מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
רגע לפני שנפתחה תערוכת קומפיוטקס בטיוואן, אינטל חשפה לראשונה לעיתונאים את Lunar Lake - מעבד חדש למחשבים ניידים עם יכולות בינה מלאכותית יוצאות דופןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 206 צפיות
- 1 follower
-
-
כנס CES 2025 בלאס וגאס החל את דרכו וכנס העיתונאים של AMD מביא איתו שורה של הכרזות רציניות מאת ענקית השבבים כאשר עולם המחשבים הנייחים מקבל ספינת דגל חדשהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 205 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר מעבדי Ryzen 9000 קיבלנו גם סדרות חדשות של לוחות אם עבור תושבת AM5 - הכירו את ערכות השבבים החדשות והמתקדמות של AMD - ה-X870 וה-X870E. בסקירה זאת אנו מביטים אל X870E AORUS PRO וה-X870 AORUS ELITE WIFI7לכתבה
-
- 0 תגובות
- 200 צפיות
- 1 follower
-
-
לפחות בכל הקשור למעבדים החדשים ARROW LAKE בנייחים. טוב, זו לפחות גרסת אינטל ... https://www.youtube.com/watch?v=3r4guqlrZSo
-
- 0 תגובות
- 195 צפיות
- 1 follower
-
-
חייב לציין, אם מישהו מחפש לוח אם שעונה כמעט על כל הקריטריונים, זה לוח אם מבוסס ביותר במחיר סביר לעומת התחרות. יש בו את כל התכונות שאפשר לצפות מלוח אם מודרני ועוד כמה, אפילו דברים כמו צלעות קירור ל-NVME שלא חשבתי שעושים לפני… ה-BIOS גם מאוד User Friendly, ולא דורש הרבה הבנה כדי לעשות Overclock ל-RAM או מה שאני יותר אוהב זה לשנות את המהירות של המאווררים כדי שלא יעשו רעש. מגיע עם PCIe 5 בשביל הכרטיסי מסך החדשים שהולכים לצאת, טונות של חיבורי USB, וויפיי הכי מודרני וכו’. למי שמשום מה רוצה לבנות מחשב חזק עם מעבדי Arrow Lake (בודדים כרגע אבל עדיין), אני ממליץ.
-
- 0 תגובות
- 190 צפיות
-
-
מי רוצה מעבד 16 ליבות בהמתי על בסיס טכנולוגיית 3D V-Cache למחשבים ניידים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 189 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבדי אינטל החדשים מביאים איתם תושבת חדשה ובסקירה זאת נביט באחת האפשרויות שתהפוך למבוקשות בין דורשי המחשבים הלבנים - Z890 AORUS PRO ICE של GIGABYTE אשר ממשיך את האבולוציה של רכיבים שאפשר להלביןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 187 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעזרה בנוגע אני רוצה לקנות את הכרטיס 5080 לגיימניג אבל אני צריך לוח אם ומעבד יתאימו לו ובמחיר הכי משתלם
-
- 0 תגובות
- 186 צפיות
-
-
סדרת Strix Halo של AMD הופכת למציאות ומביאה איתה משהו שטרם ראינו בעולם המעבדים או הליבות הגרפיותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 177 צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל טוענת כי פתרה סופית את בעיית חוסר היציבות בשבבי הדור ה-13 וה-14, ומספקת הסברים מפורטים על הסיבות והפתרונותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 174 צפיות
- 1 follower
-
-
השבב שמככב בקונסולות ניידות דוגמת ה-ROG Ally מקבל דור חדש. AMD מכריזה על השקת Ryzen Z2 לקונסולות המשחק הניידות ויחד עם הסדרה הזאת אנחנו גם מקבלים שבב שמשלב בין עוצמת עיבוד לליבה גרפית שטרם ראינולכתבה
-
- 0 תגובות
- 170 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נופל כל כמה ימים ללא סיבה - יש צלצול שיש בעיה שעולה כאילו חלק לא תקין או בעיה של ביוס או דרייבר 1. כל כה ימים המחשב שמזיז את העכבר נופל מסך שחור ורעש של מאוורר חזק מהמחשב לא יודע אם של CPU או כרטיס מסך . 2. מבצע מספר הדלקות של המחשב ללא הצלחה להגיע לביוס יש צילצול מהמחשב שנדלק שמשהו לא תקין . 3. אני לא יודע מאיפה הבעיה אני זוכר שיש בווינדוס אפשרות לראות הסבר על נפילות מחשב וסיבה אבל לא זוכר איך להגיע לראות איפה הבעיה שווינדוס מגלה ? 4. היום כדי להדליק מחשב - הוצאתי את הבטריה במחשב שעשה ריסט לביוס והמחשב נידלק הבעיה שזה לא מתקן כלום ועוד יום או יומיים זה יקרה שוב בביוס הפעם לא שינתי זכרון RAM ל 3800 והשארתי 2600 - והמחשב עלה תקין אולי זה קשור או לא ? למישהו ראיון …
-
- 0 תגובות
- 168 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לקחנו את ה-MAG Z890 Tomahawk WiFi של MSI לסקירה ומצאנו את מה שנראה כמו התמורה הטובה ביותר בלוחות אם מתקדמים כיום. ביצועי מעבדי Core Ultra 200S הם כנראה מה שימנע ממנו להפוך לרב מכר כיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 125 צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב לי לדעת איזה מחשב יתאים לבן שלי בתקציב של 6,000 ש"ח. איזה מעבד לקחת?, amd או אינטל? איזה מארז בצבע לבן יתאים לכל מה שאני מבקש? איזה כרטיס מסך לבחור?, עם איזה זיכרון פנימי לקחת לכרטיס המסך? זיכרון ram, אני רוצה 32, זה מספיק? זיכרון קשיח 1 או 2 tb? מערכת הפעלה ווינדוס, 11 הום? הרכיבים שאתם מציינים, ציינו גם את שם החברה בבקשה. האם זה מחשב שקיים בשוק, או שאני חייב ללכת להרכבה? יש בכוונתי לרדת לאילת ולרכוש מאחת החברות ככון: אייבורי, באג, קי אס פי, מה באמת מומלץ משלושתם? אנא התייחסותכם, מודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 121 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם תקול עם זכרון DDR4 ומעבד I5 או I7 דור 9 ומעלה. רוצה לבנות מחשב כלשהוא ונשאר לי "רק" הזכרון והמעבד. אם למישהו יש, אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 106 צפיות
- 1 follower
-