מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם זה נורמלי הfrequency למעבד i5 -750?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום וברכה! היום הרכבתי את המחשב החדש ונשאר לי רק להרכיב תדיסק קשיח ואת הצורב.... ישלי מעבד i3 3220 אינטל בגרסת tray עכשיו כשהרכבתי את המעבד שמתי לב שאיפה שהפינים מתחברים לתושבת של הלוח אם יש מדבקה והתלבטתי מאוד האם להסיר אותה או לא, מה אתם אומרים להסיר או לא???והאם בחנות tms האחריות מתבטלת אם אני מסיר? אני רוצה לשמוע חוות דעת לגבי העניין של המדבקה בעניין אחר משהוא נוסף שקשור גם: בנוסף במעבד קיים מין פלסטיק/ברזל שרשום עליו את השם של המעבד לדוגמא במצב שלי intel core i3 3220 3.3ghz וכמו בהרבה מעבדים שהרכבתי בעבר אפשרי להוציא תחלק הזה, השאלה היא האם אפשרי להוציא את החלק הזה????החלק שמחובר למעבד והוא נמצא באזור כשמרכיבים את המעבד האזור מופנה אלינו....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קטנה - האם יכול להיות שסלוט זכרון נפגם בגלל ספק ג'נרי? כי יש לי ספק ג'נרי וסלוט זכרון שהפסיק לעבוד בשלב מסויים בחייו של המחשב הצעיר שלי אני מדבר על החיבור עצמו, לא על כרטיס הזכרון.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם ישן ללא HDMI האם אני יכול להעביר דרך כרטיס המסך HDMI? או שאני חייב שגם לוח האם יהיה עם HDMI?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הלוח הזה ואני עובר עכשיו על החוברת שלו. יש לי למערכת הזו שאני בונה עכשיו כרטיס מסך מקצועי מסדרת amd Firepro , ואין לי צורך אמיתי בכל היציאות ווידאו שבאות עם הלוח אם הזה, כי הכרטיס שלי חזק ומשמש אותי ל 2 המסכים שאני משתמש בהם ביומיום. האם יש אפשרות להשתמש ביציאות האלו בשביל המסך המישני שלי? ולהשתמש בכרטיס שלי בשביל המסך הראשי? האם זה יותר יעיל ויכול לשחרר קצת את המסך שלי? או לחילופין, האם אפשר לכבות את היציאות האלו כך שלא יקחו משאבים במידה ואני לא צריך אותם? (אני לא יודע אם הם מושכים משאבים גם אם שום דבר לא מחובר אליהם). ושאלה אחרונה- מישהו ראה את הכמות של התוכנות שמגיעות היום עם לוחות האם? זה מטורף- ניראה לי משהו כמו 20 תוכנות של אסוס. האם כדאי ל…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קיבלתי מעבד פנטיום 4, 3.2GHZ. כרגע יש לי במחשב פנטיום 4, 2.4GHZ (כן כן, יש לי מחשב ישן ) אני מעוניין להחליף בין המעבדים. מה אני צריך לדעת לפני? והאם אני צריך לבצע משהו אחרי? לפי מה שבדקתי, הלוח אם תומך במעבד "החדש" (מדובר בלוח אם של אסוס - P4S8X-X). שאלה נוספת, קיבלתי את המעבד מחבר. הוא היה מחובר ללוח אם שבור בתוך ארגז (ממחשב שלו שפורק מזמן), ופשוט פירקתי את המעבד ממנו. המעבד באופן כללי נראה תקין (רק צריך למרוח משחה טרמית). האם יש סיכון מסוים שהמעבד לא תקין ויגרום לנזק במחשב? או שאם הוא לא תקין הוא פשוט לא יעבוד ואז יהיה ניתן להחזיר את המעבד הישן? תודה!
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שהבעייה שיש לי תתאים לפרום הזה. אז ככה לפני כמספר ימים התחיל לקפוץ לי חלון כחול כימעט כל הזמן. עכשיו הסיפור מתחיל רכשתי אז בקנייה הקבוצתית SSD ובילבלו אותי על הקשוחה ובעיית ההתקנה כי זה לא כונן רגיל. בכל זאת קניתי אותו ב500 שקל הדגם הוא C400 חיברתי אותו למחשב ואמרתי טוב נפרמט בהיזדמנות קודם נגבה את כל הקבצים מפה לשם רק היום עשיתי את זה, בזמן הזה גם קניתי ליפני יומים דיסק קשיח 2T של סוגייט. עכשיו הכל רץ חלק הכל טוב ויפה אחרי שחרשתי את האינטרנט עדיין לא הצלחתי להבין איך אני מתקין תדבר הזה, הלוח אם שלי הוא של אשרוק פטאלטי P67 הביוס לא כלכך מובן אבל אפשר להוזיז שמה תעכבר שזה + ענק. לא הבנתי בדיוק את מה אני משנה אז לא נגעתי אמרתי אני יעשה את זה בהזדמנות בנת…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני לפני רכישה של שילוש חדש, שיקורר במים.... המחשב משמש למשחקים ועבודה משרדית. מתוכנן OC. חשבתי על: Intel Core i7 3770K Gskill 16GB 2X8GB Dual Channel DDR3 2400MHZ GIGABYTE GA-Z77X-UP5 TH (אם אמצא את הגירסא עם ה-Wifi) אשמח לקבל הצעות לייעול ו/או שיפור.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת כמה מתח וזרם מוציא USB מהלוח אם? והאם זה יכול להחליף את כניסת החשמל לכונן דיסקים??(קוראים לזה GND אם אני לא טועה) קניתי מתאם של IDE ל-USB,ואני רוצה להשתמש בכונן (שצובר אבק) כאחד חיצוני.... תודה....
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשדרג את המחשב שלי, ולפי דעתי הזכרון הוא החלק החשוב פה. אין לי איזה תקציב מוגבל אבל שיהיה הגיוני. זה המפרט שלי: CPU: Intel Core i5-750 (Lynnfield, B1) 2666 MHz (20.00x133.3) @ 3062 MHz (22.00x139.2) Motherboard: GIGABYTE P55-UD3L Chipset: Intel H55 (IbexPeak DH) Memory: 4096 MBytes @ 695 MHz, 9.0-9-9-24 - 2048 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Patriot Memory (PDP Systems) 1333EL Series - 2048 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Patriot Memory (PDP Systems) 1333EL Series Graphics: Sapphire Radeon HD 5770 ATI/AMD Radeon HD 5770 (JUNIPER XT), 1024 MB GDDR5 SDRAM Drive: ST31000528AS, 976.8 GB, Serial ATA 3Gb/s Drive: TOSHIBA …
-
- 39 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
טרגדיה. אחרי שנים של שימוש אוהב של אמא היא החליטה שהיא לא צריכה אותי יותר ןלכן אני מחפש משפחה חדשה. כשהיא הלכה, היא לקחה איתה את כל יכולות הרייד של דיסקים שלי, 4 במספרם ונותרתי בלי מידע מאוד חיוני, שצברתי במשך שנים. הבעיה היא שבקר הרייד היה מובנה בתוך הצ'יפסט של הגשר הצפוני 680I SLI ולכן אני מאוד מתקשה למצוא כיום לוח בעל צי'פסט זהה ע"מ שאוכל להציל את המידע ולוח אם זהה לא ניתן להשיג כיום בשום חנות. האם יש פתרון בדמות לוח אם מודרני או פחות, עם צ'יפסט זהה או דומה, אבל עדיין יכול להפעיל את הבקר רייד על דיסקים שלי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בע''ה, שלום לכולם, כפי שרובנו יודעים-צוואר בקבוק בד''כ מתרחש בעקבות הכונן הקשיח במחשב, אין מה לעשות, זה הרכיב הכי איטי במערכת. אותי מעניין לשמוע את דעת חברי הפורום בנושא- מדוע אנו משקיעים כ''כ במעבדים וזכרונות מסדרה יקרה כזו או אחרת בכל זמן ששום דבר בעצם לא ישנה את העובדה ש"הפקק" נוצר דווקא במקום אחר? ניקח למשל את סדרת PENTIUM G של אינטל - למה לבחור את המעבד 860 ולא את המעבד 820 למשל? הרי מה יעזור לנו ההבדל בתדר השעון כאשר שוב- הפקק נוצר במקום אחר? אשמח להסבר אם אני טועה ולחוות דעת של חברי פורום אחרים. המשך ערב טוב ושקט לכולם.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שתי הערות:1. אני מעונין ב3570K בעקרון, כי אני מתכנן OC. 2. האם כל הלוחות אם היום מגיעים עם כרטיס מסך מובנה? כי הסתכלתי על כמה (Z77) ולכולם היה. תודה. נ.ב. התקציב הוא מקסימלי. זאת אומרת, אני מעונין להוציא לפי הצורך, ולא לפי היכולת.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשדרג זכרון ל16 GB לנייד מדגם Dell Vostro 3560 איזה זכרונות 8GB 1600MHz DDR3 מתאימים ? ובכלל איך אפשר לוודא שאני רוכש זכרונות של חברה אמינה ומיבואן רישמי ? חוץ מזה שאלה נוספת - האם חייבים לרכוש "זכרונות תואמים" או שכל 2 סטיקים של זיכרון 8 GB יעשו את העבודה ויעניקו לנו 16 GB שלמים של זיכרון לנייד אז יש דבר כזה "זכרונות תואמים" או לא ?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הזכרונות האלו: http://www.tms.co.il/product/12189 הם מוצעים במחיר די משתלם וטוב, הבנתי שהחברה הזו היא בת SAMSUNG, איך היא? הזכרונות יהיו טובים לגיימינג ולשימוש כללי במחשב? הם מהירים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של asus על המחשב, וקראתי שאני צריך להוריד את התוכנה asus update כדי לעדכן אוטומטית את הbios (ברור שיש את הדרך הידנית אבל אני מעדיף לא להסתכן). הורדתי את התוכנה, אבל כשאני פותח אותה מופיעה לי התראה שטוענת כי אין לי לוח אם של אסוס הנה תמונת specs של הלוח אם ושל ההתראה לאחר פתיחת התוכנה אשר מנוגדות אחת לשנייה. Uploaded with ImageShack.us איך אני אמור לפתור את הבעיה? יש דרך חדשה/פשוטה יותר לעדכן את הbios? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשדרג זיכרון ללפטופ dell inspiron n3010. התצורה כרגע היא: MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU Intel I5-430M 2.26GHZ האם אני יכול לשים כרטיס אחד של 8 GB במקום שניים של 4? שניים של 4 עולים בערך 280 ש'. אחד של 8 עולה בערך 190 ש'. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה יש לי שאלה אני מתכנן לקנות מחשב חדש http://ksp.co.il/?print=16015 זה המפרט יש לי כבר ספק: seasonic 620w modular יש לי כמה שאלות עליו: מעבד AMD Trinity Quad-Core A10-5800K Socket FM2 3.8GHz (4.2GHz Turbo) Radeon HD 7660D לוח אם Gigabyte GA-F2A55-DS3 FM2, AMD A55, DDR3 1866, HDMI, PCI-E, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 מה אתם אומרים על השילוש הזה אני יותר בכיוון של סרטים באיכות גבוהה וקצת משחקים באיכות סבירה ,לא משהו מטורף משהו נורמלי לגמרי איך המעבד משולב כרטיס מסך ? ולמה כולכם תמיד הולכים על אינטל,מה היתרון שלהם על המעבד AMD שנתתי ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר קשיש ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. עד שאני אקנה מחשב חדש, אני חושב להאיץ את שלי עם כונן SSD וזאת לאור הקנייה הקבוצתית המתגבשת באתר. האם המפרט שלי תומך בSSD? Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L 4GB RAM
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המערכת שתיבנה סביבו, תהיה לגיימינג .... זה יהיה I7 זה בטוח, לא יהיה אוברקלוקינג .... אני משיג כל מעבד בחצי מחיר, לכן אני שואל על 2000 .... אשמח לתשובה איכותית =] תודה !!!!!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מחפש המלצה למעבד לוח אם שמתאים למעבד וזיכרונות 8 ג'יגה(לא חייב בחתיכה אחת) התקציב הוא עד 1300 שקל מהאתר tms או במקרה הצורך זיגזאג, אבל עדיפות לtms ולא חייב בכל התקציב אלא אם כן יש הבדלים משמעותיים ויש תמורה למחיר והשימושים הם: שימוש ביתי ומשרדי,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ושימוש באופיס . אשמח גם לקבל קישורים לקנייה או קישור אחד לשלושת הרכיבים מהאתר tms ואמשח גם לדעת אם בשימושים האלו יש עדיפות לאינטל או amd ?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם. AMD : מעבד : FX 8150 לוח : GA-990XA-UD3 זיכרון : G.SKILL 8GB 1600MHZ מחיר - 1725 שח INTEL : מעבד : I5 3470 לוח : GA-Z77X-D3H זיכרון : G.Skill 8GB 1600MHZ מחיר - 1710 . אז מה אתם אומרים ? מה יעשה ת'עבודה טוב יותר ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי לרשת להתעניין במחשב פשוט לבית עבור חבר. מסתבר שאחד הלוחות שנמכרים שם בחבילות הוא של ASUS מדגם P8H61-M LX R2.0. נכנסתי לעיין במפרט שלו ואני רואה שיש לו עדיין יציאות PS2 פרלל וסריאל (!). מה הקטע? למה זה עדיין שימושי למישהו? אני מבין שהלוח לא כזה ישן, אז למישהו יש איזה הסבר למה הם עדיין מכניסים את זה ללוחות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני זקוק נואשות למחשב נייד נורמלי - שעובד קצת יותר מהר משלי . ולא נתקע כמוהו . (כעת אני עובד עם atom ) לפי הצרכים שלי יספיק לי intel i3 או i5 אבל הבנתי שמעבדי amd זולים הרבה יותר. האם יש מישהו מהמומחים כאן שיוכל לכתוב לי איזה מעבד ב AMD שווה ערך ל i3/i5 ? תודה מראש, חיים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-