מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה ברצוני ללמוד ולדעת את כול המפרטים של ה - BIOS ובקיצור הכול עליו. אולי משהו מכיר מדריך מאמר או ספר שמסביר עליו (רצוי בעברית) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, כידוע, לכל מעבד יש מתח עבודה אשר נקבע ע"י היצרן. המתח משפיע על טמפ' המעבד ועל ההספק שלו. כידוע, כאשר מבצעים המהרה למעבד, ניתן להעלות את המתח (VCORE) ולשפר את יציבות המעבד. הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי כיצד המתח משפיע על המעבד וכיצד בעצם הגברת המתח תורמת ליציבותו. כמו כן, מדוע בעצם העלאת המתח מקצרת את חיי המעבד? (אני לומד פיזיקה 2, אם זה משנה לצורך התשובה...למרות שלא נראה לי) כיצד ניתן לדעת מהו המתח המקסימלי הסביר שניתן להגדיר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
עשיתי OC בהדרגה מ266 ל320, הווינדוס עלה כמו שצריך, עשיתי בדיקת יציבות והופיעו נקודות על המסך והמחשב נתקע. הטמפרטורה בOC היא 50 למעבד ו51 ללוח אם. ובלי OC זה 48 למעבד ו44 ללוח אם. לא העליתי שום מתח. נעלתי את הPCI-E ולא נגעתי בזכרונות. איפה הבעיה? אמרו לי שאני אמור להגיע לסביבות ה370, אבל אני לא מצליח לייצב אפילו 320. והטמפרטורות לא נחשבות להגבוהות? ועוד משהו שנורא הבהיל אותי, הרצתי SNM עכשיו ותראו מה קרה ממש על ההתחלה, איך שאני לוחת על RUN. הרסתי את המעבד?! אני מת מפחד פה... ד"א הכל עם קירורי סטוק, והמפרט כתוב בפרופיל.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין NFORCE 550 ל 570 ל 430 ואם יש הבדל משמעותי בביצועים (מתלבט אם ללכת על ה ASUS M2NPV או על ה ABIT KN9S) ? ז"א אם ההבדל זניח לעומת העובדה שיש כ. מסך ONBOARD
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב ארכוש מערכת חדשה E8400 Gigabyte DS3L אקנה גם שני מודולים של הזכרון הנ"ל. מעולם לא שמעתי על NCP אבל המחיר טוב ואני לא מעוניין ב-OC. האם עלי לחשוש מרכישה של הרכיבים האלה? אם כן, אני ישר הולך לSAMSUNG הבטוחה והזולה קצת פחותץץ
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות לעצמי מחשב תותח שיהיה לאורח זמן ארוך ועל המודינג נדבר אחר כך חח ולא משנה איזה מחיר לוח תותח מעבד כמובן על איזה הכי מומלץ וזיכרון לא יודע אם יש על מה להמליץ אבל בכל זאת תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מסתבר שהזכרון שלי תקול, ואני צריך להחליף אותו... פנדה נחמדים ונתנו לי את האפשרות להחליף לזכרון אחר(איזה שאני רוצה), ופשוט לשלם את ההפרש במידה ואבחר זכרון יותר יקר מהזכרון הנוכחי שלי. התקציב לזכרון החדש הוא עד 1400(גג, אסור חריגות), וחשבתי על הזכרון הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781 האם הזכרון הזה הוא טוב, והאם הזכרון מתאים ללוח האם שלי? והאם יש זכרון יותר טוב בתקציב, כמובן רק מפנדה... תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התחלתי ב-FSB של 400 [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברה תותחיםםםםםםםם אני הזוכה המאושר בלוח אם ביג באנג פיוז'ן של MSI בהגרלה שהיתה פה באתר בשיתוף עם אייבורי הלוח אצלי משהו מפלצתי אש רציתי להתיעץ איזה מעבד i5 להביא ואיזה זיכרונות DDR3 4 GB להביא?(זול וטוב לא בשמיים כמו הלוח אם חח) כרטיס מסך יש לי HD4870
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ ואני חיפשתי את הלוח אם הזה בzap לא הצלחתי למצוא.. אוליי מישהו יכול למצוא לי לוח אם באותו המחיר שיפיק לי את אותם ביצועים? בתודה, שלומי.
-
- 4 תגובות
- 431 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מזיגזג מחשבים , המחשב יהיה מסדרת ה 6X50 החדשה של אינטל. אני מתכוון לרכוש 2GB של זכרון במהירות 800MHZ ורציתי את עזרתכם בבחירת הזכרון . כבר שמתי עין על אחד מהזכרונות המופיעים לרכישה בזיגזג אך רציתי לקבל גם את המלצתכם (רק זכרון מזיגזג בבקשה) תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לוח אם ל-QX9650, כרטיס מסך 4850 אחד כרגע, עם אפשרות לקנות עוד אחד בעתיד ולעשות CF. האם לוחות P45 מתאימים ל-CF של כרטיסי 4850, למרות שהם רק x8 ב-CF ? אני משחק ב-1680x1050 על מסך 22". הרוחב פס של PCIE 2.0 מספיק טוב למרות הx8 ? אם כן (אני מקווה, כי X38 קצת יקר), איזה לוח לקחת ? יש בכלל הבדלים בין ה-DFI P45 TR2S, Asus P5Q Pro, Gigabyte EP45-DS3R וה-Gigabyte EP45-DS3 ? כי יש הבדלים במחירים ביניהם (של כמעט 100 ש"ח בין ה-DS3 של ג'יגהבייט ל-DFI)... תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים לדאבוני הלוח שלי נשרף (Socket 478) ואני מנסה להשיג חדש..(אפילו יד שנייה..) ואין לי מושג מאיפה אני קונה דבר כזה.. חיפשתי בכמה חנויות ואמרו שאי אפשר להשיג דבר כזה יותר...וחלק אמרו שאפשר אבל נתנו לי דגם של ASROCK לא יודע אם מישהו מכיר או אפילו יש לו למכירה חח..לוח כזה.. פשוט אני מנסה להשיג...כי שמעתי שיש לוחות של סוקט 478 שתומכים אפילו ב-PCI Express אבל לא אכפת לי העיקר שיהיה AGP חח.. (ויותר מ2 סלוטים לזיכרון, זה יעזור..) מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שאלתי פה כבר בעבר אבל לא קבלתי תשובה אני רוצה לקנות את הלוח הזה ( אני עקשן קצת על ASUS ואני מודע לזה שאני מוסיף סתם בשביל השם לעומת GIGABYTE) Asus P8H77-V LE עכשיו .. במידע על הזכרון כתוב לי ככה: 2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz Non-ECC בדגש על זכרון 1600 ... שעליו רשום (OC) מה זה בדיוק אומר OC ? אני חייב OC כדי להשתמש במהירות הזאת?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת האם לא תיהיה בעיה בשילוב של הזיכרונות האלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=20 עם הלוח הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1162 תודה מראש, ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
האם יכול להיות שזיכרונות מסוג OCZ 667MHZ DDR2 2*1GB לא יעבדו בלוח חדש של אינטל? אמרו לי באייבורי כי הלוח של אינטל 965WH או כל 965 שלהם לא יעבוד עם הזכרונות של OCZ 667MHZ DDR2 2*1GB. יכול להיות? בדקתי והלוח תומך עד 8 GB או 4GB במקרה ואני שם שם 800MHZ. האם יש קטע של תזמונים? הלוח תומך בתזמונים 5-5-5 או 6-6-6 הזכרון מסוג GOLD של OCZ תומך ב 3-3-3 או 4-4-4. האם בגלל זה הבעיה? האם תזמונים אלו של הלוח (5-5-5) טובים? למה הם אמרו לי שזכרונות של KINGSTON כן יעבדו? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי intel celeron 2400 אם 512 זיכרון . קיבלתי מתנה 512 האם אפשר להתקין אותו ,זה ישפר את ביצועי המחשב. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מניסיון/ידע גמור אם ה GA-965P-DS3 הוא Rev. 3.3? המפרט הטכני מראה את המאפיינים של ה REV. 3.3 אבל אני לא מוכן לקחת סיכונים..
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח הנל יש לי 3 פי סי אי אקספרס ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשים כרטיס מסך בתור מנוע פיזיקלי גם ללא סלי וללא קשר לכרטיס שיושב לי על הסלוט כרגע וקצת הסבר על הטכנולוגיה הזאתי תודה מראש לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות מהו המעבד הכי יקר שכסף יכול לקנות היום (מעבדים לשוק הביתי ושרתים לא מדבר על מחשבי-על) בין הכי יקרים שאני מכיר הם: AMD OPTERON 275 ITALY 2.2GHZ X2 4800 FX57 P4 3.4EE PD 840 EE יש יותר יקרים (אני מתאר לעצמי שכן!)
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אז ככה מעבר להבדל ב CF כתוב ש... P43 P43 Front Side Bus 1600*/1333/1066/800 MHz *Overclock speed ב P45 כתוב Front Side Bus 1600 / 1333 / 1066 / 800 MHz שאלה 1 הוא מה ההבדל? שאלה 2 האם ההבדל הזה משמעותי ? שאלה 3 האם בכלל מתכננים מעבדים שיעבדו ב S775 ובתדר FSB 1600 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. אני נוסע בעוד כחודש לתאילנד. חשבתי לנצל את ההזדמנות לשדרוג המחשב. האם אתם ממליצים? אם כן אילו רכיבים יוצר כדאי להביא משם ועם אילו עדיף שלא לקחת את הסיכון? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-