותר משתלם PIV4 2.4C עם איזה לוח טוב ... נגיד MSI neo2 או AXP 2800+ (barton core) עם לוח טוב נגיד E8rda+ או NF7R2 אה ... ונגיד שלא תוכנן OC

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם הזה AS8-V (865PE),soket 775 אם הוא לא משהו תנו לי לוח במחיר שלו שיש אתו בKSP

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by simon_baren,

היי, אני מחפש לוח אם+ מעבד AMD+זכרון פנימי (הזכרון בסימן שאלה) יש לי תקציב של 1600-1800 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.